Új privát üzeneted érkezett!

Livus! Nem csapatra várok már, hanem a naptáramba kell majd beillesztenem. :)
A kétféle színű szegés nagyon-nagyon hasznos! Többször könnyít a dolgomon, mint gondoltam előre, én nagyon szeretem. Lanától ilyenek az Oliva és a Tenger (ez utóbbit nem szoktuk hozni Svájcból).

hordozo

[quote="kisvic"]J írta:kisvicudit!
Gyönyörűek vagytok mei tei-ban (és krumpliban is)!!! :D A szűkítőt is használjátok?

Igen, használjuk, mert ahhoz már túl nagy Dani, hogy bent hagyjuk a lábát (pontosabban ki nem állhatja), ahhoz meg még kicsi, hogy szűkítő nélkül üljön benne :))

Judit
Kép
patonayj

Lányok, megérkezett... :D A gypsymama kitalálójának és üzletvezetőjének, Kristinek az adománya az USA-ból. Kristi 3 kendőt küldött a klubnak, egyelőre nem is nagyon találom a szavakat, hogy kifejezzem, micsoda nagylelkű dolog volt ez a részéről, ismeretleneknek küldeni 3 kendőt. Egyelőre csak felteszem a képeket meg a linkeket, hogy megtaláljátok, melyik kendőkről van szó, élőben pedig a klubban lehet megnézni, letapizni, kikölcsönözni őket. Leírásos füzetecskéket is küldött többet, az szerintem nagy segítség lesz.
Mindhárom kendő vékony, szerintem rugalmas, az egyik fürdőskendő (hahó, Lívia, Te vágytál ilyenre, nem?), de én nem nagyon értek hozzá. Elég hosszú mindhárom, kettőhöz kis tartózsák is van. Na, nem bonyolítom, beszéljenek a képek helyettem, én még nem tértem magamhoz...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A kék kendő itt található:
http://www.gypsymama.com/shop/proddetai ... d=morgaine
A zöld:
http://www.gypsymama.com/shop/proddetail.php?prod=mauri
A fekete:
http://www.gypsymama.com/shop/proddetail.php?prod=water

kamcsatka

Kép
savitri

Orsi, tenyleg kedves tole.
A furdosre en is kivancsi lennek. Remelem, sikerul elvetodni a klubba.:)

Biobaba
biobaba

Csak nem bírtam ki... action shot a zöld szépségről! (bénán tudok kötözni, de azért a hátamra feldobtam valahogy...

Kép

nagyot nem hibázhatam, mert 5 perc múlva...
Kép

kamcsatka

Orsi,
Én biztos elmegyek, lehet, hogy gyerek nélkül, meglátjuk. De azért pocakkal is lesz értelme, nem? Legalább megnézem a csodás kendőiteket! :)

Viszek Kuschies-t is...

Még semmi hir a didy seidémről :( :( :(. Lehet, hogy eltévedt az utalás???? Jajj.

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Hát Orsi, ez tényleg nagyon megható! Nagyon kedves ez a lány ott a távolban. Édes pocak hogy alszik ott a hátadon, nagyon szépek vagytok! Remélem eljutunk mi is, akkor már tanfolyam után, újabb tudással fölvértezve:).

Dóri
foldori

Egyébként ez a fürdős kendő rém izgalmas dolog. Nemrégiben szállodában töltöttünk 2 éjszakát, s hát... nagyon vakartam a fejem, hogy hogyan is fürösszem a kis legénykét a zuhanytálcában. Nagyon bénák is voltunk. Asszem, ott nagyon jól jött volna.

