Új privát üzeneted érkezett!

Azt kérném inkább amit bemásoltam, az olyan unisex! :lol: Na, jótol kérded! :lol:

Gyugyi!

Volt már locsolód? Nekem csak a fiúk, ezért szeretek csak itt élni, Húsvét hétfőn nem kell zárni az ajtót! :lol: Bezzeg otthon, már vízben állna a lakás! :lol:
Vendég

Bridget!

Átállítod nekem 4+4-re? Bocs, azt elfelejtettem az előbb! :oops: Aztán mit is kell csinálnom? :lol: :oops:
Vendég

Na ez igy se volt jo... van msn-ed ott elkuldom
mer itt mindenkeppen kepet dob ki :?
Ez a viragos de te meg az elso viragnal tartassz csak...itt nem is kell szint valasztani..szal add meg msn cim es maris kuldom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget :)
A linket csatold, amikor elkészítetted a vonalzót. Onnan Gröni ki tudja jelölni és beilleszteni a profiljába.
Vendég

Gröni :)
Nem volt és ne is legyen! Utálom, mikor körbespriccelnek a büdös pacsulival. :evil: :evil: A szódától meg sikítófrászt kapok. Nem nekik kell takarítani utána......
Vendég

Atallitottam :wink:
1 lepes
Vegyel fel msn-re :lol:
2.lepes
masold be az altalam msn-ben kuldott kodot a profilodnal
3.lepes nyomd a kuldes gombot es keeesz :wink:

bridget0801@hotmail.com

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vendég

Gyugyi en csatolnam a linket de csak beadja a kepet :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mégse! :oops: Nem azt az oldalt adja be. Nem szóltam. :oops:
Vendég

Brdiget!

Apjuk időközben segített! :oops: Köszi szépen a fáradozást! Ugye nincs harag? :oops:
Vendég

Szegénykéim, mit szenvedtek miattam! 8) :oops: De legalább pörög az oldal! :lol:
Vendég

Bridget :)
Mindenképpen a saját számítógépén kell megcsinálnia, hiszen az jegyzi meg az adatokat....
Vendég

Jaj de jo ngyon ugyi vgy :wink: en sem lattam meg ilyet :shock: vgyis mikor mar bongesztesz lattam de amugy 8) es minden honapban mas virag nyilik tok klafa...orulok,hogy segithettem :P :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyugyi
:o ezt nem is tudtam :roll: en eloszor 2honapja lattam ilyet mikor csatlakoztam :lol: aztan,hogy ez,hogy muxik nem tom en csak csinalni tok :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Szegény fiamnak ma van a névnapja! Nem is tudtam, hogy Tóth Húsvétnak hívják!!!!!
Vendég

Gyugyi!

Főleg, hogy kinálgatni kell, oszt neked nem marad semmi! :lol: Azóta utálom mióta bokáig állt a víz a lakásban! :evil: Még lány voltam, míg más csavargott délután, mi anyuval a lakást takarítottuk! :evil: Hu, de nem hiányzik!

Bridget!

Nekem msn-em sincs! :lol: De lesz majd, csak nem tom Gyugyi melyik oldalt is ajánlotta! :roll:

Gyugyi!

Segítesz? :oops:
Vendég

Gyugyi!

Boldog névnapot fiadnak! Már tom, hogy hívják! :wink:
Vendég

Megnézem, pill...
Vendég

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pálinkás jóreggelt!

aptjuk elment locsolni, remélem délre hazeér, mert megyünk anyuékhoz ebédre.
és jönnek az unokaöcsik is, anyuéknál lesznek egy hétig :lol: :lol: :lol:
már várom őket nagyon, 4-2-1/2 évesek és imádnvalóak :D :D :D :D

tegnap este még fájt a hasam kicsit, de azért apjuk nem menekült..mondjuk most enm is nagyon akart...bár szerintem ebből nem lesz babó, nem az a póz :oops: :oops: :oops: volt ami kedvez az én hátrahajló máhemnek. nem baj, lényeg, hogy nem tiltakozott :D

majd megpróbálom ma is napközben, hátha :oops: :oops: :oops:

lh teszt már halványodik, de még azért jól látható a tesztcsík, hőm fenn: Kép

pg53 már 2 napja nem páfrányos...a fene érti ezt...
elvileg ma 26 mm-sek

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gröni nagyon szuper az új vonalzód! :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Annak idején én a "letöltés.lap.hu"-ról szedtem le.
- csevegőprogramok ikon
- MSN Messenger
Vendég

