Új privát üzeneted érkezett!

Persze a kep lemaradt:

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Orsoly,
Nem tudom mashol hogy mukodik az aukcio, a Ebayen az utolso 20 masodpercben erdemes elkuldeni a licitet. Itt automatikusan megy a dolog, tehat eleg, ha megadod, hogy mennyit akarsz maximum kiadni erte, de mindig csak annyit tesz ra, amennyit muszaj. Ma kb. 40 masodperccel a vege elott licitaltam, egy rovid pillanatig orultem is magamnak, de aztan valakinek meg maradt 12 masodperce, hogy elvigye elolem a cuccot! Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


zsuzsi: itt is van ilyen automatikus licit, csak az olyan gaz, ha valaki 100 ft-tal tobbet iger erte, es elviszi, nem?Kép Na majd iygekszem gyors lenni a vegen...Kép

orsoly
orsoly
 
 

 
 

Zsuzsi,
ezeket a kis fiolákat mire használod? Kimérve is adnak bele? Vagy csak szétosztod az üveget több felé? Nálunk is hasonló dobozban vannak a cuccok, de nekem is az a bajom, hogy van, aminek nincs a tetején a név, és nem is fér ráKép.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Minden babó édiKép.Annyira nővekednek!

Segítsetek légyszi! A BCG oltás kifakadására esetleges pirosodására (most kissé duzzadt) tudtok vmi jót írni? Tudom ti már túl vagytok rajta, de biztosan emlékeztek még rá.ha netán emlékeztek még rá, volt vkinél akinek a pici sokat sírdogált 3 hónap körül? Nem tudom miért sír? Minden rendben( kaja, pelus stb...) és még sem tetszik neki semmi. persze állandóan kézben lenne....naés a kiságyban sem alszik el. Amúgy tüneményes Robóka a kis értelmiségim, mert mosolyogni alig látom, viszont minden dolog nagyon leköti a figyelmétKép

jó éjt mindenkinek: Anita
anita77
 
 


Sziasztok!

Jó sokáig nem tudtam jönni, több mint egy hétig nem volt gépünk-szervizeltékKép
A lemaradásom hatalmas, ugyhogy csak a legfrissebb hozzászólásokig jutottamKép

Babás képek nagyon jókKép

Látom Lilivel egykoru babák már milyen ügyesek, másznakKép Lili egy pár napja négykézlábra áll és már elég ügyesen tartja magát, még nem mászik-viszont kb. egyhónapja stabilan ülKép
Alig győzöm etetni, teljesen mindegy mit adok neki csak kaja legyenKépKépKép

Manó
Sajna nem jutottunk fel a ringre pedig nagyon készültünkKép
Szombaton apa nagyszüleihez kellett mennünk kukoricát törni vasárnapra meg nagyon elromlott az időKép
Sebaj, majd bepótoljukKép

Na egyenlőre ennyi, megyek és legalább az elmaradt fényképeket megkukkolom!

Mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Anita,
Csak annyi, hogy figyeld a BCG-sebet. Normalis, ha kifakad, ha napokig, hetekig gennyedzik, de azert nem art az odafigyeles. A baratnom kisfianal nem fakadt ki, viszont feldagadt a gennytol az egesz karja, vegul ketszer altatasban nyitottak fel neki.
Mikit en a sebeszetre vittem be, mikor mar 3. honapja folyamatosan genny jott a sebbol. A kis medikus gyerek enyhen lekezelo mosollyal megkerdezte, hogy ugye elso gyerek, aztan mindjart elszallt a magabiztossaga, amikor kozoltem vele, hogy bizony mar a harmadik. Egy "igazi" dokineni szerint sem volt teljesen okes a dolog, ezert porra tort Tbc-gyogyszert kellett parszor a sebbe szorni. Hasznalt. Kicsit heves volt gyermekem immunreakcioja.
Viszont szerintem a siras nincs osszefuggesben a BCG-vel. Legalabbis a hagyomanyos orvostudomany allaspontja szerint. Kép Minden baba sir valamennyit, es altalaban szeretnek kezben lenni! Kép Nekem egyik sem aludt el kisagyban "csak ugy magatol".

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


te Momo, a Te férjed meg az enyim lehet, hogy testvérek? Legalábbis rokonok, biztosan. Már a múltkor gyanakodtam, mikor leállította Zsebit a földre. De most. Nálunk is akkor lesz meg valami, ha már nagy elszántsággal a fúrógépet cipelem. Vagy a bicskám kapom elő. Hivatalos ügyekben pedig egyszerűen elhajthatatlan, míg nem ég a ház.
Westelnél szerintem nem jön be a nemfizetés. Anno az axelero már rég elköltöztünk, de még hónapokig számlázott, mert elkeverték a lemondó levelet. Szerintem a Westel sem barátságosabb. Írj nekik ajánlottat, az nekem többnyire bejön. Az építkezés zajaiért nem irigyellek, bár ahogy a terveink alakulnak, lehet, hogy a mi hajlékunkat is felverik majd. Bár mindegy, a szomszédban egész nyáron nyomultak. A leggyilkosabb az volt, mikor mulcsozóba száraz ágakat hajigáltak. De az ácsok sem szimfóniát húznak. Ja és egyetlen kettesben eltöltött nyaralásunk mérlege: Ebből kijött volna az összes ajtó.
Orsoly, Zsuzsi! Hogy licitáltok Ti? És miket lehet így beszerezni? (Na a gyógyszerládán kívül. Ott még nem tartok.)
Zulu, homeós doki címét elküldenéd? A MAmmut legalább nincs túl messze. És mennyit kóstál az első vizit? A többi? Jöhet mailben is, köszi.
Emlékeim szerint lehetett a hipptől vaami többgabonás natúr pépet kapni. Semmi tej. Én azt tettem a gyümikhez. Mostanában viszont nem láttam sehol. Ez már nincs?
Virág, nyíltszíni életmentés tényleg szörnyebb az otthoninál. Hát még ha kellőképpen együttműködő a közönség, és elmondják, mit tettél rosszul. Kép

Anita, bcg-hez nem tudok szólni, nekünk dokinéni azt mondta, töröljük át alkohollal. De nem volt komoly. Bömbis időszakok meg vannak. Aztán elmúlnak. Csak fel a fejjel.

sofka
sofka
 
 


..növekednek lett volnaKép, lehet látszik, hogy nem aludtam már két napja?
anita77
 
 


A ma délutáni séta utolsó 15 percét végig visitotta a gyerkőc. Tuti direkt csinálta. Kép
Csak hogy tényleg igazam legyen.

