Új privát üzeneted érkezett!

Jim,
gratulálok Martin babához, sok tejecskét és örömöt kívánok Nektek!

Pati,
igen, a mosdókenőcsöt lehet krémként használni.
A kórházban lett még sebes Dóri orra hegye. Hason fektették éjszaka és valószínűleg a sok fejemelgetéstől kidörzsölte a feje alatt lévő textilpelenka. Gondolom hagyták sírni a drágámat és azért emelgette annyira a fejecskéjét. :(
Most már alig látszik neki a sebe, lassan elmúlik (pedig én is hason altatom, csak ugye nem hagyom szenvedni, mint a csecsemős nővérek
:twisted:)

Melinda

Kép
melinda80

Lányok,
hogy lehet a vonalzóm elé a babáról képet beilleszteni?

Niki,
mikor vittétek el először sétálni Lillát? Most hétvégén tervezem először, amikor 2 hetes lesz.

Melinda

Kép
melinda80

Melinda, ez nagyon durva :evil: :evil: :evil: :evil:

Annyi rosszat írtok a csecsemősökről, a Szent Imrében nagyon jók voltak. TAlán egy éjszaka volt, amikor a nővérek és a csecsemősök is minősíthetetlenül idióták voltak, de amúgy tündéri és nagyon segítőkész a csapat. KÖSZÖNET NEKIK!!

A hülyékről meg annyit, hogy pont látogatóm volt, a folyosón zokniban szaladt ki egy csaj, a kezében egy fennakadt szemű, hátrabicsaklott fejű kisbabával, akinek folyott a szájából a tej ki :shock: :shock: és sírva kért segítséget. A pultban ülő nővér éppen rendkívül fontos újságolvasással töltötte az időt és fel sem nézett, csak odalökte, hogy hátul vannak a csecsemősök, de jó, hogy oda nem hányt beszéd közben a pultra, hogy őt most ilyen orvul megzavarták.... állítólag az akkori ügyeletes csecsemős is hasonló lelkesedéssel fogadta őket. :roll: :roll: :evil:
Végül jól lett a baba.
De tényleg ez volt az egyetlen ilyen eset, mindenki mással tökéletesen elégedettek voltunk.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Megyek fürdetni a dedjeimet. :D :D :D

Közben írtam ma szüléstörténetemet is tovább ám, már hosszabb, mint három Örkény-novella, de végre már ott tartok, hogy elindultunk a kórházba. :lol: :lol: :lol: :oops:
Az az igazság, hogy szeretném megőrizni az akkori érzéseimet, gondolataimat, minél pontosabban, és most még elég frissen emlékszem rá.

Amit a császárosoknak írtam, az is arra vonatkozik, hogy az érzéseitekre, gondolataitokra nagyon kiváncsi lennék. Nem a véres részletekre gondoltam, hogy fejtsétek ki.

Kép
Kép

mpatr

Mindenki szoptat, vajúdik, ungabungázik, lépcsőzik, nyákdugózik, ballonozik, sebeit nyalogatja???
Akkor lépek én is.

Szolgálati közlemény:
Nanó, holnap várunk, ha tudsz jönni, nagy veder kutyakajcsit ne hagyd otthon :wink:
NAGYON HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

GRATULÁLOK JIM!!!! én is nagyon kíváncsi vagyok miért lett császár?? akkor nem is Martin mérete miatt úgy tűnik...

Pati, biztos rá lehet kenni szárazon is, láttam a sógórnőm is úgy csinálta, csak szerintem úgy nehezebb lemosni...

Biribon, hajrá, drukkolunk!!

Fanetta, tök igazad van a Kútvölgyis csecsemősökről, engem ez vitt a sírba, hogy teljesen összezavartak, mégha segítőkészek is próbáltak lenni a maguk módján ... látszik, hogy némelyik utálja, hogy rájuk erőltetik az "új módszert" ami arról szól, hogy no cumi, no pótlás csak igény szerint szoptatás stb...

Eszterxx, azért a te sztorid simán übereli a Kútvölgyiseket...

