Új privát üzeneted érkezett!

Vicusk
Neked van msn? :roll:
Vendég

csipike25@hotmail.com
csak sokat szaraxik :oops: :lol:
Vendég

most is ahogy bejelentkeztem kidobott :evil:
Vendég

Felvettelek....
Vendég

van egy db 3,9 mmes csodaszép szabályos petezsák :lol: asszonta dokibácsi valahun még valami gyanús neki, de inkább azt mondja 1 babika

nagyon örülök neki :lol: :lol: :lol:

legközelebb április 3 szivkukucska a kaáliban
Vendég

Mamivagyok :D :D :D :D
Kép
Vendég

Lmami
Gratula...a boldogsag akarmennyi is marad meg hatartalan lesz :D :wink:

Vicuska
Koszke es en is epp most vettelek fel ha nem baj :roll:

Megyek csucsuzni hajnal 2 :shock: holnap jovok es visszaolvasok :wink: jo ejt mindenkinek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyugyi,Bridget!
köszi hogy felvettetek
most próbálok letölteni vmi jobb típust, ami műxik is :lol:

Mamikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

mamika

gratula a 3,9mmeshez...nőjjön nagyra, hidd el három ördögössége bújik meg benne...

már olyna rég akartam kérdezni, fagyikkal mi lett? megvannak? meddig tárolják őket? vagy nem is kértetek fagyit?

pusszantok mindenkit, megyek kihányom a maradék ebédet, aztán bevedelek citromos vízből...

skype kinek van, mert az msn nálam összeakad vele...

jó iccakát, holnap jövök

Kép
ticsimû

Sziasztok!
Vendég

Luca drága!:lol:

szia!!!!!!!!!!!!!hogy vagy?????????
Vendég

L.mami :)
Már nagyon régen jártam itt, gondoltam bekukkantok és hát ezt a jó hírt! Gratulálok!
Lassan visszaköltözhetek ide, mert indul a tesóprojekt. Bár azt hiszem ebben a hónapban lemaradtunk, mert apának fontosabb volt az interneten snapszerozni. Mire befejezte elaludtam.

Kép
Kép
tiza

Luca! :( HOva lett a vonalzód? :cry: ugye minden rendben van? Mesélj kérlek, mert nagyon aggódok érted! :(
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy megint eltűntem, de sok dolgom volt! :oops: :( Csak nagy vonalakban olvastam vissza, ezért 1000 bocs! :oops: :oops: :oops:

Vicuska

Örülök hogy túl vagy rajta, és nem veszítettél semmit a kedvedből!!!!! :wink: :D Hajrá lombik!!!! :D Szerintem a párod is átlátja a dolgokat, attól hogy Ő is "csak" állatorvos!!!!!! :wink: :D Bizti támogatni fog a lombikban!!!!! :D :D :D

Grönike

Ez aztán a csudaszép teszt!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Nem baj ha egy kis egészséges irigység van bennem? :wink: :D

Mamivagyok

Neked is gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!! Így kell ezt csinálnijeeee!!!!!! :D :D :D :D Ilyen magas hcg-vel csakis több baba lehet!!!! :wink: :D :D :D

Luca

Annyira drukkoltam Nektek hogy minden rendben legyen veltek!!!!! :D :D :D :D Doki bácsi mit mondott????? :wink: :roll:

Vicky

Milyen hosszú időre mentek Ámérikába???????????? :wink: :lol:

Mofly

Most utoljára kívánom neked hogy megjöjjön piri anyánk!!!!! :D Kövi lombik????? :wink: :D

Gyugyi

Neked akkora szíved vanhogy az egész topik belefér ugyi??????? :wink: Gyugyi!!!!!! :D :D :D :D
Nagyon szeretünk!!!!! :D :D :D

Nati

Szegény Szabi!!!!!!!!!! Jó lenne ha már kilábalna ebből a betegségből!!!! :( :shock:

Ticsi

Igaz Te nem nagyon szoktál nekem írni, de én attól még írok Neked! A kis Hirosimát hozd el a talira!!!!! :wink: :D

Tiza

Jó hogy itt vagy megint!!!! :D Remélem nektek is összejön hamar mint Tücsinek!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Susy

Milyen a Fekete erdő?????? Már azt hiszem ott vagytok!!!! :shock: :oops: Milyen volt itthon???? :wink: :D

Littike

Ezer pusszancs!!!!! :D :D :D

Zsófi

Bánnya kánya azt a hülye vizsgát!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Attól Te még okos csajszi vagy, és a kövi sikerülni fog!!!!! :D :wink:

