Új privát üzeneted érkezett!

Gyugyi :)
Sajnos nem sikerült kiderítenem mitől van ez a nagy elkeseredésed. Megírod priviben? Próbáltam visszaolvasni, de annyit írsz, hogy képtelen vagyok.

Íme kép Marciról:

Kép Kép

Több nincs, mert elfelejtettek képszerkesztő progit rakni a gépünkre és ezt is úgy küldtem át a volt kollegámnak, hogy kicsinyítse le.

Kép
Kép
tiza

Azt mondja az uram legyen szombaton, mert most meg úgy néz ki jó idő lesz!

Nem értem én ezt!!!
Vendég

Tiza :)
Köszike a képeket!!! :D :D Mekkora már ez a pasi!!!!!
Pü-t most nem tudok írni, de majd megteszem..... 8)

Lányok!
Én most szombaton nem tudok elmenni itthonról....... Okok nem publikusak. :? Csak püben, esetleg....
Vendég

Gyugyi, most már kezdek komolyan aggódni miattad! Megírod priviben, hogy mi van??????????????? :shock:

Kép
vickybabe

Sziasztok,

Mindenkinek Kellemes Husveti Unnepeket :D

Lassan elkezdek visszakapcsolodni, bar sajnos soha nem voltam sokat, de mindig olvaslak Titeket, es a hatterbol (sajnos) de nagyon drukkolok Mindenkinek!
Es ugye nalunk itt van a tiszteletbeli Nagyi is :lol: :lol: :lol: Lassan johetek en is vissza mert hat a szopi nem nagyon megy aztan ki tudja mikor lattogat meg piri néne :evil: meg mar legszivesebben a kistesot keszitenem :? tudom lehet hogy fura 8)
Gyugyim, akarsz ketszeres nagyi lenni ? :lol: 8)

Luca,
NAgyon drukkolok Neked, minden rendben lesz, es tenyleg csak pihenj :P

Grönland,
Drukkolok nagyon :D Halkan gratulalok Nektek :D Tenyleg bejon ez a sok laptetu :lol:

Kisgizi,
milyen szep LH sorozatot gyartottal :D

Bridget,
Huu de jo , csak sikerul a Paroddal vhogy megertetni, es lehet hogy O is atgondolja hogy hat megsem igy kellett volna viselkednie Veled!

Vicuska,
Sajnalom... De lombikkal olyan 2x vagy akar 3x anyuka leszel hogy ihajjj csuhajj :D

Mamivagyok :lol: :lol: :lol:

Zsofi@,
:shock: dokival beszeled meg , mert ez nem tetszik nekem sem!

Szerencsere hozzam nem jottek locsolni, de meg a fiam sem locsolt meg :) Pedig 1-2 hete folyamatosan kaptam szenteltvizet :) Apjuk meg azt mondta este, de tudom hogy kapok egy doboz ferrero rochet (nem tudom jol irtam :S ) mert megtalaltam lent a garazsban :lol: Jol no majd tole a hatso, :? 8)

Lattom talira keszultok, tudom pofatlansag ilyent irni azok utan hogy nem sokat vagyok koztetek, de nagyon szivesen megismernelek Titeket , nem tudom gond lenne ha azt kerdeznem hogy nem mehetunk Mi is? nekunk barmelyik idopont jo, vinnem Gyugyi unokajat is :lol: Baj lenne?

Kép

Kép
cirkuszka

Tiza!
szija,nagyon helyes a kisfiad :lol:

Cirkuszka!
szija, máris tesóprojekt? :wink: persze hogy jöhecc :D

Gyugyi!
én is aggódok érted... :shock: :( pü-t én is szívesen vennék :roll: :oops:

Vicky!
megyek szavazni :lol:
köszi, apjuk aszem jobban van...nem sokat látom, dolgozik mindíg :?

Nati!
mi zújs? 8)
Vendég

Koszi Vicuska :)
igen, na jo azert 6 honapot kivarom, mertugye csaszim volt :S

Nagyink, meselj, lattom nagyon magad alatt vagy , pü-ben?

Kép

Kép
cirkuszka

Koszi Vicuska :)
igen, na jo azert 6 honapot kivarom, mertugye csaszim volt :S

Nagyink, meselj, lattom nagyon magad alatt vagy , pü-ben?