Niki, Feri nagyon tündér Lilla!!biztos nemsokára visszanyeri a súlyát, ha már elkezdett gyarapodni

Melinda, Dóri is milyen szép!!! én is azon gondolkozom, hogy egyáltalán a teraszra mikor tolja ki levegőzni Esztert, csak ma is elég nagyon szél volt, hiába volt napsütés.

mondjuk ma már muszáj volt levegőznünk, mert elvittem a gyerekorvoshoz, mert annyira aluszékony volt, hogy megijedtem, hogy besárgult, de végül nem...

amúgy holnap reggel megyek mell-ultrahangra, végül egy magánklinikára jó drágán, mert mindenhol máshol 2 hétre volt csak időpont, addig simán rámennek az idegeim.
megint csak 10-et tudtam szoptatni 1 óra alatt... komolyan gondolkozom, hogy megéri-e egyáltalán. nem azért mert fárasztó, csak egyszerűen ahányszor lemérem Eszterkét elsírom magam, hogy hiába próbálkozunk...:( ja és iszonyúan kikészít, hogy állandóan kiköpi a mellem... szegény biztos, mert hiába szívja nem jön belőle semmi... van, hogy 10 perc mire beveszi...

na kíváncsi vagyok mit mondanak az UH-on....

KépKép
judit18

hogy is kell a vonalzót megváltoztatni
megcsináltam a BBCode-ot de hova kell bemásolni??

KépKép
judit18

Mona, nem égett olyan sokat a gyomrom... a kórházban is mindenki ezt kérdezte... amúgy én nem vagyok nagyon panaszkodós, szóval ha égett is, azt sem jegyeztem meg. :)
Eszterxx, én már most nem tudom betartani, hogy mit lehet enni és mit nem. Jó, azért próbálom... pl. tejet napi fél litert lehet inni, túrót és tejfölt viszont nem lehet enni. Feri anyukája viszont azt mondta, hogy nem kell ezt annyira komolyan venni, csak akkor, ha az anyuka allergiás rá vagy nem bírja és őt is puffasztja. Például nem ettem egyik nap babot, viszont ettem borsót és túró gombócot is... nem tudom milyen a hasfájós gyerek, de eszembe sem jut, hogy a hasa fájna... nem beszélem be a gyereknek, sem magamnak, hogy a hasa fáj. Szerintem ez is sokat segít. :lol:
Mommy, hány kiló most Joseph?
Melinda, mi szombaton voltunk először sétálni, de csak egy picikét. Most hétvégére viszont nem mondanak jó időt... :(
Judit, úgy sajnálom, hogy nincs elég tejed. :( Remélem holnap az UH-on tudnak valamit mondani... Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

KépKép
KépKép
mni

Lap tetején segédletek menü alatt a profilba. :)

KépKép
KépKép
mni

Judit!

Ahogy Mni írta,a Profilba az aláíráshoz.

Sztem jó hogy elmész holnap az UH-ra és végre tisztán láthatsz.És ha kiderül a tejcsatornaelégtelenség akkor végre nem nyúzod magad tovább se fizikailag,se lelkileg...Megynugszol és elfogadod a tényeket!!!És tényleg nem ettől leszel jó vagy rossz anya(te nagyon jó vagy :wink: )!!!!

Mni!

Tényleg igaza lehet anyósodnak...képzeld én mindkét fiammal akármit ehettem és semmitől nem fájt a pocijuk!Szerencse! :wink: Szal nem törvénszerű ,hogy bármitől is fájna nekik.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

JIM! Gratulálok a babádhoz, és nagyon jó egészséget és sok tejcsit. Gyere hamar vissza közénk!!!