Tücsök

Most megint elpártoltál tőlünk! :shock: Hol vagy????? :roll: :shock:

Baba

Neked is kívánok olyan szép tesztet mint Gröninek van! :wink: :D

Briget

Semmi okosat nem tudok írni, sajnálom hogy így alakultak a dolgok!!!! :( :( :(
Vendég

Gizi

Kapd el apjukod frakkját este!!!!! :wink: :oops: :D

Fenci

Remélem nem kerül sor inszemre és spontán babás leszel!!!! :D :D :D

Ja még azt akartam! A Tali! :D

Szóval Én nagyon szeretek itt mindenkit!!!! :D
És nagyon szeretném megismerni Vicuskát, Lucát( a kis drága lábadozóinkat), Mamivagyok-ot, Zsu-t sem engedik el!!!! Sőt @rva hideg lesz!!!!! :shock: És a többieket is meg akarom ismerni, nehogy aztán sértődés legyen!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Vicus

felvettelek én is msn-re :wink:
Vendég

Lmami!
De jó, gratulálok a kis 3,6 mm-hez!!! :lol:

Ditke!
Szia! Mikor lesz eredméne a vizsgálataitoknak? Tudom, hogy ezt már kérdeztem, de konkrét időt nem mondtál.

Luca???

Vicus!
Tessék azért enni, hogy visszanyerd az erőd.

Enyém vonalzó nem jó, mert két nappal hamarabb megyünk szurira. Szóval már csak 10 nap. :lol:

Ma elég szarul voltam. Előjött a hőhullám. :evil: :cry: Klimaxolok 23 évesen. :cry: Kicsit nekikeseredtem.

KépKép
zsófikukac

Luca????????????????

Mamika, gratulálok a kis petezsákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsófi, szegénykém, tarts ki, gondolj arra, hogy mindez azért történik, hogy aztán pár hónap múlva ANYUKA legyél!!!!!!!!

Fenci, drukk az inszemhez (ezt is a MM-ben csinálják?), de főleg ahhoz, hogy ne kerüljön rá sor!!

Ditke, szia! :D 3 hétre :wink: Magadról nem írtál, mizújs???

Bridget, sajnálom...drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy Neked a legjobb...

Csajok, aki még nem szavazott, az tegye meg (bár eddig elég egyértelmű az állás :( ). Ha halasztunk, nekem egyedül ápr. 12. jó még az út előtt...vagy akkor halasztjuk május végére vagy júniusra...

Kép
vickybabe

Kukac!
hőhullám kapja be :evil:
akkor inkább igyunk :wink:

Ditke!
én is szeretlek 8)
ritkán jössz :( , de akkor olyan ari vagy :lol:

Baba!
én is felveszlek :D

Luca!
ha van erőd és kedved, írhatnál pár sort magadról, én is aggódok miattad :roll:
Vendég

Zsófi

Most már tudok konkrét időpontot hogy mikor tudjuk meg az eredményeket! :wink: Ma mindent elintéztem!!!! :wink: :D ÁPRILIS 9!!!! :wink: :D

Túl vagyok az összes vérvételen, szerdán volt apavizsgálat, ott minden oké, és lesz még egy másik apavizsgálat az már a SOTE I-en! :wink: Annak igérték egy hétre az eredményét, igy kértem és kaptam ápr. 9-re időpontot!!! :wink: :D

Vicky

A Merrys-em eláll, attól függ mikorra toljuk a talit! :wink: De lehet addigra nem is lesz semmi belőle!!!! :lol: :lol: :lol: A szesztestvéreimmel együtt megisszuk!!!! :wink: :lol:
Vendég

Ditke!

április 9.nagyon tuti szerencsés dátum :lol:
akkor van a házassági évfordulónk :D :D :D
Vendég

Ja!

És megkértem a házidokimat, hogy írjon nekem candida-antitest-hez beutalót! :wink: Ugyanis a candida is okozhat meddőséget! :( :shock:

Pont a laboros csaj mondta nekem(aki a talpmasszázst csinálta nekem), hogy a Tesójáék is régóta szerettek volna a lányuk mellé egy kistestvért, és nem jött össze. Minden leletük negativ volt. Majd amikor kiderült a candidája, elkezdte a diétát, és sikerült is a baba. Azt mondta a csaj, hogy sokkal jobban érezte magát a diétától, és nem ropogtak az izületei. Nekem a masszirozáskor mindig panaszkodott hogy az "izületeim"!!! :shock: Mondtam neki hogy 34 leszek, mit vár!? :roll: :shock: Erre mondta hogy másnak nem szokott ilyen idős korban ropogni, kattogni. Na ezen meg én csodálkoztam el!!!!! :lol: Akkor mégicsak bennem van a hiba!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska

Akkor megnyugodtam, hogy vagy nincs semmi bajunk, vagy tudják orvosolni!!!! :wink: :D Most már hátra is dőltem és várok a csodára!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicus doktornéni még egy kérdés!

Apjukom akar venni egy német vizsla-cseh fuszek(nem tudom jól írtam-e) keverék szuka kutyát a két jagd mellé. Volt már egy ilyen keverékünk és nagyon okos és barátságos kutyus volt. Imádtam(imádtuk!)!!!!! A Párom azzal érvel: Tudod milyen régóta vágyom egy ilyen kutyára?!!!!! Megengedjem neki?????

Az öregebb jagdtól félek nem fogja befogadni és bántani fogja!!!! :( :shock: :roll: +kell még egy kenel!
Vendég

Holnap írok bővebben, most már nagyon álmos vagyok.

Jól vagyok, de feküdni kell egy hétig, nehogy elmenjen a másik baba.
Fekve nem tudok írni, csak olvasni.
Eddig olvastam vissza, meg itt voltak a barátnőmék.

Köszi, hogy ennyit gondoltatok rám, nagyon jól esett!

Külön köszönet az sms-íróknak! :lol:

Mami, gratula!
Szerintem nem csak egy baba lesz ott! :wink:

Holnap reggel jövök!
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Mami!

Gratulálok! :wink: Szerintem még előbújik egy-két apróság! :wink: De már ez is mekkora öröm! :wink:

Vicuska!

Jajj ne haragudj! :oops: Miattam még véletlenül se vedd le, főleg, hogy jobban megnéztem és így értem! 8)

Zsófi!

Buksisimi! Nagyon sajnálom! :cry: Erre nem is lehet felkészülni! De ahogy Vicky is írta, előre nézz! :wink:

Luca!

Pihengess sokat! Én nem mertelek zavarni :oops: , de így utólag tudom, hogy biztos jól esett volna! Ne haragudj! :oops:

Ditke!

Köszönöm szépen! Nekem is ropognak! :shock: Főleg a térdem! Csak nincs azom is, így is sokáig eltart, míg kinyírnak bennem minden bacit! :roll: Úgy örülök, hogy legalább a rákszűrést megcsinálta a doki, egy izgalommal kevesebb! Nem semmi mennyi minden történt veletek az elmúlt időszakban! :shock: Remélem minden rendben van! :wink:
Vendég

Emlékeztek még Perdora? Megtaláltam a várandós topikban! :wink: Nekünk nem is jelentette be! :( De annyira örülök nekik, főleg az utolsó írásai voltak nagyon lehangolóak! Tényleg történnek csodák! :wink:
Vendég

Luca, örülök, hogy jól vagytok, igazoltnak vesszük a hiányzást, pihenj minél többet! :D

Fenci, közben eszembe jutott, hogy a F-ba tervezitek az inszemet - voltál már megbeszélni?

Ditke, érdekes, amit a candidáról írsz - nem is gondolná az ember, mennyi helyen lehet keresni a bajt...ápr. 9 mindjárt itt van!

Kép
vickybabe

Luca!

Pihenj sokat és meglátod nem lesz semmi baj! Erős a baba és veled marad, hogy megszülethessen időben! :wink:
Vendég

Baba!

Hogy vagy? Fáj még a gyomrod?

Vicky!

Tücsi blogját olvasva jöttem rá én is, hogy milyen egy szemét betegség ez! Az ember azt gondolná, hogy csak egy sima gomba, majd valami canesten elmulasztja, oszt nem így van! :(
Vendég

Gröni

kicsit még szar a gyomrom, de ha eszek, elmúlik! :D Már alig várom, hogy reggel legyen és egyek. :lol: Addig meg mar a gyomrom :? Lehet a savam :roll:
Vendég

Baba!

Éhes is vagy, vagy csak ehetnéked van? Bár asszem az ugyanaz! :lol: Én folymatosan zabálok! Már komolyan várom, hogy legyen valami kellemetlen tünetem, mert nem lesz ennek jó vége! :roll: Még nem híztam, asszem! :roll: Igaz nem is álltam mérlegre! :lol: Miért vársz reggelig? Ha éhes vagy egyél, ne vond el a kaját a babától! :wink:
Vendég

gröni

Éhes is vagyok, mert a gyomrom olyan mintha soha nem ettem volna és marja az éhség! Sztem a savam! Enni nem akarok, mert akkor meg végképp nem tudok aludni! MOndjuk így se :evil:
Vendég

Ha nem baj, én azért örülök ennek, mert szerintem jeleznek odabentről! :wink:
Vendég

Megtaláltam Nünükét is a várandósba! Valamelyik nap még tanácsot kért, hogy nászútra szedjen- e valamit, hogy kitolodjon a mensije! Nem értem! :roll:
Vendég

Na, asszem én elmegyek alukálni!

Jó éjt csajok!
Vendég

:oops: :oops: Bocs a tetű miatt! :oops:
Vendég

gröni

nem korai az még?
Vendég

Gröni

nem baj! babásoknak szabad! :lol:
Vendég

Szép jó reggelt csajok!!!!

Azt hiszem, hosszú napoknak nézek elébe itt az ágyban!
Vendég

Mi van, lusta népség, még mindenki alszik? :wink:
Vendég

Luca!

Én vagyok!!
Hogy vagy ma reggel????
Vendég

Köszi, jól vagyok!

Este 9-től fél 6-ig aludtam egyhuzamban!
Jaj, de jó volt!

Nem tudom, muszáj feküdni, vagy üldögélni is elég?????
Rákérdeztem, azt mondták, pihenni!Az mit jelent?
Nekem néha az is pihenés, ha füvet nyírok. :lol:

Majd fekszem, meg néha üldögélek.Úgy biztosan jó lesz.
Vendég

Luca!

Üldögéljél nyugodtan!!

Ne hajolgass, ne emelgess meg ilyenek................Ja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: és ne nyirj füvet!
Vendég

Luca drága!!!

ne nyírj füvet!!! a pihenés azt jelenti, hogy fekvés vagy ülés (ha lehet azt se görnyedten) inkább párnákkal megtámasztva egy kanapén...tessék tévére fanyalodni és komolyan venni!!!!!!!! persze napi egy séta a levegőn lassan az kell :lol: :lol:

nagyon örülök, hogy túl vagy rajta!!!!! ki csinálta nem tudod???én nagyon szeretem a klinikát ott fogok szülni ott is feküdtem műtéttekkel jó hely, biztosan minden rendben ment :lol:

Tiza!!

Gyere drága!! már Bogáncskának is mondtuk rfemélem megfogadja, és ő is jön, mégha egyenlőre ptt nem is aktuális a babügy....hát hajrá hajrá fel a tesóér...apa meg már elfelejtette hogy is megy ez????? :twisted: ha idő van akkor rendelkezésre kell állni :wink:

Mindnkinek ezer ölelés és nagyon köszönöm a gratuláló szavakat csodálatos érzés volt látni, pedig még csak egy pacza :shock: :lol: mostantól nagyon el leszek foglkalva mert feltétlen meg kell növsztenem a pacámat jóóó nagyra :lol:

szívkukucs Kaáli - április 3.
Vendég

Mami!!!
Lesz ott több paca is :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Kép

Előre is boldog húsvétot kívánok mindenkinek szeretettel!! :)
Mivel hogy nem leszek, csak hétfő este, megyünk a szüleimhez Tolna megyébe :)
Vendég

Melus!

Neked is kellemes ünnepeket!
Vendég

Sziasztok!

Ditke!
minél több kutya annál több öröm (és annál több gond :oops: ) :lol:
szóval én csak támogatni tudom apjukodat :D
nekünk 4 kutya van, de többet is bevállalnék, 3 fölött szerintem már mindegy, úgyse tudsz tőlük menni nyaralni :shock: :wink:

Luca drága!
pihengess sokat!és ne nyírj füvet :P ,tudom hogy szeretnél, én is majd meghalok érte, de viszafogom magam :lol:

Nati!
Szabi baba hogy van? :D

Baba!
gyomorfájás volt az első babás tünetem :D

Többiek? :roll:

Gyugyi? :roll:

itt havazik :D
Kép

most jöttem meg varratszedésről :? nem volt egy leányálom :twisted:

azt mondta jelentkezzek be nyugodtan konzultációra Tapolcára, ott majd megmondják milyen vizsgálatok kellenek, és amit lehet, azt ő megcsinál :P

most már alig várom a keddet, hogy telefonálhassak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!!!

Szabi nagyon jól van, nincs láz, csak az orrát kell szivnom :lol:
És tegnap elindult! Eddig is próbálkozott vele, de 2 lépés után gyorsabb volt mászva 8) :lol: :lol: !Tegnap már majdnem átsétált a szobán. 3 fiam közül ő indult el a legkésőbb :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?