Dóri
foldori

Álmomban nem jutott volna eszembe, hogy ennyien érdeklődnek a fürdős kendő iránt... De ha belegondolok é is, lehet, hogy jól fog jönni ha nyáron pár napot megint a babafürdős helyen töltünk. Múlt évben nem igazán éreztem mondjuk hiányát, mindenhova be lehetett menni a 4 hónapos bébivel, az összes medencébe. De most, hogy izeg-mozog... majd meglátjuk. Egyébként UV szűrős!
És a zöld sztreccses, a kék meg olyan géz (gauze)

kamcsatka

Sziasztok,

gyönyörűek ezek a kendők! Hihetetlen, hogy ez a lány onnan a távolból, csak úgy küldött 3 kendőt, de úgy látszik azért még van remény...(mármint,hogy nem minden a pénz, a haszon stb.)
Kérdezni szeretnék, főleg mei tai-t varrni készülőket és használókat. Én is már 1 hónapja megvettem az anyagot hozzá, csak az nem világos számomra, hogy a pántokat bélelni milyen anyaggal kell? A legtöbb oldalon, amit Ti is irtatok, ha jól vettem ki összehajtogatott polárral bélelik a pántokat, ez miért jobb, mint ha flíz-zel (vatelinszerű anyag) bélelném? Vagy mindegy tulajdonképpen?
Ja és a hátlap is bélelve van?
Köszi szépen.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Kinga, egyetértek! Nagyon kellemes meglepetés volt nekem is, látjátok, ilyenis van.
Varrásban nem vagyok kompetens, de ismereteim szerint valóban főleg polár szokott lenni a bélés, valószínűleg puhább, mint a vatelin, "testesebb". A hátlap bélelés nem fontos, de 2-3 réteg anyag kell hozzá, pl 2 réteg vászon, 1 réteg diszítőanyag (selyem, pamut, kord stb). De úgy is lehet, hogy 2 réteg között mondjuk 1 réteg vékony polár, jobb úgy a tartása. Amit én javasolnék, hogy próbáld ki: a derékpántok bélelése, komfortosabb úgy, bár anélkül is működik.

kamcsatka

Kinga!
én is varrtam és én is polárt tettem bele a vatelin vékonyabb szerintem ha összenyomodik. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Köszi, aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan írtatok. :)
Akkor marad a polár, vállpánt bélésnek.
Orsi, mindenképpen megpróbálom bélelni a derékpántot is, nekem is szimpatikus, hogy ott bélelve van,aztán majd hogy sikerül-e? Nem vagyok egy nagy varró fenomén. :oops:
Ha már így benne vagytok, mennyire hosszúra érdemes a pántokat varrni, hogy esetleg elöl is megtudjam kötni?
És Orsi, olvastam Neked több is van, érdemes varrni rá fejtartót, mint a bamberro-nak van, vagy jó a simán kerekített is?
Köszi.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Lányok,

továbbra is áll a kendő-keresés. Szóval ha valakinek van eladó, az irjon. Már van pár ajánlatom :).

Én is szeretnék már egy mei tait varrni!!! Hol vegyek jó belső vásznat????

KInga, te honnan szereztél?

Maja mamája: te nem jössz a talira Budaörsre? Megnézném a remekművedet! Talán ihletet merítek a varrási technikám csiszolásához... :)

Kattix: el vagy tűnve... csak nem mindig kendőztök és nincs időd netezni???? !!!! Ennyire bevált a didy? Én még sajnos nem tudom, milyen, a héten talán megjön...

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Kinga, a vállpántokat kb 180-200cm hosszúra érdemes hagyni szerintem. Fejrészen mindkettő jó, a lekerekített jobb picinél talán, felhajtós nagyobb babánál alváskor, háton. De ha jól van megvarrva, mindkettő működik.

kamcsatka

Kriszti!
Menni éppen mennénk ha nem lenne ilyen messze mert mélykúton lakunk... Baja és Szeged között...
És elég hosszu ut lenne ez.
Tőlem varrás terén nem sokat lehetne tanulni :roll: :roll: :roll: :wink:
Vendég

Kriszti!
Menni éppen mennénk ha nem lenne ilyen messze mert mélykúton lakunk... Baja és Szeged között...
És elég hosszu ut lenne ez.
Tőlem varrás terén nem sokat lehetne tanulni :roll: :roll: :roll: :wink:
Vendég

Orsi, köszi az infokat.

Kriszti, én itt Kecskeméten vettem egy méteráru nagykerben, de a lényeg, hogy én munkaruhavásznat vettem, szép pirosat :)
Még a topic elején valahol Livia írta valakinek,hogy milyet érdemes, gondoltam ő már profi ebben, érdemes megfogadni mit írt.
Azt írta, hogy közepes munkaruhavászon, vagy olyan pamutvászon, ami olyan 230 g körüli az már jó. és a legjobb a keresztszövéses. ne kérdezd mi az a 230g, én se tudtam, de a nő ahol vettem, ő tudta és mondta a munkaruhavásznak ilyenek, csak ebből sajnos nem sok szín van. Itthon vettem észre, hogy még keresztszövéses is, pedig elfelejtettem mondani, mikor vettem.
Egyébként láttam már kordbársonyból is pántokat, szerintem az sem lehet rossz, csak lehet melegebb.
Diszítőfelének egyelőre egy kockás anyagom van ez is olyan vastagabb, mint a lakástextilek, de még lehet keresek valami szép virágosat. Mégiscsak egy kiscsaj lesz benne :)

Bocsi, kicsit hosszú lett.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Csokinyuff (mi a neved???): kááár, hogy nem nézhetem meg. Egy laikus munkája mégis más mint a gyáriak. Emiatt is érdekel. Legalább nem tenném magasra a mércét. De azért ha tudod jól használni a tiedet, akkor nem lehet olyan béna! :)

Köszi Kinga, ez sokat segített. Olvastam én a régi irásokat, de olyan sok, hogy erre biztos nem jutott már energiám. Jó ötlet a munkaruha anyag, nem is lehet drága. Én egy gyönyörű virágos diszitőt vettem, zöldes szinű, selymes szerű - bár én fiúhoz vettem, sztem nem rossz.

Na majd megnézem, mit kreáltál :) Tedd fel ide fotón!
Ja, csokinyuff, te is rakhatnál fel egy képet, hogy milyen egyáltalán a te mei tai-od. Legalább igy hadd lássuk!

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Egyszer korábban már feltettem de itt van Kép
Vendég

Jahhh különben Judit
Vendég

Köszi Judit, édes a lányka:)
De hova fogyózol???? !!!!!

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Kriszti a képen nem én vagyok hanem az ikertesom...
És 65 kilovagyok ebből szeretnék egy párat lefaragni...
különben meg amolyan topc fogyokura ....
Vendég

Oké, megígérem, ha kész teszek fel képet, bár az én tempómban nem lesz gyors menet.
3 gyerek mellett másra ritkán jut időm, de azért próbálkozom.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Sziasztok!

Kriszti, aranyos vagy, hogy hiányoltál. Hát nem kendőztünk azért egész nap, de gyakorlunk szorgalmasan. :D A kendő szuper egyébként csak még játszom vele hogy milyen szorosra kössem. Egyébként most már egyáltalán nem túl hosszú, pont annyival volt hosszabb amennyit mosásnál összement.
A bankban nem tudsz érdeklődni átment-e rendben az utalás?
(OFF: Mi is Kushiest használunk!)

Mei tai varrás: vacillálok én is az anyagon, egyelőre csak a dekoranyag biztos (azt a legkönnyebb kiválasztani nem? :) ) Szerintem én a scandi leírást fogom használni, ti melyik alapján varrtok?

Ma a parkban egy lány kendőben sétáltatta a babáját és mivel hideg volt meg szél a kötött sálját tekerte pluszban a baba köré, a kendő nem is látszott elsőre. Olyan aranyosan össze voltak kötöződve.

Lányok én még egyetlen mei tait sem láttam az utcán! :shock:
kattix

Sziasztok Mei Tait varrni akaró asszonykák! Hát, karácsony után belefogtam (kaptam varrógépet), s nagyon nagy lelkesedéssel varrtam egyet. Lívia szabásmintája alapján, de a bamberoo is ihletet adott, szóval ilyen is, olyan is. Munkaruhavásznat vettem, az jó erős, néhány alapszínt lehet kapni, de sztem jók. Viszont a kord is gyönyörű, nálam sajna az ár döntött.
A vállpántot én kb 10 cm szélesre csináltam, 2 m hosszú. A hátlapja is bélelve van, hidegebb időkre (tehát nyárra másik fog majd készülni).
És, nagyon kényelmes!!!! Merem állítani, hogy most jobb, mint a kendő (bár nekem csak nandu van), de tényleg jobban bejön.
Tényleg, 31-én mi is megyünk Ágihoz, lehet, hogy utána megint kendő lesz a nyerő.
Megpróbálok képet is feltenni. A nagylányt is jól bírja :)
Kép

Dóri
foldori

Dóri, nagyon tetszik a kép!!!! Ügyes vagy! Én nagyon szeretném megnézni közelebbről is, úgyhogy vagy csinálj közelebbi fotót, vagy hozd el a következő klubba! Rékát is szoktátok még hordozni?

kamcsatka

Igen, ha szeretné. Ok, elviszem.

Dóri
foldori

Kattix: lehet, hogy muszáj lesz rákérdezni erre a hülye utalásra, mert nagyon elhúzódik...
Egyszer már rendeltem No-ból, más jellegű terméket, de az ilyenkorra már megjött. Másféle hete várok :(

Nagyon szépek a mei tai-ok!!!! Tök ügyik vagytok. NA, mostmár én is belefogok lassan.

És én se láttam még sose mei tai-t az utcán! Ilyen kevesen ismerik??? Igaz, hogy én is nemrég tudok róla...

Kinek van eladó kendője? Didy előnyben!

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Kriszti, még kevesen ismerik. De terjed a kór... Már az is egy jó jel, hogy egyre több gyereket látok rossz kenguruban. Ezek szerint nő az igény.
A rendelés miatt nem aggódnék, normális, hogy ennyi idő telik el. A csomagokat tudomásom szerint amúgy is biztosítva adják fel. Miből gondolod, hogy nem ért oda az utalás?

kamcsatka

Sziasztok,

Dóri, nagyon ügyes vagy. Ugye nem volt olyan bonyolunlt megvarrni? Nyugtass meg. :) Tudsz feltenni egy közelebbit is? :oops:
Én is egyelőre a scandi féle mei tai-t nézegetem, fordítgatom, aztán biztos alakítgatok rajta magamnak egy kicsit. Utálom, hogy nem cm-ben vannak megadva, persze nem a konkrét méret a lényeg, de mégis :evil:
Remélem hétvégén valamenyire elbírom kezdeni, bár holnaptól oviszünet lesz.
Aztán remélem a manducám is végre megérkezik, lassan 1 hónapja várjuk.

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Ha valaki venni és nem varrni akar mei tai-t, láttam egyet a teszveszen.
Vagy innen árulja valaki? :oops:

Kinga

Kép

Kép

Kép
zorka1

Zorka, ahogy láttam, az Líviánál kapható http://www.babakozelben.hu kötős kenguru, szerintem jó lehet az is, próbáltam, csak nem hosszú távon. Viszont nagyon korrektül leírja a készítés menetét, sokat fog segíteni, ha elolvasod!
Én 45 fokban varrtam a pántokat, nekem az jó. Képet csak késöbb tudok prezentálni. Ja, és nem bonyi megvarrni. Megrajzolod, hogy milyet szeretnél, aztán kezdődhet is.

Dóri
foldori

Orsi, nem hiszem el, milyen rendes a gypsymamas csajszi, hihetetlen! teljesen meghato!
remelem tudunk majd menni kendot taperolni :)

Zsizsa (azt hiszem te kerdezted? :oops:), tok szorosra kotom a rugalmas kendot, elindulunk itthonrol es egy ido utan azt veszem eszre, h tok lecsuszott a gyerkoc. tulsagosan nyulik, atleptuk a kilo hatart, azt hiszem. didyvel ilyen nincs. megkotom es ugy marad.

neked nem tudom milyen rugalmasod van, nekem moby, Indi szerint vekonyabb, mint a Livia fele, lehet, h ez is szamit.

Sára

Kép

Kép
saara

[quote]C írta:sak tényleg fontos, hogy a kézben cipelés nem hordozás. Annyira tök más! A kézben tartott baba folyamatosan rakosgatva van innen oda, onnan ide. Nincs körben megtámasztva a törzse, nem annyira szoros a testkontaktus, stb...

Ági, eddig egyenértékűnek gondoltam a kettőt, legalábbis kontinuum szempontból. Szerinted nem az, vagy itt másra gondolsz? Azt érzem, hogy nem csak ortopédiailag jobb szerinted a hordozás...írnál erről kicsit bővebben? A hordozást kényelmesebbnek tartom, de eddig nem gondoltam alacsonyabbrendűnek vagy kevésbé értékes teskontaktusnak a kézben tartást, de kicsit bizonytalanná tett, amit írtál erről. Nekem a Liedloff könyvből úgy jött le, hogy ott sem eszközzel hordoznak, hanem kézben tartanak az anyák. De lehet, hogy félreértettem...Bocs, ha hülye a kérdés... :oops: :roll:

KépKép
KépKép
safrany

Orsi, ez a Kristi tényleg hihetetlenül nagylelkű!
Megnézegettem a kendőket, nagyon izgisek, különösen a "zuhanyzós":) Szívesen megúsztatnám benne Vajkot a Balcsiban :)
A kék gyönyörű, a zöldet meg az anyaga miatt próbálnám ki :)
Ja és kösz a Carolinót barátaim nevében :)

KépKép
KépKép
safrany

Igazán nincs mit, Sáfrány, remélem, tudják használni.
Mint mondtam is, természetesen a Kristi által küldött kendők közkincs :) Nem tudom, hogy csináljuk, de lehet "igényelni" kölcsönbe, akár mostantól is.

kamcsatka

Kattix
Úgy látszik, csak neked volt szerencséd, mert az én didymről sincs hír :cry:
zsana75

Sziasztok!

Az elmúlt pár hétben végigolvasgattalak benneteket. Kezdő kendőhasználó vagyok egy lassan 3 hónapos kisfiúval, és sok-sok olyat olvastam itt, ami meg fogja könnyíteni a későbbiekben a kendőhasználatot. Nagyon jó ez a topik.

Megnyugtatott az is, hogy máshol se jellemző, hogy a babával lehet üldögélni, miközben ő kendőben van. Nálunk álldogálni se nagyon lehet, sétálgatni kell.

A topik alapján értettem meg azt is, hogy az én babám egy nagyon türelmes kendőhasználó, hisz órákat is elvan benne többnyire :-). Eddig azt hittem, nem is szereti igazán, hisz kb. két óra múlva ki akar jönni, ha ébren van, ha meg elaludt, akkor ébredéskor akar kijönni.

Üdv.:

Varda

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle

http://www.stillen-und-tragen.de/forum/viewtopic.php?t=24765

Na ezt nézzétek meg! Nem normális, szerintem, hogy ennyi kendője legyen egy nőcinek. Hát még majdnem mindnek... :shock:
Én csak kb. 3-ra vágyom, de persze lehet belőle 5 is. Ezek mondjuk nem egyformák, mint a német hobikendőtartó csajoknak :)

Sajnos ez már csak divat lehet, nem hiszem, hogy valóban használják is öket. Való igaz, hogy gyönyörűek! Észrevettétek, hogy legtöbben didy-t vettek? Akkor én se hibázok nagyot.

Amúgy már elment a pénz, csak a didy-team nem jelzett vissza emilben. Lehet, hogy már fel is adták. És az is lehet, hogy aseide limitált szériát nem tudják olyan hamar elküldeni, nem tudom. SZóval nincs gáz, egyszer csak majd megkapom :P .
Ha beválik, akkor fogok rendelni még egy jaquard és egy csikos darabot is, különböző méretekben. Igy mindet másképp tudom majd kötözgetni. Akkor talán a férjecském is jobban megért. Bár már most is a falra mászik... :lol: :lol: :lol:

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Ez valóban nem normális. :shock:
Én meg rossz helyre kattintottam alul, és asszem egy másik fórumra ugrott, ahol Zsuzsát láttam (Smzsgalf)! :) :wink:

KépKép
livus

Kriszti, ezek és a TBW fórumon akikről írtam mútkor hogy hihetetlen mennyiségű kendőjük van, már gyűjtők. Nekik ez a szenvedélyük, és nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy hogy alakult ki náluk. :) A TBW fórumon kendőritkaságokról megy a társalgás, amellett, hogy aktívan használják is és a gyakorlati dolgokat is megbeszélik.

Persze valamennyire divat is, meg sznobéria is, de legalább nem pisztolyokat vagy más brrrrrr dolgot gyűjtenek és mutogatnak. :D
kattix

:shock: jól sejtettem, hogy a szekrényes avatar mit takar :shock: :shock: :shock:
Nagyon durva!
http://www.stillen-und-tragen.de/forum/ ... &start=140 (oldal közepe táján: Heike)

KépKép
livus

Saara,
igen, én kérdeztem. :) Nekem Lívia féle rugalmasom van, és az nem lazul egyáltalán, még hosszas hordozás után sem, pont ezt imádtam benne, hogy beletettem a babát, és úgy tartotta, mint az álom, és két óra múlva ugyanúgy, mint az álom. :D Nekem nagyon nagy pluszt adott a "ráadás" keresztpánt, amikor mosásban volt a rugalmas, és átmenetileg a Nandut használtam, alig vártam, hogy megszáradjon, mert a Nandu nem tartotta olyan jól. De lehet, hogy Ági apró trükkjeivel a Nandut is imádnám. :wink:

Kristi elképesztően kedves, nagylelkű lény! :) A kendők nagyon jók, a kék meseszép!

Kendőgyűjtés: én sem bánnám, ha lenne 2-3, annál többre nem vágyom. :) Bár ha jó sok pénzem lenne, akkor ki tudja. :wink: :D

Kriszti,
én tegnap Mei-taiban nyomultam Budapesten, jól meg is bámultak. :D Alapjában véve pozitívan reagáltak az emberek, egy néni volt, aki "Szegénykém!" felkiáltással rohant hozzám, miután pont fél perce aludt el Berci, és a feje lekókadt, mire mondtam neki, hogy pont most akartam felkötni a fejét, mert most aludt el, és a sálas módszeremmel fel is kötöttem, ő meg jól körbejárta, hogy biztos kap-e levegőt, és miután konstatálta, hogy igen, elment. :) Egy ember jegyezte meg, hogy szerinte vágja a lábát a pánt, nem?, mire elmondtam, hogy nem, egy meg megkérdezte, hogy miért nem elöl hordom, mire elmondtam, hogy miért nem (ez a kettő amúgy nem negatívan, inkább érdeklődve kérdezett). Ezenkívül vagy tíz-tizenkét pozitív megjegyzést kaptam, és rengetegen utánunk fordultak. :D Vicces volt. :D

Mikor lesz a következő hordozós felvonulás? :D :wink:
zsizsa

Safrany! Ezt a dolgot én nem tudom, csak gondolkodom rajta, meg vannak tapasztalataim. Gyere, gondolkodjunk együtt, jó? Kontinuum szempontból tökéletes a kézben tartás, hiszen megvan a testkontaktus. Kontinuum szempontból az a fontos, hogy mi van a szülő fejében: hol a gyerek helye: letéve vagy nála? Mi az alaphelyzet, mi az attól való eltérés. Kontinuum (=kötődő nevelés): a gyerek helye valakinél van testközelben, a gyerek mindig ott van, csak akkor nem, ha kéri aktívan, hogy tegyék le. Ha eddig a yequanaknál voltál gondolatban, most gyere vissza, légyszi, mert én itt vagyok! ;) Anyuka otthon van egyedül a gyerekével. Ha kötődően neveli a gyerekét, kikerülhetetlen a kendő. Én legalábbis nem tudom elképzelni a kikerülését. Nyilván lesz kézben is a gyerek, amikor úgy adódik, de napi sok órát lesz kendőben. Ez így rendben van. Amikor én hangsúlyozni szoktam, hogy kézben más, mint kendőben lenni, az nem ez az eset szokott lenni. Hanem mondjuk: kendőt nem vagy keveset (pl. csak utazáshoz) használó anyuka meséli, hogy gyereke sokat sír. Kilyukadunk oda, hogy hordozni kéne. Aszongya folyton kézben van. Na, itt nagyon fontos a különbség! Az a tapasztalatom, hogy a folyton kézben cipelésnek NINCS meg az a jótékony hatása, mint a hordozásnak. Ezen sokat gondolkodtam. Beleéltem magam a baba helyébe, aki kézben van, líg-lóg, pakolászva van. Meg a baba helyébe, aki fel van kötve jól, határozottan, szorosan. Ég és föld a különbség! Megerősített ebben az, hogy kb. 1 hónapja a férjem felkötött a hátára kendőben. Röhögjetek nyugodtan! Beleférek a Lana kendőbe simán. Csajok! Elmondhatatlanul páratlan élmény volt! Hogy ez milyen jó!!! Ajánlom, kérjetek a párotoktól 5 perc hordozást szülinapotokra! Felejthetetlen! Olyan finom! További megerősítés nekem az a sok baba, akinél megéltem, hogy még kézben is sírnak, kendőben meg azonnal egy hangjuk sincs. Ezeket a gondolataimat ajánlom Neked továbbgondolkodásra.

hordozo

Hát, Zsizsa, ez tök jó! Ügyes vagy!
Borzalmas, hogy mennyire korlátoltak az emberek, mégha pozitiv reakciók is voltak...
Külföldön tutira nem lenne ekkora látványosság a mei tai.

Már a kendős mamákat is megbámulják amúgy, és ha valami extrém cuccod van, az már fura.

Találtam még pár izigs dolgot:

http://www.youtube.com/watch?v=mGdprEildNI

http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0&feature=related
ÉDES, NEM??? :)

Kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Real men wear babys:-)))) szenzációs! Külön pluszpont a kerek ágyért!

Szerintem nem minden esetben korlátoltság a ludas, hanem egyszerűen az újtól való félelem és a tájékozatlanság (vagy ez a korlátoltság definíciója? :) ). Mondjuk már én is megfigyeltem, hogy hiába kérdez valamit egy ilyen ember pl. babahordozásról, már előre eldöntötte, hogy ez hülyeség. Úgy tapasztaltam, hogy csak annak lehet bármit is mondani textilpelelnkázással és babahordozással kapcsolatban, akiben akár csak egy kis szikrája is pislákol a befogadás képességének és az érdeklődésnek. Amúgy csak szájtépés.

kamcsatka

Huhh, én már a jelenlegi 3-mal is úgy érzem, hogy ebben már benne van a divat is, bár gondolkodom még rövidebb kendő(kö)n is. De ezeken a képeken szinte a teljes Didymos kollekció megtalálható, plusz vannak még más márkák is...

Szerintem érdemes írni a Didymosnak, biztos, ami biztos, hogy utaltál, megkapták-e. Én az első kendőt még Németországban vettem, ők emelték le a bankszámlámról az árát kb. két hónappal a szállítás után. Nem nézik túl gyakran a bankszámlájukat.

Az Indio Seidét is simán gyorsan szállították, ugyanolyan gyorsan, mint egyébként is, de ehhez kártyával érdemesebb fizetni. Úgy még olcsóbb is.

Üdv.:

Varda

Varda
www.hanami-teahaz.hu

Az igazságnak sok arca van.
varda tintalle

Varda,

neked van egy didy seide-d??? Hát miért nem mondtad eddig? Bevált?
Én már nagyon várom az enyémet. És persze, hogy irtam nekik, 2x is. Eddig nincs válasz az utsó levélre.

Fura ez a 2 hónappal a szállítás után...
Az biztos, hogy ezek után sose fogok utalni, csak kártya jöhet szóba.

Jaaa,
Újból kérdem a szakértőket:
Hogy kell az avatarba feltenni képet? Nem bírom egyszerűen 10 kb-ra lekicsinyíteni, nincs hozzá programom vagy mi...
SEGÍTSÉÉÉÉG!

kriszti

KépKép

KépKép
kkriston

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?