Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!

Elmesélek Neked egy storyt Zorkáról. Biztos nem lesz tőle jobbkedved, de hátha:))
Tavaly nyáron történt Krétán, akkor Zorka ugye 8 hónapos volt. Bementünk a tengerbe, én a gumimatracon heverésztem, Zorka meg a baba-úszógumiban, biztos ismered, olyan, mint egy gumicsónak, csak 2 lyuk van az alján, ahol kidugja a lábát, így belelóg a vízbe. Zorka elaludt az úszógumiban, én meg magam előtt lökdöstem (én a gumimatracon!!!) Párom fotózgatott minket, időközben pedig kisodrott a hullám teljesen a partra, és egy erős hullám felborította Zorka úszógumiját.Az én agyam teljesen lebénult, eszembe sem jutott leugrani a matracról, hanem azon keresztül próbáltam visszafordítani az úszógumit, aminek az lett az eredménye, hogy a gyerek fejest esett az úszógumiból, bele a vízbe. Kikaptam a gyereket a vízből, de azalatt a századmásodperc alatt nekem minden hülyeség lejátszódott az agyamban; vizimentők, újraélesztés, majd kinyomunk egy liter vizet a tüdejéből, stb...Felkaptam a gyereket, azt sem tudtam mit kezdjek vele, ő meg egy hang nélkül meresztette rám a szemeit, egyet nem köhögött, hangja nem volt , láthatóan még csak meg sem ijedt. (ez szerintem a babaúszásnak köszönhető)Baromira nem értette a helyzetet az látszott, de kutyabaja sem volt. Képzelheted mit éreztem én, napokig a Mi lett volna, ha... kezdetű gondolatok gyötörtek...
Aztán rájöttem, hogy tök fölösleges ezen rágódni és minden gyerekes ismerősöm elmesélt erre egy horror-storyt, ami velük történt meg...Szóval előbb-utóbb mindenkivel történik valami baleset, és szerencsére ezeknek a 90%-a nyomtalanul gyógyul. Legfeljebb nem mindenki meséli el, mert maga előtt is szégyenli, hogy vele ilyesmi megtörténhetett. Az egyik ismerősöm pl a babahordozóból ejtette fejre a 3 hónapos gyerekét, egyenesen a konyhakőre. Ők is megjárták a Heim Pált, és ott sem volt semmi gáz. Ma már nevetve meséli el ezt a történetet. Úgyhogy ne hibáztasd magad, mindenkivel előfordul ilyesmi!!!Az a fő, hogy nem történt semmi baj.
És most csatolok egy képet, ami 10 másodperccel a mi balesetünk előtt történt:) Kép
Vendég
 


Sziasztok!!!

Anikó!!

Akkor tényleg van játszóház holnap??? :lol: :lol: :lol: :lol: De jó, akkor mi is tudunk csatlakozni, mert már tavaszi szünet van :lol: :lol: :lol:

Adrienn!!

Tényleg szép lett a szoba!! Mi is nagyon szeretjük a sárgát. :lol: :lol: És halkan jegyzem meg: Évivel és Zolival lehet egy kis baj, ha ilyen horror dolgokat látnak bele ebbe a tündéri bordűrbe :lol: :lol:

Orvosi: az a törvény, hogy az iskolának 800 fő felett kell alkalmaznia egy főállású iskolavédőnőt. Ez alatt nem muszáj (és meg is sporolják ezt a kiadást) Ilyankor a körzeti védőnők látják el a dolgokat: oltások és a kötelező viszgálatok. DE lehetetlenség is ott lenni többet, mert annyi az egyéb elfoglaltsága a körzetben (most ne ecseteljük, hogy milyen lelkiismeretességgel dolgoznak egyesek,vegyük alapul a tiszességes munkát végző kolleginákat) Én csak 4 órában vagyok, de állandóan van nálam egy-egy gyerek ilyen-olyan bajjal. Tornaórán sérülnek, udvaron elesnek, hasuk fáj, fejük fáj, stb. Szóval nem unatkozom. És azt látom, hogy a tanárok és a gyerekek is örülnek nekem (nem személy szerint, csak mint védőnő)


Ildi!!

