Új privát üzeneted érkezett!

Snufi!
köszönjük a híreket!!!

Katica!
Mennek a babaragacsok :!: :!: :!: :!:

Petne!
ezen vagyok :)

Kiscsillag!
Gratula az előjegyzéshez! Csak szépen ügyesen...
dezsina

KAtica!
Babaragacsokat küldöm!!!és ne parázz bennem is dolgoznak a hormonok azta ilyen "hisztigép"már nagyon régen voltam és sírok mindenen.
A tesóm is most mondta hogy a kutyusunk megvakult az egyik szemére :cry:
Ma az egyik barátnőm megszült kislány :) .A másik akinek ma van a szülinapja védőnőhőz ment.
És a tetejébe még egyedül is vagyok a férjem dolgozik és holnap reggel jön haza.
Sajnálom h most nem írtam másnak,holnap remélem jobb kedvel jövök.

Kép

Kép
bellanitta

(((((((((Anitta)))))))))) Történnek az életben sokszor ilyen dolgok, hogy úgy látod, magad körül mindenkinek jó, de hidd el, hozzád is elér a boldogság, nem is olyan sokára :wink: :wink:

Dezsi: biza biza, csak előre, sose hátra.. Nem vagyok én rák.. :lol:

Egyébként van valami praktika, hogyan lehetne kicsit kitolni most a köv. mensit?? :oops: :oops: :oops:
Tényleg nem szeretném, ha emiatt csúszna most minden :(:(

Kép
kis-csillag
Tököl

KisCsillag!
én tudok egy praktikát, amivel kitolhatod a mesit :lol: :lol: :lol: fogamzásgátló tabletta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ugyi az nekünk NEM kell :!: :P

Bellanita!
Kitarátás!
növeszgesd szépen a tüszőcskéket!!! :wink:
dezsina

hello csajszik

csak gyorshR mert anyóséknál vagyunk vendégségben...van egy szép szabályos 3,9 mmes petezsákocska :lol: :lol: abzsolut jó helyen és éljen!!!!!!

legközelebb április 3 kukucs a kaáliban

puszi
Vendég

MAmi vagy!!!!!
Éjjen!!!! és juhhhéééééééééééééé!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Dezsi: azt én is tudom, de pl. utróval vagy duphastonnal nem lehet?? :oops: :oops: :oops: csak egy kicsit kitolni, kb 3-5 nappal.. :( :shock:
Akinek van ötlete szívesen várom! :roll:

MamiVagy: illene egy új név Magácskának :wink: Gratulálok!
Boldog pocakosodást kívánok! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Legyélmami, igeeeeeeeeen! Apr. 4-ig növesztgesd szépen. Vigyázz magatokra!

Kép
petne

Mamivagy, gratulálok a petezsákocskához :D Boldog várandósságot neked!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot és pont elégséges locsolót kívánok hétfőre

Kép

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok!

laptopról jövök :lol:

lányok: nagyon köszönöm a drukkokat.

mami: gratulálok :lol: :lol: :lol:

nyuszi: teszt?

dezsi: hajrá spontán! drukk+++++

kis *: hajrá hisztero!

bellanita: drukk++++ ma voltál a dokinál?

rólam: tegnap délután és este fájt kicsit a hasam. de most már jól vagyok. :wink:

kellemes húsvétot!

katica
katica30

Sziasztok!

Mami vagy: szuper éljen ápr.4!!!

Katica!
Holnap megyek!

Kis csillag ,Dezsi!
Köszönöm a vigasztaló szavakat .

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK ÉS ANNYI LOCSOLÓT AMENNYIT SZERETNÉTEK. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta, tényleg ne keseredj el, a férjed már hazaért időközben, és napokon belül punkció! Örülj ennek, nemsokára Te is mehetsz a védőnőhöz :D :D :D

Kép
petne

kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

katica
katica30

Kellemes nyuszkót mindenkinek!

Katica!!!

tessék sokat sokat pihenni, küldök sok sok sok babatapit :lol:

Kiscsillagocska

Hajrá hisztero..jóleszaz meglásd...j eredményt garantálhjatom s utána ripsz ropsz jöhet a bébike. nekem a duphastonra rá sem hederitett a mensim....simán megjött tőle ha akart....utrot most szedek először, de remélme nem azé nem jön meg 8)

Bellanita

nemsokáraaaa jajdejó...szorítok

itt a kis sztárfotnk picikénkről

Kép
Vendég

Sziasztok!

"Kedves nénik és bácsik! 2150 gramm vagyok és 45cm. Jól ráijesztettem a szüleimre az éjszakai világrajöttömmel. Janka lett a nevem. Imádkozzatok kérlek értünk!"

Ezt az üzenetet kaptam :roll: Julikától :)
Szorítsunk Nekik nagyon-nagyon, hogy minél hamarabb hazamehessenek!! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!

Kérlek add át jókívánságaimat Julikának és természetesen gratulálok is! :wink: Nem lesz semmi baj sem, szép nagy lett a leányzó! :wink:

Mami!

Még mindig kettőt látok! 8)
Vendég

Drága Janka!!

ha már így siettél, akkor légyszíves siess minál előbb haza a kórházból, hogy anyáék megnyugodhassanak....isten hozott a világban :lol:
Vendég

Julika, gratulálok! Isten hozta Jankát! Biztosan nagy volt az izgalom, de minden rendben lesz. Szorítok, hogy mielőbb hazamehessetek! :D

Mami, nagyon helyes a pici :wink: :lol: Énisilyetakarok :oops: :roll:

Kép
petne

Csibe, nagyon régen nem voltál itt. Mi újság? Voltál már UH-on vagy csak a nyulaszünnep után mész? Izgulok érted! Már nagyon közel van április 3 :!: :D

Kép
petne

Sziasztok!

Boldog Nyulat!

Janka baba! Isten hozott. Minden rendben lesz. Nagyon ügyes baba vagy és az anyukád is! Julika! Nagy gratula!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Drága Pici Janka Baba!Nőjél szépen nagyra,legyél jó kislány és ne ilyeszgesd a szüleidet :D minden rendben lesz szép nagy vagy már és Istenke vigyáz Rád meg a Nyuszi is :wink:

lanyané

Sziasztok!

Janka baba Isten hozzot ezen a világon és szépen erősödj meg h minél hamarabb otthon lehess anyával és apával.

Lmami!
1 vagy 2?
Gratula az első sztárfotóhoz.
:wink:

Petne!
Szeretném h igazad legyen és hamarosan nekem is védőnőt keljen keresnem.

ma voltam vérvételen ösztrogén 2034, pötyikéim 17*15,15*16,11*13
(kb jobb oldalon 4 bal oldalon 5)?
Repi szuri 23:30. :roll:
Addig nem biztos h fenn maradok de beállítottam a telómat.
Mit egyek fehérje?recepteket tanácsokat várok.Köszi

Kép

Kép
bellanitta

Kedves Mindenki!

Köszönjük szépen a jó kivánságaitokat. Nagyon boldogok vagyunk mindhárman. Julika nagyon ügyes volt. Minden 2-3 óra alatt lezajlott, gondolkodni sem volt időnk. Janka a koraszülött részlegen van, már nem kell neki oxigénsátor, de oxigén még igen. Nekünk most úgy hiszem ő a legszebb baba, ha tudunk fényképezni akkor majd próbálok valamilyen formában ide felrakni képet róla, róluk.
Julika mindenkit puszit küld!

További szép ünnepet kívánok nektek.

Kép

Kép
julika79

Köszönjük Janka apunak a bejelentkezést :)

Lányok nem keltek korán és nem várjátok a locsolókat??? :shock: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Isten hozott Janka baba!Nagyon jó egészséget! :D :D :D

Mindenkinek Boldog Nyulat!!!! Kép
Vendég

Julika, szeretettel gratulálok a pici lányhoz! Jó egészséget, sok boldogságot az újdonsült családnak! :D

Grönland, most látom a vonalzódat! Hatalmas gratula!!! :lol: Ezek szerint sikerrel jártál te is Győrben... Úgy örülök!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Janka, Isten hozott a világban, nőjj szép nagyra. Julika és párja, nektek gratulálok a kicsi lányhoz, teljen benn sok örömötök :D

allegrobarbaro

sziasztok!

julika: gratulálok :lol: sok boldogságot kívánok Nektek!

