Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!

Ha menyasszonyokat keresel, 2 már van nálunk… a harmadik is potenciális lehet még ;) Április 14-én megyek genetikai UH-ra, talán ott kiderül… korban is stimm… :D

Nyáriorgona!

Gratula Kiskörtéhez :D

Bévi!
Én is üdvözöllek, ha kicsit megkésve is ;)

Rik!

Nagggggyon szorítok!!!!

Panny!

Már tűkön ülök :D Annyira izgi ez a „bármelyik pillanatban megváltozik az életem” időszak ;)

Kriszti!

Örülök, hogy megint vonalzózol ;)

Márti!

Örülök, hogy hiányoztam ;) Sajnálom a műtétet, de utána talán jobb lesz!

Na, ami miatt elkedvetlenedtem, és nem volt kedvem babás dolgokkal foglalkozni:
1. a gyerekemim betegek voltak extra hisztivel fűszerezve :roll: Csak anya, csak az ölében... az volt a gáz, mikor mindkettőnek ugyanez volt az igénye... Jaj nekem, de jó hogy túl vagyunk rajta :roll:
2. voltam 16 hetesen dokinál, ami megint nagyon-nagyon szar élmény volt. A doki nem mondott semmit, megvizsgált, majd kiküldte a papírt az öltözőbe. A félhomályban aláírtam, aztán hazafelé olvastam bele.... Azt írta nyílik a méhszáj, és "veszélyeztetett terhesség" Hazáig bőgtem... Mi a fenéért nem mondott egy rohadt szót sem az orvos??? Még aznap beszéltem egy bábával, aki megnyugtatott, hogy ez a harmadik gyereknél tök normális, ne aggódjak. Addigra az idegbaj kerülgetett. Lassan lehiggadtam, de annyira csalódott vagyok, egyáltalán nincs kedvem az egész terhesgondozáshoz, ahol ezt a szép időszakot elszarják ilyenekkel... minden egyes alkalommal van valami ami miatt teljesen kiborulok. :roll:
Hát ezért nem volt időm/kedvem a kismamásdival foglalkozni. De most már jobban vagyok, és bizakodok ;)
Ami meg a legfrissebb hír, hogy tegnap ráálltam a mérlegre, hogy ugyan biza gömbölyödő pocakom mennyit nyom :shock: Basszus, egy dekát se híztam... Ez azért fura... a kiscsajokkal mindkettővel 18-18 kg-t híztam a terhesség végére, és ilyenkor azért már jócskán kilengett a mérleg... Vajon mi lehet a bibi?
És végül a jó hír :) Egyre aktívabb a kis pocakmanó :) :) :)

Na röviden ennyi :)
Vendég

Gira szia!
Hú nem semmi amin keresztül mentél,de örülök,hogy minden rendben lett!
Nem tudom megérteni,miért vannak felületes orvosok???!!
Jó tisztelet a kivételnek!
Az enyémmel az a baj,hogy nem pénzes betege vagyok,igy sz@rik rám magyarul megmondva,nem az a baj,hogy nem akarok más dokihoz menni,mert ennek nem kell fizetni,hanem azért mert a városban 1 kórház van,nem akarom megbántani,hogy másikhoz megyek,sőtt nem is az a baj,hogy ilyen,az,hogy a betegnek kell kierőszakolni nála,hogy csináljon valamit vagy küldje valahová!
Mindegy hosszú,nem ragozom tovább,majd még a tavasszal megyek úgy is szűrésre és akkor neki futok utoljára!
Vendég

Gira!

Mostmár ne aggódj és ne hagyd, hogy bármi elrontsa a babavárás hónapjait-heteit!! :wink:

Kriszti!

Klassz, hogy tavasszal azért még nekifutsz egyszer!! :wink:

Gona!

Fejfájás :( szegény...

Jó éjt!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gira

bizony-bizony megkeserítik ilyennel az ember szép babavárós korszakát!!
Még jó hogy tudtál valakivel beszélni,aki megnyugtatott!!!
Mit szeretnétek??Gondolkoztok már a neveken,vagy majd a 4D után??

