Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! Nem volt időm eddig írni, mert mi is készültünk a húsvétra. Kisfiam nagyon lázba van ilyenkor. Díszíteni, sütni, festeni a tojásokat.

Én velem nincs semmi, most fog megjönni, aztán majd kezdődik a closti. Elvagyok most, nem igazán gondolok arra, hogy mi lesz majd.

Rena megjött? Lehet, hogy már írtad, csak annyian vagyunk, hogy nem mindig lehet követni kivel mi van. Te szoktál járni uh-ra, hogy megmérjék a tüsződ, stb?

Marika Te NEMCSAK ANYA VAGY, HANEM VALÓBAN NŐ IS. Nyugi! 4 gyerek után így kinézni????!!!!! Nem semmi.

Encike, hogy vagy? Teljesen lázba vagy a hőmérőzés miatt? Kíváncsiságból én is akartam hőt vezetni, de mindig elmaradt.
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Még nem jött meg de fáj már rendesen a hasam.Voltam már nezetni a tüszőt,de ez még 2007-ben volt azóta nem voltam.Majd most cütörtökön kell mennem a mensim 3. napján vérvételre vagy ha nem jön meg időben akko pénteken.Tököl velem ez a hülye mensi,tudom,hogy meg fog jönni de még szivat egy kicsit.

Kép
rena85
 
 

 
 

Sziasztok!

[color=red]Kellemes Husvéti Ünnepeket Kivánok![/color]

Marika!
Köszi a z elemzést, akkor ezek szerint a pém-mel nincs gond. Várom a menszim., de még sehol.

Rena!
Hátha nem szivat a menszid és babás vagy. Nem?

Timi!
Igen most mindent bevetek, ahogy anno irtam.
encike 2
 
 


Encike!Nem hiszem,hogy babás vagyok mert a hasam görcsöl egyre jobban.Szerintem megint azt játsza el velem,hogy késik én jól beleélem magam abba,hogy kisbabát várok és miután már teljesen belelovaltam magam a dologba akkor megjön.Sajna ilyen az én formám,szivat az élet.Szerdán én hülye megcsináltam a tartalék tesztem amit nem nagyon értettem mert úgy van,hogy 5 perc után kell megnézni az eredményt.Meg is néztem 5 perc után akkor egy lehelletnyi másidik csík látszott amit lehet,hogy csak én láttam de 10 perc múlva már el is tűnt.Arra gondoltam,hogy ahogy szívta magába a folyadékot a teszt akkor maradhatott ott egy kis szinezék maradvány,nem lehetett más mert nem is fordult be rendesen a tesztcsík.Mert ugye a teszt akkor pozitív ha = így vannak a csíkok.Nekem meg így voltak- / ( a másodi csíkot képzeld egyenesnek).Dűhít már ez az egész! :evil:

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!Már nem kell találgatnom,hogy megjön e mert megjött.Úgyhogy csütörtökön mehetek vérvételre.

Kép
rena85
 
 


Rena emlékszem egyszer odaképzeltem a második csíkot. A férjem azt mondta, hülye vagyok nincs ott semmi. És nem is volt. Vérvételen mitnéznek? Miért nem csinálnak már veled valamit ennyi idő után?

Hajrá Enci! Húzz bele!

Nekem most egyértelmű, hogy megjön, mert ugye gombáztam. Most tök nyugodt vagyok. Lehet, hogy a következő hónapba meg kiborítok mindenkit, hogy megjön, vagy nem jön.

Sok-sok locsolót mindenkinek!
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Remélem jövő hónapban már nem jön meg neked,és Encikének sem! :wink: A vérvételen most ellenőrzik,hogy az új gyógyszerem beállította e a prolaktin szintem mert az magas.De ez sajna úgy van,hogy a 3. napon és a 21. napon kell mennem vérvételre és ha megjött az eredmény ami1-2 hét akkor fogok biztosat tudni,hogy bevált e a gyógyszer.De ha most találkozok a dokimmal akkor megbeszélem vele,hogy csináljon egy olyan vizsgálatot vagy műtétet,hogy megtudjuk átjárhatóak e a petevezetékeim meg minden okés e odabennt.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!

