Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Gyugyiii!
Nekem is!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt kedveskéim! :D

11 óra és még csak a reggeli kávénál tartotok??? :roll: :lol: :lol:

Én ma nagyon durván friss voltam. 6-kor hőmérés, aztán ki az ágyból, ki a piacra, bevásárlás, reggeli, rakás rendberak, levest megfőz, szennyest mos, takarítás.

Milyen egy mocsok idő van... :evil: Most már értem miről beszéltetek! :wink: Itt az eső esik folyamatosan reggel óta... :evil:

Luca :D Pihenj sokat, használd a családod minden munka elvégzésére! 8) :lol: Vigyázz magatokra! :wink: Nagy pusszantást küldök! :wink:

Ditke :D Szia, rég jöttél! :wink: Látom haladnak a kivizsgálások. Áprl 9-én milyen megbeszélés lesz? A "Hogyan-tovább"?

Kukac :D Rohadt hőhullámok... :evil:

Gyugyi :D Milyen volt a színház? :wink: Szép lett a frizud? :wink:

Mamikám :D Gratulálok egy kis pacádhoz! :wink: Sok boldogságot és növesztgesd! :wink:

Vicus :D Hajrá Tapolca! :wink:

Vicky :D F-ék fogják csináni az inszemet, de egyenlőre méhszájseb fagyasztás lesz, aztán ha az meggyógyult, utána. :wink: Nekem ok ápr 12 is. :wink:

Baba :D Reggeliztél már? :wink:

Na megyek folytatom az ebédet. Halat csinálok.
fenci

Nati, tök jó, hogy elindult szabi!
Ügyes!!!!!!

Bevackoltam magam a lányom ágyába.Párnákkal fel vagyok támogatva.Így tudok írni!Mindjárt érkezik a gyógyszerem is, vörösbor formájában.

A csajok feltették a tojásokat főni.
Ami megreped, abból lesz a rakott krumpli, a szépeket megfestjük.Idén csak piros tojás lesz, nem szarakodunk sokfélével.
Ha lenne itthon elég hagyma, annak a héjával csinálnám, egyszerűbb lenne...
Majd jövőre.

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok! :lol:

Kép
Vendég

Luca!!!
Ihatok veled?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mami, tudom a doki nevét, megírjam priviben?

Jajistenem, kis betűvel írtam Szabit! :oops:
Leírom csupa nagybetűvel. SZABIKA

Fekve nem tudok olyan szépen írni. :lol:
Vendég

Megjöttem a bevásárló turnéból, hát nem esett jól...ma pihenni akar a kismajmom odabent, hát hagyom magam.... :wink: :lol: eléggé émelygősre siekredett a délelőtt, na de lesz ez még rosszabb is 8)

Fenci wow

ewnnyi mindent ennyi idp alatt jee...lasan célegyensbe fordultok :wink:

Luca

legjobb módját választottad a pihenésnek, igen írd meg léci :lol:

Nati!

gartula Szabi lépéseihez!!!! édespofa lett, pusszantás neki...(lehet szegény a sok csokunktól nem tud már kilábalni :wink: ) ugyhogy inkább csak gyógysimimet küldöm :lol:

Vicuskám!

nem bogarat karok ültteni a füledbe, de pl. a Kaáliban ma is dolgoznak...hátha Tapolcán is 8) egy telefont megér :wink:
Vendég

Boldog Húsvétot Mindenkinek!!!! :D

Luca :D
millió ölelés!! bizti minden rendben lesz a picikével!!! Pihenj sokat!!!!

Mami :D
A nagyobbnál is nagyobb gratula!!! Ugyi milyen jó érzés volt látni még ha csak egy pici paca!! Hamar megnő ám, hip-hopp óriás baba lesz!!!

Vicuskám :D
millió ölelés neked is!! Nagyon sajnálom ami történt! De hamarosan beköltözik a babuci a pocidba, jó helyre, oda ahova kell neki!!! :D

velünk minden rendben van, kedden nyaki redő...el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telnek a napok :shock:

Mindenki másnak is millió ölelés! egyetek, igyatok és pihenjetek sokat!!! :D :D :D

Kép

KépKép
babcsi

vonalzóm megint nem jó, ma léptünk a 12. hétbe...

Kép

KépKép
babcsi

Szép reggelt!

Baba!

Én nem tom mióta van nálam ez a falánkság, de nálad az előzőnél is olyan hamar jöttek a gyomorbántalmak! Mikor is tesztelsz? :wink:

Nati!

Gratulálok Szabi elős lépéseihez! :wink:

Konzultáltam doktorommal, aszongya szedjem az utrót, attól bajom nem lesz! Azóta nem tok enni, ami nem is baj, de nagyon éhes vagyok! :roll:
Vendég

Gröni

Dugjad!!!! Ugyanaz kell alulra mint felülre!

