Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltunk 4D uh-n. Marcell aludt, amikor meg felébresztettük, annyira megsértődött, hogy belefúrta az arcát a lepénybe, ami meg még kilátszott, azt eltakarta a kezével. :evil: A kukacát sem akarta megmutatni, de azért látszódtak a zacsik, meg a kuki vége, így aztán biztos, hogy fiú. Azért egy-két képen látszott valami az arcából.
Kép

Mindenkinek kellemes húsvétot! Én nem leszek hétvégén csak hétfőn este legközelebb.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Évi: sajnálom :( annyira bítam a babóban. Én nem tudom mir kell felkészülni szerencsémre még nem volt velem ilyen.De biztos lesz aki segyt. Kitartást mindenesetre.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Luca most írt, jól van, most indulnak haza.
Vendég

Éva!

Nagyon sajnálom. :lol: :lol: :lol:

tjuca

Ami lemaradt:

Vera!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!

tjuca

Nita, Vera!

A küldeményy már a postán van.
Remélem hamar odaér!

lona
lona1

Sziasztok!

Vera!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Hát Nita, örülök, hogy ninvs rossz hir részedről. Várj még kicsit, hadd nőjjön a baba.

Évi!
Sajnálom!

Vera!
Ha nem kell lh-d átveszek vagy 10-et, de majd jövö hoban add fel, mert akkor tudok fizetni.
encike 2

Igen az nst-k lettek rosszak, nagyon aludt a baba, meg kevesebb volt a magzatvíz, plusz hogy már volt egy császárom, illetve ugye amit korábban ide is írtam, hogy a lepény erősen elkezdett meszesedni az én felőlem eső része, így ott meg leválástól tartottak. Ezek az indokok miatt lett műtét.

Kép
Vendég

Mindenkinek köszönöm a kicsinyítési ajánlatokat, Dreikáét olvastam legelőször, így neki küldtem el!
Vendég

Linácska: Lili oviba jár? Milyen oviba? Bocs lehet lemaradtam valami hírről. Az ovi 3éves kortól van nem?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nita! Szerintem is csak du. csináltad a tesztet és ez volt a baj, mert a másik meg atom erős lett, az nem lehet fals! Én csinálnék mégegyet, másik fajtát! Különben is egy pozi tesztet kidrukkoltam, kidrukkolok mégegyet!!!! :D

Amúgy is nem megmondtam, hogy márciusba mindenkinek pozitívat kell tesztelni????? :wink:

Évi! Sajnálom! Mi volt a gond végül? Mégse vert a szivecskéje??? :(

Luca! Azért ha úgy érzed majd gyere! Sok gyógypuszi neked!

Kacika! Petra naygon szép baba! Kisimult az arcocskája :) A jóég tényleg veletek volt! :)

Zsuzsu! Köszi a drukkot, de még van egy menetem a dokival kedden.
Félek, hogy azt mondja szedjemmég 3 hónapig, de abba belehalok!

Megmondom én a lábam közit nem szoktam..... Mikor kinő szúr, gyantázni a lábamat se merem nemhogy ott, az epillátor még a karomon is fáj.... Úgy vagyok vele az nem véletlen nőtt oda.... :wink:
kislibus

Csucsu,
nálunk nincs bölcsi, így Lili egy magánoviba jár. Mikor elkezdte, ő volt a legkisebb, most már van egy 5 nappal, meg egy 2 hónappal kisebb gyerek is. A legidősebb 6,5 éves. 22-en vannak, 2 óvónéni és 2 dadus. Egyszerre soha nincs ott minden gyerek, meg sokan csak délelőtt vannak.

Kacika,
nagyon aranyos kislány Petra, és örülök, hogy minden jól alakult.

Vera,
sok boldog szülinapot kívánok. Én nem tudtam, hogy a végén elvékonyodik a nyálkahártya...

Évi,
sajnálom. Nem fejlődött tovább a baba?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kacika!

Gratuláok a kis Petrához! Nagyon szép baba! :wink: Nem semmi, hogy mennyin múlott! :shock: De a lényeg, hogy mindenketten rendben vagytok! :wink:

Linácska!

Drukkolok nektek! :wink:

Vera!

Boldog szülinapot! :wink:

Évi!

Mi történt? Pár napja még rendben volt minden! Nagyon sajnálom! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Kacika, garatulálok Petra babához, nagyon aranyos!

Aliz, jól vagytok?Te is tegyél még képeket légyszi!

Monti, Marcell nagyon helyes a képen, szépen látszik a kis arca.

Lina, mennek a drukkok!

Vera, boldog születésnapot!