Rena!
Ne szomorkodj, mert ezt a honapot legalább nem egyedül probálgatom ismét. Nekem ma jött meg szerencsére!!! Vetélés után 1 hora. Ugyhogy kezdödhet az lh-zás. Mátol iszom a málnalevelet, te nem probálod?

Timejka!
Mi ez a nagy szurkolás részemre? De köszi jol esik.

Hogy telt a Husvét?
Mi d.u. elmentünk Egerszalokra, nagyon szép hely.
encike 2
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon fogok szurkolni az új ciklust kezdődőknek. Encikének a babásodásért, Renának a jó eredményekért a dokinál.

Timi! Te pedig csak nyugi legyél, van már egy nagy babucid, ami azt jelenti, hogy egyszer már összejött, úgyhogy másodszor is sikerülni fog!!!!

Sajna én ma nem túl jó hírt kaptam. Ma vittem a picikémet csípő uh-ra, és az egyik csípője nincs teljesen rendben. :cry: 4 hétig terpeszpelenkát kell használnunk, és vissza kell menni kontrollra. Remélem minden rendben lesz a kis drágámmal, úgy aggódom érte.

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Encike!Nem vagyok szomorú!Szurkolok,hogy összejöjjön mindnyájunknak a baba!Milyen jó lenne ha mind a hárman egyszerre babásodnánk!Már nem iszom a málnalevelet.De neked sok szerencsét kívánok hozzá meg az lh teszthez! :wink: Hát nekem elég borzalmasan telt a húsvét második napja,mivel hajnalban annyira görcsöltem,hogy nem bírtam felállni.De utánna végülis nem volt rossz mert a gyógyszer kivette a görcsöket és anyukámnál ettünk egy óriásit,ami isteni volt.Szerencsére nem sokan locsoltak meg,most nem volt hozzá nagy kedvem.Nektek biztosan jobb volt Egerszalókon!

Marika!Sajnálom a kislányod!Remélem a pelus rendbe hozza!Aranyos vagy,hogy szurkolsz a jó eredményekért.

Kép
rena85
 
 


Marika!

Ne kenődj el, azért adják, hogy "meggyogyuljon" a pici.
encike 2
 
 


Sziasztok lányok!Bemutatom a lányomat :!: Kép Kép Kép Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

Kriszti!Nagyon szép a kislányod! :D

Kép
rena85
 
 


Édes ez a kislányka. :D

Én is teszek fel egy kollegínát:

Kép
tulipán75
 
 


Alszik a drágám:

Kép

Kép
tulipán75
 
 


Itt pedig a húsvéti sütésben segítkezik a kisasszonyka

Kép

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Annyira édes a kislányod!!Gyönyörű!!!!Nagyon ügyes!!

Kép
rena85
 
 


Egyik baba szebb, mint a másik!

Vigyázzatok rájuk!
encike 2
 
 


Sziasztok csajok! Marika!NAGYON GYÖNYÖRŰ A KISLÁNYOD :!: Meg mondom őszintén,hogy nincs olyan nap,hogy ne néznék be hozzátok,mert érdekel,hogy kivel mi történik :!: Különben mindenkiért szorítok,ugyhogy lányok kitartás,és sok sikert :!: :!: Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk vérvételen.Tele van a hócipőnk az egésszel.Annyira sza...k bele az egészbe ha nem fizetsz,hogy már tényleg nagyon felháborító.Megbeszéltük a párommal,hogy még a 21. napi vérvételt megvárjuk ha az is készen lesz akkor kérni fogom a papirjaim és szépen elmegyünk egy másik dokihoz de magán úton,hogy csinálja meg az átjárhatóságit,mert ezekre várhatnék még jövőre is. :evil:

Kép
rena85
 
 


Rena!
Tényleg ilyen a világ :evil: Sajnos
Egyszer már kifejtettem a véleményemet az ügyeddel kapcsolatban talán emlékszel. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy évek teltek el anélkül, hogy még átjárhatóságit sem csináltak. :twisted:
Szerintem ha maszekon kezdted volna, ennyi idő alatt már két kisbabát is kihordtál volna.
Itt nem messze van egy doki, aki ugyan csak egy mezei nődoki, de a magánrendelőjében megvannak a feltételek az átfúvásra is. Két éve 20.000 ft volt. Akár nálatok is lehet ilyen. Ha arra kerül a sor, akkor járd körbe, érdemes.