Bocs, hogy nem reagálok mindenkire, de a segítségetek kéne megint. Tapasztalt anyukák, a Marci pelusába ma este zöld kakit találtam, úyy nézett ki, mint egy zöld rágógumi. Szerintetek mi lehetett???És mitől? Ti találkoztatok már ilyennel?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvánusz, ezt találtam a neten:

Kis csecsemőkorban a zöld székleteknek jó étvágy és jó gyarapodás mellett semmi jelentősége nincs. Anyatejes és tápszeres babánál egyaránt előfordul. Ez az egész csecsemőkor alatt megjelenhet, de inkább az első hónapokra jellemző. Talán gyakrabban észleljük, ha a baba egyik napról a másikra jóval többet eszik, vagy esetleg új tápszert kap. Néha a zöldes széklet több nyákot is tartalmaz, a bélgáz képződés is fokozottabb lehet, amitől a csecsemő sírósabbá válhat. A székletek színe fűzöld, almazöld, spenót zöld lehet. Jó étvágyú, jól gyarapodó, nyugodt csecsemőnél a zöld színű székletnek semmi jelentősége nincs.
Vendég

Panny: én is ehettem bármit Fannival, és úgy néz ki Nimród sem hasfájós. :D Tejet, tejfölt, mindent eszek válogatás nélkül.

Mni, Feri: Nimi 2850-el született,
2730-re esett vissza
2740-el jötünk ki a kórházból
4000 - volt a mai mérésnél!!!!!! (szombaton lesz 4 hetes)
(200 grammot hizott hétfőtől máig, azaz csütörtökig :roll: )
Csak érdekességképpen írom le. De azt mondjak, hogy a kis súlyú gyerek + a koraszülött jobban igyekszik behozni a lemaradását -hát erre ráerősít Nimi is, az tuti!!!
Fanninak viszont szinte egy hónap kellett, hogy visszanyerje a születési súlyát!!!! És szerintem mindkettő normális: más a ritmus - de ez természetes.

Judit18: szorítok neked!!!
Igen: mondtam is nekik, hogy nem ártana egy egységes koncepció a csecsemősöknél - de úgy látom, hogy annyira elfajult ez az "én tudom a tutit", hogy nem igazán kivitelezhető :cry:
Aztán azzal meg iszonyúan kiborított az egyikük, amikor megetette más anyatejjel a kölköt - mert második nap :!: :!: :!: nem szopott mérhetőt!!!! Holott 100-as voltam benne, hogy annyi tejem lesz ha még egy párszor mellre tehetem, mind a fene. És így is lett.

JIM: végre!!!!!!!!!gartulaaaaaaaaaaaa nektek is.

A férjem már elég régecskén tett egy megjegyzést, miszerint: ahol sok az ungabunga, ott többnyire lányok születnek, ahol kevés ott fiuk. Nem tudom mire alapozta -majd utánajárok :shock: - , de Fannit és Nimródot tekintve azt köll mondjam, stimmel :shock: .

Képzeljétek: a GRÓF ÚR ma egeész nap csak ölben hallgatott!!!! Szerintetek mi történt az én kis csendes, eddig még igazán sírni sem tudó Nimródommal :?: :?: :?: , aki eddig csenben nézelődött, aludt, és maxi ha éhes volt, akkor max. vakkantott vagy vinnyogott??????????? Ha így folytatja, én is előkeresem a garanciapapírját!!!! :lol: :lol: :lol:

Húzós nap volt, pedig Fanni volt bölcsiben is.Nagyon elfáradtam mostanra. Ráadásul itt is nyomon követni ezt a pörgést!!!! Hát nem vagytok semmik!!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Fanetta, mármint mikor volt sok vagy kevés ungabunga?

Laura ölben SEM hallgat, legalábbis nálam mindig keresi a cicit a szájával, és nagy sírás a vége, ha nem kap. Másnál még elaludni is képes...

No megyek húzni a lóbőrt! Ma este először fektettem le egyedül a két lurkót, mert a párom kollégákkal ment vacsizni. Egész jól ment a lefektetések koordinálása, illetve inkább a kölkök voltak jó fejek. Laura vagy szopizott, vagy ordított, kivéve azt a 10 percet, amíg Eriket simiztem az ágyikójában, Erik pedig nem hívogatott be még pótsimikre. Azért végig stresszeltem az egészet természetesen, hogy mikor melyik fog elkezdeni bömbölni, de nem :). A következő 10 évben a párom nem mehet el esténként sehová, biztos, ami biztos :) :wink: .

Kép

Kép
mzx

Köszi Zsu! Megnyugodtam egy kicsit, ami kb. tart még vagy egy órát sztem :shock: :shock: :shock: Na megpróbálok aludni, jó éjt mindenkinek.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Sziasztok

Elnézést,hogy ismeretlenül rátok török,a fürdetökenöccsel kapcsolatban szeretnék tanácsot adni.Fürdés elött kenjétek be vele a babát,mint egy testápolóval,és úgy tegyétek bele a vizbe a bébit.Klasszul le lehet róla mosni és nem kell szenvedni a feloldásával.

Gratulálok a gyerekekhez,nagyon szépek.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

Jim nagyon nagy gratula a pici Martinhoz. Vegul tenyleg pici lett, ahozz kepest amit vartunk.

Eleg keson jutottam gep ele, visszaolvastam de mar nincs tobb erom irni.

Jo ejt mindenkinek.

Tcis

Kép

Kép
tcis

sziasztok

jól telt az esténk, negyedórája értünk haza.... visszaolvastam, de nincs erőm reagálni,csak annyit, hogy

JIM, hatalmas gratula!!! kivánok soksok örömöt és vidámságot második fiadban is :) és soksok tejet!!!
nem tudom miért lett végül császár, de a lényeg, hogy jól vagytok!!!

Kép Kép

Kép

Kép
kolyok28

még annyit, hogy Biribon, +++++
és ha bárki tud Bosziról, Pumperkáról valamit, ne tartsa magában kérlek!!! +++++

és még a koránkelőknek éjszakai baglyoknak, szoptatóknak :)
Kép Kép

kis statisztika, ha jól számoltam, akkor az átlag babánk 3528,39g és 54cm és a39+0-ra születik.
Az átlag lányunk 3521,25g 53,47cm és szintén 39+0-ra születik, az átlag fiúnk 3536g 54,64cm és 38+6-ra születik. :)

megyek aludni, mert kifárasztott az este. De jó volt, volt singstar ami karaoke progi és tök jó volt :)
pusszka

Kép

Kép
kolyok28

olyan kevesen vagyunk már ezen az oldalon... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Mi lehet Pumperkával????

Kép

KépKép
eszterxx

Jó reggelt!

Kölyök!

Hát tényleg egyre kevesebben vagyunk ezen az oldalon... :wink:

Senki nem tudja Pumperka vagy Boszi telcsiszámát??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Most esett le, hogy hétvégén Húsvét! Én még nem jutottam el a nyúlvételig, ajajj, mit adok a locsolóknak??? Tavaly tojást is festettem, most meg örülök, ha a fésülködést meg tudom ejteni :lol:

http://velvet.hu/poronty/2008/03/20/ehe ... tlan_nyul/

Kép

Kép
mzx

mzx: Fanni fogantatása környékén sok, Nimi környékén nadzson kevés (egészen pontosan 2 alkalom -de úgy látszik ez is elég volt a kölöknek :lol: )!!!

Kép Kép Kép
fanetta

Tud valaki részleteket Jimről????

Kép Kép Kép
fanetta

Aggódom Pumperka miatt. Rajta van az iwiw-en, de csak most kerestem rá, ezért nekem nem ismerősöm hivatalosan :wink: . Valakinél nincs bejelölve véletlenül? Hátha az adatlapján rajta van a telefonszáma!

Kép

Kép
mzx

Fanetta, :), ok, így már világos.

Kép

Kép
mzx

mxz: az általad bevágott linken olvastad, hogy " Óriási, 6,2 kilós, 55 centiméteres gyerek született Kínában"????
Na ezt döntse meg valaki!!! Kép is van. Hát nem semmi!

http://velvet.hu/poronty/2008/03/20/hat ... tt_kinaban

Kép Kép Kép
fanetta

PUMPERKA?????

