Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Almadi: Szegény Bence, nagyon sajnálom. SZerintem
ránk is ez a sors fog várni Lalival. Én is már
előre félek a dologtól.

Andaka: a múltkor az Uzsokiban voltam ultrahangon, akkor
a Szilvi azt mondta, hogy úgy néz ki kislány, de nekem
ez nem volt túl meggyőző. Most meg aztán egyáltalán
nem volt látható. Hiába nyomkodta a hasam a Lukács, csak
nem akart megfordulni. Pedig vagy negyed órát ott
feküdtem, de semmi eredmény.
A férjem szerint tuti kiscsaj lesz. :)


Hajni

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Azért picit bizakodom még abban a pár % fiúban, de a lánynak is ugyanúgy fogok örülni. Az a helyzet, hogy picit bele éltem magam a fiúba és hát vásárotlam is már 1-2 na jó, jó pár fiús cuccot :oops:
És ti ajni mit szeretnétek?
andaka
 
 


Benettke te aztán tényleg kicsavargod ma magad, ha még mindig nem adtál élet jelet magadról :D
andaka
 
 

 
 

Sziasztok!

Andaka: Az a helyzet hogy most már tényleg nem tudom
eldönteni mit szeretnék jobban. A férjem szerintem egy
kislányt.

Hajni

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sziasztok,

Huh Gabi, szinte en is sirtam ahogy olvastam(tudom a hormonok:)), mert sajna nallunk is hasonlo a helyzet miota apa ugy megkezelte a futyiket, hogy berepedezett picit. De nekunk azt mondta dokinenei, hogy 1 eves koraban legkesobb megnezi O, ha nekunk addig nem sikerult. Ez 2 het mulva lesz. Szoval keszuljek fel hasonlo szitura?Jaj nekunk...

Tenyleg ingyenes a 4D az uzsokiba? Mire nekem fog kelleni mar tuti nem lesz az... es ki csinalja Szilvi? Amugy nem vagyok egy 4Ds fun, az elsonel eleg nagy csalodas volt (termeszetesen aludt a budos kolok :)), ugyhogy mondtam, hogy masodiknal nem fogok erte fizetni. csak most meg ugy vagyok vele, hogy Adinak ossze van gyujtve egy csomo minden, szegeny kistesonak is kijarna...

Ma kisse jobban vagyok, ugyhogy probalok vmi hasznosat is csinalni :)

Udv.
Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok,

nem semmi, amit egy nap alatt írtatok :D . Alig győztem visszaolvasni.

Angelka nálunk is "csak" 20 hónap lesz a különbség a két gyerek között de én eddig csak azt a visszajelzést kaptam, hogy milyen jó ez így. Vagy nem merik a másik variációt mondani. MOndjuk én mindig is kis korkülönbséget szerettem volna mert megmondom őszintén attól tartottam, hogy végleg visszamegyek dolgozni akkor már nem lesz erőm újra elkezdeni a "babázást".

Fiús mamák fütyi téma. Nálatok ez hogy jött elő nem tudott pisilni? Pont tegnap kérdeztem a férjemet,( ő fürdeti Benőt )hogy most hogy állunk ezzel mert mikor hazajöttünk a kórházba a gyerekervos azt javasolta, hogy fürdetéskor mindig húzzuk fel a bőrt amíg lehet most vagy egy féléve nem is húztuk neki. Én is attól tartok, hogy előbb utóbb sebészeten kötünk ki.

Azt hiszem én is elmegyek abba a használtruha boltba, amit ajánlotattok.

Niki hol vagy ???? :D :D Lehet, hogy Zsófi megszületett már?

nyafi szerintem nem kell belépő a babaruhabörzére. Gondolom az árusítóknak kell bérleti vagy valamilyen díjat fizetni de a veveőknek nem hiszem. Bár manapság minden lehet. Én egyen voltma és ott nem kellett, de ha kell is akkor biztos tudsz ott helyben venni.

Lányok valaki már ajánlotta szerintem Benettke de ha nem akkor bocs :oops: nem kéne egy fórumtalit tartani valahol? Legalább megismernénk egymást személyesen, naaaaaaaaaa :)

Kata
pocvarek
 
 


andaka: koszi az infot a 4Drol, asszem megprobalkozom vele. Majd ferjecskem nek nem szolok rola, csak utana- mert o nem szeretne 4dt latni.

Termeszetesen mellemallt, szerencsere olyan regi vagasu ferfiu aki azt vallja a ferh=j dolga vedelmezni a feleseget, akar a sajat anyja ellen fordulva is:) Ezt tartja is!

En azt olvastam a borzere 900 ft a belepo.

Azert kicsit orulok, hogy nem csak mi vagyunk ilyen szituban hogy a gyerkoc veletlen sem mutatja magat. Mindenki hulyenek nez, amikor mondjuk nem tudjuk a nemet. ar mar azt is hallottam hogy ha ilyen szegyenlos, akkor lany. Apa azt hiszem 100% lanyt szeretne, en eleinte fiut szerettem volna inkabb, merthogy van babysytterkedesbol tapasztalatom, aztan jott hogy mindegy, most meg ugy erzem lany lesz. Mindenesetre vannak fius ismeroseink boven lanyos csak ketto, igy ruha lesz minden esetben:)
en meg minidg unisexet probalok nezni. Feher, sarga, szines....

Nem tudom volt e mar tema, de kinek mi a velemenye a halozsakrol? En a mellett vsoksolok, de mivel nyari baba lesz lehet nem kene azzal kezdeni, utana meg lehet mar utalna kesobb. Nekem ugy remlik- van 5 tesom- hogy a gyerekek utaljak a zsakot. De ugy e jo, mert nem kell felugralni ejjel, hogy vajon van e meg rajta takaro.
Szivsen hallok pro es kontra velemenyeket is!


Na meg egy allando "vitatema" ferjemmel. Nem magyar, igy ha fiunk lesz szeretne makedon nevet adni, hogy tovabbvigy e a makedon szokast, stb- ezzel nincs is baj- de nem hiszi el nekem, hogy olyan nevet nem lehet adni, ami nincs benn a hivatalosan elfogadot utonevlistaban. illetve lehet, de akor kerelem kell, hogy anyakonyveztetni lehessen. Igy van, vagy tevedek?
NA ebbol a szempontbol talan jobb lenne a lany- garantalva lenne a csaladi beke.
Fiunak en Martont szeretnek, de ez ugye nem makedon nev. Ketto olyat talaltunk ami meg szerintem is elmegy MAgyarorszagon is- na meg anyakonyveztetheto nev, mar most is- ez a Filip es a Marco. Azt hiszem a Marcoban fogunk megegyezni, ha a szuloszobaban meglepetes er minket , de persze ugyis o mondja be a nevet....( azert izom benne!) Persze a MArcoval is gondja van, mert itthon hosszu oval irjak az o nyelvukben meg nincs hosszu o( es mindemelle azt hiszem igy hogy hazajottunk Magyarorszagra kevesebb a vita a nev korul, mert kulfoldon olyan neveket kerestunk, ami van kinn is itthon is, de makedon, huh)

Szep napot mindenkinek!
Bar gondolom leszek meg ma, mert ma delutan ferjuram elmegy laminaltpadlot venni, igy egyedull eszek, unatkozni fogok...- nem mintha nem lenne mit tennem, de soha nem veszem magam ra az epp soron kovetkezo tennivalomra. Pedig jon husvet, alkothattam volna is valamit, de hat lusta diszno vagyok....
Vendég
 


angelke kellenek a szép emlékek a második babáról is. Azt olvastam, hogy előtte együnk valami finomat (csoki fagyi volt írva), de tegnap Benettke forró csokit ivott és attól is észhez tért a gyerkőc, mert a finom íztől felébrednek. Nálam bevált, mert olyan aktív ez a kölök minden UH-án. Tegnap is gondolt eggyet és elvándorolt a képből.
Még annyit, hogy engem amikor a 16. héten érdeklődtem, finoman elhajtottak, de most a 19.-ben, lehet Csapó hatására, rögtön kaptam időpontot.

Pláne érdemes megcsináltatni, ha még ingyen is van.... Nem tudom ki csinálja, nekem a Csapó azt mondta, hogy a Katika (akinek vörösös lilás haja van) 8 meg 9D-s UH-kat is tud nekem csinálni, ezért gondolom, hogy Katika.

Viszont azt nem tudom, hogy mit kell vinnem magammal. Dvd,Vhs vagy cd...?

anyjuk igazán nincs mit. Állítólag érdemes őket dél és 13 óra körül hívni, mert akkor ott van valaki.

ajni bizti azért nem tudod eldönteni, mert mindegy, csak egészséges legyen :D
andaka
 
 


Benettke! Csak nem befeküdtél a főnöknőd mellé megszülni a tegnapi nagy csavargás miatt? :shock:

Sokan jöttök a bőrzére? Azaz ki jön a bőrzére? Biztosan lesz valamicske belépő, mert valahol láttam, hogy lehetett ingyen jegyet igényelni.

Ma előszőr érzem, 19 hetesen, hogy kényelemtlen az eddig kényelmes cípőm. Nem gáz ez ilyen korán?
andaka
 
 


Sziasztok,

próbáltam én is egy vonalzót csinálni majd kiderül, hogy sikerült-e.

Anyjuk1 szerintem nagyon jó dolog a hálózsák és lehet kapni olyat ami nagyon vékony.
Nálunk Benő mindig iszonyúan forgolódik éjszaka és gíy tutira be van takarva. Úgy gondolom, hogy úgyis tennél a babára nyáron is egy vékony lepelt így viszont rajta marad, nem mintha a olyan nagy forgást rendeznének az első pár hónapban. Egyébként mi olyan 4-5 hónapos korában kezdtük el hálózsákban altatni és nem volt vele semmi gondja. Szerintem egy dolog a lényeges, hogy ne legyen szűk a lábai tudjanak benne mozogni.
Marco pedig tök jó név még hasonlít a Marcira is.
Sajnos tényleg van valami hivatalos útja a bejegyzésnek ha még nincs ilyen név használva.

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Sikerült akkor most csinálok még egyet a Benőre :D :D

Kép

Kép
pocvarek
 
 


Sziasztok,

Milyen az 8 meg 9Ds UH?

