Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyuszimanó! Nagyon helyes a kiscsajKép Éppen akartam kérdezni, hogy milyen súllyaé született.Kép

Gorsi! Hogy van apukád? Bírja a bezártságot?

Cory! Jó jel anyukád részéről.Kép

Nekünk nem volt sima a mai napunk sajnos. Nem is tudom mikro voltam vásárolni magamnak ezt azt. Na ma elindultam, ráhangolódtam, hogy kikapcsolok. Messzire nem jutottam, mert apa telefonált, hogy azonnal induljak vissza mert Hanna elesett és önlik a vér a fejéből.KépKép Lefejelte az asztalt és felrepedt a homloka, taxi és irány a János kórház. Nem kellett varrni csak ragasztották, iylen üsszehúzó ragaccsal és kapott tetanuszt. Odavissza aludt 10 percet, így most kidőlt, ilyen rövid altatásom nem is tudom mikor volt utoljára. Szegénykém nagyon sajnáltam de egy hős volt. Semmi hangja nem volt. Ráadásul ma reggelre megint taknyos lett. Szóval KO vagyok teljesen. Ennyi izgalmat már régen éltem át mint mostanában.
Ja és hazafelé találkoztunk Csengével meg a nagypapival a villamosonKép Azóta nonstop 'Csengus villamoson' vanKép

MIndenkinek kellemes hétvégét!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Linato!
Köszi még nem voltam uh-n, hétfőn megyek. Azóta valamivel jobban vagyok, sajna a reggeli hányinger nem kerül el, de Vilivel való terhességemhez képest még istenes.

Solya!
Válasz mail-t megkaptam köszi, majd valamikor válaszolok is.

Tikk!
Szegény Hanna Kép Gyógypuszik neki.

GORsi!
Apukád Kép Hogy van azóta? Asztalra mászás nálunk is menó most, az étkezőszékünkkel önmagában nincs baj, csak Vili miközben áll rajta tolja el magát az asztaltól Kép Engem is a frász kerülget.

Bogancsi!
Apósod Kép Kutyakaki itt is van bőven, mikor nálunk van külön kijelölt kutyafuttató Kép

Cory!
Látom már sokan ajánlották a hordozót, a kagylóra gondolsz? Ha v.mi közbejönne Rebiéknek és még se tudják elvinni, csörögj rám holnap, elhozom anyóséktól és átviszem nektek!
Balu egy tündér Kép persze Zsoma is. Én is úgy vagyok mint Nyuszimanó, majdnem elbőgtem magam, hogy Balu hogy szereti a kistesót!
Ha nagyon nem bírod a bezártságot, szívesen átmegyünk szórakoztatni, feltéve ha Vili teljesen kigyógyul a takonykórból.

Nyuszimanó!
Most, hogy már olvasol is mégegyszer gratula Petrához, gyönyörű! És te ilyen energikus vagy, hogy ráérsz két kismanó mellett netezni is! Ezt nevezem Kép Donci is nagyon helyes lehet, ahogy szeretgeti a hugit.

Zsuzsi!
Nehogy már a férjed elvegye az önbizalmadat! Igenis tudsz németül, már 5 évet elvégeztél, nem? Gyerünk azzal a szakdogával!
Nem voltatok Tücsökzenén, mi végül elmentük, mert csütörtök, péntek úgy tűnt Vili már jól van, ere ma mintha visszaesett volna Kép
A néptáncot megnéztétek már?

Laura!
Jobbulást nektek!

Andi3!
Hogy vagy, ha tudsz azért írj nekünk! Mindig elfelejtettem kérdezni, végülis jók lettek a lányokra a gatyák?

Márti!
Merre vagy?

Edit!
Remélem nem lesz komoly baj az epéddel! Nekem egyszer volt ilyen egy (hányós hasmenéses) vírus fertőzés után, de nem találtak semmit nálam. Reméelm nem lesz semmi bajod!

Rólunk:
Vili is egyre önállóbb, egyre jobban kifejezi, hogy mit akar én meg majd meg zabálom. Délelőtt elmentek apával vásárolni, mielőtt mentek nem kért tízórait, sokat reggelizett. Így mire hazajöttek jó éhes lett (pedig dél sem volt). Én épp a húslevest főztem, ahogy beléptek az ajtón meg is csapta őket az illata. Vili odarobogtt a tűzhelyhez elzárta a gázt és mondta, hogy "kész+ jépa+husika" Még egy 10 perc kellett volna a levesnek, alig bírta kivárni, ment kezet mosni, mászott fel az etetőszékébe, mondta csücs, majd mikor elétettem szószerint falni kezdett. Megevett egy egész alsócombot, levest, zöldséget. A második fogással nem voltam kész kínomban adtam egy túrórudit, azt is befalta. Utána akkorákat kacagott Kép Aztán aludt három órát. (Én vagyok ilyen, hogy egyáltalán nem bírom az éhséget).
Újabban közli, hogy koszos, mutatja a szőnyegét és kiveszi a szekrényből a porszívót (a fejet) és rendületlenül porszívóz vele Kép
Újabba szavak: minden röviditve és becézve:
orrszika (orrszarvú) antilop (antika) , számika (számítógép), kamika (kamion)
Tovább nem áradozom.

Bocs ha valakit kihagytam és jó éjt mindnekinek!

Norciék
norci

Nyuszimanó!

Petra igazi hölgy! Kép Nagyon édes! Irigykedem ám! Kép
Én nem nagyon szoktam írogatni, inkább csak olvasgatok a háttérben amikor időm engedi. Nagyon vártam már én is, hogy megszülessen a kiscsajszi, minden nap lestem a híreket Rólatok. Kép
Nagyon édes lehet Donci. Majd mesélj, ahogy időd engedi.

Lenne egy kérdésem a többiekhez. A Ti gyerkőcötök mennyire játszik el magában? Mert az enyém szinte sehogy. Állandóan jön utánam, max egy percig foglalkozik egy dologgal. Kép Abszolút nincs türelme semmihez. Még ha leülök vele játszani, akkor is csak kapkod, nem tud elmerülni a játékban. Egyre jobban nyugtalanít ez a dolog, pláne mióta egy ismerős kislányt láttam játszani órákig a szobában, teljesen belefeledkezve a játékba. Hát nálunk ez nem így működik. Kép Nálatok ez hogy működik???

Tikk!
Jobbulást a nagylánynak.

Norci!
Irigyledem, hogy Vilinek ilyen jó étvágya van. Az én csajszim menekül, ha meglátja a kaját. Kép

Rita
krita

Sziasztok!

Már majdnem végeztem a csomagolással... Persze hogy történt olyan, ami megnehezíti az utazásunkat...KépKépKép Barnika ráadásul már harmadszor ébred, taknyos lett.Kép Remélem, nem súlyosabb, mint az eddigi náthái! Viszek minden segédeszközt, gyógyszert mindenesetre.

Látom, nálatok is zajlik az élet!
Edit, reméljük, hogy nem az epéd volt! Iszonyú lehetett!

GOrsi! Apukádnak jobbulást! Nekem is szokott lenni ilyen ordítós időszakom Kép

Cory, nagyon örülök, hogy anyukád kezd nagymama módjára viselkedni!!! Balu nagyon drága lehet! Kíváncsi vagyok Barnira! Egyelőre még énekli a pocaknak, hogy tente, baba, tente...

Nyuszimanó! Nagyon édes Petra! Micsoda meglepi!!! A rózsaszín ruhát ti szereztétek be neki gyorsba, vagy még kórházi? Kép

Tikk! Neked is kijut az izgalmakból! Szegény Hanna! Bár látod, pár nap és nyoma sem marad! Kép

Andi! Hogy sikerült az első munkaheted???

Barni-száj:
1.
-Nézd, anya, ott a másik vijjamos! Odanézz, elszaladt! Kép

2.
-Mi az?
-Közért, tudod, ABC!
-Tudom: A betú, B betú! Nagyi tanította!

3.
-Anya, ol voltál?
-Iskolában és könyvtárban.
-Voltál tanulni?

4. És egy kis ízelítő abból, hogyan kérdez:
(reggelizünk)
-Mi az?
-Morzsa, mindjárt feltakarítom!
-Mit?
-A morzsát.
-Honnan?
-Az asztalról.
-Mit csinálsz?
-Feltakarítom. Kép

Puszi mindenkinek, szorítsatok, hogy legalább reggel ne zuhogjon!

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Teljesen kivagyunk borulva a férjemmel, Dorka már több hete nem alszik jól, 5-ször kell felkelnem hozzá, most meg 2 napja nem hajlandó elaludni vagy csak közöttünk. Napközbeni alvások max. 20 percre csökkentekKép Most éppen itt ül az ölemben a lány és mondja:internetezünk Képmeg hinta-palintázik
Végre benne van a férjem a babaprojektbe, erre most meg a lányom nem hagy nekünk egy szabad félórát semKép Még beszélgetni sem tudunk, mert Dorkának be nem áll a szája...
Egyszerűen nem tudom mit tegyünk, mert nem hagyja, hogy hagyjuk sírni, mert elkezd dörömbölni az ajtón, majd kinyítja az ajtókat és üvöltve jön hozzám. Ha végre alszik, és megérzi, hogy az apja véletlenül puszit mer adni nekem, azonnal felébred és ordít...
Terrorizál minket teljesen. Tud egyedül aludni, ha akar, szopi nélkül is, ez az egész hiszti nála, de nem tudom kezelni, mivel technikailag nem tudom megoldani, hogy bezárjam valahova és hagyjam bőgni, mert egyszerűen nincs olyan akadály, amiből ő ki nem tudna szabadulni...
Mi tévő legyek???? Férjemmel már teljesen feladtuk, most ezért van itt az ölemben. ?omdem aludj jól módzser nálunk kivitelezhetetlen, mert kimászik, kinyit mindent. Ma este csak 3-szor altattam el, mese-ének, szépen elaludt, erre 3 perc után örjöngés. Ha velünk alszik, akkor is többször felébred, felsír, akkor sem alszik nyugodtan.
Nem lehet ez valami alvászavar? Hova menjek, kihez? Homeopatiás gyógyzser létezik ilyenre?

Elegem van. és nem is bírom, plusz kistesót szeretnénk, de így sosem lesz.

Bocsi, hopgy csak magunkról írtam, majd bepótolom a többit.

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Most nézem, elég hülyén jönnek ki az írásaim. Szóval van egy autósülésünk, csak sajnos még Balu születése előtt érte egy kis baleset, így a lábrésznél foszlik az anyag. Ez alapvetően nem zavar nagyon, mert csak esztétikai kérdés, viszont szerdán kontrollra kell mennünk a kórházba, és hát oda nagyon égő lenne ezt vinni.

Zsuzsi: ha ennyire nehéz Dórival, biztos hogy most van az ideális időpont a kistesóra?

Norci: jobbulást Vilinek, és gyertek Kép

Borcsa: kendő kötözés még mindig nem megy, Balu meggyógyult, és egyébként is emberhiányom van, gyertek ti is Kép

Lomtalanítás van nálunk. Valami katasztrófa ami a környéken van. A sarkon kipakoltak már tegnap este, és azóta egy család ki költözött oda, és ott ülnek egész nap, és túrják és őrzik egész nap. Éjjel is. Még most is van gyerek is lent. Rémes!
Tavaly mókás volt, mert mikor költöztünk (2 éve), meghalt a hűtőnk, és a fickóm benne felejtett némi kaját, de ezt csak 2 hónappal később árulta el, amikor már nem mertük kinyitni. Tavaly ilyenkor levitték a hűtőt úgy, hogy celluxszal leragasztották az ajtaját, nehogy véletlenül kinyíljon. Mi meg a barátnőmmel az erkélyről sasoltuk és röhögtünk, ki merik-e nyitni. Ki merték KépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert az olvasással ismét el vagyok maradva.

Egész jól sikerült a pénteki zenebölcsi és a baba-mama klub. Peti egyből szájon csókolt egy nála fél évvel idősebb kislányt. Ha egyszer eljutunk(és lesz) talira, akkor reszkessetek minden idősebb lányt le fog támadni kicsi fiam.
És tegnap kibújt a 6. fogacskájának a teteje, ez most az jobb alsó kettes.

Megyek reggelit készíteni a családnak! Nálatok is szakad az eső?

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Szia Zsuzsi!

Nekünk is volt hasonló alvásproblémánk pár hónapja. Az addig jól alvó gyerek felébredt, sírt, egész éjszaka nem aludt. Volt olyan nap, hogy 4 órát aludt, de 6 óránűl többet semmiképp! És ez egész napra vonatkozott. Olyan volt, mintha félt volna elaludni. Az okát se volt nehéz kideríteni, a házunkban az egyik szomszédnál felújítottak, s a 3 hétig tartó fúrás faragás kopácsolás teljesen megzavarta. Félt. 2 hét után mikor ki voltunk teljesen purcanva, elmentünk egy homeopátiás dokihoz, kapott kis bogyókat és teát, 1 hét alatt teljesen rendbetette. Persze mi is nyugtatgattuk, mellette voltunk, de tuti, hogy a bogyó is segített. Szépen átaludta az éjszakát, de az elalváshoz kellettem én is. Kb 3 hete erről is leálltunk, mert egyre tovább nyúlt a procedúra, ha látta, hogy ott vagyok, játszani akart. Vettünk egy nagy levegőt és a szokásos mese és éneklés után kijöttem a szobájából. Első nap fél órát sírt, második nap már csak egy percet, harmadik nap már csak 20 mp-et. Utána átment kis nyöszörgésbe a kijövetel, egy bő hét múlva már csak arra lettünk figyelmesek, hogy "Jééé, ez a gyerek meg se nyikkan". De ehhez persze kell, hogy ne tudjon utánad menni. Erre kellene valamit kitalálnotok.
De olvastam azt is, hogy ebben a korban iszonyú nagy szorongást élnek meg a gyerekek, érzik, hogy már egyre inkább függetlenek, de nem is akarnak még igazán leválni. Ez a kettősség mutatkozik meg a nagyfokú ragaszkodásban és az érzelmi ingadozásban. Lehet, hogy nálatok is ilyesmiről van szó.

Rita
krita

Sziasztok!

cory: a bezártság tényleg nagyon rosssz. Én a munkahelyemen érzem úgy - még mindig - , hogy rabságban vagyok. Persze nem mindig, mert pénteken pl. levegőt alig bírtam venni, annyi dolgom volt, Balu fantasztikus lehetett, ahogy vígasztalta Zsomát Kép Anyukád Kép Végre!!! Nem csodálom egyébként, mert Balunak senki sem tud ellenállni Kép Na, meg Zsomának sem Kép

Edit: most már jobban vagy, ugye?

Nyuszimanó: csodállak Téged is, milyen klassz vagy! És szuper, hogy már vissza is jöttél hozzánk, mintha mi sem történt volna Kép Petra gyönyörű!!!

Tikk: jaj, Te szegény Kép Azért az jó, hogy nem kellett összevarrni. Taknyosság elleni gyógyok mennek Kép Kép Kép (Tomi is taknyos Kép

Norci: nagyon édes lehet Vili Kép Kép Kép

Krita: Tomi se sokáig tud egyedül játszani és főleg mindig valami más kell neki, mindig változatosságra vágyik, különben unatkozik.

Zsuzsi: hát, nem nagyon tudok ötletet adni, sajnos Kép De javuló Kép Kép Kép at küldök

Próbáltam drukkolni Henkének, hogy ne essen az eső, de nem sikerült, mint az ábra mutatja Kép Pedig nekünk is jó lett volna egy kis szép idő, mert Daninak most van focimeccse Kép Ráadásul ez az őrült szélvihar Kép
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Lányok,
olvasok visszafelé, és már megint nem látom, amit tegnap elküldtem. Kép Az a baj, hogy nálama képernyőn egyértelműen megjelenik a topicban, majd amikor ksőbb visszakeresek, akkor semmi. Kép Hát ez mitől lehet? Megkérdema szerk.t.

Nem is kezdek most hozzá, mert csak feleslegesen írnék. Kép

Puszi:
Solya
solya

Sziasztok!

Norci! A porszívó nálunk is nagy sláger. Eddig mindig nagyon lassan haladtam a porszívózással, mert Lacika örökké "segített". Kép Éppen tegnap kaptunk új porszívókat Kép, ugyanis az enyém tönkrement. Ott álltam az üzletben több tucat porszívó előtt teljesen tanácstalanul, hogy mégis milyen alapon választ az ember. Erre megláttam, hogy az egyikhez ajándék játékporszívót adnak! Kép Elemes, brümmög, és tényleg szív is! Nagyon szuper! Lacika nagyon boldog vele! KépKépKép

Rita! Lacika szerencsére elég jól eljátszik maga is. Illetve úgy, hogy körülöttem. Én főzök, ő meg kipakol a konyhaszekrényből. Kép Közben "dumcsizunk". Kép Én takarítok, ő egy másik szivaccsal csiszatol körülöttem. Végül persze az ő nyomait is le kell törölnöm, de csak így tudok haladni. Kép Vagy pl. boldogan adogatja a csipeszeket, amikor teregetek, közben gyakoroljuk a színeket, kék csipesz, piros csipesz, kérem, köszönöm, stb. Így nagyon haladatlan, de nagyon vidám a házimunka. Kép

Zsuzsi! Ezek szerint Dorka se akar kistestvért?! Kép Lacika is így van ezzel... Kép A minap a DM-ben vígan tologatott egy kis bevásárlókocsit, és dugig tömte az egyik polcon talált óvszerekkel... KépKépKép Sajnos hasonlóan vagyunk, mint ti, sem lelkileg, sem technikailag nem tudnám megoldani az aludj jól módszert, de nincs semmi jobb 5letem se, csak reménykedek, hogy elmúlik ez is hamarosan... Ő is majdnem az egész éjszakát köztünk töltötte ma is. Mindig asaját kiságyában altatom el, de valahogy a reggel sose találja ott... KépKép

Kérünk egy kis (nem, inkább nagy!) drukkot, hogy legalább délutánra kiderüljön egy kicsit az idő! Szebadtéri programunk lenne, és nagyon sajnálnám, ha elmaradna. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Tikk,
jó, hogy Hanna rendbenKép.

Nyuszimanó,
jó hamar otthon vagytokKép. Pihenj sokat (amennyit tudszKép)!

Zafi,
azért a kiruccanós napért irígy-irígy...de most már én is beiktatok egyet (többetKép).

GOrsi,
én a Corában nem is szoktam kosarat venni, hanem a babakocsi aljába pakolok, a kasszánál meg ki. Aztán meg visszaKép.
Jó fej Peti ezzel az evéssel.Kép Néha Hanga is csinálja, bár ő még elég keveset eszik egyedül...

Nyuszimanó,
KépKép, nagyon édiiiiiiii Petra! Hanga:"babucikaaaa"Kép.

Solya, Linato,
nekem a szemem áll keresztbe az üvegmatricázástólKép, de csinálomKépKép.

MOst muszáj mennem, majd folytatom, csak Hanga beteg, és rajtam lóóóóg, és sír, és egyfolytában azt mondja: anyuciiii, anyucikaaaaaaKép. Köhögött éjjel nagyon csónyánKép, vagy három órán keresztül fent voltKép.
Pulmex baby-t tényleg csak kétszer lehet kenni (ahogy a dobozán van)?

Szila
szila

BMárti!
Drukkolok ezerrel. Tudom, nem boldogít, de itt is sz*r idő van. Kép Remélem sikerüla dui programotok! Kép
solya

Sziasztok!

Élünk Kép, de nincs időm írni, olvasni is alig! Kép

Betegeknek gyógyulást Kép, újaknak üdv Kép, ügyiknek gratula Kép, meg mindenkinek minden jót KépKépKép (magamnak: alvást, alvást, alvást - és Árminnak még háromszor ennyit!)

Márti++
márti

Sziasztok!

Rita: köszi a megnyugtató szavaidat, jó tudni, hogy nemcsak az én gyerekem ilyen "idegbeteg". Már tényleg kezdek félni, hogy valami idegbaja van, hiszen én sem vagyok egy könnyű eset, háth tőlem örökölt valami deffektet. A homeós dokit szívesen kipróbálnám, mert Dorka étvágyát is rendbe kellene hozni. Ha van címed, emailben elküldöd nekem? Köszi. De jó, hogy ti már túlvagytok ezenKép Most akkor zárjam kulcsra az ajtóját? Félek addig dörömböl az üvegajtón, hogy betöri, hihetetlen mennyi ereje van ennek a kis 10,5 kilósnakKép

Márti: szurkolok, hogy ti is hamar rendbejöjjetek!KépKépKép

Na be kell fejeznem, mert kislányom ismét úgy gondolta, hogy 20 perc napközbeni alvás elég neki...Kép most bőg...

Üdv: zsuzsi, többieknek bocsi, majd csak tudok válaszolni, de ez a gyerek ural enegm....
zsu26

Sziasztok!

Sül az ebéd a sütőben, Peti alszik. Gyorsan leülök válaszolgatni.

Nyuszimanó!
Mégegyszer szeretnék gratulálni nektek Petrához, és a gyors szüléshez! Nagyon szépen szopizhat Petra, ha pár nap alatt ennyit hízott! Nagyon édes kis szöszi!
Aranyos lehet Donci is, ahogy simogatja a hugit!

Cory!
Nagyon jó volt olvasni rólatok, nagyon szépen gyarapszik Zsomi is! Én is teljesen meghatódtam, ahogy írtad Balu viselkedését! Hát igen, ő már egy nagyon okos nagyfiú!

BMárti!
Mindig is tudtam, hogy vagány csaj vagy, de, hogy még korlátot is festesz! Csúcs! Én még a kb. 4-5 m magasban lévő emeleti ablakokat is ráhagyom a páromra, olyan tériszonyom van. Viszont, ha Laci már segítget, akkor jobban van, ugye?
Gondolom részedről is olyan költői volt a belakással kapcsolatos kérdésed, mint az enyém!
Mi is jártunk a Bécsi úton és egyből te jutottál az eszembe, ugyanis ki volt írva egy gokartpálya. Jövő nyárra, ha még érdekli a keresztfiaidat. Én is kérem szépen a hisztis videót!

Menta!
Bár én nem a MÁV-ban szültem, de most már én is kíváncsi lettem az esetre. Megtennéd, hogy nekem is elküldöd, ill. aki már megkapta továbbítaná nekem is?

Bogancsi!
Peti is utálja a járókát és naponta max. 10 percet tölt benne, amíg én zuhanyzom. Vannak még kivételes alkalmak, pl. amikor a pincébe megyek és őt nem viszem.
Apósodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!

Tikk!
Annyira örülök, hogy nem kellett műteni Hannát! Az a ömlik a fejéből a vér sztori is borzasztóan hangzik(még nagyon friss az élmény, teljesen át tudom érezni), még szerencse, hogy nem kellett varrni! Nem csodálom, hogy kikészültél idegileg, még egyesével is borzasztóak az ilyen sebesülések, hát még így egyszerre! Sok gyógypuszit küldök Hannának, hogy legalább a náthából gyorsan kigyógyuljon!

Zafi!
Jól hangzik a barátnőzős program! Jövő hét pénteken minket pedig meglátogat két volt szakközepes osztálytársam (lányok) az egyikükkel már 9 éve nem találkoztam. Olyan jó lesz egy nagy traccspartit csapni!

Linato!
Remélem apósod is hamar kiheveri az esés következményeit! Jó kis elevenek a lányok! Milyen név alatt kell keresni a képeket?

Rebi!
Ügyes vagy te, meg fogod csinálni azt a szakdogát! Emlékezz, mindig sikerültek azok a vizsgáid, amelyekre azt mondtad, hogy nem tudtál tanulni! Én is nagyon kíváncsi vagyok Csenge sztorikra!
Dzsili!
Remélem sikeresen túlvagytok a költözésen és hamarosan visszatérsz közénk!

Zsuzsi!
Én igazából elég tanácstalan vagyok fog ügyben, hogy attól vagy esetleg mástól aludt(szerencsére már múlt idő) Peti. Nem igazán vagyok híve a Panadolnak, de egyik este amikor 2 órán belül harmadszorra sírt fel keservesen adtunk neki. Utána végigaludta az éjszakát, de még álmában is többször felsírt. Annyira sajnáltam szegénykémet!
Nekem is pont az jutott eszembe, mint Corynak, hogy ha ennyire nehéz időszaka van Dorkának, akkor biztosan most kellene a kistestvér. Ha esetleg nehezen viseled a terhességet és még ráadásul Dorka is hisztizik, szerintem az nagyon rossz lenne mindenkinek! Nincs esetleg egy nagymama, akinél próbaképpen ott hagyhatnátok egy éjszakára Dorkát? Azt írtad, hogy tud egyedül is aludni, akkor lehet, hogy csak neked szól az egész cirkusz!

Gorsi!
Szegény apukád! Mikor műtik? Be tudtatok menni a kórházba? Hogy érzi magát? Lehet már pontosan tudni, hogy mi a baja?
Nagyon aranyos(így olvasva) Peti kalandjai a konyhában, személyesen biztosan egyből frászt kapnék. A bevásárlást mintha csak az én Petimről írtad volna! A kosaras megoldás elég fárasztó és ráadásul leszakad a karod!

Edit!
Nagyon megijesztettél ezekkel a görcsökkel! Ugye kivizsgáltatod magad rendesen, ha hazajöttök? Tessék rá időt szakítani!

Solya!
Legalább a gyerkőcök élvezték az ovit!
Nagyon édes lánykád szövege!

Rita!
Üdv köztünk!
Ha nem írtad volna, hogy lánykád, azt hittem volna, hogy az én fiamról írsz. Három hónapos kora óta szenvedünk az evészettel és a játék terén is teljesen hasonló a két gyerkőc!
Én sem tudom, hogy mit fogok vele télen csinálni, mert őt sem köti le egyik játék sem. Bár mostanában már egy-két percet üldögél az ölembe, amikor olvasok neki a mesekönyvéből.
A te kislányod mennyi idős?

Henke!
Bár már nem olvasod, de azért remélem jól sikerül az utazásotok és Barni is hamar meggyógyul!

Andi!
Hogy bírod a munkát? És a lányok?

Márti!
Hol vagy? Remélem nincs semmi gond! Ármin viselkedése nem változott még?

Sziasztok!

Szilvi és Peti

Nálunk már süt a nap! Remélem BMártiéknál is! És persze a többieknek is kívánok szép időt!
bszilvi

Sziasztok!

BMárti! Elénekeltük a kedvetekért, hogy süss fel nap...! Kép
Lacika és a bevásárlás Kép Kép Kép
Az én kiscsajszimat is hébe-hóba be lehet vonni a házimunkába, mosogatni pl nagyon szeret, de a játékok abszolút nem kötik le. Kép Sepregetni is nagyon szeretett, na most erre is ráunt. Kép

Zsuzsi! Doki nevet címet szerintem hiába mondok, mi ugyanis Nyíregyházán lakunk. De nálunk tényleg segített az alvásnál. Alvásgond kipipálva tehát, marad az evésőrület és az önálló játék problémája. Mikor már szépen lenyugodott és végigaludta az éjszakát, akkor megbeszéltem vele, hogy anya a másik szobában fog aludni, mert ez az ágy kicsi neki, nem fér el, stb. (a szobájában van egy heverő is, arra feküdtem, míg ő elaludt, előtte meg az ágya mellé a földre). Tehát próbáltam neki elmagyarázni, nehogy azt higyje haragszom rá. Pár nap alatt megértette, hogy nincs semmi baj és megszokta az új helyzetet. Hihetetlenül könnyebb azóta, leteszem a kiságyba és enyém az este. Így 10 perc alatt elalszik. Kép
Valamit találjatok ki, ha tényleg változtatni akartok, de a lényeg a fokozatosság. Először én is mellette aludtam, aztán a másik ágyban, aztán vonultam ki.

Bszilvi! Az én Nelcsim 17 és fél hónapos. Alig két héttel idősebb a Te Petidnél. Kép Most hallottam megint egy kislányról, aki akár másfél órát is eljátszik magában, míg anyukája tesz-vesz. Jövő héten megyek megnézem magamnak, mert még ilyet nem is láttam! Kép Nekem úgy tűnik amúgy, hogy az evéshez sincs türelme. Nálatok is hasonló a helyzet? Azért jó hallani, hogy nem csak az én porontyom ilyen.
MOst nagyon ki akarok találni valamit erre a problémára, mert én is nagyon érzem, hogy hosszú lesz a tél.

Rita
krita

Sziasztok!

Szilvi: próbáltuk nagymamával altatni, de annyira nem ért a gyerekhez, hogy mikor hazaértünk éjfélkor, akkor nagyi bőszen játszott Dórival, ahelyett, hogy aludtak volna...Kép Már egy kis sírástól kétségbeesik és állandóan Dorka parancsaira ugrik, így nem is szeretem, ha sokat van velük, mert ez nem nagyon tesz jót a nevelésemnek. Ugye a nagyszülők azt mondják, hogy a szigor nem a gyszülők feladata, hanem a kényeztetés...Kép Én nem így gondolom.
Azt hiszem marad a bölcsi, talán ott megtanulná a többiektől mi a rendes élet, de hol fognak minket most felvenni, úgy hogy én nem dolgozom és még kistesó sincs?

Este tényleg válaszolok a többieknek.

BMárti: nálunk szépen süt a nap! Remélem jól sikerül a programotok!Kép

Bogancsi: remélem a focimeccsre még pont befutott a napocskaKép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

B.Szilvi!
Miléna és Korina.Együtt van a kettő.
Felraktam a születéstörténetet az anyaságról c.topikba.
Na megyek pelenkát cserélni Korin,mert nagyon büdi.Sajna ma dolgoznom kell a gépen,majd este folytatom az írást.Mindenkinek jó pihenést.Kép
linato

Sziasztok!
Úgy látom, nem merült fel talihelyszín. (Ha mégis, szóljatok rám, kicsit kutyafuttában olvastam.) Úgyhogy felajánlom szerény hajlékunkatKép. A bátor jelentkezőket várja két macsek, egy szobahinta, egy közepes bölcsire való játék, éééés egy gofrisütő masina, amit szivesen beüzemelek.KépKépKép Ha az idő jó, a Bikásra is levonulhatunk.

Egyebeket később.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tikk: jaj te szegény, gondolom végre fellélegezve mentél volna vásárolni, erre jön apa rossz híre Kép A lényeg, hogy Hanna már jobban van. Most már csak jön egy kis pihi neked is! Mikor lesz őszi szünet, 1 hét lesz?

BMárti: Te is ügyes mesterlány vagy!Kép Mi történik a világban, mi lányok festünk, vakolunk, a pasik menekülnek a barkácsolástól...Kép Olyan ritka olyan fiatal férfit találni, aki szeret faragni-építgetni-szépíteni...
Aktív gyermekemnek most valami homeos kúpot ajánlanak, ha akarod megírom a nevét, ha érdekel!

Borcsa: olyan keveset írsz magatokról!Kép Mi újság a csillagszemű Lucácskával, na és nővére hogy bírja a sulit?

Dzsili: kész vagytok a költözéssel? Ma mi is egy sarokgarnitúrát vittünk ebben a hatalmas zuhéban, "kellemes" volt. Szerencsére nagyon jó költöztetőt találtam a neten, korrekt, megbízható és tiszta emberek voltak! Kép Vidékre is dolgoznak. Ha akarod megadom a számukat, de remélem már nincs szükséged !

Gorsi: hogy van apukád, mit tudsz róla, mikor műtik, hol, meg tudod majd látogatni? Hogy tudta ennyire összetörni magát, ez borzasztó!Kép Nagyon vigyázni kell, olyan sok balesetet látok, embertelenül vezetnek az autósok...Kép De Peti milyen ügyes, hogy ennyire önállóan tud enni!KépKép

Solya: nem értem miért érezted magad frusztrálva a kislány miatt, most ugye ezt nem gondolod komolyan?KépKép biztos szép lett a te műved is, de a lényeg, hogy Sárának biztosan nagyon tetszett, hogy együtt csináltátok!Kép

Márti: mi újság veletek? hogy vagy?

Edit: máriatövis és orbáncvirág gyógynővényekből készült tea állítólag jót tesz az epebántalmakra. Hátha segít!

Laura: hogy álltok a lakással, találtatok valamilyen megoldást vagy apukád kezd végre rátok hallgatni?

Cory: olyan jó volt olvasni, hogy anyukád végre nagyinak érzi magát! akkor most lesz több segítséged? Balu fantasztikus egy báty, milyen jó Zsomának, hogy ilyen tesója van!Kép
Nem szeretném húzni halasztani a babaprojektet, mert nem akarom, hogy túl nagy legyen a korkülönbség a két gyerek közt és minél hamarabb elszeretnék menni én is dolgozni. Dorka, ha olyan marad mint én voltam ennyi idősen ezt a formáját állítólag 5 éves koráig így fogja hozni...Addig várjak?

Andi: hogy bírtad az első munkás hetet? és a lányok? szopival hogy álltok, Luca még mindig kéri? Dorka sem mondana le róla a világért sem Kép

Beja: mi a webáruházatok honlapja, szívesen bőngészném és ajánlanám is! Kép kettőslátó bogyóknak van eredménye?Kép Szerintem mi megint párban leszünk terhesek, úgy mint Te Bálinttal, én meg Dorkával! Azért most már jó lenne egy kis pocak!Kép

Bogancsi: Daniék foci az esőben-t játszottak? Remélem nem fázott meg. Nagylányok írásbeli eredményei mikorra lesz meg? A jogsiját használhatja már Juli(vagy Zsófi?, húú keverem őket, bocsi), vagy nem engeditek vezetni?

Nálunk olyan hideg van, szívesen fűtenék, de nem merek, mert félek a számlától, olyan hideg telünk lesz, már látom!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Most csak gyorsan...

KRita, szijaKépKépKép Hogy halad a projekt? Kép Üdv. a körbenKép A kislányod nagyon elbűvölő a képenKép

Taliért irigy-irigy... bár bölcsibe nem megyünk holnap, viszont betegek vagyunkKép
Csüt-n belázasodott, az orra folyik, csúnyán köhög/ött, a dokinéni otthonmaradásra intett. Kedden kell majd visszamenni.

Tikk, fej-beütős-balesetKépKépKép Viszont örülök, hogy az összenövős sztori ilyen jól végződöttKépKépKép Egyébként találtam a babanet oldalán a kérdezz-válaszol a doktor-ban vagy hogy hívják erről a dologról egy levelet, hozzá egy választ, tulajdonképpen ott is ugyanez történt.

Minden náthásnak, betegnek gyógy-Kép-ok!!!

Zsu, sajnos nem tudok semmi okosat mondani erre az alvás-sztrájkra, mondhatnám, hogy menjetek el alváslaborba, de ott úgysem mondanak sok extrát, hanem csak az általános sztorit, hogy hagyd x ideig sírni, aztán menj vissza hozzá, majd így tovább, növelve az x-időt... De hát ez nem mindenesetben használható módszer... Nem történt a múltban valami "félelmetes" elalvásnál, amitől most szoronghat? Vagy csak egyszerűen arról a szorongásról lehet szó, amit már Rita is írt, ami ebben a korban "természetes" lehet... Nálunk is bepróbálkozik néha Bácu egy-egy délutáni elalvásnál, hogy nem akar az ágyban maradni, és kivörösödve sír, ordít, mint akit nyúznak, de ez csak nagyon ritkán van így (hála Istennek... én nem is tudom, hogy bírnám...). Sajnálom, hogy Nálatok ez napi szinten megyKép Hajrá, remélem, hamarosan megoldódik!!! Küldök alvásjavítót Dorkának:KépKépKép és kitartás-növelőt a szülőknek:KépKépKép

Sziasztok, szép álmokat,
Beja+Bácus
beja

ZsuKép www.babaruhabolt.hu lesz, de még nem müxik, talán majd a hét közepétől...
Pocakban én benne vagyokKép Kettőslátó-bogyesz beválni látszik, a ciklusom, mint ahogyan a nagykönyvben... Várakozó állásponton vagyokKép

Pusza,
Beja
beja

Sziasztok!

Nagyon köszönjük a jóidő-drukkokat, sikerült is, meg nem is... KépKép Délben, mikor Lacikát lefektettem, ezer ágra sütött a nap. Még amikor felébredt, akkor is szép idő volt, már a járda is felszikkadt, úgy nézett ki, hogy szuperjó időnk lesz. Ezek után lett a buli közepére akkora felhőszakadás, hogy öröm volt nézni... KépKép Mert igazából senki kedvét se tudta elrontani. Kép Egész kellemes délutánunk volt, igazán jól éreztük magunkat. Lacika imádta a kertet, az esőt, a társaságot, a tüzet, szóval mindet. Kép volt egy kis szökőkút is, ami ugyan nem működött, de víz állt az aljában, és szép nagy kavicsok voltak benne. Na, ez volt a szuperfőkedvenc, a nagy kavicsokat kihalászni a vízből. Kép Eleinte próbáltam távoltartani tőle a kölköt, de hamar rájöttem, hogy esélyem sincs, vagy egész délután balhézás lesz, vagy hagyom pancsolni. Kép Végülis 5 váltás ruhával indultunk el, volt mire cserélni, ami elázott. Kép Szóval Lacika pancsolt a szökőkútban, rohangált az esőben, és más vidám szabadtéri programokkal szórakoztatta magát. Úgy elfáradt, hogy este szinte csak le kellett tenni az ágyába, és már aludt is. Ébredés is csak egy volt, nem sokkal a lefekvés után, az is csak azért, mert az Apja nekiállt telefonálni. Akkor visszaaltattam, és aludt hajnali 6-ig, amikor az Apjának megszólalt az ébresztő (szegény 3 hét után ma ment először dolgozni). Akkor Laci kiment zuhanyozni, Lacika meg bevackolt a helyére, és még most is alszik! Kép Azt hiszem, sürgősen kertes házba kellene költöznünk. KépKépKép

Azért is örülök különösen, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi buli, mert a Laci baráti köre volt ott, alkikkel az első, évekkel ezelőtti találkozás és megismerkedés (finoman szólva) nem sikerült túl jól. Azóta (szerintem kölcsönös) fenntartásaink voltak egymás iránt. Én megalázottan és kiközösítve éreztem magam, ezek után persze nagy ívben kerültem őket. Ha meg mégis összefutottunk valahol, akkor ők éreztették velem, hogy kívülálló vagyok, még ha (Laci kedvéért) barátságosan viselkednek is velem. Ezek után nagy áttörés volt a tegnapi nap, amikor határozottan jól éreztem magam a társaságukban! Kép Mondjuk én is igyekeztem mindenkihez kedves lenni, és a régi sérelmeken felülemelkedni. Ebben segített az, hogy nagy társaság volt, és aki olyan mélyen a lelkembe gázolt anno, hogy még most se tudtam túltenni magam rajta, azt könnyedén elkerülhettem. Kép Jól jött Lacika jelenléte is, ő adott témát ahhoz, hogy pár szót bárkivel tudjak dumcsizni, és kibúvót is, hogy bárkit bármikor faképnél hagyhassak. KépKépKép Ugyanakkor azt is el kell ismernem, hogy a társaság is meglepően kedves volt hozzám. Kép Úgy tünt, ők is szivesen elszívnák a békepipát, ha már egyszer így gyökeret eresztettem Laci oldalán. Kép

Bogy a hosszú és OFF szövegelésért, de most ezzel nagyon tele van a fejem. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Linato
Álom Kép

cory
Anyukád mint nagymama? Ez nagyon jó hír!Kép
Balu és Zsoma sztorijára tisztára ellágyult a szívem.Kép
Tényleg, Balu most már a másik, nem kiságyban alszik?

Nyuszimanó
Petra egy tündér.Kép Milyen nagy haja van!

Tikk
Hannának puszi a kobakjára, gondolom mennyire megijedhettél!

Szila
Nekünk nem pakolós a babakocsink.Kép
Hangának gyógyok mennek!KépKépKép

Zsuzsi
A bezárás biztos nem tenne jót Dorkának. Szerintem próbáljatok együtt aludni egy darabig. Most nálunk is az megy, hogy tul.képpen velünk alszik Peti és szerencsére tudunk is együtt aludni, nem úgy mint régen. Nálunk alszik el, aztán sokszor mi is vele együtt elalszunk. Ha mégsem, akkor átvisszük a helyére, ahonnan az éjszaka közepén átjön és bebújik hozzánk. Majd be akarom vezetni azért megint, hogy a saját ágyában aludjon el, de most szokunk le a szopiról és együtt akarunk lenni. Csak lépésről-lépésre lehet ezeket a dolgokat csinálni. A kiságy biztosan segítene nektek a dolgok javításán, de ha már túl vagytok rajta, akkor emiatt hülyeség lenne visszaszoktatni.

Beja
Bácunak gyógyok, neked meg kitartó várakozó álláspontot kívánok!Kép

Köszönöm mindenkitől az érdeklődést. Apukám már jobban van, de minden energiáját leköti a fájdalom kibírása.Kép Tegnap állítólag már evett fél tányér levest napközben, eddig max. 2-3 kanállal tudott megbírkózni. Ma vagy holnap műtik a medencéjét és kb. fél év, míg helyrejön a doki szerint. 2 öreg, dilis bácsival van együtt, így szegény még beszélgetni sem tud senkivel, mozgatni pedig csak a 2 kezét tudja. Ez van. Úgy 1 hónapig lesz kórházban. Anyukám mindennap bejár hozzá, de sajnos Hatvanba vitték apát, így csomót kell buszoznia. Most már mindenesetre kezdünk megnyugodni, hogy kezd megjönni az étvágya (apám amúgy nagy zabagép).

Bocs, ha hosszú voltam, de eddig haldokló nagyszülőn kívül még senkim sem volt kórházban, és eléggé megvisel.

Szép napot mindenkinek!
Borcsa
Mi ma sajnos nem tudunk menni talizni.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Zsuzsi: ez az 5 éves kor elég durván hangzik!

Gorsi: július közepe óta rendes ágyban alszik Balu Kép

Zsoma tegnap este 2905g volt. Így elgondolkodtam, mekkora lett volna, ha időre születik? Ugyanis ma lennék 39+0, Balu pedig 40+5-ön született ennyivel.
Szerdán megyünk kontrollra, jól be vagyok tojva.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Szomorúan tapasztalom, hogy igen mérsékelt az érdeklődés a tali irántKép. Esetleg eg ymásik nap és/vagy egy másik hely? Szerdára állítólag az esőfelhők is eltűnnek.