Kriszti!
Tényleg minden nap olvasol? Kár, hogy nem jössz gyakrabban. Pedig nekünk biztosan lenne közös témány :D
Igazán szép a te kislányod is. :D

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Encike azért van ez a nagy hajrá neked, mert látom, hogy teljesen benne vagy a baba projektbe.

Rena menj is másik dokihoz. 4 éve (jól emlékszem?) nem jön a baba és semmit nem képes csinálni?

MA hozták meg a méhpempő tablettámat, úgyhogy elkezdem szedni. Bajom nem lesz tőle. Nemsokára szedem a clostit szedni, mert úgy néz ki, hogy megjön.
Te Rena én megőrültem volna már a helyedbe, hogy ednnyi ideig nem tudni, hogy miért van ez.
Bírod még ezt?

Marika, Kriszti! Tök szépek a csajaitok. Marika tök szép a lányod haj nélkül is, illetve pár szál hajjal.
timejka
 
 


Sziasztok csajok!Remélem,hogy mindenki jól van,nekem a két nagyobb gyerkőcöm elkapta ezt a hasmenéses,hányésos vírust,de már jól vannak,mert már veszekszenek :lol: Marika :!: Tényleg mindenap bekukkantok és elolvasom,hogy kivel mi történik,egyébként neizgulj,az én lányomnak is kb annyi haja van mint a te kicsilánykádnak :lol: Ígérem ezután gyakrabban fogok hozzászólni a dolgokhoz :oops: Mindenkinek jóéjszakát :!: Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Szép álmokat!
encike 2
 
 


Sziasztok Lányok,

Tegnap voltunk a 18. heti uh-on. Kisfiút mondtak, egyébként minden rendben.
Hát, nem sikerült felkészülnöm erre a hírre, hiába próbáltam. Most még minden kavarog bennem, nem tudom, mi lesz. Nehéz szembenéznem az érzéseimmel. Az éjjel nem tudtam aludni, de nem fárasztalak benneteket a részletekkel. Azt hiszem ezt nem értheti senki, csak akkor ha benne van.

A Jónással kapcsolatban most nem tudom, hogy mit gondoljak.

Barbi
barbara08
 
 


Sziasztok!
Timi!Igen már 4 éve várunk!Még bírom valahogy,mert muszály,hogy bírjam.Remélem használ neked a méhpempő! :wink:

Barbi!Nem fárasztasz,nyugodtan írd le az érzéseidet!Elhiszem,hogy nehéz szembenézned az érzéseiddel hiszen te nagyon kislányt szerettél vólna,igaz?Amikor kiszámoltad a Jónást arra a hónapra száz százalékra lányt jósolt?Mennyi volt a rizikófaktor?Ne keseredj el!

Kép
rena85
 
 


Timi!
Kellemes és hasznos bogyiszedést!!

Barbi!
Hát én igazán tudom, hogy min mész keresztül, én is végigéltem ezt. Meglátod, nagyon fogod szeretni a kicsi babádat még akkor is, hogyha fiú lesz, és nagyon lelkiismeretfurdalásod lesz azért, hogy most így éreztél. Én is így vagyok vele.

Egyébként még nem is biztos, hogy fiú. A 18. héten még nem kell készpénznek venni.

Puszi a többieknek!!!!

Kép
tulipán75
 
 


Marika remélem hasznos lesz.

Rena le a kalappal, hogy ennyi ideje próbálkoztok, és még nem adtad fel, bírod. Én szerintem már diliházba lennék.

Barbi!
Én nagyon kislányt akartam elsőnek. Amikor az uh-n a doki mondta, hogy fiú majdnem elsírtam magam. 1-2 nap kellett, hogy feldolgozzom és belenyugodjak. Most meg van egy édes 6 éves kisfiam, egy kis ördög.
Az a lényeg, hogy egészséges legyen és semmi baja ne legyen. Ha nekem a második is fiú lesz, akkor se leszek elkenődve. A sors akkor 2 fiút szánt nekem. Nem baj. Legalább itt van most az ördögöm.
timejka
 
 


Sziasztok Lányok,


Az elsőnél nekem teljesen mindegy volt a neme, a másodiknál csak egy picit voltam csalódott, hogy megint fiú. De most én nem harmadik babát szerettem volna, hanem egy kislányt.
Csak azzal tudom vigasztalni magam, hogy valamiért ezek a fiúk engem választottak, azt szeretnék, hogy én legyek az anyukájuk. És tudom, hogy a harmadikat is imádni fogom. De a hiányérzet és a vágyakozás akkor is megmarad egy kislány után.

