Új privát üzeneted érkezett!

Gröni: Gyere majd a tesztetel ami olyan erős, hogy elhiszed végre egy kis csoda történik veled:)

Nóri: Itt is üdv:) De jó , hogy jöttél ide is:)

Cicma: Gratula a 20hónapos babádhoz. Egy biztos semmi sem fontos már hogy mi volt a rosszat az ember elfelejti és kit érdekel már, hogy milyen volt az Uh gép. Persze akkor nem igy gondoltad te sem de most ottvan a szép gyermeked. Ennél fontosabb nincs is

Kép
csucsu05
 
 


Gröni: Gyere majd a tesztetel ami olyan erős, hogy elhiszed végre egy kis csoda történik veled:)

Nóri: Itt is üdv:) De jó , hogy jöttél ide is:)

Cicma: Gratula a 20hónapos babádhoz. Egy biztos semmi sem fontos már hogy mi volt a rosszat az ember elfelejti és kit érdekel már, hogy milyen volt az Uh gép. Persze akkor nem igy gondoltad te sem de most ottvan a szép gyermeked. Ennél fontosabb nincs is

Kép
csucsu05
 
 


Szilvi:Még nem tudom mi lesz a terv ebben a hónapban.Arra is gondoltam hogy pé előtt 2-3 napig nem leszünk együtt aztán 4-5 napig minden nap :wink:


Cicma:Nem lehetett könnyű!Milyen érdekes hogy egyből rámondta a dkoi hogy nem vagy terhes és valójában meg sem győződött róla hogy valójában tényleg babás vagy e.Mert az hogy az UH nem volt korszerű,de megvizsgálhatott volna és abból már látta volna hogy mégis az vagy....de most már mind1.Jó hogy elmondtad a tapasztalataidat!Gratulálunk a kislányodhoz! :D

KépKép
lyndee
 
 

 
 

Csucsu:Gyanus nekem ez a sok laptető mostanában 8)

KépKép
lyndee
 
 


szasztok,jó reggelt :lol:
SZIA CSUCSU ITT IS :lol: :lol: :lol: :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


Szia! tegnap láttam jöttél más topicba is:)

Kép
csucsu05
 
 


jaja...csak átkukkantottam,aztán kicsit ittragadtam :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79
 
 


nem baj Nóri ha ittragadtál maradj csak jó itt is :)

Lyndee: remélem ez a laptető bejön mert régebben is volt nekem laptetőm és nem társult hozzá baba:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Hát ti nem lazsáltatok! :shock:

Kinga!

Nem az van szerintem, hogy nem jártunk eleget dokihoz, hanem a doki nem mindig oszt meg velünk mindent. Ez tuti. Mert amikor nekem volt a méhen kívülim, akkor 2 doki is bámulta a képernyőt, és egymás között beszélgettek, amikor meghallottam a ciszta szót, felkaptam a fejem, csak akkor kérdeztem. Mondták, hogy cisztikus a jobb petefészkem (én meg néztem, hogy vajon az, hogy cisztikus, mit is akar jelenteni), elmagyarázták, hogy rengeteg ciszta van benne, meg is mutatták, hogy másképp néz ki mint a bal. Sejtettem, hogy ezt jelentheti, de nem akartam elhinni, és mielőtt kezdtem volna kétségbeesni, megnyugtattak, hogy ez semmi a legtöbb nőnek ilyen, fel fog szívódni. Mindezt tényleg úgy mondta, mintha a világ leglényegtelenebb dolga volna. Mint amikor véletlen kilötykölöd a kávét a konyhában, és fel kell törölni.
Úgyhogy én inkább "nem félek a cisztától" párti vagyok :lol: , főleg, hogy szép lassan azért összeáll a kép, hisz Grönland mondta, hogy terhesség alatt általános. És én is terhes voltam,csak épp nem a méhemben volt a terhesség, és amikor elvetéltem, utána csökkent a hcg, és a kontrollon már a ciszták is mind felszívódtak. Amúgy én is azt olvastam, hogy a petefészekben levő cisztákat sárgatest cisztáknak hívják, és a kiszabadult peték helyén képződnek. Ártalmatlanok.
Orvosi egyetemet viszont nem végeztem, úgyhogy tőlem aztán lehet másfajta ciszta is ami ritkább, és arról nem lehet olvasni. Nemtom... :?

Az viszont igaz, hogy egy csomó dologról két orvos teljesen ellentétesen is tud vélekedni. Ha már szóba került a méhszájseb... Pl. arról is. Van aki azt mondja, hogy nem szabad hozzányúlni, hanem ecsetelgeti, van aki meg leszedi, leműti. Akkor most légy okos melyiknek hiszel...

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok! :)

Új vagyok még itt, írtam egy másik topikba is, de úgy látom ott nincs túl nagy mozgás, ezért megpróbálom ide is, hátha tudtok segíteni nekem. :)

Február 23-án jött meg utoljára a mensim. Márc. 7-10.-ig csináltam lh teszteket minden nap, ebből arra következtettem, hogy 10.-én lehetett a pé-m. Aztán most hétfőn picit szúrkált a hasam, és kíváncsiságból megint csináltam egy lh teszet, ami halvány pozi lett. Mivel olvastam valahol, hogy jóstesztként is működhet, megcsináltam a következő napokon is, egyre erősebb lett a 2. vonal.
Ma reggel nem bírtam ki, és csináltam egy hcg-t is, ami nagyon-nagyon halvány lett, de látszik. Szerintetek ez jelenthet terhességet? vagy ne éjlem bele magam túlságosan?
Itt a kép a tesztekről ( az első 3 lh, az alsó hcg). Meg egy közeli.
Kép
Kép



Előre is köszönöm a véleményeket!
tavasztündér
 
 


Tavasztündér: Gratulálok kedves kismama:) És a neved fantasztikus amúgy. úgy látszik a te tevasz tündéred teljesítette a kivánságodat:)

Kép
csucsu05
 
 


És a közelit nem is kellet volna feltennimert a másikon is egyértelműen látszik a csík. És a halvány csik is terhességet jelet a HCG-nél. Szép lesz a húsvétod az biztos:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Köszönöm gyors választ!
Akkor ezt már vehetem biztosra? Mármint a babót?
Bocsi, hogy ilyen bugyutának tűnök, de kicsit hihetlen számomra ez az egész, nem akarok fölöslegesen örömködni. Tudom, ha megvárnám a mensi kimaradását, utána már egyértelműbb lenne, de valamiért nem bírok várni... :roll: :wink:
Mindenesetre 2 nap múlva megismétlem (ha kibírom addig... :))
Fura, mert annak idején amikor a kisfiam fogant, már 8 napot késett a mensi mire elhatároztam, hogy tesztelek, pedig akkor már egy éve próbálkoztunk. :roll:
Na, nem süketelek itt tovább.
Csak még valami:ha holnap csinálnék egy újat, annak már erősebbnek kell lennie, vagy várjak inkább szombatig??
tavasztündér
 
 


Sziasztok!

Tavasztündér!

1,5-2 naponta duplázódik a hcg a szervezetben, ha van sok teszted ellőhetsz mindennap egyet, ha nincs akkor inkább várj szombatig, akkor tuti jó erős lesz már, de különben holnapra is erősödnie kell.
Szép kis húsvéti ajándék a családnak!Gratulálok!Nagyon egyértelműek a csíkok! :P

ritt
 
 


Tavasztündér:Gratulálok én is!!!!Ezt bizony tutira veheted hogy beköltözött a babó a pocidba!Csinálhatsz holnap is tesztet de olyan nagyon nagy változás nem lesz a mai és a holnapi között,ha tuti erőset szeretnél látni szombaton csináld! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Én ma találkoztam a boltban egy csajszi ismerősömmel akivel régen nyaraltunk.Hatalmas pocakja van,májusban fog szülni és kisfia lesz.
Előtte volt egy missed ab-ja műszeresen és 3 hónap múlva össze is jött a baba.
Szóval nagyon bizakodó vagyok hogy talán nekem is sikerül 1-2 hónapon belül a babu :oops:
Most olyan sok mindenkinek sikerült akiknek eddig talán évekig nem....meglátjátok lányok eljönnek hozzánk is a gólyák!


Ritt:Hogy vagytok?Tudjátok már a babó nemét?Vagy nem akarjátok megnézetni?neveken gondolkodtatok már?Mikorra vagy kiírva?

KépKép
lyndee
 
 


Kedves Adrienn!

Köszönjük szépen én meg fogom nézni az oldalt! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Tavasztündér: Lassan hidd el lesz új családtag:) szerintem szombaton csinálj tesztet akkor már erősebb lesz bár szerintem ez is elég erős.

Kép
csucsu05
 
 


Tabati: na ezt annyira utálom, amikor úgy beszélnek az ember felett, mintha neked semmi közöd nem lenne hozzá. Aztán meg csak félig mondják el, amit tudnak és csak akkor ha rákérdezel. A mindegyik doki mást mond dolog tényleg így van, bár én inkább ezt a gyerekorvosoknál tapasztaltam.
Azért kár, hogy nem végeztél orvosit, mennyit tudnánk kérdezni tőled! :lol:
Tavasztündér: gratulálok én is neked!
Lyndee: remélem igazad lesz és tényleg megerőltetik magukat már a gólyák! Jobban járnak, mert már kezdek bepöccenni rájuk! :mrgreen: És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek is! :lol:
Csucsu: szorítok érted!

Kép
németh
 
 


Kinga: ez tetszett ahogy írtad, hogy a gólyákra kezdessz bepöcceni:) Olyan jót mososlyogtam ezen:)
Énis igy vagyok már amúgy ah nem jönnek akkor lassan énis bepöccenek ahogy te is írtad:):)

Kép
csucsu05
 
 


ez nekem is tetszik :)
Vendég
 


akkor a topic gólya pöccenésben van:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ritt!
Köszi! Amúgy nem bírtam ki. És teszteltem ma is egyet... :oops:

Lyndee!
Köszönöm a gratut! Kívánom, hogy 1-2 hónapon belül hozzád is jöjjön a gólya, de inkább 1 hónapon belül! :)

Csucsu!
Köszi mégegyszer! Nagyon helyes a kislányod ezen a bikinis képen! :D

Háát, nem bírtam ki, és ma reggel is csináltam egy tesztet. Sokkal erősebb lett mint amire számítottam, most már lassan kezdem elhinni! :D Bár még mindig olyan álomszerű az egész.

Szívből kívánom mindenkinek, hogy minél hamarabb jöjjön a gólya!! :D Kép

Szép napot!

Tavasztündér
tavasztündér
 
 


tasztündér: Igen ez egy álom mely olyan mindt egy csoda:)

Kép
csucsu05
 
 



vera: veled mi újság? mit mondott a doki? úgy emlékszem azt írtad, hogy ma mész hozzá.
Vendég
 


Hát lányok eza topic nem nagyon pörög?? Mi van veletek??

Akkor én leírom a reménykedésemet: (hisz ez a topic cime:)
Szóval cickóim fájnak és nagyok,
sűrűrn megyek pisilni.
mensi szerű érzésem van
Néha hányingerem van.
Más nincs.
Remélem ezek a jelek egy gólya előhírnőke lesz:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!

Nálam ugyanez volt, hogy fájtak a cicijeim, a hasam is, fel voltam puffadva. Nálam már mensi előtt mutatta a teszt, szóval szerintem érdemes lenne csinálnod egyet neked is.
Én azóta csináltam még egyet, egy kevésbé érzékenyet, és azon is szép erős két vonal volt! :)
Nagyon bízom benne, hogy minimum olyan lesz mint az enyém, de legalább erősebb! :D

Tavasztündér
tavasztündér
 
 


Tavasztöndér: mensi előtt hányadok napon teszteltél??

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: nagyon drukkolok! Mikor van az NKM?

Kép
németh
 
 


Csucsu:Nagyon jól hangzik!!!!!!Már kérdeztem a másikban is de mikor kellene nem megjönnie?

KépKép
lyndee
 
 


Kinga, Lyndee: Pénteken nem kéne megjönnie. De ez is képlékeny mert mostanában minden hónapban 1nappal korábban jött a mensi. 36 napra majd 35 és most a 32nél tartottam. szépen a vetélés óta kezd vissza állni. Nekem régen 28-max29napos volt a mensim. De ha a 32 nézem akkor pénteken. nem akarom nagyon beleélni magam hisz tudjuk a tünetek sokszor ismétlődnek. De tényleg ez olyan fúra hisz pár napja érzem a hasamat alul. (kb 3napja)

Kép
csucsu05
 
 


Most leírok vmit ami egy kicsit furi hangzik de kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Szóval az van hogy 2 nappal ezelőtt volt egy ilyen kicsit pecsételős barnázásom amit nem tudok mitől lehetett,hiszen a menszim már akkor elmúlt(9cn) és azóta sincs semmi.
Kicsit visszagondoltam és a menszim előtt a múlt hónapban 29 cn egyik este egy akkora görcs kapott el hogy meg sem tudtam moccanni.Arra gondoltam hogy nem lehet e esetleg hogy akkor volt egy pé-m?Mert ahhoz képest 10 napra volt az a 2 nappal ezelőtti pecsételés.(lehetett esetleg beágyazódás is)
De közben volt a menszim....
Lehetséges lehet ez vagy csak kombinálok?
Lehetséges hogy a késői pé és beágyazódás között mensizzen az ember?

KépKép
lyndee
 
 


Csucsu:Simán lehet babó!Mert elvileg már beágyazódhatott és onnantól kezdve lehet bármilyen szokatlan dolog! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Ja,és az nap amikor pecsételtem majd leszakadt a lábam amit akkor volt utoljára amikor az előző babóval terhes voltam.
Ez a pecsételés olyan volt hogy előtte sem volt semmi és utána sem,és azóta sem.

KépKép
lyndee
 
 


Lyndde: A láb leszakadás nekemis ismerős most is érzem én is.
Hát nem tudom de én mindent el tudok képzelni mint lehetőséget.Hallottam már olyat, hogy valaki terhes volt ésközben menstrult. Erre egy babanetes azt mondta, hogy a szervezet emlékezhet a mensire. SZóval bármi megtörténhet. :wink:

Kép
csucsu05
 
 


mert az a furi hogy a hasfájás és a pecsételés között pont 10 nap volt.és ilyen még nem volt mert amikor barnáztam akkor egész nap,és amikor jósteszteltem akkor volt rajta csík,tehát azt is jelenthette hogy egy újabb pé.de azt is el tudom képzelni hogy annyira a küszöbön lehetett a pé-m(29cn) hogy a 30cn megjött piri.


Mikor tesztelnél Csucsu?Péntek előtt?

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: nem tudom. nem merek korán tesztelni. van itthon tesztem de nem tudom mi tévő legyek. sőt LH tesztem is van gondoltam jóstesztelni kne. De nem tudom reggel kell azt?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsukám!

Mikor nem kéne megjönnie és milyen érzékenységű teszted van? Én kipróbáltam az elhát. Hát, volt rajt egy nagyon halvány csík, talán olyan sem, mint a délutáni hcg-n! Szerintem azzal ne kisérletezz, mert nem leszel tőle okosabb és a kétségek ugyanúgy megmaradnak! Drukkolok neked! :wink:

Neked is Lyndee, hogy 4 vagy 5 nap múlva,( attól függ melyik vonalzót nézem :lol: ) sikeresen letámadd apjukodat! :wink:
Vendég
 


Na nekem meg 5-6 nap múlva nem kellene megjönnie. Úgy vagyok vele ha nem jött most össze nem baj mert nem adjuk felde ezek a tünetek, hogy napok óta fáj a hasam mintha megjönne biztat. Na d eki tudja. Sosem lehet tudni. Illetev csak akkor ha a doki azt mondja : gratulálok ön terhes. :)

Grönland: akkor én nem próbáélom ki az LH t .Már gondoltam reggel megcsinálom az LH -t. De akkor még várok.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:a jóstesz az egy rakás****.nekem nem jött be mert volt rajta csík és mégis megjött.De sokunknak nem jött be.
Inkább hcg és szerda-csüt-környékén.


Gröni:köszi a drukkot!rajta vagyunk az ügyön :lol:
Mikor mész dokihoz?

KépKép
lyndee
 
 


Csucsu!

Nekem ez a hónapom végig arról szólt, hogy biztos nem jött össze, mert görcsölök, megfog jönni! Szóval ez jó jel! :wink:

Lyndee!

Nem tom, épp most írtam a másikba, hogy nem akarok elsietni most semmit! Most úgy gondolom, hogy a 6. hét környékén, de lehet, hogy ez még változik! :roll:
Vendég
 


Gröni:Persze ahogy te érzed.mert ha nincs szükség progira és nincsennek panaszaid akkor a 6.hét teljesen ideális hiszen előtte nem sok mindent tud mondani a doki sem.érzem hogy most minden rendben lesz!!!!! :wink:

KépKép
lyndee
 
 


csucsu:nagyon jók a tüneteid,valami azt súgja nem véletlenül 8)

KépKép
lyndee
 
 


Holnaptól akarom elkezdeni az LH-t. 12.cn,múlt hónapban a 14. napon volt pozi.

KépKép
lyndee
 
 


Lyndee: remélem a sugallatod jó lesz:)

Gröni: Igazad is van a 6.héten jó ha elmész. Mert én a lányomnál az 5. hétben voltam és csak azt láttuk , hogy van. De mást nem nagyon.
Jajj olyan boldogok lehettek most:) De meg is érdemeltétek:)

Kép
csucsu05
 
 


Tavalyelőtt már a 4. héten dokinál voltam, 5. héten uhun, annyit tudtam meg, hogy jó helyen van, közben meg rágtam a körmöm a 12. hétig! Progim maradt az előző terhességből, napi egyet engedélyezett a doki, miután megdumáltam! 8)

Lyndee, Csucsukám!

Köszönöm nektek, olyan kedvesek vagytok! Szeretném minél előbb viszonozni! :wink:
Vendég
 


Gröni: ne köszönj semmit. Mi azt kívánjuk, hogy gondtalan szép 40heted legyen:)

Kép
csucsu05
 
 


Gröni:Igen,megérdemled nagyon ,hogy végre élvezhesd a kismamiságot gondtalanul!

KépKép
lyndee
 
 


Vajon a többiek hol lehetnek? :shock:

KépKép
lyndee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: