Új privát üzeneted érkezett!

Kép Mit hova tegyek?

Kép Felállok

Kép Felborítom

Kép Ez a magnó?

Kép Vigyori

Kép Fogacska

fatima

Bocsi csajok, hogy csak képekkel jövök, de valahogy nem jut időm írni. :(

Velünk minden OK.

Puszi mindenkinek!

BENI! Boldog Névnapot!!!! :)

fatima

Zsófi, az én cipőmre gondolsz?

Jajj beszarás édes Tarek. A magnós kép a legjobb. Olyan manós:)

Kép
niki30

BENINEK BOLDOG NÉVNAPOT!

Ma Apa volt itthon Szonival, én ügyeket intéztem. Én már egész jól vagyok, de ma estére Szonja belázasodott.

Fatima: Tarek nagyon sokat változott! Olyan nagyfiú lett!!!

Nelly

Kép
breeki

Nelly, mennyi a láza szegénynek?
Reméljük nem betegen mentek neki az ünnepnek:(

Kép
niki30

Szegény Nelly és Szonja! Pont most írtad a múlt héten, hogy idáig még nem volt beteg Szonja. Erre belázasodott!:( Gyógyuljatok!!!!

Niki! Köszi a dícséretet!!! :) Manó.... :lol:

fatima

Sziasztok!

Szoninak jobbulást!!!! Szegény kicsi lány!!! :(

Tarek barátunk nagyon édes!!!! :)

Kinga: üdv!!!! :)

Emmus is betaknyosodott, szörcsög ezerrel szegénykém, nyomatom a cebiont meg a panadolt! :(

Kellemes ünnepeket minden babának, mamának és családnak!!!!

Zsu
svs

Köszönjük, 38,4 volt amikor leraktuk aludni, úgyhogy adtam neki kúpot, mert előzőleg amikor mértem még csak 38,2 volt.
Reméljük, hogy holnap nem lesz semmi baja, mert ez a nyavalya amit elkaptunk, ez nagyon alattomos.
Ha lebetegszik nem megyünk sehova.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

mindenkinek kellemes ünnepeket!
tarekot hirtelen meg sem ismertem volna, őrület mennyit nőtt, milyen nagyfiús már. nekem a pakolós kép tetszik.

niki: igen!! a te cipőd!!

nelly: sok erőt a beteg kicsilány mellé!!! remlem gyorsan kilábal szonjus! kitartás és sok +++++++++ energia!!

emmusnak is!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Szonjának lázmentes éjszakát!!
Emmusnak is jobbulást!

Zsófi, most már nincs erőm lefotózni, feltölteni, legközelebb.:)

Jó éjt, szép álmokat, kellemes hétvégét!!

Kép
niki30

Emmusnak is mennek a gyógypuszik!!!

Hát igen csajok.... Épp ma mondtam Salimnek, hogy mennyire nem baba már Tarek! Olyan kisfiús már! És nem csak az, ahogy kinéz, hanem a viselkedése is! :) Olyan duuuurvaaaaa!!!!

Ki mit csinál az ünnepek alatt????

fatima

mi itthon ülünk és malmozunk, míg apa dolgozik. nyilván a babaszoba sem lesz meg. jövőhéten pedig megint főiskola így szombaton sem lesz. gyakorlatilag szerda óta nyomom teljesen egyedül. valszin még egy ideig. f@sza mi?
a legjobb az, h vagy nem is lesz kész a szoba, míg jónás megszületik (ami nagyon klassz, mert akkor majd amíg én kórházban leszek fogja ezt csinálni)) vagy pedig úgy, h megint tök egyedül leszek, amíg ő a szobát csinálja. kezdek kimerülni ebben az állandó egyedüllétben.
kerekpocak

Zsófi drága sok energiát kívánok ehhez a nehéz időszakhoz!
Gondolj arra, h. értetek csinálja apa! És nem vagy egyedül, ott van veled Samu, nameg Jónás is. :)
Persze tudom mit érezhetsz, utálatos egy helyzet és tényleg az ember belefárad, de tarts ki! Szerintem meglesz az a Jónáslak, apa úgysem fogja hagyni, h. ne legyen kész időben.

