Ahoj!
Lázas gyerek, fogműtét, sörözés, keresztelő?!
Hű, ezeket még emésztem... Mindenesetre aki beteg, annak gyors felépülést!
Nem is fogok tudni mindenkinek írni, mert szita az agyam... Most értünk haza az usziból (ma apával csobbant a nőszemély!).
Timi! Ennyi cuccot! Hallod!
Hát nálunk semmit nem tojt a nyúl...
Én mondtam, h bajban vagyok ezzel a Húsvéttal... Majd kitalálom hogy is legyen, de valahogy szerényen szeretném. Na, majd jövőre!
Anett! Meggyógyultatok?
Hajni! Hogy bírod? Azért gyere néha!
Bea! Én szorítok Neked ezerrel!
Egri leányka, ha hazaértetek jelentkezz!
Jutta! Sztem az is jót tesz Nektek, ha apa otthon van!
Rég láttuk Dorka babát!
Kikuka! Elsöprő a lendületed, hallod!
Mogyo! Hű, Ágikával már nem eccerű! De jó, h nem lett nagyobb baj!
Kriszti! Örülök, h jó volt a kiri, Kiri!
Nadin nagyon helyes!
Ja, akkor a fotók csalókák: Jankának sötétkék szeme van (remélem így is marad) és seszínű barnás haja. Az apja szeme hasonló, meg a haja is. (Bár ez utóbbit jó lett volna, ha inkább az én majdnem feketésemet örökli, de még az is lehet belőle!
)
Macsek! Ha kirokonoztad magad, gyere mesélni!
Ciripke! Ezek a gyerekek egy alomból vannak, az bizti. Tökre hasonlítanak! És jelentem én csak a bokaszalag, kulccsontörött bandának vagyok a tagja (a kiságyason kívül!
), mert nekem nem volt gáz a bölcsességfogammal! Amikor nőtt! Mer' ugyi ne feldjük 5 hónap körül be kellett tömetnem!
Gabcii! Már épp hiányoltalak! Jól tetted, h egy kicsit önzőztél!
Akinek nem írtam, bocsi, majd legközelebb tuti!
Mi lenyomtuk a húsvét-tour-t! Az én gyerekem továbbra sem alszik a kocsiban (max. 20 perc!), hiába qrva fáradt! (Foggggalmam sincs hogy jutunk így ki a Tátrába?! Tipp?) Sok rokony-barát-gyerek jött megnézni Jankát, aki majdnem kiválóan aludt idegenbe, bírta a sok gyömöszölést, és gyerekzsivalyt! Szal fogadta a hódolókat! Anyám kitett magáért, és unokázott ezerrel. Szal jó volt!
Na én el, mert holnap doki, meg bioalmát is kell vennem (Kikuka már írta, h van őszi, Kriszti, alma után én is azt nyomom majd!), meg mosni, vasalni, péntektől meg nem leszek, mert lelépünk! (Örülhettek!
)
Na, szép napot!
Tényleg, hol van Zsu? Meg Kati és Kat mikor érkeznek vissza?