Új privát üzeneted érkezett!

Dita!
Itt falun reggel mikor mentünk a kórházba röpködtek a mínuszok.

Czinki!
Nem olcsó mulatság ez a vérvétel. Mgy a gyógypuszi a bibidre.

Nekem olyan szinten elbénázták a múlt heti vérvételeket, hogy olyan a kezem mint egy rossz drogosé, ráadásul most már sárgás árnyalatú. :D
20150601134430
 
 


Czinke, Dita,

grat nektek, hogy ma túl vagytok a dokikon!

Nemone,

nekem is vannak ám otthon babás cuccaim. Csak én babonából elhordtam őket anyukámhoz és ő őrzi őket.
Én a jelekben nagyon hiszek. Amikor a férjem eladta a kocsiját jött egy érdeklődő, és a rendszáma betűi megegyeztek a mi autóinkkal, pedig a városban csak nekünk volt ilyen rendszámunk.
Akkor írtam is a barátnőmnek msn-en, hogy szerintem ez jel, és ez az ember meg fogja venni az autót. Aztán mégis elment úgy, hogy nem vette meg, nagyon csalódott voltam. Erre 2 nap múlva felhívta a férjemet, hoyg kell neki a kocsi és azóta már meg is vette.

Hidd el, hogy a zebrás babaruci is jel, és jó ha vele alszol, mert tudatalatt serkented a szervezeted, hogy megtapassza a babát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinke,

mivel én nem vagyok pesti, így kihagyom a tornát.

Pesti csajok, nem kíséritek el Czinkit tornázni?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Czinkeb!

Mivel én csak ma reggel olvastam a tornáról, nincs nálam semmi váltóruha, farmerben, meg blúzban nem hiszem, hogy kényelmes lenne. A másik nagy problémám, hogy ma piacra kell mennem bevásárolni húsvétra, mert el akarom kerülni a pénteki őrületet. De legközelebb szólj előre, és akkor lehet, hogy elmegyek veled! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
A hűtőt és a spájzt akarod feltölteni?

Én tegnap bevásároltam csokinyuszikból, a kollégák kedden ostromolnak majd minket büdibbnél büdibb kencékkel (a férjem kezére tuti rácsapnék, ha stikában elhozná a parfümjeiet :D )
20150601134430
 
 


torna a vas u-ban hétfőn 18,00-19,00 van, szerdán meg 18,30-19,30 van. nekem ezért a szerda tök jó, mert odaérek. bár lehet, h hétfőn meg elkérem magam majd , 30 perc kell, h odaérjek. és lehet, h be is jelentem a mhelyen, h gond van a babaprojektnél, és akkor jobban elengednek kemény 30perccel korábban, amit amúgy is többszörösön ledolgozok máskor!

Nemone: szavadon foglak! :wink:

és várom a többiek jelentkezését is! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke, Nemone,

tornára fel! Aztán tessék babásodni!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki!

Spájzunk sajnos nincs, de a hűtőbe vennék egy kis sonkát, meg finom zöldségeket hozzá, esetleg tojást, bár az még van otthon, de lehet hogy veszek frisset.

Czinkeb!

A hétfő nekem tuti nem jó, mert 18-tól asztrológiánk van, de szerdákra nem szokott programon lenni. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Viki!

Amúgy én a húsvétot csak a sonka miatt szeretem, a büdi kölniket ki nem állhatom, meg a részeg embereket is utálom. Még jó, hogy a kollegáim kedden nem szoktak meglocsolni minket. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Nekünk sincs spájzunk, hidegebb időben a beépített szekrényünkben tárolok, mert ott marha hideg van.
20150601134430
 
 


Engem is csak apu és após szokott meglocsolni, a párom már nem. A cégnél sajnos nem lehet kikerülni, mert a nagy sas kezdi reggel, aztán jön a többi fickó.

9re mrá jobban illatozok, mint egy rózsabimbó.

A húsvéti tálat (sonka, kolbi, tojás) én is nagyon szeretem. Anyós ma küldi is egy kis ízelítőt :D
20150601134430
 
 


engem tegnapelőtt kérdezett meg a párom, h mi lesz húsvétkor , hova megyünk és szeretném -e , h meglocsoljanak. mondtam, h meglocsolhat 1 pohár vízzel reggel! :lol:
sonka tojás kolbi torma! fincsi!!!! :wink:

Némoné: akkor jövő szerda, ha nem jön közbe vmi!! :wink:

párom mondta, h több méhpempőt ne vegyek, mert milyen drága. ő a tornában hisz ( arra járjak) , de a többiben nem igazán. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkus!!!
Torma nyami nyami nyami :D
20150601134430
 
 


Én is jelentkezem a drogosok közé. Mindkét karom kék-zöld-lila színekben pompázik.
Már nagyon húsvétoltok!
Kép

Viki!
Itt nem tuom hány fok volt reggel, de kb. így néztem ki reggel én is!
Kép
Vettem tegnap cickafark és palástfű teakeveréket. Akkor most pé-ig cicka, aztán mensiig palást? Mert már tényleg belezavarodtam. :shock:

dita75
 
 


Évi: csak most vettem észre, h egy csomó egpénztárral kapcs-ban van az MM. 1/2 éve még nem voltak, amikor legelőször mentem.
szóval visszajön a píz. bár már annyi dokiszlám van, h nem tudom visszaigényelni. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita!
Igen pé-ig cicka.

