Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is most értünk csak haza,....

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

...ez remek, lassan mindenki itthon lesz! :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

KATÁÉKNAK NAGYON NAGYON BOLDOG ELSŐ ÉVFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!! :D

Boniéknak meg egy nagy GRATULÁt a holnapi 20.héthez! :D

Zöldi,Katica!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jó éjt!
Pusssssssz

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa!

Csatlakozom a félidős Bonipocakhoz intézett jókívánságodhoz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ancsa, nagyon köszönöm, meg volt! :wink:

Boni, nem jött át sms-n a kép! :( Nem tudja megnyitni a telom!

Hajni, pár nap múlva okosabbat lehet mondani a görbédre, most még nem merek josoni!

Zsuzska drukk mára a 2 csíkhoz!!

Mentem dolgozni.

Kép
kata05

Jó reggelt!

Jajj, Kata! Titeket meg jól elfelejtettelek! Bódogság!

Na, ma már mindenki itthon van remélem! Túlélhető dolgozós napot!

Kép
zölddisznó

Kakukkos jó reggelt mindenkinek!

Sok boldogságot kívánok mindenkinek, remélem, senki sem hervadt el az ünnepek alatt :lol: :lol: :lol:

Velem meg ez van: Hőm már csak 36.6. Éjszaka arra ébredtem, hogy szakad a víz róla. Szóval rohantam mosdóba és hát ott díszelgett csöpp vérecske. ÉS görcsölni kezdett pocak. Egész éjszaka szakadt rólam a víz, úgyhogy javarészt kitakarózva aludtam. Reggel elmentem megint, hát vér kb. két csöpp, viszont LH-n még mindíg csík, és HCG-n is ott díszelgett egy igen haloványka csík( Rolling Eyes ). De annyira volt halvány, hogy apácska azt mondta, ő is látja, de ez tuti, hogy csak a gyári csíkot látjuk, mert megfestette a vizeletem.... hát mondtam neki, hogy ez a cél .
Dobok egy hőt : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 03200_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsi! Ha van csíkod, akkor van benned HCG is. Ha van benned HCG, akkor van benned baba is. Tessék felhívni a dokidat, mert lehet, hogy kéne egy kis hormontámogatás. (De amúgy a nem várt mensikor emlékezhet még a szervezeted, és űzhet veled tréfát) Szóval hess dokihoz! És szurok!

Kép
zölddisznó

Zöldi: Igenis, dóttóre nénje!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na azé'!

Kép
zölddisznó

Zsuzsi, biza, tedd amit Zöldi írt, és drukkolok nagyon!

Többieknek is drukk, ölelés!
athiz

Köszi!

Na pusz, elosontam haematológiára vérezni - be kell állítani a vérhigító szurkányóm adagját!

Kép
zölddisznó

Zöldi: Hajrá szurka!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hol van Boni????

Igaz már nem jön ide közénk Cenikő-Bogiának boldog szülinapot kívánok!

Mai drukkok:
Zöldi,Katica!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
Kép
ancsa81

Hahó!
Sok fini kajáról olvastam, nyami :)

Kata! Én is megyek 03.28. MM :) 10.30-ra, te mikor?

Zsuzska! Hű de izgi, drukkkkk

Kati! Babaragi és sok-sok drukkkk
Zöldi! Babaragi és sok-sok drukkkk

Ma hozzájutottam a 3. napi vérvételes eredményemhez, ami annyira nem dobott fel :(
422,4mIU/l

Mindenkiken minden jót
sonjus

ja, bocsi Prolactin
sonjus

és mindenkinek kívánok minden jót, nem mindenkiken :lol:
egész jól elvagyok :D
sonjus

Sonjus: Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: És mennyinek kellene most lennie???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

a ref. tartomány (ha jól látom :) ) 64 - 395
sonjus

Hááááááááát ez tényleg nem jóóóóó :roll: Úgy sajnálom :(
Én jövő csütörtökön kapom meg a négy héttel ezelőtti 3. naposomat. Hát nagyon kíváncsi leszek :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sonjus: épphogy eltér, nem nagy a gond! Mi Babimmal reggel 6ra megyünk MM-be... :roll:

Coca: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: :?:

Tesókám: merre jársz????? :shock:

Kati: köszönöm még 1x, és továbbra is ++++++++++++++++++++++

Zsuzsi: +++++++++++++++++++++++

Én idegileg roncs vagyok a szakdogám miatt. Kész vagyok vele, ma nyomtatom, holnap viszem köttetni, de nem tudok megnyugodni, rágódom, mit kellett volna másképp,... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Úgy jó, ahogy van! :wink:
(Én kb. 4-5-ször nyomtattam újra, aztán inkább már beadtam!)

Zsu! DOKI????

