Új privát üzeneted érkezett!

jaj!
Most nézem a hiradot, látjátok, milyen emberek vannak?????
encike 2

encike mi volt a híradóba????nem láttam:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, pontosan én sem tudom.Ha megunom a fekvést, üldögélek.
Azt mondták, pihenni...ez elég tág fogalom.
Ha fekszem, az biztos nem árt...
Vendég

Jól vagyok, van segítségem, két nagy lányom! :lol:
És a párom is ágyba hozta a mákos kalácsot....
Vendég

pihenj is luca amennyit csak lehet.nem baj ha nem fekszel az a lényeg hogy nyugalomba legyél és ha lehet polcold fel a lábad!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na lányok én megyek nézem az S.O.S szerelem című filmet.
holnap jövök.puszi.jóéjt!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jo éjt Nita!
A tv-ben volt, hogy egy 8 honapos kismamát vagy megszurta a párja vagy ő magát szurta meg, de a babát ki kellett venni. Normálisak?????

Mi itt "kinlodunk", ő meg játszik a baba életével!!!!

Én is elteszem márol magam.
A kisebbik lányom belázasodott, adtam kupot és most alszik.
encike 2

Csucsu,
nem titok, most 24000, jövőre 28e lesz. Szerintem nem sok. Ha hiányzik Lili, a következő hónapban vissza kapja a kajapénz részét, ha a hónap felénél többet hiányzik, akkor azokra a napokra eső teljes díjat. Most is csak 11700-at fizettünk.

Megjöttünk Bécsből, elköltöttünk egy csomó pénzt, Lili kapott egy csomó mindent. Tényleg, magunknak semmit sem vettünk. (de én kaptam egy szénsavmentes ásványvizet :lol: )

Képzeljétek, bugyit adtam Lilire pelus helyett, mert mindjárt fürdik, először ordított, most csak nem mozdul, nem ül le, olyan kis butuska...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca!

Nem tudom mire gondolsz, a www.youtube.com-on szoktam keresgetni. Most van egy, amit szeretek: http://www.youtube.com/watch?v=O7IO0yrdv3k

de inkább komolyat hallgatunk mostanában, hogy megint járok kórusra. A benti gyerek meg ugyanúgy szenved a kortárs kórusnótázástól, mint Kinga annak idején. :-) Nekem viszont nem biztos, hogy az tetszik, ami másnak hallgatható, szeretem pl. Lajkó Félixet, akitől Kofa falra mász.

Most mennem kell, holnap még lehet benézek. Pussz:

J.

tjuca

Sütöttem kenyérben sült sonkát... Ez lesz a húsvéti ajándék a családnak. Na de hogy milyen lett????

Képzeljétek, hazafele az úton annyira fájt a hasam, nem igazán úgy, mintha meg akarna jönni, de nagyon fura volt. Holnap majd kiderül, hogy alakul a hőm...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Évi, nagyon sajnálom, h mégis bekövetkezett a baj... :cry:

Luca, örülök, h jobban vagy, tényleg pihenj sokat és vigyázzatok a pici- Babára nagyon!!!!

About us:
Festettünk tojást a fiúkkal, sütüttem kalácsot, sonka is fini lett, szóval nincsenek illúzióim, h a leadott 2kg, (amit tartottam is közel egy hónap alatt :D ) úgy visszaugrik mint a pinty+még majd kamatozik is. :?

Mi rokonlátogató tortúrákon veszünk részt tegnap óta... és ma is, holnap is megyünk... :roll:

Kedden reggel utazunk a srácokkal egy kis tavaszolásra, a nyaralás helyett.

Jól vagyok amúgy (csak rengeteget ég a gyomrom :evil: ) ,
Zsombor sokat és nagyon intenzíven mozog de olyan jó érezni.
És ugye már kevesebb mint 3 hónap van hátra... :shock:

Kép
zmimi

Mindenkinek kellemes Húsvétot!

Luca, olvastam mi történt, sajnálom, de egy baba is nagy boldogság!

Évi, sajnálom!

Lina, drukkolok!

Nita, Vera gratulálok!!