Gyugyi, sok boldogságot a fiacskádnak!
Valahogy nem jó az msn.Nem jön semmi. :cry:
Vendég

Kisgizi :)
Képet kérünk a tesztsorozatról!!! Tudod, a tudományos kísérlet miatt.... :lol:
Vendég

Gröni, Gyugyi,Bridget!

látom jól elvoltatok :lol:

Gröni!
szupi az új vonalzód :P

Gizi!
apjuk elkapva 8) helyes :wink: állítólag nekem is hátrahajló a méhem :shock: van erre vmi speckó póz? :roll: :wink:
bár rajtunk már az se segít :?
a lombiknál meg úgyis mindegy... :D
vagy ott is vannak különböző pózok????? :roll: :P
Mami hátha gyün és elárulja a lombikos pózt :oops: :oops: :D

enyém apjuk ma is dolgozik.... :( meg se locsolt reggel :(
Vendég

Gondolom jokat lehet rohogni rajta ahogy benazunk :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Engem meglocsolt.
Kellett Neki keresni a neten locsolóverseket, kinyomtatni, aztán egyet felolvasott nekünk. :lol:
A papírral ment Anyukámhoz és a barátnőmhöz!
És vitte a kedvenc parfümömet... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Groni parral feljebb az a link neked ment ott magyrul van mit hogy kell az MSN-rol :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

elvileg a kutyapóz a legtutibb, de legalábbis a klasszikus misszionárius :oops: :oops: :oops:

fotósorozatot megpróbálom, de az a baj, hogy ezek - dm-es teszt, de új fajta a régi néven - száradás után sokkal jobban csíkosak mint amikor elvileg nézni kellene őket. de megpróbálok kihozni vmit. pill....

Giz
Kép
Kép
kissgizi

gröni, jó a vonalzód!
Vendég

Sziasztok csajszik! :D

Gyors leszek, megyek tusolni aztán anyósékhoz.
Apjuk már meglocsolt, édes kis versecskét költött ott helyben. :wink:

Nagy puszika mindenkinek, este jövök! :wink:

Jók legyetek, csinálgassatok vonalzókat, másszatok apákra, teszteljetek, növesszétek amit kell, oszt este visszaolvasok! :D

Görbém

Kép
fenci

Haho en is itt vgyok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Nem vagyok jó passzban, este elkezdtem vérezni. Nem pecsétel, rendes pirinek néz ki. 3 hétre jött meg, akkor mi a faszo.ért kapom ezt a buzi szurit???? :evil: Küzdhetek én az endó ellen, ha hülye piri meg táplálja. :evil: :roll: Arról volt szó most fél évig no piri...

KépKép
zsófikukac

Kép

Giz
Kép
Kép
kissgizi

szia Bridget ! örülök, hogy Tied apjuk is jó úton halad :D

Kukac: :cry: :cry: :cry: :cry: bizti javulni fog, kitartás!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

már megint..bocsi...

de az legalább nem gáz :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Köszi mindenkinek a linket, majd apjuk töltöget! :wink:

Gizi!

Szerintem holnap ugrik egy nagyot a hőd! :wink: Este is ráértek kutyapózolni! :lol:

Zsófi!

Ez meg, hogy lehet? :shock:

Köszi a vonalzó dicséretet, Bridgetnek köszönhetem! :wink:
Vendég

Jaj Zsofi@ de sajnalom :roll: es a doki mit mond :shock:

Gizi
En is orulok :wink:

Groni nincs mit :wink:

Na csajok en megyek viragot ultetni meg levest csinalni...mer egesz nap gep elott ultem ember megtudja kiter a hitebol,hogy ma is csak a sarki boltba mentem le...tanulnom is kene holnap suli :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kukac :)
Ezt én sem értem..... Dokit kérdezd!!!!! Komolyan!