Mi festünk a csajokkal tojásokat: vettem kreatív boltba műanyag tojásokat, és hozzá való festéket, már nagyon várják a csajok :lol: :lol: Azt tervezgetik, hogy kinek milyen színű tojást fessenek. Én utálom a húsvétot - ez az egyetlen ünnep aminek nem szeretem a körítését :cry: :oops: Utálom a locsolkodást, eddig el is menekültünk itthonról, de már nem lehet a csajok miatt, hiszen hozzájuk jönnek a locsolók!!! :lol: :lol:

Ilyen az ember: mindig azt hiszi, hogy csak mással történnek meg ilyen dolgok. De, nem, mert mindenkivel történnek ilyen dolgok, csak - ahogy Judit írta - legfeljebb szégyenli elmondani.

Csajok!!

Küldjetek már egy kis tavaszi fáradság vírust hozzánk is, hátha akkor fél 10 előtt is le tudnám "lőni" a Sárát és nem kelne minden éjjel 6X :roll: :roll: Ma reggel is (a megfelelően szar éjszaka után) megjelentek kézenfogva az ágyunknál fél 7 -kor, hogy akkor most menjünk és csináljunk kávét!! :roll: :roll:
Ha még egyszer valaki leírja, hogy milyen jókat alszanak én síkítófrászt kapok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Katus!!

Gasztros kontrollon mi volt????? Remélem nem találtak ki valami újabb hülyeséget :roll: :roll:

Anett!!

Hogy vagy? Mi volt ez a hasmenés balhé???


Gyerek neme kérdéshez: csak az újak kedvéért :lol: :lol:
Én azt hittem magamról hogy fiús anyuka lennék, ha lennék. Csak fiút tudtam magamnak elképzelni. Aztán teherbe estem: fiús formájú volt a hasam, fiúval álmodtam, még egy cigányasszony is megjósolta, hogy fiam lesz. Erre megszületett MArietta, aki teljes meglepetés volt, mert soha nem mutatta magát az ultrahangokon!
És annak ellenére, hogy el sem tudtam képzelni, hogy lányom legyen, amikor a kezembe adták a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy lányom született. Na, persze évekig "fiamnak" szólítottam, ha mérgesen szóltam rá!! :lol: :lol: :lol: Aztán már meg sem lepődtem, amikor a második gyereknék megláttam a 18 hetes ultrahangon, hogy valami nagyon hiányzik a gáttájékon :lol: :lol: :lol:


Akkor holnap????????????????????????????????????????????????

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Bakker!! Micsoda hóesés!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

Basszus csajok, esik a hó :!: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:
Idén sem lesz barack, meg mandula :?: :evil: :shock:
Vagy csak horror áron :?:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 



Judit,
Köszi, persze beugrom valamikor. De nem most :evil: :cry:
Maja különben még alszik :lol:
Ezt az itéletidőt!
Köszi, majd csörgetlek :D

Gyöngyi,
Látom előzgetjük egymást :lol:
Akkor odaszólok a játszóba. Aztán jön aki tud. Ibolya mondta, hogy Ő is tud jönni, sőt hozza Enikőt is.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ez durva csajok!
Egész télen nem esett így a hó, mint most...
Jó, hogy egy órával ezelőtt vittem fel Zorka overallját a padlásra. Lehet, hogy ma még hóembert építünk????
Vendég
 


Na, milyen időnk van?
Szakad a hó, a nap is süt. A szomszéd építkezésen hógolyóznak a munkások. Ez normális ....?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Hogy beindult hírtelen a fórum :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


most mi bajotok van????? Hét ágra süt a nap!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Most süt. Fél órája meg ezt a képet csináltam Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Olyanok vagyunk, mint az angolok - legjobb téma a csevejre az időjárás :)

Ildi,
beszélj nyugodtan a dologról szerintem is, hátha így hamarabb túl leszel rajta. Meséljek én is? Ancsi 3 hónapos vot, amikor először gurult - a gond csak az, hogy le a kanapéról a parkettára. Mi nem voltunk bent a szobában, csak a csattanásra rohantunk be. A MAdarászba kellett menni, nem tartottak bent. Mondjuk ő nem hányt. De nem mondták nekünk, hogy milyen nagy bajok lehetnek, így utólag elég necces. Mi is napokig-hetekig erről beszéltünk egymás között - mert nem mertük elmondani a családnak.. :oops:

No, akkor:
gasztrós kontroll :twisted:
Borzasztóan kiakadtam. Először tegnap, amikor a doki rá sem nézett a gyerekre, hanem nekem mutogatta az eredményeket, amiket már egyébként a telefonban is elmondott - enyhe d vitamin hiány, gyengébb immunrendszer és nyálkahártya izémizé (ezt nem értettem pontosan, de azt mondta, hogy ez nem gáz és kinőheti, meg különben is öröklött is lehet, csak valami anyag nehezebben szívódik fel... :?: ). És melleseg meg nincs meg még 3 eredmény: a tejallergia, a lisztérzékenység és a helicobaktérium szürés. De nem érti, hogy mit izgulok, úgysi meglesz. És az eddigiek alapján az is negatív lesz. Na igen, csakhogy előző nap anyósom felhívta a labort, ahol azt mondták neki, hogy már minden adat megjött. A doki tök ingerülten elmondta, hogy nem jött meg, és ne izguljak (ja nem is. Igaz, hoy még csak 6 hete vették a vért - február 6-án).
Na, mondta, hogy egy hét múlva telefonáljak, hátha addigra megjönnek a eredmények, anyósom pedig hívja a jános kh-at, ott csinálják a helicobaktérium és liszt vizsgálatot, hátha meg tudja sürgetni. És majd egyszer egyeztetünk időpontot s megint vihetünk pisi mintát és esetleg újabb labor, ha továbbra is lassan gyarapszik. (Kérdem én, minek???? Ha minden lelet jó????) Ismétlem, nem nézett a gyerekre, nem mérte le, semmi.

Erre reggel felhív a doki, hogy bocs, igaza volt anyósomnak, megvan a tejallergiás lelt is, az is negatív. És majd hívjam, hogy anyós mit intézett a jánosban. Na, hív anyósom: a jánosba ugyan elkerült a gyerek vére, de mivel nem adtak hozzá vizsgálatkérőt (vagy mi a tökömet), már egy hónapja ki is dobták a mintát... anélkül, hogy akármit is csináltak volna vele. Na, anyósom is kivan - soha többet nem enged minket a budai gykh-ba, mert ez nm fordulhatott volna elő, ha olyan helyre megyünk, ahol helyben csinálják a vizsgálatokat. Mondjuk szerintem is gáz. És egyébként meg már az összes többi vizsgálat egy hónapja megvan, csak elfelejtették a doktornőnek továbbítani. Mi lett volna, ha beteg tényleg a gyerekem? VAgy bárki másé. Ez így működhet? Oké, tudom, nehéz helyzetben vannak az egészséügyisek, sokat dolgoznak, meg minden, de egy esetben egyszerre ennyi gebaszt???

Most itt filózom, hogy mi legyen? a, felhívjam a dokit, hogy elbaltázták az utolsó két vizsgálatot? Nem szívesen, mert a, akkor újra megszúratja, hiába mondta ő is, hogyha gond lenne a két értékkel az máshol is megmutatkozna; b, annyira genya volt tegnap, hogy nincs hozzá kedvemőszintén szólva
b, ne hívjam fel, döntsek úgy, hogy a gyerekkel tuti nincs gond? - és viseljem a néha-néha rámtörő lelkifurit?
c, mutassam meg a leleteket a házi dokinak és akkor majd ő megmondja, hogy mi legyen?

Azt hiszem ez a c lesz, de nagyon nem akarnám megint megszúratni. Szörnyű volt...

Holnapi játszóház... a gyermekem még mindig takonypóc... a dokinéni szerint nem fertőz. Ha jó kedve lesz és nem zavar senkit, hogy taknyos, szívesen mennénk...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is-gyönyörködtünk :oops: :lol: Gerivel az ablakból :lol: .Nem semmi egy időjárás.

Adri,én sem látok semmi rémes dolgok ,és nagyon szép lesz Dóra szobája :lol: .Én is imádom a sárga elég sok variációját-nálunk is ebben pompázik jóformán az egész lakás :lol: .

Anett,ugye nem lettél ennyire beteg?Remélem nem ezért nem irsz.

Katus,drága gyere és irjál valamit/ már 1 napja szorítok és már görcsben áll a kezem/,nagyon csöndben vagy!Remélem nincs semmi baj!

Gyöngyi,én lefényképeztem a csajokat,de miután egyöntetüleg "megfenyegettek" :lol: ,hogy meg ne próbáljam felrakni ,igy töröltem a gépemről.De nagyon ügyik és kitartóak.
Pizza?Olvastam :oops: -de azért próbáld ki az ötletemet,hátha :oops: Legközelebb én is igy csinálom kiváncsiságból.

Ildi,hogy van a fogad?Azóta sem semmi?Tényleg csak a szél lehetett.

Anikó,Maja / is,ugyanugy mint a többi :lol: :lol: :lol: /,egy szupi gyerek,nem volt vele/velük semmi gond.Edó kis drága is milyen sokáig birta anyuci nélkül,és aminek nagyon örültem,hogy mindnek értettem a beszédét :lol: :lol: :lol: .

Judit,idén én sem festek tojást,Ildihez hasonlóan semmi kedvem semmihez és hangulatom sincs.Én inkább a tavaszt várom,a husvéti matricák helyett virágoknak áltam neki :lol: .
Hát a ti balesetetek sem semmi,még jó hogy nem történt komolyabb baj :cry:

na jó megyek,mert a Geri már 5 perce rajtam ugrál és nem győzőm javítani a hibákat :oops:

Akkor holnap 10 körül a játszóházban talizunk.Gyöngyi,örülök,hogy jöttök ti is.
bibolya
 
 


Katus,na végre :lol: :lol: :lol: .
Tudtam / tudtuk mindannyian ,hogy nem lehet semmi baj.
Én a gyerekorvosnak mutatnám meg a leleteket,a másik dokit meg hagynám,hátha egyszer felhiv,hogy mi van a nemlétező lelettel.
Gyere csak nyugodtan a játszóházba,szerintem mindenki taknyos egy kicsit valamilyen szinten.
bibolya
 
 



Katus!!

Hallod, ez elég felháborító!!!!! :twisted: :twisted: Trehányak voltak, erre nincs mentség!!! És ezek után még vidáman közli, hogy nincs semmi baja Ancsinak????? Ehhez nekünk itt nem kellett vérvétel!!!!! :lol: :lol: :lol:
Bár asszem a lisztérzékenységet érdemes lett volna megtudni. Dokinéni tuti a legjobb választás :wink: :wink:
Mi is taknyosak vagyunk, és megyünk, gyertek csak Ti is!!!!!!


Ibolya!!

Pizza??? Huncut vagy, mert ide nem írtam a pizzáról!!! :wink: :wink: :wink: Egyébként csak max 10% volt a teljeskiörlésű liszt a tésztában. Azt már rég kitapasztaltam, hogy csak teljeskiörlésű lisztből nem szabad sütni! Tök szar lesz!! :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi-én egy szóval sem irtam,hogy itt olvastam :oops:
Csak 10%-ék?Akkor ne is probálkozzak a fele-fele aránnyal? :roll: Na majd utána érdeklődök-a másik topicon az egyik csajszinak a férje pék,múltkor is leirtak egy nagyon fincsi pizza receptet-majd tőlük megkérdezem.
bibolya
 
 


Jó lett nagyon az avatarod :lol: :lol: :lol: Melyik progival tudtad ennyire lekicsinyiteni?Egyszerűen nekem nem megy :cry:
bibolya
 
 


A csajok képe is szupi,de a vonalzójuk elég érdekes dolgokat mutat :lol: :lol: :lol: 11 éves 11 hónapos 1372 hetes 2 napos :oops: :roll:
bibolya
 
 


Ibolya!!

Ugyanúgy kicsinyítetem le a képemet, mint a csajokét :lol:
Egyszerűen nem értem miért nem jön ösze a vonalzójuk, állandóan ezt írja ki - még alkotnom kell, mert kicsit túloznak a korral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sikerült!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


Kép

Kép

Kép
kállai
 
 


Sziasztok!

Jó előre ezzel kívánunk mindenkinek nagy-nagy szeretettel boldog ünnepeket!

Szonja, Tami, Anett és Zoli
kállai
 
 


Anett!
Húúúú, gyönyörűek a csajok! :P :P :P :P :P :P Persze a képek is :!: :!: :!:
Mi is kellemes ünnepeket kívánunk nektek és a többieknek is!

Katus!
Tegnap este írtam neked is egy elég hosszú hsz-t, de elszállt, amítől begurultam, és gyorsan kikapcsoltam a gépet.
A lényeg: Örülök, hogy Ancsinak nincs semmi komoly baja. Az eset pedig a vérmintákkal felháborító. :twisted: :twisted: :twisted: Ez az ami nem pénz kérdés, főleg a doki reakciója. Nem lehet mindent az egészségügy rossz helyzetére fogni, ezek inkább emberi hozzáállásokon múlnak. :twisted: :twisted: :twisted:
A Bajcsyban jártam én is hasonlóan. A november elején levett vér eredményét még január végén sem találták. Közben kiderült, hogy már karácsony után bent volt a kórház rendszerében. Nem elég, hogy nekem kellett nyomoznom és telefonálgatnom, még ők voltak felháborodva, hogy minek zaklatom ennyit őket. Igaz ebből az eredményből, csak az derült volna ki, hogy ha emelt dózisban adom tovább magamnak a vérhigítós injekciót, akkor is alvad-e rendesen a vérem, vagy jó esélyem van arra, hogy akár egy belsővérzés miatt elvérzek. :? :? :?
Szerencsére az eredmények jók lettek, de kellőképpen kiakadtam én is, főleg ahogy kezelték a dolgot.
Majd miután meg tudták, hogy már nem a Bajcsyba van a nőgyógyászom, közölték, hogy ide (angiológia) ne is jöjjek többet, az új dokim intézze úgy, ahogy akarja. (Jó, hogy több, mint féléve ott kezeltek és vizsgáltak!!!! Próbáltam volna a dokimmal beszélni, de nem volt bent és közölték, hogy egy ideig most nem is lesz, és ne is keressem többet.) :twisted: :twisted: :twisted:

Gyöngyi!
Most már mindent értek. Mi csak kb 630-an vagyunk a suliban. De azért nekünk is jó lenne egy olyan aranyos védőnéni, mint te, még ha csak 4 órában is. (Bár a mostani is aranyos, csak alig látjuk!)Sok terhet venne le a tanárok válláról, és legalább nem izgulnánk, hogy biztos jól döntöttünk-e, különösebb végzettség nélkül!


Csajok!
Örülök, hogy nektek is tetszik a babaszobánk (a nem túl jó fotók ellenére is). És az pedig kifejezetten elégedettséggel tölt el :oops: :oops: :oops: , hogy szerintetek sem gyilkos az én macim, és az egérke is csak alszik! :P :P :P

Évi!
Kiheverted már a szerdai napod? Ha gondolod jelentkezz, ma már voltam a védőnőnél (szívhang oké, még most is harántfekvésű), és majd csak dél körül megyek a postára. Ha kell valami akkkor szólj!!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan :D a fővárosi állatkert helyett, húsvéti program:
http://www.vadaspark-budakeszi.hu/programok
és
http://www.skanzen.hu/
Nekünk mindkettő bevállt!

Szandra, Anett!
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381
A 90 naposhoz! :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!

Felrakok pár képet ízelítőnek!! A többit is szívesen "odaadom" csak mondjátok meg kinek hova menjen (mail, messenger)!


Kép Kép

Ezeket meg a Marietta csinálta :lol: :lol: :

Kép Kép

Na, jó, nem tudok leállni :oops: , vannak portrék is:

Kép Kép

Ezt Botonddal csináltuk :lol: :lol:
Kép Kép

És a kedvencem:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anita!!

Szimpi ez a 90 napos diéta, lehet nekiállok én is!!! Tornáznom is kell????? :lol: :lol: :lol:

Kedden legyen torna, lécci, lécci, mert még tart a szünet, tudnék catlakozni!!! :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csajok,ennek a 90.napos diétának van egy nagyon jó oldala is,nézzétek át sok hasznos segítséget ad a fogyáshoz.

http://90naposdieta.lap.hu/

http://www.nlcafe.hu/eletmod/20060717/9 ... t_program/
bibolya
 
 


Sziasztok!

Szeretnék egy kis félreértést tisztázni elsősorban magam miatt.

Aki benne volt a történetben, ami miatt ez az írás született az tudja miről van szó, akihez még nem jutott el, annak elpletykáljuk majd.

A szereplők nem igazán lényegesek (bár név nélkül szart sem ér a sztori -ezt nem én mondtam :) ) de kitálálható, az egyik érintett én vagyok.

a szokásos: valaki mond valamit, aki, nem úgy érti, erre valaki valakinek mond valamit, aki félreérti, és az eredeti valakihez visszajutva, az jól rosszul érzi magat, majd ebből egyenesen következik, hogy lassan mindenki.

és senki nem tudja mi a fene van

eddig érthető, igaz? :P valaki, mindenki, és senki bárki lehet..... 8)

Én, amikor el kezdtem járni az egyetemre azt éreztem, helyemre kerültem, nem kell olyan dolgokat leírnom , mondanom, ami nem én vagyok, bátran vállalhatom a véleményem, mert szabad. és nem akarnak félre érteni... (persze nyilván a családomba ez mindig is így volt.) No, én úgy érzem ez a topik is ilyen hely. Sokfélék vagyunk, de beszélhetünk bátran, születnek barátságok, szoros és kevésbé szoros kapcsolatok, de senki nem kérdőjelezi meg a másikat.

én ezért szeretem ezt a forumot olvasni és ide írni.

lehet nyugodtan idealistának gondolni.... mert az vagyok

azt gondolom, hogy a közös programok, az együtt küzdés (torna
:D ) igazolja idealizmusomat.

én nem szerteném, ha félre értenétek, és ettől bárki rosszul érezné magát... ez nagyon fontos szerintem...

Kicsit komoly lett... remélem nem félre érthető :P

anett
kállai
 
 


Anett drága!

Miért nem irsz konkrétumokat?Lehet,hogy csak a középiskolai végzettségem teszi :oops: ,de egyszerüen nem tudom kihámozni a mondandódat :oops: :cry: :cry: .Mi a baj?Délelött miért nem mondtad el?Annyira összedugtátok a kis fejeteket a Gyöngyivel és a Szandrával,hogy nem nagyon lehetett hozzátok szólni :oops: .
Ugy gondolom,ha valakivel / akár velem is/ bajod van,mond meg nyugodtan a szemébe-szemembe,én csak akkor szoktam megsértődni / de akkor nagyon/ ha nem jogos a dolog.

Várom a többiek reagálását is,hátha többet is megtudok a dologról :oops: és kiderül,hogy mégis kinek szántad az irományodat :cry:
bibolya
 
 


Jaj....

ezt a történetet direkt így meséltem el.... akiről szól az tudja...

és nem is érdekes kik voltunk a a szereplői (különben Anikó és Judit még)... nincs is harag.... de ez bennem volt és gondoltam közzé teszem

de mivel te vagy a második aki félreérti, leírom a neveket (és erősítsetek meg lányok, hogy nem nehezteltek e miatt)

Gyöngyiékkel beszélgettünk, teljesen más dolgokról, lehet csatlakozni máskor...

és meg szoktam mondani a szemébe, ha valakivel bajom van

most már kifejezetten szarul érzem magam...
kállai
 
 


Anita!
Kár, hogy mondtad, a tegnapi napunk nem sokat ért a 90 naposból mert így apa egyből bűnözősre vette a figurát :wink: :) . Megnézem a linket, köszi.

Anett!
Kijött :wink: :) . Édes vagy, ha engednéd megölelnélek de nem teszem :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ibolya!
Semmi gáz nincs, az érintett/érintettek értették. Semmi gáz nem volt a játszóházban, de tényleg.

NE PARÁZZATOK!!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


az egyetemmel pedig csak párhuzamot akartam vonni ott is jó - itt is jó alapon

Nagymamám nyolc osztályt végezhetett, de kevés okosabb embert ismerek...
kállai
 
 


Ne aggódjatok, én sem tudtam igazán kihámozni a történteket :lol: :lol: :lol: , de gondolom akik érintettek, azok igen.
És örülök, hogy nem vagyok érintett - pedig lehetnék :roll: :roll:
Sajnos az írott szó nem mindig azt tükrözi, amit mondani akarunk.