Babcsi!!

nagyon szépen kösz9önömmmm :lol: Sok sikert keddre....úristen de repül az idő
Vendég

Mami!

Azt dugjam amit szájon át lehet szedni? :shock: Vagy csak egy fajta van és odarakom ahova akarom? :lol: Tiszta amatőr vagyok! :roll:
Vendég

ÚÚGy vannn

egyfajta van, de ktéféle csomagolásban adják, de full uyanaz belül

dugjad be a kis golyocskát

és visselj betétet, mer kigyön ami nem kell 8) de legalább nem leszel rosszul és közvetlen hat
Vendég

Gröni :D Hihetetlen, hogy ilyen hamar rádtört a farkas éhség! 8) :lol: Csináld ahogy Mami mondja, dugd alul, felül meg mehet a kaja! 8) :lol: :lol:

Babcsi :D Nem semmi, hogy repül az idő! :wink: Pocakod nőtt már? :D

Luca :D Nekem most nincs segítségem, apa még a porszívózást is megtagadta, mindjárt ráparancsolok! :lol: :lol: :lol: Aszonta ünnep van, hagyjam ünnepelni! 8) :lol: :lol: Nekem nincs ünnep, vazz???? :roll: :oops: 8) :lol: Majd mondom, hogy nem főztem ebédet, mert ünnepelek.
fenci

Csajok!

Ha nem jönnék, Boldog Nyúlvétot kívánok mindenkinek! :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Van egy kis időm mielőtt indulunk körútra.

Fenci

Csak ámulok és bámulok mennyi energi van benned!!!! :lol:
Ápr. 9 a hogyan-tovább lesz!!! :wink: :D
Enyém Apa megdicsért hogy finit főztem és még tölteléket is csináltam a husi leveshez!!!! :D :D :D Különben is mond meg a párodnak hogy holnap és hétfőn van ünnep! :wink: Ma csak szimpla szombat van!!!!! :lol: :lol: :lol:

Luca

Jó pihizést!!!!!! Apud hogy van?????

Gyugyi

Szép és kívánatos lettél???? :wink: :D Bizti!!!!!!!!!!!!! :D

Nati

Gratula az első lépésekhez!!!! :D Puszilgasd meg helyettem is!!!!! :wink: :D

Vicuska

Szívem mélyén én is akarom a kiskutyát, de hagyom had fusson a Párom még pár felesleges kört!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Vicky

Hát elég alattomos ez a candida. Remélem nálam nem találnak. :shock: De a nőgyógyik sosem kérnek ilyesmit maguktól! :shock: :roll: Hormon oké, átjárhatósági oké és kész ennyi!!!!! :shock: :roll: Már annyit szúrattam magam, egy csapolás ide vagy oda már mindegy!!!! :D :D :D

Gröni

Perdo akinek Öribabája volt ugye? :wink: :oops: Spontán lett babás???? :wink: :D És akkor most a Nünüke babás vagy nem????? :shock: 8) :roll:
Vendég

Köszi Mami, este már dugom! 8)

Fenci!

Ne hagyd magad, sztrájkolj! 8)
Vendég

Babcsi

Már a 12.hét??????????? :D Hogy szalad az idő!!!!!!! És hogy vagytok???????? :wink: :D :D :D
Vendég

Ditke!

Igen ő az, asszem lombikos! De emlékszem mikor nem sikerült azt írta nincs tovább...és még is! :wink: Nünükét nem tom, lehet valami baj lett! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nem sok időm van olvasni Benneteket, kisebb segítséggel (Fenci :) ) sikerült tartanom a tempót szerencsére! (Most is rohannom kell, mert Apjuk már nem bír Vele!)

Szóval:

GRÖNI, LMAMI!!!!!!!!!!!!!!! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem gond, hogy nincs tünet, én össz vissz 1szer hánytam, nem zabáltam, nem voltam kívánós stb. és ha jól hallom van gyerek... :lol:

Na pusszantok mindenkit, még nem tudom eljutunk-e a talira. Remélem sikerül!!!

Ja Bogáncs, örülök, hogy látlak! Én nem szoktam mégsembe írni, olvasni is ritkán jutok oda... :( De hogy már fél éves Lencus... Amány, repül az idő... Meddig volt tejed? Még szoptatod? Csak kíváncsiságból kérdezem. :) Bocsánat a nem ideillő témáért!!! :oops:

Na tényleg megyek!!!

Kép
Kép
sleepin

amány=anyám! :D ennyire rohanni...

Kép
Kép
sleepin

Na, vagyok egy kicsit. Elvittem a kölköt mekizni, kárpótlásul....... :? :?

Sleepin :)
Engem nem zavar a gyerektéma. :D A lányomat másfél évig szoptattam. :wink:

Gröni :)
Melyik várandósban olvastad. Kiváncsi vénasszony vagyok, tudod!

Ditke :)
Ja, de minek? Észre sem vette. Láttad volna a csalódást a lányom arcán.... :(
Jó körutazást!

Legyekmami :)
Tényleg mehet ugyanaz alulra és felülre is...... :oops: :lol: :lol: Ha jól emlékszem... :roll: Vagy ez olyan, mint a biciklizés??? :lol: :lol:

Babcsi :)
POCAKFOTÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De izizbe'!!!!! :D

Luca :)
Nem voltunk itthon, bocsi! :) Pihengetsz?

Nati :)
Elő a kamerával! Ezt meg kell örökíteni!
(Hallgatok egy kis Demjént..... :| )

Melus :)
BUÉK Neked is! Vagy most nem az van? :lol: Akkor KHÜK!

Baba :)
MIZU?

Vicuska :)
Most épp gödörben vagyok, csak ügyesen titkolom....
Hány varratod volt? Csipesszel szedte? Nekem Elfutó varratom volt.

Este kicsípem magam, mint szarospista nevenapján. Elkértem apukámtól a kocsit. Lelépek....
Vendég

Gyugyi :D Mi lesz a program? Hova mész? :roll:

Nati :D Úgy van, képet a kiscsávóról! :lol:

Megebédeltünk.... Nagyon nyomi vagyok.... Iwiw-en nézelődtem.... mindenkinek már babája van..... azóta jó szar kedvem van.... most kicsit úgy érzem eddig nagyon türelmes voltam, de kezd fogyni..... :cry: :cry:
Elállt az eső, lehet kidugjuk az orrunkat.
fenci

Világgá..........
Vendég

Fenci :)
Gyere velem, ha rossz kedved van! :wink:
Vendég

Sleepin!

Köszi szépen!

Gyugyi!

Októberi kismamiknál! :wink: Lemaradtam valamiről? Miért kell kárpótlás és lányod miért csalódott?

Fenci, Gyugyi!

Kép
Vendég

Na, szépen termeltetek :lol:
én meg belevetettem magam az ágyba és okosodtam(kisállat ortopédia :shock: ), de valahogy máson jár az agyam
de az ünnepek alatt kitűztem magamnak célul :roll:
hát noooooooooormális vagyok? 8)

Baba!
én is akarok rólad pocifotót :lol:

Gröni!
én hol dugtam, hol bekaptam :lol:

Luca!
tessék pihenni 8)

Mami!
te meg növesztgesd a kis pacát, hátha lesz belőle 2 :D

Fenci!
ne légy depi, nekünk is lesz babócánk :P

Gyugyi!
milyen az uj frizud?meki nekem is jöhet 8)
hova mész világgá?csatlakozhatok? :roll:
(apjuk tegnap este beszólt :( , hogy minden baj a kurva gyerek miatt van :evil: )

futóvarrat volt, csak elakadt, és majd betojtam mire kijött :shock:
én meg mindíg azt mondom a gazdiknak, hogy ááááááá, a varratszedés nem fáj :roll:
Vendég

Ezek a férfiak ilyenkor tényleg komolyan gondolják? Nem mérlegelnek? Ha én kimondanám az összes valósnak vagy igaznak vélt gondolatomat.... Te jó ég? :shock: Én képtelen vagyok elfelejteni az ilyeneket, pedig lehet, hogy jobb lenne.... De nem megy. Mintha kést döfnének a szívembe.... Te hogy bírod ilyenkor?
Vendég

Vicuska!

Küldd ide azt a palit, nem érdkel a körmöm, majd csináltatok másikat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Csajok itt dörög az ég! :shock: :shock: :shock: :shock:

Most olvastam Békéscsabán egy "állat" hasbaszúrta állapotos barátnőjét! Sajnálom, hogy eltörölték a halálbüntetést!!! :evil: :evil:

Gyugyi!!
Nagyon tuti szám a Demjén :wink: :wink: :wink: :wink: !

Képet majd próbálok csinálni!!!
Vendég

Gröni :)
Szólj, ha olvastad!
Vendég

Gyugyi: mehetek én is :?: :?: :?: :?: :?:

reggel 7re járok tornázni heti 2-3x, lefogytam 10 kt-t, sikerült a diiétával-tornáva-mettel összehozni 2 db tüszőt, lh is végre + lett erre nem hajlandó kexelni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ha ma nem erölteti meg magát én esküszöm agyoncsapom és megyek a bankba négerbabuciért... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Luca drága: feküdj, tv-zz, használd ki, emrt jön majd a pelenkázás-büfizés :wink:
magne b6-ot nem mondta a doki?