Luca :)
Gondoltam, hogy valami megint nem műxik....

Pusssz Mindenkinek, átmegyek anyámhoz. Van pezsije! :wink:

Valaki csengetett az előbb, nem engedtem be... Lehet, pedig a fehér herceg volt szőke lovon :roll: .... Vagy az apósom..... :lol:
Vendég

Gröni :)
Küldöm priviben az msn címünket! Legyek én a próbababa! :wink:
Vendég

MI KIHÚZTUK A CSENGŐT...
Vendég

a mienk meg alalpból sz@rakodik. ha akar cseng, ha nem nem...
akit beengednék az úgyis megcsörgeti a mobilom :wink:
de ők már voltak :D

most lustizom :D :D :D :D
a mosógép elvan egyedül is :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Kukac!
:evil: :evil: :( :(
hívd fel a dokid :roll:
Vendég

Sehun senki...jelentem a viragokat elultettem...leves kesz...masodik minnya es mentem tv-t nezni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
ügyi vagy :lol:

mindenki tojásokat fest???????????? :roll: :roll: 8) 8)

én is csináltam új vonalzót,bibiiiiiiiiiiiii :P
Vendég

sziasztok,

kihasználom a pangást és eredményt hirdetek a szavazáson :lol:

Kép
vickybabe

4 szavazat van a szombati időpontra és 8 a halasztásra. Van 3 tartózkodónk is, nem tudom, ők kik és eljönnének-e a talira...ahogy most kinéz, szombaton relatíve jó idő lesz, napsütés és max 15 fok.

Csináltam új szavazást most az időpontokra lehet szavazni. Ha vagyunk elegen szombatra, szerintem tartsuk meg, aztán májusban csinálunk még egyet. Mit szóltok?

Mindjárt fölteszem az új szavazás linkjét a régi helyére!

Kép
vickybabe

Kipróbáltam, működik :lol: jól elvagyok itt magamban...
A számok értelemszerűen az első 3 lehetőség kombinációját jelentik, tehát ha mind3 időpont jó, akkor 1+2+3, sajnos ezt csak így sikerült megoldani, nem enged kettőt kiválasztani...

Zsófi, sajnálom, hogy buzi piri még most sem hagy békén...nem lehet, hogy csak később hat a szuri? Mindenképp beszélj a dokiddal, hátha meg tud nyugtatni...pirit meg küldheted nekem, várom, hogy mehessek 3.cn. vérvételre.

Gröni, jó a vonalzód! :wink:

Vicuska, tessék pihenni és óvatosan a zuhannyal! Apjuk egyébként azóta már jobb passzban van?

Bridget, neked is nagyon jó a vonalzód! Örülök, hogy a párod is újra normális, ezek szerint csak pillanatnyi elmezavar volt nála :lol: Lehet, hogy ha majd említed neki a petesejtfagyasztást, és "véletlenül" azt is elejted, hogy azért több lenne az esély, ha nem fagyiba menne, hanem rögtön a lombikban randiznának apával, akkor elgondolkodna...

Gizi, szép volt az LH-d, jókor kaptad el apjukot :wink: Póz-témához nem értek, sőt már nem is érdekel, olyan a póz, ahogy jó és ahogy épp sikerül...

Gyugyi, te kis alkesz :lol: csak azér' mész rokonokhoz, hogy kiidd őket a vagyonukból :lol: :wink:

Fenci, jó "szórakozást" anyósnál :lol: Rendes apjukod, enyém nem locsolkózik... :?

Kép
vickybabe

na és most tessék szépen szavazni! Lassan olyan leszek, mint a politikusaink, mindenre szavazást írok ki :lol: de ez legalább nem kerül annyiba :evil:

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?