Új privát üzeneted érkezett!

szonibaba,egyeseknel a closty emeli a hot.

Kép
monyo83
 
 


Szonibaba!

Én is csak azt tudom írni amit Monyo, valakinek emeli, valakinek nem! Én az utóbbiba tartozok... Ha valóban terhes szerintem kimutatná a teszt! :roll: Nem szabad csak a hőre hagyatkozni, sokkal megbízhatóbb, hogy megjött! Nekem sokszor a mensi 2-3. napján esik le a hőm!
Vendég
 


Sziasztok!
Monyo: köszi a táblát, nálam most azt hiszem pihi jön. De az tuti, hogy nem clostys hónap. Ma megjött, van egy cisztám, két hét múlva megyek a dokihoz, megnézi még egyszer, lehet, hogy műtét lesz belőle. :cry:
Szoni: én is azt hallottam, hogy emelheti a hőt.

Kép
németh
 
 

 
 

Sziasztok

Szonibaba nekem is emeli a hőmet a closty.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Monyo, Grönland, Németh!
Köszi, hogy válaszoltatok, átadom neki.

Minden jót nektek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Velünk semmi nincs. Próbálunk nem annyira a babára koncentrálni. Hátha... Bár most egy kis pánik tört rám, hogy lehet jó így hogy nincs tesó. :?

Gröni: nagyon-nagy gratula, de csak halkan. ;)

Monyó: sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap. :(

Németh: jajj sajnálom. Drukk, hogy ez a ciszta magától távozzon. Nekem is lett ciszta a clostitól, de nekem a mensivel elmúlt. Drukk, hogy neked is így legyen!!!

Vanda: sajnálom a nega tesztet :( Ismerős, az hogy minden ok mégsincs baba. :( Drukk nektek, hátha még idén mégiscsak lesz karácsonyi bébid!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszönöm Kisvirág!

Ezt nemrég csináltam! Kezdem elhinni! De azért óvatos vagyok!


Kép
Vendég
 


Groni, ez mar jobb, azt hiszem gratulalhatunk! :)

Viri, jaj, en is igy vagyok... most orulok, hogy van mar egy ugyes kisfiunk es abba is belenyugodnek, ha nem lesz teso. Lehet ha meg nem keszultunk fel ra?? De azert jo lenne, ha megis osszejonne! ;)
basa31
 
 


Gröni: én a fél karomat odaadnám egy ilyen tesztért! :wink:
Viri: köszi, reménykedem én is, hogy így lesz!

Kép
németh
 
 


Nati, Grönland! Terhes teszt? Bocs, ha hülyeséget kérdezek.
timejka
 
 


Sziasztok!

Szeretnék segitséget kérni clostira lenne szükségem ha valaki tud segitsen szivesen fizetek bár mennyit érte.
Segitségeteket előre is köszönöm.
pandics
 


pandics probald meg a megmaradt gyogyszerek topikba,ott szoktak ilyesmivel foglalkozni,ott bizti talalsz.

Kép
monyo83
 
 


Kinga!

Jajj, nem akartam félreérthető lenni! Örülök neki, talán ilyennek is kell lennie a 11. napon, csak nem ismerem ezt a tesztet és nem tom pontosan mit is higgyek! :roll: Kicsit erősebb, mint előtte való nap, ezért kezdem elhinni!

Köszönöm Basa! :wink:

Timejka!

Igen az! Natié is! :wink:

Monyo!

Nálatok tuti semmi? :roll:
Vendég
 


groni,szerintem tuti.
neked viszont gratulalok :lol: szep ez a teszt ,sot...meg annal is szebb. :lol:

Kép
monyo83
 
 


Köszi Monyo! :wink: Azért még ne adjuk fel, soha nem lehet tudni! :wink:
Vendég
 


groni hat az nagy csoda lenne,es tutira sunyinak hivnank,mert bujkal a szulei elott.

amugy nem hiszek benne,ma szepen megjon es kezdem a kovetkezo ciklust.mar tulleptem ezen.

Kép
monyo83
 
 


Ó Monyo, nem tudtam! :( Sajnálom! Most is stimus, tüszőrepis ciklus lesz?
Vendég
 


groland igen megint ugyanez,mas valsztasom nem sok van.Most egy kicsit elvesztettem ebben a hitem de vegig akarom csinalni,ha mar egyszer belekeztem.