Zsuzsi, hogy vagy?Ábel fáraszt? Nem akarlak elkeseríteni de miután megszületik a picur, még nehezebb lesz.
Nálunk Peti szereti a hugit, de mindig fel akarja magára hívni a figyelmet, és ezért mindig rosszalkodik, ami nagyon kiakasztó. A lakás már úgy néz ki mint ahol tornádó söpört végig... :cry:
Vendég

Linácska: valóban nem sok akkor a 24ezer. Itt nálunk 70ezer a magánovi . Szóval ez horror itt.
Kenyérben sült sonka? Jól hangzik majd ird meg milyenlett és ha jó akkor kárjük a receptet is:)

Kacika. Nem baj ez a tornádó egyszer el fog tünni.:)Ez csak most valami mulló állapot lezs majd mikor maguk után elpakolnak majd. :) Addig pedig kitartást:)

Kép
csucsu05

sziasztok!
szerintem még ne gratuláljatok mert ma is csináltam első pisiből tesztet és elég egyértelműen negatív lett :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia vera.de sajnos negatív :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én arra tudok gondolni, hogy a teszt amit gyógyszertárba vettél Nita az érzékenyebb volt. nem véletlen volt az 1100,-Ft. Nm szabad csüggedni szerintem pár napot kell várni. De a doki is azt mondta vastag a nyálkahártya szóval szerintem van ott baba.

Kép
csucsu05

vera semmi halovány csíkocska nem volt!
de 30-án már többet fogok tudni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera: te mikor kezdtélel tesztelni? Úgy emlékszem, hogy elég korán pozítív volt a teszt. Nem emlékszel hány naposan csináltad az első pozitiv tesztet??
Én folyamatosan járok pisilni a hasam fel van puffadva és mensi szerű érzésem van minth avalami folyna is de semmi. Hányingerem volt reggel. A cicim nagy. Már a férjem szólt, hogy annyitmegyek pisilni, hoyg itt baba lesz.
Reménykedek csak benne de nem tudom mikor teszteljek.

Kép
csucsu05

csucsu szerintm várj még a tesztel,ne járj úgy mint én :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Sajnálom a nega teszted, már ugy drukkolok még, hogy a doki lásson vmit.
Ez a vérezgetés ugye nem megint vetélés?

Jaj annyit dolgoztam ma, mint soha. Takaritás, gyerekekkel tojásfestés, sütés-főzés...
encike 2

Nita: nem tsztelni akartam most rögtön csak a Verától kérdeztem mikor tesztelt előszőr pozítívat.
Tudom milyen ha a teszt negatív. :(

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Kicsit el voltam tűnve,húsvét előtti készülődés,együtt a család...stb.

Nita:Nagyon drukkolok,az a multkori pozitív nem véletlenül lehetett!

Vera:17mm elég jól hangzik,legközelebb már zsákocska is lesz :wink:

Csucsu:Mikor kellene nem megjönnie?+++++++++++++

Linácska:Holnap lesz a nagy nap,várjuk a teszt eredményét!!!!!+++++

Kacika:nagyon szép a kis Petrácska!Elég meredek volt a helyzet de az a lényeg hogy időben megszületett a kicsi!

Évi:nagyon sajnálom!Biztos van vmi oka hogy ennek így kellett történnie!

Luca:Pihizz sokat!Sokat gondoltam rád!Most már minden rendben lesz! :wink:

Zsuzsu:Gratulálok a pici szavacskához! :D

KépKép
lyndee

Vera: Mikro mész szerdán legközelebb? Most hány hetes lehetsz?

Kép
csucsu05

Lyndee,
annyira nincsenek illúzióim a tesztet illetően, mivel eléggé megy le a hőm. Két nap alatt két tizedet csökkent. Már a cover line alatt van.

Mi ma keresztelőn voltunk Pesten, meg utána családi összejövetelen. Olyan édi volt az a picibaba (2,5 hónapos), hogy csak na. És fura volt, de egyátalán nem zavart, mosolygott rám, símogattam, kézbe venni Lili miatt nem vettem, mert ezért már egy más babánál is balhézott, és tényleg semmi negatív érzésem nem volt. Nekik is vetélés után egy évvel jött össze ez a kisbaba, bár a 4. gyerek.
Mondjuk szegényeknek keresztelő alatt feltörték a kocsijukat a benne felejtett pénztárcáért.

