Új privát üzeneted érkezett!

kriszti: egy 4-es Millefiori blau-t nem szeretnel? Arul valaki az angol levelezölistan (47 fontert)

varda: a kengurunal hol kötöd meg a bogot, a gyerek fenek alatt, vagy a hatadon? Kicsit csodalom, hogy a doppelte Kreuztrage megy, a kenguru meg nem (különben Didymos szerint is minden kötes megy 5-ösel 36-os meretig, csak nem egeszen konzisztens amit a honlapukon irnak :wink: )

Lisa elkelt. Elfelejtettem mondani, hogy termeszetesen lehet magyar szamlara utalni, csak könnyebb volt nekem €-ban irni az arakat.
smzsgalf

kriszti: meg az juott eszembe a 2-es kendöhöz, hogy ha tenyleg akarsz bölcsöt kötni, akkor hasznalhatod azt a Kreuzwiege-t. Azt tan kicsit komplikaltabb kötni, de nem marad a vegen annyi a kendöböl.
smzsgalf

[quote="viru"]S írta:viruziasztok lányok!
Szerintetek egy 4 hónapos gyereket fel szabad kötni a hátamra mei tai-ban? Most már 7 kiló és elég hamar megfájdul a derekam, ha sokat hordozom (mondjuk főleg az éjszakai fekveszopitól, aztán arra rádolgozok a hordozással).
De nem tudom, hogy nem kicsi-e még hozzá?

Nem értem, miért kérdés ez! :wink: Ennél kisebb gyerek sem kicsi a háti hordozáshoz. Én azonban inkább kendőbe tenném hátra. A lányom 8-9 hónapos kora óta alszik a hátamon mei tai-ban, addig kényelmesebb volt neki a kendő (most is kényelmes, persze).

Esztercica, nem is tudtam, hogy van 2 Didy-d, vagyis a Katjáról tudtam. Miért adod el őket? :roll:

Livi, Nóri (3), Sári (1.5), Peti (2008.10.23.)
liv731

Zsuzsa, én is 36-os vagyok méretben és az 5-ös Katjám mindenre bőséggel elég. Szerintem is van a honlapon egy kis csúsztatásféle, gondolom, azért, hogy minél hosszabbat vegyen az ember lánya. :wink:

liv731

OFF
Sáfrány-Eszter, látom, itt jársz többet, a szopis topicban kérdeztem, hogy hogy megy a tandem?
ON

liv731

Zsuzsa! Természetesen hátul kötöm :-), úgy tűnik jobbnak a súlyelosztás.

Nekem a Wickelkreuztragera kell a 6-os méret. Próbáltam Katjával, de épp, hogy nem elég. Mondjuk nekem sikerült az elmúlt 4 évben 36-os méretűből 42-essé változni... :oops:

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle

Zsuzsa! Nekled hol van a kendő közepe a Hüftschlingénél? Próbálkoztam vele pár napja, és sztem nem vállra kéne tenni. Nekem legalábbis úgy nagyon rövid lesz az a szár, ami hátulról jön vissza előre.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

Livi: en is gondoltam arra, hogy ezert csinaljak, de az a furcsa, hogy a nemet merettablazatban azt irja, hogy 36-ig jo az 5-ös, a kötözesik modoknal meg pl. a WKT meg a doppelte Kreuztragenal azt irja, hogy legalabb 6-os kell :roll:

Varda: akkor szerintem a hatuli bog miatt nem megy neked a kenguru rövid kendövel. Amire a Didymos 4-es kendöt ajal, annal elöl kötöd a bogot.
A hatinal hasonloan van, ott is rövidebb kendö kell ha a pici feneke alatt van a bog.

Ez pl a rövid Lisaval volt meg egy hete, ha elöl akartam volna megkötni, akkor tutti, hogy nem lett volna eleg hosszu (mar igy necces volt ;) )

Kép

Hüftschlinge: passz. Asszem eddig tan ketszer probaltam kötni, de ugy emlekszem, hogy tenyleg nem a vallon kell lennie a közepenek.
Agi?
smzsgalf

NNA, egy napig nem voltam és rengeteg dolog szóba került!

Viru: én is ajánlom, hogy hordozd nyugodtan háton is a 4 hós babót! Inkább kendőben, mint mei taiban, mert az talán nem tartja olyan erősen, de nem tudom... :oops: . Csak tényleg nem mindegy, hogyan kötöd. A didyhez pl. tök jó leírások vannak...Próbálkozz! :)

Kattix: ez durva! bébierszény 75-ben... és ha elhozta Magyarországra, akkor szupi! Kérdezz rá, megvan-e még. Én jónak tartom az erszényt.