Zsuzsi
Tünemény Miki, olyan minta már az oviban ülne.Kép
Szilárd "alanatur", nem vágtam semmit sem a hajából. Mostanában kezd neki néhány fürt is kunkorodni.

Anita
Szilárd bcg-je alig látszott/látszik.

Zulu, Zsuzsi
HA már homeo, van valami amit éjszakára kipróbálhatnék, hogy nyugodtabban aludjon Szili?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


vááá, most esik le.
Tegnap apája vezette rá, hogy hol vannak a ruhái, és ha bármikor nem tetszik amit anya ráad, akkor itt kutakodjon.
Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Anita
Vannak Robókáról friss fényképek? Már nagyon kivi vagyok rá.Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Raktam fel képeket az fótóalbumba (id e ababnetesbe) manó emmája 1 éves címmel, egyenlőre még cska a hétvégi képek vanank ott, de remélem lezsneka jövő hétre szülinapiak is.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Zsurló!

Azt teheted hogy kipróbálsz más tápszertKép De komolyan, nem miníg ízlik nekik mindegyik.

Orsoly: A milumil gyermekgríz mézzel amire gondolyz, mi most kezdtük enni az esti tápiba keverve, tényleg jó, mert kevés kell belőle atápihoz és kiadós, 6 hónapos kortól ajánlják, d e abúza miatt inkább szerintem csak 7 hónapos kortól lehet adni. A méz szerintem nem gond, mert azt csak azért nem ajánlják 1 éves korig, mert van olyan méz ami fertőzött, de gondolom egy bébiételben ezt azért ellenőrzik. Amúgy a méz nem árt, csak ha olyna helyről származik.


manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Myssnia,
Szilard Kép Kép Kép!
Azert ha jobban megnezed a szeken ulos kepet...hmmm...szoval az oviban azert mar nem kotik a kantaros gatyajuknal fogva a szekhez a gyerekeket! Gyiviiiiiii!!!!

Nem fogzik Szilard? Tipp: probalj ki egy homeodokit, hatha tud segiteni! Ha nincs hozza kedved, adj egy eselyt a Viburcol kupnak! En most masodik napja ezt adom Mikinek. Valami ilyesmi van rajta: lazas allapottal jaro nyughatatlan allapotra. Mikinek ugyan nem volt laza, de o is olyan, mint a sajtkukac, es a natha miatt tenyleg extra nyugos volt.
A babakocsit Miki uuuuutalja ujabban! Altalaban uresen tolom a kocsit, gyerek meg a kezemben, vagy a hordozokendoben/kenguruban feszit vidaman!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Myssnia,

Chamomilla C30, vagy C15, este 2 golyócska kiskanálnyi vízben feloldva. (Remediás golyók jobban oldódnak)
Meg nálunk vészhelyzetben a Viburcol is bejött, ez egy komplex cucc, kúp formában, oltások után ezt küldöm be.
Vagy: Str. Ignatii (ignacia) C30 Erre azt írja a könyvem, hogy "a gyermek nagyon érzékeny, hisztérikus, nehezen nyugtatható"

Mókuska,
gratu az ücsörgéshez!Kép Az én lánykámat is könnyebb ruházni, mint etetniKép.

Krisztaa,
EchinaciaD4 vagy D6, akár óránként, AconitumC30, ha már láz is van, BelladonnaC30.
Zsuzsi, szerinted is?

Momó,
nálunk is volt parafatábla. De beszüntettem, mert annyira tele volt, hogy nem tudtam újabb emlékeztetőket felbökniKép. Most kitaláltam, hogy egyenesen Apasas telefonjába írom a dolgokat, jó brutál jelzőhanggalKépKépKép.
YuccaKépKépKép Azért gondolom, Te nem mulattál ilyen jól.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Homeopatias Online Shop: http://www.holle-online.de/produkte.htm

Echinaceaval es Aconitummal olyan nagyon bakot loni nem lehet szerintem! Tenyleg, Zulu, letezik echinacea nagy potencialban? Mert igazabol ez a D2-D6 nem is annyira homeopatiasan, mint inkabb fitoterapiasan hat ugy tudom. En nem vizben oldva adom be, mert Miki kikop az eredeti csomagolasbol folyo anyatejen kivul mindent, amit a szajaba teszik. Egybol beszorom a szajaba, es remenykedem, hogy nem nyeli le egybol.
Feloldasnal figyeljetek: csak muanyag kanalat szabad hasznalni!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi,
nem, mert nagy potenciálban épp ellenkezőleg hat, csökkenti az immunrendszer védekező képességét.
Jó, hogy írod a kanalat, én el is felejtettem mondaniKép. Ja, és megfogni sem szabad, csak annak, aki beveszi.
Mi dokink szerint nem gond, ha lenyelik a bobekok, úgyhogy ne aggódj emiatt.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zsuzsi,
Hú, micsoda szütyőkék! El tudnék képzelni egy olyan ki szekrénykét is itthonra!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu,
Jo, majd szolok Mikinek, hogy tartsa mozdulatlanul a kanalat, amig feloldodik a bogyo, aztan meg vegye be...sot, elotte ovatosan keverje meg egy masik muanyag kanallal tizszer az oramutato jarasanak megfelelo iranyban! Kép
Jo, hogy irod, ezt nem is tudtam az echinacearol! Szegeny gyerek igy is duplan kapja, egyszer a bogyokat, egyszer meg a tejben, alkoholos higitasban! De nem artott meg neki, meglepoen kb. 1 napig tartott a nathaja, csak el ne kiabaljam!
Viszont nem eszik! Probalok nyugodt maradni, es nem eroltetni! Kép
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Koszonjuk a bokokat szopispozra Kép Azota ez a slager...az utcan asszem azert nem fogjuk eloadni Kép

Beu
Jaja, vettem 2 nacit meg par folsot. Mar eleg reg szantam penzt a gardrobomra...mindig csak Jazinak vettem mindenfelet.
Jo ez a forgalommentes latogatosdi(Kangiekoz) haditerv! Szerintem en is ilyen sofor leszek! Kép

Kangi
most me kellett kirohogni apacukat? Gyakorolt a kesobbiekre. Hat nem rendes tole? Kép
Julcsikep zabbancs!

Labzsak-halozsak
Latom itt ma mindenki beteliesitett. Azt mondjatok meg nekem (pl. Zulu), hogy a fenebe birtad ravenni csajszidat, h bujjon bele a baranyborbe? Szoval szerintem Jazit keptelenseg lenne. Es addig mit csinaltok a cipovel? Es ha felebred?...cipo le-fel? Nem ertem en ezt.... Kép

Zulu
Szoke no a kocsiban Kép

Myssnia
Fotocskuk csudajoook! Kép Szili csudaugyesen ul!
Jaja, Jazi mar nem annyira hasznalja a "fejehátát"...azaz leginkabb ul es ma mar arrol is vitat nyitottunk, hogy szeritntem fekve kell aludni, nem allva Kép
Jazi is nyekergett vasarnap egesz nap. Meg a fenekere is racsaptam Kép En, a turelmes!

Szeparacios szorongas
En Jazin egy deka ilyet nem latok/erzek. Kesobb jon ki valyon nala? Vagy letezik olyan h kimarad?

Kiszuny
Fogacska Kép

Gomboc
Kepek jok, kissrac edes! Kép
it gondolsz, mit csinalt ma Jazi fel napon keresztul? Bologatott......asszem en is megijedtem volna, ha nincs errol szo elotte.

Elli
Nem lehet, hogx fejlodesi ugras megy eppen vegbe? Nekem nagyon olyan tuneteknek tunnek.

Heppi
Gratula a maszashoz Kép
Kepek illusztraljak a helyzetet Kép

Urszila
Tokaj? Szuret? IRIIIIGGGYYY!!!! Kép
Wow, nagylany fogzik. Legalabb folytonos gyakorlatban vagy fogzasilag Kép

Zsuzsi
Jok a kepek.

Virag
Szegeny Kép Nem, nem minden pasi ilyen es szerintem nagyon jol teszed, hogy elmondod neki mi bant. Errol szol az egyutteles...

Momo
Szerszamos bevonulas Kép

Vacsi kerdes- meg nem aktualis, csak kerdezem, hogy akinek a babaja mar nem szopizik v tapizik vacsira, mit szoktatok adni? Virslit? Kép

Magunkrol
Jazi tegnap felallt tobbszor is a kisagyban egyedul Kép Aztan hirtelen le is esett a nagyagyrol... Kép De szerencsere nem tortent semmi, csak nagy volt a meglepetes.
Ma letettem fekve a foldre a kiscsajt, mig postasnak ajtot nyitottam, mire visszaertem ult! Pdig csak egy pelusos zacsi volt a kozeleben. Hogy csinalta? Ugy tunik nalunk a negykezlabazas kimarad?!
Ma 5tol7ig kimenom volt-letargias pocakos baratnet vigasztaltam- Jazi szinte eszre sem vette, hogy leleptem. Hol itt a szepszori? Kép Szerencsere sehol! Ja, Apa kozben elszorakoztatta a kiscsajt... :
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4&image=16065

Na lepek Manoek Emmajat nezegetni ;)
Norka es lassan 8honapos JaziKép
norkini
 
 


Jóvanna, tessék csak vitzelődni szegényzulunKép.
Z

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok,

Koszi szepen a fiatalur neveben a dicseretet. Az egesz rokonsag majd' megzabalta, es irigykedtek, hogy milyen nyugis. KépKép

Zulu, Zsuzsi, total kinai, amirol Ti itt diskuraltok. Kép

Myssnia,
Szilard szenzacios! Kép Megmutattam Apajanak az extrem sportolo kepet, felcsillant a szeme, azt varja mar, hogy Zsombi is ilyeneket csinaljon. Pl. a huto eszaki falanak megmaszasa, stb. Kép

Zsuzsi,
kiscsaladod fotoi mindig olyan aranyosak. Jo latni a testvereket egyutt! Kép

Heppi,
maszkalos lanykad egy tunderke! Gratu hozza! Kép

Elli,
ZombiElli KépKép Activalt szerintem lehet, nekem legalabbis nem mondtak, hogy nem. Kép

Anita,
Zsombi BCG-he alig latszott, igy segiteni sajna nem tudok. Kép A nyugosseg szvsz a frontoktol lehet.

Virga,
az "elso lakashitel"-tol felvett hitelnel nezd meg, hogy a szerzodesben szerepel-e, hogy lehetosegetek van elotorlesztesre? Mert azt hallottam, hogy naluk ilyen nincs, vagyis ha a hitel futamidejenel korabban koltoznel el a lakasbol, nem tudod elobb visszafizetni a hitelt, igy vagy nem koltozol csak a furtamido lejarta utan vagy csak jelzaloggal adhatod el a lakasod, ami mindig ertekcsokkenest jelent. Kép

Sofka, Momo, Virga,
hat Apaja nalunk inkabb a munkaja miatt nem er ra sok dologra, ezert nekem osztja le a dolgokat (vilageletemben utaltam, ha nekem fonokot jatszik, viszont o meg azt utalja, ha en osztom ki munkaval Kép). Kép En inteztem a lakashitelt, lakas hirdeteseket, most a koltozest szervezem, a gazszerelot, a telefonvonalat stb. Ez se konnyebb...Kép

Mokuska,
gratula az ucsorgeshez. Kép

Zsurlo,
Zsombi is csak a 3. tapit fogadta el, a masik kettot csak immel-ammal. Nalunk a NAN2 lett a nyero. Probalj ki mast! Kép

Tegnap Zsombi jol megfazott, kohog es taknyos, fel ejszaka az orrat porszivoztam, ma nappal nemkulonben. Szerintetek levigyem dokihoz? VAgy csak akkor kell, ha komolyabb gond van? Kép A mi gyerekdokink minidg ugy viselkedik, hogy meg nekem van lelkiismeretfurdalasom es en erzem kinosan magam, mert levittem hozza a gyerkocot. Kép Nem baj, szombaton koltozunk, aztan lecserelem. Kép
Fejrazas tovabbra is van, ma kiegeszult azzal, hogy hasonfekve a labat es a kezet is razza hozza. MInt egy rongybaba. Viszont elterelve a figyelmet altalaban abbahagyja. Kezdem megszokni.... Kép

Zulu, Te kerdezted, milyen az etetoszek? Ma lefotoztam, igy tudok feltenni kepekeket rola. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Norka,
pottyanásKép. Szepiszorit úgysem úszod meg! De nem ám!Kép
Ácsorgó csaj nagyon ügyi, tényleg lehet, hogy átugorja a mászást. Ez esetben viszont roppant hamar fog járni, mert haladni kell, ugyebárKép.
Cipő kontra szőr problematika nálunk úgy oldódik meg, hogy kap a lány a lábára egy cipővédőt, ami eredetileg a hátihordozó kerékvédője, de kitűnően alkalmazható a gyerek lábára is egyelőre. Olyan, mint amit a kórházakban adnak. Ha kinőtte, kreálok egyet valami vízhatlan anyagból némi gumival összehúzva. A sáros babakocsikerekek is egy hasonló bugyit kapnak egészen addig, amig a család egy meg nem nevezett tagja erről meg nem feledkezikKép. Utána már úgyis mindegy...

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Gomboc
En mar pedig azt hittem elmult a bologatosdi Kép
Natha husssss. En levinnem azert dokihoz, bar ha ilyen furimuri, akkor nem biztos....sokat segitettem? Kép

Zulu
HogyTeMilyenOkosvagy! Sosem jutott volna eszembe ez a megoldas! Tyuhuuuu, az ember mindig tanul! Kép

Kesztyu tema
Ma setaltunk es Jazilanynak irto jegcsap csolt a keze. Milyen kesztyut adjak ra? Honnan? Es minol gondolom, hogy megturi a kezen felpercig????????? Kép
Norka
norkini
 
 


Kacago Zsombi az etetoszekben Kép

Kép


Emlekeztek meg arra a rozsdaevos automatricara? Kép

Kép


Es itt a bizonyitek, hogy ul Kép

Kép


Joejt es pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Manó,
szupik a képek! Micsoda szép haja van Emmának!Kép
És mindjárt egy éves!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Kivetelesen idom is van, net is van, ugyhogy visszasunnyogok mar kozetek :-)))

Mi egyenlore kimasztunk a szopikrizisbol Kép, de ezt most nagyon halkan, es suru kopogasok kozepette mondtam! Kozben volt egy kis bombolos-sztrajkos idoszak is "csemegenek", de most bekes esemenytelen napok vannak, amire mar uuugy vagytam! :-)))
Mult heten 22 deka volt a gyarapodas :-))) es holnap fogunk merni, de csak piciket izgulok, mert szemre es fogasra ki van pofasodva most Viola :-))) hat csak nem levegovel fujta fel magat...
Amugy meg csak annyit csinaltam, hogy meg jobban leredukaltam a hazimunkat. Ugy dontottem, 3 honaposan mar kibirja a lany, ha nem vasalok ra. Meg most en is Foodexpressezek. Igy a kis szabadidomben tudok pihenni, egyebkent meg rengeteget cicizunk, amennyit csak elfogad a lanyzo. Aki pedig igy szinten nyugodtabb es szepen fejlodik, mar tud hangosan nevetni, es hanyattfekvesbol oldalt fordul, olyan kifli formaban :-)))

Mivel potolnom a lemaradast fizikai keptelenseg, csak a mostani adagot olvasom el, bocs mindenkitol, akivel fontos dolgok tortentek es kimarad...

Kiszuny,
repedtfazek Kincsonek jobbulast! :-) fogacska :-)))

Ellimami,
en meg eletemben nem tudtam egyszerre 80 ml-t lefejni! Mondjuk en regen minden szopi utan fejtem, most ugy cirka 3 orankent, de nappal ugy 20 ml jon egyszerre, ejszaka mondjuk 40!
Csak halkan kerdezem: nem lehet, hogy pont a teazas kavar be Nalatok? Mondjuk gyorsan elveri a pillanatnyi ehseget, de nem tartos? (Azert jutott eszembe, mert pont a higabb elso tejre mondjak, hogy abban tobb cukor van, a hatsoban meg tobb zsir!)
Te voltal mar a szopistopicban? Esetleg kerdezd meg ott, nekem iszonyu sokat segitettek, tenyleg profik a csajok! :-)))
Hazimunka elhalasztva: bolcs dontes! :-)))

Heppi,
kozlekedo Orsi szuper jopofa :-))) nagy gratula neki! :-)))

Urszila,
tokaji szuret, fuu de jo! :-))) de meginnek egy kis mustot, fene banna, ha meghajt is...
szeparacios szorongas... en is csak ugy tudtam rucikat pakolni multkor, hogy itt hentergett mellettem a tetoterben a csaj az oroszlanjaval :-]

Beu,
most latom, hogy mar Lorinc is maszik, neki is nagy gratula! :-)))
Ilyenkor mindig eszembe jut, amit a Szily Laszlo irt a Kitolas c. konyvben a "targyak megsemmisulesi zonajarol" :-] (a konyvet amugy melegen ajanlom mindenkinek, csak nem celszeru pl. orvosi varoban olvasni, mert muszaj visitva rohogni rajta :-))) )

Zsuzsi,
jo fejek a sracok, szerintem Mikinek kerekedett a kepe! :-)))
Lilaskek melltarto :-] ferjed nem akar megtanulni batikolni? ugy tunik, lenne hozza erzeke ;-)

Virag,
total megertem, hogy duhos vagy, hat minden pasi mas, de mindegyiknek megvan a sajat kis fejlovese :- en pl. attol kapok hulyet, amikor minden kerdesemre szeliden azt valaszolja: "nem tudom" :-] de az baromi rossz lehet, ha igy osszegyulik Benned a faradtgoz... en inkabb mindig jol kibalhezom magam, aztan kibekulunk :-)

Momo,
nem is tudtam, hogy ilyen veszelyes noveny az a yucca, egyszer csak rank veti magat :-)))
Jok a ferjkezelo technikaid! :-)))
Garfield :-)))

Toffifee,
anyos de draga :-/ en cak futolag lattam Szandit nyaron, de egy csinos kiscsajra emlexem :-) a mamaja meg kulonosen csinos, ha majdnem belefer az ominozus nadragba! :-)))

Myssnia,
extrem sport rulez :-)))
En regota mondom, hogy a gyerekeknek van egy josagallandojuk, es ha nagyon elbillen valamelyik iranyba, hat visszaallitjak :-] Violanal napi szinten tuti bejon, lehet, hogy Szilard hosszu tavon alkalmazza? :-]


Anita,
BCG-re nekem azt mondtak, hogy nem kell vele csinalni semmit. Megvartam, amig kifakadt, aztan letorolgettem a trutyit (lehet, hogy nagyon laza vagyok? de siman egy tiszta torlokendovel), es kesz. Amugy a mienk is eleg ronda, es szerintem meg egyszer-ketszer ki fog gyulni :-(
Igen, nekunk is vannak nyugosebb napok :-( de szerencsere jobbak is! :-)
Kis ertelmisegi :-))) akkor se nevet, ha bohockodsz neki? nalunk az nagyon bejon, ha eltulzom azokat az amugy is rettenetes hangokat, amiket o ad ki :-)
2 nap nemalvas? Egyaltalan? Szegeny Te...

Sofka,
hat az ilyen szamitastol elhiszem, hogy kinyilik a bicska a zsebedben :- de legalabb ugrik az ember, ha elo is kapod ;-)

Zulu,
nalunk direkt ezert vett az ember egy un. Pocket Wiewert, amibe beirja a teendoket. Azzal legalabb szeret t*koreszni, mert technokrata. De amugy meg azt se mondhatom szegenyre, hogy szelektiv a memoriaja... nincs neki! Azt is elfelejti, ami neki fontos.
Viszont a babakocsi bugyit nalunk tuti en felejtenem el... :-)

Norka,
orokmozgo jazinak gratula :-)))
Az "igazi" szeparacios szorongas ugy 8 honapos korban aktualis, ugyhogy amit mi annak hivunk, az csak akut ketoldali anyahiany :-))) ez barmely eletkorban elofordulhat :-)

Gomboc,
iszonyu strapabiro vagy, ha ennyi mindent tudsz intezni gyerek mellett! :-))) Tudom, hogy nem jokedvedben csinalod, de akkor is ugyes vagy! :-)))
Jobbulast Zsombinak! Szerintem ha Te ugy latod, hogy nincs jol, nehogy mar a dokit kimeld...

Jo ejt mindenkinek, olyan jo volt megint olvasni Benneteket! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Kaska,
jó hallani felőletek, főleg ilyen jó híreket! 22 dekát én még nem is láttam a mérlegenKép!

Gombóc,
szék szupiKép. Látom Zsombinak is bejön! Szombaton már költöztök is? De jó Nektek! És oda, amit mondtál nyáron?

Norka,
ez kérem szépen nem okosság, túlélőösztönKép. 3 év a tűzvonalban roppantmód fejleszti a kreativitástKépKépKép.

Zsuzsi,
azé` remélem azt is mondtad Mikinek, hogy a fentebb említett műveletsor elvégzése után eszébe se jusson rágózni!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Kaska,
de jo, hogy megkerultel! KépKép Kipofasodott Viola! KépKépKépKép Szerintem is inkabb pihizz, a hazimunka megvar. Kép

Zulu,
jaja, oda koltozunk es szombaton. Kép Butorunk ugyan hianyosan lesz, de majd dobozokbl elunk egy ideig. Kép Nem tudsz jo gyerekorvost azon a kornyeken?

Gombóc
gombóc
 
 


SZiasztok!

Elraktam a nyári ruhák nagy részétKép De még vanKép
Ma szegény Zsuzsira hagytam az alvó Julkát, amíg elugrottam Andrisért. Persze felébredtKép, mire hazaértünk ketten bőgtek. Zsuzsi a tehetetlenségtől, szegény. Ilyenkor olyan ramatyul érzem magam, csak hát nincs mindenkinek megfelelő megoldásKép
Homeobogyókat jegyzetelem és beszerzem. Most jutott eszembe, hogy mi lesz a nagyok szállításával, ha beteg lesz Julka?

BeuKép árlista jöhet, sőt kösz. És pontos elérhetőség. Szepszor ahogy jött, múlik, majd, ha okosodik, és rájön, hogy attól, hogy nem lát, még vagyokKép Lesz még olyan is esetleg, hogy a WC ajtót sem tudom becsukniKép

ZsuzsiKép fogtündér ált. kicsi ajándékokat hoz, most egy jópofa Pez cukorkatartót. Hát, akkor tényleg a főzővíz marad a krumplihoz. Csütörtokön szállítják a megrendelt biozöldséget, kipróbáljuk répásan, spenótosan. Nem tudsz valami jófajta bogyót Andrisnak? Nagyon fáradt, figyelmetlen, szétszórt, sorra hozza a rossz jegyeketKép
Székhez kötözött MikiKép gyógyuló MikiKép

HeppiKép gratula a mászáshoz. Most kezdődik a lakás szétszedéseKép

KrisztaKép ne izgulj, az én lányom csütörtökön már 6 hónapos lesz, és még csak néha emeli a fenekét. A kúszást is pár napja produkálja.

MomoKép GarfieldKép Most,hogy mondod, Julka isKép

NorkaKép szüret még jobb lett volna, ha nem csak egy kortyot merek inni a fantasztikusan gyümölcsillatú, pókhálós palackú aszúból. SzopipózKép Kipróbálom!

Felébredt JulkaKép Jó éjszakát mindenkinek!

Urszila
urszila
 
 


Na, én is elökerültem végre valahára.
Az elmúlt hétvégén úgy vártam már a mérleggel való találkozást, hogycsakna, aztán a vége nagy semmi...
Elöször csütörtökön kellett volna a dokibácsinknál megmázsálódni, nagy rohanással, 10 perc késéssel beestünk a rendelöbe.A férjem ugyanis a kocsitól a házig (kb 5m-en) elhagyta az autó kulcsát. PErsze ezt odabennt vette észre,már totál késésben voltunk,az egész lakást feldúrtuk, sehol az 5 perce még meg-volt kulcs. A végén már olyan télikabátzsebben is megnéztem ami hónapok óta nem volt rajtaKép Aztán végrevalahára megleltük a pótkulcsot, és megyünk ki a kocsihoz, a járdán meg ott filozik az eredti kulcs, ami valahogy kipottyant a szatyorkábólKép (gondoltam micsoda mázli,mert a kocsi ott dekkolt, a kulcstartóról meg virit a Honda embléma,el sem lehetett volna téveszteni melyik autóhoz való...Kép)
Naszóval rohanunk óriási forgalomban, 5-ik lámpára tudtunk csak átmenni,stb. 2 perc várakozás után kijön és közli a doki,hogy szüléshez kell mennie a kórházbaKép A 3 hetes legutóbbi kontorollon ugyanez történt. Azt mondta, 1 óra múlva visszaér. (mellesleg múltkor tényleg visszaért...) Hát most nem, egy óra múlva kérhettünk másik napra idöpontot,mert már nem is tudott egyáltalán visszajönni a rendelöjébe.
Na, azért én ruhástul rávetettem Ádámot a mérlegre, csak lássak már valami számot,bár igy semmit nem ért,hiszen mindig csókán mérik.(5340g)
Másnap mentünk a védönöhöz, ott meg az oltásokat kapta meg. (melleseleg 3 különbözöt, 3 külön tüvel és szúrással, a végén már úgy bömbizett Ádám,mint aki nem is hagyja soha abba). Na az ottani mérleg meg külön érdekesség lenne egy múzeumben,olyan régi darab volt...Ahogy rátettem a babát, annak ugye alapból jár keze-lába, na ugyanebben a ritmusban járt a mérleg mutatója is, nem állt meg. Kb-ra megsaccolta a súlyát, aztán ennyi...4960 g volt a sacc, de lehet,hogy 5 kg-on felül is volt már a bébi, ami csak azért gáz,mert ilyen picike korban az embert még a dekák meg a grammok is érdeklik, pláne ha ilyen ritkán jut mérleghez.
Na,mind1, 59 cm hossza az legalább tutti,és a 39 cm fejméret isKép
Szóval ki vagyok én itt ezzel az egészségüggyel rendesen.
Azóta egyébként számolatlanul forog Ádám, nemcsak véletlenül sikerült a múltkor. Rengeteget vigyorog ránk, olyan aranyosan felderül az arca,ha meglát a férjemmel minket.
LEgközelebb holnap próbálkozunk a dokinknál, most már annyira nem készülök rá a mérlegelésre, mert akkor tutti nem sikerül.Majd beszámolok mi lett az eredmény.
Bocsi ha hosszú voltam, de most ennyi volt belémszorulva.
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Most pedig egy képecske az elsö találkozásról:Kép
Kép

Kép
Kép
barbi
 
 


Kicsit túlságosan is "megszabtam" a képet, hogy el fogadja a rendszer, ezt még gyakorolnom kell!
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok és kit olvasok?????hát Kaskát!!!!!!
De jó hogy megvagy!!!!!!!Már nagyon régen hallottam Rólatok!!!!!!!!Remélem a következő talin már összefutunk!KépKépKépKép

Valami jó kis front lehet,mert Marcikámnak 2 napja igen nehéz a nyűgijét hallgatni.
Ő sosem szokott csak úgy sirni,mindig van valami oka.Hát 2 napja valami igen komoly oka lehet,mert csak kézben érzi jól magát.Legvalószinűbbnek a fogát tartom,mert rágózik a cumisüveg cumival és akkor minden ok.
Hát ezt ki kell birni......biztos mi is falra mászattuk a szüleinket anno.

Itthon ülős depit megelőzve ma turáztunk egyet a halyi Plázában" ,és olyan jól sikerült ,hogy gyorsan bevásároltam a Marcinak egy csomó téli göncöt.(mióta a Marci megszületett szinte csak neki veszek mindig cuccokat.KépKépKép ) Na jó ma Apa is teritékre került ,mert hogy szülinap közeleg és hát vettem némi meglepit.(remélem jó lesz)


Homeós Lányok !!!!Nincs valami fogzós nyűgire?Vagy marad az anyai test közelség????Némi rágókával?????


Mariann aki már nagyon álmos & Marci aki nagyon kis nyűgi de végre alszik!!!!!

Sziasztok!!!!Jóéjt!!!!!!
Mariann
 


Szép Napot MindenkinekKép

Tuti, hogy tegnap volt valami front, délután öttől nem tudtunk mit kezdeni Zsombival, olyan nyűgös volt (még kézben sem volt jó neki, cici sem kellett). Apa egyre betegebb, így tegnap én is háromfelé ugrálhattam. Dolgozni viszont megy, mert ott nem annyira beteg Kép. Szandi egyre hisztisebb, reggel sír az oviban, amikor Apa otthagyja, délután sír, amikor érte megyek, mert nem akkor értem oda, amikor ő gondoltaKép. Nem tudok mit kezdeni vele, itthon is egy fúriaKép.

Myssnia
Extrém sportKépKép
Már válogat Szili, mit adhatsz rá?KépKép

Anita
Nálunk mindkét gyerkőcnél baromi csúnya volt a bcg (nagy ronda zöld dudor), spontán kifakadt (többször is), most mindkettőnek nagyon szép, szolid (piros) foltocska van.

Zsuzsi
Ülő MikiKép
Anyósom azt mondta, vágjam el a nadrág szárát. Jó-jó, de az ülepe a térdénel vanKép

De jó Nektek, Zsuzsi és Zulu, hogy ennyire tudjátok ezt a homeo dolgot, én nem merek belevágniKép. Doki is kell hozzá, vagy elég egy hozzáértő ember, aki tud segíteni? (pl. gyógyszerész vagy Ti?Kép)

Norka
Ülő JáziKépKép
Kis titkárnőKép
Szandi sem mászott, kúszott, felült, felállt és ment.

Gombóc
Gyógy++++ megy Zsombinak. Voltatok dokinál?
Drukk, hogy egy sokkal jobb dokit fogjatok ki!!!
KépekKépKépKép

Kaska
22 deka + egy hét alatt, gratulaKép
Kifli-VilcsiKép
Én is beleférek ám a szűkebb gatyóimba Kép(csak a legszűkebbekbe nem Kép), hétvégén már azokat nyűttem megint, de nagyon keresem a lehetőséget egy kis sportra.

Mariann
Ó, ha Zsombi a cumisüveggel (vagy a rágókával) rágózna, de sajnos nemKép, így nekem marad a sziszegésKép

Megyek, reggelizek egyet.
És minden babus gyönyörű, de most nem tudok neveket is írni, mert Zsombi ébred és én még nem ettemKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


jó reggelt!
Már akinek az volt. A miénk a szokásos.

Gombóc
Majd fog még Zsombi apával együtt hegyet mászni. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Manó
Látom, Emma már tud kereket cserélniKép Tündéri segítségKép


Myssnia
Nem volt jó a reggel? Nekünk sem nagyon, de szerencsére Zsozsó visszaaludt, így most megint nyugi van.

Toffi
toffifee
 
 


Toffi
Inkább az éjszaka nem volt túl jó, ezért a reggeli ébredés sem. Megint sokat volt Szili ébren.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszi hogy ennyien ennyi féle tanácsot adtatok és együtt éreztek! Cupp érte! Kép

Nem tudom, mi ütött ebbe a gyerkőcbe, de tegnap ahogy meglátta az usziban a vizet, elkezdett sírni... Kép. Még egyszer megpróbáljuk, ha akkor is sír, nem megyünk többet, mert már múltkor se tetszett neki valami nagyon. Egyébként én is fáztam a vízben...

Segítsetek, légyszi! Apucinak már 2 hete folyamatosan fáj a feje, gondoltam elviszem természetgyógyászhoz. Tudnátok javasolni vki olyat, aki bevált?

Este még jövök, pusz
Miszike
miszike
 
 


Sziasztok!

Higgyetek el, nekem a legjobb erzes megkerulni! :-)))

Ma nekunk is pocsek ejszakank volt :-( szegeny kicsim, ahanyszor letettem szopi utan, mindig megebredt es nyoszorgott, es nehezen tudott visszaaludni. 3-kor meg sikerult, 1/4 5-kor mar csak rajtam feszkelt el, 3/4 6-kor meg mar az se jott ossze... valami nem stimmelt neki, ereztem.
Aztan reggel irdatlan mennyisegu kakit produkalt, es utana aludt egy jot :-) csak akkor en mar sajnos megkaveztam... :-(

Szerencsere amiota volt a szopis valsag, jobb a hozzaallasom az ejszakakhoz. Ugy vagyok vele, hogy csak gyarapodjon es ne legyen beteg, a tobbit kibirom valahogy! :-)
Persze azert nem lettem szent, elofordult, hogy felhuztam magam, pl. amikor az ejszaka kozepen nem aludt vissza, aztan szopi kozben megmarkolta a szabad mellbimbomat, es meg jol meg is csavarta :-E hat be kell valljam, tok idegesen loktem el a kezet :-((( aztan meg reggelig hallgattam, milyen szep egyenletesen szuszognak az apaval, mikozben en probalok megnyugodni, hogy attol meg nem vagyok szornyeteg, ha neha beduhodok a gyerkocre :-]

Szoval igy csorgedezik az elet a maga kis medreben... :-)

Most mennem kell, mert onagysaga unatkozik es mar majd kiugrik az olembol, de ha alszik meg egyet, akkor visszajovok olvasni!

O, a legfontosabbat mindig elfelejtem!
Kezdunk tele lenni fagyitejjel, es ugye elmultunk 3 honaposak, az elso adagoknak le fog jarni a szavatossaga. Szoval, az elso dobozt szivesen elajandekoznam! Akit erdekel, dobjon egy mailt, aki eloszor ir, az elviheti! :-)

Csak jokat! :-)))

Kaska
kaska
 
 


Tofi,
Erdemes homeopata dokihoz menni elso korben. Nekem egy viszonylag egyszeru homeos konyvem van (nemetul, de nagyon jo), plusz ha otthon vagyunk megveszem azt a negyedevente megjeleno folyoiratot, amibol szoktam idezgetni. Na meg nezelodok a neten. Egy komolyabb konyv dragabb, mint nehany vizit egy homeopatanal, es nem is biztos, hogy sokra mennenk vele- ezzel azt akarom mondani, hogy az alkati szer megallapitasat jobb szakemberre bizni, viszont kisebb problemaknal nyugodtan hagyatkozhatsz egy jo konyvre.
Nemek magyarul Dana Ulmann: Hogyan gyogyitsuk gyermekeinket homeopatiaval c. konyve van meg. Nem egy nagy szam, de alapnak jo.

Urszila,
Lehet, hogy nektek is egy alkati szer megallipatas tenne jot Andrisnal. Addig is majd megnezem az okoskonyvemben, es forditok belole egy keveset, de majd csak este, ha nem baj. En is el akarom vinni Danit, ha hazamegyunk, bar nem tudom tinedzserkori flegmasagra, lustasagra van e valami orvossag?! Kép

Zulu,
Rago...a ferjemnek ugyis hiaba mondom, hogy Gyurinak ne adjon ragot, vagy max gyumolcsoset, ha nagyon muszaj. Miki meg nem tart ott, bar ki tudja...tegnap valami cimket talaltam a pelenkajaban, szamok voltak rajta. Vagy lenyelte, vagy csak valami Pampers-MEO cimke volt.
A homeos doktorneni szimpi volt? Szerinted jo? MEntek meg hozza? O kifejezetten gyerekdoki?

En most epp tejet szaporitok, hogy a kis 8 honaposnak eleg legyen! Ezt sem gondoltam volna, mikor megszuletett, hogy 8 honaposan meg csak en kellek neki! Kép

Norka,
Nekunk van egy rakat kesztyunk, de soha egyik gyerekre sem lehetett raadni! Talan Gyurira nehanyszor, mert rajott, hogy o is baromi fazos, akarcsak anyja. Daninak viszont - 25 C fokban is meleg a keze kesztyu nelkul!

Myssnia,
Miki most 3-szor kelt szopizni. Jo tudom, nem tragedia, otthon valamiert felorankent ebred, amit nem fogok merteni sosem, hogy miert jobb neki itt? Egyszer ez is el fog mulni! Aludj jol gyermekem modszer? Vagy a szuleid nem toleralnak?

Tofi,
Lanyoknal nem divat a terdig ero ulepu nadrag? Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
Ááá, már értem a széken ülést. Tényleg odakantároztad.Kép
Aludj jól gyermekem módszerről kicsit most félek, mert mindig rám van ragadva, és lehet, hogy nem ez a legjobb időpont a teszteléshez, valamit Sződy Judit pszichológus is ellenzi, pedig ő elég elismert doki. De ha minden kötél szakad, akkor egy "lájt" verzóban talán előadom, kicsit később. Amikor már nagyon elegem lesz.
Bezzeg ma, betettem a kiságyba, mert álmos. Persze ordít. Odaadtam neki, egy egyáltalán nem neki való édes katicifiugát, amit valamiért imád. Csend lett, elfordult vele, és elaludt. nofene.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Kaska,
Ilyen cicicsavaras nalunk is van. Ejszaka en sem nagyon toleralom, bar inkabb csak akkor nem, ha 2-nel tobbszor ebred. Nappal meg csak rohogok rajta!
Kedvencem amikor ugy fogja a cicit ket oldalrol, mint egy bogret!
Kép

Azt almodtam abban a rovid mamoros idoszakban, amig melyen aludtam, hogy szuletett egy kislanyom! Kép


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sofka: Hipp 7ganoas biocucc meg van, alt lehet mindenhol kapni (konkretan Auchanban tutiKép). Nekem is van, en is gyumolcshoz rakomKép

Mano: hat nem tom, en ugy tudom, a mez allergizalhat. Igy asszem en kivarom vele az 1 evet, bizti tuleli LackoKép Meg nekem ugyis van meg ez a kortes mildi rizspep, amihez tejcsi kellKép

Anita: nalunk extra ronda lett a bcg, honapokig nagy dudor volt a helyen tele gennyel, tobbszor kifakadt stb. Vegul en is megmutattam dokinak, adott ra valami fertotlenitot, gyakorlatilag 2x kentem be es szepen begyogyultKép

orsoly

ps: Urszila: nem tom melyik ez a Csigahaz, napjaban tobbszor elmegyek pedig arrafeleKép Van ott egy mentoallomas vagy valami hasonlo (a nagy kanyarban), ahhoz viszonyitva merre? Kép Ja most olvastam a korhazban, hogy nov. 15-en is lesz ott borze....
orsoly
 
 


Kaska
csatlakoznék én is a szabad mell csavarozásához.Kép
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztokKép
én is megvagyokKép
sajna még egy darabig nem lesz netünk, de ha tehetem, írok.
most voltam dokinál, mert nagyon szédülök, azt mondta, h vérszegénység. kaptam vasat. veletek is volt ilyen? néha még a Minit sem merem felvenni, annyira szédülök. azt montda a doki pihizzek sokat, ja egy 3 hónapos manóval!Kép

a talis képeket hol lehet megnézni?

Mariann,
küldtem smst, sajna a netre még várni kell Keszi új részein, ha megtudok valamit, szólok!

Urszila,
ígérem jelentkerzem, ha jobban leszek, aztán mehetünk sétálni a kastélyparkba!

pusz mindenkinek:

Manócs + Lili, aki már 5 nappal múlt 3 hónapos
manócska
 
 


Myssnia,
En nem ismerem szemelyesen Szody Juditot, bar fenykepen szimpatikus, az irasait megsem csipem valamiert. Nehez megfogalmazni miert is, talan egy kicsit olyan "tokeletes anya vagyok" hangveteluek az irasai. Mindenki mas tokeletlen, aki nem szoptat, sirni hagyja a gyereket...stb.

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi
Hát nem is tudom. Azért volt, hogy nehéz volt neki is, mert rajta csüngtek a gyerkőcei. LEgalábbis ezt mondta. Mindenestere néha megnyugtató.
Nem tudok írni, mert Szili rángatja a függönyt, egeret. stb

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


sziasztok,
en is yol eltuntem, meg olvasni sem volt idom...ugyhogy csak jelentkezem..
epp nemetorszagban vagyunk, ocsem computeret buvolom, felkaruan, gyermek figyel..
kis oszi bevasarlas babanak es mamanak egyarant Kép

lassan mi is 4 hosak leszunk, de a lyany csak verbalisan nyilvanul meg, leginkabb dumal vagy enekel egesz nap..a popsijat azonban lusta megemelni Kép

kuldok is vegre egy kepet ocsem jovoltabol a 2 honappal ezelotti probalkozas talan sikerrel zarul Kép

aztan este visszaolvasok, addig is szepjonapot,
babajaga es a holnaputan4hos SophieKép
babajaga
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?