Új privát üzeneted érkezett!

Igen, Hugicám még marad egy hetet. Ha minden jól megy, legkésőbb pénteken hazajövünk, utána még anyukám feljön egy-két hétre, felváltja a tesómat. :lol:

Viszont hiába fekszem be holnap reggel, csak kedd reggel indítanak, úgyhogy a locsolás elmarad. :lol:
De még reménykedem, hogy talán éjjel meggondolja magát a babóca.

Pepike, el tudod küldeni nagyobb méretben a képeket? Így nem tudom megszerkeszteni és betenni az albumba őket. :(

Lusie, tényleg nagyon jól nézel ki!
Linocs, a te mínusz kilóid sem semmi teljesítmény!!!

Eszter.eu, ti is szépek vagytok! Hogyhogy az Örs Örkényre változott?

Ódry, neked is köszi a képeket! Szép baba!

Linocs, elfelejtettem válaszolni neked. :oops: (Kicsit szétszórt vagyok, mióta nagyon a nagy napot várom.)
Szóval sajnos már nem Bogyó Ica a védőnőm. :cry: Alexa egy hónapos volt, amikor a Visegrádi utcából átköltöztünk a Bulcsúba, és az sajnos már más körzet. A másik védőnő Ica közelébe sem ér!
Vendég

Talán teljesül a reményem???
Éppen most vettem búcsút a nyákdugótól!!!
Kép
Na, jó, tudom, ez még nem jelenti azt, hogy mindjárt baba lesz, de hátha!!!
Vendég

Zsu....lehet, hogy Te is?...lesz még itt izgalom a húsvéti napokon... :lol: :lol: :lol:

Nagyon szorítunk Neked is...+++++++ Hajrá.....

Mártiról? Monácskáról van híretek?...drukkolok Márti....nagyon Neked is :wink: :wink: Panninak,

Évikém...meglátod..hamarosan túl leszel ezeken a várakozó napokon....
Eszter.eu..nagyon szép a babátok...kis tündér gratulálok..
Lusie: Neked is... nagyon stram nő vagy :lol: :lol:

Éppen figyeltem ma Pattit....meg sem látszik rajta...hogy 2 hete szült....Jól vannak, Édesek...mind a négyen...Remélem, most lepihentek úgy családiasan :lol: :lol: :lol: :lol: Ismét nagyon szép napot kaptam Patti Tőletek-köszönöm :lol: :lol:

Kép
nanó:))

Sziasztok!

Szívem teljes szeretetével hozom nektek a jó hírt!!!!!
03.23-án 14.40-kor 3350g 52 cm-rel megszületett, (vagyis a nyuszi hozta) Bernád Bence, Mártiék kisfia!

Gratulálunk nekik és kívánunk minden jót, amit csak szeretnének!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mártikám!

Gratulálunk :lol: :lol: :lol: Legyen minden napotok ünnep....a kis Bencével...csodát hozott, kincset Nektek a nyuszi.....

Tündérmanó..köszönjük....Neketek is sok-sok boldogságot....

Kép

Márti, gratulálok a kisfiadhoz! Szép húsvéti ajándék!
Vendég

Nanó
Köszönjük!
Nagyon boldogok vagyunk és teljessé vált a családunk! A férjem nagyon büszke a lányára! Olyan jó őket nézni!

Lusie
Nem semmi milyen csini vagy!
Az én pocim sose fog lemenni! :) De legalább csak ott van felesleg.

Tejcsivel kapcsolatban
Tegnap én is azt hittem, hogy hirtelen itt a vég. De gyorsan összekaptam magam evés terén és lelkileg is, mert inkább úgy voltam kiakadva. Ma már jobb a helyzet, remélem nem lesz gond.
Sajnos nem igazán volt segítségem a héten, idegeskedtem is eleget....a párom is dolgozott......nem volt időm enni rendesen...fizikailag is kimerültem...úgyhogy elég volt.

Kép
Kép
tündérmanó27

Gratulálok a friss babákhoz én is!

