Új privát üzeneted érkezett!

kár hogy rám nincs hatással a laptető... :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: ezt nem tudhatod... :wink:

Bettike: én írtam az irányítást. Megyek uh-ra, a 10 napon.

Coca: ejha!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike: gratulka a 11. héthez! :D
Ha nyuszi is leszel, a füled tán nem lesz olyan hosszú ;)
És a zöldségek pedig egészségesek ;)

Coca: ezám a menü :) ;) Boldog születésnapot Anyukádnak! :D
Kép

Ancsa: nagyon cuki ez a nyuszi! Nagyon szép a bundácskája! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

lányok: köszönöm a drukkokat.

bettike: grat a 11.héthez!

coca: drukk+++++

athiz: szilinek boldog szülinapot!

kis*: hajrá hisztero!

snufi: köszi, hogy megírtad a lányoknak :wink:

ancsa: tetszik a kép.

rólam: tegnap fájdogált a hasam, de most már jól vagyok. fekszem az ágyban, laptopról írok.

kati
katica30

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek!

Kép

Kép
kata05

Menü végig kipróbálva STOP.

Szép a nyuszi STOP. Uncsiöcsim is kb ekkora volt, mikor megkapta első nyusziját. Azóta mindig van otthon egy - pedig nem kertes ház - ...most 17 éves :lol:

Mindenkinek élvezetes ünnepet!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szerintetek az normális, hogy a hőm 37, az LH tesztem még mindig csíkos, de most nincs hasfájás és mégis pöttyözök?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna, tán babás vagy! :wink:

Bódog húsvétot mindenkinek! Kép
athiz

Athiz: Szép álom :roll:

Hadd kérdezzek valamit: piri alatt szoktatok hőt mérni? Már aki hüvelyben méricskél?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsi! Miért LH-t csináltál?

Kép
zölddisznó

Mert először 10-én, majd 15-én is pozitív volt az LH-m és még 15-e óta nem lett teljesen negatív. Csík még mindíg van rajta :roll: És szerintem már nagyon nem kellene hogy legyen, vagy nem?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzsa: holnap egy teszt?

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

kati
katica30

Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek!!

Hát teszt bizti nem lesz, max. kedden. Anyuékhoz nem hotam magammal. Addig meg bármi lehet még.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Menü nálunk is végig kóstolva! (húsleves, rántotthús, sültkrumpli, brokkoli, tejfölös ubisaláta, lusta asszony rétes)! :lol: :lol: :lol:
És el sem hervadok, mert már meglocsoltak! :lol:
Sőt a mi rokonságunknak bejelentve a hír!

Látom mindenki elfoglalt! :roll:

Azért egy kicsit mindenki mesélhetne! :evil:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Egészségedre!

Én ma egyedül, család elvonult. Barátnőmék hívtak indonéz ebéd-vacsira, de sajna megnáthásodott az ura, és az enyém így nem enged el. Olyan drága-féltős a lelkem-bogaram.
...na, azért itthon is van mit enni :wink:
Amúgy Burdát nézegetek, varráshoz készülök.

Hogy reagált a rokonyság?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bettike hm ezek a fini kaják.........

Vetnétek egy szempillantásot a lentiekre?Várom szavazatokat pé idejére. :D mert én nem tom :oops: :roll: Éshát így nem tom mikor jön meg

Kép Kép

Ja és 19.én voltam Arnold dokinál, és annyit mondott minden okés leszámítva a 8-10db kis follikulusaimat mindkét fészkemben. Nem lát se terhességet, de még előfordulhat koraterhesség amit nem lát, meg endometriozisra utaló jeleket senem lát de attól még lehet. Na meg hogy 10mm-es a nyálkahártyám uhogy ezt meg lehet hozatni 3x1 duphaston, aztán 3.naptól 2x1 closti meg 12.-14. nap között uhu. De nem szedtem be a duphastont mert asszem peteértem egyet valamikor. Cickóbimbó bazi érzékeny 2. napja, néha olyan mintha lilás lenne. Szar hason feküdni. Lehet megázott a drága.

Tehát várom a véleményeket.

hajni...
Budaörs

Hajni, lehet, már kérdeztem, de te merre laksz B.örsön?

Én arra gondoltam, h amikor először babát vártam, akkor lilult be nekem a cicibimbóm. Szóval ha te babás vagy, akkor én úgy látom, h ez ma a 3. nap a beágyazódástól számolva, szóval holnap nyomathatnál egy HCG tesztet, már ha van otthon neked. :wink:
athiz

athiz: miből gondolod/látod, hogy ez a beágyazódás utána 3. lehet?
Nem emlékszem hogy kérdezted e már. Amúgy 11.ker határánál lakunk, ahol a shell kút van és mész az egérút felé. Kertész utca

hajni...
Budaörs

Szép estét mindenkinek!

Mi túl vagyunk a rokonság látogatásán :lol: :lol: :lol: Játszottak unokatesóm lánykájával.... tündérke :lol: :lol: :lol: :lol: És kiderült, hogy másik unokatesóm 13. hetes terhes..... aminek nagyon örülök, de hát mért nem én????

Na mindegy..... jön az újabb ciklus és újabb remények :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt mindenkinek!!!

Ngyon kellemes ünnepeket kívánok és több-kevesebb locsollót
:lol: :lol: :lol: :lol:

Hát az van, hogy a tegnap esti piri után most egy csepp sincs, hőm még mindig 36.8 és csináltam LH tesztet..... igaz nem a legelső pipiből, de a másodikból (az első kettőkor volt :roll: ) és ott a nagyon erős dupla csíííííííík :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szóval most drukkoljatok nekem, jó, hogy holnap reggeli HCG-m is ilyen csíkos legyen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsíííííííííííííííííííííííííííííííííí! Húúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Hanna! Veled mi a helyzet?

Kép
zölddisznó

Szép húsvét napot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Jégkrém adak kiszöldiknek megvan???
Egyébként rokonság naggggyon örült, mindenki mondta, hogy már úgy várták! És kb fél perc alatt kaptam 100 tanácsot! :roll:

Katica! Minden ok??? Remélem pozitív vagy! :twisted:

Boni???? Vagy elutaztak????

Snufi! Valamit akartam kérdezni, de elfelejtetem, ha eszembe jut megkérdezem! :oops: :roll:

Hajni! Igen csak feladtad a leckét a görbéddel! Hát sajna nekem fogalmam sincs, de egyébként együtt voltatok, hogy akár bébi is lehessen????

Zsúúú! Drukk reggelre! +++++++++++++++ Izgi-mizgi!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Ma jégkrémet reggeliztem :lol: ...végre elfogyott!

Kép
zölddisznó

Zöldi: Tetszik a reggelid nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ollan, de ollan hányingerem van, hogy csak na.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Zsuzsi: drukkolok ezerrel!

Zöldi: rám gondoltál? :D

hajni...
Budaörs

Hajni! Naná! Mikor érsz haza?

Kép
zölddisznó

Má' itthon vagyok! :D

hajni...
Budaörs

Mira vagy kíváncsi???
Tudok egy ilyet mutizni:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 16800_.png

Utoljára Clostis hónapban volt ilyen magas a hőm. Emmeg most magátul. :roll:
Folyton éhes vagyok, cicibimbók bazi érzékenyek, ha hozzáérek véletlenül mert akkorák, majd besz@rok, hol lilák hol rózsaszínek és furcsa mert a jobb az majdnem 2x akkora mint a bal. :shock: :shock:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha tudtok vmi okosat mondani.
Ma vagyok a ciklusom 58. napján. Egy hete csináltam LH tesztet, ami pozitív lett (kép mellékelve). A hőm felment, ahogy kell. Kiváncsiságból ma is csináltam egy lh teszetet, az is csíkos, de nem annyira, mint egy hete. Ilyenkor mi van?

Mondjatok valami okosat! :)

Kép
LH 03/17
Kép
LH 03/18
Kép
LH 03/24
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

...hát akkor lőjj el egy HCG tsztet !

Kép
zölddisznó

[quote]D írta:e nem szedtem be a duphastont mert asszem peteértem egyet valamikor

Miért nem szedted be?

Timocska! Miért ilyen hosszú a ciklusod? Tudjuk az okát?

Kép
zölddisznó

Zöldi: mert ha beszedem akkor nem tudom a biztos hőt mert az megemeli.

hajni...
Budaörs

Na és akkor mi van? Ha meg van a hasadban valaki, és nem kap duphastont (gondolom nem ok nélkül írta fel a dokid) akkor gond lehet.

Kép
zölddisznó

meghozásra írta fel a doki, és annyit mondott hogy szedjem be 3x1et és 1 héten belül megjön. Ha meg nem akkor terhes vagyok. De! Ha hirtelen abbahagyom akkor hirtelen vonom meg a progit és az vetélést okoz, nem????

hajni...
Budaörs

Egyre jobban nem értem. A duphaston nem hozza meg, hacsak nem úgy értette, hogy szedd, aztán hirtelen hagyd abba. De miért hagynád abba, ha lehet, hogy terhes vagy?

Kép
zölddisznó

Idézem: szedjek be 3x1et aztán ha elfogy akkor 1 héten belül megjön, ha meg nem akkor terhes vagyok.
És ezért dillemmáztam én is hogy oké beszedem, elfogy és várok hogy megjöjjön, ha meg nem jön meg akkor terhes vagyok de el is vetélek nem?

hajni...
Budaörs

szóval telejs a tanácstalanságom, de most komolyan. Határozottan emlékszem hogy 100mm-es nyh, akkor meg tudjuk hozatni. Mondom a jó öreg Norcolut? Asszongya nem. Duphaston

hajni...
Budaörs

Zölddisznó!

Valszeg azért ilyen hosszú a ciklusom, mert kábé 3 hete hagytam abba a szoptatást... meg amúgy is, mióta szültem, összevissza jön meg.. :roll:
Hcg teszt -.

Timi
Kép Kép
timocska

Hajni! Passz!

Timo! Passz!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

coca: drukk+++++

zsú: gyanús vagy! :wink: drukk+++++

rólam: tegnap itt voltak párom szülei. anyós telepakolta a hűtőt, rendet rakott a lakásban. :wink: fekszem az ágyban, pozitív gondolatokkal (megnyugodtál bettike? ). időnként fájok itt-ott, de nem vészes.

kati
katica30

Te Zöldi! A bromocriptint nem alkalmazzák meghozásra nem?

hajni...
Budaörs

Katica! Hát fogjuk rá! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Hajni! Nem hát!

Kép
zölddisznó

Szasztok, mi is hazaértünk rokonságtól. Mindenkit pussssszzzzzz.

babaimádó
Kép
babaimado

Üdv itthon!

Kép
zölddisznó

Köszi. Nem csuklottál tegnap? Sokszor emlegettelek. Nagyon drukkolok.

Katica, babaragi++++++++++++++++.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk végre :lol: :lol: :lol:

Köszi a drukkokat, arik vagytok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Fogamzás