Kép
monyo83
 
 


Monyo!

Nem csodálom! Ha most nem sikerült volna, én sem bíznék már annyira! De nem is ez számít! Most sem számítottam semmi jóra, mégis megtörtént, nem ezen múlik! De azért szedd össze magad, sikerülnie kell és fog is! :wink:
Vendég
 


groni,figyi en closty nelkul is tudok nemerosodohiperhalvany tesztet pisilni,clostyval sem jutottam elorebb.ezert vesztettem el a hitem.

Kép
monyo83
 
 


Megértelek Monyo! De a kitartásodnak meg lesz az eredménye! Olyan sokszor veszítetted már el a hited, oszt mindig sikerült talpra állnod, most is menni fog és ahogy itt lesz a középidő megint optimista leszel! :wink:
Vendég
 


Monyo, most ertheto, hogy igy erzel, foleg, ha meg(nem)kell jonnie...
Fel a fejjel!
Egyebkent nem ertem, hogy miert van ez igy??? Akinek nem kell annak lesz es mi annyira szeretnenk es megsem, vagy nehezen. Talan tulzottan akarjuk es stresszeljuk magunkat emiatt. Csak tudnam, hogy lehet nem arra gondolni... :roll:
basa31
 
 


basa hát egyetértek, eddig egész jól bírtam hogy nem foglalkozom a dologgal, de most hogy közeledek a középidőhöz, egyre jobban foglalkoztat megint, annyi hogy most nem hőmérőzök, csak lh tesztet csinálok, az tegnap majd nem + volt már, kiváncsi vagyok a maira, illetve hát ma megyek uh-ra, így lehet nem is csinálok délután.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Csajok akkor gratulálok! Vigyázzatok magatokra!

Mi meg várjuk a csodát továbbra is.
timejka
 
 


Gabi, drukk, hogy jot mondjon a doki! :)

Timejka, igazad van...mi is csodara varunk.

KITARTAST ES NE feledjetek: a remeny hal meg utoljara! :shock:
basa31
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok!

Lehetne rögtön egy kérdésem? Négy hónapja szedem a clostit és ma volt először, hogy barnázgattam. Még hat nap van hátra a ciklusomból és még nem fordult elő ilyen. Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

Előre is köszi a segítséget:
Andi

Kép
anda81
 
 


Gröni: nagyon szép a teszted. Szépen erősödik.

Basa: igen én is úgy érzem néha, hogy nem készültem fel rá. De mikor megjön akkor meg szomorú leszek. Ez olyan kettős érzés. Kicsit határozatlan vagyok, vagy mégse :lol:

Kinga: mikor mensi után mész vissza a dokihoz?

Monyó: hány hónapig ajánlja a dokid a stimus hónapokat? Azért én drukkolok, hogy ne jöjjön meg.

Gabi: én is elhatároztam, hogy nem hőzök, de nem tudom megállni. Viszont nem vettem lh tesztet :) Fejlődőképes vagyok mi? :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Örülök mindenki terhességének, de ti nem vagytok ilyenkor kicsit szomorúak, hogy bezzeg nekem nem sikerül? Idén szülni akartam, de esély nincs rá. Tavaly is szülni akartam. Jövőre is azt fogom mondani, hogy 2009-ben szülnöm kell? Remélem nem. Lehet hogy megbonyolítottam ezt a mondatot.

Nati, Gröni majd ha mentek a dokibácsihoz, akkor megírjátok, hogy mi a helyzet?
timejka
 
 


Timejka!
Ne legyen emiatt leliismeretfurdalásod!Szerintem szinte mindenki így van ezzel, sőt hidd el vannak olyanok, akik örülni sem tudnak, másnak sem.Na ez csúnya!Én is annyira de annyira tudok örülni a friss terheseknek, de rögtön jön a kérdés: És én mikor jövök??????? :?

Kép
Kép
zazzy
 
 


sziaasztok

Sajnos nem mondott sok jót a doki, legszivesebben sírnék egy jó nagyot, de nem tehetem mert itt vannaka gyerekek.