Egy gondom van: Anett elvonta a figyelmet a képkeről :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig szerintem nagyon jók lettek :cry: :cry: :cry: :cry:

Katus, Ildi!!!

Hiányoztatok!!! Olyan piszokság, hogy zárva volt a játszóház!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ildi!! Minden rendben volt? Hallottam hol jártál a játszóház helyett :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Jajj, nagyon jók a képek GYöngyi!!! Marietta őstehetség szerintem. Járasd Anetthoz, hogy kiművelje :)

Annyira sajnálom, hogy nem mentünk, de be sem fértünk volna... :)

Egyébként 11-re szedtem össze a kiscsajt, úgyhogy a játszóházba is jó későn mentünk volna. Elmentünk helyette CBA-ba,de akkora rohadt nagy szél volt, hogy fúj. Annyira utálom: nyűgös vagyok, fáj a fejem, ideges vagyok és türelmetlen... fujjj. Azért jó is volt benne, turiztam Ancsinak 1 farmer kendőt, egy pamut sapit, egy fehér kiskalapot és egy rövid pamut gatyót, mindezt 300 Ft-ért :) Asszem jó vétel volt :) Csak legyen olyan idő, hogy rá lehessen adni!

Gyöngyi,
a dokinéni barátnőm is azt mondja, hogy azért a lisztet nézessük meg... de annyira fosok a vérvételtől :oops: :oops: :oops: :oops:

Anett,
azt hiszem erre most nem tudok mit mondani. :oops:
De ne érezd magad rosszul, jó? :shock:
ÉS a képek csodálatosak. Szerintem a csajok tuti modellek lesznek. vagy már azok is.
:P

Kellemes hétvégét MINDENKINEK!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


De tényleg, miért volt zárva a játszóház????? :?: :evil:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anett,

Azt hitem tegnap megbeszéltük...amúgy én direkt nem itt a topikon írtam, mert nem akartam a többieket belekeverni...

Mindenki,

Kellemes húsvétot Mindenkinek, hétvégén nem nagyon leszek gépközelben.
Vendég
 


Csak mert meglettem szólítva.....
[quote] írta:s meg szoktam mondani a szemébe, ha valakivel bajom van

Nekem miért nem :?:

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


De sügér vagyok...

Ibolya,
Nagyon-nagyon köszi, hogy felhívtál, annyira jól esett. De tényleg.
Remélem a jövő hét jobban alakul nekem és el tudunk menni mindenhová (ahová hívtok :) )

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


És még azt is akartam, hogy:

Gyöngyi,
szuperek az új vonalzók és az avatarod is! (a kedvenc piros mellényem, hmmm :) )

Lányok! Nemááááár.... :roll:

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Amiért ide írtam az a következő: nem akarok félreértéseket.

Anikó!

Mert nem volt veled problémám, csak azért mert összeakartál békíteni valakivel, akire nem haragudtam. Mivel ma tartózkodó voltál a játszóházban, lett egy két gondolatom, amit le szerettem volna írni. Általánosságba. Jobban sikerült felfújnom az ügyet, de a cél nem ez volt.

Judit!

Mivel éreztem feszültséget és nem szeretnék hasonló dolgokkal sem foglalkozni, sem rosszul érezni magam tőlük, és mert veled már tisztáztam hogy mi volt, gondoltam elejébe megyek a dolgoknak, máskor ne kerüljek ilyen helyzetbe. Ha visszaolvasol bármelyik hozzászólásomhoz klikkelve, észre veheted, nem szoktam embereket megbántani. Nem érzem jobban magam tőle. Nyilván e félre sikerült monológgal sem ez volt a szándékom.

Látom, megbántottalak benneteket. Ezért bocsánat.

anett
kállai
 
 


Sziasztok!