Kép
niki30

Zsófi kitartás, Nikinek igaza van, Apa értetek csinálja, és valszin neki is ugyan olyan rossz, hogy ennyit van nélkületek.

Háát, egész jó éjszakánk volt, levitte a kúp a lázát, de most is meleg picit a feje. Más baja nincsen, este-éjjel lehetett hallani hogy van váladék a nóziában, de most nem hallom, nem folyik az orra. Adok neki cebiont, azt eddig is kapta, megelőzés képpen, hogy ne kapja el tőlünk ez a nyavalyát, aztán ha romlik a helyzet kúp ill. ügyelet. Majd meglátjuk?!

Mi mentünk volna jobbra balra a szüleinkhez, de most maraduk itthon, és ők jönnek.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Köszönjük szépen az üdvözlést! :D

Írtam nektek,hogy azon aggódom,hogy kisasszony még nem fordult meg.Mit ad Isten???Tegnap már majdnem megvolt a hasról hátra mutatvány,csak megijedt és inkább maradt hason. :shock:
Igazatok van,nem fogok ezen idegeskedni...

Tegnap voltunk 4 hónaposak,délután teszek fel képeket nektek!

Addig is:Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Vendég

BOLDOG 4. HÓFORDULÓT FLÓRIKÁNAK!

Gratula a majdnem megforduláshoz! CSak így tovább!

Nelly

Kép
breeki

Kedves Lányok!
Beni nagyon szépen köszöni a névnapi üdvözleteket!
Azt üzeni hogy ne haragudjatok amiért nem hozott nagy meleget, de ő még olyan picike, hogy a zsákja is kicsi és csak kevés meleg fért bele. :lol: :lol: :lol:

Hétvégén már nem tudok jönni ezért most kívánunk

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!!!

Kép

A gyönyörű kislánybabáknak és csini anyukájukat Beni virtuális meglocsolja. Pihenjetek és egyetek finomakat!

A helyes kispasik és szintén helyes apukák pedig menjenek locsolkodni és gyűjtsenek sok színes tojást! :wink:

Kép
viky30

Emmának és Szonjának jobbulást!!!

Fatima: Tarek írtóóóóó helyes kispasi!!!! :wink: Többször megnéztem a képeket, nagyon tetszik! Mi van veletek? Miket csinál a nagyfiú? Mi megyünk anyukámékhoz hétvégére és hétfőre. Vett kinyitható nagy kanapét hogy ott aludhassunk végre és etetőszéket Beninek, meg összeszerelték a rokonoktól kapott kiságyat. Eddig nem aludtunk ott még, nagyon várom és a legjobb hogy ilyenkor semmit nem kell csinálni, még Benit is körülugrálják, foglalkoznak vele és nem kell takarítani, mosni stb. Te is így vagy vele mikor anyudéknál vagy?

Zsófi: Kitartás, csak lesz jobb is nemsokára! Előbb-utóbb nem lesz mit csinálni a lakáson. Átérzem a helyzetetet, én is úgy nem szeretek apátlanul itthon gubbasztani egész héten és ha hétvégén szalma vagyok az megvisel.... Megy Samu locsolni apával?

Megmutatom mit kapott Beni a névnapjára.
Niki köszi az ötletet!!! Emmának puszit küld Beni! Tarek nem féltékenykedni, ez csak amolyan baráti puszi!

:wink:
Még pizsiben is evvel furikázott, nem bírta abbahagyni
Kép

Kép
viky30

Fúúú, micsoda jó kis bringa!!! Nagyon imádom Beni édes kis pofiját!