Tudom, hogy sokak szemében túlzásnak tűnik a kiakadásom, hogy megint fiam lesz. Főleg, mikor sokan éveket várnak hiába egy babára. Én meg siránkozom, hogy miért nem lány. Rena, ha Rád gondolok, akkor még inkább bűntudatom van. Nagyon szorítok, hogy minél előbb teljesüljön a vágyad.

Barbi
barbara08
 
 


Sziasztok!

Timi!Dehogy lennél diliházban,biztosan neked is lenne valaki aki kirángatna ha már az őrület határán lennél.Te is addig harcolnál amíg nem lesz kisbabád!

Barbi!Nem tartom tulzásnak,hogy nagyon kislányra vágysz.Teljesen megértelek mert majd szeretnék én is egy kislányt.Szerintem a legtöbb nő vágyik egy kislányra.Ne add fel ha esetleg ő most kisfiu lesz még utánna lehet kislányod.Vagy már nem vállaltok utánna babát?Ne legyen bűntudatod!!!!!!Aranyos vagy,hogy szorítasz!

Encike,Marika!Veletek mi újság?

Kép
rena85
 
 


Timi!Vagyis amíg lesz egy kisbabád!Már írni sem tudok.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Jol vagyok köszönöm. Pont ma mult el amenszim. Kedden megyek dokihoz vizsgálatra.

Jo idő van, volt és kint vagyunk a levegőn.

Üdv. mindenkinek.
encike 2
 
 


Képzeljétek el a férjem tegnap közölte, hogy miből fogunk élni ha lesz még egy gyerek, mert a minimálbérre vagyok bejelentve. A férjem marha anyagias, állandóan a pénzen jár az esze. Egyszer már volt egy ilyen vitánk, utána belement, hogy na jöjjön a tesó, most meg megint meghülyült. Hogy igazodjak ki rajta? Nem is igazán akart tesót, akkor ment bele, amikor a barátnőm mondta, hogy jön a 2. baba. Tiszta hülye!
timejka
 
 


Sziasztok!

Szerintetek lehetséges a teherbeesés a ciklus 21-26. napján? Mert a peteérés elvileg ugyebár a ciklus közepe táján van... A Jónás naptár a menstruáció várható időpontja előtt 2 nappal jelezte a fogamzóképes napot.

Előre is köszi a segítséget :)
kiscsillag83
 
 


Szia Kiscsillag!

Abszolut lehetséges. Mi szintén a Jónás módszert alkalmaztuk, nekem a Jónás nap a ciklus 23. napjára esett. Előtte szándékosan nem voltunk együtt, hogy elkerüljük a rendes peteérést. a 20-23-ig napokon próbálkoztunk. És rögtön teherbe estem. (Más kérdés, hogy most úgy néz ki, hogy a baba neme nem stimmel.)

Barbi
barbara08
 
 


Hű, de jó :) Mondjuk sajnos már napok óta érzem a mensturáció előjeleit (mellfájdalom és enyhe hasgörcsök :(), de azért még reménykedem :)
kiscsillag83
 
 


Sziasztok!

Kiscsillag!Remélem beválik a Jónás módszer!Majd írj meg mi történt.

Timi!Nem semmi a férjed,egyszer akarja egyszer nem.De rendes veled,igazán figyelembe vehetné az érzéseidet!Remélem meggondolja magát!Ne idegeskedj,próbáld megértetni vele,hogy neked fontos egy második baba!

Nálunk remek idő van,szinte egész nap nyitva van az erkélyajtó.Remélem mindenkinek ilyen szép időjárásban van része!Képzeljétek kiszámoltam Április 29.-én tudok menni a magándokihoz.Már nagyon várom!Izgatott vagyok miatta viszem hozzá az összes papírom és abban reménykedem,hogy nem küld el még több értelmetlen vérvételre meg uh-ra hanem azonnal javasolja az átjárhatóságit.De majd én sugallom neki,hogy nekem most az átjárhatósági a fontos!

