Új privát üzeneted érkezett!

Linácska:nagyon sajnálom hogy jött piri :cry:

Engem is csak a szűk család locsolt meg,de nem is szívesen látnék idegeneket! :roll:

KépKép
lyndee

Viszont nálunk kölni volt szóda helyett,iszonyat a hajam....kb6 fajta van rajta.... :evil:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Linácska!
Ma nekem is megjött, ugyhogy mostmár figyellek mikor hol jársz!

Akkor mátol ihatom a málnalevelet pé-ig.

Már én sem hervadok el!
encike 2

Encike: Sajnálom pirit:(

Kép
csucsu05

encike sajnálom,majd legközeleb!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike:jön a következő hónap :wink:

KépKép
lyndee

nitácska:hogy vagy?

KépKép
lyndee

szia lyndee már hiányoztál!!!!!!!!!
Jl vagyok köszönöm.Ma reggel volt kis barnázás de abba is maradt!!!!
30-án doki!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:köszönöm hogy hiányoltál,sokat gondolok rád hogy vajon mi is lehet veled!baba vagy nem baba?

KépKép
lyndee

Kép 12.ciklusnap

Kép

KépKép
lyndee

Vera,
holnap este kapom a barátcserjémet, gondolom egy nap késlekedés még nem gond, hogy csak a 2. naptól kezdem. Te mennyit fizettél érte?

Encike,
akkor ezt a hónapot követhetjük együtt, csak a végén egyszerre legyen a zebra is :lol:

Egyébként nem tudom, hogy mi nem stimmel nálunk, mert az látszik, hogy van peteérésem, jókor együtt vagyunk, de hónapok óta nem jön össze. Pedig inzulinrezisztenciával is teherbe lehet esni, ugye Luca :lol:
Viszont elég lapos a görbém, lehet, hogy csak progihiányos...
Na de holnap hívom is az inszemes dokit...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lyndee: Ezt most csináltad???

Kép
csucsu05

Linácska:Ez tényleg jó kérdés mert én is ezen filózok hogy mi lehet ami miatt nem jön össze!Pontosan tudjuk az ovu napját,együtt is vagyunk és mégsem....mi lehet ami miatt nem jön össze?
Arra is gondoltam hogy megérik a pete és nem reped meg a tüsző!

KépKép
lyndee

csucsu:igen,kb egy órája

KépKép
lyndee

lyndee ez most lh teszt?
remélem amugy baba van a pocimba!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:igen ovu teszt,és van még pár napom azt hiszem! :?
Remélem én is hogy beköltözött már vki a pocidba :D
De biztos nem véletlen volt az a pozitív teszt a multkor

KépKép
lyndee

igen ezzel nyugtatom én is magam,hogy valamiért pozitív lett!
de az utána levők nem értem mért negatívak :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: a +teszt utániak egyformák voltak nem?

Kép
csucsu05

Nita,
beleolvastál a pozitív-negatív topicokba?

Lyndee,
még biztos, hogy van néhány napod, ez még nagyon negatív.

Na nekem meg új hónap, új kígyó :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: új kigyó hirtelen nem tudtam mi is az de rájöttem:)

Kép
csucsu05

a negagatívos teszteket a verától kaptam és igen egyformák voltak!
linácska még nem voltam abba a topicba!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska:Tudom hogy van még pár napom,de a múlt hónapban ugyan ezen a napon(12.cn) gyengébb volt!
Hozzon szerencsét az új kígyó :wink:

KépKép
lyndee

Nita: Az lehet nem annyira érzékeny azért negatív

Kép
csucsu05

csucsu lehet igazad van!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majd meglátjuk Nita. Remélem a bab ott van a pocidban csak ijeszteget minket:)

Kép
csucsu05

jah lehet bújocskázik a drágám4

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lehet:)

Kép
csucsu05

na lányok én most megyek tv-ni egy kicsit!
lehet később benézek még de ha mégse akkor holnap jövök.puszi mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
ha Vera adta neked a teszteket, az szerintem az extra érzékeny 10-es. Piros a mintázata? Nekem is olyan lett ma negatív.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma 3-kor jöttek tesomék, fogtunk magunkat és kiruccantunk Eger környékére. Pontosan Egerszalokra. Nagyon szép hely, ajánlom nektek!!!

Csajok! Nekem nem baj, hogy megjött, ne sajnáljatok, hisz ezt a pillanatot vártam!!!! Tehát összefoglalva: utso menszi jan. 8., vetélés febr. 20., illetve ma menszi. Mi a további teendőm????
Mátol iszom a málnalevelet, namost mikortol, azaz hanyadik naptol lh-zak??? Eddig 30 napos ciklusaim voltak.
További terv: jövö 7 kedd doki ( már nincs vizitdij!), remélem megvizsgál, UH, laborba elküld. Ha azt mondja semmi gond indul a project!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
encike 2

Sziasztok!!

Rég voltam, próbálok pár dologra reagálni:

Szó volt a magánbölcsiről: nálunk is van, 32 ezer /hó. Ebben benne van 7-17-ig a felügyelet, étkezés, programok. Szerintem annyira nem vészes. 7 fős csoportok vannak.
Csucsu-Linácska! Lehet hasonlítani :-)

Luca!
Nagyon szeretünk!!!!!! :D

Linácska!
Miket vettél Bécsben?? Tényleg annyira jó dolgok vannak????? A pirit sajnálom, én is bejelentkeznék inszemre... Szorítunk!

Évi!
Hogy vagy?? Sok erőt neked!!

Mimi!
Rennie?????????? Gratula a kevesebb mint 3 hónaphoz!!

Kacika!
Ábel igazi energiabomba. 2 órás motorozás után még képes 1 órát rosszalkodni, mire nagy nehezen le tudom tenni aludni. Most jó dolgom volt, Bence sokat foglalkozott vele, kicsit félek mi lesz ma :)

Miket csinál Peti??? Sebed??? Van segítséged???

Csucsu!
Hol tartasz a ciklusban?? Szabina????

Nita!
Ne add fel!!!!!!! Nálam csak apa locsolt.. :oops: :oops: :oops: Nem is vágytam másra :lol: :lol:

Lyndee!
hajrá babuci!!!!!!!

Encike!
Mi pár éve voltunk Egerszalókon, egy 4 napos 7végén. Szeretjük az egri borokat :oops: :lol: Nagyon szép hely, azóta elkészült a fürdő is.
Hajrá babuci!!!!!

Rólunk:
Csendesen telt az ünnep, semmi húsvéti hangulat. Sokat pihentem, amíg a fiúk sétáltak. Holnap UH, tarkóredő....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

na csajok én extra érzékeny tesztet csnáltam ma HCG -t. és nega. A hasam surkál. Lehet van valami bajom??
Na mennem kell csak gondoltam megírom. Később leszek ám csak kikell menni az épitkezésre. Remélem ott azért jobb hírekkel fogadnak, hogy lassan költözhetünk már.

Kép
csucsu05

Sziasztok.
Jól telt az ünnep mindenkinek?
Nekünk semi extra nem volt , jól kipihentük magunkat.
Zsuzsu csúcs vagy ha nappal annyit ugrálsz a fiad után éjjel mért nem alszol.
Van hogy én sem tudok aludni, de nem lenne erőm netezni.
Dreika, Juca az összes többi kismami hogy vagytok?
Luca remélem minden rendben van nálad és jól kipihented magad.
Nekem csütörtökön kell mennem uh-ra izgulok nagyon, a félsz teljesen nem tünt el belőlem , eddig csak kudarcba fulladt mindegyik terhességem, persze próbálok arra gondolni, hogy minden rendben, néha viszont félek kicsit.
na nem panaszkodok tovább, de valahol jó kimondani a félelmeimet.
A család előtt tartom magam.
Na jó munkát és napot mindenkink lassan én is hozzáfogok a dolgaimhoz , haladni kéne valamerre.

Kép

Kép
napsugár035

Csucsu sajnálom, az többi terhesség is ennyire nehezen jött össze?

Kép

Kép
napsugár035

csucsu:nem szabad ilyet mondani,nincs semmi bajod,még lehet pozi a teszted!

Zsuzsu:Szorítok a holnapi UH-hoz!Nem lesz semmi baj!Ha kapsz fotót feltszed nekünk? :wink:

encike:ha azt mondja a doki hogy minden ok akkor biztos nem lesz akadálya a projectnek.ha elkezded a málnalevelet akkor arra vigyázz hogy előrébb hozhatja a pé-det.nekem pl a vetélés utáni ciklus 36 napos volt,utána elkezdtem a málnalevelet és rendesen a 14.napon pozitív volt a teszt.

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Még jövök, csak folyamatban van a hajmosás+pacsulitlanítás. :twisted:

Addig is, csaj húsvéti szerkóban:

Kép

tjuca

Évi: Mi az az iszonyú soká lehet próbálkozni? Nem három hónapot kell várni?
A nehezén tud vagy de sok erőt kívánok neked. És ne feledd ami a mottó: a rossz után a jó jön mindig:)

Kép
csucsu05

Évi: Kitartás. Meglátod hamar összejön. Pihenj sokat.

Napsugár: Nem nekem a lányomelsőre első hónap első alkalommal össze jött.
azon kivül nincs még veszve semmihisz szombaton kellene nem megjönnie. Csak ma ellőttem egy tesztet.
Az hogy nega még nem keserít el. Persze ha pozitív lett volna az azért jobb lett volna. Szóval nincs veszve semmi.
Viszont te a negatív gondolatokat söpörd el hisz már a 12. hétben vagy. Mi lehet a baj?? ne butáskodj már.

Kép
csucsu05

Évi:Csak előre szabad nézni,ne felejtsd el!Meglátod milyen hamar eltelik majd az a 3 hónap!Picilányod elfogja veled felejtetni minden rosszat! :wink:

Csucsu:hogy halad a házikó?

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, este leszek.
Évi! Nem sok lenne együtt a málna és cserje? Én csak málnával probálkozom most.
encike 2

Lyndee: Köszönöm jól halad. Most reggel voltunk kint egyeztetni a kivitelezővel. Még hátra van a burkolás na meg a festés. ah jó idő lesz akkor az 2hét. Kivülről sanos nem leszmég beszinezve . Le van szigetelve meg szürke vakolattal be van húzva a szinezés majd ha már bent lakunk. De az engem már nem zavar mert max 3napos munka az már és nem is jár kosszal. A jó hír ami az árban nem volt benne de most mégis megcsinálják, hogy termőfölddel feltöltötték a telket és be is fűvesitik. Szóval azt nem kell nekünk. Ez jó mert annál hamaarbb nő ki a fű és úgye jó lenne nem rá lépni mig meg nem erősődik. Nyárra jó lesz szerintem.
Szóval várjuk már, hogy kész legyen nagyon.
Ez az utolsó időszak a legnehezebb és leghosszabb.

Kép
csucsu05

csucsu:ez nagyon jó hír,2 hét az szinte semmi,és az is szuper hogy befüvesítik,ami tényleg nagyon jó,mert nekünk például nagyon béna lett amit mi csináltunk,így fel kell majd szedni az összes füvet és újra megcsinálni.... :x
A külső vakolás is ráér,inkább belül legyen kész előbb,és addig ráértek gondolkodni milyen színű legyen.Tényleg,milyen színű lesz kívül?
Sok mindent visztek át a régi házból?vagy új bútorokat vettetek bele?

KépKép
lyndee

Lyndee: Képzeld átakartunk vinnimindent. De jött egy ötlet, hogy feldobom az expresszre a bútorokat. A régi szekrényünk meg ülőgarnitúránk fekete volt. Most valahogy öregszemés a natúr szineket részasítem előnyben. Na felraktam és mindent megvettek. Még a franciaágyunkat is meg akarták venni de a férjem könyörgött az azért már ne adjkam el mert akkor min alszunk?? Szóval semmink nincs. Az ebédlőasztalt meg a 6széket visszük az 2éves. És szeretem. Na meg a franciaágyta. Lánykám ágyát szóval ennyi. Ja meg van egy szekrényünk az is2 éves gardróbszekrény.Szóval venni kell búrotokat. De nem bánnom jó néha más közeget alakítani ki. Új közeg új családtag:)
A ház kívülről? A mostani házunk tavaly lett kész az napsárga lett. narancsot akartam de kicsit a házon más szine van mint a katalógusban. szép meleg szine van jó ránézni.ha rásüz a nap olyan mintha kicsit narancsos lenne. Most viszont nem akarok úgyanilyen szint. Ezért ami mégtetszik az a teracotta szin. Remélem szép lesz. Szóval már a szin is megvan.Bár még nincs megvéve de a terv az megvan.
Na nem irok a házról többet mert tele lesz velema topic. Bocsássatok meg de olyan jó sokat lehet irni a házról.

Kép
csucsu05

csucsu:szerintem tök jó ötlet hogy eladtad a bútorokat!Most gondolj bele ha beköltöztök az új házba és a régi bútorok ott vannak....mintha nem is költöztetek volna el csak átrendeztétek a házat,teljesen olyan érzésetek lett volna.Így viszont minden új lesz és az emberenek még a közérzete is jobb lesz tőle.
nekem is tetszik a terrakotta szín én is azt terveztem a mi házunkra,nekem is bejönnek a pasztell szinek,sokszor a kevesebb több...szokták mondani! :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: akkor egyezik az izlésünk:)

Kép
csucsu05

mondjuk az a jó hogy engedte a férjed hogy eladd a bútorokat.nekem már ezzel problémáim lennének mert a férjemnek már felvetettem párszor az ötletet,hogy újat kéne venni de hallani sem akar róla :x

KépKép
lyndee

Lynde: Lehet azért mert nem hisz benn, hogy eladjátok. Én úgy voltam feladtam ha lesz rá kereslet akkor eladom. És lett is. Nem is olcsón adtuk el. ZSóval ha jó áron el tudod adni és csak az újat ki kellpótolni akkor szerintem meggondolja ő is. Amúgy az expressz nagyon jó mert sokan nézik és ingyenesen adhatsz fel. Csak sok képet kell feltenni mert azt nézik meg csak. Egy próbát megér.

Kép
csucsu05

Most egyenlőre pause a dolog mert tudod az ablakot jönnek jöv.7en kicserélni.De később még fogom fűzni :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee: Hú ablakcsere? az jó olyan jó érzés ha valamivel szépiteni lehet a házat:)

Kép
csucsu05

Jó,csak nagyon nagy porral jár állítólag.Így előtte mindent le kell papírozni és nylonozni....takaríthatok utána rendesen :roll:
De szép lesz és ez a lényeg! :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?