Halozsak: nallunk volt elso perctol kezdve, nyaron vekony, telen vastag. Gondoltam hozzaszoktatom kezdettol fogva, hogy utanna ne kelljen "szoktatni". Szereti is nagyon.

Futyike: Mi is huzogattuk (ferjem) furdes utan mar majdnem teljesen fel is jott mikor ferjem picit jobban felhuzta es berepedt. 1-2 nap alatt gyogyult, de sajna visszaestunk a kezdetinel is rosszabb allapotba. Szoval ovatosan! Most raadasul kifogytunk az "idobol" is, bar azt tutira nem hagyom, hogy egyszerre legyen oltas is meg futyihuzas is.
Delutan bemegyunk a dokihoz, mert nem 100% a kicsi (sirva ebred, utanna fel ora siras plusz csomo apro nyavaja). 99%, hogy a foga, de elutazok vele 1-2 hetre es jobban szeretem ilyenkor, ha ranez a doki. Egyuttal lehet megkerem nezze meg a futyit is.
1 eves kor utan is van tanacsadas?Mi eddig havonta jartunk.Vagy akkor mar csak a kotelezo oltasokra kell menni?

Pocvarek, orulok, hogy nem vagyok egyedul. :wink: Altalaban nallam is pozitivum lesz a vege csak ahhoz mindig el kell magyarazzam, hogy mik voltak a szempontjaink (es mar unom a sok magyarazkodast).

Udv.
Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


angelke csak viccelt a dokim,ezzel dícsérte az asszisztensét :D
andaka
 
 


Sziasztok!

Még mindig itthon.

A hálózsák nagyon jó, én is első perctől kezdve használom, nyáron vékonyat, télen vastagot. Mai napig ebben alszik Bence. Még az emeletes ágyra is fel-le mászik benne (amitől persze én rosszul vagyok :x ), futni pedig úgy tud benne mint a nyúl :lol:

Nálunk fütyi téma úgy volt, hogy sosem tudtam mit tegyek, húzogassam-e vagy sem, ugyanis ahány orvost megkérdeztem, annyifélét mondtak, meg a neten is lehet olvasni pro és kontra is véleményeket. Így néha próbáltuk húzogatni, de nem erőltettem. Aztán két éves elmúlt amikor már úgy voltam vele, hogy lassan kellene kezdeni vele valamit, mert szinte teljesen nem mozdult. Elvittük a sebészetre, ahol azt mondta a dokibácsi, hogy amíg pelusos, addig ne bántsuk, mert sokkal jobban fogja csípni pisiléskor. Hozzam vissza, ha már szobatiszta. Elmúlt 3 éves, akkor mentünk újra vissza, akkor írt egy krémet (Ftorocort - nem voltam tőle lelkes, mert szteroidos, de láttam, hogy szinte minden ilyen esetben ezt írják fel), ezzel kellett kenegetni két hétig, utána volt az, hogy majd felhúzza neki (nem volt lenőve, csak picit letapadva). Két hét múlva, a mi dokink nem volt valami miatt, a helyettese pedig azt mondta, hogy fél évig (!) még kenegessük a krémmel és utána menjünk vissza. Na erre mondtam, hogy azt már nem. Fél évig tuti nem fogom szteroidos krémmel kenegetni a fütyijét. Így megint csak annyi volt, hogy próbálgattuk húzogatni. Aztán dokinéni adott még egy beutalót, mondta, hogy csak akkor menjünk be, ha ez a doki van. Újra el (ez volt két hete), újra két hétig krémezni, majd most vissza és kb. fél perc alatt megcsinálta neki.
Nekem a gyerekorvos, a védőnő meg az óvónő is azt mondta, hogy minél előbb csináltassam meg, hogy ne hagyjon benne mély nyomot, mert ez elég kényes dolog lehet a későbbiekben. Nem kell, hogy bármi gátlás alakuljon ki benne emiatt.

és a tegnap esti horror után (meg két adag kamillás fürdővíz, két pohár kamillatea és egy adag Nurofen után) ma reggel egyedül ment ki WC-re, pisilt, kakilt és nagyon boldog volt, mert már nem is fájt neki. (Tőle csak én voltam boldogabb :oops: )

Na, jó hosszú lettem, bocsika...

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Koszonom a halozsakos tapasztalatot, otletet. Szerintem beszerzek egyet, es ha bejon, akkor a kesobbiekben is marad.


Jajj, ma delelott kivulrol is latszodott, hogy ficankol odabenn:) Tiszta jo!
BAr a ferjem remulten nezett, hogy ez nagyon faj e nekem:)
Amennyire a 21. hetig semmit nem ereztem, most annyira bepotolja - eppen ezert ha lusta napja van, azonnal panikolok is vajon miert nem mozog:(-.

Meg feljebb volt valahol a talalka otlete; szerintem jo otlet. Foleg ha ott vannak a mar babazok es a varakozok...bar lehet en azert vagyok benne, mert nekem nincs dolgom( illetve lenne, de egyikhez sincs kedvem) meg allandoan itthon vagyok( ami sajna a pihi miatt elegge adott) de szerintem ha nem is teljes letszammal, de megszervezheto lenne.
Vendég
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem, mert látom, hogy hiányoltatok :P KÖSZI :wink: !

