Új privát üzeneted érkezett!

Na, megoldottam, áttettelek a táblába kicsit lejjebb meg a képet is bevarázsoltam :wink:

KépKép
KépKép
akíra

SZiasztok!
Szeretnénk hozzátok csatlakozni, tegnap tudtam meg, hogy babát várok:)
Bár nem tudom megmondani pontosan mennyi idős terhes vagyok:
vagy 5 hét 2 napos v. 4 +6
februárban elég furcsán jött meg: először 5 napig csak 1 -1 barnás pötty, aztán utána beindult rendesen.
Magamról: 30 éves vagyok, bp-en élek, van egy kisfiam Márk aki ma 1,5 éves.
I. SOTE-n fogok szülni.
szülés ideje v. 11.15. v.11.19.
1 vizsgálat 03.27.
üdve, Bea
kumpibogar

Hú, megpróbáltam bepótolni a lemaradást, de most már komoly agyi erőfeszítés kell, hogy mejegyezzem, ki, mikor mit hol :lol: .Akíra ne aggódj, én ma a bankkártyám hagytam a benzinkútnál, idáig is elég szórakozott voltam, mi lesz velem ezután :? Marianna, üdv a szívhanghoz, meg neked is Zsemlyécske! :) Én is nagyon remélem, hogy 25-én lesz már!

Valaki-bocs :oops: írta, hogy nem bír a kávéra nézni.Nos én is így vagyok, pedig eddig elég jól lecsúszott a napi 2.Két napja a gondolatától is ráz a hideg.Most hívott fel a kedvesem, hogy olvasta a mai Népszabiban, hogy mennyire ártalmas, és valószínű ezért nem kívánjuk.AZÉRT AZ ÖSZTÖNÖK JÓL MŰKÖDNEK, EZÉRT NEM KELL AGGÓDNI MIT KÍVÁN ÉS MIT NEM AZ EMBER LÁNYA.Amit kívánunk az valószínű kell a szervezetnek, amit nem, az nem.Majd elolvasom a cikket és közzé teszem.Üdv Bea köztünk!
sclara

Ja, és ezt olvastam ma:

5 hét:

A baba most 2 mm.Kezd kifejlődni az agya, gerince, izmai, csontjai és kezdetleges szíve is.

6. hét:

6mm-es vagy,van már nyaka, kezdetleges agya és kis végtagkezdeményei.Apró szíve megkezdi a vér keringetését.A tehesség első heteiben nagyon fáradtnak érezheted magad.A hányinger ellen próbálj egy kis kekszet rágcsálni.Gyakrabban, kevesebbet egyél.

7.hét:

A baba arcán már felismerhetők az orrnyílások,ajkak és a szeme is áttűnik a bőre alól.
A mama hangulata könnyen változik.Ugyan a hormonok is felelősek ebben, de nagy feladat felfogni,hogy mit is jelent terhesnek lenni.
sclara

Helló!

Nekem nagyobb étvágyam van mint eddig. Most 5. hét végét töltöm.

Szerintetek ez normális?????? :oops:

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Bea üdv köztünk!
Az adataidat betettem a táblába :)
Az 5+2-t irtam be, de ha kiderül pontosabb majd jövőhéten a vizsgálatnál akkor szólj és ha kell pontosítok :)

Kati, igen, hát ezzel én is így vagyok! És normális hidd el :)
Mindenki más és más, de mint Scrala is írta tudja a szervezetünk, hogy mire van és mire nincs szükségünk! Ugyhogy :wink:

Scrala, olyan jó oldalak vannak, ha gondoljátok én ajánlok nektek párat amin tök jól le van írva mikor mi történik, mekkora éppen a magzat meg ilyenek :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni. Több mint egy hete végre + lett a tesztem, jövő héten csütörtökön vagy pénteken megyek uh-ra. Most vagyok kb. 4 hetes és 5-6 napos. November óta próbálkozunk és ez volt az első clostis hónapom. Ami nagyon úgy tűnik sikeres is volt!!!
Ő lesz az első babánk.
Ki mikor megy első uh-ra? És akkor mit látott a doki?

Natasa

Kép
Kép
nati80

Nati, üdv köztünk :)

Ha jövőhéten mész uh-ra akkor már ugye 5 hetes és 5-6 napos leszel, tehát majdnem 6!
Ilyenkor már látni fogja, hogy méhen belüli-e a terhesség, tehát egy szép kis petezsákod már lesz :) És ha minden jól megy, akkor van esélyed már egy kis szívhangra is, de ez nem biztos! Viszont petezsák tuti lesz :)
És gratula a kis bébihez :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok Kismamik!

Nagyon belehúztatok,nem győzök visszaolvasni.És milyen sokan vagyunk már!Üdv az újaknak!

Látom mindenkit elért a rosszullét,hányinger.hát én hétvégén az ágyból is alig tudtam kikelni.ha ittam,attól volt hányingerem,he nem akkor attól,és ugyanígy a kajával is.ma egész jól voltam,egyszer kapott el némi hányinger,de nem volt vészes.
Azt nem írtam,hogy végül maradok a régi dokinál,és egerbe fogok szülni.
Holnap berendelt a doki soronkívül du. a magánrendelésére,neki legalább van 2-3-4 dimenziós uh-ja is,és megnézi pöttömkémet.Olyan jó lenne már szívhangot látni,szerintetek már lesz valami?

Csüt-pénteken 2napos meetingem van ,és a főnököm szeretné bejelenteni.igaz már szinte mindenki tudja.már az állásom is meg van hirdetve a neten,meg a cég honlapján is.fasza.még ki se tettem a lábam.ezért is remélem,hogy minden okés lesz az uh-on.

Ki mikor megy köv. vizsgálatra?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ti a sporttal hogy álltok? Nekem azt mondta a doki, hogy mindent lehet, de nekem élni is alig van erőm. :? Néhányan meg azt mondják, hogy a 12. hétig nem igazán ajánlott.
És a terhességi csíkok ellen Ti kenitek magatokat valamivel?
gabesz83

Harivera
Gratulálok! Akkor összejött az 5. babó is, talán lány lesz! A babakocsi amit kinéztél most akciós a brendonban.

Gabesz
Sporttal kapcsolatban. Én heti 4-5x elipszis gépen dolgozok 50 percet, de most figyelnem kell szigorúan a pulzusomat. 140 alatt kell tartani. Ilyenkor a legfontosabb a mozgás, mert a baba több oxigénhez jut, élénkül a vérkeringése is. nekem kifejezetten ajánlották, hogy mozogjak.

Akíra
Köszi az uh-s segítséget. Mikor megyek addigra elméletileg belépek a 7. hétbe, akkor leszek pontosan 7 hetes és 1-2 napos. El se hiszem 7 hetes!!!!

Ancsa
Hány hetes kismami vagy? Én még az alvós, sokat evős időszakban vagyok, bár remélem jön majd a rosszullét is, mert állítólag akkor kisebb a vetélés esélye, ha van hányinger. Hormonok miatt.

Azt nem írtam, de napi 200mg utrogestant hazsnálok, ezzel is bitosítják, hogy a sárgatest elégtelenség miatt ne legyen baj. De hát ez elő sem fordulhat!!!

Kép
Kép
nati80

Elírtam bocsi 6 hetes és 1-2 napos leszek csak.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! Gondoltam betársulok.
2 het maradt el a mensim egy hete teszteltem egy pozitívat.5 hetes és 4 napos vagyok.
november 13 ra várható a baba de a férjemmel 12 én van a házassági évfordulónk szerintem lehet hogy aznap lesz meg.
Más topikokból nagyjából ismerkedtem veletek.
Nem bánjátok ha néha beírogatok?
angelo2

sziasztok!
Nati
én 6hetes 1 naposan voltam uh-n és petezsákot látottunk szikhólyaggal és benne az embrióval. Szivecske még nem dobogott de a doki azt mondta 1-2 napon múlott csak. A vetélésről azt mondta 6 hetesen 15% kb, 8 hetesen a köv. uh.után ha minden ok.2-3%.

Melóról
ma már csak hat órát voltam, és addig maradok, akkor érkezem amikor jónak érzem.Jó fejek voltak. Tudja esetleg valaki hogy az ilyen rugalmas időbeosztást elszámolni hogy szokták kismamiknál? :wink:

Kép
katica_75

Nati
Köszi a választ, akkor élénkebb pillanataimban lehet, hogy ráállok a Leg Magicre :)
Testápolás?
gabesz83

Sziasztok!

Terhességi csíkokkal kapcsolatban: én az előző terhesség alatt szinte elejétől kenegettem magam, de nem tudtam megúszni.
Óriási hasam lett /mivel elég vékony vagyok+a terhességi cukorbetegség miatt fogytam is/ ennek ellenére itt lettem legkevésbé csíkos, inkább a szülés után ráncos lett a bőröm, a fenekem viszont nagyon becsíkozódott, ráadásul felemásan, bal sokkal jobban mint a jobb és még a lábam között csíkos lettem:(
Egy kicsit le vagyok törve, remélem, hogy jövő hét csütörtökön már szívhangot is látunk-hallunk, de még csak 6+1 v. 6+5 napos leszek.
Márknál a hányinger csak a 6 hét után jött elő és elég sokáig 23-24 hétig tartott, most még nincsenek rosszulléteim, remélem megúszom őket-előzőnél: hányinger, hányás, elég komoly ínygyulladás: volt, hogy arra ébredtem éjjel, hogy tele van a szám vérrel, ez volt a hányingeren kívül a legzavaróbb, terhességi cukorbetegség a végén már inzulin-, mert így nagyon nehéz kisgyerek mellett szenvedni.
kumpibogar

Csajok!

Van valaki, akinek halványan rózsaszínes a folyása? Nagyon halványan. Mert nekem most egy picit az.
És picit megijedtem.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Eagleszem
Én is hasonlóan vagyok és én is megijedtem nagyon. :cry: Nekem vasárnap meg ma este volt ilyen, de olyan halvány, hogy hosszasabb vizsgálódás után tudom megállapítani, hogy tényleg rózsaszín-e vagy csak beképzelem. Nekem jövő hétfőn lenne az eredeti ciklusom szerint az időpontja, hogy megjöjjön.
Már úgy várom a jövőheti vizsgálatot, hogy tényleg megnyugodjak.
gabesz83

Kumpibogar

Megkérdezhetem, hogy Te mivel kented magad az előző terhességnél? A krém volt a rossz, vagy ez abszolút bőrtípus függvénye?
gabesz83

Sziasztok!
Csak gyors bekukk!!
5.4mm a picúr. 20mm a petezsák. És hallgattuk a pici szivét!!!!!!!!
Viszont ma rettenetes szarul voltam Egész nap hánytam, hajnal 4-től. És olyan mintha a vesém fájna.

Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Ja és méret szerint 6 hetes vagyok csak.

Kép
Kép
gabi82

Gabesz
Én azt gondolom, ha mozogsz és egy nagyon jó testápolóval kened a bőröd, inkább maszírozod, akkor megteszel mindent a csíkok ellen. Én már most egy kész kistigris vagyok, mert 14 éves korom óta csíkos a fenekem és combom. Vettem egy masszírozó korongot (oriflame) és azzal fogom magam kezelni. A lényeg nem szabad feszesítő testápolót használni, inkább egy jó zsíros hidratálót. Piros garnier testápolót tudom ajánlani. Nekem 1-2 hete ekcémás lett a bőröm. Sose volt száraz, de most hűha!! majd szétreped.

Harivera
89900,- 99900-ról. Beteszem a képet melyik az.

Kép
Kép
nati80

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=43

Volna egy számomra fontos kérdés! Ehetek erős vagy csípős ételeket? Ugye nem árt a babának? Minden más tiltott ételt tudok, de ezt nem.

Kép
Kép
nati80

Gabika!
Gratula a szivhanghoz tök jo!
engem is visza fokozott a doki 7röl 6 hétre és asszem akirát is! :)

Kép
marianna80

Marianna
Nem tudod pontosan mikor volt ovud? Mert én pl napra pontosan tudom, így nem is számolhattam el magam.

Gabi
6 hetesen már ekkora a pici???

Katica
vetélésről szó se essen. ilyen itt nem lesz senkinek! Én tudom, hogy minden ok lesz nálunk, nagyon várjuk már a picit. Már előre tervezgettük hogy hová tesszük majd a kiságyat, mivel csak egy hálónk van/lesz, így velünk fog aludni a pici.

Nálam egyébként semmi érdekes tünet. Most éppen szurkálok, de gyanítom fel vagyok puffadva. Cici legalább fél méretet nőtt, aminek párom rettenetesen örül és azt se bánja új melltartókat kell vennem.

