Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ha beteg valaki, legyengül az immunrendszer. A legyengült immunrendszer mellett könnyebben ágyazódik be a baba. A szervezet nem tud annyira küzdeni a terhesség ellen :wink:
Ezt egy nagyon hozzáértő topiktársam magyarázta el :-D (egy másik topikban…)

Látom tegnap a sonka meg a többi húsvéti incifinciség volt a téma :-D Én imádom a kalácsot és a sonkát együtt!!! És idén saját készítésű kalácsom lesz! :-D
Ha vkit érdekel, nagyon eccerű recept, és már múlt pénteken ki is próbáltam. Elfogyott az utolsó szemig a kalács :-D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Jó reggelt Vietnam!
Közlöm mindenkivel, hogy nagyon pontosan működöm mostanában. Ma van a 20. nap, és 37 fölé kúszott a hőm, tehát ma van pé-m. Ennek örülök.
Nekem iszonyatosan le van gyengülve az immunrendszerem, minden másnap még az orrom is vérzik. Ma kb. 1/4 óráig próbáltam elállítani, de csak ömlött belőle. Ez már a vég. Most igazán nem tudom, hogy mit csináljak. LEgyünk együtt vagy ne!
NAgyon rossz, hogy egy ilyen hülyeség miatt várni kéne!
Lehet, hogy írok egy ilyen internetes dokinak, leírom, hogy mi történt, mit kaptam gyógyszert, hátha tud valami okosat mondani.
Kata!
Én 18 évig a Camponánál laktam, az nincs messze tőletek. Illetve a skálához jártam a Fényes Elek Közgazdaságiba suliba. Akkor még elvoltam Pesten (Budán), de most már nem mennék vissza. Az a sok ember! Itt sokkal nyugisabb.

dita75
 
 


Sziasztok!

Nemone: Biztos nagyon ari lehet az a zebrás rugi, én is megtartottam volna. :roll: A melegség és a görcs.. tuti a baba helyezkedik. :wink:

Czinki: Milyen volt a torna? Volt zebra, vagyis zorba szökkenés? :wink:

Kata, Monic: Remélem, már gyógyulgattok, kifelé tartotok a náthából.

Dita: Kitartást a sok nemtörődöm orvoshoz! Hogy legyetek-e együtt? Szerintem, ha van kedvetek, akkor igen, ha nincs, akkor csak a baba miatt ne.

Hozzánk házaló térítők kevésbé, de adománygyűjtők annál inkább be szoktak csöngetni, nagyon nem szeretem őket, mert nem tudom megállapítani róluk, hogy szélhámos, vagy valódi. Nagyon nem bírom elviselni, ha átvágnak, ezért nem adok senkinek pénzt, hanem azt szoktam mondani, hogy adjanak sárga csekket, majd befizetek annyit, amennyit gondolok. Általában nem tudnak adni, magyarázkodnak kicsit, aztán elmennek.

A görbém Utro mellett mindig szép. :) 16-18. dpo-ig fenn van a hőm, szóval ez az ég világon semmit nem jelent. Kérdezhetnétek, hogy akkor meg minek mérem. Azért mert szeretném, ha lenne egy saját babás görbém, persze ennek a mellékterméke a sok babátlan. :roll:
Átadnám a stafétát Nemoné-nak, ha jól emélkszem Te leszel a következő tesztelőnk. :wink: Tegnap este elkezdtem barnázni, ez azt jelenti, hogy 1-2 nap múlva jön a piri is.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 

 
 

Denika!
Idő előtt még ne add fel. Ki tudja, még mi lehet? Nem negatívoskodunk korán hajnalban. :lol: :lol: :lol:
Egyébként nekem mindig lenne kedvem, azzal nincs baj! :oops:

dita75
 
 


Dita: Akkor hajrá! Csábítsd el apát este! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Szezso,

köszi a pontos magyarázatot.
Leírhatod a kalács receptjét, engem érdekel.

Denika

nagyon sajnálom a dolgot. És az utrót szeded továbbra is: A barnázéás még nem a mensit jelenti, abból még akármi lehet. Ne add fel!

Dita,

szerintem is kérdezd m,eg előtte az orvost, és ha ő megengedi akkor apára fel!
[/i]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szezso: a kalács receptje engem is érdekel. :)

Dita, Monic: Úgy érzem, itt már kár reménykedni. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor piri fog jönni. Semmi különös nincs, ami miatt reménykednem kellene. Persze amíg nem piros :oops: , addig pakolom az utrot.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Denika: sajnálom a barnát, de attól még lehetsz babás!!! :wink:

Dita: én nem tudom, mit tennék a helyedben :roll: majd írd meg, mit mondott a netes doki! (csak ne az nlc-n kérdezd, mert akkor több hét, mire választ kapsz…)

Monic: inkább belinkelem :-D
http://mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=4717

Ebből 2 db kalács lesz. 15 deka cukor elég hozzá, és akkor sonkával is meg lehet enni :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Sziasztok,

Denika: doki mit mond a barnázásra? szedsz progit eleget?

Dita: írd meg mit mondott a netes doki! egyébként lehet, h csak a saját seggüket akarják védeni a dokik, azért mondják, h várni kell 3 hót a gyógyer kiürülésével. azt a gyogyót amit a pcos-ra szedek , tájékoztató szerint nem lehet szedni terhesség alatt, ehhez képest, meg pont hogy jó szedni, mert különben könnyebben elmegy a baba. :roll:

torna nagyon jó! kis jóga kis calenetics, rengeteg hasi légzés, pocak nyújtás. semmi ugribugri, pláne nem zebrás (zorbás)szökkenés. :lol: nem is lenne hely hozzá! úgy döntöttem,h szerdánként el fogok járni, mert arra simán odaérek. úh várom a vállalkozó kedvűeket!
bár majd lehidaltam, amikor megtudtam,h az óra jegy 1500! ennyibe kerül egy puccos fittness teremben egy óra! a 10 órás bérlet 10e, az még ok, bár az sem olcsó! pedig nem vagyok smucig ám! na mindegy ez van!
az óra meg azzal végződött, h a Tünde felhívta újból mindenkinek a figyelmét, h addig míg nem jó az ir-je vkinek, addig nem fog összejönni a baba és ha össze is jön, nem tudja megtartani, mert a nyh-ban nincs elég tápanyag. felesleges az inszem, lombik. mindenki nézesse az ir-jét és kezeltesse! tegnap ezért elbizonytalanodtam a kaális konzultáción, h egyáltalán van e így értelme elmenni. holnap lesz meg a vérvétel er, de ha az nagyon vacak lesz, lehet, h lemondom a kaális konzit. tudom,h milyen nehéz oda bejutni, és örülhetek, h ilyen gyorsan bejutottam, de most nagyon elbizonytalanodtam. majd a hétvégén gondolkodom rajta az er-em függvényében.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Czinkeb!

Milyen volt a torna?

Szezso!

Szerintem én kipróbálom hétvégén ezt a receptet! Köszönöm az ötletet :wink:

Denika!

Sajnálom, hogy elkezdtél barnázni, de addig még tényleg ne add fel, amíg a doki azt nem mondja, hogy nem sikerült!

Dita!

Én is azt mondom, hogy inkább kérdezd meg egy orvostól, hogy ilyenkor szabad-e, de én annyira félős voltam régebben, hogy amikor antibiotikumos kezelést kaptam, akkor védekeztünk, nehogy valami baja legyen a babának, ha megfogan. :roll:

Sajnos a fájdalom nem múlt el, és kezd nyugtalanítani, hogy mi lehet ez az erős görcs. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinkeb!

Mi ez az IR? Inzulin rezisztencia? És hol lehet ilyen vizsgálatot csináltatni?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Értettem Nemone doktornő!
Ha 2,5 évig semmi nem történt akkor biztos hogy most sem lesz, úgyhogy legfejlebb csak jól érezzük egymást apával! :oops:
Cinke kartársnő!
IR? azmiaz?

dita75
 
 


Sziasztok!

Szezso!

Kösz a receptet.

Dita!

Sztem is kérdezz rá a dokira, hogy lehet-e most akciózni. Nehogy gond legyen.

Czinki!
Ha tényleg ennyire fontos az IR rendezése (gondolom gyógyszeres kezelése), akkor lehet, hogy tényleeg nem szabad stimuzni a szervezetedet addig.