Nem tudok most visszaolvasni, pláne mert több km-nyi lemaradásom van kedd óta :oops: Ezért most csak beköszönök, önzőzök, aztán búcsúzok is egy időre :P

Szerdán voltam UH-n és az első NST-n. Minden O.K. volt, a doki kb. 2700 grammra tippelte, szerinte 3.5-4 kg lesz, ha végig bent marad :lol: (amit őszintén remélünk :wink: ) Az NST-n mondta a szülésznő, hogy vannak ám keményedéseim :shock: mondtam neki én ezekből nem nagyon érzek semmit. Ahogy néztem azokat a kricc-kraccokat amit Ő keményedésnek mutatott...hát... tényleg elég gyakoriak lehetnek :roll: a skálán meg 40 fölött járt a kricc-kracc teteje. Mondjuk nekem ez olyan sokat nem mond, de láttam, hogy 100-ig van a skála :arrow: gondolom az már a tuti szülés :roll: Kb. délig a kórházban voltam, mert meglátogattam a főnöknőm lányát is, aki ugye bár csak 1 nappal előttem kellett volna, hogy szüljön, de hétfőn jött a baba. Szerencsére minden O.K. velük, és nem is kicsi a babó: 51 cm, 2600 gramm :D
Ez után még elmentem egy másik fórumról megismert csajszihoz pletyizni /egyazon napra vagyunk kiírva :) / , majd este még meglátogattuk a Zuram volt főnökééket, mert nekik van egy tündéri kisbabójuk :lol: ) Este 9 körül értünk haza..szóval nem unatkoztam.

Na, ezt csütörtökön ki kellett pihennem...(délig aludtam :oops: ) ...délután babaruhákat mostam...most látom csak annyi kis méretű rucink van, hogy sztem lesz olyan, amit nem is tudok majd ráadni és már ki is nőtte :shock: :roll: :wink: Este elmentünk DM-be, Brico store-ba, Brendonba, maj Auchan-ba :arrow: így ismét későn értünk haza.

Folyt köv. de ezt most elküldöm, mert félek, hogy elszáll!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


... ezt meg ma kellett kipihennem, de úgy, hogy holnap megyünk egyik barinőmhöz lakásavatóra, így ma sütiket gyártok, ill. Húsvétra megyünk férjem szüleihez, így nem ártana 1-2 dolgot bepakolnom az utazásra. Ja, és még este LIDL-be is voltunk.

Most ott tartok, hogy utolsó adag süti sül, de a pakolással még sehol sem állunk...ezért is nem tudtam most visszaolvasni, de gondoltam írok nektek "pár sort", hogy legyen mit olvasnotok míg nem vagyok :wink:

Így most búcsúzok is, mert van még teendőm mára, pedig ma elég sokat fájtam...hiába, na közeleg a vége :shock: :D

Jó éjszakát mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


KELLEMES, NYUSZIKKAL, SONKÁVAL, TOJÁSSAL, LOCSOLÓKKAL... TELE HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK NEKTEK!

Kép

Attila és Évi

Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi,bocsika :oops: :oops: :oops: tényleg elfelejtettük dicsérni a képeidet,és látom,hogy a segédeid sem maradtak el tőled :lol: :lol: :lol: nagyon jó képeket készítettek ők is.

Szandra,nem parázok,de amikor ennyire köntörfalazva van valami leirva,akkor beindul a fantáziám 8) .

Katus,sok jó ember kis helyen is elfér :lol: ,jöhetetek volna :cry: .
Játszóházról nem derült ki semmi,mi gondoljuk ugy,hogy a tavaszi szünet miatt van zárva.
Jó vásárt csináltál-nyugi,azért lesz jó idő / valamikor :oops: /.

Évi,látom,még most sem tudsz pihenni :lol: .Zajlik az élet nálad ezerrel :lol: :lol: :lol: .Szerinted,amig a korházban leszel azt a pár napot pihenéssel tudod majd tölteni 8) :oops: :lol: :?: Egy másik topicon olvastam egy kismamát,hogy az utolsó 2 hétben ugye naponta kell járni majd minden alkalommal 80-100-as fájásokat mutatott neki a gép,mégsem érzett belőle semmit-vagyis csak keményedéseket,de nem voltak fájdalmasak.Ja,és a 41.héten szült :oops:
Vigyázzatok magatokra az úton,és jó pihenést :lol:
bibolya
 
 


Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánunk!

Kép
bibolya
 
 


Kép

Anita
putyu
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Kép


Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!!!

Remélem mindenki készül a nyuszira, és várja a locsolókat :lol: :lol:
Akkor jó készülődést mindenkinek!!

És boldog húsvétolást!!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?