Kép
rena85
 
 


Encike!
Minden jót a holnapi dokihoz!!!!

Timi!
A férjed nem jól gondolja, ha azt hiszi, hogy attól tönkremennétek, hogy mégegy gyerek születik. Mi egyáltalán nem vettük észre a családi kasszán amikor újabb gyerek született. Egyiknél sem. Hogy miért van így? Lehet, hogy a családi pótlék, és az egyéb kedvezmények miatt. Talán annak rosszabb, vagy az veszi jobban észre aki nem kap rendesen gyedet, vagy alapesetben olyan magas a fizuja, hogy neki a legmagasabb gyed is nagyon kevés. Sokminden függ a család igényeitől. Nálunk nem volt ez gond. Én ettől soha nem féltem, és nem is volt soha gondunk. Pedig aztán teljesen átlagos fizuból élők vagyunk.

Rena!
De jó, hogy végre elmész magándokihoz. Ne csak sugalld neki, hogy te mit szeretnél, hanem határozottan mond el neki, hogy nálad már mióta húzzák az időt, és más számos vizsgálaton túl vagy, de még ennyi idő után sem tartasz sehol, és te most azért jöttél, hogy végre valaki tegyen valamit, és hogy te átjárhatósági vizsgálatot szeretnél. Nyugodtan jelentsd ki, hogy te átjárhatóságit akarsz. Ki az a doki? Ő csak sima magán nőgyógyász? Mert ha az akkor még az sem biztos, hogy vele sokra mész, mert lehet, hogy ő sem fog neked olyan könnyen beutalót adni. Neked egy olyan dokihoz kell menni, aki meg tudja ezt csinálni. Nem tudom, hogy ezt is maszek úton akarod-e, de vannak olyan dokik, akik ezt maszekon megcsinálják az első konzultáció után 1-2 héttel.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Meg fogom mondani neki,hogy mit szeretnék.Ő nálunk a kórházban a főorvos és ő szokott átjárhatóságit csinálni.Az eggyik ismerősömnek most csinálta meg az átjárhatóságit.Nem cicózott megvoltak a hormon vizsgálatok meg a férj vizsgálata és utánna az átjárhatósági volt a következő lépés.Nekünk ezek már megvannak úgyhogy már eredményekkel megyek hozzá és remélem rögtön fogja javasolni a műtétet.

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Timi nem semmi a párod. Még ezt rendezni kell egymás közt, mert ez a helyzet nem könnyü. Aztán hallgathatod majd a rágalmait, hogy csak te akartad a babot. Ő miért ilyen felfogásu? Én is minimállal vagyok, de hiába várok, hogy máshol melozzak, az én korom is nőne. Sajna én maszeknál vagyok, de örülök, hogy egyáltalán bejelentett.

Holnap jelentkezem.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Rena!
Na akkor jól van. Remélhetően megtalálod végre az embert, aki tud segíteni.

Encike!
Te már kezded a projektet? Hogyan fogjátok csinálni? Rástartoltok, vagy hagyjátok, hogy a természet megoldja? Hogy alakul a hónap a Jónás szerint? Ovutesztre nem gondolták? (na jó sokat kérdeztem)


Nálunk ma volt reggel a kozmetikus barátnőm, aki kilőtte a picúromnak a fülét. :cry: Annyira sajnáltam, teljesen beleizzadtam. :cry:
De túl vagyunk rajta, nagyon katonásan viselte. Picit sírt amikor belőtte, aztán teával megnyugodott. Gondolom, hogy nem fájt neki, hogyha ilyen gyorsan megvigasztalódott. Nagyon jól áll neki, igazi csajos :wink:


Kriszti!
Nálatok a kép alapján még nem vagytok túl a fülbevaló ügyön. Ti hogyan tervezitek és mikor? A nagylányodnál hogyan volt? És sokat vacilláltam, mire rászántam magam. Hogy vannak a betegeid? Ugye a picúrkád nem kapta el?