Rólam:
Túl vagyok a beavatkozáson, egy hétig pihenni kell, nehogy vetélés legyen.
Aki gondolt rám, annak ezer puszi érte! :wink:
Vendég

Luca,
de jó, hogy jelentkeztél!!! De neked ilyen korán nem pihengetni kellene?
Drukk jól jön, bár most 1 tizeddel esett a hőm, elvileg ma kellene megjönnie, de 3 nappal később volt peteérésem. Na meg amúgy is olyan lapos a görbém, hogy elég progihiányosnak tűnik.
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

Vera, Évi
Barátcserje por kapszulát hol lehet kapni?

Nita,
csináltál reggel tesztet?

Mi lassan indulunk Bécsbe kirándulni. Luca, majd Győr előtt, ahol laksz integetek neked :lol:
Persze pont most szakad az eső, de hátha kint nem. Már úgy vártuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, én mindig fél 6-kor kelek!!! :lol:

Majd visszaintegetek!
Jaj, de jó Neked, imádom Bécset, meg Ausztriát is!
Nekünk közel van, de elég ritkán megyünk, páromat nehéz kirobbantani.Régen sokat kirándultunk, de amióta itt lakunk a világ végén a nyugalomban, nem kívánkozik sehova.Én azért mennék szívesen, a lányommal voltunk is egyszer-egyszer szervezett úton.
Majd tegyél képeket légyszi!!!!
Vendég

Luca, bár én hétvégén nem szoktam bejönni, de most nagyon izgultam érted, örülök hogy túl vagy rajta, mindkét kezem görcsben érted. Pihizz sokat, remélem az ágyból írsz, növesztgesd a babádat.
Mikor kell kontrollra menned?
de ha nem akarsz most erre gondolni passzold a kérdést nyugodtan.
Nita nekem is volt ilyen hogy egyik fajta teszt nem úgy mutatta ki mint a másik.
Csajok hülyeséget érzek, ????????néha ha nagyot hapcizok érzek valami vibrálást egy bizonyos ponton a hasamban, tudom hogy őt még nem érezhetem, de esetleg kicsit ahogy megrendül a hely.
Először azt hittem a hasam korog, aztán volt hogy másodpercekig nem hagyta abba.
Egészen furcsa érzés

Kép

Kép
napsugár035

ja és még annyit, hogy vártam hogy betöltsem a 12-őt mert attól kezdve jobb lesz.... oh nem sokkal nagyobb intenzívebb a hányingerem, max nem hányok már annyiszor, de komolyan mondom szivesen kihánynám hogy jobban legyek.
Aludni nem tudok, ha csak négyszer megyek piss éjszaka az már jónak számít.
Fél négytől ébren vagyok.
Néha érzem hogy eléggé fölmegy a vérnyomásom a fejem megfájdult, csupa csík a hasam viszeres a lábam na meg ilyen nyalánkságok.
De .......................... él és ez nálam nem semmi.
Az egyyik doki most is ki akarta szedni már a hatodik héten..... de jó hogy otthagytam.
Izgulok a nyakicája miatt, remélem minden rendben lesz, és egy gyönyörűű kislányt hozok a világra......................................(jó lesz fiu is) :oops:

Kép

Kép
napsugár035

Csütörtökön megyek uh-ra, aztán utána hétfőn a dokihoz.

Én is érzek mocorgást, elég határozottan,de azt mondták, még a babát nem érezhetem.
Vendég

Luca, most integettem éppen:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SZiasztok!
A tegnapi tesztet délután csináltam igen!
Ma nem csináltam már volt első pisi,majd pár nap mulva csinálok egyet!!!!!
Luca örülök,hogy it vagy nagyon sokat gondolok rád!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Luca, örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson, mielőbbi gyógyulást kívánok! Pihenj sokat, kényeztessen a család. :lol:

tjuca

Mindenkinek nagyon boldog húsvétot kívánok!

Kép

tjuca

juca köszönjük!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Grátisz: :lol:
Döbrögiből csontváz másodpercek alatt:
http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... s.flv.html

Most tényleg megyek, valami ebéd kellene ezeknek a haspókoknak. :twisted:

tjuca

Juca
ez a félveknis kép nem semmi. :D

Évi
sajnálom, hogy mégis ez lett a vége. :cry: :cry: gondolok rád holnap.

Luca
mielőbbi felépülést! és adjon erőt a másik baba, aki szépen növekszik a pocidban!

Szép Húsvétot mindenkinek!

Kép

Kép
syrynx

jóétvágyat majd az ebédhez!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Nita!
Laptető!!!!

Lyndee!
Köszi a felvilágositást!

Évi!
Lehet lemaradtam vmiről, de miért kell müteni? Irtad a barátcserjét, namost lehet együtt alkalmazni a málnalevéllel?
Menszi még most sincs.

Montana!
Aranyos a kép a babárol.

Vera!
Utolag is boldog szülinapot! Megajándékozott a "természet" egy babával. Igaz?

Kacika!
Édes a baba! Vigyázzatok egymásra4

Luca!Örülök, hogy minden rendben. Pihenj jo sokat, ugyis olyan rossz idő van, ágyban a helyed.
encike 2

Bocsi, én mindet nagy betüvel irtam. Itt meg 2-é vette.
encike 2

ez jelent valami,hogy mostanába laptetőm van de nem is veszem észre csak ha mondjátok?encike most se vettem észre a laptetőt :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hogy érzed magad Nita?
encike 2

Évi, gondolok Rád!
Túl leszel rajta, erőt ad a kislányod!Az ember lánya sokmindent kibír...ki kell bírnia.

Lina, visszaintegettem!

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok!!!!

Kép
Vendég

encike jól érzem magam,csak néha olyan mintha folyna valami pedig semmi de néha az érzés mellé barnás valami érkezik:(
de amugy jól vagyok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betettem a hőm, de én nem tudom megnyitni. Ti?
encike 2

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vera,Nita gratulálok nektek!

Luca erre nincsenek szavak,nagyon sajnálom!gondoltam rád tegnap!nagyon erös vagy!pihenj sokat!

Baba képek tündériek!

Éva!én ezt nem értem?mi történt?ugy örültem neki,de most ledöbbentem!sajnálom!

Mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kivánok!
Kép

Bocs amiért megint irtam ide,de ugy érzem egy kicsit már ide tartozom!igaz nem irok nektek de minden nap olvaslak titeket!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!!

Luca!
örülök, a jó hírnek, sok erőt Neked!

Juca!
pocakos kislány :D :lol:

Évi!
Ezt nem hiszem eeeeeeeeel :cry: :cry: :cry:

Nita!
hajrá!

Vera!
Boldog szülinapot!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Virág!
Miért lenne baj, hogy ideirsz???

Itt bárki megfordulhat és meghallgatjuk örömét, bánatát.
encike 2

Vonalzot akartam ide berakni, de ez nem az én napom most, hogy sikerüljön.
encike 2

Én nem értem, miért nem nyitja meg???!!!! Mit csinálhattam rosszul?
encike 2

Encike!

Az elején nem http volt, hanem hthttp

itt van jól: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 44000_.png

Most nem vagyok képben, mikor volt meg utoljára?
Próbálkoztok?

tjuca

Virág én sem értem, hogy miért lenne baj, hogy írsz... de köszi a locsolós nyulakat, a lányomnak nagyon tetszett.

Zsuzsu!

:lol: Haspók.

Luca!

A Te nyulad is nagy sikert aratott, meg a virág, meg a sok to(jás). :wink: De ami igazán tetszik törpének, az a katicabogarad. 8) :lol:

tjuca

Vera: Boldog születésnapot! Azt hiszem most azért meg is kaptad az ajándékot és igazán boldog lesz a húsvét:)

Luca: Én is nagyon sokat gondoltam rád. Nagyon erős vagy . Pihenj azért sokat és meglátod nemsokára egy gyönyörű babát tarthatsz a kezedben:)

Linacska:Igy már értem. És ha nem titok mennyi a magánovi egy hónapban?

EGY KIS NYUSZI MEGÉRKEZETT, HOZOTT NEKTEK ÜZENETETT:
-KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!:)

Kép
csucsu05

Köszi hogy irjátok nem gond ha irok!Mindig jövök csak nem nagyon merek irni mert már olyan jo összeszokott csapat vagytok,de sajnos ide tartozom közétek,meg ha valami gondom van akkor jövök hozzátok mert ti azért már elég sokat tudtok!Na ha igy fogadtok akkor jövök gyakrabban is irással!

Juca ez a kedvenc husvéti képem:D

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág: Szia gyere csak sürübben itt jó kis csapat van. Talán azért mert mindneki átélte már a rosszat mint a topicunk címéből is kiderül. De a jó dolog, hogy minden rossz után a jó jön:)
Ebben kell bízni.
És nagyon sok példa van itt a topicban szóval gyere csak sürün:)

Kép
csucsu05

Juca!
Köszönöm a segitséget. Több szem többet lát, mindjárt ki is javitom. De nem értem, hogy tett be több betűt, pedig átmásoltam bele se irtam.
Jan 8.-án volt utso menszi, febr. 20.-án vetélés, most várom a menszim. Még nem probálkozom, majd menni akarok dokihoz, hogy megvizsgáljon.
Egyébként milyen a hőm?
encike 2

Juca, örülök, hogy tetszik a katicám!
Úgy döntöttem, nem csinálok teljesen új vonalzót.És a duplababás képet is itt hagyom...emléknek.

Nincs valami hasonló zenéd,mint amikre Kinga karácsonykor tombolt?Azok olyan vidámak voltak...
Vendég

luca jól teszed hogy nem cseréled le a képet!!!!!!!!
Remélem már jobban vagy?!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca: amúgy feküdnöd kell vagy csak pihengetni? Jól vagy? Van segítséged, hogy ne kelljen otthon dolgozni készülni a húsvétra?

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?