Meg volt az utsó agymosás. Érdekesre sikerült. Van egy kolléganőnk, a mi kis csapatunkon belül, aki örök elégedtlen, és semmi nem jó neki. Na ő most is alkotott, mi meg csak lestünk, mint az a bizonyos Jani a moziban.
20150601134430
 
 


Nemone: igen, az. van olyan házidoki aki kiírja, van aki elküld endokrinológiára. és terhelésest érdemes csinálni. mert a sima nekem határértéken belüli, a terheléses meg éppen, h csak annyira magas, h ne jöjjön a baba.
remélem ágyazódik a babátok, remélem nem lesz semmi. próbáld lazítani a pocid, és lélegezzél sokat hasba.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Szia Viki!
Akkor most dagadnak a homlokodon az erek, mi? :lol:

dita75
 
 


Dita!
Az értkezleten volt egy rész, ahol felpumpálták benenm az adrenalint, de utána lementem alfába, elkezdett áramolni bennem a csííííí. Most meg csak röhögök rajta.
20150601134430
 
 


Viki: igen most ezért bizonytalanodtam el a kaáli konziban. mert mi van ha csak annyit mondanak, h hát akkor kedves jöjjön vissza 3 v 6 hó múlva. ,,kidobok,, 10 egynéhány ezret, amit mondjuk tornára hasznosabban felhasználnék. de lehet, h ott meg nem rögtön stimuval bombáznának, hanem mondanának 1-2 varázslatot és ir-em rendbejönne. szóval a hétvégén gondolkodom rajta!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


hát te már tojjál bele mindenbe, te csak ne idegesítsd magad! pár évig nem a te dolgod lesz, h kibogozd a gubancokat a cégnél!
úh áramoljon csak a csíííííí! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki!
Az viszont, hogy elmenjetek az alap konzultációra lehet, hogy megéri azt a 12 e Ft-os díjat. Oda úgy is viszed az összes eddigi leletedet.

Viszont a hogyan továbbról együtt kell döntenetek.
20150601134430
 
 


Nem idegesítem magam, de tényleg.

Csak olyan hülyeségeket mondott a kolléganő, aminek nem sok valóság alapja van, de az ő csökkent agya és az, hogy nem is akarja jól átlátni a dolgokat, bosszantott fel. Nem csak engem hozott kellemetlen helyzetbe, hanem az eégsz szervezetünket.
20150601134430
 
 


Czinkeb!

Akkor Te most kapsz valami gyógyszert, hogy magasabb a terheléses IR-ed? És azt hogy lehet észrevenni? Vannak egyáltalán tünetek, vagy csak a vérképből derül ki?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinki már most is szed rá bogyót.
20150601134430
 
 


Ja, én azt hittem, hogy azt a pcos-ra :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

én úgy tudom, hogy a magas IR okozza a PCOS-t. De ezt Czinki sokkal jobban tudná...
A görcsölés szerintem jót jelent, és ilyen neked az előzőeknél nem volt ugye? Én azt gondolom, hogy a teherbe esés olyan lesz ami még nem volt és a görcsölés igencsak jelentheti azt.

Czinki,

örülök, hogy tetszett a torna. Hétvégén gondold át a dolgokat és úgy dönts. Amúgy én is azon gondolkodom, hogy lemondom a Kaálit. Csak még várok, mert jó lenne úgy lemondani, hogy már ott a baba a pocakomban. Május 29-ig sok minden történhet.

Viki,

örülök, hogy túl vagy az értekezleten. A hp-kel meg nem foglalkozz, mert nemsokára ott lesz neked a világ két legtökéletesebb pasija (a férjed és Lackó természetesen :wink: ) és az ilyenekre rá sem fogsz gondolni.

Denika,

nagyon-nagyon sajnálom! :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!

Hát, az előzőeknél ilyen erős görcseim valóban nem voltak. Pont 1 hét múlva kiderül, hogy mitől görcsölök, addig remélem elmúlik. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone: a magas ir okozza a pcot (cisztás pf, hajhullás, patik, menszesz nincs duphaston nélkül, v nincs pé, túlsúly, ezek mind, v néhány belőlük). van olyan csajszi aki 160 cm 48 kg van menszije, péje, csak az ir-je , hormonjai rosszak, hajhullás, patik és nem jön a baba. szóval ez egy átok! de nem akarom senkiben felébreszteni a hipohondriát!
csak kérjetek ha tudtok egy terheléses ir vizsg-t!
és szedek az ir-re gyogyót, de nem kellett volna a stimu közben, csak hát én türelmetlen voltam. remélem most majd a torna segíteni fog, és felgyorsítja majd most a dolgokat.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Nemone,

ha babát jelent akkor ne múljon el. Vagy múljon el? Mostmár én sem tudom. Legyél babás és kész! :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke,

nekem amikor csináltak épp a pcos gyanú miatt, azt hiszem hogy a második vérvétel a felső határon volt, az első és a harmadik teljesen rendben volt. Akkor a dokim kizárta a pcos-t, persze egy hüvelyuh után.
De kb 1 évig amíg teljesen biztos lett, hogy nincs pcos-m elég nehéz volt lelekileg, mert ez tényleg egy alattomos kórság!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

hazajöttem :lol:
köszi a drukkokat mindenkinek, aranyosak vagytok 8)
majd próbálok visszaolvasni... :wink:
Vendég
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

ezeket ma festettem a gyerekeknmek! :lol: Kép
Vendég
 


Boni!
De szép, nagyon ügyifogyi vagy!
Vicus!
Már nagyon vártunk téged, mindig emlegettünk, hogy mi lehet veled. Hallottuk, hogy végül mégis csak méhen kívül volt a babóka! Kimondhatatlanul sajnálom! Most hogyan lesz tovább szivem?! :?:

dita75
 
 


Monic!
Sajna én lelkiismeretesebb vagyok annál munkaterén, hogy az ilyen barmok ne borzolják fel a kedélyeimet.

Czinki!
Holnap ha meg lesz az eredméyn, akkor már okosabbak leszünk. Sok pici cisztád van?

Vicus!

Örülök,hogy újra a körünkben vagy. Sokat gondoltunk Rád!!! Külön puszi és buksisimi megy neked.
20150601134430
 
 


Boniko: nagyon ügyi vagy!!!

Vicuska: nagyon sajnálom , ami történt veled. testileg lelkileg jobbulást kívánok neked !!

Monic: talán nem ártana még1* nézetni egy ir-t. számíthat az is pl, h mit ettél előző nap.

Desviki: igen sok kicsim van. a doki ezért mondta, h nem vagyok tipikus pcos. bár a pcos topikon senki sem tipikus pcos. mert ilyen nincs is! :twisted: v lehet, h én is egy normális abnormális vagyok? v földönkívüli? :D
bár a dokik 95%-a szerint a pcos lányok mind túlsúlyosak. hát a 30 lányból kb3 lány volt picit duci, a többi normál és vékony! ennyit erről!

arwen torna: állítólag lesz dvd. most mondta egy lány a másik topikon. hát én tuti megveszem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Vicuska!
Remélem, hamar meggyógyulsz, és nagyon sajnálom, hogy így alakult :cry: :cry: :cry:


Boniko!

Ügyes vagy! :D És mi újság Veled? Nagyon eltűntél...

Czinkeb!

Nem igaz, tényleg van ilyen? :? A francba, akkor mihamarabb megcsináltatom, mert igaz, hogy nekem nincs pco-m, cisztám is csak egyszer volt (pont amikor elkezdünk próbálkozni), van pé-m, viszont megőrülök, hogy állandóan hullik a hajam, pedig a pajzsmirigyem rendben van, a fogaimat azért csináltattam meg, hátha azért hullik, illetve 33 évesen annyi pattanás van rajtam, hogy csak na. A fenébe, miért nem nézik ezt is meg a meddőségibe? Lehet, hogy sokunknak csak ennyi baja lenne? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone!
Ezen kívül még rengeteg dolgot nem néznek meg. Ugye nemrégóta kapjuk az elszámolást, hogy a vizsgálatok mennyibe kerülnek a tb-nek, én kiváncsiságból mindig megnézem, és volt, hogy dobtam már hátast. A laparom úgy 200 körül mozgott, de egy sima vérvétel a hormon miatt is 20 rongy.
Ez az egész egészségügy úgy kaki ahogy van, és még emelett némelyik doki olyan bunkó mint a föld. Ki vagyunk nekik szolgáltatva. Majd csak eljön a mi időnk is, és akkor elfelejthetjük mindezt!

dita75
 
 


Némóka!
A nődokik szakosodnak, egyik az endokrinra, másik a meddőségre. Sajnos kevés helyen van átmenet.
Mindenki csak a saját terüeltére koncentrál.

