Új privát üzeneted érkezett!

Nati!

Ha minden jól megy, kedden! Én még mérem! :oops:
Vendég

Nati az émelygés és hányinger nálam is most kezdődött pár napja kvázi tényleg napra pontosan ahogy a 6. hétbe léptem! :roll:
És tényleg fura, hogy ennyire várja mindenki, de hát ez legalább egy biztos pont, hogy akkor tuti ott a baba! Mert hát míg mozgást nem érzünk addig ez marad :lol:
Kajára meg én se nagyon tudok ránézni, de mégis eszegetek állandóan....kis keksz, kis ez kis az :oops: :oops: :lol:

Ancsa, gratula a szívhanghoz, jó lehet hallani! Én is alig várom a jövőhét pénteket! És nagyon remélem én is fogom hallani! :roll:

Sosi üdv köztünk! A teszt meg nagyon korán is ki tudja mutatni! Nekem mint kiderült később volt a peteérésem, így max 10 napos terhes lehettem mikor tesztet készítettem és gyorsabban ott volt a teszt csík mint a kontroll csík! :lol: Szóval, ha jó minőségű a teszt akkor nagyon korán kimutathatja! Gratula :)

Grönland
, téged már én is láttalak több topikba is! Akkor most már te is ide tartozol hozzánk jól értettem? Neked is zebra teszted lett? Tök jó, hogy egyre többen leszünk! :D

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!
Üdvözlöm az újakat, olyan jó, hogy ilyen sok kisbaba lesz!
Tegnap voltam dokinál, a számlaírás több időbe telt, mint maga a vizsgálat, csak kézzzel kitapintotta, hogy nagyobb a méhem, meg felpuhult a méhszáj, tehát ez terhesség. ennyi volt. UH nuku. Kértem, utaljon be, azt mondta, higgyem el, felesleges, mert úgysem látunk semmi érdemlegeset. Ha akarok elmehetek 4D-re, de az meg egyelőre pénzkidobás. Úgyhogy ennyi. Nyugodjak meg, semmi baj, majd a 13. heti UH... :( csalódott voltam.
Kornéliusz, te is győri vagy! Nálad is ezt mondták? Mert végigkéreztem itt szült barátnőimet, és senki nem volt UH-n 12 hét előtt.
Mégsem voltam gyors. Majd végigolvasom, ha alszik a manó du.
Üdv,
Dalma

Kép
Kép
dalminha

Vera
Egy babakocsira gondoltunk? Nézted? majd írd meg mi volt a dokinál.

Dalminha
Én a helyedben inkább elmennék egy "pénzkidobós" 3-4D-s uh-ra. Az a biztos. Még egyáltalán nem néztek uh-val? Akkor azt sem tudják, hol ágyazódott be?
Az én dokim azt mondta a 12. hétre már mindene megvan ezért sokkal hamarabb kell figyelemmel kisárni a fejlődését. Nem értek egyet a dokiddal.

Kép
Kép
nati80

Dalma!

Én is Győrbe járok orvoshoz is, uh-ra is! Ahogy pozitív lett a tesztem a doki azonnal küldött uh-ra, hogy megnézzük valóban van-e terhesség és, hogy jó helyen! Nem értem a dokidat! :roll: Kihez jársz?

Akíra!

Hát még halvány, de még korán is van! Majd holnap vagy szombaton csinálok mégegy tesztet, akkor nyugodtabb leszek!

Vera!

Mindenképp menj, soha nincs korán! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a sok választ a sporttal és terhességi csíkokkal kapcsolatban. Ma reggel már tornáztam is és tök jól esett. :D Muszáj reggel, mert 11-től 5-ig teljesen használhatatlan vagyok a rosszulléttől :(

Nati, Akíra
Nekem is a 6. héten kezdődött a kajaundor, borzasztó. Amit megfőzök este, arra másnap még csak gondolni sem bírok. :?
De közben állandóan éhes vagyok és én is mindent összeeszek :oops: Mindig megfogadom, hogy jobban odafigyelek az evésre, na de ha egyszer nem kívánom a barna kenyeret :roll:

A többieknek gartula a szívhanghoz! :D Remélem jövő csütörtökön az én kis picurkámnak is maghallom a szívét! Már nagyon várom!

