Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Aliz! Tök édik vagytok! Jo kisbaba?

Egész du aludtam, nagyon lusta vagyok napok ota. Olyan hideg volt ma, hogy ki sem dugtam az orrom.
Semmi különös hir magamrol.
encike 2

encike akkor ma jól kialudtad magad :?: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A teszt jó ötlet, legalább kiderül, hogy babás vagy-e vagy sem.

tjuca

szerintem is jó ha kiderűl mi is a helyzet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát ki.
Na megyek fürdetni. Holnap jövök.

Alig várom a menszim, hogy jöjjön.
encike 2

Sziasztok!

Alíz! Nagyon édes a kicsi lány! :lol:

Juca! Hát, bizony megállt bennem az ütő, mikor megláttam magam a táblázat tetején. :lol: Még szinte most sem hiszem el, hogy már idáig jutottam. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

szia encike,jó fűrdést és jóéjszakát!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Alíz:gyönyörű a kis Petra!nagyon boldogok lehettek most!!Vigyázzatok magatokra! :D

Nitácska:sztem is csinálj egy tesztet,sohasem lehet tudni...

Zsuzsu:Hogy vagytok?Mi van veletek mostanság?

Most már jó lenne kismami utánpótlás is mert nyáron jönnek a szülések sorban..... :lol:

KépKép
lyndee

csajok! itt ki ért az lh tesztekhez? ugy tudom vera konyit hozzá :roll:

ehhez kéne kommentár

Kép
Vendég

Alíz, nagyon ari a kislányotok! Gratu!!!

Juca, tom én, h h ajánlottad, nyilván nem az egészséges táplálkozás részeként. :wink:

mondom, én sem élek ezen, csak ma vhogy úgy ittam volna ... oszt ez lett... :roll:

Kép
zmimi

vera

és a hő mennyiben befolyásolja a két pontot? 37,1. még napközben is, mint mindig a második félidőben.
Vendég

ja és még az is hozzátartozik, hogy szombatig nagyon szúrt a bal oldalam, aztán elkezdte a jobb, hétfőre elmúlt mind :roll:
Vendég

Sziasztok!

Évi! Én is gratulálok, és örülök, hogy veled megtörtént a csoda :)

Baba! Vagy mindkét pldalon volt pé... :)

Ppetike! Szép a kis Petra! Örülök, hogy jót derültél :)

Eszti! Mindenki szokott padlón lenni, ez természetes. Aztán feláll az ember. Próbáljátok meg ne a ti kudarcotokként kezelni ezt a helyzetet, mert nem az. Nem tehet róla senki, egyszerűen megtörtént és kész. Az elfogadáshoz hosszú út vezet és úgy könnyebb bizony, ha hamar teherbeesik az ember lánya. A várakozás is fárasztó, ha az ember nem talál magának más elfoglaltságot, közös programot, nem gondolkodik és nem tervez semmi másban. Akkor beszűkülünk, úgyhogy nyitni kell más dolgok fele. Nehéz én tudom, de becsavarodni rosszabb. Ezt is tudom...
Egyébként az én páromat az viselte meg legjobban, hogy engem látott szenvedni, napokon keresztül csak sírni. Ő is nagycsaládot képzelt. Én is. Nagycsaládból jöttünk mindketten, nem is tudnánk másképp gondolkodni, és nem is akarunk. Ha nem lesznek saját gyerekeink örökbefogadunk. Persze saját jobb lenne, de a szeretet nem nézi ki honnan jött. Most egy év után jutottunk el oda, hogy ketten, együtt búcsúztassuk el a meg nem született babánkat. De ez erősebbé, összetartóbbá tett minket. És az én párom egy tipikusan olyan ember, akinél a beszéddel nem érsz el semmit...
És ami a legfontosabb: Egyszer már sikerült, miért ne sikerülne újra???

Kép
kislibus

Évi!
Rettentően örülök a jó hírnek!!! gratulálok! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok%!!

Alíz!
Tündéri kislány Petra!!!!!!! Ha lesz időd mesélj milyen volt a szülés, hogy vagytok, Peti hogy fogadta a hugit.....
Sok boldogságot!!!!

Kacika!
Talán már Ti is hazamentetek.... Gondolok Rátok, nyugis napokat otthon! Gyere ha tudsz és mesélj...

Juca, Lyndee és Mindenki!