Hajrá Timi,
a férjednek nincs igaza!!!! Ma milyen a hozzáállása, vagy ez nem mindennapos téma nálatok? Egyébként szerintem a férfiak elég labilisak, és könnyen befolyásolhatóak. Nálunk legalábbis úgy van, hogy a férjem egyik nap még mond valamit, másnap meg már az ellenkezőjét. :roll: Ilyenek :roll: Nem ám azt hiszed, hogy nálunk olyan egyszerű volt ennyi gyerekre rávenni apát :lol: Azért is meg kellett dolgoznom, hogy belemenjen :wink: Aztán voltak mélypontok, pl.: amikor a gyerekekkel nehezebb volt, és akkor rögtön kijelentette, hogy nem lesz több gyerek. Az első ilyen kitörésnél még elkeseredtem, aztán meg rájöttem,hogy csak egyszerűen férfi, és nem tudja mit akar. 8) Még egyszer hajrá!!!! :wink:

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok csajok! Marika! Köszi szépen jól vagyunk,a nagyobbak már meggyógyultak,hála istennek a Kingus nem kapta el :!: Megmondom őszintén,hogy már nem is tudom,hogy a Rékucinak mikor lett fülbevalója, a Kingusnak is lesz,de még várok vele pár hónapot :!: Remélem ti is jól vagytok,majd még estefelé benézek :!: Üdv:Kriszti Csajok van myvip-etek,vagy iwiw-etek?

Kép
flacsikriszti
 
 


Kriszti!
Nekem meg azt mondták, hogy minél előbb annál jobb. Kislány hiányában tapasztalatom eddig nem volt. Neked ki fogja csinálni? Dokinéni? Vagy löveted? Engem sokan elijesztettek a dokinéni féle lyukasztástól. Aztán én jól be is ijedtem, mert horrortörténeteket meséltek, hogy hogyan üvöltenek, és mennyire le kell őket fogni...... Szóval én jól berezeltem, aztán gyorsan kilövettük. Lehet, hogy csinálhattuk volna okosabban is? :oops:

Kép
tulipán75
 
 


Csajok!
Annyira jó idő van!!! :lol:
Alszik egyet hármaskám, aztán kimegyünk a levegőre. :D
További szép napot mindenkinek!!!!!

Kép
tulipán75
 
 


Szia Marika! Én az ékszerésznél lövettem ki annakidején réka fülét,sőt még a fiamnak is volt fülbevalója,neki is úgy lövettem ki :!: Bocs,hogy csak most írtam,de nálunk most fennforgás volt,mert rendezkedtünk :lol: Jóéjszakát! Szia:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


szia Kriszti!

Én teljesen megértem ha valaki csak időnként tud leülni a géphez. Hát én is így vagyok. Sokszor egy nap csak egyszer sikerül lecsüccsenni a géphez. :( , mert olyan nagy a pörgés itthon. Olyan is van ritkán, hogy egyáltalán nem sikerül. Ja! És persze van amikor a nagyfiúk birtokolják a gépet. Főleg Egyeske, aki már a csajoknak írogat. :wink:

Ti mikor kapjátok az oltást? Mi 16-án megyünk. Tegnap volt itt a védőnéni, hozta az értesítőt.

Többiek?
Tegnap nem is voltatok :(
Nincs nálatok semmi újság?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Elnézést, de ezt ide úgy érzem, hogy fel kell tennem, kérlek benneteket, hogy továbbítsátok.
Köszi!
továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35
 
 


MÁRTI sms-ben írta:Megérkeztem Bukri Dorottya 3440gr 53cm 9 óra 15-kor.
Jól vagyunk. Márti80
Vendég
 


Sziasztok! A férjecském azért ilyen anyagias, mert szar gyerekkoruk volt, sokat nélkülöztek és fél attól, hogy megint ez lesz. Szóval ezért csinálja. Nem beszéltem meg vele most ezt, mert valószínű leordítanám a fejét. Tudja hogy mi bajom van.

Egyébként nem görcsölök most a babán. Ha jön jön, ha nem nem. Annak örüljünk, hogy már van egy édikém.

Rena te meg ne hagyd magad. Mond meg a dokinak, hogy mit akarsz. Legyél határozott, erélyes.

Orvosok egy állatok. Anyósom lábát érszükülettel műtik 2 hónap alatt 6x. Pénteken műtöttek, azóta most van a 3. műtét. Szerintetek? Fogalmuk sincs, hogy mi baja van állítom. Szanaszét szabdalják, mást nem tudnak.

Csók mindenkinek
timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: