Új privát üzeneted érkezett!

Na, jól van akkor ;) Monácska: Áztasd csak magad, gondolom ez amúgyis jót tesz ilyenkor :roll: Apa otthon mert hagyni? Hű, de bátor :lol: Bár gondolom azonnal szólsz neki, ha indulni kell... :P

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Monácska! Remélem ezt már nem olvasod, és szülsz!!! Nagyon szorítok nektek!! Ügyes vagy!!

Kavics: gyönyörű kismanó Szilveszter! Mégegyszer gratulálok Nektek!!

K.ir: remélem anyukád már sokkal jobban van, drukkolok nektek!!

Húú most ennyire futja.. nálunk nemalvás volt megint... hisztivel... egész éjszaka fenn voltunk, nem túlzok.....

Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok!!
Vendég

Kép

Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Vendég

Hali!

Aki még itt van!
Fedjétek fel nekem légyszíves, hogy milyen elv alapján működik a Babanet privi küldő rendszere!! Az agyamra megy! Egy órája küldtem egy üzit és még mindig a Kimenő fiókban ácsorog. :evil:

És éhes is vagyok. :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monácska, egész nap te jársz a fejemben! Drukkolok neked nagyon, drága!!!!!!! Melyik kórházban fogsz szülni? Soxor fellesek még ma miattad, azt hiszem! :wink:

Zsizsik, szép a hőd, progi nélkül! Annyira remélem, hogy szerdán zebrát fogsz pisilni!!! :)

Monee, nyugi, akkor kerül át az olvasottak közé a privid, ha elolvasta a címzett, addig a kimenő fiókban lesz!

Én egész nap zabálok ma :oops: lencsesaláta, töltött husi...

Eddig csak Dorka volt tiszta nátha, ma reggelre én is megtaknyosodtam, alig látok ki a fejemből! :roll: :?

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Kavicska! Szilveszter gyönyörű kisfiú! Úgy kézbe venném! :) Előtört megint az anyai ösztön...

Monácska! Drukkolok nagyon!

Monee, azért van még mindig a kimenőben, mert akinek írtad, még nem jelentkezett be, nem kapta meg. Ezzel én is szenvedtem anno egy ideig. Talán Rambóka volt, akinek vagy 5X elküldtem az üzenetem...

Tudnátok segíteni? Pár napja voltam dokinál, csak sima rákszűrés volt. Azóta nem is tudom mihez hasonlító fájdalmat érzek a méhem környékéről kiindulva. Talán mensi előtti görcs szerű, de csak olyan belenyilallás. Lehet ez a vizsgálattól? Picit véreztem utána, és azóta sűrű tojcsi van.
Vagy felfázás? (arra is volt alkalmam a hülye időjárás miatt).
Amúgy nagyon kellemes csalódás volt! Nem olyan dokit kerestem, aki pcos szakértő. De képzeljétek, már múltkor beszéltem neki arról, hogy pcos vagyok, mondtam a met-et is. Úgy meglepődtem, megkérdezte most, hogy szedem-e még. Említettem az avandametet, hogy 6 hónapig azt szedem, és feljegyezte a kartonomra azt is, de arról még nem hallott. Akkor ezek szerint a met-ről igen! :D

Kép
mamint

Köszönöm! :)

Monee

Monee

monee85

monácska!!!!!!!!!!!!!!!!!! rajtad a topic szeme :) drukk-drukk. ha vérzés van sipirc be!!!!caullyphyllumot kapdosd be rendszeresen.

kavicska, kiskavics gyönyörűűűű!!!!te meg sírjál :lol: nálunk is volt olyan, hogy bőgtem, és közben röhögtem, mert nem tudtam mi van már :D híreket kérünk folyamatosan!!!!!

rami, nekem az ágyban ment el a magzatvizem. de nem volt sok. így ágy tiszta maradt :)

anyooo, jobbulást!!!
monee, grat. a mozgáshoz :)

nemtom még mit akartam írni...

okr??? még mindig őt hiányolom. tud vki róla vmit??? :)

mindenkinek kellemes ünnepeket!!

ZSIZSIK!! annnyira remélem,hogy ez erősödni fog a csíkocska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

képzeljétek: fogytam. de kilóra a felső határról 4 kilót. de az elmúlt 1 héten a masszázstól bazi sok lemet a seggemnből-combomból!!!!!! pedig nem tettem többet,mint eddig. csak a masszázs. le vagyok halva!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Monácska drága!

Még mindig otthon? Hogy vagy?
Remélem már nem vagytok otthon, csak nem volt idő szólni...

Cupp!
Monee

Monee

monee85

Reménykedve jöttem ilyen hajnalok hajnalán, és már látom, ma sem ma sem lesz kikapcsolva a gép. :wink:
Monácska:++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Kukucs, itt a másik hajnali kelő... :lol:
Én is fent vagyok negyed 7 óta, nem bírtam tovább aludni...talán azért, mert este 1/2 10 óta aludtam.....hihi :lol: Kicsit fáradt vagyok, na. Majd kialszom magam.

Monácska, nagy a csönd...... :roll: Tegnap du óta nem írsz, szerintem te már a kórházban lehetsz....Jaj, nagyon drukkolok....!!!

Dimet, zseniális vagy ezzel a fogyással !! Nem is gondoltam, hogy a masszázs ennyit tud segíteni, majd ha találkozunk, -egyszer végre - elmeséled részletesen, mit is csinál a csajszi.

Ma reggel is 37,1 C a hőm, és azért csináltam ma is egy tesztet, annyi van, nem sajnálom, legalább elszórakozom vele. Igazából negatív, de nagyonnagyonnagyon halványan lehet látni egy csíkot. Ma pontosan 10 napja, hogy megkaptam a tüszőrepit, tehát én ezt az alig látható csíkot annak veszem, hogy tulajdonképpen teljesen kiürült a szervezetemből a bevitt hcg. Tehát innentől kezdve bármilyen csíkot pisilek, ami ettől a rettentő halványtól erősebb, azt már komolyan veszem. Most legközelebb már csak szerdán tervezem a tesztelést, akkor már valami konkrétabb eredmény is lehet, az lesz a 12.dpo.
zsizsik

Sziasztok!

Monácskáról:
Hajnali 4-kor jött az SMS hogy: "Elmentünk szülni. :) Drukkok jöhetnek." :D

Először azt hittem elkésett az üzi, mert Mona már 6-kor is konkrétan szült, de még nem jött jelzés Nóriról, uh. akkor most szülés van. :lol: Jelentkezik a csaj, amint mindketten rendben lesznek, én meg megpróbálok mihamarabb írni. :wink:

Zsizsik, Zazzy!

Nagyon mennek a drukkok! Kellene megint zebra... :D

Dimet!

Basszus, ez nagyon szép eredmény!!! :shock: :lol:

Éhes a gyerek, megyek enni! :D
Monee

Monee

monee85

Monácska drukkkkkkkkkkk!!!Remélem azóta külön vagytok és csak rendbe hozatal zajlik már!Várjuk türelmetlenül a híreket!!!!! :D

Kép

Kép
lecso

Jó reggelt!

Mindenkinek kellemes húsvétot!!! Sok (kevés ) locsolót (ki hogy szeretné ;) )!

Forma 1 :( Apa nézi, úgy hogy én is ébredtem...

Monácska Drága: Nagyon várjuk a híreket ám! Remélem éppen kipihened a szülést...

Zsizsik: Ígéretes ez a teszt, de azért ne éld bele magad nagyon, mert nagyot csalódhatsz.
Barátnőm is úgy járt, hogy szegény halványakat pisilt még a 10.dpo-n is, 12.-en uh volt, ahol mondta a doki, hogy lát esélyt mert volt egy kis szövetszaporulat vagy mi... Szegénykém nagyon magábazuhant, mikor megjött... Mondjuk valszeg elment neki a babó, de hát annyira reménykedtek ők is.
Persze legyünk optimisták!!!! Ujjaim kulcsolva értetek ;)

Dimet: Húha, ez nem semmi. Akkor hajrá masszázs! :lol:

Kavicska: Hogy van a kis család?

Éjfélkor feküdtünk, majd én 2x is keltem éjjel és most fentkukorékolok. Normális vagyok szerintetek??? Ááá, nem is értem az egészet.....

Kép

Kép
bettica

Jó reggelt!

Monácska, nagyon-nagyon drukkolok!!!! Remélem, túl vagy már rajta és babázol! :)

Dimet, ez szuper, ügyi vagy! :lol:

Zsizsik, innentől kezd igazán izgi lenni a helyzet! Nagyon-nagyon remélem, hogy erősebb csíkokat pisilsz szerdán!

Én ma 6-kor keltem :shock: :evil: Dorka be volt zsongva a húsvéti nyuszi miatt :? :roll: Pedig éjjel alig aludtam, orrom eldugulva ezerrel :? És még az idő is iszonyú álmosító...

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Mona volt az első gondolatom ma, de látom még nagyban megy a szülés!!
Szép kis húsvéti emlék lesz ez majd! :D Nagyon remélem minden rendben megy és talán már túl is vannak rajta!

Zsizsik! Nekem hétfőn-kedden volt a tüszőrepim és rákövetkező szombaton teszteltem először +-at ezzel a Netes 10-es teszttel, nagyon halványat. Úgyhogy még korán van! Tessék bízni! :wink: Vérvételre nem lettél visszarendelve? (Progi)

Bettica, tudom ki ez a lány akit említesz (NLC-s), legalábbis a sztorija hasonlít... de ott több tévedés is történt. Szerintem nem is volt terhes! :( 4 nappal az ismételt tüszőrepi után tesztelt, aznap 20-as HCG-t mértek neki, és az bőven a szuriból maradt vissza. Az orvosa semmiféle szaporulatot nem láthatott 12 dpo-n, hiszen a felritkulás csak 5.hét betöltése előtt, 800-1000-es HCG szintnél jelentkezik először. Sajnos a dokija nem volt a helyzet magaslatán! :( Csak azért sajnáltam nagyon a lányt, mert amúgy is az a típus, aki nagyon bele tudja magát élni a dolgokba! :(

3 napja pakolászok, tömöm magamba a Magne B6-t, és képzeljétek, 3.napja hányingerem van. :shock: Közel 10 hetesen kezdi?? Nem tudom minek a rovására írni, csak a fáradtságéra. Úgy émelygek, főleg kaja után, hogy alig bírom magam összekaparni, közben persze sütök-főzök is mindenfélét... na mindegy, kibírom valahogy. Csatolok egy 10 hetes pocakfotót, ma reggel készült (este nagyobb....). Persze van, akinek ez a méret nevetséges, de kérem szépen, nekem lapihasam volt. 8) 9 cm-t bővült a derekam idáig. :shock:

Kellemes további húsvétot!

Kép
Vendég

Hú, Monácska, akkor már remélem, túl is vagy rajta....de klassz most neked !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettica, próbálom nem beleélni magam, remélem, sikerül. Sőt, igazából nincs is mibe beleélni magam, mert tisztában vagyok vele, hogy ez a nagyon halvány csík még a Pregnil hatása. Hát, majd meglátjuk. De azért szeretnék már 1 héttel idősebb lenni..... :roll:

Anyoo, szegénykém, azért a 6 óra nagyon durva vasárnap reggel.... nálunk tegnap délután jött a nyuszi, hozott Eszternek bűvös kockát. Most azt tekergeti, jól elfoglalja magát vele...
zsizsik

Norka, oké, oké, nem leszek türelmetlen.... könnyű azt mondani.... :lol: :wink: Bízom, bár igazából csak az a két együttlétünk volt, amit Arnold irányozott elő. Utána apa bemondta az unalmast (tök beteg volt), tehát semmi további rádolgozás nem volt. Hát mindegy, na, majd kiderül. Már így is többet beszélek róla, mint kellene.

Érdekes ez a 10 hetes hányinger.... ilyentájt már elmúlni szokott.... :roll: De mint tudjuk, minden terhesség más. A pocid viszont nagyon helyes, emlékszem, micsoda radiátor hasad volt, irigykedtem is rá rendesen.... :lol: Ez a pocak ahhoz képest óóóóóóriási !! Gratula !
zsizsik

Norka: Szép pocak!!! :)
Igen, sajnos egy lányra gondoltunk :( Sajnálom szegényt, mert tényleg nagyon rég óta próbálkoznak sikertelenül...

No, húzok zuhanyozni, mert aztán lassan vége a Forma 1-nek és lehet indulnunk kell...

Majd még benézek Monácska híreire várva...

Kép

Kép
bettica

Monácska!

Megy a drukk! Szenvedésmentes gyors szülést kívánok!

Norka!

Aranyos a pocid! :) Jé, milyen vékony vagy! :shock:
Hányinger: igyál sok hideg ásványvizet.
Látom a fotó hátterében, nektek is összegyűlt már egy-két gyerekcucc.
Nekünk is annyi van már, és akkor még mennyit fog kapni szülinapra-keresztelőre. :shock:

Kép
babancs

Zsizsik!Kezet foghatunk!Én sem tudom, hogy fog eltelni ez az egy hét!És hiába próbálok, nem tudok másra gondolni!!!

Kép
Kép
zazzy

Hehe... én is úgy ülök itt mint aki csodára vár. 5 percenként frissítek, pedig most én leszek a hír hozó. Tök vicces. :lol:

Remélem a lányzó nem szenvedtette meg Monát nagyon, bár az már tutinak tűnik hogy a 24 órás vajúdást boritékolhatták. Izgulok hogy minden rendben menjen!

Jó a sonka, csak kár hogy utána az ember lánya kiissza a kutat. :D

Majd jövök még!

Monee

Monee

monee85

halihó, monácska drukk-drukk!!! remélem nóri baba már meglátta a napvilágot!!

zsizsik, neked meg ezer csók és drukk szintén :D pénteken talizunk?
mit csinál a masszőr??? fájdalmat okoz :lol: pedig még csak 3szor voltam.

norka, hűha! hogy látszik már pocakod :)

kavics?? hogy vagytok?

lafi? hunor?

Kép

dimet

Babancs!

Most nézem:
BOLDOG SZÜLINAPOT DOMONKOSNAK! :D

Monee

Monee

monee85

Téééényleg!

Domi: Boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
bettica

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁN LILLA BABA DOMINAK :))))))))

Hihetetlen mekkorát nőtt egy év alatt:)))))))))))))

(Remélem nyáron személyesen is átadhatja a szülinapi puszit - ha sikerül valamit leegyeztetni és arrafelé megyünk nyaralni:)))))
Vendég

Ja... és Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek :))))

(megjegyzem nekem 0 húsvéti hangulatom van, a festett tojásokat is tegnap hoztam a szüleimtől... az egyetlen ami jó, ogy több helyen is volt nyuszisimogató és Lilla szó szerint teljesen bezsongott a nyulaktól... veszünk is neki egy törpenyulat amit majd a szüleimnél fogunk tárolni:) (ők még tiltakoznak de majd csak feladják:)))))) (csak még fel kell hívnom miatta néhány embert, mert akiket ismerek azok mind nyár végére tudnának csak törpenyulat hozni) (a kutyáról sajna nem sikerült őket meggyőznöm:(((((((((
Vendég

Sziasztok!

Kellemes Nyuszit mindenkinek!!!!

Monácska: drukkolok ezerrel. Szép nyusziaji lesz a baba!!!!

Hmmmmmmm, elfelejtettem kinek mit akartam írni.... :oops:
Ezért picit rólam:
Bazira kivagyok, mert majdnem lett egy saját házunk, de nem lesz. :cry: :cry: :cry:
Asszem spontán értem egyet, de mikor azt nem tudom. :shock:
Kép Kép

Bazira érzékeny a cicibimbóm 3.napja :? lehet megfázott. Mi lesz ebből. De én már annak is örülök, hogy értem, és tök spontán, úgyhogy nem is kezdtem el a duphastont. Biztos Arnold doki beijesztette a szervezetem 19.én. Érdekes mert akkor nem látott semmit, csak 10mm-es nyálkahártyát és nem monta hogy pé közeleg vagy volt esetleg lehetett. Ugye azt láthatta volna hogy volt vagy lesz?

Most megyek mert megyünk Anyuékhoz névnapozni meg nyuszizni.
De este gyüvök.
Pussz

hajni...
Budaörs

Mona, drukk, drukk!!!

Boldog születésnapot Dominak!

Norka, igenis látszik pocid!

Zsizsik, nem írtam tegnap, de nagyon szorítok érted!

Kép
mamint

Megszületett Nóri 9.00-kor! Fekete hajú, kerek arcú, 3150 gr egészséges kislány!

Gratulálunk!!
Vendég

Hihi, úgy látszik vasárnaponként én vagyok a hírhozó!! :lol: 8)
Vendég

VÉGSZÓRA!!!!
(Most készültünk indulni családozni. :lol:)

"Szervusztok. Ma 09 óra 00 perckor megérkeztem. Hajam fekete, pofim kis kerek, 3150 gr vagyok. Apa és anya is tetszik nekem, megtartom őket. :) Nóri!

Isten hozott nagy lány! :D:D:D:D

Csakegy!

Lógó fülűt nem tudsz szerezni? Arra is rá vagyok cuppanva... :lol:

Megyek, az úton kibőgöm magam! :lol:
Monee

Monee

monee85

Norka!

Gyorsabban tudsz ezek szerint gépelni, mint én. :lol:

Monee

Monee

monee85

Monácska, Nóri baba! Gratulálok én is! Boldogságos életet, sok tejcit kívánok!

Kép
mamint

Monácska: Hatalmas gratula Nóra babához!!!! Sok boldogságot és sok-sok tejet, nyugodt éjszakákat kívánok Nektek :)))))
Vendég

SZÍVBŐL GRATULÁLOK MONÁCSKA NÓRIHOZ!!!!! :D KÍVÁNOM HOGY SOK ÖRÖRMETEKET LELJÉTEK BENNE!SOK-SOK TEJCSIT ÉS NYUGALMAS ÉJSZAKÁKAT!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Csakegy mintha csak összebeszéltünk volna mit is kívánunk Monácskának,Nórinak és családjuknak :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lecso

Raktam új képeket a www-re

Kép

Kép
lecso

Monácska!
Nagyon gratulálok, már látatlanban is imádnivaló kislányotok van!Minden jót kívánok nektek, ami csak kellhet ilyenkor!!!Nagy ölelés!((((((((((((((((((((Monácska, Nóri))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
zazzy

Dominak boldog 1 éveset!!!!!!! :) De gyorsan telik az idő! Milyen picike volt, és mekkora nagy, gyönyörű lurkó lett belőle!!!!!!!!!!! :)

Nórinak üdv a Földön!!!!!!!!! Örülök, hogy megtartja anyut és aput :) Várunk monácska beszámolóval!!!!!!!!!

Kép

dimet

Nahát, ez egy gyors menet volt !

Mona, gratulálok Nórihoz, legyen benne tengernyi örömetek apával és Ákossal ! Jó egészséget, sok tejcit !!

Most akkor kicsit nyugi van, ugye ? Mostanában nem szül senki ?? :lol: :lol: :lol: Ne kelljen már izgulni itt kétnaponta valakiért....! :lol: :wink:

Babancs, Dominak boldog 1 éves szülinapot, tündéri az a kiskölök...!
:lol:
Dimet bébi, nem is tudtam hogy Gyulán van net.... :wink:
zsizsik

Monácska!

Sok szeretettel gratulálok nektek! Sok puszit küldök!!

Köszönjük szépen a köszöntést.

Pár kép az 1 éves Domonkosról:

Kép rámadták ezt a pólót, vajon mi készül itt?
Kép hát ez meg mi?
Kép hűha, ilyet még nem láttam..
Kép jó lenne megfogni ezt az izét, olyan érdekes
Kép ezek a cuccok jól jönnek, de miért vagyok idekötözve??
Kép na végre, erre vártam, végre ehetek is belőle:)

Kép
babancs

Monácska, gratulálok Nektek! Örülök, hogy Nóri úgy döntött, hogy megtart Benneteket! :lol: :wink: Hosszú, boldog életet kívánok Neki!!!

Kép

Kép
anyoooka

Babancs, Dominak nagyon boldogságos első szülinapot kívánok!
hihetetlen, milyen gyorsan eltelt egy év... :)

Kép

Kép

Kép
anyoooka

BABANCS DOMINAK BOLDOG 1 SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kellemes családi pihenős ünnepet mindenkinek!!!

Mona gratulálok Nóra érkezéséhez!!
Sok örömöt, jó egészséget és csak csupa szépet!!

Babancs boldog szülinapot Dominak!
cupp cupp

Norka pocakod látványosan kerekedik! :)
Mennyi magnét szedsz?

Bettica ugye te írtad,hogy görcsölt a lábad?
Én azt vettem észre,hogy sokat kell innom (ásványvíz)
3*2 magnét szedek és heti két calcium pezsitabi...így összesen két görcsöm volt az is akkor amikor tudom, hogy nem ittam rendesen..