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka!

Köszi szépen! :wink: Ha valaki egyszer rákap a gyerekcsinálásra-szülésre, abba sem tudja hagyni! 8)

Tiza!

Nagyon édes a kisfiad! :wink:

Bridget!

Nagyon ügyi vagy! :wink:

Gyugyi!

Pedig annyira készültél! :( Mondjuk én is! :roll:

Vicky!

Nincs pofám szavazni, de Littikének a mostani hétvége lenne jó! Azt majd add hozzá léccike a végén!

Gyugyi!

Apjuk valamit csinyát az msn-nel, asszem felvett vagy mit! :oops: :oops: Fingom sincs mire jó, majd apjuk kiokosít! :oops: :roll:

Vicuska!

Szupi a vonalzód! Ennyire szereted a lovakat? Bár az egyik valami mitológiai valami, de akkor is az! :lol: Itt agyalok mi a neve, de nem ugrik be! :roll:
Vendég

Vicuska!!!!

Mire gondolsz????????????????????????,,,
Vendég

Grönö mi at msn cimed???
Vendég

Nati!

gronland.babanet@hotmail.com

Valaki elmondja röviden, hogy mit is kell csinálnom? :roll:
Vendég

Gröni hol mit kell csinálnod??
Vendég

Nati!

Ne kérdezd, mert a kérdést sem tudom rendesen feltenni! :lol: De asszem mükszik! :roll:
Vendég

Gröni,
MSNel kapcsolatos?

Nezetek meg a www alatt vannak képek, most teszem fel őket, így legalabb betudtok azonosítani arc alapján :? Mondjuk amilyen fejeket vágok :? :shock:

Kép

Kép
cirkuszka

Nati!
Szabikával, apácskával, veled... :lol:
meg a többi gyerkőccel :lol:
téged akkor ma jó sokan meglocsoltak, nemde? :roll: :wink:

Gröni!
egyszarvú-unikornis :lol:
igen, imádom a lovakat, sajnos asját nincs,de ha nem sikerül a bébiprojekt, veszek 8)
az a gáz, hogy mióta jobban rajta vagyunk a projekten, nem merek lovagolni :shock: hátha kirázkódnak a petikéim+a katonácskák :roll: :oops:

Cirkuszka!
fél évet kell várni? :shock:
Vendég

Gröni!
én is felvettelek :lol:
én vagyok az ecsipike..... :wink:
Vendég

Sziasztok! :)

Baba! :)

Hát ez szuper!!!
Én is barnáztam, amikor meg kellett volna jönnie, ha egy hét múlva csinálst tesztet, az már atompozitív lesz :D
Vendég

Hat Vicuska, gondolom en, de majd a heten megmondja a doki mert megyek 6hetesre :? vaaaa
Meg ugye Apanak felkell dolgozni hogy gyereket akarok meg 8)

Gröni en is felveszlek! Cirkuszka néven vagyok

Vicuska , neked mi az MSN cimed?

Kép

Kép
cirkuszka

Vendég

Csajok, tudtátok, hogy azért van ez a locsolkodás, hogy ezzel növeljék a jányok termékenségét????????? :lol: :lol: :lol:

gyorsan egy vödör vizet!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Vendég

Vicuksa, akkor gyorsan átküldöm a fiukat 1-1 flakon szódaviZZel!!!!!!!!!!
Vendég

Felvettelek :D

Kép

Kép
cirkuszka

Huuuu akkor most szoljatok a Parotokra hogy egy jo nagy vodor vizet szeretnetek a nyakatokba :D az er ha mondjuk en ontom magam nyakon ? :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

asszem én is magamat leszek kénytelen fellocsolni :lol:
peszivel jó lesz? :wink:
Vendég

akarom mondani pezsivel :lol:
Vendég

Sziasztok,

Vagyok egy kicsit, Merse megfurdetve, megetetve, mondjuk 20 perc mulva ugyis repetazik ,igy szokta. Addig most gyorsan Apa csinal nekem ebed-vacsit mivel csak a reggeli volt :? Holnap meg koran kelunk, de meg nem tudom hogy leszek kepes felkelni, mert altalaban hajnali 4-5korul odaveszem magamhoz Merit aztan alszunk O meg log a cicin :P

Vicuska, en mar meglocsoltam magam, Apa meg most locsolt meg meg kaptam egy hatalmas ferrero rochet hmmm imadom mar 4 et megettem :) Felvettelek jelezz vissza legyszi :)

Megyek kesz a vacsi :D jo ki sali hmmm :)

Ha nem jonnek,akkor jo ejt!
Aki pé közeleben van hajra!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok,

Vagyok egy kicsit, Merse megfurdetve, megetetve, mondjuk 20 perc mulva ugyis repetazik ,igy szokta. Addig most gyorsan Apa csinal nekem ebed-vacsit mivel csak a reggeli volt :? Holnap meg koran kelunk, de meg nem tudom hogy leszek kepes felkelni, mert altalaban hajnali 4-5korul odaveszem magamhoz Merit aztan alszunk O meg log a cicin :P

Vicuska, en mar meglocsoltam magam, Apa meg most locsolt meg meg kaptam egy hatalmas ferrero rochet hmmm imadom mar 4 et megettem :) Felvettelek jelezz vissza legyszi :)

Megyek kesz a vacsi :D jo ki sali hmmm :)

Ha nem jonnek,akkor jo ejt!
Aki pé közeleben van hajra!!!!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép
cirkuszka

Jó reggelt!!!!

A család már elindult, és meg készülődöm a védőnőhöz.

Párom minden kedden Sopronba megy dolgozni, ott laknak unokatesómék.Úgy volt, hogy minden megyünk,és amíg párom dolgozik, mi dumcsizunk egyet, de sajnos én lemaradtam róla... :cry:
A lányok azért elmentek, ott is 2 lány van, nagyon szeretnek együtt lenni.
Vendég

Jó reggelt

Kissé másnaposan de itt vagyok :oops: :oops:

Gyugyi: Mi a baj :?: :cry: :cry: Én, is észre vettem, hogy valami bánt.

Zsófi: Hát ez érdekes, a szurikat nem azért kapod, hogy ne jöjönn meg tőle a mensid? :roll:

Gröni: Hogy vagy???? Mikor mész a dokihoz?

Vicuska: Tök szupi a vonalzód :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Van 1 jo meg 1 rossz hirem :?
Elmentem suliba es onnan hazafele jovet akartam venni tesztet mondom holnap majd tesztelek 8) Bemegyek a drogeriaba...es mit latok :shock: LH es HCG teszt na meg a normal teszt :o Azt hittem hajam eldobom mikor meglattam :lol: Gyorsan vettem HCG-t mer nekem az is eleg...na ez volt a jo hir :?
A rossz hir meg az,hogy pisiltem egy negasat :(
Amugy 2ilyen HCG-s van 1dobozban az kerul 1500ft korul az LH-s meg van 5db es az 6000ft korul van :? Okes nem egyszeru aruk van de legalabb kaphato... :wink: De,hogy negativat pisiltem ez elkeserito :( Pedig nem erzek azon kivul semmit,hogy a jobb petefeszkem szurkal holnap pirinek munkaszuneti napot adok :evil: 8) :lol:
--------------------------------------------------------------------------------

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget

Sajnálom a negativ tesztet. Tudom mit érzel most :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
edinka

Na vegigolvastalak titeket :lol:
Ma szupi suti sutes lesz...lehet gyumolcstorta asszem vagyis olyasmi ez olyan kis kulonleges lesz mert en csinalom eletem elsoje lesz es azert mert ma vagyunk 1eve egyutt :P :oops: Talan majd biggyesztek be kepet ha elkeszult :wink:

Groni
En is felvettelek...ne aggodj hamar belejossz majd aztan le sem lehet majd rola cibalni teged :lol: En anno 6eve mikor elkezdtem internetezni meg segitseg kellett,hogy az emaileimet megnezzem :lol: :lol:

Luca
A pihenes fontosabb meg a baba,mint most uncsitesozni :wink: Majd ha mar minden rendben lesz annyit csacsoghattok meg :wink:

Cirkuszka
Gondolom erre mar rajott de bebit nem akar azon nem fog valtoztatni :roll: legalabbis nem most :?