Most mindenesetre elcsászkálunk boltba Lucával.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

BSzilvi! A párom jobban van tényleg, de sajnos azért még nem felhőtlen a homlokunk. Kép A CTG eredményét ma kapja meg, tegnap telefonba olyanokat mondott a doki, hogy polipos gyulladás, meg gombás fertőzésre utaló jelek, és hogy műteni fog kelleni. Kép Szegény egész éjjel nem aludt, leki szemei előtt már megjelent a jégcsákány, amivel szét fogják trancsírozni az arcát. El tudod képzelni, mit érez ilyenkor egy olyan ember, aki a tűszúrástól elájul?! Kép Annyira sajnálom, meg persze aggódok is miatta rendesen. Kép
A videót a profilodban lévő címre küldjem?

Rita! Ja, klasszikus értelemben vett játékkal rendeltetésszerűen játszani Lacika se szokott. Kép De pl. a konyhából csórt lábasba egyenként belerakosgatni a dupló kockákat, az jó kis játék. Azt utána fakanállal kell kavargatni, hogy le ne égjem, és kanállal "eszegetni" is lehet belőle. Kép Vagy ruhacsipeszekkel telepakolni a kisvonatot, az is irtó érdekes. És még sorolhatnám. Kép

Zsuzsi! Örülnék, ha megírnád a homeós kúp nevét! Barkácsolás témában lassan beletörődök, hogy vagy megcsinálom én, vagy úgy marad. Kép

GOrsi! Szegény Apukád! Kép Az enyém is a szobatársai miatt szenvedett a legtöbbet a kórházban. 6 ágyas szobában volt, ahol ő volt a legfittebb, és 4 haldokló öregember volt, akik maguk alá piszkoltak, a nővérkék meg csak nagyritkán kegyeskedtek ágyneműt cserélni. Kép Fúj, magyar egészségügy... KépKépKép Egy hónap az nagyon hosszú lesz... KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Az ember pár napra kiteszi a lábát és ti máris követhetetlenné váltok...Kép

Gorsi! ApukádKép Sok kitartást kívánok neki!

Laura! Mindig akarom kérdezni, hogy mi legyen Romi játékaival, ami a talin itt maradt? Nem futunk össze valahol? Nem azért, mert nekünk útban van, de Romi biztos hiányolja már!

Nyuszimanó! Mégegyszer gratulálok a kislányodhoz!KépKépKép Olyan szép nagy baba és nagyon helyes kis szöszi haja van!Kép Sok-sok örömet a babázáshoz és jó sok tejcsit!KépKépKép

Borcsa! Mi lenne, ha jövő hétfőre is felajánlanád a kéglit?Kép
Nekem személy szerint már nagyon hiányzik egy tali, de egyrészt ma későn olvastam, másrészt ma nem is jó, megyünk délután dokibácsihoz, genetikai uh-ra! Annyira kíváncsi vagyok, hogy még mindig kisfiam lesz-e?Kép Meg persze arra, hogy minden ok legyen vele, bár a mocorgásokból ítélve elég jól érezheti magát!Kép

Tikk! Szegény Hanna, biztos nagyon megijedt!Kép Hogy sikerült így bevernie a buksiját?

Réka anyunál megint leszaltózott a lépcsőn, de most bent és az fából van, ezért csak az ijedtség volt nagy. Én tovább bőgtem, mint ő.

Zafi(19+5)
zafi

Sziasztok!

Zsuzsi! Én bizony befűtöttem,mert nálunk már a jegesmedvék rohangáltak a lakásbanKépA gázszámlától tartok,de akkor sem vagyok hajlandó megfagyni.

Beja!Sok sikert a pocakosodáshozKépAztán nem leelőzni engemKép)

Gorsi!Apukádnak gyors gyógyulást.

B.Márti!

A drága párom hónapok óta nem képes felrakni két olvasólámpát az ágyunk fölé.A karnis tartója pedig kiesett a helyéről,új lyukat kéne fúrnia a falba.Én is megtudnám csinálni,de akkor meg kiakad,hogy őrá nincs is szükség itthon.Ezért így marad.Majd csak kész lesz egyszer.

Valaki nem tud valami jó szert száraz köhögésre?(gyereknek)
Köszi
linato

Sziasztok!

Nyuszimanó!
Petra gyönyörű!!!

Márti! Küldök neked az alváshoz időt: IDŐ-IDŐ-IDŐ!!!

Beja! Én is drukkolok a pocakhoz ám!

Zafi, Henke, BSzilvi! Majd összeszedem az erőm és leírom ám a sztorit!

Cory! Miért izgulsz a kontroll miatt? Úgyis minden tutira rendben lesz, meglátod!! Még mindig olyan jól bírod a kétgyerekességet?

Dzsili! Remélem, hogy a költözés miatt nem írsz!

Zsuzsi! Állatkerti séta vicces volt. Kép
Ma éjjel egyébként Helena is nagyon rosszul aludt.

Szila! Olyan ismerős voltál, aztán gyorsan megnéztem Hangát és miatta lettem biztos abban, hogy te vagy az. Kép
Bementetek végül a börzére? Én csak egy kiscicát (játékot) vettem Helenának.
Nem szóltak még, hogy nem kosárba pakolsz a Corában?

BMárti! Szegény párod! Remélem viszonylag könnyen túl lesz rajta. (Egyébként simán CT, mert a CTG az tudod, még a Lacika-a-pocakban időből való. Kép)

Gorsi! Apukádnak mennek gyógyok! KépKépKép

Lassan fél éve, hogy a felső szomszéd beáztatott minket. És most itt van a festő, s szépen kifesti és kitapétázza Helena szobáját, Ha kész, összerakjuk az emeletes ágyát, veszünk bele matracot és meglátjuk mi lesz az ottalvásból. Szerintem eleinte csak délutánonként fog menni.
Megyek, mert felébredt!
Menta++
menta

Sziasztok!

Menta: még mindig jól bírom Kép Úgy tűnik, Balu abszolút megszokta Zsomát, lassan megint olyan, mint régen, csak sokat szopizik. De ismét képes 1-1,5 órát eljátszani egyedül. Mostanában állandóan telefonál. hogy ezt kitől láthatta... Kép

Ha a Bikáson lesz a tali, és jó idő lesz, lehet, hogy megpróbálkozunk mi is a talival.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Próbálkozom egy hosszabbal...
A kéró OK. lesz jövő hétfőn is, remélem.

Tikk! Szegény Hanna! Sok-sok gyógyKép a fejecskéjére!

Lianto! Üdv közöttünk!KépKépKép Száraz köhögésre volt valami homeopátiás kombinált szirupunk. S betűs névvel.

Cory! Balu egy tündér!KépKépKép AnyukádKépKép Megyünk holnap szivesen!

GOrsi! Apukádnak jobbulást!

Zafi, Norci! Remélem jót moziztatatokKépKép!

Nyuszimanó! Petra gyönyörű!KépKépKép

Rólunk:
Lucus egyre jobban belelendül a szövegelésbe. Legújabb tudománya a pijanó=pillangó tétetó=Réka tesó, szól, hogy inni, CICI-CICI csatakiáltással hozza a babákat, szőrmókokat, amiket persze ilyenkor meg kell kínálni cicivel.

Szombaton - persze délelőtt, amikor esett - kirándultunk a vadasparkba Réka isijével. Az időjárás dacára jót mulattunk. Akadályverseny volt, eltévedéssel gazdagítva.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: gyertek Kép 06-30-222-4754

cory
Budapest

Sziasztok!
.. csak röviden, mert mindjárt órám lesz...

Cory
Ollan édes kisfickóid vannak, hogy csuda!!!!
A nagyfickó meg ügyes, és finomakat tud gyártani ... Kép

Zsuzsi
Nálunk is van néha ramazuri.. eleinte nagy lelkiismeretfurdalással, de olyankor adok Csengusnak Chamomilla bogyót.. attól megnyugszik annyira, hogy képes elaludni... Persze ehhez csak akkor fordulok, ha már minden egyéb praktika romba dölt... Esetleg érdemes kipróbálni... (Én a d30-asból szoktam adni alkalmanként 5 bogyót... olyankor max. 2x kap egy nap... túl sokat sem érdemes adni, meg túl gyakran használni, mert akkor az ellenkezö eredményt hozhatja...)A másik, amit még meg lehet próbálni, az a Viburcol kúp (nekünk az nem jött be...)
Amúgy lehet, hogy már azért ilyen Dorka, mert túlfáradt... Nálunk azóta jobb a helyzet, amióta délután van, amikor 3 órát is alszik... akkor az éjszakák is jobbak... Meg ha Te feszült vagy, azt is érzi... ez meg egy "szép" spirál... valahogy ki kellene törni belöle...

Beja
DRUKK KépKépKépKép ... ruha ügyben zargatnálak majd, csak még nem tudom, mikor...

... jajj... egy csomóan kimaradtatok, de futnom kell...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Borcsa!

Köszi megtaláltamKépStodal és van is itthon,csak már nem volt meg a doboza és nem emlékeztem mire való.

Menta!

Sárgulok az irígységtől a festés miatt.Nálunk 2 éve volt,de mára híre -hamva sincs a szép tiszta falaknak.

Na megyek fürdetni a csajszikatKép
linato

Sziasztok!

Gorsi: hogy van apukád? Az jó, hogy már eszik, még ha nem is sokat. A fájdalmakat bizony nehéz lehet elviselni, de jobb, mint telenyomva gyógyszerekkel.

Zsuzsi: Daniék szerencsére nem fáztak meg, de kikaptak 9-3-ra Kép De ő nagyon jól játszott és adott egy majdnem-gólpasszt is Kép Lányoknak még kb. 2 hét az eredmény. Zsófi a jogsis, hagynám vezetni, ha lenne ideje Kép Amikor még nem volt suli, sokszor vezetett úgy, hogy én mellette ültem. Aztán meg kétszer is ő hozta el Tomit Budakesziről a bölcsiből! Alváshoz: nem tettél fel neki esetleg egy új képet a falra vagy nincs valami új játéka, ami este, éjjel félelmetesnek tűnhet neki?

Beja: úgy látszik mindenkin végigmegy ez a nyavalyás nátha Kép Gyógyuljatok ezerrel!

BMárti: emlékszem a történetedre Laci barátairól. Nagyon jó, hogy most sikerült ez a délután! Biztos féltékenyek voltak Rád, hogy csak úgy elhappoltad Lacit Kép Jaj, ez a műtét Kép Nem lehet megúszni?

cory: miért vagy betojva??? Gyönyörűen fejlődik Zsoma! Szerintem meg fognak dícsérni Kép

Zafi: lehet, hogy akrobata akar lenni Réka? Kép

Menta: emeletes ágy? nem félsz, hogy leesik? Jaj, bár az enyémek is úgy aludtak, de akkor már nagyobbak voltak.

Borcsa: nagyon édes lehet Luca a szövegeivel Kép A vadasparkban általában esik az eső Kép

Nem tudjátok, hol lehet térdzoknit venni a lurkóinknak? Tudom, hogy ez nehéz kérdés, de hátha ... Beja, Nálad nincs véletlenül???

Nagyon jól sikerült az első beszoktatós nap az új bölcsiben Kép Kép Kép Tomi mindenkinek szépen köszönt "pá" és rongyolt be a csoportszobába. Ma még végig ott voltam én is, és beszélgettünk a bölcsisnénikkel. Végül is úgy néz ki, hogy csak 8 vagy 9 gyerek lesz a csoportban, ami szerintem nagyon jó. A szoba szép világos, a kertjük viszont árnyékos. Tominak az autók tetszettek leginkább Kép 10-től fél 12-ig maradtunk, holnap 9-re megyünk és ott is ebédel. Én meg kint fogok olvasgatni és remélem, nem kell majd bemennem hozzá Kép
Jó éjt!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

BMárti!
Küldheted arra a címemre is a videót! Köszi!

Szilvi és Peti
bszilvi

Rita, Linato!

Megnéztem a lányokat, csak gratulálni tudok hozzájuk!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Csak röviden:
Voltunkuh-n, kistesóval minden rendben, 7+3, kiírás kétnappal eltér a babanet kalkulátorétól (aug. 21.)

Norci
norci

Norci: nem fogod egy kicsit sokáig hordani azt a gyereket augusztusig? KépKépKép

cory
Budapest

Sziasztok!

Norci??? Augusztus????????????KépKépKépKépKépKépKép

Én is voltam uh-n, nálunk is minden ok, még mindig fiú!Kép Olllyan gyönyörűen mutogatta a fütykösét, a doki meg hogy biztosak lehesseünk, különböző pozitúrákból is megmutogatta, jó sokáig nézegettük Petikét!KépKépKép Réka is bejöhetett, nagyon tetszett neki a dolog, mondta, hogy doktorbácsi megmutatja kistesót!Kép
Persze mikor kicsomagoltam a hasamat, először rá akart vetődni, de aztán sikerült lebeszélni róla.
És hipp-hopp ugrottam egy hetet, most már 20 hét + 6 napnál tartok!Kép Ennyit a számolásról!

Zafi
zafi

Sziasztok!

Rebi és mindenki más, aki osztogatta nekem a jó tanácsokat, köszönöm szépen, a mai nap végre jobb lett. Éjjel csak 2-szer kelt fel és láthatóan nyugodtan aludt. Beszereztem ezt a Viburcol kúpot, hogy ha nagyon fáradt lenne, hogy tudjon tényleg aludni. Ma többször mondta, hogy álmos, akkor mindig cicire tettem és így 2-szer aludt napközben is egész hosszan (nálunk ez összesen kb. másfél óra). Azt hiszem szorong, hogy elveszíthet engem, mert annyira kapaszkodik belém, ha el akarok menni. A férjemre is féltékeny, ez is biztos most már. Spockot elolvastuk mit tanácsol, külön-külön foglalkozzunk a gyerkőccel és ha lehet apuka egy picit többet. Ha együtt vagyunk, akkor nehezebben lehet kezelni. A szobája is tegnap megváltozott, kikerült egy hatalmas sarokgarnitúra, így van most bőven hely, ez nagyon feldobta, lehet, hogy ennek is köszönhető, hogy jobban alszik. Szóval remélem most már rendeződik ez az alvásprobléma. Kicsit szigorú vagyok mostanában vele, nem hagyom, hogy belehergelje magát a hisztibe, ezt is kezdi egyre jobban viselni. Mondja: nem bömbiKép nem dörömbölKép
Az a baj, hogy emlékszem, mikor én is pici voltam, voltak nekem is ilyen szorongásos felébredéseim (halálfélelem, egyedüllét). Sajnos máig kísérnek ezek, bár mióta családos vagyok, nagyon ritkán. Félek, hogy ő is ilyet érez, mint anno én, de én ezt a szüleim válására könyveltem el.
Van köztünk pszichológus, természetes ez?

Rebi: mondataidból sugárzik a boldogság!Kép Akkor most már tényleg jöhetnek a kellemes gondok, bútorozás, költözés, gyerekszoba díszítése.
Piciről nem sokat mesélsz, ő mit csinál és mekkora és mi lesz a neve?

Norci: nem számoltad el a kiírás időpontját, nekem ez egy picit hosszú!!!! Hol fogsz szülni? Hányingerrel hogy vagy?

Borcsa: esős vadaspark jó kalandos lehetett, gondolom mindenki jól elázott, voltak állatok?

Bogancsi: nagyon jó térdzoknikat vettem Dorkának 350,-Ft-ért a Pecsában a bolha piacon. Szombaton és vasárnap van a Pecsa mellett bolha piac, jó nagy zsúfoltság van, és sok "érdekes" ember, de sok mindent olcsóbban lehet beszerezni és nem feltétlenül gagyit. Pl. ezek a zoknik nagyon jó minöségűek és szépek is! A színpad előtt szokott árulni egy nő, csak zoknikat (baba-női-férfi, tiszta pamut). Ezt tudom ajánlani, talán érdemesebb úgy menned, hogy Tomival valaki sétál a Városligetben ( vagy a Közl Múz.ban), míg te bevásárolsz. A Közlekedési Múzeumnál tudsz parkolni könnyedén, nagy a tumultus, de túl lehet élni!Kép
Még 2 hét? Jó idegtépő ez a várakozás!Kép De biztosan megvan a lányoknak a vizsga!

Laura: mi újság? zajlik az élet?

Márti: ha tudsz írj egy picit többet magatokról!

A hétvégénk azért is volt rossz, mert olvastuk, hogy meghalt a kedvenc rádiós műsorvezetőnk, aki a Forintos Perceket vezette, nagyon szerettük, teljesen kikészültünk, hogy csütörtökön még nevettünk rajta, és délután hirtelen meghalt. Nagyon depis ez az ősz, remélem gyerekeink kihúznak bennünket ebből a borzadályból!

Dzsili: mikor lesz neted?