Kriszti

ez a beszéd!!! :wink:

Szép álmokat mindenkinek!!
Megyek tojást festeni,alszik a kicsi...(meglepi lesz)
Vendég

Sziasztok most tudtam csak benézni reggel csináltam tesztet ami negativ ismét egy kicsit elkeseredtem ismét de majd csak helyre jövök én is és példák lesztek számomra ti mindig mert bennetek enyi erő van akkor nekem is segit drukolok mindenkinek holnap jövök napközbe és majd beszélünk köszönök mindent a jó szavakat jó éjt soksok puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm hogy itt lehetek

Kép
bévi

Rik!

Célzottan érdeklődtem az uramtól is: "De biztos nem akarsz fiút?" Tartja magát az álláspontjához, hogy neki mindegy. Van egy olyan elmélete (amivel én is egyetértek), hogy ha valakinek csak egynemű gyereke születik, akkor valószínűleg a másik nemű gyerek az nem lenne teljesen egészséges, a természet rendezi le azzal, hogy nem születik olyan nemű. Így nem azt érzi az ember "akár fiú is lehetett volna". Egyébként elégedett vagyok a lányos anyasággal, de most nagyon sok "boszorkányjelölt" jósolja azt nekem, hogy fiam lesz... Na sztem az egy külön műfaj, úgyhogy ehhez a lightos babázgatáshoz képest fel kell kötnöm a gatyaszárat :lol:
Neveink már akkor megvoltak, amikor összeházasodtunk.... a lista szerint haladunk :lol: Volt 7 lány és 7 fiúnév :lol: Szóval van elég mindkettőből :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most csak röviden. Jól vagyunk. Pontosabban Dani náthás, apának a torka fáj kicsit. Én pedig fáradt vagyok. Konyhám készen van. Jöhet a fürdőszoba, mert ott meg a csőtörést kell kijavítani. Most azonban készülök a húsvétra. Főzöm a sonkát. Majd pedig festem a tojásokat, és sütni is kellene valamit, mert anyunak megígértem.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk:

Dani, Gergő, Attila, Brigi és Pocaklakó Bence

Azt hiszem, jövő héten sem lesz sok időm jönni. Bocsi előre. De igyekszem. Bár még korán van, valamelyikőtök legyen szíves küldjön egy telószámot, hogy tudjam értesíteni, ha mégis lenne valami. Köszönöm.

Szép hétvégét!

Pusszantás mindenkinek:

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Gira!

Ez tetszett:külön műfaj a fiúnevelés...Hát igen,alá tudom támasztani :wink: De én pont a lányok nevelésére gondolom ugyanezt(legalábbis a nagyfiammal egykorú szomszéd kislányt nézve... :wink: )
Egyébként meg sztem totál gyerek és személyisé függő a dolog!!

Amikor még nem tudtuk Olika nemét,szal az én férjem is határozottan tartotta magát ,hogy neki teljesen mindegy!!Aranyosak,nem?!

Egyébként csajok,betöltöttem a 40.hetet és semmi...úgy látom Olika ebbe az időben jobbnak látja még odabennt :wink: Csak mert nálunk szakad a hó :( és pont tegnap vetettem el a borsóim :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

http://www.kep-tar.hu/picdownload.php?p ... et-117.jpg

Kép Kép Kép
datolya

Jó reggelt!

Itt az eső szakad!Lőttek a jó hétvégének!Nem tudunk kirándulni menni! :evil:
Kellemes 7 végét mindenkinek!
Vendég

Mindenki süt-főz?

Nálunk jelenleg nagy pelyhekben szakad a hó! :evil:
Mit ünneplünk?Karácsonyt? :lol:
Ez az idő!Fúj! :evil:
Vendég

Kriszti

itt jelentem tavasz van,13 fokkal!! :lol: :lol:
Igen sütöttem,főztem,apu volt itt Sz.helyről.

Gira

az egyik ismerős anyukának 4 lány gyereke van.Most várandós az 5.babával.És az Uh fiút mutatott.Azért a férjével madarat lehetett fogadni amikor megtudta!!! :wink:
Ti 7 gyereket szeretnétek? :shock: :D

Britta

privi ment!
Nektek is kellemes ünnepeket!
CSak lassan a melóval!!!!!! :lol: :wink:

DAtolya

mizujs Veled???