Minden O.K. nálunk, de a tegnap tényleg kifárasztott, (reggel 7-kor mentem el itthonról és este 9 körül értünk haza :oops: ) és ezt ma jelezte a szervezetem. Na, szerencsére semmi rossz dolog, csak...hát...öööööööööö....délben keltem :oops: :oops: :oops: (bocsi azoktól, akik ilyen-olyan okból nem nagyon tudnak aludni)

Így most lenne 1-2 tennivalóm, hisz néha már nekem ciki, hogy hazaér a Zuram, és minden úgy van, ahogy reggel volt. Persze Ő nem szól semmit, szerinte az a dolgom, hogy pihizzek, de azért én tudom a kötelességemet...ja, csak nem csinálom. Ugyanis sztem én vagyok a topik lustája :oops: :oops: :oops: ciki ez, de sztem így van.

Andaka!

Nekünk 1 babónk lesz :!: Ha az UH-n 2-t láttál :shock: , előlem meg ezt eddig eltitkolta a Csapó :roll: , akkor nagyon mérges leszek :twisted: :wink: Szóval amit láttál az a mi egyetlen babónk, csak hát már szerencsére elég nagy a szentem, 2700-ra tippelte tegnap a doki :)
Ja, azzal meg hogy félénk vagyok csak vicceltem, mert persze egyáltalán nem vagyok az :wink:

Most lépek, mert tényleg csinálnom kellene valamit (pl. felöltözni, mert még pizsiben vagyok :oops: , mosnom és mosogatnom is kell), de utána majd még jövök és rendesen visszalvasok, mert látom nagyon sokat írtatok :D

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Andaka

:D Innen is latszik, hogy nem vagyok a regi.

Udv.
Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!

Nem volt netem egy csomó ideig, és így nem tudtam írni, mert mindig amikor visszajött csak arra volt időm, hogy olvassak, utána megint elment …

Gabi!

Szegény Bence, de legalább mára már nem fájt neki ... és ez nagyon jó. A mi barátaink is halogatták ezt a dolgot, de már nagyon bánják, mert attól félnek, amit Te is írtál, hogy maradandó élmény marad neki :( Reméljük nem.
Meg aztán azért is jó, hogy legalább ő jobban van, hogy majd tudsz magadra is koncentrálni ... Meg mondom őszintén nem irigylem azokat a kismamákat akik úgy mennek szülni, hogy otthon van egy másik kicsi, vagy akár kettő. Kitartást és sok-sok erőt nektek!

Hajni!

Írtad, hogy pici a baba. Miért milyen méretei vannak? Bár én emiatt nem aggódnék, biztos nem lesz törpe J ... én pici súlyú babát szeretnék, aztán majd meglátjuk :oops:

Kriszti!

Nem csodálom, hogy csalódás volt neked a 4D. Nekem is az volt az első pár alkalom. A 22-hetes volt nagyon klassz ... de előtte szerintem nem is nagyon látszik 4D-n a gyerek. Megkockáztatom, hogy 2D-n sokkal jobban láttuk Blankát.

Kata!

Fórumtali jó ötlet! Lányok?

Anyjuk!

Gyorsan megnéztem a neten van Filip és Marco név is a magyar férfi nevek között. De csak kétféleképpen lehet anyakönyveztetni a Marco-t. MARKÓ - a-val és k-val vagy MÁRKÓ - á-val és k-val. Szerintem c-s változat ékezetek nélkül nem fog menni, mert a magyarhelyesírás szabálya szerint kell írni minden nevet.
Hálózsák kérdésre ... nekünk lesz hálózsákunk, és a baba nyári lesz így először nyári hálózsákot fogunk használni, majd télen meg vastagabbat, télit.

Andaka!

Nekem már 20 hetesen alig fért bele a lábam a magassarkú cipőmbe, szerintem a szoros cipőket hamarabb hanyagolnunk kell. Most inkább kényelmesebbe járok, de van egy- két magasabb sarkúm is amit most használok ... mivel alacsony vagyok megőrülök a lapos sarkú cipőkben :-)
Én megyek a börzére, remélem meg kapjuk addig a belépőjegyet :-) Egyébként a helyszínen is lehet venni, 900 Ft.

Nektek is sokat mozog a picike? Nekem ma meg nem áll ... úgy hullámzik a pocakom :-)))

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Húú, de sokat írtatok!

Egy hete mi is hálózsákozunk Marcival. Sokkal jobb az éjszakai pelenkázás miatt is, meg egyébként is, bár én így is betakarom éjszaka, de még nem takaródzik ki. :) Amúgy vékonyabbakat adok rá, meg ujjatlant, hosszú ujjú body-val, sokkal praktikusabb, mint a rugi.