Nita,
nem tudom mi lehet ez, hogy először pozitív, aztán meg nem, bár ugye van ilyen topic is, ha jól tudom.

Luca,
hogy vagy? Pihengetsz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: LAPTETŐ :)

Kép
csucsu05

Linácska:nem jó ha csökken a hő,de bízzunk még nem lehet tudni!Látod hogy laptetőd van? :lol:

KépKép
lyndee

Lina!

Nézd csak az enyém milyen volt! Amikor leesett a hőm elkezdtem nagyon görcsölni és sirattam a hónapot! Délután pedig teszteltem egy pozitívat! Csak akkor add fel, ha már jön a niagara!

Kép
Vendég

Na Grönland mindig megmondja az igazat.És nem is hagyja az embert hiú ábrándokba ringatni magát. legalábbis én igy ismertem meg:) ami jó dolog benne nagyon.
De látod Grönland is igy járt ne add fel a hónapot:)

Kép
csucsu05

Különben is linácska: Mi eg ynapon szültük a lányainkat. Nem adhatod fel hisz lehet megint egyszerre szülünk egy napon:)

Kép
csucsu05

Grönlnd: hogy vagy? Mikor mész dokihoz?

Kép
csucsu05

Csucsu,
neked mikor jött meg utoljára? Nekem február 23. Na, szülünk együtt megint? :lol:

Lyndee,
a laptetőt csak most láttam :lol:

Gröni,
a ciklus második felének közepén élettanilag esik egy kicsit a hő, a 8. dpo környékén nekem is mindig szokott, ez most is megvolt, de most már a hó végén is, és a hőm is alig ment fel. Na de holnap kiderül. Ma már nem fájt olyan furán a hasam, mint tegnap. Idelinkelem én is a görbém:
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: nekem febr29. De majd én egy kicsit hamarabb szülök és akkor megint egyszerre születnek a csemeték:)

Kép
csucsu05

lina melyik az a topik hol van?én még nem láttam!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska!

Azt azért tudni kell, hogy nekem 10-12 napos a luteálisfázisom maximum! :wink: Ami engem meggyőzőtt, hogy valszeg nem jön piri, az az volt, hogy kőkemény volt a méhszájam, ezért is teszteltem!

Csucsukám!

Volt is ebből elég bajom és asszem van is! 8)
Vendég

Grönland,
nekem olyan 15 napos luteális fázisaim szoktak lenni, bár elég alacsony hővel.
A mai hőmérsékletemet ahogy beírtam, a ferti elég érdekes dolgot csinált.
A jó kis 17. napi peteérésemet kiszaggatta, és a 36.55-ről 36.45-re tette a cover line-t na most mi van, volt egyátalán peteérésem?
Kép

Ja és a teszt olyan negatív, hogy a legnagyobb jóindulattal sem tudok ráképzelni második csíkot. Úgyhogy jövő héten hívom is az inszemes dokit. Nem akarok több hónapot vesztegetni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nita,
itt a Fogamzás topicban is van olyan, hogy pozitív teszt, de nincs baba, meg valahol láttam még olyat, hogy pozitív teszt után negatív.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, sajnálom, de amíg nincs piri, én azért még szorítok Neked!
Vendég

Kívánok Én Is Mindenkinek Kellemes Húsvétot És babócát a Pocikba!

KépKép
lyndee

Lyndee,
köszi, de meg is jött.

Vera, Évi
barátcserjét hogy kell szedni? Hoznak nekem.

Tényleg Évi, minden ok volt tegnap?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Én is sajnálom, de azért még bízzunk! Szerintem volt!
Vendég

Linácska: megjött? Sajnálom :( A következő biztos sikerül. Olyan nincs, hogy nem sikerül. Csak kitartás:)

Kép
csucsu05

sziasztok lányok.volt valakinél locsoló?????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Én be nem engedek senkit. A Tomi engem meg a lányomat meglocsolt, hogy ne hervadjunkel. De az elég is volt!!

Kép
csucsu05

én idén megusztam a szódát :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Még nincs vége a napnak:)

Kép
csucsu05