A parkolóban nálunk kapargatták a szélvédőt. Ilyenkor örülök, hogy a miénk garázsban alszik.
20150601134430
 
 


A kolbi jó ötlet, azt is veszek, úgyis imádja a férjem! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Viki!
A miénk is garázsban alszik télen. 1 éves suzink van, szép piros. Erről jutott eszembe, hogy mi egy sorházban lakunk, és nincs hátulról telekszomszédunk, mert ott a garázs és egy kapu. (Előlről-hátulról be lehet támadni minket.) Ballagok hazafelé úgy két hónappal ezelőtt és látom, hogy kajak a garázsunk kapuja előtt le van téve egy konténer. Mivel 4 óra volt már, még fel sem tudtam hívni őket (2-kor már ugyanis sehol senki) hogy csókoltatja a Dunántúli Áfész, hol alszik a kocsink, átrepüljünk vele a konténer fölött? Eszméletlen emberek vannak! :twisted:

dita75
 
 


Némóka!
Kolbi nélkül nem ünnep az ünnep. Jó főstülten nyami nyami nyami

Dita!
A mi Tottink (toyota) a melletünk lévő családi ház egyik garázsában pihen, de előszerettel állnak elénk, vagy úgy, hogy még véleltenül sem lehet normállisan ráfordulni, ha ba akarsz állni.

Korábban máshol béreltünk garázst, ott meg egyik reggel arra mentünk, hogy a lakat sehol, még istenes, hogy a kocsihoz nem nyúltak.
20150601134430
 
 


azt akartam írni, hogy jó füstölten...., látszik , hogy megint éhes vagyok, mert össze vissza klimpírozok :oops:
20150601134430
 
 


Viki!

Értettem így is :wink: Sőt, meg is éheztem a gondolatra...veszek majd valami fincsi mangalica kolbit.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Aztán jövő héttől meg jön a diéta, mert a munkahelyemen mostanában olyan jók az ebédek, hogy hízásnak indultam, illetve a sok húshoz sincs már túl sok kedvem. Állandóan húst-hússal adnak, szinten nincs más választási lehetőségünk, és már annyira leterheli a gyomromat, hogy kénytelen vagyok pár hétig odafigyelni, hogy mit eszek. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ne kajáljatok már annyit, mert kilyukad a gyomrom. Már egy hete nem ehetek sósat, minden olyan ízetlen. Brrr!
Tegnap már nem bírtam tovább és kicsit megsóztam a karajt tengerisóval, meg a krumplipürét is, az ubi is sós tudtommal. Úgy ettem mint aki egy éve éhezik. Nem átallottam még egy szeletet kisütni. Még mindig nem kapok rendesen levegőt a mérgezés miatt, de a két szelet husi után amit tegnap benyeltem úgy éreztem majdnem megfulladok, mozdulni sem bírtam. Pedig ma is ez lesz, csak ma odafigyelek a mennyiségre.
Az én kedvesem nincs oda a sonkáért, a tojást meg csak sütve szereti. Pedig én imádom mindkettőt. Szerencsére anyósék csinálnak! :lol:

dita75
 
 


olyan éhes lettem én is! most egyik munkatársam megy piacra ebédvadászatra. kb 1 óra múlva lesz ebéd. remélem nem halok éhen!
én már kb 2 hete tökfőzelékre vagyok kiéhezve, de nem lehet kapni az auchanban mélyhűtöttet sem. a piacon meg szegény munkatársamat ,,kioktatták,, , h mikor vetik és mikor szedik a tököt . én meg csak nevettem, h hát városi liba vagyok én ilyet nem tudhatok. :lol: pedig szerintem 1 hónapja tuti volt a savanyúságosnál zacsiba gyalult tök! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinkeb,
a nagypapám minden évben vetett tököt, és nyáron, amikor leszedte, elárasztott minket tökkel. Szeretem a tököt, de hetekig azt enni... Egy idő után menekültem, amikor drága papa mondta, hogy kiszalad a kertbe egy kis tökért.

Viki,
gratula a cukrodhoz, csak így vigyázz magadra továbbra is!

Monic,
megfázásra én még a feketeretket hallottam, hogy nagyon jó, de azt nem mindig lehet kapni.

Mi az utcán állunk. 2,5 milla lenne egy teremgarázs beálló. Ha lett volna még annyink, akkor is inkább nagyobb lakást vettünk volna. Bérelni meg nem fogunk a céges autónak, az enyém meg kibírja a "friss" levegőn. Bár most anyum felajánlotta, hogy használjam az ő autóját, úgysem tud a lábával vezetni. Lehet, hogy élek az ajánlatával, csak nem akarom, hogy tesóm megsértődjön. Legfeljebb feldobunk egy érmét.
i.kata
 
 


Nemone,
tartsd meg a rugit! Reméljük szerencsét hoz, de ha mégsem, akkor is kedves történet, hogy azzal aludtál :lol:
i.kata
 
 


Látom mindenki kajcizik. Jó étvágyat!
Én mindjárt húzok vissza a suliba... :cry:
i.kata
 
 


Dita,
én is hétfőn vettem meg a teákat. Hát na, a cickafark nem éppen a legfinomabb tea, amit valaha ittam. Kíváncsi vagyok a palástfűre...

Denika,
tényleg szép a görbéd. Kíváncsi vagyok a pénteki tesztedre.
i.kata
 
 


A babona azt mondja, hogy amig meg nem születik a bébi addig ne is vegyünk neki semmit. Aki nem babonás annak, lehet, hogy bejön a dolog. A múltkor én sem tudtam ellennállni egy babás dolognak, és az lett, hogy először nega lett a tesztem, végül jól bemangóztam, úgyhogy most még két hónapig nem is gondolhatok a babára. (a csomómról már nem is beszélek)
Tényleg aranyos kis történet egyébként, ahogy nekem nem hozott szerencsét, reméljük Nemonenak fog. Azonban úgy gondolom, hogy ez kb. olyan amit az egyik lány mondott, hogy 6-ost kell dobni a kockával és akkor minden oké lesz. Nem megbántásként írtam ám, én nem ítélem el, és megértelek titeket, hisz egy cipőben járunk. Nekem is nagy lelkierő, hogy ne vásároljak be babaholmiból. Ahányszor elmegyünk vásárolni, mindig a bébiosztályon kötök ki. :roll:

dita75
 
 


Kata!
Látom nálatok is aranyáron lehet garázst veni. Akitőm mi béreljük, 1,7-ért árulja.
Mi kiszámoltuk, hogy amennyiért most fizetjük, kb. 20 évig kitart a bérlet, hülyék lennénk megvenni.

Dita!
Egészségedre a husit! ;)

Némóka!
A húst hússal kajákat én sem bírom. Az embernek meg mindig azt kell főzni. Oké, belecsempészek néha egy kis tésztát, meg főzit, de akkor is a hús az igazi.
20150601134430
 
 


Viki,
igen, itt Pesten horribilis árak vannak. És ez csak egy beálló 2,5 millióért. Oda még a vacakjaimat sem tudom bezsúfolni... Nem baj. Az vígasztal, hogy megvan a telek, és a 2 lakás árából már majdnem felépíthetjük a házunkat. Ami mondjuk nem idén lesz, de majd annak is eljön az ideje.
i.kata
 
 


Dita,
én nem igazán vagyok babonás, mert eddig még a 4 levelű lóhere sem hozott szerencsét. Akkor miért lennék babonás?
Annyira utálom azt, amikor gyülekezeti tagok becsöngetnek hozzánk, hogy beszélgessünk Istenről. Szoktam mondani, hogy rossz helyre csöngettek, mert nem hiszek benne. Erre megkérdezik, miért nem hiszek benne? Mert annyi szörnyűség történt a családomban és az ismerőseim körében, hogy nincs miért hinnem benne. Bocsi, ha valaki méllyen hívő, de nekem feláll a szőr a hátamon, amikor idejönnek házalni...
i.kata
 
 


Ja,a babonához: Férjem mesélte, hogy főnökével mentek valahová és az út szélén állt egy fekete macska. Mire főnöke felkiáltott, hogy az ott egy fekete macska?! Drágaságom mondta neki, hogy nem is ment át előttük, de a főnök annyira babonás, hogy szerinte mindegy, hogy át megy-e, a lényeg, hogy ott van és az már nem jó jel... Ő amúgy olasz.
i.kata
 
 


Kata!
A házalást én is elítelem. Egyfajta beszervezésnek, pilóta játéknak érzem, melynek célja inkább, hogy jól megfejjenek.

Függetlenül a fent leírtaktól én hiszek Istenben.
20150601134430
 
 


Kata!
Azért ez már durván babonás pasi!
20150601134430
 
 


Én csak amolyan egészséges szinten tudom elképzelni a babonát. Aki már túlzásba viszi az nem normális. Persze ki tudja hol a határ? Nálam mondjuk ilyesmiben nyilvánul meg, hogy pl. újév napján nem eszem csirke, és disznóhúst, mert elkaparja a szerencsém.
Nagyjából itt meg is állt.
Már megint eszem. Borzasztó! Fuccs lesz a sok leadott kilóból! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
egyél csak, most kicsit erősödnöd kell!