Lehet ilyen korán már érzékeny a pocak? Egy kicsit szűk a farmerom és most ettől kezdett el szurkálni a hasam és tényleg fel is puffadtam mint egy lufi.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! Az ember nincs másfél napot netközelben, és annyi hozzászólás felhalmozódik... épp csak át tudtam futni rajta!
Gabi nagy-nagy gratuláció Nektek is és a kis picikének a zakatoláshoz-szívhanghoz! Ugye, hogy micsoda csuda érzés???
Akíra a kor és a vonalzó... Hát ez az. Hogy én még ezt, ahogy nem értettem az elején úgy most meg aztán már végképp nem értem, hogy hogy is jön ki. A dokinak mondtam az adatokat, tehát hogy mikor volt a mensim időpontja, hogy mikor voltunk együtt a Kedvesemmel, és hogy elvileg mikor volt, vagyis lett volna peteérés, esély a fogantatásra... Baromi sokat filózott rajta. Tehát megnyugodtam, hogy ha neki ez ilyen homályt okozott, akkor nálam persze, hogy nem tisztult ki még mostanára sem az időpont. Végül abban maradtunk, hogy félre teszi a metrikus eszközt és az UH-ra hagyatkozik. Így kerekedett ki a hét és fél hét és a november 5-ei szülési időpont.
Szóval, még most sem tudom, hogy hány nappal is számoljak? :)
A vonalzó végülis csak jelkép...
Legfeljebb majd havonta javítom :wink:

Zsé - Anita
zsemlyécske

Gabesz
avonos krémekkel kentem, sőt arckrémmel mert az jobb minőségű, de szerintem bőrfüggő, ismerek olyat aki nem kente és semmi csík nem jelent meg neki, és volt aki nagyon drágával krémezte magát és az utolsó 2 hétben csíkos lett. Dokim is mondta, hogy krémmel segíthetek magamon egy kicsit, da ha hajlamos vagyok rá akkor nem fog elkerülni:(
Lassan indulunk oltásra, úgy izgulok, nagyon rosszul viseli az orvosi rendelőt és óriási hisztit csap, bevonszolni alig lehet a szobába...tegnap felhívtam a védőnőt és elmondtam neki a jó hírt+megkérte, hogy cipelje be ő a Márkot mert nehéz már nekem (12 kg és nagyon erős, nagyokat tud rugni+elkezdődött nála a hiszti korszak).
Mindenkinek szép napot:)
bea
kumpibogar

Vonalzó próba...
Egyelőre nagyhirtelenjében emellett döntöttem.
A vidám napocska miatt.
:)

Zsé - Anita
zsemlyécske

Sziasztok!

Hát én tegnap olyan rosszul voltam, hogy netezni se volt kedvem! :?
Szédültem a monitortól meg émelyegtem! :?

Üdv az újaknak :)

Ancsa, átírtam akkor Gyöngyöst egerre a táblába! Kiváncsi vagyok mit mutat az uh! Gyere rögtön ha voltál dokinál :)
Szerintem már lesz szívhang :)
A munkahelyed miatt meg ne aggódj! Nem rúghatnak ki és nem küldhetnek el hamarabb mint ahogy te el akarsz menni betegszabira, ugyhogy :)

Gabesz, én az előző terhességemnél elég sokáig tornáztam, és semmi baj nem volt, aztán jött az esküvő, meg a nászút és kimaradt a sport, és jött a bevérzés is és utána már nem engedték a sportot, de lényeg, hogy ésszel nyugodtan lehet csinálni! Az én dokim (a régi is meg a mostani is) azt mondták, hogy nyugodtan lehet csinálni mindent (sport, sex, vagy akármi) csak mindent ésszel! Ha rossz, akkor nem kell folytatni! A szervezeted tudja mi esik jól és mi nem! Ha fáj vagy nem jó akkor abba kell hagyni! Ennyi :)
Terhességi csíkok, nem olcsó kenceficével kentem végig és halál csíkos lett! Hiába alkati kérdés! Szerintem nincs mit tenni! :?

Rózsaszín folyásom nem volt és most sincs, ugyhogy erről nem tudok mit mondani! :roll:

Gabi, nagyon örülök, hogy volt szívhang :) Gratula az óriás bébihez :)

Csípős étel! Próbáld ki és ha nincs tőle gyomorsavad vagy nem fáj akkor nyugodtan! Mindent ki kell próbálni és ha nincs probléma miért ne!