Én úgy utálom, a húsvétnak ezt a locsolkodós részét! Ti hogy vagytok ezzel lányok? Várjátok a locsolókat? Én ezt már úgy elhintettem, hogy a családon kívük már nem is jön senki locsolni! :lol:

Nelly

Kép
breeki

de szuper a beni járgány! és ő maga milyen édesen vigyorog! tök jó viki, h bejött a vaterázás!

samu nem megy locsolni, mi is -csatlakozva nellyhez- utáljuk ezt az egész locsolkodós dolgot. szerencsére hozzánk se jön senki. fúúúú én nagyon nem csípem. valszin, ha samu nagyobb lesz elkerülhetetlen lesz úgy is.

apával nagyot beszélgettünk és holnap-holnapután meg itthon lesz, ami szuper!!! samu megtanult 1-2 új mondókát (mutogatni, nem mondani) ami nagyon nagyon édes! olyan klassz, eddig nem érdekelte a dolog. van egy-két új szava is, ami miatt megzabálom és most már tényleg mindent, de mindent megért. olyan örömöm van benne, hogy az elmondhatatlan. imádom!!!!!!! tényleg egyre inkább társ és partner. ami elképesztő élmény. ja és tudja az alma együttes "ma van a szülinapom" című számát "dúdolni" (azt mondogatja, h pom-pom-pom- ez a refrén és ropja.)

szóval nagyon odáig vagyok! naaaaaaaaagy szerelem. remélem jónással is így lesz!

pocakfotót igértem, lesz is, csak nem volt érkezésem fotózkodni.

FLÓRIKÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

éééééééééééés mindenkinek

NAGYON BOLDOG NYULAT!!!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Sziasztok!

Beninek nagyon boldog névnapot!!!!!
Kép

Mi is kedvet kaptunk egy ilyen járgányhoz, ki is néztem már, de csak 1 db volt és persze az is kibontva, szétpakolva. Pedig a nyuszi hozta volna. Na mindegy, majd kicsit késik vele.

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!!!
Kép

A locsolkodást ne is mondjátok! A hideg is kiráz tőle, utálom. Még ha gyerekről lenne szó, de nem, a felnőttek jönnek... Persze jó képet kell hozzá vágnom. :twisted:

Flórika egyáltalán nincs lemaradva semmiről! Csak így tovább!!! Boldog hófordulót neki!!!

Teri

KépKépKép
pruci

NAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK EMMA BABÁNAK!

VIKI ÉS BENI

Kép

(vendégségben vagyunk lopva ültem ide, de ez fontos :wink: )

Kép
viky30

EMMA MINDJÁRT EGY ÉVES!!!!!!!!
10. HÓFORDULÓ HŰHA!!!!!!!!!!

ISTEN ÉLTESSE A GYÖNYÖRŰ EMMA BABÁT!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Lányok, köszönjük szépen a köszöntést.
Bizony, ma 10 hónapos a kiscsillag.

Nelly, hogy van Szonja?

Beni járgány nem semmi. Ugye milyen jó Viki? Erre egyszer ráéreznek, aztán nyomják. Szerintem tök sokat segített Emmának is, főleg az egyensúlyozásban.

Zsófi, apa mától itthon? Szuper!
Jajj, de jó lehet, h. Samu már mindent ért és ilyen nagyfiú. El tudom képzelni. Ez is olyan jó kis időszak nem?
Ma van a szülinapom, mi is imádjuk. Alma együttes cd-je hamarosan meglesz nekünk. Tök jópofa.

Nálunk sem nagyon dívik a locsolkodás. Bár én őszintén szólva sajnálom, h. az Emma korú gyerekek már ebbe nőnek bele, h. nem divat, h. ciki, h. utálom.....
Jó, én sem repesek érte, de a gyerekeknek ez biztos élmény. Lenne. Hm.
Én emlékszem úgy vártam az osztálytársakat, az udvarlókat, jöttek, locsoltak, hozzám is, tesómhoz is, jó volt. Én élveztem.
És ovis korban, kisiskolás korban biztos ők is élveznék, de akkor már azt sem fogják tudni mi az, h. locsolás. Nem marad már meg semmi a húsvétból.

