Sziasztok!
Tikk: jaj te szegény, gondolom végre fellélegezve mentél volna vásárolni, erre jön apa rossz híre
A lényeg, hogy Hanna már jobban van. Most már csak jön egy kis pihi neked is! Mikor lesz őszi szünet, 1 hét lesz?
BMárti: Te is ügyes mesterlány vagy!
Mi történik a világban, mi lányok festünk, vakolunk, a pasik menekülnek a barkácsolástól...
Olyan ritka olyan fiatal férfit találni, aki szeret faragni-építgetni-szépíteni...
Aktív gyermekemnek most valami homeos kúpot ajánlanak, ha akarod megírom a nevét, ha érdekel!
Borcsa: olyan keveset írsz magatokról!
Mi újság a csillagszemű Lucácskával, na és nővére hogy bírja a sulit?
Dzsili: kész vagytok a költözéssel? Ma mi is egy sarokgarnitúrát vittünk ebben a hatalmas zuhéban, "kellemes" volt. Szerencsére nagyon jó költöztetőt találtam a neten, korrekt, megbízható és tiszta emberek voltak!
Vidékre is dolgoznak. Ha akarod megadom a számukat, de remélem már nincs szükséged !
Gorsi: hogy van apukád, mit tudsz róla, mikor műtik, hol, meg tudod majd látogatni? Hogy tudta ennyire összetörni magát, ez borzasztó!
Nagyon vigyázni kell, olyan sok balesetet látok, embertelenül vezetnek az autósok...
De Peti milyen ügyes, hogy ennyire önállóan tud enni!
Solya: nem értem miért érezted magad frusztrálva a kislány miatt, most ugye ezt nem gondolod komolyan?
biztos szép lett a te műved is, de a lényeg, hogy Sárának biztosan nagyon tetszett, hogy együtt csináltátok!
Márti: mi újság veletek? hogy vagy?
Edit: máriatövis és orbáncvirág gyógynővényekből készült tea állítólag jót tesz az epebántalmakra. Hátha segít!
Laura: hogy álltok a lakással, találtatok valamilyen megoldást vagy apukád kezd végre rátok hallgatni?
Cory: olyan jó volt olvasni, hogy anyukád végre nagyinak érzi magát! akkor most lesz több segítséged? Balu fantasztikus egy báty, milyen jó Zsomának, hogy ilyen tesója van!
Nem szeretném húzni halasztani a babaprojektet, mert nem akarom, hogy túl nagy legyen a korkülönbség a két gyerek közt és minél hamarabb elszeretnék menni én is dolgozni. Dorka, ha olyan marad mint én voltam ennyi idősen ezt a formáját állítólag 5 éves koráig így fogja hozni...Addig várjak?
Andi: hogy bírtad az első munkás hetet? és a lányok? szopival hogy álltok, Luca még mindig kéri? Dorka sem mondana le róla a világért sem
Beja: mi a webáruházatok honlapja, szívesen bőngészném és ajánlanám is!
kettőslátó bogyóknak van eredménye?
Szerintem mi megint párban leszünk terhesek, úgy mint Te Bálinttal, én meg Dorkával! Azért most már jó lenne egy kis pocak!
Bogancsi: Daniék foci az esőben-t játszottak? Remélem nem fázott meg. Nagylányok írásbeli eredményei mikorra lesz meg? A jogsiját használhatja már Juli(vagy Zsófi?, húú keverem őket, bocsi), vagy nem engeditek vezetni?
Nálunk olyan hideg van, szívesen fűtenék, de nem merek, mert félek a számlától, olyan hideg telünk lesz, már látom!
Üdv: Zsuzsiék