Lányok, Ti a vérzéssel hogy álltok? (milyen színű, mennyi idő után kell elmúlnia?)

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk.
Mzx, nincs fent iwiw-en Pumperka száma, megnéztem. :cry:

Szép Napot!
Vendég

mpatr: Mit akarsz 2 hetesen??????
Mi még mindig jól állunk vele!! :lol: :lol: :lol: Elvileg csökkenie kell a mennyiségnek, és a szép piros színnek fakulnia.

Kép Kép Kép
fanetta

mpatr: de úgy tudom, hogy elvileg a 6 hetes kontrollig el kell múlnia mindennek.

Kép Kép Kép
fanetta

mpatr: de úgy tudom, hogy elvileg a 6 hetes kontrollig el kell múlnia mindennek.

Kép Kép Kép
fanetta

Jó reggelt!

Többek kérésére a császáros táblázat...
Lécci a többiek is írják le, hogy miért lett császármetszés!
Kép

KépKép
KépKép
mni

Pati, nekem egy napja nincs semmi, 3 hétig tök erős volt.

Fanetta, húúúú, szépen kikerekedett ez a kínai baba! :shock:

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

JIM!!! nAGY GRATULA ÉS SOK TEJCSIT!

Nem bírom még utólérni magam csajok. Első este szörnyű volt, mert bedurrant a mellem, azt hittem itt avég! De az édes picilányunk szerencsére segített és apa is kimaszírozta rendesen, de elég sok csillagot láttam közben!!!!!! Most már lassan normalizálódik a helyzet remélem. Szerencsére van tejcsi! Eszik is rendesen.
Szerdán megbolygatták a napi rendjét - doktornő, védőnő - így utána nagyon nyugtalan volt. Éjszaka 2x ébredt most is, úgyhogy eddig jó.

Na puszi mindenkinek!
Rohanok eszek, mert arra sincs időm.....

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Jim és minden frissen szült kismaminak gratulálok!
Csak beleolvastam, de visszaolvasni nem tudok!

Jimről vannak infoim, így megosztom veletek!

Tegnap reggel 7 körül mentek be a kórházba. Igaz azt mondta, hogy elfolyt a magzatvize, állítólag nem az volt, mert később burkot repesztettek nála, hiszen nem tágult megfelelően. Ezzel azt hiszem 3 ujjnyinyra tágult ki, majd bekötötték az oxitocint, 60 körül volt az egysége amikor leesett a Martin szívhangja, így sűrgősen császározni kellett. Nem volt idő így altatták. Tegnap este már jól volt, nagyon gyönyörű a kis Martin. De nem volt vele állítólag ma reggel kaphatta meg, mert feküdnie kellett. Nagyon megszenvedett, már majdnem a végénél járt, és mégis császár. Ja és valszeg azért esett le a szívhangja mert 2x a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór!

Na én megyek a dolgomra, a fiam jobban van, de minden nap viszem a kórházba kötözésre. Én jól vagyok szülésnek semmi jele. Én a jövőhét szerdát céloztam be magamnak, majd meglátjuk mi lesz belőlle.

Megy a drukk Pumperkának és aki szülni megy.

Azért bekukkantok, de nincs időm olvasgatni.

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Most nézem, miért állt meg a vonalzóm, már 40 hét és 2 napnak kéne lennie!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Oh taklán működik csak fázis késéssel, 40 hét 1 nap.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Húú Beus, de durvaaaaaa. De a lényeg, hogy mostmár jól vannak mindketten!!! Jimet ismerve lesz (volt, van) egy pár zaftos megjegyzése :P

Kép Kép Kép
fanetta

Jim!
Gratulálok én is, nagyon szorítottam! Egészséget, boldog babázást kívánok!

Nagyon szépek a babák mindenkinek gratulálok. Ahogy nekem írták szép munka volt.... :D :D :D :D

Mni!
Elküldenék egy képecskét Nimiről, le tudnád nekem kicsinyíteni, a vonalzómhoz kellene. Köszi előre is.

Nimiről annyit, hogy 140 g az egyszeri adagja, ennél kevesebbel nem éri be. Két mellből szopik, így jön össze. Vagy van mikor kevesebb akkor kap egy kis tápszert, mert addig nem nyugszik.
Nekem az a nagy bajom, hogy én úgy szerettem volna szoptatni, hogy egyszer az egyik ciciből, másszor a másikból, hogy legyen ideje regenerálódni, feltöltődni. Ez nem jön össze. Ti hogy csináljátok????
Fejni nem tudok, egy cseppet sem, és nekem soha nem kell(ett) használnom ilyen melltartó betéteket, mert soha nem folyt. Úgy érzem hogy elég lassan indul be, amikor Nimi szívja akkor is.
Kérnék tanácsokat!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta!De jó, tényleg fórumfüggő lettél.
Jim: ha egyszer visszaolvasol, tudd, hogy veled érzek, bár én nem szenvedtem, mert nekem rögtön császár volt, épp a köldökzsinór miatt nem is indítottak. Aztán kiderült, hogy nem volt a nyaka körül szerencsére. Gyors felépülést és sok örömöt kívánok neked és gyere minél hamarabb vissza.
Eszterxx: Óriás bébid van, gyönyörű pirosposgás arccal, biztos 10/10-es lett az Apgárja. A sírással én is éppen így vagyok, folyton tudnék valamin, pedig előtte ez nem volt rám jellemző.
Pumperkáról nincs híretek? Szegény neki is kellett türelem az utóbbi időben.

A Kútvölgyis csecsemősökkel én is így voltam, még szerencse, hogy Judittal tartottuk egymásban a lelket, legalábbis ő bennem biztosan. Tényleg szobatársam hogy vagy, számolj be, hogy mi volt a kivizsgáláson, feltétlen!!! És ha szükséged van valamire szólj.

Tegnap este még riasztottam a gyerekorvosomat, na nem is a zöld kaki miatt, hanem mert egész nap alig evett, mondta, hogy vigyük be az ügyeletre, de aztán anyai ösztönöm azt súgta, hogy nincs neki semmi baja, csak fáradt, és lám egész éjszaka azóta is szépen eszik, alszik. Olyan édes, most úgy imádom és épp nincs sírhatnékom se
:lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Levi szinte megkergült!
Nagyon nehéz vele, sokat hisztizik, dobálja az ételt, engem követel állandóan....
Remélem elmúlik ez az időszak. Nimit látszólag szereti, mármint simogatja stb...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkecskemét!

Marci 70,80 aket eszik étlagban, én egy ciciből adok egyszerre épp a te indokaid miatt, viszont fejni én sem tudok egy cseppet sem, olyan mintha mindet kiszívná egy cseppig, csak azt nem értem, hogy ez akkor is így van, ha mondjuk csak 50 eszik, akkor sem marad egy csepp sem. Vagy csak bénán fejek :shock: :shock: :shock: Nekem jön az éppen nem szoptató cicimből is, de nem tej, hanem fehér valami. Tényleg és ez normális??De nekem egyébként azt mondták a dokik, hogy az is tök jó, ha két mellből jön össze az adag. És hány óránként eszik Nimi?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="mni"]S írta:mnizerintem nagyon rendesek voltak a Kútvölgyiben Rima, nem írtam le a koreai csaj történetét... :(

Szilvanusz, Judit18: szerintem is rendesek voltak a Kútvölgyiben (kivétel két csecsemős... - de azok sem voltak olyan vészesek) - és én is folyamatosan a nyakukra jártam - kérdeztem, kérdeztem, kérdeztem. Maguktól nem segítettek, kivéve Böbét (istennő :) ) Én azt követtem, hogy kinéztem egy csecsemőst (Böbe :) ), és próbáltam az ő tanácsait követni.
Biribon: ha tanácsolhatok neked valamit, akkor javaslom, hogy nézz ki magadnak te is majd egyet a sok csecsemős közül, és csak az ő tanácsaira hallgass!
És tényleg jól éreztem magam a kórházban - kivéve MNI-vel közös koreai szobatársunkat - pedig aztán én extrahosszan voltam benn: szombat délután 4-kor értünk be, és péntek délben engedtek el - még a takesznéni is folyton kérdezgette, hogy még mindig benn?????
Zsu: de igen, Bogyó Ica a védőnőnk. Csak nem a tiétek is? Véleményed?