Vicuska
Nagyon kis klafa vonalzod van neked is :wink: ilyet se lattam meg :shock:

Vicky
Nem hinnem,hogy most valtozik a velemenye...de en olyan 1--evet josolok ennek a makacssagnak...ha addig velem marad akkor meg fog valtozni a velemenye :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Edinka
Hat tod egyenlore meg bizom...talan csak a pem volt kesobb es meg nem kimutathato...vgy ilyesmi :roll: De ha piri tenyleg jon...legalabb kovetkezo honapban mar tok hasznalni en is LH tesztet :wink: Ennek ngyon orulok mert igy sokkal konnyebb lesz :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt lánykák! :lol:

Kép

Edinka!
szija 8) ,mi újság?ritkán jössz :(

Bridget!
nagyon ajnálom a nega tesztet :?
de míg piri nincs..... :wink:
ma van az 1 éves évfordulótok? :P :P :P gratula nektek :D
szép nap a mai... 8) 8) 8)
Vendég

Ja, és este azért apácska csak meglocsolt.... :lol: :lol: :lol: :wink:
sőt még verset is mondott :shock: :P
Vendég

Hoppá.. :shock: ..még jó hogy nem írtam semmi pikánsat :oops: , pedig majdnem.... :wink:

Tapolca még mindíg üzenetrögzítőn van :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na lapteu.... :lol: Koszi Vicus remelem meg sok evfordulonk lesz :roll: :oops: es ugy ahogy mondod amig nincs piri :roll: :? Meg remenykedem :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszi a vígasztalásokat! Úgy látszik én már sosem úszom meg pirit. Itt van teljes valójában. :evil: Holnap reggel felhívom a dokit. Bár biztos azt mondja majd, hogy előfordul.

Van elméletemis. Éreztem én, hogy pém van, igaz úgy a 7.8. nap körül, de még itt poénkodtam is, hogy nekem nem szárazságot,hanem tojcsifehérjét okoz, stb. Na pont ehhez képest 2 hétre jött piri, szóval szerintem ez még normális. Más kérdés, hogy azért kapom, hogy ne legyen piri. :roll:

Csipcsab!
Ha erre jársz, leírnád, hogy Te tapasztaltál-e ilyet? Köszi.

Cirkuszka!
Hogy Te milyen fiatal vagy! :lol:

Bridget!
Örülök, hogy párod jobban áll hozzá. Enyém is iylen. Elhintek valamit és egy hét múlva már az ő ötlete!!! :lol: Pasik. :wink:

Vicuska!
Még mindig nem sikerült? Nekem kicseng. Igaz mindig sokára veszik fel, próbálkozz kitartóan! :lol:

KépKép
zsófikukac

Ja tali: én tartózkodtam, de azóta mondtam a férjemnek, hogy nem lesz tali, így szervezett programot. :roll: 8) Szóval a most szombat nekem se jó, kitér a hitéből, ha mégis elmegyek.

KépKép
zsófikukac

Kukac!
baszsus...akkor ez lehet még nooooormális, hogy az első szuri nem hat igaziból? :shock: :roll:
kitartás drága :P

na felvették a tel-t és nagyon-nagyon elkeseredtem, mert nem adnak időpontot, csak ha megjön az első pirim, akkor telefonálhatok, és ahhoz képest adnak kb. 3 hétre időpontot :(
és azt mondták hogy akkor lesznek vizsgálatok, vérvétel, kenet...stb. és annak is úgyiscsak 3-4 hétre rá lesz meg az eredménye :shock:
és nincs értelme semmi vizsgálatot megcsináltatnom itt a dokimnál, mert csak a sajátjaikat fogadják el.... :evil: :evil: :evil:
Vendég

dokim szerint meg mivel kaparást is csinált a műtétkor, klb.30-35 napra fog csak ujra megjönni....azaz még minimum 3 hét múlva.....arra még 3 hét a vizsgálat időpontja, szóval az min.6 hét, az másfél hónap....azaz legkorábban május közepe :? :? :?

én addig nem tudok várni..... :oops: belekettyózok :roll:
Vendég

Zsófi!!

a ku...va anyját a pirinek!!!! Hát még így sem bír békén hagyni...marha ragaszkodó fajta :evil: . nem baj ha tudod is mnit mondana adoki akkor is hijjad fel!!!

Czirkuszka!!

nagyon jókat röhögtem a szülésses képösszeállitáson, jó fejcsaládod van :lol: kik voltak a vidám képsorozat szereplői??? (na jó az uradat felismerni véltem egy képaláírás segítségével,a többit még feliratozhatnád úgy lenne igazán vicces :lol: )

Máris újabb gyerek??? :shock: bátor jány vagy :wink:

Vicuska!!

addig cxsörgess mig fel nem vezsik... 8) szurkolok egy jóóó korai időpontért....ne felejsd a konzinál mindegy hogy beforrtak e sebeid vagysem :lol:

naaaa Bridget!!

nyugi....amig piri nincs....tudoddddd,.... 8) :lol: szurkolok neked is nagyon!!!

na biztos kihagytam mindenkit ezért nagyon sok elnézést is kérekl...

én jókl vagyok esténként puffad a hasam, a gyomrom nem tökéletes, cickó feszül, de egyáltalán nem extrán....ugyhogy aggódom is rendesen 8) 8) jójjó nemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

ticsi

köszcsi megcsiáltam a vonalzón a következő idpőpontot :wink:

remélme csak igy az elős meg a második között tellik ennyire az idő mert tiszta lükepéák vagyok.....ezermillió sorry azoktól akik most marhára irigyelnek ezérrt a várakozásért, én is irigyeltem mindenkit 8) :lol: és utálom is magam minden panaszszóért higgyétek el :shock: de remélme elnézitek nekem pussssssssssssssssssssz
Vendég

Vicus!
Én mondtam, hogy így lesz! A 21. napon kell menni az első vizsgálatra és mindent végigcsinálnak. Mikor mi újrakezdtünk mindent januárban, akkor nekünk is megcsináltak minden vizsgálatot újra. Ez azért van, mert sok helyen nem vizsgálnak meg mindent, pl. Forgácsék nem néznek baci, gombatenyésztést se a nőknél, se a fiúknál, ők igen. Nagyon alaposak és megéri várni. Persze tudom, hogy sok időnek tűnik és nehéz a türelem. :roll:

KépKép
zsófikukac

Vicus jaj

megértelek :cry:
Vendég

mami cijjjjjjjjjjjjjjjjjja

én uyganezt érzem, hogy sose lesz itt árpilis 4...és egyáltalán mikor kelhetek róka nélkül!!!!!!!!!!!!!4 ma már 6* voltam, és minden kint van, mit tegyek ellene...nem is vagyok éhes, de ha iszok, az is kijön....meddig emelkedik a hcg szint? beleőrülök.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
ticsimû

Ticsi, Lmami!
Mit nem adnék, ha ilyen miatt kellene várnom és nem a hülye injekciókúra végét.... :roll: Én a hányást is bevállalnám Ticsi! :roll: :lol: Örüljetek, hogy végre ilyen édes várakozásban lehet részetek! :lol:

KépKép
zsófikukac

Mami,Ticsi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kukachoz csatlakozva én is irígylem a hányásaitokat meg a gyomorpanaszaitokat...... :lol: kitartás 8)
(a szülés még sz@rabb lesz.... :wink: )

Kukac!

értem én őket,csak akkor is nehéz.... :roll:
Vendég

küldje nekem ide gyorsan mindenki a pirijét, akinek nem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izibe!!!!!!!! :lol:

plíííííííííííííííííííz 8)

Többiek?
mindenki alszik, vagy netalántán dógozik? :shock: :D
Vendég

Vgyok...suti a sutoben...remelem nem rontom el :?

Zsofi@
Jah ne is mond...ismerem a fajtajukat :twisted:
Micsoda uj vonalzo :o Ngyon kis ari es ha jol latom tulip...a kedvencem :P :wink:

Lmami
Na vegre hozzam is hozzamszoltal :roll: mar azt hittem nem is :roll: :oops: es tudom amig nincs piri remelem az a nyilalgatas a petekeszeknel jobb oldalon nem az :shock: marmint nem piri :evil:

Vicuska
Teljesen megertelek :roll:

Csajok tenyleg oruljetek annak a franya rokanak meg minden egyebnek...mert az mind a bebivel egyutt van :roll: ha amugy lenne sajnalnalak titeket de igy csak irigykedem :oops: :roll: de majd egyszer en is jovok es bizti nyavalygok mig mas meg irigyel majd :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?