A meddőségis dokik nem is ajánlják fel ennek a kivizsgálását, sztem a csajok egymás közt beszélik ezt meg, és intézik el a kivizsgálást.
20150601134430
 
 


Nemone: most nehogy bepánikolj nekem!! te most az ágyazásra koncentrálj!!! oké!!!!!!! nyugi és no para!!
Vikinek igaza van! csak a kutatómunkának köszönhetően tudom, h mi az a pcos és mi kell nekem. a nődokim ráírta a papíromra, h pco, de nem mondott semmit, nem kérdezett semmit, adta a clostyt. majd elkezdtem kutakodni, olvasni , csetelni. csináltattam MM-ben vizsgálatot, megkaptam a gyogyit 1/2 éve, 3 hó gyogyiszedés után visszamentem a nődokimhoz. mondtam, h voltam endokrinológusnál, szedem a metformint. erre azt mondta, h jó. de kérdem én miért nem mondta ő rögtön, h kislány, van ez a francos pco (uh alapján már tudta), menjen vizsgáltassa ki magát, szedje a metformint , jöjjön vissza pár hónap múlva!
na de nem akarok pánikot kelteni itt, csak tegnap a csajszi (aki tartja az arwent) annyira kihangsúlyozta az ir-t, h most teljesen elbizonytalanodtam a kaálival kapcs-ban is. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Cinke!
Jó lenne egyszer az életben elégedetten távozni valamelyik intézményből, hogy na itt most tényleg rendesek, kedvesek voltak, megtettek mindent amit lehetett, "allecuzámen" mindent.

dita75
 
 


Czinki!
Nekem egy másik fórumon is van egy topiktársam, aki magától ment el az MM-be. Pedig neki még cisztája sem volt, és kijött az IR. Pedig hozzád elég gizda a lelkem.

Némóka!
Sztem se stresszelj ezen! Az elkövetkező 1 hétben csak a kedvező csí áramoljon benned.
20150601134430
 
 


Oké, Lányok megpróbálok megnyugodni, de azért lehet, hogy kérek beutalót egy ilyen vizsgálatra...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czikus!
Azt akartam írni, hogy hozzád hasonlóan elég gizda a lelkem.
20150601134430
 
 


Évi!
Neked is meg van már a tegnapi vv eredménye?
20150601134430
 
 


Olvasgattam itt a tüneteket, és tényleg nem akarom bebeszélni magamnak, de az már amúgy is zavart, hogy ebéd után 1 órával majd megveszek egy kis édességért, illetve nagyon szomjas tudok lenni, hiába iszom alapból is sokat. Na, jó nem parázok itt tovább :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
A tüneteket nagyon hamar magunkévá tudjuk tenni!!!! Az agyunk különösen képes erre.
20150601134430
 
 


Úristen, hipohonder lettem!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Amúgy a neten én is megcsináltam a PCO tesztet, és az jött ki, hogy PCO-s vagyok. Aztán még sem.
20150601134430
 
 


Viki!
Én is megcsinálam a tesztet a neten, de ez kb. olyan teszt lehet, mint ami ezekben a női magazinokban van. Nekem tudtommal sosem volt cisztám.
Nemone!
Anyukámmal kezet foghatsz. Ő totál az. Egyszer elrángatott a nőgyógyászhoz, mert valami furcsát észlelt magán. Ott vártam vele 3 órán át, végül kijött tök vörös fejjel, hogy csak öregszik és megnyúlt a szeméremajka. Ő már azt gondolta, hogy a méhe lóg ki. De legalább tényleg nem volt semmi komoly, jót nevettünk rajta.

dita75
 
 


Dita!
Nekem a barátnőm ilyen hipomókus, ő már agydaganatot is diagnosztizált magán.

Némóka!
Relax puszikat küldök neked:

Kép
20150601134430
 
 


Most néztem meg a freemailemet és visszaírt egy aranyos dokibácsi.
Idézem: Steroidokat a lombiknál is adnak, tapasztalataink szerint nem árt.
Nagyon boldog vagyok, mintha már meg is terhesedtem volna. Ma akció lesz, ha törik, ha szakad. :oops:

dita75
 
 


Viki!

Édes vagy, köszönöm!

Dita!

Azért nem annyira vészes a helyzet nálam, csak ez az információ az IR-ről elültette a bogarat a fülembe. Ártani nem árthat, ha megcsináltatom, nem :?
Este mindent bele! :wink: :oops:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: