Luca, Vicuska: én is majdnem sírtam amikor először láttam.....azóta is elszorul a torkom...
tesómnak az amnio után mondták a vörösbort, az elején jól be is csípett 1 pohártól, mert nem szokott soha inni
neki mondta a doki a magne b6-ot is, jó sokat kellett szednie. kb 3x2-t
ja és amikor a 8 hónapban elkezdett görcsölni, akkor is mondta a doki, hogy először otthon igyon meg egy kis bort, aztán ha nem javul akkor menjen be, mert a kórházban is csak alkoholos infúziót kapna
Még olvasni is rossz, hogy milyenek ezek a pasik! Komolyan mondom kezdek gyanakodni, hogy az enyim nem is abból van! Én már azon is berágok, ha nem szépen néz rám, ezt nem bírnám amit ti!
Egyelőre hidd azt, hogy egyke, aztán majd jól meglepődsz! Nem is tom, úgy akartam, hogy...kisbabánk..., de úgy meg nem fért ki a ...még...! Remélem nem kell mindennap állítgatni, mert akkor visszatérek a régihez!
hát szerintem mire időpontot kapunk az is pár hét, aztán majd a kövi ciklusom doki szerint 30-35 nap mulva jön csak meg
és aztán kellenek hormonvérvételek...stb.min.2-3 ciklus mire élesbe megy
Apjuk hármat lát! Ő mindig azt látja amit én mondok (írtam már, hogy még véletlenül sem papucs, ugye ) most nem mondtam neki semmit csak kimentette és kinagyította és hármat látott!