PAnny

gondolja Olivér ez a csúnya idő ami felétek van nem alkalmas a születéshez! :wink:
Okos gyerek!!!! :wink:
Vendég

Panny!

És engem néznek dilisnek???? :shock: Te még rajtam is túlteszel :lol: (borsóvetés). Mondjuk olyanok képednek el azon, hogy túrom a kertet, akik még sosem vártak gyereket, és valami betegségnek hiszik ezt ;)

Kriszti!

Itt tök érdekes az idő. Az előbb, mikor kimentem, mosolyogtam a meleg napsütésnek. Aztán nem telt belé húsz perc, kimentem, és eső, szélvihar, hideg :evil:
Vendég

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!!!

Kép
Vendég

Erika!

Nem normális idő ez,ahogy semmi nem normális!
Na de mindegy!
Én jelenleg tévézek,pihenek,mert nem tudok mást csinálni!
Holnap délelőtt anyósékhoz megyünk délbe a Dávid meccsére,most focizik elősször mióta eltört a keze,azután anyuékhoz,hétfőn megint anyuékhoz!Ennyit terveztünk be,mivel az idő miatt felborult a betervezett program!

Gira!
Ne is törődj vele ki mit gondol!
Vannak emberek akik másként gondolkodnak!
Vendég

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!
Tényleg olyan mint a karácsony az idő alapján és nekünk is lőtek a kirándulásnak :( :( ma meg főzök egész nap puszi mindenkinek!!!!!!!!!!4

Kép
bévi

Szia Évi!

Neked is kellemes ünnepeket!
Nálunk eső,hó nem esik,jelenleg!
De borús idő van,most bontottam ki a sonkát,azt eszünk!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem: odakint szar idő, idebent émelygés, de kibírom! :D

Most főnek a tojások, nemsokára festünk a kislányommal, ez lesz neki az első tojásfestése. Nekem is, mármint vele együtt! Vajon hány tojás fog sikerülni? :wink: :lol:

Gira,
jó hogy jöttél megint, már sokat gondoltam rád! :)

Mennem kell uzsiztatni most meg!
Mindenkinek kellemes ünnepeket! Mindegy mit ünneplünk, nem? Csak érezzük jól magunkat! :D

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Kriszti reménykedjünk benne hogy változik az idő szeretném ha kisütne a nap mert hétfőn kirándulni akarunk de igy nem akarok menni ilyen hülye időben :( Én főzök mert nem akarok főzőcskézni már három napig csal pihenni de ma meg főzhetek még este 8-ig tuti na de inkább most mint máskor remélem nálatok is kiderül az idő mert igy a kedve is rossz az embernek

Kép
bévi

Nyáriorgona:sok sikert a picurodnak meg neked is a tojásfestéshez reméljük sikerélményed lesz neked is és neki is és neked is kellemes ünnepeket!

Kép
bévi

Nyáriorgona!

Köszi :) :) :)

Rik!

Neeeem, nem akarok 7-et :lol: 4-et, (+ egy becsúszhat majd egyszer ) A 4-et 30 éves korom előtt szeretném megszülni. Utána pedig kamaszkorozni akarok.... és amikor elegem lesz a kamaszkorból, és újra babázni akarok, akkor becsúszhat az ötödik :lol: (Ez a kamaszkori álmodozásomban volt benne, amik közül eddig minden teljesült ;) ) Alapvetően nem tervezek ötödiket. Anyósomnak 8 van :shock: Hááát az azért már sok(k).
Vendég

Sziasztok!

Küldök nektek egy kis disznóságot...!!! :oops: :lol: 8)
Kép

Bocsi, ezt nem hagyhattam ki...! :oops:
Vendég

Gira!

Sajnálom, a bunkó dokit...!
Azért szólhatott volna...
Mennyire nyílt meg a méhszáj?
Beleírta a kiskönyvedbe?

Sajnos az enyém is megnyílt, nagyjából ugyanekkor, a 16/17 heti vizsgálatkor vette észre, de ő a másik véglet...

Panni!!!
Mi volt ma a dokinál?
Semmi fájás?
Lesz húsvéti baba? Szerintem is más-más műfaj a kisfiú, vagy a kislány-nevelés...
Azt hiszem, én már sosem tudom meg, milyen egy fiúcskával...
De jól is van ez így. Én lányos anyukának tartom magam. Na, nem annak a habos-babosnak, csak nem tudom, mit kell kezdeni egy kisfiúval...
Persze ha azt kapnék a sorstól, ugyanolyan boldog lennék, mint így! :lol:

Britta!
Neked is nagyon drukkolok!
annyira emlékszem rá, amiko közétek jöttem, te akkor voltál 16 hetes kismami, és úgy de úgy irígyeltelek!
Lassan pedig itt az idő...!
Érdekes, mert ha másról van szó, akkor csak úgy repül...4
vigyázz magadra! Csak óvatosan! Betegeknek jobbulást!

Nyáriorgona!
Sajnálom a hányingert...
Majdcsak elmúlik a 12. hét után... Nekem szerencsém volt. Azóta mintha elvágták volna. Remélem, nem jön már vissza...

Kriszti!
Ez a legjobb hír!
Örülök neked, és minden porcikám nektek drukkol!!!

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok!

(Kaptok egy szolídabbat is. :wink: )

Kép
Vendég

Hali! :wink:

Voltunk ma CTG-n,minden OK ...marad a várakozás...

Legközelebb hétfőn kell menni...

Gira!

Nehogy azt hidd hogy engem nem nézett méga saját családom is hülyének...??!!Csak egy kis konyhakertem van,szeretem csinálni meg a srácok is élvezik.Na kapálgatni már nem nagyon szívlelek,de így ültetni buli...El kellett vetnem a borsókat mert addig nem szülhetek :lol: :lol: Mostmár nyugodtabb vagyok,elültettem a répát,petrezselymet,retket meg a borsót.Élvezem nézni ahogy kibújnak.A többit csak később kell...majd 2 szopi között :wink:

A férjem egyébként faluról származik de nem nagy fölművelő típus :? azért minden évben felássa nekem azt a kis részt...

Amúgy a kert többi része is az én reszortom(önszántamból :wink: )Tök szeretem csinálni,engem kikapcsol.Régen el se tudtam volna képzelni ,hogy érdekelni fog valaha...most meg felvillanyoz hogy itt a tavasz és lehet kertészkedni.

Na regényt írtam...bocs :oops:

Mi is ettünk már sonkát meg tojást is,fini :wink:
Nálunk nincs tojásfestés,de annál inkább mennek a locsolóversek... :wink:

Mária!

Teccccik az animáció :wink: Apának is muatattam,ő is röhögött :lol:

Kriszti!

Sajnálom, hogy elmaradt a kirándulásotok :? sajna az egész ünnepekre ilyen sz@r időt mond... :(

Bévi!

Sajna állítólag hétfőn is ilyen pocsék idő lesz... :cry:

Gona!

Hogy sikerültek a tojások??

Rik!

Hát lehet,hogy tényleg az idő miatt se jön Olika :wink:

Láttátok a Híradót???...egy állatkert pasas megszúrta a 8 hónapos terhes élettársát....a babát ki kellett venni azonnal császárral.egyenlőre jól van!!Eszméletlen...Szegény babuci,jól kezdődik csöppnyi kis élete... :cry:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Mária!

Köszönöm szépen!

Panni!
Majd legközelebb bepótoljuk!Pedig már úgy beleéltük magunkat,hogy megyünk Poprádra is és megnézzük a Hernád áttörését!
Képeken láttam még csak,de nagyon szép hely!
Oli baba jó érzi magát ott benn,elmúllik az ünnep és kikéreckedik!
:lol:

Gira!
Anyu 2 gyereket akart ahhoz képest 3 csúszott be!
Szép a nagy család! :lol:

Mi is festettünk régen tojást,de már a gyerekeket nem érdekli!
Sütöttem délután és pihentem,délutánra egész jó idő lett,no azért nap nem sütött de elált az eső és kezd száradni az út és a gyep is! :lol:
Vendég

Jó éjt csajok!! :wink: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Kicsiot elfogadhatóbb idő van ma...

Reggel távozott a nyákdugóm :wink: ..legalább már egy kicsit haladunk előre... :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Panni!
Akkor közeledsz!Nagyon drukkolok,minden rendben legyen!
Nálunk szemel az eső!

Szép napot mindenklinek!
Vendég

Panni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Húha! Ez aztán a jó hír!!!!! :lol: :lol:
Nagyon-nagyon drukkolok!!!

Kíváncsian várom, mikor érkezik Olivér!
Minden jót kívánok neked!

Nálunk is elfogadható az idő...
Nem esik, nem csöpög...
Ma vendégeket várok.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Vendég

Nálunk is kezd jó idő lenni,még a végén ki is süt a nap,nagyon értékelném,legalább a fiam meccse alatt ne essen!

További szép napot és kellemes idő töltést mindenkinek!
Vendég

PAnny

ez aztán a jó hiír!!Húsvéti szülés lesz???? :lol:

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Sziasztok most jöttünk meg voltunk anyuék hát Panni:nagyon drukkolok neked sok sikert és minden rendben legyen :lol:
Kriszta reméljük legalább a kisfiadnak meg volt az öröme nem esett itt nagyon jó idő volt az elmult napokhoz képest holnap is ilyen legyen :lol:
Erika veled mi ujság?Puszi mindenkinek

Kép
bévi

Panny!

Gondolok rád nagyon sokat :) De gyönyörű a tavaszi szülés :D :D :D
Na, nosztalgiáztam egy kicsit ;)
Vendég

Évi!
Igen jó idő volt,szerencsére a nap is kisütött,mi is most jöttünk anyuéktól!
Vendég

Sziasztok!

Panni,
hajrá! :D Nálunk a nyákdugó után még 4 napig bent volt a babó... Kicsit megijedtem ám, ahogy olvasom a soraid, na nem miattad, mert Te olyan magabiztos vagy, hanem magam miatt. Elképzeltem, hogy a Te helyedben lennék, húúúú..... :shock:

Tojások jók lettek, bár rohamléptekben festettük, mert a fiúknak semmi kedvük nem volt kint időzni abban a rossz időben! :lol: És persze az összes tojásra Thomas és barátai matricák kerültek. És még annyit a kislányomról, hogy hiába magyarázom, nem érti, hogy ő miért nem kaphat tojást. Ezért szépen ő is elmondja a locsolóverse(ke)t (mert hát hallotta és ráragadt) aztán ő is kap tojást, hadd örüljön. :P (fiam utál locsolkodni, szerepcsere lesz nálunk! :wink: )

Mindenkinek jóéjt!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Jó reggelt!

Panni!
Hogy vagy?????

és a Többiek??????

Nálunk szakad az eső!!!!! :evil:
Vendég

Sziasztok!!!

Elöször is szeretnék KELLEMES HÚSVÉTOT kivánni mindnyájatoknak, ha egy kicsit megkésve is :oops:

A fiuk megint betegek, igy nem tudom mikor lesz műtét :roll: :roll:

Panny mi ahelyzet veletek???

Sok locsolót mindenkinek!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Neked is kelles húsvétot!
Jobbulást a gyerekeknek!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap sajna beteg lettem.Az ágyat nyomtam.Hasmenés,hőemelkedés.Nem birtam kiszállni az ágyból.Most már csak kicsit vagok gyenge...
Nem jött meg,ciciim érzékenyek,olyan oldalt fájós,belebizsergős.Nem akarom elbizni magam,majd a doki megmondja mi van.Én tesztet nem csinálok addig,majd jövő héten doki megmondja mi ujság...Addig van időm felkészülni arra is,ha azt mondja bibi van,nem baba... :?

PAnny

hogy vagy ma,?????

Márti

jobbulást Nektek!!

Gona

még ne gondolkozz ilyneken!!Szép terhesség időszaka jön először,aztán a végén gondolkozz ilyneken,nagy hassal...
Apropo.Pocid kicsit növekedett??Azt mondják a 3.babánál hamar elkezd nőni. :P
Kiscsajod meg hadd locsolgassa csak a csajokat.Majd rájön a lényegre.Kicsi még...
Az enyém azt hiszi,hogy vizzel lesz leöntve a feje...(mert ugyebár én alaklmaztam már nagy hiszti alatt ezt :oops: ,bevált ám!!)

Kriszti

hogy vagy??
Tojcsid volt/van??
Itt reggel hódömping volt,Petra szánkózni akart,alig tudtuk lebeszélni.... :? :wink:

Bévi

köszi vagyok,ahogy irtam nem jött meg....VAn egy hetem még a dokiig..csak kapjak szabit rá.Mert ugyebár nem mondhatom hogy miért kérek egy gyors szabit arra a napra.Még gondolkozom mire kérjem....Nem egyszerű...

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Erika!

Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs tojcsi,de már nem is várható,mert ilyenkor már túl vagyok rajta!
Ez az idő nem normális!
Vendég

PAnny

furcsa ez a csend körülötted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kriszti

én is azon gondolkozom,nem babám van,hanem hajtós melóm,és még szoknia kéne a szervezetemnek,nem gondolod?Lehet ilyen,nem???Stressz miatt nem jön meg??
Vendég

mintha megéreztem volna.Irtam egy dokinak a mult héten.Most válaszolt.Leirom mit.Szal csajok ez van,gondoltam.... :cry:

Tisztelt Asszonyom!

A terhességi tesztek nagyon megbízhatók, ha az negatív, akkor nem terhes. Valószínű, hogy a tüszőrepedése marad el, A tüsző helyén sárgatest sem keletkezik. A ciklusa során így csak ösztrogének termelődnek, de progeszteron nem. Emiatt a méhnyálkahártya burjánzik, lelökődni nem tud. Ez okozhatja a panaszait. A tüszőrepedés elmaradásának jellemző oka a stressz. Mindenképp kezelni kell, mert a szervezet egyoldalú ösztrogénterhelésének számos szövődménye lehet a meddőségtől az emlőrákig. A kezelése gyógyszerekkel történik, de szükség van a stressz eredetének feltárására is - ehhez csak kevesen értenek, általában nem is foglalkoznak vele. Amennyiben személyesen is lehetek segítségére, kérem, hívjon fel (akár ma is): ......
Vendég

Lányok, ezt most találtam a márciusi topicban!!!!!!!!

[quote] írta:dv csajok!!
Örömmel tudatom,hogy a feleségem Panny ma hajnali 3 óra 27 perckor világra hozta Olivér Leventét!!
A baba és a mama jól vannak,majd kicsattanak az erőtől!
olivér 56 cm ,és 3900 grammal érkezett
a többit a csajszi délután megirja
kellemes húsvétot mindenkinek

Panni!
Ezúton szeretnék nektek szívből gratulálni, sok- sok örömet, jó egészséget kívánok nektek!
(A lányom is és én is ezen a napon születtünk!!! :wink: )
Vendég

HAtalmas Gratula Nektek PAnny!!!!!!!!!!!!Jó egészséget kívánunk!
Vendég

Mária

Neked is és lányodnak is Boldog szülinapot kivánunk!!
Vendég

PANNY:

HATALMAS GRATULA OLIVÉE BABÁHOZ!!!!!!
SOK ÖRÖMÖT ÉS BOLDOGSÁGOT MEG SOK TEJCIT KIVÁNOK NEKTEK!!!!!
Kép

Mária:
neked meg lányodnak ezt küldöm:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Panny!

Az Isten éltesse a kis Olivért :) Sok boldogságot Nektek!
Vendég

Panny!!!!

nagyon -nagyon gratulálunk!!
Gyanús is volt ez a nagy csend körülötted! :)
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

PANNI!

GRATULÁLOK,JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS SOK TEJCSIT!!!!

MÁRIA!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

ERIKA!
Várd ki a végét!
Nekem a dokim pont az ellentét irta,hogy mivel nem volt pé-m azért lett hamarább mensim!
Vagyis várj,még,hogy mit mond a doki,elmész vizsgálatra?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?