Pocakos mamák: ÍRJÁTOK LE LÉGYSZÍ, HOGY HÁNYADIK HÉTBEN VAGYTOK, MERT NEM BÍROM KÖVETNI!!!! és persze a nevekre is nagyon kiváncsi vagyok!KépKépKép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Linato!
Megnéztem én is a lányaidat, húúúú micsoda zsivalyt csaphatnak ők! csak úgy látszik az arcukon a csibészség, nagyon édesek! Az újszülött képeik ugyanolyanok! Milyen jó hajuk van! Miléna elsős ovis képén nagyot mosolyogtam, szegénykémnek nagyon nem tetszhetett ez a fotózás!

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Eloszor is Nyuszimano gratulacio Petrahoz utolag!!! Nagyon aranyos baba! Sok boldogsagot nektek!

Tikk!
Sok gyogyKépKépKép Hanna buksijara!

Norci!
Jobbulast Vilinek!

Henke!
Jobbulast Barninak!

Szila!
Jobbulast Hanganak!

Gorsi!
apukad Kép

KRita! Linato!
Udv. itt!

Beja!
Jobbulast Balintnak!

Cory!
Nagyon szepen hizik Zsoma Kép Balu egy igazi nagy teso, en is mindig ilyen batyust akartam magamnak. Helyette lett ket hugom Kép

BMarti!
Ferjed Kép

Zafi!
Gratula a biztos Petikehez! Kép

Edit!
Nekem sajna szeptember elejen volt gond az epemmel. En is iszonyatosan begorcsoltem, de en ugy, hogy alig kaptam levegot es megmozdulni is alig birtam. Apu kihivta az ugyeletet, ok azonnal bevitettek az ugyeletre. Nekem is vervetel, hasi UH...stb. Mire megallapitottak, hogy epehomokom van. Szerencsere meg nem ko. Mindez Magyarorszagon tortent anyu temetese utan nem sokkal. A doki szerint lehet fuszeres, zsiros eteltol, de idegi feszultsegtol es kimerultsegtol is az arra hajlamos embereknel. Ezt az itteni dokim is megerositette miutan hazaertem. Nekem ilyen gorcsokre vagy megelozesre Cholagol cseppeket ajanlottak, recept nelkul barmelyik gyogyszertarban beszerezheto, biztos el tudjak kuldeni neked. Ez kimondottan epebantalmakra van. Nekem bevalt.
Jobbulast neked!

Bocsi, akinek most nem irtam. Minden betegeskedonek jobbulast, minden ugyeskedonek gratula. Minden nem alvonak sok-sok alvast!

Hosszas kihagyas utan ujra itt vagyunk. Mar nagyon hianyoztatok.
Hetvegen hazamentek anyosomek, igy most mar tobb idom marad netezni is. Es talan egyszer behozom a lemaradasom is visszaolvasasbol.

Rolunk:
ket hete Madikenek nagyon magas laza volt. Sajnos elkapott egy virust. De szerencsere nagyon jol viselete a magas lazat. Jobban mint en. Par nap alatt szerencsesen tul volt rajta. Azota szerencsere semmi gond.
Egyre tobbet beszel. Es mar teljesen megert minden kerdest amit kerdezunk tole mindket nyelven. Es valaszol is ra, ha tud vagy csak bologat, hogy igen vagy nem. Most a legkedvencebb jateka a telefon es egy jatekbabakocsi babaval. Barhova megyunk mindenhova visszuk magunkkal. Kép

Lassan befejezem, megyek meg olvasni, na meg megprobalok uj kepet felrakni ide is es az albumokba is.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést és a gyógyokat apukámnak.Kép Ma műtik. Kiderült egyébként, hogy ő volt a hibás, nem látta az egyenesen haladó autót és elékanyarodott, mire az elkapta őt oldalról. A másik embernek szerencsére nem történt baja.

BMárti
Párodnak gyógyok!

Zafi
Szegény Réka, puszi a fejére!Kép Peti is mindent lefejel, engem meg a frász kerülget, hogy mikor kell összeölteni.Kép
UH Kép

Norci
UH Kép

Tegnap és ma Peti már nem is kért reggel szopit, egyből a langyos tejért küldött a konyhába, ui. azt kap helyette és tök vidáman is ébred.Kép Múlt szerdától nem kap reggel cicit. Eddig az volt, hogy fél6-6 körül felébredt, cici és visszaaludtunk úgy 8-ig. Most pár napig 6-kor keltünk, mert a cici nélküliséget nehezen fogadta el, így szórakoztattuk, de tegnap meg ma 7-kor kelt és éjjel sem ébred fel.Kép Szóval tök jó. Igaz, most köztünk alszik nagyrészt, de majd idővel visszaszokunk az ágyába. Most a hideg miatt sem bánom, hogy velünk alszik, így talán nem takarózik ki olyan sokszor.

Andysj
Üdv újra. Képek hol vannak, még nem találom?

Üdv: Gorsi (20 hónapos Peti és 11 hetes pocakbaba)
gorsi

Igazatok van, bocs május 21, csak már kómában voltam!

Norci
norci

Sziasztok!

Hát, nagyjából el tudtam olvasni a termést, de most nem reagálok, mert nagyon sokat kéne írni, és még nem tudok, mert Hanga még beteg és kissé nyűgösebb az átlagnál....Kép.

Menta,
én is Helenát néztem előszörKép, és szerintem ugyanabban a pillanatban kapcsoltunk....Kép Nem vettem semmit a börzén. Ja, és a Corában eddig még soha nem szóltak ránk. De nem csak én pakolok a kocsi aljába, csomó anyukát láttam már így vásárolni.

GOrsi,
szoktatjátok le a reggeli ciciről? És hogy vágtatok bele?

Zafi,
a heverőzésről írnál többet, hogy csináltátok Rékával? Mi is szeretnénk Hangának rendes ágyat, de ha a rácskivétellel próbálkoztunk, a gyerekem még este fél tízkor is ébren volt...és esze ágában sem volt aludni.

Szila

ui.: videófájlt hogy lehet feltenni? Apának egy remek pillanatot sikerült tegnap este pancsizás közben elkapnia Hangáról.
szila

Sziasztok!

Andysj: Végre itt vagy!Kép azért hiányoltunk ám!Kép Sajnálom, hogy neked is voltak görcseid, szerintem is összefügg a lelkiállapotunkkal, hogy milyen nyavalya tör ránkKép Képeket nagyon várjuk! Madike milyen ügyes, hogy 2 nyelven beszélget. Melyik magyar/angol mondóka a kedvence?

Szila: remélem hamar túlestek ezen a fránya betegségen, mi is majdnem 2 hétig voltunk náthásak. Videót ide a babanetre nem nagyon tudsz feltenni, mert nagyon nagy fájl. Én ingyenes tárhelyre tettem fel a taliról a videót, de az a kérdés, hogy könnyen le lehet-e tölteni, mert szerintem ezt a videót kevesen tudták megnézni. Látta egyáltalán valaki??? Valahogy tömöríteni kellened a fájlt, akkor talán megtudnánk nézni itt is, ha nem nagy. (A Formázásnál le van írva, hogy kell attachment-et feltenni).
Na jó bonyolultan írtam ezt le, bocsi.

Ma Dorka nagyon szépen aludt fél 6-ig ébredés nélkül!!!!!Kép KépKép

Márti: mikor szoktatok menni az Orczy kertbe sétálni? Ma arra lesz dolgom, ha pont sétálnátok, találkozhatnánk egy pici időre!Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Nálunk még nagy durmolás van Kép Azaz Balu alszik. Apja zuhanyozik, Zsoma meg nézelődik az autósülésben. Most teszteli Csenge ülését, és úgy tűnik, tetszenek neki a huzaton lévő figurák, mert fél órája nézegeti egy hang nélkül Kép

Volt már valaki kicsi babával szemvizsgálaton? Mit fognak csinálni??

Tegnap Balu is meg volt őrülve. Délután 50 perces altatás után feladtam, mert már az őrületbe kergetett, és ott hagytam a szobájában. Rácsuktam az ajtót, és mondtam neki, hogy alvás van. Úgy éreztem, ha akkor nem jövök ki, akkor nagyon csúnyán kiabálni fogok. Az ajtót ki tudja nyitni, ágyról le tud jönni, úgyhogy vártam is, hogy megjelenik a nappaliban. De nem jött. Békésen eljátszadozott az ágyán. Kétszer benéztem hozzá, és ült az ágyán és dumált a macijával Kép Majd egy óra múlva kidőlt, és aludt 3 órát. Teljesen megdöbbentem rajta. Ilyet még sosem csinált Kép Bár tudtam, hgoy el tud aludni egyedül, mert mostanában csak az kell neki, hogy az ágya melletti franciaágyon feküdjünk, de felénk sem fordul, ha simogatni akarjuk, letolja a kezünket...

Na, felébredt.

cory

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?