Boniért most már tényleg kezdek aggódni! :twisted:

Mindenkinek jó itthon létet! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: TErmészet megoldotta a dógát..... Niagara és nagy görcsök :cry: :cry: JA és úúúúúúúúúúúgy szédülök :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska :(
sonjus

Coca, Katica, kismamijelöltek, ragacsok útban!!

Boni tényleg nagyon csendben van! Tessék jelentkezni! :? :roll:

Zsu: sajnálom :(

Kép
kis-csillag
Tököl

Snufi, 6-ra, de PÉNTEKEN!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((((((Zsuzs)))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi!
Ne agyalj annyit, add be :) anyukám erre már azt mondaná, hogy a végén, fokhagyma szaga lesz, annyit foglalkozol vele :)
Persze tudom, hogy fontos, és már előre látom magam, hogy én mit fogok előadni :D

Tanár Úr, egyébként rápillantott a leletemre, nagyon kedves volt, nem akart csak úgy elengedni, mondtam neki, hogy nézettem IR-t stb, hát kicsit szeptikus volt, de mondta, hogy ez a szint tényleg nem túl magas, és ha már elkezdtem az MM-be járni, akkor ő hagyja, hogy az Endokrinológus ha szükséges kezeljen, majd igent mondjon a babára, (inszemre) és arra hogy minden rendben, utána menjek hozzá vissza, ha még szükséges :) Mondtam neki, hogy a mai vérvétel leletre is szükségem lesz, mondta, hogy semmi akadálya, telefonáljak, bediktálják, vagy bemehetek.
A második vérvételnél egyébként mit néznek?
Már olyan rég volt, hogy elfelejtettem :oops:

Nemtom mi a bánat van egyébként velem, mert olyan viszketős a cicim már vagy egy hete, ha nem több és a pocim is érzem. Lehet tényleg itt a tavasz :D
sonjus

Zsuzsi, ez ma már a 3. rossz hír, amit hallottam! Ez sem az én (és a sok babaváró) napja! :evil: Sajnálom, és lehet, h a Niagara mennyisége miatt szédülsz. Próbálj pihenni!

Puszika mindenkinek!
athiz

sziasztok!

köszi a drukkokat.

coca: drukk++++

sonjus: sajnálom a magas prolaktint :cry:

snufi: nyugi, nyugi!

zsuzsi: sajnálom :cry:

kati
katica30

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, egész hétvégén+ húsvét hétfőn a családot költöztettük. Ki vagyok purcanva teljesen...És még nem végeztünk...

A vasárnapi 17x23 mm-es tüszőm ma reggelre 21x23 mm-re hízott. Ma reggel 8-kor kaptam tüszőrepesztőt, szerdán és csütörtökön délután 2-kor lesz inszem.

Gondolok Rátok és drukkhegyek, akinek kell! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus, én 12.30-ra megyek! :D Sztem a prolaktinod magas.....bár lehet babás vagy! :wink: Nekem 20 körüli volt ez az érték.
Ha hormonra gondolsz, akkor progeszteront néznek.

Zsuzska, sajnálom, bár a hődet látva sejteni lehetett! :(

Coca, köszi!

Szezso, ennek már biztos sikerülnie kell! :wink:

Boni, sztem lent van a szüleinél! Ha jól emlékszem szerdán kezd dolgozni!

Én meg szarul voltam az ünnepek alatt nagyon! Vércukrom 4 óránként leesik mióta beteg voltam és olyankor csak a Ch ment meg! :( Pocsék emiatt a közérzetem, félek h az utcán leszek rosszul!

Kép
kata05

Sonjus: az én prolaktinom 550 és határértéken belül vagyok :shock: (628 a határérték)

Kata: szerintem Neked nem ártana egy teljes vérkép...Ez nem normális, hogy rosszul leszel...
A 20 körüli prolaktin valószínűleg más mértékegység :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!
Én fél 1-kor már tuti nem leszek ott :)
Tényleg gáz, hogy rosszul vagy :( mitől van ez most?
Babás lennék? :shock: ez neked honnan jött? :)
Érdekes módon egyébként kívánom a cigit, pedig nagyon ritkán gyújtok rá! Tudom hogy egyáltalán nem kellene, és vessetek a mókusok elé, de hát 1 hónapban 1x 2x megesik :oops:

Szezsó!
Széééép tüsző :) drukk neked!!!

Csajok én nem tudom hogy hogy van ez a prolactin dolog, de hát rá van írva a ref. tartomány és hát magasabb a felső határnál.
Szezsó, nekem 395 a felső, neked meg a 628? :shock:
sonjus

Szezso,drukkolok ezerrel.

babaimádó
Kép
babaimado

Sonjus, gondoltam h nem leszel ott, hisz mit is csinálnál ott addig.
Ma már amúgy nem olyan vészes ez a rosszul levős dolog! Sztem az összes vitamin ásványianyag kiment a szervezetemből, meghát a 4 kg is sok ami elhagyott engem! :D
Hazamegyek megnézem a ref. tartományomat!
Valahol olvastam h aki babás annak magasabb a prolaktin és lh szintje! Bár visszaszívtam mert most látom ez neked a 3. napi volt! :oops:

Kép
kata05

Sziasztok!

Kata: minden okés a vércukroddal és az inzulinoddal? akár éhgyomri akár terheléses
Bocsi csak keveset tudok rólad, és megütötte a szemem az hogy 4 óránként leesik a vércukrod.

Ne haragudjatok, csak mióta nálam kiderült ez a nyamvadék pcos, próbálok mindenkire "figyelni" :oops: :roll:

Ja mai hőm: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 03200_.png :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

Kata!
Naja, a 3. napon még nem lehettem terhes ;)
meg szerintem most sem vagyok, de hát másokkal is történik csoda, hátha velem is :)
Tényleg lehet, hogy az a -4kg ennyire lefárasztott! :?
Dokinál voltál? Mész? Vitaminok újra?
sonjus

Sonjus: ezt találtam neked 3. napi Prolactinra: 50-600mIU/L

Szóval szerintem jó vagy. Bár tényleg lehetne alacsonyabb, de hatáon belül van.

hajni...
Budaörs

Hajni, ari vagy , h így figyelsz, majd most megyek pénteken az MM-be így minden kiderül! Amúgy pco-sak a pfszkeim.

Sonjus, nem mentem még, egyenlőre vitaminozok. Ma rendel délután.

Kép
kata05

Hajni!
Köszi, de az én papíromon más van :D ki érti ezt?
Nekem még mindig döbbenet ez a 74 cn :shock:

Nem is foglalkozom ezzel többet, elviszem pénteken az MM-be a leleteket, aztán majd lesz valahogy :)
Én egyébként érzem, hogy jobbak a ciklusaim, mióta szedem a homeos cseppeket, úgyhogy nem vesztettem a lendületből, csak hát jobban örültem volna, ha ez a prolactin jobb.
sonjus

Sonjus: nekem is döbbenet, de azt képzeld el hogy volt ez több is, 100 akárhánynapos. És ez a legeslegelső olyan hónap amióta kiderült a PCOS és kezelnek is (2007. 07.26.), hogy PETEÉRTEM EGYET SPONTÁN JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amúgy már 1999ben is tudtam róla csak senki nem akart kezelni és hagytam a fenébe a dolgot mert meguntam.

Kata: kihez mész? viszel hormonsort? PCOS miatt mész?

hajni...
Budaörs

Valicskó drnőhöz megyek, és az IR+ pajzsmirigy alulm miatt.

Kép
kata05

hajni...
Budaörs

sziazstok!

most értünk haza, szülőknél voltunk, KAtának üzente Pénteken,hogy írja meg de ezek szerint nem ment át :cry: :lol:

kösiz aggódást!

kicist deblás vagyok, mert nálunk tél volt.

majd jövök..pusssz
Vendég

Boni, semmi nem jött át!! Én azt hittem képet küldtél, és azért nem tudja fogadni! :shock: Gratulálok a félidőhöz!!!

Kép
kata05

Felhomályosításra van szükségem!!!! :)

Azt már a múltkori LH tesztelésnél kiderítettem, hogy a pisi felé eső csík a teszt csík :) szóval, ha az erősebb, vagy egyforma erős a másik csíkkal akkor pozitív!
NASZÓVAL, most láttam pozitívnak írt orákelként használt LH teszteket úgy, hogy a tesztcsík gyengébb, de ott van, ezt még talán értem is vagy már ezt sem :), de a kérdés az, hogy mikor kell csinálni? Késő délután, este jó?
Kezdek bekattanni :D
sonjus

Boni! 20. hét juhéjjjjjjjj
sonjus

Sonjus: orákelt vagyis jóstesztet a reggeli első pisiből kell csinálni. Van akinek bejön és mutatja hogy babás van akinek nem. Nekem speciel az LH kakit sem ér sem peteérés figyelésre sem pedig jóstesztnek, mivel eleve magas az lh szintem a pcos miatt. :(

hajni...
Budaörs

Köszi Hajni!
Nekem nem tudom miért rémlik az, hogy nem reggeliből kell :shock:
Valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon :D
Korábban nekem sem mutatott semmit az LH, engem is nagyon elkeserített a helyzet, igaz nagyon rég csináltam ilyet utoljára, most meg valamiért éreztem, hogy Coca segítségével hozzá kell jutnom néhányhoz, megcsináltam és pozitív lett :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?