Dalminha
Nincs Győrben olyan orvos aki megnézne előbb is? Szerintem is fontos, hogy nyomon kövessék a pici fejlődését.
gabesz83

Ja, még valami eszembe jutot. A terhességi vitaminokban ahogy nézem ált. 0,8mg folsav van. Nekem a dokim azt mondta, hogy nem szükséges ilyen komplex vitamin készítményt szedni, csak szedjek folsavat 2X3mg-ot. Most elkezdtem a Gravidát és nem tudom, hogy szedjek-e még mellé folsavat, mert ezek szerint a terhes vitaminban 5,2 mg-mal kevesebb van :oops:
gabesz83

Gabesz
Én napi 1 elevitet és 1x3mg-os folsavat szedek. nyugodtan szedhetsz te is + folsavat mellé, de ne kettőt.

Én most léptem a 6. hétbe, de még nincs semmi más tünetem. Azért egy kicsit már várom.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok,

Dalma, küldtem Neked privit(pár napja :lol: ). Telszámmal, ha esetleg váltani akarnál. Az én orvosom rendkívül lelkiismeretes. Nekem fura, amit írsz, hogy feleslegesnek gondolja. Az összes győri ismimet küldik már korábban 1x uh-ra, pedig több különböző dokikhoz járnak.
Majd jövök még, sziasztok.
kornéliusz

Tényleg, kihez jársz?
Én már 2x voltam dokinál, úgy értem, uh-n (a 7. hétig), de csak azért, mert többen vagyunk 8) , vagyis vannak, csak még tartogattuk magunknak a hírt. :)

Napi 1 Elevit plusz 1 folsav, az orvos még E vitamint mondott, azt majd beszerzem. Nekem is kell utrogestan, mert korábban vetéltem.

Ismeri valaki a scrapbooking-ot? Egyfajta hobbi, annyira jó, minden szabadidőm ezzel telik. :D
kornéliusz

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de elég ramatyul vagyok 1 hete, talán ma egy kicsit jobb.

Minden újnak hatalmas gratula és üdv itt! :D

Gröni Neked külön is! :D

Ma voltam UH-on, 6mm Picipaca és dobogott a szíve. :D Születés pontos dátumához annyit mondott, hogy majd legközelebb már biztosat tud mondani ha lesz fejecske és farkocska. :D 6-7 hetesnek felel meg ez a méret.
Következő terhesgondozás április 7.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Egy infó, hátha érdekel titeket! Péntek 10 óra National G. : Élet az anyaméhben I.

Azért nézzetek utána, már jó régen beírtam a naptáramba! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Bakker, esik a hó... :(
Most csak gyorsban, rohanok tovább. Voltam dokinál, 10,2 mm-es a babám, dobog a szíve, egészen emberformája kezd lenni, szóval minden ok (7 hetesnek felel meg a mérete), VISZONT VAN EGY TESTVÉRE IS.... :shock: :shock: Én totál ledöbbentem (bár volt egy fura megérzésem ezzel kapcsolatban)!!!!Viszont valószínűleg -a doki szerint- fel fog szívódni, ott csak a petezsák látszik csak, tehát igen nagy a differencia a két babakezdemény között...először vérömlenynek hitte. Most egy kicsit aggódom, mi lesz ha vetélés lesz belőle és esetleg ez befolyással lesz a megf. nagyságú babácskára...(bár a doki szerint nem...)
Szóval ez van velem, ne haragudjatok nem tudok visszaolvsani, talán este, ha nem leszek nagyon rosszul. Mindenki vigyázzon nagyon magára!!!!!
Ja, és még valami: tegnap kipróbáltam egy pohár kipezsgetett kólát+B6 vitamint és elmúlt a rosszúllétem!!!Tudom ajánlani!!!
Judit
judit_78

Szia Gröni!!! :lol:
Hát te is itt :wink:
Van már valami tüneted?

Akíra! :)
Nekem is a 6. hét betöltése után jött az irgalmatlan undorérzés és hányinger :?
Vendég

Kornéliusz
Ikreid lesznek? Én nagyon szeretnék két babát, de már egynek is nagyon-nagyon fogok örülni. Izgulhatok jövő hét péntekig.

Most egy kicsit ki vagyok akadva, mert reggel itt volt unokaöcsém (5 éves lesz), mert bárányhimlős, bár már lecseng nála, tehát nem fertőz, de elkezdett hányni és be is lázasodott. A doki szerint Vírusos dolog. Anyuék is betegek, szóval nagyon remélem engem el fog kerülni, mert nem szeretnék most beteg lenni, főleg a baba miatt. Majd veszek ma vagy holnap c vitamint.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok lányok!
Én ma vagyok 6 hetes :D és tényleg érdekesek ezek a tünetek, kb.2-3 napja van enyhe hányingerem, délig semmit sem tudok enni, ételundor mindentől.Ja és egyfolytában aludnék...
Dalma én hasonlót tapasztaltam mikor 4 hetesen UH-ra mentem,én ahogy olvasom a leveleiteket 7 hetesen már érdemes, akkor többnyire szívhang is van már.Én 6+5 naposan megyek a köv.-re, bizakodva.Judit,lehet ikreid lesznek?Ne aggódj semmiért, rendben lesz minden!!

Akíra, írsz nekem néhány honlapot ahol kis filmecskét lehet a babucikról látni?
Dreika gratulálok!Olyan jó érzés lehet!!
sclara

Sclara
Az NG csatornán lesz holnap reggel 10-kor az élet az anyaméhben. Látom már Tabati si írta. Nézzétek meg, mert szenzációs film. gyönyörű képekkel. Ha most nézitek meg tutira potyogni fog a könnyetek.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Én még új vagyok itt! Ha minden igaz, akkor az 5. hétben vagyok :D , de ha jól olvasom mindenki hasonlóan az eljén jár. Ennek örülök, végre valakivel megoszthatom az örömömet :lol:
wginus

Üdv Wginus!Én is nemrég csatlakoztam a csajokhoz!Én ma léptem a 6.ba.Mikor mész dokihoz?
Nati!Alig várom a holnap reggelt!aztán 10 körül ne lógjon senki a neten :wink:
sclara

Sziasztok!

Majd holnap 11 után megbeszéljük, milyen volt a film.

Szerintetek az normális, hogy eddig tök éhes voltam ovu óta, most meg egyik napról a másikra elment az étvágyam??? Csak akkor eszek, ha már remegek az éhségtől, de utána azt hiszem a kajától is rosszul vagyok. Remélem nem a babával van valami, hanem most kezdődik nálam ez a rosszullétes korszak.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok kismamik!

Egy picit ideges vagyok kb 2 napja van egy nagyon pici barna folyásom ami csak a tisztasági betéten látszik.Mi ez szerintetek?? Remélem nem a babával van baj!!

Kép
marianna80

Marianna
Lehet semmi baj sincs, de azonnal menj a dokidhoz. Majd ő megnézi mi van veletek. Ez sok emberrel történik. Lehet kapsz progit.
Étvágytalanságra tudsz valamit mondani?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok,

ma 10-re 15 hónapos oltásra megyünk a lányommal, így én sajnos nem nézhetem a filmet.

Marianna, Alexával nem volt ilyen? Sokan vérezgetnek a terhesség alatt. Ha izgulsz, én a helyedben felhívnám a dokit, van, amelyik ilyenkor ad sárgatesthormont, amit itt többen szedünk. Biztos nem lesz semmi gond.

Nati, én is szeretnék ikreket. :D

Nálam következő uh időpontja márc 31.
17.-én voltam, 6+6 naposan, egy 6 és egy 7 mm ülőmagasságú babóval. :lol:
kornéliusz

Nati, hasonlóan vagyok a kajával, és ha eszek, csak az édeset kívánom. :oops: De emiatt ne izgulj(bevallom, én még örülök is, hogy nincs farkasétvágyam, nemsokára úgyis olyan gyorsan jönnek a kilók). 13 kg-ot híztam a lányommal, ami nem hangzik soknak, de a végére mégis nagyon nehéz lett, így most nem akarok ennyit. Te nem vagy szomjas? Én igen, lehet az veszi el az étvágyat. Amúgy alig émelygek.
kornéliusz

kornéliusz
Az ok, hogy te már a rosszullétes korszakodban vagy, főleg két babával, de én még csak 5 hetes múltam. Szerintem még korai. Én inkább a sósat és a leveseket kívánom. Néha egy kicsit az édeset.
Hogy jöttek össze nektek az ikrek? Szedtél clostilt? Vagy csak úgy magától?
Jajj én pont ezért izgulok az uh miatt, hogy hány baba lesz benn. Nagyon szeretnék egy fiút és egy lányt. Vagy két fiút. De mivel igen nehezen jött össze, így nem válogatok és már egy babának is igazán örülök.

Kép
Kép
nati80

Melus!

Ha csak az nem, hogy csípőset csípőssel ennék! :roll: Szinte egésznap csípős pirosaranyat nyalogatok! :oops: 8) Este már magába ettem az csípős almapaprikát! Nem mondom, hogy nem égett tőle e pofám! 8) Csak tegnap tünt fel, hogy már napok óta stikába rájátok a hütőre! :lol: Neked?

Dreika!

Köszi szépen! :wink: Örülök, hogy minden rendben van veletek! :wink:

Nati!

Nekem mindig a 6. hét környékén jött! Nyugi, hamarosan utolének! 8) Amit hiányolok most, hogy egy pici görcsöm sincs, de ezt jó jelnek veszem, mert eddig mindig görcsöltem és rosszul sült el! Remélem ez így is marad és most nem lesz gond!
Vendég

najóóóó...Gröni, ha te ilyen bátor vagy én is jövök :lol:

2,5 év várakozás után, elzárodott petevezetők mellett, első lombikra sikerült/ek a baba/ák.

még nem tudjuk hányan vannak, a HCgm jó magas volt a vérvételen gyanítható, hogy többen na majd meglátjuk

A lombikot nem titkolom, sőt büsze vagyok rá :wink: , bárkiben kérdés merül fel, tegye fel bátran :lol: már láttam az elején, hogy a lombikterhesség alapján előforduló ikerterhességekről beszélgetettek..nos ez attól függ mennyi tapad meg..én három kis csodálatos embriót kaptam vissza akik három napig fejlődtek egy csészében és kisvirág formájúak voltak mikor visszakerültek :lol:

ma megyek orvoshoz, még valszeg semmit nem látunk 8)

a táblázatba: jaj mi is kell??? :lol: 35 éves vagyok, nov 25, és II. női klinikán szülök....ha ikrek ugyis módosul az időpont még meglátjuk :lol: :wink:
Vendég

Gröni
Én is megőrülök a csípős kajákért. Mindenbe chilit teszek. Persze azért magában nem eszem.

Legyekmami
Ez nagyszerű, hogy elsőre sikerült a lombik. Én is szeretnék ikreket de én csak clostilt szedtem, de volt pár tüszőm a 9. cnapon. Remélem legalább kettő repedt is.

Kép
Kép
nati80

nati!

closti mellett is van rá esély :lol: szurkolok, hogy teljesüljön a vágyad! :lol:
Vendég

Nati!
Kapok progit nem keveset!! söt azon kivül sok mást is. Dokihoz nem akkarok menni mert sztem nem vészes a dolog és ugy se mond semmi ujat. 31 kell mennem uh-ra

Kép
marianna80

Kornéliusz!

Alexával elég zürös volt a terheségem 2* is be véreztem de nagyon. viszont volt 2 vetetélésem is :(

Kép
marianna80

Sziasztok,
Marianna, akkor nagyon megértelek, én is 2 voltam babás, mielőtt a lányomat szültem, abból az első spontán ikrek voltak. :( És a lányommal is 3x véreztem. Ezért is csodálkozom, hogy ezek a kis manók itt lubickolnak a hasamban, holott naponta százszor emelem meg a 10 kg-os kislányomat. :shock:

Nati, igen, kellett clostilbegyt, de csak abbahagyása utáni hónapban lettem terhes. Hány petéd volt?

Grönland és Legyekmami, szívből gratulálok! :)
kornéliusz

Marianna
Én azt olvastan a túl sok utro is okozhat barnázást, vérömlenyt. Hány mg-ot szedsz egy nap?

Korneliusz
Én a ciklus 3-8. napján szedtem a clostilt és a 9.cnapon voltan uh-n, lehet korán volt, de gondoltam jobb korábban, mintha lekéssük a tüszőrepit. Akkor volt egy 15mm-es és több valamivel kisebb. Tudom kicsi az esélye, hogy a kicsik közül egy is megrepedt volna, de már annak az egynek is tényleg nagyon örülök.

Kép
Kép
nati80

GRÖNLAND !!!!! LEGYEKMAMI!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!!!

szisztok!!
de jó hogy Ti is itt!!!!!!!! Olyan libabőrös lettem ahogy megláttalak benneteket, persze jó értelemben meghatódtam. :oops: :lol: :lol:
Fogynak a szánik!!!!!!!!!! Annyira örülök nektek,még ha mostanában nem is jártatok arra, sokszor hiányoltunk. Úgylátszik ez a november igazi csodahónap lesz a régóta próbálkozó pároknak is. :wink:

Kaja témára szeretném ajánlani nektek az én mindennapi reggelimet:banán turmix natúr actíviával és néhány szem fagyasztott eperrel v.málnával. Teli vitaminnal semmi cukor, a banántól édes,és az actívia plusz bogyós gyümi párosítás segít ott is ahol esetleg "nehézségek" vannak.Naggyon fini és mivel jó hideg így az égő gyomorra is szupi.Esetleg próbáljátok ki.

Kép
katica_75

Sziasztok! :)
Néztétek a NG-on az "élet az anyaméhben" c. dok. filmet?
Szuper volt :)
Ma nem tudtam még nekiállni főzni, olyan undorom van, benézek a hűtőbe, és brrrrr! :?
Pedig jön a húsvét.......
olyan lehetetlen dolgokat kívánok, hogy pl. a mekis hambit bármikor, libacomb sütve, stb., krémes sütik.Nem nagyok az igényeim??? :lol: :lol: :lol:
Még jó hogy ma szigorú böjt van :)
Vendég

Szisztok!
Most nem tudok visszaolvasni, csak bejelntkezem, hogy élek. Még. Nagyon rosszul vagyok. És egyre rosszabb. Folyamatosan hányingerem van. És szédülök. Ma veszek B6-ot, hátha segít.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gabi82

Melus
Én néztem a filmet, már vagy 5x. Mekis krumpli és hambi most nekem is bejön, pedig nagyon ritkán ettünk eddig, de tényleg.
Én most rosszullétig ettem magam tarhonyalevessel. Remélem nem jön vissza.

Gabi
Jövő héttől szivesen átveszem tőled a rosszulléteket. Köztünk 8 nap van!!! Akkor szorosan követlek mindenben, remélem. Már ami a rosszulléteket illeti.

Kép
Kép
nati80

Lehet már kérdeztelek titeket a bőrproblémákról, de kiváncsi volnék ki hoyg áll vele. Én eddig is pattanásos voltam, na de ami most a hátamon van!!! És ekcémám lett az államon, nyakamon és a hasamon.
Van valaki hasonló tünetekkel?

Egy dolog miatt vagyok biztos, hogy baba lapul odabenn. Akkorára nőttek a cicik, hogy vennem kell majd egy mérettel nagyobbat. És elég érzékenyek is. Párom persze rém élvezi. :lol:

Kép
Kép
nati80

Na, ajánlgatom itt nektek a filmet,én ameg annyit tettem- vettem, hogy végül kiment a fejemből. :evil: No, majd legközelebb! :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Én is ujj vagyok itt, pocaklakóhordózó lettem.
Olvastam ,hogy mindenkit kezd környékezni a rosszullét,nekem is volt 1-2 rosszabb napom de már nincsenek.Hála......
Ha nem gond szeretnék csatlakozni hozzátok.
Nálunk nem 1szerü a szűlés várható ideje......
valószinú minden orvosi látogatás után állitgatni fogom a vonalzómat.

Kép
veronak

Veronak
Üdv itt!
Mikor kezdődtek nálad a rosszullétek?
Látom nagyon fiút szeretnél.

Tabati
Én már januárban beírtam a naptáramba a filmet, mert már igen ritkán játszák. Remélem azért lesz még, mert nem tudtuk felvenni.

Én megint alukáltam egy fél órát ebéd után. Remélem így este tovább fenn is tudok maradni.

Kép
Kép
nati80

Vera
neked mennyire lett erős a teszted??? Már nagyon tapasztalt kismami vagy, nálad voltak rosszullétek? Bőrproblémák? Májfolt? nekem a homlokom, bajszon, szemem alatti területek foltosodtak be. De nem lenne ez korai?

Kép
Kép
nati80

Vera
te nem bíztad a véletlenre! Minden nap teszteltél? Már engem is furin néztek a lányok, hogy 2-3 naponta teszteltem. De ha biztosra akartam menni...

Kép
Kép
nati80

Nati!

Akkor te is fiús kismamai vagy! :wink: De lehet, hogy mindkettő! :wink: Nekem is van a hátamon egy bazi nagy! :? Arcom most okés, de tudom, hogy később tele leszek pattival! De ha ezzel jár, akkor büszkén viselem ezt is! 8)

Mami!

Akartalak ám már csábítani, csak kiment a fejemből, mint mostanában minden! :roll: A másikba már jegyzettömbbe írok! Ez a kisbaba elszívja a maradék eszemet is! Mire megszületik asse tom, hogy fijú vagyok-e vagy jeány! :lol:

Vera!

Nem semmi tesztgyűjtemény! :shock: Érdekes, hogy 16.ig szinte nincs is változás! :roll: De a végeredmény a lényeg és a tegnapi, mai nagyon szép! :wink:

Katica!

Te is? :lol: Nem is tudtam! :oops: Nagy gratula nektek! :wink: Hogy volt, s mint volt? Spontán vagy valami más? :roll:

Kornéliusz!

Köszi szépen!

Te most hol tartasz? Nem akarsz vonalzót? Jól értem, hogy többen vannak? :wink: Gratulálok!

Veronak!

Miért gondolod? Valami baj van?

Én sem láttam, de láttam már sokszor, azért megnéztem volna!

Egyébként Mami még nem, de én tudom, hogy hárman vannak! 8)
Vendég

Sziasztok!

Nati80:
Talán az 5 héten a végefelé volt émelygés és hányinger,illatokra undor de más nem .Már meg is szüntek néha kissebb szédülés de elviselhető.
Igen nagyon fiút szeretnénk ,a kislányomnál az első pillanatban megmondtam :lány lesz de most úgyérzem :fiú.
Az apja is igy szólitja:kisfiam,most mindenképp megnézetjük a nemét,a kislányom meglepi volt.
Aztán vagy bejön és bejön nincs vita fütyis és kész!!!

Kedves Drusza: Vera!
Szép a tesztgyüjteményed!!03.06-től tuti a baba Nem??

Grönland:
Hosszú lesz mire kifejtem,remélem érthető leszek:
Szóval nekem decemberben volt meg utoljára 56 nap vérzéskimaradás után dokimhoz elmentem mire közölte nincs baba/ezt tesztből is tudtuk/.
Adott még 2hetett várjunk,majd ujra teszt de ha negativ akkor kezdjek el szedni 1 gyógyszert.
De úgy jártam ,hogy a tesztem 2 csikos lett!!!!!!! BABA!!!!!!
Hozzáteszem szerettünk volna babát!!!
Következő látogatásnál már azt mondta a doktorom ,hogy 3 mm-es a babánk.cca 5 hetes ez tegnap volt 2 hete.
Ezért nem biztos az időpont.
Jövőhéten megyek megint és akkor kiderül mekkora ,mert még nem volt szívhangja a kicsinek. :cry:
De nem vagyok borúlátó, a jelek tutik,Ő ott van és nagyon jól érzi magát.

Kép
veronak

Vera!

Így már értem! Nyugi, nem lesz semmi baj! Az 5. héten még nincs szívhang, emiatt ne aggódj! De micsoda élmény lesz jövőhéten látni, szívhanggal, kézzel, lábbal! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?