Zsizsik nagyon szurkolok nektek!
(a következő én leszek aki szül, de addig még van időtök pihizni, és drukkokat gyűjteni...)

Kavicsék?????

Mennyi esemény van a topikon! :D nagyon izgi..
Vendég

Sziasztok!
- ünnepek egymás hegyén hátán:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Kavicska!
Gyönyörűséges Szilveszter!!
Ugye, milyen csodás dolog Anyának lenni?!!

Monácska Gratulálok!!:
-Nóri királykisasszony! Légy üdvözölve! Szülinapod alkalmából sok- sok tejcsit és nyugodalmas éjszakákat kívánok! Anyucidnak is!

Zsizsik!
Itt egyik pco-s topikban sincs nyugalom!!! :D
Hiszen jövöget az utánpótlás! A zebrák párosával támadnak. Én legalábbis bízom benne a továbbiakban is!! :wink:

Na mennem kell, Lara "kiabál".. :D

Kép
lara26

Sziasztok!

Monácska!
Isten hozta Nóra babát ezen a világon! :)

Remélem csodálatos élmény volt a szülésed! :)

Babancs!
Dominak boldog első szülinapot kívánok! :D Csodás kisfiú! :D
Istenem, mennyire telik az idő... :roll: , itt látszik, hogy ÖREGSZÜNK! :lol: :lol:

Norka!
A pocakod igenis látszik! :lol: Én látom, és tetszik az a rumli, ami körülötettek van. :lol: :lol:
Izgalmas életszakasz ez! :lol:

Kincs!
Te vagy a következő befutó. (de még van időd! :D ) Valamikor frissítenem kell a kismama listát. :D

Rólunk.
Ma vagyunk 1 hetesek! :wink:
Szokjuk. Vagyis a gyerek minket! :lol: Vagy mi a gyereket? :roll: Tény, hogy minden más!
Annyit alszik a kisfiam, hogy már kétségbeesve mondtam a védőnőnek és a gyerekorovosnak, hogy biztosan valami baja van. Nem érzi az éhséget és nem is szopik eleget.
Aztán kiröhögtek. Azt mondták, hogy nem úgy néz ki ez a baba, aki éppen éhen készül halni és legyek szíves mérjem a szopi mennyiséget, hogy megnyugodjak.
Úgy tűnik van tej, de küzdünk rettenetesen a tejért. Utánna csak cseppeket fejek, valahogy nem jön! De csinálom. Azt mondják az első két hét a meghatározó. Nekünk ez csütörtök délutántól kezdődött.
Nálunk a szopi csak a hazahozatal délutánján indult (kórházban a gyógyszerek miatt amiket kaptam nem szoptathattam. Cicire sem tehettem).
Vedelem a kecskeruta teát, az ásványvizet az édes szénhidrátos löttyöket! Próbálok a sok folyadék mellett még enni is! :roll: Az étvággyal hadilábon állok.
Ellenben többet aludtam a kisfiam mellett három éjszaka, mint a születése előtti három hétben.
Biztosan a szopi is altat, engem is! :roll: De hála az égnek úgy tűnik alvásilag helyrerázódtam. Vagyis kezdek!
A férjem itthon van velem, rengeteget segít. A pelusozás már kezd menni, az öltöztetés még nehezen... :lol: , a fürdetésről inkább nem nyilatkozom.... :roll:

Szóval kb. ennyi rólunk!

Lecso!
Ha nekem annyi tejem lenne.... Milyen homeos bogyót szedsz?
Minden érdekel.
Vendég

Boldog Húsvéti Ünnepet kívánok Nektek!

Kép

Bárányosat akartam feltenni, de ez a csibe annyira aranyos, és ma született Monácska kislánya is... pont ide illik. :wink:
Vendég

Magzatvíz:
Vasárnap egész nap nagyon sűrűn kellett mennem "folyóügyet intézni". Naívan gondoltam, biztos megfáztam. 21:00 körül mentem aludni, addig semmi gondom nem volt.
Éjfél után arra ébredtem, hogy már megint kell wc-re mennem. Akkora inger kapott el, hogy azt hittem nem érek ki. Hát nem is! :oops: Pedig tartottam. :lol:
Éppen le szerettem volna ülni, de már késő volt. Totál csőtörést csináltam. Lehetett takarítani. :oops: Mindez fájdalommentesen történt.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?