Na csáó és mégegyszer köszönjük!!!

Kép
niki30

Sziasztok!

Emmának nagyon boldog 10.-et!!!
Milyen nagylány már!
És jól értem??? Nikinek szülinapja? Nagyon boldog szülinapot!!!

Nelly! Mi van Szonjával? Jobbulást neki!!!

Nálunk az a legújabb, h Petra megtanulta, h a nemnél rázni klell a fejet. Csinál valami rosszaságot, mondom neki, nem,nem, erre megrázza a fejét és csinálja tovább. Annyira édes.

Teri

KépKépKép
pruci

Boldog 10. hófordulót drága Emma!!!

fatima

EMMÁNAK BOLDOG 10. HÓFORDULÓT!

Úhhh, tényleg mindjárt 1 éves!!!
Köszi Niki, megvagyunk. Láza nincs, bár tegnap du. meleg volt egy kicsit, de csak hőemelkedése volt, már ha van ilyen babáknál. 37,5
Éjjel sírt föl többször, mert nem kapott levegőt rendesen, fújtam az orrába tengeri sót, és jobb lett. Reggelre meg mintha a föld nyelte volna el a trutyit az orrából, eltűnt. Nekem az a gyanúm, hogy folyik hátra a torkára, mert cak úgy nem tűnik el nem?
Bár nem hallom mocorogni az orrában, csak néha. Lehet hogy ennyi lett volna? Szerintetek?

Én úgy vagyok ezzel a húsvéttal, hogy nem szeretem a locsolkodást, de pont a miatt amit Niki írt, azért Szonjának tanítani fogom, és várjuk majd a locsolókat, mert nem szeretném ha kimaradna ebből, aztán ha nagyobb lesz, majd eldönti szeretné-e.

Nelly

Kép
breeki

Teri: nagyon cuki lehet Petra ahogy rázza a fejét!

Zsófi: Samu igazi kis partner neked, nem csodálom hogy imádod!
Kezdem én is ezt érzeni Szonjánál, főleg mióta rendesen alszik, és kipihent, nem nyűglődik annyit, és igazi kis mosolygó, imádnivaló kiscsibe. :)

Nelly

Kép
breeki

Lányok, melyik babának mikor, és mi lett a kedvence?
Szonjának, kb 1 hónapja találtam én meg azt ami segít neki elaludni, ez egy rongyzsebkendő. Ezzel dörzsölgeti a szemét, arcát, és alszik el. Amúgy kedvnec állatkája, babája nincs amit mindenhová cipelne magával. Lehet hogy még nincs?!

Nelly

Kép
breeki

nelly: mi samunak pár napos kora óta betettük albit és alfit így ő már kb ahogy fogni tudott imádta őket. sztem ez nagyon pici korban alakul ki (de lehet h klári rámcáfol). azóta velük alszik (de durván mindig!!! átölelve őket) és ha napközben biztonságot keres (beteg, ismeretlen van a lakásban, vmi olyan szitu) akkor is megy értük. alapesetben beteszi őket az ágyba és csak alvásnál vannak szolgálatban. bölcsibe is utaznak vele. ehhez jön, h samu sose cumizott (ez direkt), szopta az ujját (így alakult) stb.

teri: nikinek nincs szülinapja csaka "ma van a sülinapom" című számról beszéltünk. :lol: :lol: :lol:

http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.php?_random=909491&title=egyszervolt%2Ehu%20%2D%20Dalok&background=FFFFFF&width=95%25&height=95%25&swf=dal%2Fmavanaszulinapom%2Eswf&name=Alma%20egy%C3%BCttes%3A%20Ma%20van%20a%20sz%C3%BClinapom%21

amúgy nemtom ki szokott egyszervolt.hu t hallgatni, sztem undorító, h direkt elhúzták a betöltési időt, csak h a reklámokat kénytelen legyél végignézni. grrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kerekpocak

Kép
kerekpocak

nyilván nem "ma van a süli" hanem "szülinapom"
kerekpocak

Halihó mindenkinek!!

Boldog Húsvétot, meg locsolókat aki várja őket, aki nem, annak csak szimplán szép napot. (Én sem szeretem a locsolókat, úúúútáltam hogy anyám lökdösött mindig, hogy ez a szokás brrrrr. Én mindig mondtam mikor kérdezték hogy szabad-e locsolni hogy nem :twisted: )

Hát nálunk bizony egy TRICIKLIT hozott a nyuszi, képek készültek, majd később rakom fel őket.

Fatima hihetetlen hogy Tarek mennyire kispasi már!!!! Remélem jössz majd megint gyakrabban (mondom én :wink: )

Zsófi: Julinak 2 hónapos kora óta van a kutyusa (úgyhogy nem cáfolok semmit :wink: , csak ezzel alszik, Nekünk azért vált be, mert bárhová megyünk, ha ez ott van, simán elalszik. Sajnos az orrát lerágta, és egyre durvábban néz ki, ezért akartunk venni még egyet, a neten Németországban találtunk csak, onnan vettünk egyet. De az nem kell neki. :lol:

A lényeg hogy ha ilyet szoktattok a babának, egyből 2-3-at vegyetek, mert mire leamortizálják (viszonylag hamar) már nem lehet ugyanolyat kapni. És higyétek el, semmi nem pótolja az eredetit....

Klári
Kép
ganti

igen igen. mire mi akartunk venni új alnit és alfit (ikeások) már nem lehetett kani. próbáltuk külföldön is, de sajnos semmi.
ha nagyon gáz lesz, akkor varratni fogunk.

klári: triciklis képek HAJRÁ!!!!
kerekpocak

alni: albi
kerekpocak

jelezném, h 37. hét!!!!!!!! DURVA!!!!!
kerekpocak

Húúúúú Zsófi de komoly! 37. hét!
Nagyon édes Samu, én nem is láttam ilyen picinek.

Hát Szonjának nincs még ilyenje, pedig születésétől fogva van, és volt állatka az ágyába. Na nem baj, vagy lesz, vagy nem. :roll:

A bátyámék is így jártak. Lett egy kis kedvenc, aztán elvesztették, csak nagy nehezen tudták pótolni mással, aztán tudtak venni ugyan olyan, de addigra kiderült a dolog titka. Popsitörlővel átdörzsölték, és akkor újra kedvenccé vált. :)

Nelly

Kép
breeki

Ezt jól leírtam.

Nelly

Kép
breeki

jaj Zsófi elfelejtettem: jöhettek szerdán, de nekünk csak fél 5-5 körül jó.

Hehe Nelly tényleg jól leírtad :wink: Tuti van olyan baba, akinél nem alakul ki ilyen függőség egyébként. Mindenesetre ha utaztok, az ágyából érdemes néhány cuccot magatokkal vinni. :wink: Hátha ezen múlik....

Klári
Kép
ganti

Hát, mondjuk nincs túl sok cucc az ágyában, egy maci, egy szundikendő, és most a zsepi. Lehet hogy ezért nincs kedvenc?

Nelly

Kép
breeki

sztem ez túl sok, nem? így nem tud kedvencet választani, mert 3 dolog is van. hmm?
kerekpocak

Sziasztok!

Alvós kedvenc.
Mi a kezdetektől betettünk két nyunya állatot Emmának, bújik hozzájuk, meg nyunyálja őket elalvás előtt, sőt mi is vittük/visszük mindig, ha máshol alszik, de annyira nincs nagy kötődés. Aztán betettünk két anyag kockát, na azt imádja az arcába tömni és dobálni, úgyhogy ez is kellék lett, így most visszük a kockákat is meg a nyunyákat is.
De egyelőre nem olyanok, h. ne tudna nélkülük meglenni (bár még nem próbáltuk).
Azoknak a gyerekeknek biztos lesz kedvencük, akik nem cumiznak, nem szopják az ujjukat, nem?