A fütyi kérdéssel kapcsolatban én is nagyon sok mindent hallottam, hogy huzogassuk, meg azt is, hogy egy éves koráig ne huzogassuk. Na, mi minden este fürdésnél annyit megcsinálunk, hogy egy picit felhúzzuk, hogy a beleragadt krémet kiszedjük belőle. Ilyenkor Marci nagyon kéjenc képet szokott vágni, mintha élvezné... :) Jókat szoktunk ilyenkor Apával nevetni. :)
Amúgy nem tudom tényleg mi lenne a jó! A nővérem mindkét fiának doki lett a vége, pedig a másodiknál már nagyon rutinosan csinálta a tesóm.

Na, felébredt a főnök, úgyhogy megyek! :)
Szép napot!

Kép
makkmarci
 
 


manati: igen a nevet en is megneztem es mindenkepp K es hosszu o, de oly mindegy szerintem hogy van leirva. Az ejtese ugyan az.
NA meg nem szidni szeretnem ferjuram, de ugysem tud helyesen magyarul irni:)


Igen ma nekem is nagyon nagy hancurban van a bebi. De tok jo, mert ket napig alig moccant valamit,es mar epp igen izgultam mi lehet.

Ha mar igy belejottunk a halozsakos temaban, abban is tudtok esetleg segiteni, hogy hol lehet jot kapni?
Ugyanis azt meg senki nem ajanlott, hogy adna kolcson. A neten nezegettem es nem igen talaltam ami tetszett volna. A c&a ban van egy jo, de vastag.
Otleteket elorer is koszonom!

Belolem mar teljesen kitort a passzivitas. Az a tipusu,amikor utalom is magam, mert tudom, hogy semmi ertelmeset nem csinalok, es ez duhit, viszont nem tudom magam ravenni, hogy csinaljak valamit...:(
Tiszta pszicho...
Csak ulok itt nyomogatom ezt a vackot de mar nem is keresek igazabol semmit, csak nyomom-fuggo lettem!
De ha jon a lelkiismeretfurdalas, mindig azzal probalom csititani hogy 3 honapom mulva ritkan fog latni a billentyuzet:)

Jajj es olyan hihetetlenul edessegre vagyom! Egy a mazli, nincs itthon:) HA lenne, tuti nem tudnek ellenallni. BAr igy is mar gondolkodtam a naturjughurtba egy csopp mez variacion- bar a mez is tiltolistas emiatt a vacak cukorszint miatt:(
Valami lesz belole, mert frusztralt leszek.
Az meg nem jo!

NA nem farasztok senkit.


Illetve de: meg egy kerdes: otthon vegezheto munka? MArmint amiert penzhez is juthatnek. Valakinek valami otlet. Nemet szakos voltam igy a tanitas is szoba johet, de nem tudom hol tudnek tanitvanyt szerezni.
De erdekel barmi, ami megtanulhato, esetleg netes, de nem mlm rendszer! Es nem kamuuu! Abbol talaltam egy rakatot!
Koszonom elore is!
Egyreszt nem ereznem magam foloslegesnek, masreszt nem nyomasztana ennyire a penztelenseg( tenyleg egy jo hir, ugyan csak felig megoldas, de edes parom megbizasos alkalmi jellegu munkat kapott a cegtol, ahova nem vettek fel, holnap megy megbeszelni a reszleteket!, nagyon szoritottam pedig neki, hogy osszejojjon- persze ez is jobb mint a semmi, ha persze korrekt felteteleket ajanlanak!)

Szoval munka ugyben varok infot, akar az is segitseg, hogy hol nezelodjek, mert amiket en leltem mind kamu:( meg alaptoke kell hozza, stb.

Na tenyleg megyek, mert nagyon utalni fogtok, hogy mindig ilyen hosszan irok.
Vendég
 


Ide is ideert a ho:(

Es elkeszult az elso kepem immaron lathato hassal:) Es a hatterben a "robbantott" szoba.
Most jon az akcio hogy felis tudom e rakni, hat nem tudom, pedig mar le is kicsinyitettem. Kiirja, hogy hiba tortent.:(
Akkor legkozelebb, talan, vagy berakom profilkepnek ha oda engedi, bar a fejem eleg siralmasan nez ki.
Vendég
 


[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206024704.6915
.jpg[/img]

hat tobb mint fel ora utan lehet sikerult?
Vendég
 


nem nemsikerult
passzolom a temat
valaki tud segiteni, ebbol hogy lesz kep?
Vendég
 


Szia Anyjuk!

Látom jól magadra hagytak :-)))

Sajnos munka témában és képbeszúrásban sem tudok ötletet adni, mert még én sem próbáltam beilleszetni ilyet.

Melléklet feltöltésével próbálkoztál?

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Alvószsákkal, ruhákkak kapcsolatban én a Mini Manóban és a Kenguru Goldban néztem rucikat ... de ott nem a legolcsóbb így majd körbenézek a Tescoban is meg az Angol használt ruhásnál amit a Gabi ajánlott.

Egyébként mi fogunk kapni ilyen alvószsákot, de még nem tudom, hogy vastag lesz vagy vékony ennek függvényében kell majd vásárolnunk is.

Timi

Kép
manati
 
 


Timi: a melleklet feltoltesebol lett az az eredmeny, hogy szovegben ott a kep, de kep nincs:(
Vendég
 


Hú, hát akkor fogalmam sincs, Benettkéjéknek jól sikerült a múltkor várjuk meg őket, hogy mit mondanak :-))[/img]

Timi

Kép
manati
 
 


Kép

Timi

Kép
manati
 
 


Nekem sikerült és úgy próbáltam, hogy a melléklet feltöltése ...
Nem tudom, hogy nálad mi lehetett a baj. Lehet, hogy még mindig túl nagy a kép :?:

Timi

Kép
manati
 
 


Sikerélménytől felbuzdulva megmutatom nektek Blankát :D Itt, 22. hetes a drágám :)
Kép

Timi

Kép
manati
 
 


Sziasztok!

Ne kövezzetek meg,de most nem tudok visszaolvasni,csak beugrottam a híreimmel.
Ma voltam a kórházban 4D-n.Egy vörös hajú nő volt ott-ő csinálta.
Mint kiderűlt,farfekvéses még a baóca,amin nagyon meglepődtem,mert azt hittem a kobakja van lent.Ott szoktam érezni a csuklást is...
A picikém nagyon begubózott,kicsit befelé volt fordúlva,félig béka-félig törökülésben volt.Úgyhogy a lába közé nagyon nem is tudtunk kukkantani,mert annyira lent is volt,hogy már bezavart volna a medence csontom.De inkább mondta lánykának,mint ahogy a 21.héten is mondták.
Jó képet sem nagyon tudtunk csinálni az arcáról,mert az egyik keze mindig ott volt...
1210 gramm kb.
Egy kicsit elkeseredtem,mert azt mondta,hogy kicsit hosszúkás a koponyája.Meg hogy kinek van ilyen formájú feje a családban...2× is megnézte,meg megmutatta a másik csajnak is....
Hallottatok már ilyent? Ugye nem lesz olyan nagyon feltűnő a kis buksija?!
A vizsgálat nem esett jól egyébként,mert kicsit fájt,meg a hasam is teljesen elvolt deformálódva,húzódott a picike a vizsgálat elől.

Tegnap ráadásúl 22:00 felé elkezdtem görcsölni.Fél óráig vert a víz,hogy most mi lesz,vonaglottam az ágyon-nagyon fáj.Már azon voltam,hogy felhívom a férjem,hogy azonnal jöjjön,mert irány a kórház.Szerencsére végűl "csak"hasmenés lett belőle-de a kegyetlen fajtából.

Ezek vannak,kicsit levagyok törve... :cry:
Holnap jövök és visszaolvasok!
m.eri
 
 


Megprobalom megint.
Nem azt mar nem irja ki hogy tul nagy! Kép
Vendég
 


es sikerult:)!!!!!!!!!!!
szoval a fejem durva, de latszik a hasam, na meg a lakasban uralkodo hadi allapotok:)
Vendég
 


sziasztok,

Most jottunk dokinenitol, aszonta huzogassuk a futyijet es ha semmi, akkor majd 2-3 eves koraban sebeszet. Addig raer O most meg nem kinozna. Amugy semmi baja a gyereknek, ilyenkor mondom en, hogy "ideiglenes agykarosodas":)

Ha vki mar nagyon szulne ime egy kis segitseg, en edekesnek talaltam, foleg, hogy nekem inditas volt. Mondjuk en most is csak a betoltott 41. het utan probalnam ki.

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=753

Udv.
Kriszti

Kép
Kép
angelke
 
 


Sziasztok!
Nem tudok visszaolvasni :shock: , de köszönjük a gratulációkat.
Tegnap jöttünk haza, és sajnos szerintem ez egy pocsék osztály, de ez ne befolyásoljon senkit sem.
Szerencsére rövid idő volt a szülés, felvétel 20:47, szülés 20:40.
Sajnálom, hogy senkivel sem sikerült benn összefutnunk.
Gabi még volt ma, (bár az esti híradó alatt még én sem tudtam, hogy szülni megyek egy óra múlva), de hol van Niki?
Üdv, akit nem ismerek. Visszaolvasok!
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Persze az a szülés 22:40
Tényleg pihizek inkább. :oops:

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Sziasztok!

Hú, tényleg jó sokat írtatok.
Anyjuk1: a rendetlenség nálunk is meg van. Én mindig
olyan hulla vagyok. Este szinte hamarabb elalszok mint
a Lali. Nagyon nehezen bírom ezt a terhességet.
Most is itt van egy csomó vasalni való. Csak az a helyzet
hogy nekem ezt a férjem szóvá is teszi. :(
Tegnap meg olyan rosszul voltam, hosszú idő után újra
hánytam.


Fütyi téma: Nekünk is azt mondta a sebész, hogy majd ha
szobatiszta lesz a Lali. Most elkezdtem ezt megvalósítani.
Hát ne tudjátok meg milyen harc folyik köztünk. :)
Eddig legalább hajlandó volt ráülni a vc-re, de mióta
azt akarom, hogy pisiljen is azóta ordít. Azt olvastam
a suttogóban hogy már kilenc hónaposan el kell kezdeni
a bilire szoktatást (ezt egy kicsit korainak tartom), de
legkésőbb tizennyolchónapos korában. Mert
két évesen már nem akar a szülei kedvében járni. Hát ez nálunk
tényleg igy van.

