Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én is jó hírekkel jövök :)
Mondjuk már előre gyártottam hozzá a vonalzót, s szerencsét hozott.. Pirinyénnye megjött kicsit fáj is de sz......k rá :lol: :lol: Örülök neki, mert most már arra erőszakolom a gondolataimat, hogy pénteken azt mondja a doki, hogy április :lol: :lol: Pénteken 10re kell mennem vérvételre, s utána be a dokihoz.. Ha jól számolgatok, akkor április 1-jén utazunk le Pécsre, s másnap műtét :lol: :lol: Legalábbis remélem nem azt mondja, hogy jövő kedd :shock: :shock: Bár az sem zavarna :lol: :lol:
Na de majd pénteken jövök a hírekkel :wink: :wink:

MamiVagy: HCG nekem a 12. napon volt 112 :wink: :wink:

Katica: örülök a jó híreknek :D :D pénteken lesz beülti? :wink:

Húúú pénteken mennyi jó hír lesz megint, Katica beültije, Mami UH-ja én konzim, csatlakozik más is? :wink: :wink:
Meg nagypéntek is lesz :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok!

lányok: nagyon köszönöm a drukkokat. drágák vagytok!

mami: gratulálok :lol: :lol: :lol:

bellanita: drukk++++ hogy haladnak a tűszők?

csibe: lassan itt a fagyibabák ideje. drukk++++

lulu: hajrá hsg!

brumi: mi volt az uhn?

dezsi: drukk+++++ hajrá vizsgálatok! átírtalak a táblában.

nyuszi: május mindjárt itt van :wink:

kis *: nekem csak két hét múlva lenne pirinénnye, de máris odaadom neked előre :wink:

rólam: még nem tudom, hogy mikor lesz a beülti, péntek-szombat környékén, szerintem.

katica
katica30

Viki,
melyik héten és milyen képet tettél fel?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Viki,
megtaláltam Mircsi képét. :D Már szavaztam is.
Tiszta apja! :D

hajnoca
Dunakeszi

Kiscsillag, látod, a sok drukknak valamint Legyélmami és Katica felajánlásának köszönhetően ( :D ) már meg is jött. Izgulok, hogy pénteken azt mondja a doktorbácsi, hogy április.

Katica, péntek-szombat hamar eljön, és akkor izgulhatunk a Te + tesztedért is.

Tényleg izgalmas nap lesz ez a péntek :!: :D

Kép
petne

Csibe, Te mikor mész UH-ra? Kb. 1 hét múlva már esedékes, ha jól számolok.

Kép
petne

Hajnóca! :)

Köszönöm! igen tiszta apja,most kezd barnulni a szeme! :) ennyit az én kékszemem dominanciájáról! :)
És ti hogy vagytok? Hihetetlen nagycsaj már Bogyka, mindig megnézem az iwiwen :)
Vendég

Bellanitta, hogy állsz a szurikkal? Mikor lesz tüszőkuksi?

Kép
petne

Kép

mindenkinek ezt kivánom :)
Vendég

Lmami!
Hol láttál rólam képet?köszönöm a drukkokat rámfér igazán.

KAtica!
Hú 5 az jó szorítok és remélem talizunk, valamikor.(péntek-szombat)

Petne!
ma is voltam és holnap is megyek UHés vérvétel is lesz.

Rólam:
Ma voltam UH-on és elkezdtek növögetni a drága pötyieim 3 mérhető 8 kissebb :lol: és vagy vasárnap vagy kedden lesz punkció?
Kérem a drukkokat!!!Ja és már egyre kedvesebb a doktornő :)

Kép

Kép
bellanitta

Kata, ez nagyon jó :D :D :D :D

Kép
petne

Bellanitta, ez természetes. Mennek a tüszőcskenövesztő drukkok ezerrel :!: Vasárnapig még nagyon sok idő van hátra, jó sokan lesznek végül a Te "kis pötyieid".

Kép
petne

JA egy másik topikban laptetőm lett :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Fu mekkora marha vagyok!!!

Kérlek ne haragudjatok rám kedves Bella06 És bellanitta sikerült titeket teljes mértékben összekevernem a nevetek alapján

én Bella06 al taliztam, róla írtam ezeket a teljesen igaz sorokat, hogy ifjoncabbnak láccik sokkal a koránál....de kedves bellanita neked látatlanban is teljes mellszéleséggel megelőlegezem ugyanezt jóó? :wink:

Istenem tudjátok be kérlek a terhes hormokoknak :shock:

Mostantól 10 x átolvasok mindent mielőtt leírom jaj úgy szégyenlem :oops:

Puszi Mindenkinek...
Vendég

Igy tovabb lanyok :!: Legyekmami, vegre megtorted a csendet :!: 3 kislany.... :wink:
Rolam ime egy aktualis hasmeret (aki kivancsi, masik topikban ruha nelkul is :oops: )

Kép
katavirag

Sziasztok,

Kakavirág, csini pocak :D És milyen vékony vagy! :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!

P.kata!
:D köszönjük!!! én is mindig fürkészem a hcg-s rendszámokat! :D

Katica!
köszönöm hogy átírtad!!!
Mik a hírek?

Belanita!
drukkok a punkcióhoz!

Legyekmami!
:D ezek a hormonok! :P Neked mindent elnézünk!!! Megkezdted a babaesőt!!! :P

Katavirág!
csodaszépek vagytok! :D
dezsina

Katavirág!

csodaszépek vagytok!!! micsoda gyöonyörűség vagytok...tényleg érdemes fotozni téged :lol: jól eldugtad a pluszkilóidat...bára fejed sose látjuk, biztos ott van 8) 8) (jaj csak vicc vóóóóót ám :wink: )

bátor vagy és hősies csináltam vonalzót....bár rettenetesen aggódóm, de meggyőzőtt egy kedves kaális társam, hogy ekkora HCG mellett muszáj bízni.----hát ezt teszem.... :lol: négy hetes két napos terhes vagyok jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:
Vendég

istenem

tényleg nem tudok írni ez elszomorító...nem bátor vagy és hősies csináltam vonalzót, hanem bátor VAGYOK és hősies

kész

hol jár az eszem???? :lol: :lol: 8)
Vendég

Lmami!

Ezt már betudjuk a hormonoknak.Azért csodálkoztam de azért jólesett amit nem nekem írtál,szerintem én se látszom 28-nak igaz ezt Katica tudja megerősíteni vele már találkoztam.

Katica!
Mikor kapod vissza az embrikéket?
vasárnap megyek megint UH és vérvétel (4 db 13*12)és maradt a többi kisseb.

Kép

Kép
bellanitta

Legyekmami!
:D :D :lol: :lol: :lol:
jujjjjj deeee jóóóóóó!!!! Nagyon szupi!!!!
Ne izgulj már ennyire! Kismami vagy!!!! :lol: :D
dezsina

Sziasztok!
Hú,picit lemaradtam... :oops:
Bellanitta!
Drukk a tüszőcskéidnek!Nőjjenek szép egyforma nagyra! :wink:
Katica!
Mindjárt visszakapod őket :D :D :D Mennyit kérsz? :roll: 2?3? :D
Lmami!
Bizony ezek a terhes hormonok. :D Neked most mindent elnézünk 8)
Katavirág!
Melyik topicban mutogatod magad ruha nélkül? :roll: Vajon a 18-as karika kint van? :lol: :lol: Hihetetlenül csinos vagy! :wink:
Petne!
Neked is beindult a katicád :lol: Mindjárt jöhetnek a manók :D
Pkata!
Hú,ezt köszönjük szépen :D :D :D :D :D :D :D :D ...én is örülnék neki :wink:
Viki!
Hol keressem Mircsikét??????
Dezsi!
Itten esik hóóóóóóóóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock:
Vendég

Nyulasz!
:shock: nem mondod :shock: :?: tényleg esik :?: :roll: hisz már süt a nap!!! :lol: :lol: :D Az elöbb esett, most már nem :lol: :lol:
Tesztelés? :)

Viki!
én sem találom Mirit... hol kell nézni :roll: :?:

Katica!
Hírek??? :roll: :wink:
dezsina

sziasztok!

lányok: köszönöm a drukkokat.

bellanita: hajrá tűszők!

mami: tetszik az új vonalzód.

katavirág: szép poci :wink:

nyuszi: hóó? én tavaszt akarok.

rólam: ma telcsiztem. 2-4 sejtesek. holnap újra kell telefonálnom. a doki szeretné elvinni szombatig az embrikéket. ha nem fejlődnek rendesen, akkor kapom csak vissza holnap. most megint megijesztett a doki. ráadásul ő holnap és holnapután nem lesz, így a másik doki fogja csinálni a beültit bármelyik napon is lesz.

katica
katica30

Ez a kép van fent:

Mircsi
Kép

Viki, segítettem egy kicsi, jó? :D

Jó szavazást mindenkinek. :)

hajnoca
Dunakeszi

Katavirág, nagyon irigylésre méltó a pocid, nagyon csinos kismama vagy.
Bellanitta, ezek szerint 4 szépen növekszik, de a kisebbek is behozhatják ám a lemaradásukat. Drukk továbbra is!
Legyélmami, gratulálok a négyheteskétnapos terhességedhez, és izgatottan várom a holnapi eredményeket ... a picik számát illetően természetesen :D
Katica, ne aggódj, minden rendben lesz!

Kép
petne

Nyulasz, igen, beindult a katicám, azért is írok ilyen tördelve, mert jó látni, hogy már csak 25 nap, és mehetek UH-ra. Na jó, ez csak vicc volt :) Persze ahogy közeledik a dátum, egyre fokozódik a para, hogy minden rendben legyen.
Na sziasztok, rohanok jógaórára. De még este benézek.

Kép
petne

Sziasztok!
Lettélmami, szuper, hinni kell, eddig is sokan példát vehetnek a hozzáállásodról, Például én :)

Dezsi, hogy áll az Lh tesztelés? én is lekezdtem tegnap. :)

A meddőségiben voltma a szörnyedelem után 1 hónap elteltével kontrollon. Nagyon boldog vagyok. A doktorbácsi megdicsért, gyönyörűen működöm. A bal szétnyílt és összerakott petefészkem szuperül funkcionál, abban látott egy 21mm-es tüszőt. A másik oldalon picik voltak, 10-12. a nyálkahártya is jó vastag, 12mm. Mondta, hogy 3 nap múlva be lehetne ültetni az embrikéket, de azért inkább várjunk még egy ciklust. A vérképem még tuti nem a régi a vérveszteség miatt. Szóval minden szuper! :)

Katavirág, be szép si a pocid! :) Apa simizi, énekel neki?

Julika, azért olvasol minket? jól vagy, ugye? kitartóan fekszel, ugye?

Nyulasz, én is lemaradok mostanában.... tegnap éjjel 1-ig mosógépet szereltünk és kézzel mostunk a férjemmel... de legalább meg tudtuk volna javítani.
Vendég

Katica!
Minden rendben lesz! Az anyaméhben sokkal jobban érzik magukat az embrikék, azért tennék be, ha nem olyan serényen osztódnak. Igaz, ha el tudják őket vinni az 5. napig, akkor nagyobb eséllyel lesz terhesség, de: ha nem jutnak el oda, akkor tuti nincs. Tehát: az orvos csak tényt közölt, attól még, hogy nem gyorsan osztódnak kint, csodálatos gyerekek lehetnek belőlük! Bízzzz! Nagyon drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

Bocsika hogy ma csak most jövök először, de kicsit hosszú volt a mai nap: délelőtt fenn volt barátnőm aztán eldumcsiztunk fél12ig, aztán 12-20kor amikor akartam volna netezni, éreztem hogy mintha megmozdulna a talaj alattam.. Úgy megszédültem, hogy rendesen bepánikoltam.. Niagarázok jelentem, valószinüleg a vérvesztés miatt gyengültem el délutánra..
Mindenki pirije letámadott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt állnak tömött sorokban az ajtónk előtt, apácska algi fért be mellettük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica: drukkolok erősen az embrikéknek! :D
MamiVagy: ezek a hormonok ugye?? :wink:
Anitta: tüszőnövesztő drukkok útban feléd ;)
Katavirág: azta micsoda gyönyörűűűűséges pocak!! ;) Holnap péntek, megint lesz "Yeah"ozó nénike?? ;) :lol: :lol: :lol:

Holnap reggel még indulás előtt benézek :) 10re kell mennünk, azaz 8kor indulunk, vagyis 6kor kelek :lol: :lol: :lol: mint minden nap... :lol: :lol: :lol:
Pusszantás Nektek!

Kép
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag!
Kívánom, hogy a holnapi konzi úgy alakuljon, ahogyan te szeretnéd! Te lány, aztán vörösborod van -e otthon? Az is, és a spenót is, és a mák is jó véérképző. Sőt, van egy Krauter blood nevű biolé, amit mensi alatt jó inni, ha Niagara van... Jó drága, de jó...
Vendég

lányok: köszönöm. :wink: túl pánikolok mindent. :? apa szerint a hormonok az agyamra mentek :oops:

petne: gyorsan eltelik ez a 25 nap. hajrá!

brumi: örülök, hogy minden oké.

kis *: drukk holnapra++++ én is hatkor kelek minden nap utrot bevenni. :wink:

rólam: holnap 9 körül telcsizek, én azért reménykedek, hátha csak holnapután lesz beülti, és holnap még szépen fejlődnek tovább a picikék.

katica
katica30

Brumi, ezek csodás hírek! Erős a szervezeted, és ilyen hamar helyrejött, és készen áll a beültire. Jól teszed, hogy vársz még egy hónapot, azért nem semmi, ami veled történt... addig is regenerálódsz.
Kiscsillag, Katica, Legyélmami, jelentkezzetek holnap a jó hírekkel!

Kép
petne

Petne!

25 nap????na azt már tényleg féllábon is :lol: addig egyél sok fagyit, hogy a fagyibabák otthon érezzék magukat :lol: :wink:

Katica!!

Nyugiiiiiiiiiiii tuti minden a legnagyobb rendben lesz!! persze azért a hormonoktól lököttnek lenni ér :wink: :lol: lásd fentebbi okos hozzászólásaimat. (az utrot ilyen pontosan kell szedni????? én elég tág intervallumban dugdosom kvázi ahogy eszembe jut kb. reggel kb délben kb este....azbaj??? :shock: )

Brumi!

Yessssssssss..na ezek azok a bizonyos babák , akik alig várják hogy beköltözhessenek ha már ilyen áldatlam körülmények között kerültek el anyukájuktól!!! Hajrááááááááá!!! SOk fagyit neked is ! :wink:

Kiscsillag!

te akartad a pirimet....én mondtam, hogy egy állat az enyém :lol: Im sorrí érte

és holnapra nagyon sok sok drukk...légy határozott!!! :lol: :wink:

DEzsi!!

nem izgulok najóóó pőusszantás a biztatásért :wink:

Nyulaszka!!

köszönöm az elnézést néked is :wink:

ma ezt átolvastam...ha vannak hibák nem tehetek róla ... még sose voltam terhes nya... :lol:
Vendég

Legyélmami, az a 25 nap, ami időközben 24-re csökkent :D tényleg kibírható. Gyorsabban elszaladt az idő, mint gondoltam volna. Meló, meló, meló, így időm sincs a perceket számolgatni.
Ami az utrot illeti, én a beülti után hozzád hasonlóan lazán kezeltem, aztán amikor elkezdtem figyelni rá, (sőt, én 3 részre osztottam a nap 24 óráját, és pontban 8 óránként dugdostam), na akkortájt szűntek meg a terhességre utaló jeleim. Szóval szerintem azért ez tág intervallumok között kezelhető, nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is.
Na jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Sziasztok!
Petne!
Azért fennmaradtál éjfélig,hogy lásd,amint 24-re csökken a napok száma? :lol: :lol: :lol: Ez aranyos. :D
Kis-csillag!
Kívánom,hogy jó dolgokat mondjon neked ma a dokid :wink:
Katica!
Drukk a picúroknak,és no para! :wink:
Lmamai!
Nagyon kiváncsi vagyok,mennyien vagytok :D :D :D
Dezsi!
nega
Brumi!
:D akkor megvársz? :D Örülök,hogy megdicsérték a petefészked :D
Bellanitta!
Drukk a tüszőcskéknek! :wink:
Vendég

Pusszantás Drágák!

A rossz idő ellenére legyen szép napotok :D:D
Majd délután jövök a hírekkel :)

Mindenkinek drukk mindenhez, amihez kell :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
Vendég

sziasztok!

beszéltem a kaálival. a biológus azt mondta, hogy nagyon szépek az embrióink. :lol: kettőt bekészítettek mára nekem, a többit lefagyasztják. fél 12-re kell mennem. még a dokim helyettesével meg kell beszélnem, hogy tényleg ma legyen-e a beülti, de ez csak ott derül ki.

katica
katica30

Nyulasz, sajnos 1-ig dolgoztam :( :evil: , de kikapcsolódásképp jó volt látni, hogy 1 nappal ismét közelebb kerültem az anyasághoz :D :wink:

Kiscsillag, Legyélmami várjuk a híreket!

Katica, látod, minden rendben van. Drukk a beültihez, aztán majd Te is mesélj. És Te leszel a következő kismamink :) ++++

Mindenkinek szép napot!

Kép
petne

Katica!
Hajráááááááááááááááá! :D :D :D
Bella!
Neked is Boldog Nyulat!
Kép
Vendég

Petne!
Hajnal 1-ig? :shock:
Vendég

Ja, aki nem lesz itt a nyuszi (bocs, Nyulasz :) )alatt, annak én is boldog nyuszit kívánok!

Dezsi, mi van veled? Rég nem írtál magadról.

Kép
petne

Aha, most bolondokháza van nálunk, de jövő hét végére remélem vége, és koncentrálhatok ismét magunkra.

Kép
petne

Szisztok lányok!
bocsi, hogy keveset írok, de mostanában sok a munkám…

Nyulasz!
:( sajnálom….
de nem feladni! Nyomuljunk tovább :D Végül is itt a húsvét!!! :D és szaporodnak a nyulak :D

Petne!
aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Nem igen történik velem semmi. Most vannak éppen a „forró” napok! Dolgozunk a spontán babán, amúgy meg a nyaralást tervezem... már csak 3 hónpot kell várni :wink: Nem foglalkozom a babás dolgokkal, csak csináljuk, és megyek egy két vérvételre, illetve párhuzamosan fut az öf. amitől ugyi elment a kedvem egy kicsit, de csinálom! Nem feladni semmit :!: 8) :lol: 8)

Brumi!
abbahagytam az LH-zást, mert szerdán pont később értem haza és el kellett rohannom, és nem tudtam gyorsan megcsinálni. Mindegy, mert 3 napig csináltam és szerintem jókor vagyunk együtt, mert kétnaponta akciózunk. :oops: persze nem tudom mit várok, hiszen már csináltunk ilyet (minden hónapban beleesek ebbe a hibába és persze nem jött be eddig) De talán most. 8) :D
Gratula a szép eredményhez! Drukkok a jövő hónaphoz!!! :wink:

Katica!
mega-giga drukkok!!!! Kismami jelölt vagy!!!!!! Tessék Neked is megnyugodni… :D :)

Bellanita!
mennek a drukkok! :wink:

Lulu!
mizujs? Izgalom? Szerda hamar itt lesz! :wink:

Legyekmami!
:D kiváncsi vagyok az eredményre!!! nagyon nagyon! szerintem ketten vannak... :wink:
dezsina

Dezsi, csak mindent bele :wink: , az akciók akkor is jók, ha végül mégsem esel tőlük teherbe. Ha meg mégis, az meg 2 in 1 :D Tényleg nem szabad ezen görcsölni :evil: . Bár tudom, hogy ezek csak könnyen kimondható szavak, ez úgysem elhatározás kérdése.
Én mindenesetre drukkolok.

Csajok, mi van már a mai hírekkel :?: :?: Úgy izgulok :!:

Kép
petne

Petne!
:D köszönöm!!! Meglátjuk mi lesz két hét múlva. Ebben az egészben csak az a legrosszabb, hogy a cilkusomból 2,5 hetet vagyok optimist 0-17 napig, majd folyamatosan beindul a depi 2 hétre 18-30. napig. :lol: Hát, így van ez... De a nagy számok törvénye alapján, egyszer máshogy is lehetne! :lol:

A híreket én is várom :!: :!: :roll: :!:
dezsina

Kati hírek: 2 szép embrió van a pocakjában, a 3 kistesót lefagyasztották. Ma pihen, holnap jelentkezik.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Hát túl vagyok végre a mai napon :)
Nem volt egyszerű :( Ugye szerdán azt mondta nekem az asszisztens, hogy ráérünk odaérni 10-re, merthogy a vérvétel "nem sürgős", pedig én kétszer is rákérdeztem, de hajthatatlan volt - erre, amikor bejelentkeztem a recepción, mondja a hölgy, hogy reggel már kerestek vérvételen :lol: :lol:
Vártam így vagy egy órát, mire sikerült oda bekerülnöm, aztán a nőgyógyinál már szerencsére csak perceket kellett várni :D
Hosszas keresgélés és telefonos interurbán pécsi konzultálás után április 15-re be lett vagyon írva kicsiny nevem az előjegyzésbe :):D
Aznap 9-re kell odaérni, meglesz az altathatósági vizsgálat, majd a műtéti előkészítés és másnap lesz a műtét.. Ha nem kell "bántani" semmit, akkor aznap délután haza is jöhetek, de ha korrigálni kell a dolgokat, akkor csütörtökön.
Még az lesz a kérdéses, hogy a következő vérzés mikor jön meg, hát most nagyon reménykedek, hogy nem akkor, mivel azon a héten lesz esedékes :(:(:( mondjuk ez a ciklusom 32 naposra sikeredett, remélem most is hasonlóképpen alakul.. Mert ha nem, akkor csúszik a dolog.. mivel mensi alatt nem lehet megcsinálni.. Így ebben a ciklusban is szorgalmasan LH-zok majd, hogy nagyjából betudjam határolni az időszakot.. :):):)

Snufi: köszönjük a híreket!
Katicának az első babaragiszállítmány elindult :)

Akik nem lesznek itt nyúl ünnepe alatt, azoknak én is kívánok kellemes ünnepeket és sok locsolót :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Hajrá Katica! Édesek a vonalzók! Pihenj csak jó sokat, legyél pozitív és optimista, tömd magadba a fehérjét, és persze víz víz víz.
Drukkhegyek!

Dezsi, akkor most töröd meg a szokásokat, és a depis rész kimarad, oké??? :D :D

Legyélmami, hol vagy :?: :?:

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?