Vicuska: tied aptyuk is emggárgyult tegnap? remélem csa a hó volt rjuk ilyen hatással. :x :x

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kisgizi :)
Üdv a klubban... :? Persze, hogy jöhetsz! Jó kis bilit cspunk "világgá"-ban! :lol: Nem bilit, bulit. :lol: :lol:
Vendég

Nati!
nem is gratuláltam Szabika sétálásához :lol:

Ja, és Babcsitól akarok pocakképet, Babától csak pár hét múlva :lol:

mit kell olvasni,és milyen Demjén?

apjuknak az a baja, hogy mivel egy helyen melózunk(csak váltásban), ezért most neki duplán kell dolgoznia....az én műszakomat + hétvégi ügyeleteimet is ő viszi el.most is nekem kéne dolgoznom.meg hogy gondolom, hogy több hétig nem megyek be. :shock: tegnap meg este 1/2 12-kor behívták és akkor hozzámvágta, hogy ez is az én esetem lenne...és minden a kurva gyerek miatt van..... :( :( meg hogy az ő lelkével se foglalkozik senki :?
most tök lelkiismeretfurdalásom van amiatt, hogy baba sincs, melózni se melózok, sőt neki kell miattam többet, és tök szarul járt hogy engem vett el feleségül... :evil:
Vendég

Vendég

Pasik.......
Vendég

Gizi!

tiéd apjuk is k@pja be :evil:

ebből a szempontból örülök, hogy lombik lesz(meg az inszem is ezért volt jó), hogy nem kell mindig azon veszekedni, hogy mér nem d@gunk peteéréskor....remélem ha meg már ott leszünk, csak hajlandó lesz mintát adni :oops: :roll:
Vendég

hát ez nagyon gáz laptetűűű lett :oops: :oops: :oops:

Gyugyi!
hallgatom... :P
Vendég

Micsoda laptetű!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is! :wink:
Vendég

Vicuska!!!

Neked , hogy tetszik ez a szám, nekem az egyik kedvencem!!!!
Gyugyi nem ismerte :shock: :lol: :lol: :lol: !
Te???????

Gizi!
Azon nem múljon, ha má úgyis törik a körmöm Vicuska apun , akkor egye fene a te apjukod is következhet!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vicuska: laptetü! :wink:

én is ezért akarom az inszemet, mert unom hogy minden félidőben veszekszünk, megy a hiszti.
de persze beszélni nem lehet vele, hogy mi a baj.
én vgyok a szemét, hogy lelileg terrorizálom, zsarolom. :evil:

ahogy Gyugyi is mondja, pasik...ha nekik kell valamit csinálni összedől a világ..nehogy már egyszer emgeröltessék magukat. mert amúgy az év többi napján ki van nyalva a seggük.
de persze soha semmi nem jó :(
komolyan néha azt hiszem, hogy szerintük nekünk élvezet amin mi keresztülmegyünk... :shock: :cry:

megérdemelnének egy seggberúgást!

ha ilyen hülyék maradnak csináljunk egy 1 hétig tartó topictalit, hogy kipihenjük őket :twisted: :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Nati :)
Kép
Nekem egy időben a nagyferó száma volt a kedvenc..."azok a boldog szép napok...."
Vendég

ráadásul elmentünk ma az unokaöcsikenk ajándékot venni és mindenhol kismamák és picibabák voltak :cry:
máskor bírom, de ma :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

lehet ugyanaz az apjukunk? :roll: :lol:

csajok, most akkor mikor lesz topictali????én már úgy várom 8)
ma lehet nyitok egy kis vörösbort, doki úgyis mondta, hogy kicsit vérszegény lettem, bár ő vmi multivitamint mondott, de szerintem vörösborra gondolt, nem? :lol:

Nati!
nagyon teccik :P ,én se ismertem eddig :oops:
Vendég

Nati: küldöm :lol: :lol: :lol: :lol:

nem is írtam, Szabinak gratula az első sétához!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Ez egy sz@r nap......
Hú, ha most összeeresztenének minket! :roll: :wink: 8)
Ja, ráadásul "megint megjött". Utánaszámoltam, 25 napos ciklusom volt. Gyogyi nélkül rövidülök. Elégtelen peteérés, korai petefészek kimerülés.... Bár ez már nem számít. Most másra gyúrok! :lol: :lol:
Vendég

ja, és megmondtam apjuknak, hogyha most enm csinál gyereket, akkor köv. hónapban a doki fog.
erre megsértődött, hogy hogy mondhato ilyet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Beülök a kádba.... Készülődnöm kell. Mennyivel egyszerűbb felkapni egy macinacit meg egy pólót....
Vendég

Gizi!
és még ők sértődnek meg, dettó :evil:

ja, most összejöhetnénk :P

Gyugyi!
ölellek :( :lol:
azok a boldog szép napok....imádom :wink:
Vendég

Vicuska: vagy csüt este együtt buliztak és ott beszélték megezt a sok hülyeséget. :x :x :x :x

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?