Viki : miért fáj a derekad éjjeli szopi miatt? Nekem sose volt emiatt gondom. ( MIvel mostanában emelgetem Tomit, annál inkább...)
Igazad van a munkaruhavászonnal kapcsolatban! Én nem is gondoltam bele, de ki tudja, mivel festik, de tuti, hogy nem öko...

Zsana, Zsuzsa és Varda: OK, akkor nem veszek 2-es kendőt. Úgyis ki vagyunk fogyva pénzből...Az viszont most jut eszembe, hogy Tomi utálta, ha bölcsőben tartottuk, se kendőben, se kézben nem bírta. Akár felesleges is lett volna.
Zsuzsa: 47 font, az sok! Pedig tetszene... :(
Zsana: pedig gyönyörű a szine. Én is megpróbálnám, hátha levonnak 10-20 %-ot. Illene...

Ja, és a Didymos Seide naggggyon szép! Most mostam ki mosódióval, meglátjuk, mennyit puhul. Kicsit merevnek tűnt a dobozból kivéve. De már látszik, hogy sokkal vékonyabb mint a nandu.
Még szárazon ki akartam próbálni Tomival egy háti pózt, a hossz (6-os) pont jó lett volna, csak a gyerek tiltakozott, de nagyon. Estére már fáradt is volt...Holnap hátha, majd lefotózom. :lol:

Jó alvást,
Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Bogi újabban rá van kattanva a babakocsira: néha ő ül bele, de leginkább a bárányát teszi bele :)
Ma is egész délelőtt ezt játszotta, tologatta a barit. gondoltam, kiengedem őt a lépcsőházba, hogy nagyobb helye legyen. De kinn olyan hideg és cigiszag volt, hogy inkább behoztam. Persze volt nagy méltatlankodás, hiába mutattam neki, hogy benn is tudja tolni a kocsit (kb. 1 métert :? )
Hirtelen felkaptam egy sálat, és mondtam neki, hogy akkor kössük a hátára. Belement :)

Kép

A sál azonban rövidnek bizonyult, hosszabb meg nem volt :( Szétjött a kötés, levettük. És képzeljétek, elkezdett reklamálni, és rakosgatta vissza a barit a hátára. Visszatettük: a kötős kenguruval :) Mennem kell...

KépKép
livus

Ez annyira jó, Livus!!Nagyon tetszik ez a kép!
Livi, azért válnék meg a két kendőtől, mert beleszerettem egy újabba.. :oops:

Eszter

Kép
esztercica

Kamcsatka, köszönöm!, bizonytalan voltam, de akkor megpróbálom.

Livi, Kriszti, azért kérdeztem, mert én nem kendőzöm, csak mei tai-ban hordozom Sebestyént és nem tudtam, hogy abban is lehet-e hátrakötni egy ekkora babát...
(Kriszti, az éjjeli szopit nem tőlem akartad kérdezni?)

Bár egyre inkább kacérkodom itthonra egy jó kendővel. De amúgy egyáltalán nem vagyok kendős típus. :(
Zsuzsa, ebben pl. a te képed is megerősített! Szépek vagytok!

Livus, Bogi és Bari nagyon édik! :D

Viru
Kép
viru

Szóval azt akartam még írni, hogy kell majd csinálnom neki egy barihordozó kendőt :) Mert a sál hossza ehhez kevésnek bizonyult.

A másik meg: a "kedvenc" kérdéseim sora újabbal bővült :evil: " Még mindig cipelteti magát?" :shock: Könyörgöm: kb. egy hónapja kezdett el járni! De igazából az ütött szíven, hogy olyasvalaki kérdezte, akitől nagyon nem számítottam rá: egy háromgyerekes anyuka, aki nyilván még maga is gyakran cipeli a 2,5 éves gyerekét. CSak ő kézben :?

KépKép
livus

Livus, nagyon édes a baris kép!
Már régóta akartam kérdezni, hogy a lilypie vonalzódon a képen mi az a szép színes csíkos izé ami belóg? Nagyon tetszik a színösszeállítás. Ha kendő, akkor kell nekem!!! :D
kattix

Kattix: az elülső csíkos izé a Nandu, a hátulsó (gondolom, ez érdekel :) ): a sálam, ami ott épp alvókapucniként funkcionált. Sapi és kesztyű is van hozzá :P Egyik sem eladó! :)

KépKép
livus

Livus, a Bobos kep annyira edi!!! :D
En is felkotottem Vince hatara a Macit par napja, o is elvezte (de nalunk is rovid a sal :? )

Zsuzsa, szepek vagytok tenyleg!

Jol ertem didyek gyartanak olyan kendot, ami selyembol van (reszben)??
melyik? a honlapjukon nem lattam.

Eszter, megkerdezhetem melyik kendo az uj kivalasztott??

Sára

Kép

Kép
saara

Saara! Most kétféle selyemkendő is van a didyéknek. Az Indio Seide és a Millefiori Seide. Az elsőt a Tragetücher/Modelle und Preise-nél találod, a másikat meg a Tragetücher/ Tücher mit Seide menüpontban.

Livus! Nagyon aranyos ez a kép :-)

Zsuzsa! Nagyon aranyosak vagytok, én egyelőre még nem merem megpróbálni, ha ennyire slisszre elég csak a kendő. Jobban szeretem, ha szépen, kényelmesen meg tudom kötni :-)

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

banya

^ :shock: :D

Jucuu

Kép
jucuu

Nos, elkészült a nagy mű, azaz az OMT by Viki!!!
Délelőtt kiszabtam Beni (Ő az én 22 hónapos nagyfiam) hathatós segédletével :D , aztán du amíg aludt összevarrtam. Egyből ki is próbáltuk Apán, a kötési technikán még van mit finomítani, de az érintettek nagyon élvezték! Már csak a kissé túlméretes csuklyára kell vmi szalagot vennem, saját anyagból túl vastag lett volna.
Én már nem bírom Benit hosszú távon 27 hetes pocakkal hordozni, inkább az új Lanámmal gyakorolok üresben, csak még nekem is elég merev, de így is nagyságrendekkel jobb, mint a carolino.
bluhonviki

És hol a kép???
Na még egyszer... Kép elsőre ilyen lett
bluhonviki

Melyik a Hüftschlinge? Amikor egy egyszerű karikát kötsz, úgy rakod a csípődre? És mi a pontos kérdés vele?

hordozo

Hú, Viki, Te aztán nem kispályázol! Fogod magad,kiszabod, megvarrod, mindezt ilyen gyorsan :) És milyen szuper lett, nagyon tetszik!
Na ez az, amire én sajna nem vagyok képes. Majd szép lassan.
Tegnap megkaptam a manducát, úgyhogy most annak örülök, nagyon szuper, hihetetlen, hogy a kezem szabad és a gyerek súlyát nem is érzem :lol:.Szükség is volt rá tegnap a tropicáriumban.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

lányok, nem tudok veletek lépést tartani, pedig mindennap olvasok. :)
hihetetlenül pörög a topik.

ez az OMT nagyon tetszik.

én nem tervezek több kendőt beszerezni. Mániámat majd a Hanának varrt kendőkben és hordozókban élem ki. :)

Egyébként a kendő/hordozó mániát Ági és Lívia kezeli a legjobban. hihetetlen mennyiségű hordozót tapizhatnak, és közben még segítenek is másnak, pénztárca is bővül és vég nélkül beszélhetnek a legkisebb részletekről. Ha az emberben ennyire kitör valami szenvedély érdemes neki egy ilyen medret találni, mert nagyon sok erő van benne, kár lenne pazarolni, szóval hajrá lányok! Kívánom, hoigy mindenki megtalálja a legjobb módot erre.

Ági, nagyon megfogott, hogy írtad, hogy férjed hátán voltál kendőben! Azóta is ezen merengek és eszembe jutott, ami eddig nem tudom miért nem, hogy férjemnek is teljesen jogos igénye tőlem a hordozás. Na nem úgy, hogy én cipelem őt, hiszen nem bírnám, de az hogy éjjel amikor épp nem az egyik kölök lóg rajtam, akkor ő lógjon rajtam, sokkal valósabb igény, mint amit eddig gondoltam erről.
Persze nyilván az én magányra való igényem is valós igény, mégis egy csomó dolgot helyre tett bennem, hogy ezt leírtad.
köszi.

Bobós kép! :) imádom!

KépKép
savitri

Viru: lehet, hogy elírtam a nevet. Bocsi :). Szóval hogyhogy fjá a hátad fekveszopitól?
AMúgy meg miért nem vagy kendős tipus? Sztem naggyon szupi érzés!

Banya: ezek a burkina nők nem semmik! De megnéztétek a többi fotót is? Majdnem mindegyiken háton hordozzák a mamák a babákat. Munka közben, főzés közben....szóval megoldható.Majd én is :)

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Na, mivanmivan????? fél napja nem olvastam, most meg...? De jó...
Először is, Livi, velkám bekk, rég nem jártál itt, remélem mostantól gyakrabban benézel. Pécsen mi a helyzet, nem lesz klub?

Livus, bárányhordozás király! Pont egy-két hete gondoltam, hogy bár megszabadultam az összes régen beszerzett babakocsitól (mind használt vagy kölcsön volt, kezdetben kísérgetezgettem, melyik lenne megfelelő - a történet végét meg úgyis ismeritek...), lehet, hogy néhanapján egész jól jönne egy kétkilós kis esernyős toli-toli. Benéztem az origó babázó fórumra (tényleg, pocakos ruhatár nem köll valakinek?), és egyből megtaláltam, ami kell nekem: 2 db halál egyszterű esernyőbabakocsit 3.500 Ft-ért. megvettem, mert a barátnőm (aki pár hónapja szintén sutba vágta a méregdrága gyönyörű babakocsit, mert rájött, hogy hordozni jobb - 2 Kozy-ja van azóta) is ilyet akart az anyukájának, hogy toligálja náluk is néha az unokát.
Elvittem neki Pestre, most a Westend háta mögött laknak. Az ő babakocsijukba ültettem Kamillát arra a pár méterre, amíg odaérünk. Hát, bevallom, leizzadtam: távol volt tőlem a gyerek, nem tudtam, nem fázik-e, 30 cm-re volt a kutypiszoktól, az orra alá pöfögtek az autók, és amikor át akartam menni az úton, ő volt előrébb, nem én!!! Rettenetes élmény volt.
Ettől függetlenül lehetséges, hogy egyszer valamire mégiscsak jó lesz a mini-babakocsi (még nem tudom, mire), addig is betettem az autó csomagtartójába, hátha...

Viki, döbbenet... Látom, Te sem hagysz sok időt a "fejembeveszem" és a megvalósítás között... Árulj el majd pár dolgot: segítettek-e a linkek, képek, vagy magadtól is hozzáadtál valamit? Mennyire tartod kénylemesnek hosszabb távon a kendő anyagú MT-t?

kamcsatka

Banya, na, ezt próbálja meg valaki babakocsitolás közben...:-) (a képre célzok, amire a beszúrt link mutat)

kamcsatka

Sziasztok!

Sikerült rávenni Tomit, hogy feljöjjön a hátamra (kis csokitojással :lol: ).
Igy, nagy hassal is alig éreztem a súlyát (13 kg). Neki is biztos kényelmes volt, de nem bírta sokáig...
Ez a didy seide egyszerűen sokkal jobb mint a nandu! Vékony, rugalmasabb és könnyebb kötögetni. Puha, szép és az enyém!!!

SZóval nekem tetszett! :P Na, majd Danival gyakorolok. Már alig várom...Meg amúgy is jó lenne, ha végre nem a pocakomban trónolna :roll: .
Kriszti

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kkriston

Ági! Hüftschlinge leírás szerint úgy indul, hogy a kendőt a válladra fekteted úgy, hogy a közepe a válladon van. A hátul lógó szárat átlósan előre hozod, majd keresztezed az elől lógó szárral úgy, hogy az a szár van felül a keresztben, ami hátulról jött. Az elöl lógó szárat hátraveted, majd átlósan előrehozod. Ekkor kéne a két szárnak elöl egyforma hosszúnak lennie, de nem az :-), szóval szvsz nem úgy kell indítani, hogy a vállon van a közepe.

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

Kriszti, 13 kg+1 pocak, hűha! Egyébként a pocak fölött szokták megkötni a csomót, nem alatta? Nem nyomott?

kamcsatka

Kriszti!

Látom, szép és jó húsvéti ajándékot kaptál :-)

Örülök, hogy ennyire örülsz az új kendőnek!

Varda
www.hanami-teahaz.hu

varda tintalle

OFF

Kriszti, jol latom, h ez egy ronkhaz?!!
Irigy... :wink:

Biobaba
biobaba

Sziasztok,

nekem igy nagyon kényelmes volt, hogy a pocak felett kötöttem meg. Persze jobb volna has nélkül... :)

Biobaba: igen, ez rönkház! Miért?