Ja, és elszámolás, hetek visszafokozása, peteérés! Nekem elvileg mindig ugyan akkor volt, LH teszten is követtem, erre ebbe a hónapba egy héttel későbbre tevődött át! És az LH teszt ki se mutatta! Tehát nem minden esetbe tudja az ember! Ja, és nekem minden tünetem megvolt amikor elvileg kellett, hogy peteérésem legyen! És mégse volt! Szóval én már csak abba a peteérésbe vagyok biztos amit uh mutat ki :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Zsemlyécske, hát igen, nem egyszerű ez a számolgatás! Főleg, hogy nálam is ugye nem akkor volt a peteérés mikor szokott lenni! Szóval....hát ez van, ezért jó az uh! És igen, ilyenkor még elvileg egy ütembe fejlődnek! 2 hónap múlva már nem lehet így megmondani uh alapján, hogy mekkora :lol:
A szülés várható időpontja meg nekem folyton változott! :lol: Szóval van egy amit kiírnak, mert kell, hogy legyen egy ilyen időpont, de hát az azért ritkán jön be :lol:

Ja, és ha adhatok egy jó tanácsot az első gyerekeseknek, akkor minden barátnak és ismerősnek mondjatok minimum 1 héttel későbbi születési időpontot! Mert nincs annál szörnyűbb dolog mint amikor a kiirt időpont napjától kezdve (meg sokszor már elötte is) naponta 10x legalább csörög a telefon, hogy jajj szegénykém még egybe vagy? :twisted: Hát nagyon kedves a törődés, de olyankor az ember már olyan nagyon kivan, és olyan elege van a hasából, a pingvinlétből, hogy pont ez a "kedves" aggodalom nem hiányzik! Én már fel se vettem a végén a telefonomat (8 nappal hordtam túl Kyrát) Szóval ez csak egy ötlet! Mert én tuti most későbbi időpontot mondok mindenkinek, még akkor is ha valószínűleg hamarabb meglesz a csaszi miatt :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Ma voltam UH-on. 5 hetes vagyok elvileg, egy kis pöttyöcske látszik a doki szerint. Én nem nagyon láttam, de neki elhiszem!

2 hét múlva kell újra mennem!

Képet nem teszek fel inkább, mert nem látszik még sokminden rajta. Majd a legközelebbit!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Itt a képem: Kép

Kép
Kép
gabi82

Akíra, a következő vizsgálat ápril.15-én.

Kép
Kép
gabi82

Na végre, mától van végre vitaminom is.
Bendivel Elevitet szedtem. Most pedig ezt szedem:

BioTech Naturals Women´s Prenatal without Iron
Összetétel:

Egy adag mérete: 2 tabletta
Adagok Száma: 30

Adagonként tartalmaz DV %

Vitamin A (100% as beta-Carotene) 5000 IU 63%

Vitamin C (as Ascorbic Acid) 150 mg 250%

Vitamin D (as Cholecalciferol) 400 IU 100%

Vitamin E (as natural d-alpha Tocopheryl Succinate) 20 IU 67%

Thiamin (Vitamin B-1) (as Thiamin Hydrochloride) 1,5 mg 88%

Riboflavin (Vitamin B-2) 1,7 mg 85%

Niacin (as Niacinamide) 18 mg 90%

Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 10 mg 400%

Folic Acid 800 µg 100%

Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 4 µg *

Biotin 35 µg 12%

Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 7 mg 70%

Calcium (as Calcium Carbonate) 500 mg 38%

Iodine (as Potassium Iodide) 150 µg 100%

Magnesium (as Magnesium Oxide) 200 mg 44%

Zinc (as Zinc Oxide) 15 mg 100%

Selenium (as Selenium Yeast) 70 µg *

Copper (as Copper Gluconate) 2 mg *

Manganese (as Manganese Sulfate) 2 mg *

Chromium (as Chromium Yeast) 50 µg *

Boron (as Boron Citrate) 150 µg *

Choline (as Choline Bitartrate) 125 µg *

Inositol 30 µg *

Nem tartalmaz cukrot, Mesterséges Színezéket, Mesterséges Ízesítőt, Tartósítószert, Nátriumot, Búzát, Glutent, szóját, tejterméket.

Egyéb összetevők: Cellulose, Titanium Dioxide (Natural Mineral Whitener), Vegetable Acetoglycerides.

Nincs benne vas, de az volt még nekem itthon. Maradt a Bendiről:)
És jobban vagyok tőle!!!

A csíkokra én a DM Babylove-os olaját használtam és jó volt. Bár teljesen egyénfüggő.

Gabinak gratula a pöttyökhöz:)

Anikó Kép a vitamin:)

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabika
nagyon ari a kis maszat. Most mekkora volt? Szívhang már volt?
nati80

Szia Nati!!!
Üdv. itt is! Hirtelen olyan sokan lettünk, meg aztán itt a melóhelyen nincs időm visszaolvasgatni....de látom, csatlakoztál.
Én jövő szerdán megyek dokihoz, akkor leszek 7+5.
Kínlódom, állandóan émelygek, és sokszor rágcsálnom kell, hogy kicsit jobb legyen.......Nekem is van szobabicaj, de eddig még nem mertem használni, nehogy ártson....de lehet, hogy elkezdem!

Üdv. a többieknek is, most nem tudok mindenkinek reagálni....

DItta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hát igen elég sokan lettünk, alig férünk már a táblába, de nem baj, ez a jó! És még csak a hónap közepénél tartunk lányok! Szóval még jöhetnek jó páran akiknek csak most lesz zebrás tesztje! :lol: Drukkolok minden zebrásodni vágyónak :)

Gabi, beírtam a táblába az új adatot, és hát nagyon édes a kis drága! És már milyen jól látszik az alakja!

Kati örülök hogy nálad is minden ok :)

KépKép
KépKép
akíra

Ditta
Mikor kezdődött nálad az émelygős korszak? Lehet furi, de én már várom. Legalább érzem, hogy odabenn van a picurka.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok Lányok! :)

Nekem 2 napja van intenzív "mindjárt hányok" érzés, bár még egyszer sem hánytam.A gyomrom a torkomban van, ha ránézek egy kajára, unort érzek, közben meg eszegetem :?
Hát hogy vagyunk összerakva!hihihihi! :lol:
Vendég

ja, egyébként világos folyása van mindenkinek?
Vendég

Sziasztok!

Melus :)
Hát igen...........nem bírok kajára nézni, és mégis mindig csipegetek...........és nekem is van folyásom...tisztasági betét nélkül el sem indulok!

Nati :)
Ahogy beléptem a 6. hétbe, a múlt csütörtök óta, van nálam az émelygés...Hát én is vártam, de most, hogy már van.......eddig minden ugyanúgy zajlik, ahogy az első kettőnél volt!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Gyorsan írok,mert fektetés van.de jó hírem van: mert már van szívhangja a picurnak! :D :D
Minden rendbe van egyébként.méreteket nem mondott,mert az előjegyjezett betegek közé rakott be,és sietett.3 hét múlva kell mennem megint.akkor még többet fog látni.

mikor láttam hogy dobog a pici szive,elpityogtam magam,mondtam a dokinak,hogy most legszivesebben a nyakába ugranék,azt mondta tegyem azt.hát nem ugrottam,de ő azért jól megölelgetett.nagyon örült,hogy spontán összejött.
nem is értem miért akartam gyöngyösön szülni?!

Na röviden ennyi.most 2 napig nem tudok jönni,megyek meetingelni,és bejelentem a többieknek!

Jó éjt mindenkinek,és vigyázzatok magatokra!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki írt nekem!

Én is drukkolok nektek, jó olvasgatni, hogy ennyien hallottátok már a szívhangot!

Fehérfolyás... van (aztán sietek a wc-re és reménykedek hogy színtelen legyen..)

Jó éjszakát!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Van egy 3 és fél éves lányom és már legalább 2 éve próbálkozunk a kistesóval. Ma vagyok a ciklus 24. napján. A 14-en éreztem a peteérést. Ma csináltam egy tesztet (Medi-Lab) és halványan ugyan de van ott még egy csík. Lehetséges, hogy már beágyazódott és kimutatja a teszt??? Csinált valaki ennyire korán tesztet???

Ildi

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Jesszus, mennyi ismerős! :wink: Ejnye Melus, hát itt lopod a napot, hozzánk meg be sem nézel! :P Ez vonatkozik Verára is! :P

Nati!

Nem tudom olvastad-e a clostis oldalt! Nem is tudtam, hogy babás vagy! :oops: Ha nem, akkor most gratulálok! :wink:

Vera!

Asszem te is kimaradtál, neked is gratulálok! :wink:

És természetesen mindenkinek, akit még nem ismerek! :wink:
Vendég

Sosi
Én az ovu utáni 10. napon csináltam egy tesztet, nem volt valami érzékeny, de igaz csak este tudtam megint megnézni, de ott volt a halvány vonal. Utána egyre erősödött. Szerintem csinálj tesztet 3 naponta és meglátod erősödik e. Halk Gratula!

Gröni
Nagyon örülök, hogy itt összefutunk. Láttam a halvány zebrás teszted. Gratulálok! És igen, olvastam a gratulációd, csak vissza nem írtam. Köszönöm. Mikor mész dokihoz?

Valaki méri még a hőjét?

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!

Köszi a választ. Most fedezetem fel egy pozitív tesztes topicot rengeteg képpel és megerősítettek benne, hogy már kimutathatja. Ma is csinálok eggyet!! :D

Kép
Kép
sosi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?