Hivatalosan a mi babánknak ma kellett volna megszületnie! :cry: :cry: de ma nem lesz sajna ebből bébi.
ma voltama a kórházban, a ctg-n enyhe fájásokat produkált. a doktor megvizsgált és még zárt a méhszáj, de már puhul állítólag :lol: :lol:
szóval nem tudom, hogyan lesz..mikor akar kibújni :roll: :roll: :roll:
igazándiból még türelmes vagyok, de a környzetem már nagyon izgul és ezt nehezen tudom kezelni.
mindenestre jövő héten(vagy a végén) már én is bevetek valami turbósítást, ha addig nem akarna megszületni....

norco

Judit18, ne izgulj, nálunk is ez a helyzet. Vagy elalszik rögtön, vagy pár perc nézelődés után nyügi, majd ordítás. Néha karban megnyugszik, időnként el is alszik, de csak nagyon ritkán tudom ezután letenni a kiságyába úgy, hogy nem ébred fel. Mostanában többször hajlandó volt elaludni ilyen ordítások után a babakocsiban. Van az erkélyajtónk előtt egy kövezett rész, ahol tudom fél métert ide-oda tologatni, úgyhogy ringatjuk vele a kis popóját. Ma pedig kipróbáltuk vele a kengurut (olyanunk van, ami újszülöttkortól használható, szorosan tartja a hátát, és a fejecskéjét) Krisznek elaludt benne 3 perc alatt. Eriket is sokszor csak abban sikerült elaltatni. Az evés is úgy van, mint nálatok. Ha nem alszik el, és folyamatosan ordít, akkor általában 2 óra után felaldom, és megetetem. Sosem lehet tudni, hogy miért ordít, végülis nekik sem kötelező egyforam adagokat enni minden etetésnél, szóval hátha éhes. Plsuz ha mindig betartom a 3 órát, akkor csak nagy nehezen lehetne feltornászni a tejcsi mennyiséget, ha nő a kereslet :). Úgyhogy én nem tartom az időt. Ha alszik, akkor ébredés után kap, ha nem alszik, akkor pedig amikor megunom, hogy ordít és hordozgatni kell :). Semmi baja nem lesz, ha gyakrabban kap enni, nem? :wink:

MÁRTI, gratulálok!!!

Ódry, jó, hogy írtál! Neked is sok bolodgságot a Picihez!

Zsu, nagyon drukkolok!!!

Kép

Kép
mzx

mzx:

öreg motorosként teljesen egyetértek Veled. Lehet, hogy ma még a baba-elméletek vallják, hogy... meghatározott idő-intervallumban egyen a baba...a rendszer...
Arra senki nem gondol, hogy az emberi emésztésnek nincs biológiai órája....a baba, ha teleteremti a pelenkát...akkor kiürül a gyomrocskája...a sírással ..éppen a picipocakot megviselő emésztő-görcsöket jelzi....vagy azt, hogy üres a pocak...az emésztés...nem 3 órás ciklus. :wink: :wink: ..hanem egyedi, a tejci összetételével van összefüggésben...
Ráadásul...Ti izgultok, kerültök a babasírástól stresszes állapotba...az pedig nem tesz jót a tejci-mennyiségnek :lol: :lol: Pattit arra buzdítom: amikor jónak találja..akkor ciciztesse Nortit :lol: :lol: :lol:

szeretettel:

Kép

norco:

Meglátod...egy váratlan pillanatban jelez a babád: Mami...készülődöm :lol: :lol: túl leszel...Te is...mint itt nagyon sok 40 hetes kismama...drukkolunk Neked is..és nagyon jó, hogy türelemmel várakozol...

Kép

Márti!!!
Nagy-nagy gratula a kis húsvéti Manókához!!!!

Juditkmét,
én is Aventes kézi szívót használok, nekem egyelőre nagyon bejött, hatékony és egyszerű tisztán tartani. Nem volt olcsó, 14ezer, mert már csak teljes szett-et lehet kapni, külön a szívót nem (a Batthyány utcán vettük), viszont így van hozzá cumisüveg, ehhez fej, tárolók, stb.

Lusie,
azta!!! De csini vagy!!! Nekem még mindig van pocakom, sőt, mondjuk nem is vonom meg magantól a húsvéti finomságokat :D :D

Rólunk:
tegnap éjjel kétségbe estem. tudom, most ki fogtok röhögni...de mi átestünk a ló túloldalára: Panka babó 7,5 órát aludt!!!!! Én meg rohangáltam nézni, hogy él-e még, mért nem éhes?,stb. a cicim meg szét akart durrani..Felkelteni nem akartam, mert előző napp se jártam eredménnyel, ugyanez volt és 5 perc szopi után visszaájult..
Ez így normális? Mármint, hogy így 5ször eszik össsze-vissza egész nap..(igaz, van hogy 130-150gr-okat), rengeteget -- ettől meg a pocija fáj..hmmm..akkor sincs szívem felébreszteni..

KépKép
kmanna

Sziasztok!
Márti, gratulálok a babátokhoz, kívánok sok örömöt és boldogságot!!!
Zsu, Panny és mindenkinek, aki szülni készül nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen.

Hihetetlen, de lassan betelik a táblázatunk és mindenkinek meg lesz a babája.

Nagyon aranyosak a csemetéink a képeken, Norton tényleg tiszta apja, a kis Lilla meg vicces, de szinte minden képen alszik.

Csajok! Nincs valakinek egy fölös mellszívója? Nekem Pesztronka elektromos van, de vagy én vagyok a béna és nem tudom használni, vagy tényleg nem marad soha egy csepp sem, amit azért kétlek...Szóval ha tud valaki olyat, amit használni is képes leszek szóljon. :shock:

Nekünk is kemény délutánunk volt, mert negyed egytől négyig nem aludt el, és a végefelé már nagyon nyűgös volt. Szerencsére sikerült a cumit a szájába csalnom, de persze attól sem aludt el, de legalább kicsit lenyugodott. Az az igazság, hogy ettől a mellrevisszatevéstől és cuclizástól kezdek kikészülni nem beszélve a mellemről, le kéne szokatnom erről és rá a cumira, de nem lehet, olyan könnyen becsapni a büdös kölkét :o :o Nincs ötletetek???

Amúgy ti hogy vagytok lelkileg? Csak én érzem magam ilyen labilisnak, vagy nem vagyok egyedül???

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Nekem van egy egyszer használt (csak kipróbáltam anno) Avent kézi mellszívóm az összes kütyüvel együtt (cumisüvegek, 1-es cumik, mindenféle szelep, tartó, stb.) + 1 bontatlan üvegmosókefe. Már itt kínálgattam, ha kell valakinek, akkor féláron odaadom szivesen. Nem hinném, hogy használni fogom, most is tök szépen beáll nálam a tejmennyiség, úgyhogy nincs értelme tovább tartogatni a szekrényben...

Kép

Kép
mzx

Márti: szívből gratulálok, nagyon sok egészséget és tejcit kívánok, meg most egy óriási pihenést!!!!!

Panni: merre vagy?

Zsu: remélem elindulnak a fájásaid és holnapra nálad is babó lesz.

Norco: hát igen, már csak mi vagyunk ketten 22-23-iak, akiknél nem történik semmi, nagyon irigyellek a türelmedért. Küldjél egy kicsit belőle, ha lehet...

Nano: büszke lehet Pati az anyukájára :oops: :oops:

KépKép
bnesz.eva

Nanó, köszi :).

Szilvánusz drága, ha tudnád, hogy én milyen labilis voltam, amikor Erik megszületett.

Most sokkal jobb, mert semmit nem veszek a lelkemre, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy könyv szerint menni kellene, akkor csak arra emlékeztetem magam, hogy Erikkel mennyivel rosszabb volt, és egyébként is tudom, hogy pár hónap múlva minden teljesen máshogy lesz, teljesen mások lesznek a problémák, stb.. Nálunk mindent az idő oldott meg eleinte, bármilyen tudományos nevelési-gyerekkezelési trükkel próbálkoztam, semmi sem használt. Aztán valahogy minden megoldódott idővel :). Mostanra Erik egy kis imádnivaló, helyes, okos kis nyuszifül, akivel majdnem mindent sikerül megbeszélni úgy, hogy ne nyafogjon-hisztizzen, úgyhogy semmivel nem sikerült elrontani :), pedig állandóan mellen-kézben-ringatva stb. volt, mert különben ordított. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy már nem ordít és alszik, mondjuk ehhez kellett pár hónap :).

Kép

Kép
mzx

Kmanna!
Nekem van Avent mellszívóm de pár cseppnél több nem jön ki a cicimből. Most délutánra a jobb mellemből is sikerült végre 60-at szopnia (előtte 30-akat), a másikból 70-80 jön.
Nekem Nimi 3 óránként kel enni. Pankát hagyjad aludni, ha éhes úgyis felkel. Mit nem andék én ennyi alvásért. (meg gondolom a többiek is).

Márti, Ódry!
Gratulálok, sok boldogságot, tejcsit. Ódry nagyon szép a babó!!!!

Nanó köszönöm a szavaidat......

Linocs gratula!!!

Eszterxx! Nekem is csak 5 kg ment le a szüléssel. 4550 volt Nimi. :shock: :( :?:
Haskötőm még nincs de azt mondták hogy még korai...Szerdán jön az üzletbe akkor megyünk érte.

Császárosok!
Nektek nem kékült zöldült be a hasatok! Az enyém ronda, kemény, és még eléggé fáj is, meg a beleim is, meg a WC-zés sem megy igazán :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Mindenkitől kérdezem: Mit tudtok arról, hogy kell - e mindenképp fejni?
Kell-e erőltetni, vagy elég ha a baba kiszívja? Nekem szerintem az utolsó cseppig kiszívja. Annak idején Levinél sem kaptam erre kielégítő választ....
Talán nektek tanácsoltak valamit hozzáértő személyek....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ja még annyit, hogy a haskötő recept nélkül 6000 Ft felett van, receptra 1200 körül. Császárosoknak felírják ha kérik. Én nem kértem (akkor még nem tudtam), majd most próbálkozok a dokimnál.
Van egy másik fajta is ami állítólag nem damílszállal átszőtt, az 3700, ha nem kapok receptet kénytelen leszek azt megvenni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

MZX:
Részemről áll a biznisz, csak hogy üssük nyélbe? Küldjél nekem privit, hogy hol laksz és mikor mehetne érte esetleg az uram és mennyi a végső ár!!!
Köszi a bíztató szavakat, nagyon sokat jelent, mert legalább egy időre visszanyerem az erőmet. Na nem is csak abban kételkedem, hogy jól csinálom-e, hanem attól rettenek el, hogy ez mekkora felelősség és elkötelezettséget jelent és hogy akkor ez mostmár mindig így lesz??? Ami nagyon önző dolog tudom, ezért nem is szívesen beszél róla az ember...:cry: :cry:
Juditkecskemét és az összes császáros! Én nagyon ajánlom a haskötőt, vagy a hasleszorító bugyit, nekem nagyon bejött. Egyrészt pikkpakk visszamegy tőle a has, másrészt kevésbé fáj a seb, mert tök jól tartja. Nekem nem kemény, viszont pisilésnél eleinte nagyon fájt, de a doki megnyugtatott, hogy ez normális, mert a vágással együtt lejjeb nyomták a húgyvezetéket is, ami ettől érzékenyebbé válhat. Aztán magától visszamegy állítólag.
Rajtam 6 kiló plussz maradt kb. Sztem rengeteg, elég lesz ledolgozni...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

sziasztk!

Odry, persze hogy emlékszünk. gratulálunk a gyors szüléshez és a babához. köszönjük a képeket! :)

Márti, Neked is nagynagy gratula!

Kép Kép

most csak táblázat erejéig vagyok. pussz :)

Kép

Kép
kolyok28

kmanna! Az én Petyám is 5* eszik. Éjjel egyszer kel fel (este 8-kor fürcsi, majd szopi, 9-kor alszik el, fél2-2-kor ébred, majd reggel 7-kor szoptatom legközelebb.) egyszer felébresztettem éjfélkor, semmi értelme nem volt, mert azonnal elaludt két korty után.
Örülj neki, hogy ilyen jó adagok után ilyen jókat alszik, addig te is tudsz pihenni! Nemsokára úgyis jön a fránya fogzás és vége mindennek....

Márti, Ódry! nagy-nagy gratula!
az idegi állapotom nekem is extra labilis, hol vihognék (sajna ez a ritkább), hol tombolva üvöltenék, csapkodnék és bőgnék!

Juditkmét! A fejés a szaporítás miatt nagyon hasznos lehet, mégha csa kpár csepp is jön, akkor is inger éri a mellet és ez segít! Amúgy mondtam már, hogy Kméten a Kadába jártam suliba??? Ott voltam koleszos (Ferenczy Idában, Kádgyárral szemben)
Üdvözlöm a hírös várost!!! :lol:

Livi
Kép
Kép
lusie

Lusie!
Mégcsak nedves sem lesz az avent mellszívó pohár alja sem....
Ennyiért sterilizáljam állandóan...? Még egy kávéskanálnyi sem jön össze.

Én is sírtam tegnap, félek a felelősségtől (újra), a sok éjszakázástól. Feri meg én évek óta (legalábbis 2 éve, 3 hónapja) egy filmet sem néztünk végig. Levi éjfélig fenn van, régen meg nagyon sírós volt, örökké éjszakáztunk. Egyszerűen nem megy, hogy letegyük 9 órakór. Nincs elég szobánk, most ő az apjával alszik én Nimivel. Jobb ha az egyik gyerek ovis, vagy bölcsis utána jön a kistesó. Nekünk ez nem jött össze. Nagyon nehéz lesz a kettőt ellátnom, mivel Levi eddig is minden percemet lekötötte...
Én is szégyenlem de nem érzek felhőtlen örömöt. És még mindig Levihez húz a szívem...Remélem megértetek egy kicsit, és nem vettek meg... :oops: :oops: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Azért imádnivaló, pláne ha békésen alszik! :wink: :wink: :wink: Kép

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jajj Judit, dejó hogy ezeket írod, én aztán nem vetlek meg, mert én is ugyanezt érzem, hogy akkor most se egy film, se egy mozi, se egy kis séta több évig. Ráadásul mi annyira jól elvoltunk ketten az urammal és vágyom példul a közös fürdőzésre stb. Minden este félek, hogy akkor most mi lesz, hányszor hány órát kell ébren lennem, amikor ébren van (márpedig sokat van) azon aggodalmaskodom, hogy hogyan fogom elaltatni, a vége persze úgyis az, hogy cicin cucli. Persze amikor meglátom a kisfiamat az sokmindenért kárpótol, meg feledtet velem, még azt is szeretem, ahogy falja a sajgó melleimet, de azért nagyon kettős érzések vannak bennem. És az a legborzasztóbb, hogy senkinek nem beszélek róla, mert félek, hogy megvetnek, elítélnek, mint ahogy kívülről hallva magam én is lehet, hogy azt tenném...Azért remélem még pár hét és átállok, belejövök, megszokom stb....

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok!

Márti,
gratulálok Bencéhez, minden jót kívánok Nektek! :D

Mzx,
köszönöm szépen a táblázatot! :)

Pepi,
olyan szép meghittek a képek! :)
Szerintem se idegeskedj a tejci miatt, mióta én is pozitívan állok hozzá, hogy igenis lesz elég tejem, van. Annyi, amennyi éppen kell.