mami: szép kép. gratula :wink:

bellanita: drukk holnapra+++++

katica
katica30

Sziasztok, látszik, hogy ünnepel a világ, egészen lelassult itt a forgalom.
Bellanitta, egészen magadra maradtál a nyuszi miatt, de lélekben biztosan mindenki veled van ám :roll: :!:
Örülök, hogy szépen növögetnek a tüszőcskéid, és biztos vagyok benne, hogy felébredtél a tüszőrepire... én legalábbis annyira izgatott voltam már akkor, hogy fél órával korábban óra nélkül kipattantam az ágyból. Millió drukkot küdök holnapra, aztán jelentkezz, hogy hány tüszőcskét találtak odabent. Ami a fehérjedús táplálkozást illeti, én túrót ettem túróval... tejfölösen hagymásan, vagy cukrosan mazsolásan, körözöttnek elkészítve, ilyesmi. Egyél húst is, és ami nekem nagyon bejött, az a banánturmix. Egyrészt nagyon finom (szívesen megittam fél litert minden délelőtt), másrészt a tejben fehérje, a banánban folsav van, és nem utolsósorban folyadék. Még egyszer sok sikert holnapra!
Jankapapa és Julika, köszi a beszámolót, még egyszer gratula, és csak így tovább. :!: :D

Kép
petne

Sziasztok,

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek.

Julika nagyon sok boldogságot kivánok Janka babához :D

Kép

Kép

csibe
csibe32

Kép Kép

Azt hiszem a képek magukért beszélnek...

Üdvözlettel minenkinek "Janka papa"

Kép

Kép
julika79

Csoadaszépek a lányok Jankapapa! Gratulálok hozzájuk! :wink:
Vendég

Petne!
Köszönöm a tippeket 18h-tól no kaja csak folyadék.de punkció után éljen a banánturmix.A tútó túróval nem jön be alig birom már lenyelni de megprobálom édesen hátha :wink:

Janka Papa!
Köszönjük a képeket szép kis csaj ez a Janka baba.

Holnap Katica tudósítja a híreket rólam! :D
Szorítsatok!! :?

Kép

Kép
bellanitta

julika apa: nagyon édes janka baba :wink: gratulálok :wink:

bellanita: drukkolok holnapra! ne aggódj, minden rendben lesz!

csibe: már csak 10 nap? drukk++++

katica
katica30

Jankababa nagyon szép :D

Katica Neked megy a babaragacs:

Kép

Anita Neked drukk holnaphoz+++++++++

Katica majd holnap kiderül, hogy kb. mikor lesz a beülti, az az igazság, hogy nem érzem dolgozni a petefészkeimet :oops:

Kép

csibe
csibe32

Janka szülei,
Gratulálok, gyönyörű a kislányotok :D remélem hamar otthon lesztek!

Legyekmami,
Gratula a pici pötyikéhez :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jankapapa! Nagy gratula!!!

Bellanitta! Drukk holnapra!+++++++++++

Végre beindul a babaeső! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok lányok neharagudjatok hogy csak így bepofátlankodok de csatlakoznék hozzátok ha nem baj. Férjemmel másfél éve próbálkoztunk mikor dokibácsihoz fordultam kiderült mindkét petevezetőm átjárhatatlan a doki a lombikprogramot javasolta. Kérlek segítsetek hogy zajlik ez az egész és kb mennyi idő míg beülti lesz. Tudtok ajánlani valami dokit? és jár valaki hasonló cipőben mint én? előre is köszönöm puszi Erzsó :lol:
erzsebet0312

Julika és Julika apuka nagyon sok boldogságot kívánok Jankához. Gratulálok! Nagyon szép kiscsaj!:)

Katica,
Hajrá!

Bellanitta
szorítunk és várjuk a híreket.
Vendég

Köszi lányok még indulás előtt benézek ki se merek menni a konyhába (nehogy elcsábuljak) alig birom ki ivás nélkül.töltöm az mp4 -et legalább lesz idöm filmet nézni.pihenés közben az én petefészfem majd le szakad na és a melleim is ézrékenyek.ha túl vagyok jelentkezem.
Köszönöm a drukkokat.

Erzsó üdv itt.
Jó helyre néztél be itt a lányok és én már tudjuk mi a dörgés.Kérdezz bátran.Először jelentkezz be az orvoshoz utánna az dönti el mikorra kapsz időpontot.Mi konzultációra február 12-én mentünk és március 12-én kezdtük a ciklusindítást.Ma meg leszívás lesz. :wink: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok Lányok!

Erzsó!
Üdv a csapatban! :D
Van már orvosod? Ha nincs akkor mindenképpen egy meddőségi centrumba kellene menned. Ez attól függ, hogy merre laksz...

Bellanita!
Drukkok a punkcióhoz! csak ügyesen!

Katica!
Babaragacsokat küldök!!!! :wink:

Csibe!
Várlak a hírekkel! Gyere mihamarabb!!

Julika!
Gratulálok a gyönyörű Jankához! Kivánom, hogy nagyon nagyon boldogok legyetek! :!:
Külön köszönet az UH-szemű apukának, aki csodaszép fényképeket küldött nekünk :!:

Nyulasz!
hogy állsz?
dezsina

köszi lányok a SOTE az már biztos Bellanita: te hová jársz::?? akkor az elég gyors volt nagyon szorítok neked mennyit ültetnek vissza???? lehetett választani vagy az orvos döntötte el? Dezsina: és ti hol tartotok? hová jársz?
erzsebet0312

bellanita: majd gyere a hírekkel mi volt altatásban csinálják igaz?.
erzsebet0312

Erzsó!
Akkor ezek szerint a SOTE I-be jársz? :roll: :?: Vagy oda szeretnél menni?
Általában 2-3 embriót ültetnek vissza. Nekem eddig mindig hármat. A doki dönt, de kérheted, hogy 2-t vagy 3-t szeretnél, de négyet nem raknak vissza, csak egészen kivételes esetben...
Jómagam a Forgács Intézetbe járok. A legközelebbi beültim augusztusban lesz. Pihenni akarok addig. Mi spontánozunk, mert elvileg nálunk az is bejöhet... :lol:
dezsina

Erzsó!
Igen altatnak a punkciókor! De nem kell félni tőle! :wink:
dezsina

Drága Janka baba!
Isten hozott! Kívánok neked sok egészséget és boldogságot! Gratulálok anyucinak és apucinak :)
Kép
Julika….meghatódva pityergek. Gyönyörű ez a kislány!!!!! GRATULA! Mielőbbi felépülést anyának is.
Julika apuka..köszi a bejelentkezést!

Legyekmami!
Mami lettél! Gratula a csodaszép petezsákhoz! ( rosszullétek?)

Katica! ++++++

Pá!

Gina
Vendég

Jankapapa, csodaszép baba Janka! Még egyszer gratulálok hozzá!!!!

Erzsó, üdv itt. Én a Kaáliba járok. Ott első konzultáció, leletek átnézése a menet, ha van még vizsgálat, azt el kell végezni, és a doki felír a várólistára. Ettől függ, mikor kerülsz sorra. Mi tavaly júniusban kerültünk fel a várólistára, januárban volt az első lombik. Nem tudom, a SOTE-n mi a menet, de gondolom, várakozás ott is van.

allegrobarbaro

Sziasztok.

Szeretnék csatlakozni hozzátok.Nyulaszt egy kicsit már ismerem.
Lombikos vagyok Szegeden.Katicával járunk egy dokinőhőz.Érdekelne a véleményetek.
Nemrég volt a transzferem márc.10-én.Vasárnap teszteltem egy negatívat 26 napra.De már a beültetés utánni 1 héttel fáj a hasam.Nem mindig,de mindennap.A méhem környékén.Szombat este volt egy egy jelentéktelen barnázásom.
Punkcióm 10. napon volt.Általában 32-33 naposak a ciklusaim.Szerintetek van még esély a kismamaságra?????

Nyulasz:4. lombik.Ebből 2végződött transzferral.Az elsőnél nem lett sejtem.A másodiknál 3lett abból 1 babót kaptam vissza.Harmadiknál hiperstimum lett abból 2 sejt ami nem osztódott.Dokit váltottam,lett10sejtem és 2-őt kaptam vissza.A többi nem osztódott.Kiskatona próbléma van a férjemnél.Nekem meg el van záródva az egyik petevezetékem.Én is túl vagyok sok vizsgálaton.27éves vagyok.
melánia

Melánia!

Mi az hogy, van-e esély a kismamaságra???? Csúnya gondolat!
Naná hogy van esély! 27 éves vagy, fiatalka! Lehet hogy nem ez a ciklus, de a következő az tuti!
Akkor ha jól értem ma ET +15 nap?
"3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelõdése:
HCG szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690"

Vagyis ha ma nega...akkor tényleg sajnálom!

Egyébként bár 4 lombikod volt, de csak 2 beülti. Szerintem még nem kell feladni!

És....olvass vissza! EGYSZER MINDENKINEK SIKERÜL!

Sok sikert!

Gina
Vendég

Szia g79.

Aranyos vagy hogy biztatsz.Több mint 4 éve próbálkozunk és már el vagyok keseredve.Ma nem csináltam tesztet.Félek tölle.De idegesít ez a méhemből kiinduló fájdalom meg görcs.Mindegy ma felhívom a dokinőt.Jobban örülnék egy vérvételnek.
Ne hari de mi az a ET?
Igen15.napom van ma.

Te is mesélhetnél magadról? Te hol tartasz?
melánia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?