Kriszti

OFF : Ma voltam Uh-n és 1630 g Dani, szép kis husi már. De nem szeretném, hogy nagyra nőjön, hogy sima szülésem lehessen (császár után). Remélem, sikerül.

DANI 32 hetesen: Kép

KépKép

KépKép
kkriston

Varda, koszi, megnezem!

Kriszti, csudaszep a kendo!
pocakosan en nem birtam ugy megkotni, a hasam alatt vegkepp nem, csak cici folott, de az nagyon jol mukodott :)

par napja elkezdtem itthon haton cipelni a kicsilanyt, nagyon jo. neki is tetszik. viszont ugy erzem kintre meg nem menne (nekem, fejben:)).

Nem tudom mar ki kerdezte, h ket gyerekkel milyen a hordozas.
Nekem hihetetlen nagy segitseg volt, nem is tudom elkepzelni ezt hogyan lehet vegigcsinalni kendo nelkul....
(egyik baratnom a 3. gyereknel tartott mikor felfedezte a hordozast, teljesen ki volt akadva, h ez addig kimaradt az eletebol... :?)
Masoknal nem tudom hogy volt, de nalunk a nagyot lathatoan zavarta, h a kicsi allandoan rajtam van (sztem jogos), ezt eleg nehezen tudta elfogadni (pedig nem egy anyas tipus). Emiatt az elejen jo lett volna haton hordozni a kicsit, de nem ment (fejben :)) es a gyakorlatban sem nagyon, 52 centis manonak igen rovid laba van, egyszeruen nem ertem el... :lol:
Vincet ugy tudtam/tudom karpotolni, h hordozom. persze foleg akkor akarja, ha a kicsi is rajtam van, igy ketpupu mamava valok, egyik elol, masik hatul...
es kezben is akar lenni sokat... lassan sulyemelonek is elmehetek :lol:

es meg egy: mikor elovettem a didyt (a rugalmas kendo helyett) a nagy sztem ugy erezte, h a teso a kendojet is lenyulta :(
ezen mostmar tul tette magat azt hiszem...
hm, lehet ebbol a szempontbol nem art, ha tobb kendoje van a mamanak??? 8)

Sára

Kép

Kép
saara

Varda Tintalle, ok megvan! eddig angolul es franciaul neztem a honlapot, ott nincs.
saara

Jaj, de örülök, hogy Nektek is tetszik a kreálmányom!!! :D
Orsi, az az igazság, hogy a linkek és tippek nélkül, amit írtatok, hozzá sem mertem volna fogni a projectnek, de igazán sem egyik, sem másik, mindenhonnan loptam vmi ötletet. A csuklyát azért csináltam ekkorára (ilyen nagyot sehol nem láttam), mert hátha nyáron jó szolgálatot tesz majd nap-szél ellen, ha háton elalszik a manó benne, de lehet, hogy túl nagy lett :( , majd kiderül.
bluhonviki

Sajnos hagyományos MT-t még élőben sem láttam, ezért azzal nem tudom összehasonlítani, de az biztos, hogy uolyan kényelmes, mint a kendő, csak könnyebb fel-le kötni. Ezért is készült Iminek (apa), neki nem lenne türelme gyakorolgatni kendővel a kötéseket, ezt viszont bátran használja. A vállpántja egy réteg anyag és 20 cm széles, így remekül rásímul a vállra és a babapopsira is, jól tart.
Kriszti, tök jó, hogy bevállalod pocakkal ezt a nagyfiút, nekem is kedvet csináltál hozzá!
(nekem is tetszik a házikótok!!!)
Minap nézegettem kendő ügyben a teszveszt meg a vaterát, és szomorúan tapasztaltam, hogy a 4 oldalnyi kenguru (és bébikomp) dömping mellett alig van néhány eladó kendő, pedig egyre több helyen lehet róla hallani. Régen, tudatlanságom idején mi is vettünk egy kengurut, Beni egyszer volt benne, úgy festett, mint egy ejtőernyős, nagyon utálta, addig rítt, míg ki nem vettem belőle!!! A kendőt bezzeg egyből megszerette, csak nagyon bukós volt, állandóan mosni kellett. A kengurut még aukcióra is szégyellem feltenni, pedig bazi drága volt, de senki gyerekének nem kívánnék ilyet.
bluhonviki

ejtőernyős :D :D :D
Nekem is volt babybjörn-öm (azt hittem, az a legjobb), amikor megszületett a ded... Ha keveset és kis korban használják, nagy bajt azért nem okoz szerintem (amíg jobban nem húzza a babát a saját súlya). Én eladtam, de természetesen felhívtam a figyelmet a hátrányaira.

kamcsatka

Igen, így korrekt a dolog. Imi néha a szememre veti, hogy ott dekkol szegény eszköz a szekrényben, lehet, hogy tényleg megválunk tőle :wink:
Csináltam lilypie-t, de béna vagyok, hogy kell feltenni?
bluhonviki

Viki,

én is igy kezdtem...mármint a lilypie-t.
A honlapon van egy url és egy másik (BBC) kód. A rövidebbet másold át a saját profilodba, az aláírásokhoz. (fent : segédletek-profil-aláirás)

Talán segítettem. :)

Amúgy meg nagyon jó a mei tai-od. Sztem ilyenje senkinek sincs! Egyedi. 8)

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Livus
Szerintem is nagyon helyes a lánykád :) .

Saara
Én (is) kérdeztem, hogy hogy néz ki a gyakorlatban a dolog, de főleg arra lennék kíváncsi, hogy a naggyal hogy lehet játszani, mikozben a kicsit hordozzuk. Nálunk a nagy nem igényli, bár mikor belepróbáltam a kicsit a régi karikás kendőbe, akkor kikérte magának, hogy az az ő kendője :lol: . Inkább azt mondja, tegyem le Samut, és menjek vele játszani. :(
zsana75

Köszi Kriszti, asszem sikerült...

Kép
Kép
bluhonviki

Orsi, Te hol adtad el a kengurud?

Kép
Kép
bluhonviki

Origo babázónak van ilyen funkciója

kamcsatka

Kriszti, nem a hátam, hanem a derekam fájdul meg. A kisfiam egész jól alszik 5-7 órákat is a kiságyban mellettünk, de hajnalban felébred, akkor jön át hozzám szopizni és elég hosszan szopizik, közben sokszor visszaalszom, de ezt csak abban a pozícióban tudom megcsinálni, hogy nem a hátamon, de nem is az oldalamon fekszem, hanem a kettő között, tehát tartanom kell magam és ettől csavarodik a derekam.
A kendő, hát próbáltam már a legelején (egy Kismamás kendőt örököltem, az tényleg nem a legjobb), nem igazán ment, most pl. ma ismét elővettem és háti kötést próbáltunk, de nyűglődés lett a vége. Ha nagyon eltökélt lennék, megkeresném Ágit egy tanfolyamon, mert neki nagyon jó megérzései szoktak lenni, de valahogy úgy érzem, hogy nekem nem megy a kendőzés. Másokon rettenetesen tetszik, de valószínűleg nem véletlen, hogy a mei tai-jal soha nem volt ilyen problémánk, pillanatok alatt megszoktuk mindketten.

Viki, ez az OMT tényleg nagyon jó lett!

Viru
Kép
viru

Lányok!
Aki tud, segítsen...
Eldöntöttem, hogy veszek még 2 didy kendőt. Lehet, hogy nem létfontosságú, nem is rettentő sürgős, csak már most szólok, hogy hátha valaki tud ilyet szerezni, találni, eladni ...stb.

Szóval egy 5-ös Paul és egy 3-mas Iris a favorit. (kockáztatok a röviddel is, hátha bejön).
Esetleg ha látjátok ebayen, teszveszen, babaoldalakon stb szóljatok. Jó lenne olcsóbban hozzájutni. Vagy ha nektek van akár külföldi ismerősötök, aki megválna ilyen kendőktől, én vevő lennék rá :).
A didy is szokott leárazni, az is érdekel, most éppen nincs ilyen méretű, ebben a szinben...

Szóval, várom a jó hireket :) !

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Viki, tenyleg ugyes vagy, jo lett a mei-tai-od!

Zsana, ha ulve kell jatszani es elol van kendoben a kicsi nem mukodik a dolog hacsak nem alszik naggggyon melyen....
ha szalados jatek mukodik, de negykezlab mar nem megy nekem sem :)
A hati hordozast mostanaban kezdtuk, ugy erzem ugy jobban fog menni, akar ulve is. majd beszamolok, ha tobb tapasztalatom lesz!
mennyi idosek a gyermekeid??

Sára

Kép

Kép
saara

Esetleg Paul helyett Jakob ?

KépKép

KépKép
kkriston

OFF
Kriszti,
mi is azt szeretnenk majd, csak most csuszik a dolog:(