A csajszi végre alszik. Reggel fürdetés után vagy két órán keresztül nézelődött-ebből 1,5 órát kézben. Úgy látszik nyiladozik a kis értelme, mert egyre többet van ébren, és tölti nézegetéssel - ez tök jó, mert legalább már lehet vele kicsit játszódni is... Amúgy teljesen jófej, mert éjszaka van mindig egy 5 órás hosszúalvása, és vagy előtte vagy utána két háromórás - úgyhogy még én is kialudhatom magam, és nem leszek/vagyok idegbeteg :)
linocs

[quote="mpatr"]N írta:mpatrekem is lenne egy hülye kérdésem: a fürdetőkrémet lehet krémként (szárazon) is használni, vagy fürcsinél kell a bőrébe menjen? :oops: :oops: :oops:

A védőnőm (már megint csak rá hivatkozom :) ) azt mondta, hogy olyan helyeken, ahol kiszáradt, vagy érzékeny (hónalj, térdhajlat, lábaköze) be lehet kenni fürdetés előtt a krémmel, és akkor kevésbé szárad ki a bőre a babónak.
linocs

Szilvánusz!
Van hogy 3, van hogy 4, de olyan is előfordul hogy 5 óránként eszik. Napi 6-szor. kb.
Viszont ha kevesebbet kap, nem alszik el, tömi az öklét, tehát muszáj odaadnom a másik cicit is. De ez így hosszú távon hogy lesz?? Eléggé fáj még a mellbimbóm, látom a csillagokat minden kezdéskor....
Biztos összejönne nekem is a 80 ha csak egyből szopna egyszerre de nem bírunk átállni, pedig szerintem jobb lenne ha gyakrabban enne kevesebbet. Néha csuklik, büfizik, kakil mindent csinál a nagy adag (140 g) kaja után...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Linocs, te mázlista!!! Igen és is így voltam, hogy a Böbére hallgattam, teszem azt most is, és a többivel meg inkább összevesztem, hogy hagyja már had csináljam úgy ahogy mások javasolták. Na azért én sem panaszkodhatom, egész jól hagy aludni a kiscsimbók, ma este 7 órát pl. Viszont Marci már most simán nézelődik másfél két órákat, tök sokat van ébren, de nem baj, mert amúgy nyugis.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="mpatr"]A írta:mpatrmit a császárosoknak írtam, az is arra vonatkozik, hogy az érzéseitekre, gondolataitokra nagyon kiváncsi lennék. Nem a véres részletekre gondoltam, hogy fejtsétek ki.

Egyszer már linkeltem a születéstörténetemet/történetünket, itt van újra: 1206094487.3892.doc
linocs

Judit!
Próbáld ki, hogy amikor nem alszik el és tömi az öklét visszaadod neki kb. 1 óra múlva az elvileg szinte csont üres cicedet, mert egy pár csepp még/már abból is fog jönni, és lehet, hogy éppen attól megnyugszik, mert csak cuclizni vágyott, és legalább a cicid és érzi majd talán, hogy többet kéne termeljen és ha egyszer sikerül így, akkor talán következő etetésre elég jön a másikból. Nálam legalábbis ez bevált.
Vagy egyszer 3 óra óra alvás után ébreszd fel, lehet, hogy akkor nem lesz még annyira éhes és elég egy cici, aztán a másik addig termeli neki a 140-et :shock: :shock: :shock:

Na de okoskodok itt 11 napos anyukaként, szal lehet, hogy hülyeség, ti tapasztalt anyukák biztos többet tudtok erről.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?