Esztereu,
köszi a képeket, szépek vagytok! :)

Panny, Zsu,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy minél előbb kibújjon a bébi! De izgi! :)

Niki, Feri,
édi a kis Lilla nyuszi! :)

Linocs,
gratula a -7 kg-hoz! :)

Lusie,
csini vagy, szuper, hogy ilyen hamar lementek a plusz kilók! :)

Ódry,
gratulálok Réka babához, nagyon aranyos! :)

Kmanna,
én is hagyom nagyokat aludni Dórit. Nálunk a leghosszabb alvása 6 óra volt, és akkor már én is nézelődtem a kiságyánál, hogy minden rendben van-e vele. Általában 4-5 órát alszik, utána 1-2 órát ébren, úgyhogy nálunk is 5-6 etetés van csak. Így is szépen gyarapszik.

Melinda

Kép
melinda80

szilvánusz.

gyönyörű Marci :lol: :lol: :lol: a teljesen modern frizurával nagyon vagány kispasi gratulálok :lol: :lol: :lol:

juditkecskemét:

Abban Neked nagyon igazad van, hogy Levente 2 évesen sokkal több feladatot ró Rád....nem irigyellek...
Az ovinak is megvan a veszélye....hamarabb haza viszi a fertőzéseket...Patti...joggal ettől tart...
A megoldás: mindenképpen egyedi döntés :lol: :lol: lett volna..de túl lesztek ezen a kezdeti nehézségen..hiszen még Ti is erősödtök...a "megszokom-a strapásabb-anyaságot-korszak...ahogy nőnek a picurkák...úgy jöttök bele a gyakorlatba...Felnézek Rátok..nagy-nagy tisztelet Nektek :lol: :wink: :lol:

Kép

Juditkecskeméti,
nekem nem színeződött el a hasam.
Jó ötlet ez a haskötő, szerintem én is fogok venni.

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz,
de aranyos Marci! Dóri is szokta így tartani a kis kezét a fejecskéje mellett, olyankor meg tudnám zabálni! :lol:

Melinda

Kép
melinda80

Szilvánusz!
Bele fogsz jönni, imádni fogod!
Amiért nekünk se egy film se egy mozi, Nektek még összejöhet. Nekünk nem lakik senki a családból Kecskeméten és ez a baj.
Amúgy biztos tudnánk időt szakítani ilyesmire.
Ez a szobafogság csak pár hétig tart, utána kinyílik a világ újra, csak már mindenhova magaddal viszed a kicsit. Azért meg lehet szervezni. Nekem a gerincsérvem okozza a legnagyobb problémát. Amiatt én nehezebben mozdulok ki....
Különben Levivel már kezdett sokkal könnyebb lenni az élet, azzal bíztatom magam, hogy egy év lesz nehezebb (amíg nem jár), aztán majdcsak kialakul újra minden...
Nekem most azt nehéz elképzelni, hogy ugyanúgy fogom imádni Nimit is mint Levit.? Emiatt van bűntudatom...

Ja és az is jó, hogy nem a télbe, hanem a tavaszba, nyárba megyünk. Levivel a télbe mentünk és úgy nehezebb volt...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Melinda

ez bizony így igaz...a pozitív hozzáállás a legtöbb esetben a megoldás..és a lehetőségek kihasználása a pihenésre...Dóri babátok nagyon-nagyon aranyos... :lol: :lol:

Kép

Nanó köszi!
Az egyedi döntés alatt mit értesz? Hogy mi időzítettük így? :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

juditkám :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

bizony...bizony...de már késő a módosítás :lol: :lol: :lol: ...Nimród és Levente...nagyon hasonlítanak egymásra...Édes a Nimród fintora a képen :lol: :lol:
Biztosan mindkét fiacskádnak nagyon szerető édesanyja vagy..csak még szokatlan...hogy Nimród...is jelen van :lol: :lol: :lol:

Kép

Márti végre! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Szilvánusz, nagyon édes Marci, ahogy alszik! :) Az éjszakáktól én is mindig nagyon félek... Feri meg olyan jól alszik, fel sem ébred a sírásra. Pont ma mondtam, hogy ezentúl a látogatók csak éjszaka jöhetnek, mert olyankor többet van ébren Lilla, mint nappal. :lol: Mondjuk nekem szerencsém van, mert sokan jelentkeznek bébicsősznek. :) Anyuékkal egy házban lakunk, így ma délután is anyu pesztrálta picit Lillát, de így is csak 40 percet sikerült aludnom, ma éjszaka meg összesen 4 órát. :(
Haskötőt én is 6e Ft-ért vettem, első napokban még nem ért körbe, most meg már lötyög... így már nem is tudom hordani... :(
Juditkecskemét, nekem csak egy picike vágásom van és nem kékült-zöldült be. Egy kicsit kemény, de gondolom idővel majd elmúlik.

KépKép
KépKép
mni

Szia mindenkinek !!! MONA férje vagyok .
Megszületett NÓRA ma reggel pontban 9-kor.
3150gr 50 cm teljesen jól van a baba és a mama is .
Mindenből annyi van amennyi kell se kevesebb se több .
Boldog ünnepet mindenkinek , ez a csacska nyúl nekünk elintézte !
Vendég

Hát igen :oops: :oops: , egyszer egyetlen alkalommal elbizonytalanodtam, hogy nem -e jobb mégis a kis korkülönbség. Elég volt, ez az egy alkalom.... :oops:
Na nem panaszokdok, mert gyönyörű, egészséges babám született és nagyon örülök neki, és büszke is vagyok magamra...
Csak még nehéz...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Gratulálok Monácska!
Sok boldogságot, egészséget, tejcsit!
Mni!
Nekem egy jó nagy arasznyi a vágás. Lehet hogy a hasamba adott 5 injekció kékült be??? Nem tudom én miért kaptam, és mások miért nem. Állítólag trombózis megelőzésként. De nekem nincs se visszerem se semmi gondom nem volt... :?: :!:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

nanó,
köszi, jól eseik a drukk.

bnesz.évi.
igen egy időre lennénk kiírva...de én amondó vagyok, hogy használjuk és élvezzük ki még ezt a kis időt, amíg bennünk van a pici!ez olyan jó.......... :D

norco

Monácska és férje! Gratulálunk és sok boldogságot Nektek! :)

Judit, akkor lehet, hogy a szurik helye kékült be... szerintem én nem kaptam semmit a hasamba. Téged is érzéstelenítettek vagy altattak?

KépKép
KépKép
mni

Monácska,

gratulálok Nórababához!
nóri

norco

Altattak!
Minden nap hoztak egy szurit a hasamba utána.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép

:wink:

feri (mni)

Monácska!!!
Gratulálok a babátokhoz, sok boldogságot kívánok!!!!

Én sem kaptam szurit a hasamba, lehet, hogy akkor tényleg az kékült be.
Niki, dejó neked, hogy ott vannak a szüleid a közelben, az enyémek 300km-re ide :cry: :cry:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Judit! Most jut eszembe, én is kaptam minden nap, de az oxytocin volt és a fenekembe ment.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Monácska és Férje! Gratulálok Nóri babához! Sok boldogságot!
Vendég

Oxytocint én is kaptam minden nap 2x a fenekembe. Biztos az altatás miatt kellett az a sok + szuri a hasadba. :(

KépKép
KépKép
mni

Monácska Férje!

Mind a hármótoknak tiszta szívből gratulálunk...kívánjuk..hogy a csacska nyúl...boldogságot, egészséget, erúőt hozzon minden évben ezentúl Nóri felneveléséhez

Ezer puszi Monának is...gondolunk Rá...mint húsvéti nyuszis mamira

Kép

juditkecskemét:

Ma, már szinte minden komolyabb sérülésnél, még zúzódásnál is adnak véralvadás-gátló injectio-t..körültekintő volt a dokid. Prevencióként kaptad.... :lol: :lol:

Kép

Monácska,
gratulálok Nórihoz, sok örömet és minden jót kívánok Nektek! :D

Juditkecskeméti,
engem gerincbe érzéstelenítettek és én is a fenekembe, meg a karomba kaptam napi 2x injekciót. Én is azt gyanítom, hogy Te az altatás miatt kaphattál a pocidba szurikat.

Melinda

Kép
melinda80

Nanó,
köszi a Dóri dícséretet! :)

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?