Viki,
én pl.olyan dolgok miatt nem hiszek, hogy a barátnőm kisfia lassan 2 éve halt meg 7évesen májrákban...

Na tényleg megyek, mert elkések...

Cupi!
i.kata
 
 


Kata!
Az borzalmas, főleg egy anyának átélni.
Sajnos a mi családunkban is elég sok tragédia volt.
20150601134430
 
 


Nagyon nem szeretek ilyenekről hallani.
Én pl. azon szoktam csodálkozni, hogy lehet az ilyet ép ésszel felfogni, feldolgozni, főleg ha egyszem gyerek. Persze az élet megy tovább, de egy gyerek, az más mint mondjuk egy nagyszülő, akinek lejárt az ideje (úgymond)!

dita75
 
 


Na, visszajöttem a husis ebédről, de azért ettem egy kis tányér mákos tésztát is. Csak ezzel meg az a baj, hogy 1 óra múlva itt fogok kókadozni a máktól. :?

Dita!

Nem is magamnak vettem, csak végül megtartom :roll: Amúgy én sem vagyok babonás, és hinni sem nagyon hiszek, mert akkor gondolom mi nem érdemelnénk meg ezt a helyzetet, amiben mindannyian vagyunk. Bezzeg másokból potyognak a gyerekek.
Pár hete olvastam, hogy az a nő aki a Terry Black által nevelt gyerekeket szülte, nemrég szülte meg a 9. gyerekét, és még csak 29 éves. De állításuk szerint ezt a gyereket már ők akarják felnevelni. Na, az ilyen dolgok hallatán erősödik bennem, (illetve sok más miatt is) hogy miben is kellene hinnem? :evil:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Csak magadban kell hinned!

Csak nem okozott a mák enyhe delíriumos állapotot nálad?
20150601134430
 
 


Nemone!
Ha már ilyen szörnyűségeknél tartunk, akkor én is elmesélek egy-két esetet ami a közvetlen környezetünkben történt. A mamám szomszédjának úgy 5 gyereke volt már, felajánlották, hogy ingyen elkötik, mert szegények is voltak, nem tudták rendesen beiskolázni a kölyköket, de nem akarta. Aztán szült egy ikerpárt. Persze a kinti budiban, végig titkolta a terhességét. Mindenkinek azt mondta, hogy csak meghízott. Totál sötét egy család egyébként. Analfabéták is szerintem. Végül szegény ikreket otthagyta egy telefonfülkében. De legalább nem ölte meg őket, mert pl. anyumnak volt egy kolléganője, aki szintén titkolt terhes volt, leöntötte savval és bedobta egy zacskóban a kukába. Engem úgy fel szokott zaklatni az ilyesmi, hogy napokig nem is alszom. Mostanában én is elgondolkodom sokat ezen, hogy egyes embereknek megadatik minden szép és jó az életben, aki igazán megérdemelné neki meg a nagy semmi jut.
De most már több szörnyűséget ne is említsünk, beszéljünk vidámabb dolgokról!

dita75
 
 


Dita! :shock:

Viki!

Igen, a mák rám altató hatással van...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

rengeteget írtatok mióta nem néztem.


Kata,

a házalókat én is nagyon utálom, ezért van elektromos kapunk ami mindig zárva és nincs csöngőnk. Akit ismerünk úgyis megcsörgeti a telefonom, ha be akar jönni, akit meg nem ismerünk az ne jöjjön be.
Amikor még nem volt zárva a kapu volt olyan, hogy mire kijöttem a WC-ből a szomszéd már ott áll bent a házban és egy k... szót sem szólt, hogy ott van. :evil:


Viki,

sonka nagyon finom!

Nemone,

mákos tésztát én is annyira ennék! Csak nálunk rajtam kívül nem szereti senki, a munkahelyen meg ilyet nem adnak.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone!
Nem ám te is beállsz közénk! (A DROGOS klánba!)

dita75
 
 


Dita,

hogy milyen h...e emberek vannak!
Ilyenkor jövök rá, hogy határtalanul naiv vagyok, mert én ilyesmit egy emberről sem tudnék elképzelni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
Én mákos tészta után nem merek csak zárt szájjal mosolygok.
20150601134430
 
 


Viki,

:lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki!

Ezért van bent a munkahelyemen is fogkefe és fogkrám :wink:

Lányok az előbb egy baromi erőset görcsölt a hasam, de csak pár másodperc volt, de jobban fájt, mint mensikor szokott. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!

hm hm hm :oops: beágyazódunk????
20150601134430
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: