Sziasztok!
Zsófi: Annyira hihetetlen hogy már csak pár hét!!! Tegnap volt, hogy Samu megtette az első lépéseket és egy éves lett. Mióta anyuka vagyok valahogy sokkal gyorsabban telik az idő... Jó hogy minden kész Jónásnak! De jó nem kell dolgozni sem már, most már pihenj sokat!!!! Édesdrága Samunak hiányoztál??? Egyem a kis szívét!!
Szülészetis topik lehet hogy kihalt, akkor ideírom hogy két jánosos anyukának is drukkolhatunk. Niki barátnője és a nővérem kb. 10 hét múlva fognak szülni.
Lehet hogy együtt...
Sajna is olyan ritkán jövök mostanában, de szerencsére bevált a babaruhadolog és nem marad időm, egy hét alatt eladtam 30 rucikát és most csomagolok, minden nap megyünk postára és az újakat is kell töltögetni. Attól féltem rajtam marad és Beninek lesz két szekrényre való ruha, de anyukák vaterázgatnak....
FATIMA HOL VAGY?
ANZSI DE JÓ HOGY JÖTTÉL!! MI ÚJSÁG BENDÉVEL és persze VELED is????
Láttam a fényképet ám Lizus blogjában. Tündérgyönyörű még mindig! Ide is kérhetjük???
Klári: Olyan frappánsan megfogalmaztad a mozgás témát!!! Én sem értem hogy miért kell sürgetni szegény babákat. Az anyuka érzi ha igazán baj van! Azt sem értem hogy mostanában miért jár minden második baba gyógytornára ahol fájdalmasan mozgatják a kis testrészeit. Tényleg ennyire sok fejlődési probléma van vagy csak divat lett? Barátnőim közül szinte mindegyik elvitte szakihoz és hetente járnak valamivel. Elgondolkodtam hogy Benit is vigyem-e megnézetni, kiváncsi vagyok neki is javasolnának-e
Niki: Ügyi Emma baba! Nagyon jól csinálod te is ahogy finoman szoktatod át! Nálunk még nem sikerült, Beni baba annyira cicifüggő, hogy már odajön és húzza fel a pólómat.
Éjjel meg úgy üti ki a vizet a kezemből és ordít hogy majd leszakad a plafon. Abban reménykedem hogy majd magától hagyja abba.... Bár férfi ki tudja
CIPŐT vettél már? Márka???
Nelly: Szonja is szuperügyesen alukál és ébred! Lehet hogy a lányokkal könnyebb ilyen téren?
Fú ez a cipőkioktatós eladó tök idegesítő lehetett, én biztos megkérdeztem volna hogy hol szerezte a gyógytornászi vagy ortopéd oklevelét? Mert szívesen veszem a tanácsokat szakemberektől! Erre mit válaszolt volna? Kár hogy az embernek adott szituba nem jut eszébe ilyen, legalábbis nekem mindig utólag ötlik fel, hogy mit kellett volna mondani. És én sem járok vissza ilyen helyekre többet!!! Utálom a túl udvariatlan és a túl kioktató eladókat is. Ezért jó neten vásárolni.
Szia Sószóró! Nagyon édes Benjamin!!!
Szia Kinga! Kislányodról te is mutatsz képet? GYERTEK többet!!
(mondom én aki ritikulgat....)
Na szaldadjunk ki a szép napsütésbe!!!!
Szép Napot Mindenkinek!!! Benedek remélem meghozza a meleget!!