Oryandi!!!!!!Fúú, minden elismerésem a tiéd, hogy végigcsináltad! Borzalmas lehet. Na, azonnal szivtam is Beni orrát-mert bevallom az utóbbi időben ellustiztam, nem akartam kinozni, de eszembe jutott a fül orr gégész mondata, napi 3x szivom-megúszhatjuk a fülfelszúrást..Pedig már olyan ügyesen fújja is az orrát, de szivóval sokkal több és mélyebbről kijön.
Ne keseregj, valószinűleg pár nap lezs csak rossz, de biztosabban gyógyul, mint ha antibiotikummal kezelnék. Te, és láttad mi jött ki? Ez úgy megy, hogy egy tűvel fecskendővel leszivják? Csak,hogy tudjam mire számitsak-Beni is füles ugyanis. Én pl. uszi után, vagy náthánál is cseppentek fölcseppet neki, biztos ami biztos.
Méz!!!Gratulálok!!!!!!!Szép a neve nagyon, nemkülönben ő is az lehet!!!!!!Azt hiszem én vesztetettem, fiúra voksoltam. Ti viszont nyertetek Gombi és ez a lényeg
!!!!Micsoda csodát tojt nálatok a nyusziiii!!!!!Majd gyere és számolj be!!!!!!!!!!!!
CSandy! Boldog 2. szülinapot Gergőnek!!!
Nancsa! Áztatást sajnálom, cipők jó, hosszabb húsvét még jobb.
Jajj, ezt a nagycipős fotó nagyon állat!!!!
Gab!!!Én ünnepélyesen eltoltam a tavaszi nagytaakaritás májusra!!!!!Leszedtem(MOST)a karácsonyi diszitést és kicseréltem húsvétira-ennyi volt részemről.
Nagyon sokat robotolok, épp,hogy a legfontosabbra fussa most időileg.Meg kb. felrobbantam volna ha megpucolom az ablakot, mert most meg esik!!!!
Veráska, jöhetsz ide is!!!
Juca! Végre Kinga fotóóóó!!!Édesek!!!!!Télleg tiszta apája.
Tandika! Kira nagyon édes!!!!!
Veráska! Édes, hogy szól a kaki miatt!!!!Kivi vagyok mi 1 évesen 11 hósan csináljuk-e.
Jegyeztem azt a kijelentést, miszertint akkor érett agyilag egy gyerek a bilire, ha le tud menni egyedül a lépcsőn. Mi még felfeé sem, és az sem hatja meg ha a kádba pisil és mutatom hogy nézd pisilsz, jön a pisi a kukiból-nem érdekli, úgyhogy gondolom ez még nekünk odébb van.
Kedvcsinálóul itt vannak a Debreci aquapark képek! Szuper volt, még úgy is, hogy 39 fokos lázzal csináltam végig az egészet, elkaptam a ygerkőktől, most megyek az ügyeletre, mert nagyon xarul vagyok. De Blani bizonyitványért, meg Beni névnapra el kellett menni, meg a párás levegő, viz kicsit jó is volt.
Szóval Blani fickándozott, meglepően jól emlékszik még az úszásra, és még a nagy csúszdán is félelem nélkül lement, csak néztem, főleg az apja, mert a végéb bavallotta 2 csuszi neki nagyon para volt, a lánya meg kiröhögte.
Na, Beni meg-!!!Annyira tetszett neki, hogy a tesójáék csúsznak, hogy egyszer csak elkezdett szaladni, én meg csak néztem, hogy abban a nagy térben honnan a fenéből tudja, hogy a piros csúszdához fel kell menni egy lépcsőn. szóval kilőtt a gyerek és felment a lépcsőn. Nem akartam hinni a szememenek!!!!!!Onnantól el sem lehetett rángatni a nagy családi csúszdától.Visitva, kacagva imádta!!!!!Szuoer a hely és lehet üdülési csekkel fizetni. 6 ezer volt 4-ünknek.
Teljesen egyedül felment a csúszdára és egyedül csúszdázott!!!