Jobb petefészekben semmi, balban pedig sok apró tüsző, amiből azt mondta a doki hogy nem érés képes, vagy hogy fogalmazott. Egy volt ami mérhető nagyságú volt, az 10 mm volt. Amire azt mondta nem tudni hogy lesz e belőle valami.
Most az van hogy a 20. napon kell mennem vérvételre aholmegnézik a hormonokat, illetve terheléses cukrot. És következő ciklusban 3x1-et kell szednem a 3. naptól a clostyból. Azt mondta hogy a vérvétel függvényében ha akarom és lehet akkor csinál nekem laparoszkópot ahol megcsinálná a hsg-t is, de az 40 perces eljárás, mély altatásban, és én attól nagyon félek úgy hogy ha az az ára hogy legyen még gyerekem akkor valószínű nekem nem lesz több mert én azt a műtétet nem vállalom.

Elkeseredtem, szomorú vagyok. :( :( :( :(

Szerintetek sem lehet esélyem már ebben a hónapban?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Timejka!

Megértelek, mondjuk én mindig tudtam örülni egy új élet kezdetének, úgy is, hogy nekem nem sikerül!Bennem nincsenek, nem is voltak ilyen érzések! 9 évig nem történt meg nálunk a csoda, pedig minden vágyunk ez volt, de akkor sem éreztem ezt! Biztos azért is könnyebb, mert van már egy fiam! :roll: Kicsit szar is volt idejönnöm és bejelentenem, de ugye nem haragszik senki? :oops:
Vendég
 


Gabi!

Emlékszel még az én gyönyörű görbémre? Az akkor lett ilyen, mikor elvileg csak apró tüszők voltak az egyik petefészkemben! :wink: Lehet, hogy megrepedt már korábban, nem? :roll: Fura, hogy az lh-d majdnem pozitív volt tegnap! :roll: Tudom, hogy nem mérsz, de lehet, hogy kéne, talán okosabbak lennénk!
Vendég
 


grönland igen emlékszem, nem tudom lehetséges, hogy megrepedt, én is gondoltam rá hogy még is kellene mérnem a hőmet, talán még látszódna valami. Azt hiszem holnap még is mérni fogom.
Az viszont igaz, hogy októberben ugyan ilyen volt, hogy sok kicsi apró tüszőm volt, akkor mérhető egyáltalán nem volt, aztán a 17. napon még is volt valami, mert rá 10-ra + lett a terhességi tesztem, csak a drága nem maradt meg. Hát ha most is ez lesz.Csak a végeredmény egy egészséges baba lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi!

Abban a topikban ahová rendszeresen írok, az egyik lánynak sem láttak semmit a 10. napon, talán a 16. nap környékén ott volt egy domináns nagy! A méretét már nem tom, de pár nap múlva repedt! Fucsa dolgoat művel sokszor a szervezetünk!
Vendég
 


grönland hát igen, van benne valami.

Egy bizti hogy a következő hónapban megpróbálok úgy menni hogy kb a 15. napon, hát ha akkor már látszik is valami. Ilyenkor meg csak sokkolom magam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gröni: tudom, hogy örülsz, csak azért írtam, hogy szerintem is tuti csíkos! És nehogy már kínosan érezd magad, amiért bejelentetted!
Gabi: ne add fel, még bármi lehet!
Timejka: szerintem mindenki így van ezzel. Én az elmúlt két hétben vettem 4 újságot, és mindegyikben az volt, hogy ki mindenki terhes. Már szinte úgy éreztem, hogy az egész világon kizárólag csak én vagyok az, aki nem terhes.
Viri: április 1-jén megyek dokihoz. Kb. félidőben leszek akkor.
Andi: nem tudom, én csak egy hónapig szedtem, nekemnem volt ilyen.
Basa: jó lenne tudni tényleg, hogy milyen az, hogy nem gondolni rá. Na de ha az ember együtt van a párjával, hogy csinálja, hogy ne gondoljon rá,hogy na ebből akár gyerek is lehet? :roll: Én elterveztem, hogy nem fogom mérni a hőmet, de a doki azt mondta, hogy mérjem. Most az esélytelenek nyugalmával fogom kezdeni a legújabb hónapot.

Kép
németh
 
 


Grönland! Én nem haragszom, én is örülök egy új életnek. És tudod, akik ennyi ideig vártak a babára nagyon-nagyon megérdemlik és tényleg örülök. Barátnőm 1 hónap szüli a 2. babáját és már tök várom.
Nagyon vigyázzato magatokra. Mikor mész dokihoz?

Zazzay tényleg ez nagy kérdés, hogy mikor jövök én? Reméljük még az idén mindenkinél jön a várva várt bébi.

Gröni tényleg örülök, lehet, hogy kicsit rosszul fogalmaztam. Ne haragudj.
timejka
 
 


sziasztok csak bekukk mert ezerrel sutkerezek. :lol: 2cn en vagyok,indul a stimu :? ahogy lesz idom jovok es visszaolvasok.

Kép
monyo83
 
 


Timejka!

Értem ám, hogy mit akarsz, tudom, hogy nem rosszból írtad! :wink: Sokszor el is gondolkodtam, hogy miért nem üt szíven más babásodása, lehet, hogy nem is akarom annyira! De mindig arra jutottam, hogy eljön a mi időnk is! El is jött, de sajnos háromszor is rosszul végződött! :cry: Így összeségében már 11 éve várunk egy kisbabára! Talán picit bele is törödtem! :roll: Na és ugye a rosszcsont fiam sem hagyta, hogy ezen törjem a buksimat! :lol: Ezért írtam, hogy valszeg ezért könnyebb nekünk! Egy picit sem haragszom! :wink: Lehet, hogy én rosszul fogalmaztam! :oops: :roll:

Monyo!

Csak előre! Nálatok süt a nap? Na, erre most nagyon irigy vagyok! Hajrá fényterápia! :wink:

Kinga!

Köszi, jól esett! :wink: Miért esélytelen? Én cisztás hónap után lettem babás! Nemcsak velem történhet ilyen csoda! :wink:
Vendég
 


groni :lol: :lol: sutkerezek=sutom a kalacsokat az egesz familianak :lol: :lol: ezen most jot nevettem :lol:

Kép
monyo83
 
 


Basszus Monyo, akkor nem irigyellek! :lol: De te szeretsz sütni! :wink: És tudsz is! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Monyo, köszi a táblát!

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok sok locsolóval, meg zebrás tesztekkel!!!

Szilvi
szilvia80
 
 


Gröni: jó lenne, ha igazad lenne. Csak most nem tudom merjünk próbálkozni mielőtt a doki megint megnézi, hogy ott van-e még a ciszta? Szerinted?

Kép
németh
 
 


Kinga!

Én biztos nem hagynék ki egy hónapot sem ciszta miatt! Írtam már, hogy cisztás hónap után lettes babás? :wink: Most pedig középidőben volt egy bazi nagy cisztám és így is sikerült! Szóval egy ciszta nehogy az utadba merjen állni! :wink:
Vendég
 


Kinga: én ciszta mellett hordtam ki a fiam! És csak szopi alatt múlt el. Ez miatt nehogy kihagyjatok egy hónapot!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Köszi csajok, akkor megmondom apának, hogy nincs lazsa! :oops: :lol:

Kép
németh
 
 


sziasztok.

reggel izgatottam ultem ide mert egesz hetvegen a parom bitorolta a gepet.Gondoltam feldobok egy tablat erre..........nincs meg :twisted: A dragalatos ferjem ujratelepitette a gepet es nem tudom hova a feszkes fenebe tudta elrejteni a dokumentumaimat :twisted: ilyenkor tudnam szetverni ha itthon lenne.

amugy ezen kivul jol vagyok,masodik napja szedem a bogyot,a vonalzomon latszik hogy mikor megyek tuszolesre,a szulinapos vonalzom meg mutatja hogy m,elyik nap kell megjonnnie :twisted: pont a szulinapomon.

Kép
monyo83
 
 


Monyo, aprilisban szulettel? En is..aprilis 26

Hajra stimus honap! Nekem valamikor a honap vegen vagy aprilis elejen kell megjonnie es aztan elkezdem szedni megint a clostit.
basa31
 
 


basa igen aprilisban szulettem,meg az ocsem is.
aprilis 19 az ocsem 6 ev mulva aprilis 21 :lol:

Kép
monyo83
 
 


monyo, :) meg nagyon fiatal vagy! ;)
basa31
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?