Klári, Juliról és a járgányról tényleg tedd fel a képeket!

Nelly, igen valószínű hátrafolyik a takony (ha ki nem jön) :?
Ilyenkor szoktak köhögni, amikor folyik le a torkukon:(

Kép
niki30

Zsófi, basszus :shock: :shock: 37. hét! :shock:
Izgi!
Hogy álltok?

Kép
niki30

Először csak a maci meg a kendő volt. AZ abszolút nem érdekelte, csak ha elalvás előtt nyűglődött, akkor eldobálta az útból, és ezek után lett a zsepi. Most az az egyetlen, ami kell neki, a maci meg ott ül a sarokban, és őrzi az álmát. A kendő meg kiköltözött.

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Minden beteg babának gyors gyógyulást kívánok!!!!

Tegnap anyósoméknál voltunk. Kecskemét és Kiskunfélegyháza között laknak egy tanyán. Mondanom sem kell, hogy mennyit kajáltunk. :oops:

Sajna Luca elég sírós volt, mindenkitől félt. Voltunk vagy 14-en, sok volt ez neki szerintem.
Arra is rájöttem, hogy tart a férfiaktól, fél a hangjuktól. Remélem, hogy ez hamar elmúlik majd nála. Ez magyarázatot ad viszont arra, hogy miért sír mindig apukámnál. :(

Ma anyuékhoz megyünk, remélem jobb lesz a helyzet. Bár ők csak 5 percre laknak tőlünk, többször volt már ott, mint vidéken. Talán a környezet nem lesz idegen.

Még nem is meséltem, pénteken volt Luca 6 hónapos, szombaton átfordult hátról hasra, életében először és azóta sem. De próbálkozik, viszont baromira ideges lesz, ha nem sikerül neki.

Zsófi: hihetetlen, hogy szülsz nemsokára. Tök izgi. :)

Nem tudom mit olvastam még....tegnap este történt az elolvasás, tiszta szita az agyam. :oops:

Kép Kép Kép tesómmal Kép apával

Edis

Kép
ediske

csatlakozunk a betegekhez. éjjel megint nem aludtam (3 órát össz) mert samu tegnap du belázadodott. elég magas a láza, de különösebben nem taknyos, nem köhög, semmi más tünete nincs. gyanakszom a hátsó rágókra, ha majd be tudunk lesni megnézzük. persze az is lehet, h megint átfut rajta vmi vírus. az elmúlt időszakban mindig tücsökzene után lett beteg. :twisted: :twisted: :twisted: arra is gyanakszom, h az ott más gyerekek által (is) véginyalt hangszerek a ludasok. ebben a hónapban mondjuk még nem volt beteg és de. vége óta ez "csak" a 2. alkalom, szal végülis az arány jobb, mint az első félévben. remélem tényleg csak a fog. csak hát így az apás 7végénknek lőttek :(, ill.. holnap a szülés előtti lazanapom lett volna (samu bölcsi- anya intézkedik) ám ebből semmi sem lesz. :twisted: :twisted: :twisted:

hogy állunk? sehogy. SEMMI sincs meg-kész. ez van.
kerekpocak

de. vége = december vége
kerekpocak

Drága Beni nagyon boldog 11. hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Emmának pedig boldog 10. hófordulót!!

Samunak jobbulást!!
mangó

BOLDOG 11. HÓFORDULÓT DRÁGA BENI!!!!

El sem hiszem, hogy mindjárt az első szülinapodat fogjuk "ünnepelni"! :)

fatima

BENINEK NAGYON NAGYON BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!!!!!
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?