Mi is a mai napig hálózsákban altatjuk.

Lukács azt mondta, hogy súlyra jó.(1450 gr.), de a méretek
kicsik. Nem baj, hát törpe lesz. :)

Hajni

Hajni

Kép
Kép
Kép
ajni
 
 


Sikerult!!!!!!!!

Pont a szulinapomon megyunk 4d-re az Uzsokiba!:) Nagyon remelm jofej doki fogja csinalni. Mert aki a 18 heteset csinalta z ugy kidobott percek alatt mint a sicc.
Mondta noci egyenlore ingyenes, dvd-t vagy vhst vigyek.
Most nagyon feldobodtam!

Es az elso kalacs mar be is van keverve!
A kovetkezohoz elobb boltba kell mennem, mert az toltott kalacs, 3 fonatbol, es az egyik fonat narancsos toltelekkel, es ma reggel kifacsartam az utolso itthon levot, szoval az kell. de ha mar elmegyek a boltig megveszem a kis aprosagokat is a csaladnak( egy egeszsegtalat rakok ossze: sok zoldseg, tojas...., mert hogy nagy a csalad, es jol fog jonni az unnepi asztalon( minimum 9en leszunk), az edessegnek meg ugysem vagyok hive), foznom szerencsere nem kell, mert anyos tegnap kuldott egy tal karfiolt, az jo lesz, parom meg nincs itthon.
Szoval csak a sutes, es az ajandekok becsomagolasa van hatra.

szep napot mindenkinek!


es amig el nem felejtem BOLDOG HUSVETOT!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek. Ma tök jó mert itthon leszek! Pihizek! Este megyünk a Disney on Ice-ra :-)

Tegnap óta nem sokat írtatok :-((

Anikó!

Örülök, hogy már otthon vagy. Biztos nagyon vártad már, hogy haza menj a babával. Ha van időd, erőd és kedved írhatnál bővebben is a kórházi élményeidről (szülésről). Mi volt a baj az osztállyal? Bunkók voltak? Vagy más probléma volt?

M.eri!

Jobbulást neked. Próbálj meg pihenni!

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


Igen igen! Akorhazas elmenybeszamolo engem is nagyon erdekelne!
Nem elhanyagolhato a friss tapasztalat a felkeszulesnel. Legalabbis lelkileg keszuljek fel arra milyen szitu var majd....
Vendég
 


örömmel olvasom mindig a topic-ot :D

tudja esetleg valaki, hogy lesz-e ma jóga az Uzsokiban? Mert mégiscsak Húsvét lesz, múlt héten meg nem voltam, így nem tudom nem lett-e lemondva
chesther
 
 


Sziasztok!

Milyen telefonszámon kell ctg-re bejelentkeni?
Jövő csütörtökön kell először mennem.

Mariann
marjan78
 
 


chester: kicsit tudsz irni a jogarol?
Mivel a kismamtorna kizarva a pihi miatt, arra gondoltam talan a joga. Igaz ahhoz is kell orvosi igazolas, de csak ad.
Tok ezdokent tudok meg csatlakozni? VAgy vannak ujjonnann indulo csoportok is.
Ezek szerint akkor pentekenkent van. Be kell jelentkezni az oktatonal, vagy ha megvan az igazolas mehetek.



A masik, a relaxaciorol es az intim tornarol az Uzsokiban tud valaki valamit? mikor van, hogy lehet menni, stb...
Nem birom ezt az egyhelyben ulest! NA meg a fenekem is mar szep mereteket olt....:(

Koszonom az infokat elore is!

Jajj en nem tudom mi utott ma belem- talan a jo hir ereje- de azota egy sajtos sonkas hagymas muffint is sutottem, igy husvetra keszulve:)
Megkostolni meg nem kostoltam, mert meg meleg, de remlem eheto is.
Na haladok, mert a nagy delutani zsufoltsag elott szeretnek a boltba eljutni. Igy is az allndo sorban allas...
Vendég
 


Sziasztok,
megjöttünk az első flowmetriális vizsgálatról, minden rendben. :D
Sajnos egy dologgal elkeserítettek, azt mondták, ha ne adj inzulinos leszek, akkor nem szokta vállalni a kórház a szülést... :? :cry:
remélem kedden jó lesz a vérvétel eredményem....

Kép
kismó
 
 


kismo: most meg jobban felek a jovo heti verveteltol! JAjj ne, csak nehogy megint magas legyen!
marpedig mostansag a dietam eleg eluszott. Muszaly lesz osszekapnom magam!
Szurkolok, hogy ne legy en magasabb Neked sem!
Vendég
 


Szia Kismó!

Nagyon együtt érzek veled. Én is bevagyok sz...va a cukrom miatt ... Hogy zajlik ez a flowmetrialis vizsgálat? Sima vérvétel? Jaj csak jó legyen neked ... nagyon izgulok. Én most kedd óta semmilyen szénhidrátot nem ettem, nagyon próbálom tartani a diétámat. Eddig annyi eredménye van, hogy fogytam 1 kilót ... de remélem a vizsgálataim is jók lesznek. És mi lesz akkor ha még is a rosszabbik verzió lesz? Melyik kórház vállal inzulinos anyukát?? Erről mondtak valamit?

Timi

Timi

Kép
manati
 
 


anyjuk1!

A jógát én nagyon szeretem, nem kell előre bejelentkezni, csak egyszerűen odamész a kórház melletti faházba (ahol a szülésfelkészítő is szokott lenni) 17 óra előtt valamivel.
2 szülésznő tartja felváltva (én még csak egyikükkel találkoztam, de ő (talán az Irén) nagyon kedves.
Másfél órás a jóga, vannak benne gyakorlatok, légzésgyakorlatok, relaxáció, gátizom torna. Aztán ha mindennek vége, akkor még bármilyen témában lehet kérdezni.
Elég sokan szoktunk lenni, de azért el lehet férni. Mondjuk a péntek szerintem annyira nem a legkedvezőbb - én így a hét utolsó munkanapján már teljesen le vagyok fáradva. Ha azonban eljutok odáig, akkor nagyon jó, mert totál feltölt :)

Én azt hiszem ma mégsem megyek, mert hamarabb elengednek a munkahelyről és így korábban leutazunk a szüleimhez.
chesther
 
 


Manati: flowmetriális vizsgálat az uh. Nézik a magzatviz mennyiségét és a köldökzsínór áramlást.
Hú nagyon ügyes vagy, hogy semmi szénhidrátot nem eszel. Mit eszel kenyér helyett? Az a baj, egyébként, hogy nagyon sok mindenben van szénhidrát, amiben nem is gondolnánk....

Engem a dokim a Honvéd kórházba irányított, ide járok diabetológiai szakrendelésre, és itt vállalnak cukros kismamás szülést is. Itt van koraszülött osztály, fel vannak készülve az esetleges komplikációkra stb... Helyileg a szülészet a Máv kórházban van. (Honvéd, Máv és még jó pár kórház összeolvadt).

Reménykedjünk, hogy a diéta elég lesz, és akkor marad minden a régiben! :)

A jóga nagyon klassz lehet, én is akartam járni, de a fekvés miatt sajnos ezekről a programokról le kellett mondanom...
kismó
 
 


Sziasztok!

Anikó: Üdv újra köztünk. Igen, ez az időbeosztás nekem is pont jó lenne! :lol: Én sem szeretnék túl sokat tölteni a szülőszobán...
Neked elfolyt a magzatvíz, vagy csak a fájásokat érezted? Nekem tegnap este is nyilallgatott a hasam alja, meg a derekam, de aztán ennyi.

Hajni: szerintem hagyd Lalit ezzel a pelenka dologgal. Ne is említsd előtte, mert a végén tényleg nem fog átszokni, dacból. Várjátok meg a nyarat, az sokat segít, mert akkor szaladozhat meztelenül (főleg, ha esetleg kertben vagytok), jobban érzi, hogy mi is történik. Nekem 3 éves múlt Bence mikor leszokott. Akkor már jobban meg is tudod vele beszélni. Lényeg, hogy ovi előtt a nappali pelusról szokjon le. (Az éjszakairól még mi is csak most kezdünk leszokni.)
A Suttogó nagyon jó könyv, de fenntartással kell a leírtakat olvasni, mert ez ugye alapvetően az amerikai (angol?) normákhoz íródott. Ez ügyben nagyon jókat ír szerintem Vekerdy Tamás a Nők Lapjában (a www.nlc.hu oldalon megtalálod az írásait).

Anyjuk: ez a töltött kalács "felizgatott". Esetleg át tudod küldeni a receptet? Nagyon gusztán hangzik.

Intim torna: fentebb már írtam: Ahogy bemegyünk a főbejáraton, rögtön ott balra a hirdetőtáblára ki van téve, hogy Hulitza Ágnes tartja és bejelentkezéshez szükséges telefonszám. De szerintem ha felhívod a kórházat, és őt keresed lehet, hogy tudják is kapcsolni.

Nekem sincs túl sok hangulatom a házimunkával foglalkozni. Főzni is kellene valamit, mert ma ovi sincs... Szerencsére a kicsi fiam paradicsomlevest rendelt, az pedig nem igazán igényel bonyolult agymunkát :)

Apukám nálunk van szerda óta, mert mikor kedden megtudtam, hogy nyitva a méhszáj, gyorsan szóltam neki, hogy jöjjön, mert mostmár biztosan szülünk. Ehhez képest most ott tartunk, hogy holnap hazamegy (mert hétvégén végre az újságírók sem dolgoznak és drága párom itthon lesz) és majd inkább jövő héten jöjjön megint. (Még jó hogy nyugdíjas és hadra fogható...)

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Sziasztok!

Hű, alig győztem a tegnapot és a mai napot visszaolvasni. :-)

Most csak gyorsan annyit, hogy KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Most mennem kell , mert elutazunk a szüleimhez és az anyósom jön kutyát etetni, úgyhogy puccba kell vágnom a lakást, nehogy szó érje a ház elejét. :lol:

Még annyit, hogy tegnap voltam laborban és szerencsére a fehérvérsejtek kiírtódtak a vizeletemből. :lol:

Tündi

Kép
Kép
tündi76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?