Aranyosak vagytok, h hiányoltok. Olvasni szoktam, de irni nem nagyon van mit rólunk. Megvagyunk, pocak növöget. Izgulok a 12 hetes UH miatt, majd 26.-án megyünk. Semmilyen tünetem nincs, éldegélünk a megszokott kis világunkban :D Hétfőn megcsináltattam a kiskönyvem, csüt. pedig házidoki.
Ábel jól van, folyamatosan csibészkedik, de beszélni nem akar. Mindent elmutogat, de beszélni nem. Pld. ha éhes megy a hűtőhöz, kiveszi az ételt... :D :D
Nem tudom Ti hogy tudtok gyerkőc mellett házimunkát csinálni, nekem nem megy. Ábel folyamatosan csibészkedik, így este és 7végére marad a háztartás.
Hétfő este jég esett, előtte 20 perccel értünk haza a játszótérről. Bőrigáztam, de a jeget a házból néztük...

Évi!
Szívemből örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Problémamentes tesóvárást kívánok!

Mindenkinek kívánom, h legyen meg a szíve vágya!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Évi, nagyon örülök! :lol:
Vendég

Sziasztok.
Látom nagy az izgalom.
Évi nagyon örülök, hogy nincs semmi baj, csak így tovább vigyázz magatokra.
Grat a többi + teszteseknek.
Dreika hová lettél , bár ha nagyon rosszul vagy nem csodállom hogy nincs kedved irogatni, emélem egyébként minden rendben veled.
Nálam a helyzet változatlan, a hányinger nem szűnik, egész nap küzdök vele, de már csak 2, 3 naponta jön vuk, de akkor nagyon megkínoz.
Holnap vérvétel eredményéért kell mennem , + ekg lesz.
Jövő héten kell nyaki redőt nézzenek, nem mondom hogy nem izgulok.
Luca sokat gondolok rád.

Kép

Kép
napsugár035

sugi: Kassan a vuk teljesen el fog tünni. A tarki redő vizsgálat is okés lesz meglátod.
Érdekes mikor én a Szabinát vártam azt hittem valami nagyon komoly vizsgálat ez. És közben egy egyszerű Uh volt . Nekem tünt egyszerűnek igaz:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én is köszi a hiányolást, nem igazán van erőm/kedvem írni, küzdök a hányingerrel, már 2 napja homeós bogyókat szedek rá, remélem hamarosan érzem a hatást, mert ez így elég gáz. Főleg, hogy a legrosszabb éjjelente, alig alszom valamit.

Amire emlékszem:

Vera,
Gratula! Ezek a tesztek már nem adnak okot találgatásra, egyértelmű. :D

Kislibus,
Meglestelek iwiw-en, hogy Te milyen csini, fiatal vagy!!! 8)

Évi,
Még nem is üdvözöltelek itt, most pótlom és nagyon-nagyon örülök a jó hírnek! Drukkoltam Neked! :)

Holnap megyek UH-ra, remélem lesz már szívhang is. Érdekes most már egyáltalán nem parázom, mert tudom, hogy minden rendben van! :D

Többieknek is nagy drukk, további szép hetet mindenkinek!

KépKép
dreika

Dreika: remélem a homeós bogyók segítenek.
Biztatásként gondolj arra, hogy jó cél érdekében van hányingered. Bár nagyon rossz lehet ha még éjjel se vagy jól. Érdekes reggelente szokott rosszul lenni a kismamik többsége. Ebben is különbözik a kicsi:)
Kitartás.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Kép Kép Kép

tjuca

Hát a táblázatban egyre kevesebben vagyunk akiknek a zebrás teszt még nem adatott meg. Na de ezután majd csak úgy jönnek a csikos tesztek:)

Én nem tudom mitől vagyok ilyen optimista de valahogy úgy érzem most sikerül. Hülye vagyok mi??Aztán ha mégsem jönne össze majd lesz sírás ám!!

Kép
csucsu05

Dreika:Ha van tünet az csak jót jelenthet :wink:

napsugi:örülök hogy jobban vagy,most már egyre jobb lesz :wink:

zsuzsu:Neketek is örülök hogy minden rendben,szerencsés kismami vagy hogy nem vagy rosszul!

Luca:Ti hogy vagytok?Te is eltűntél mostanság!

KépKép
lyndee

Csucsu:nem sírunk ám,bizti sikerülni fog!!!!!!!

KépKép
lyndee

Encike!

Bocs elfelejtettem beírni a lányaid nevét, de pótolom.

tjuca

Ja és ma ment volna Kofa Kinga anyakönyvi kivonatának a másolatáért. Még egyszer alaposan végignyaltam a papírokat, és láss csodát megtaláltam!!! Még jó, hogy nem a sorbanállás közben telefonáltam, hogy sztornó, mert leharapta volna a fejemet!!! :lol: :lol: :lol:

tjuca

Juca: gondolom örültél neki na meg a párod is:) Apró örömök az életben:)

Kép
csucsu05

Így van. Más ezreket fizet a bandzsidzsampingért, mi meg így termeljük az adrenalint! :-P

tjuca

Juca: :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Juca, nekem légyszi vedd ki a két gólyát!Elég lesz egy is.
Nincs erőm leírni, hogy mi történt, a "ma megint megjött"-ben leírtam, akit érdekel, ott megtalálja, ha van elég ideje és türelme visszanézni. :wink:

Bocs, ne haragudjatok!
De most nem akarom itt is rontani a levegőt.

Monti, nagyon köszönök mindent!!! :wink:
Vendég

Luca!

Sajnálom, de ilyenkor nincsenek szavak. Csak előre nézz, és ne hátra! (Látod Alíz talán még nehezebb helyzetből felállt, és ott a gyönyörű kislánya!)

tjuca

Luca,
nagyon sajnálom. :cry: Holnap tud veled menni valaki? Kolleganőm is így járt, de neki magától nem fejlődött tovább az egyik, és behegesedett.

Lányok,
engedélyt kaptam egy hétfő reggeli tesztre a férjemtől. Előbb nem, hogy ne szomorkodjak, ha nem vagyok terhes. Viszont nagyon szurkál a hasam. A görbém viszont nem egy világbajnok, kicsit progihiányosnak tűnik, nem?
http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem kell jönni senkinek.Egyedül megyek.
Majd a párom jön értem pénteken.
Vendég

Sziasztok!

Luca68!

Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Hidd el Nekem, az én helyzetem sokkal rosszabb volt. Nekem betöltött 25 hétre fejezték be a terhességemet (Potter-syndroma miatt). Ráadásul meg kellett szülnöm. Nekem egy ilyen helyzetből kellett talpra állnom.
Vendég

Luca:nagyon sajnálom!De az vígasztaljon hogy időben kiszúrták hogy mi is a helyzet,és a másik babát meg fogják menteni!!!Igaz hogy "csak" egy baba marad de az nagyon szép és egészséges lesz majd meglátod :wink:
nagyon sok erőt és kitartást kívánok,és csak pozitívan nézd a dolgokat!Hidd el így lesz a legjobb!
Ha hazaértél írj hogy mizujs veled!

KépKép
lyndee

Linácska:nem rossz az a görbe,ebből bármi lehet!leó oldalán sok olyan görbe van ami babás lett és nem ment fel a hője túl magasra! :wink:

KépKép
lyndee

Én csak annyit mondok, hogy ezt nem lehet összehasonlítani, hogy kinek rosszabb! Én elvesztettem egy 18 és egy 19 hetes babát, de eszembe sem jut azt írni, hogy nekem nehezebb volt! Luca! Én tudom min mész keresztül és teljesen átérzem a fájdalmad! :cry:
Vendég

Luca: Kitartást és bármi van írjál. Mi veled vagyunk és nagyon szeretünk. Nézz előre és meglátod egy gyönyörű babád lesz pár hónap múlva.

Kép
csucsu05

gröni

igazad van, nekem is ez a véleményem, én a 23. héten szültem meg a beteg kislányomat, de nekem se jutott eszembe hogy nekem nehezebb volt! Egyaránt fájdalmas! Luca veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Luca!
Én is sajnálom, de tudod az élet megy tovább és nemsoká kezedben tarthatod a babád.
encike 2

Luca!

Én nem tudom átérezni, de sokat gondolok Rád!Bízz A babában, aki egészséges, és Veletek marad.

Lina!

Drukk!!! Csak halkan.

Éva!

:cry: Pihenj, már amennyit Virág mellett pihenni tudsz.

tjuca

Köszi csajok, hogy velem vagytok! :wink:
Nem az a lényeg, hogy kinek mennyire nehéz!Nehéz, és kész!
Vendég

Luca sajnálom hogy ez történt veled!!!!!
Tudom,hogy most nagyon rossz de fel a fejjel a másik pici ott van és szüksége van rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok ma megvettem a tesztet holnap reggel meg csinálom :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007