Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Életjel!
Mi megvagyunk. 2 hét után végre meggyógyult Livikém, de sajnos az internetem sz@rakodik, úgyhogy alig tudok idejutni... Napközben Manci folyamatosan igényel, le se mászik rólam. Babakocsiban nem nagyon hajlandó aludni, és az éjszakák is bizony a foga óta 4-5-ször kelősek :(
Úgyhogy nagyon kivagyok, és ezt a nagycsaládos helyzetet se tudom kezelni.

Ahogy tudok jövök, mert már nagyon de nagyon hiányzotok!!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Juci,
a héten már mi is vagyunk egészségesen, úgyhogy engem se tessék kihagyni!!!
Bármilyen megoldás érdekel!! :)
csné
 
 



Sziasztok!

Momo! Jobban vagy már? Sajna te még azt se tudod mondani, hogy hétvégén pihensz egy kicsit, mert akkor nem dolgozik a férjed… Fogalmam sincs hogy csinálod ezt egyedül. És ahogy írod nagyon úgy tűnik, hogy anyukád képében van még egy „gyereked”.

Zsuzsa! Igaz a ruhákat már visszaadtam, de azért még talizhatnánk egyik nap, ha ráérsz.
Milyen volt Nyíregyházán?

Titi! Próbálkoztatok valami kajcsival már? Próbálj meg az almába tenni egy kis őszibarackot, attól édesebb lehet jobban ízlene Szandikának.
Szörnyen kimerült lehetsz, ha ennyire rosszul vagy. Most megint gonosz leszek egy kicsit de miért nem keltetted fel Danit, hogy te lefekhess amíg Szandika aludt odakint? Ilyenkor gondolj egy kicsit magadra is és jobb lesz!!!
Én is sokszor felteszem a kérdést, amit írtál, hogy Babó nem bír megmaradni egy picit a popsiján, a válasz sajna a nem. Mióta felfedezte az állást azót aszinte folyamatosan két lábon lenne. A védőnő azt mondta ha magától akarja csinálni akkor nem kell korlátozni, már nem lesz semmi baja.

Virág! Jól teszed hogy felmondasz, ha ennyire parázol minden miatt a főnöködtől. Majdcsak találsz valami mást…

Eszter! Szupi, hogy Domi egyre többet alszik, így legalább éjjelente tudsz egy kicsit pihenni. Hamarosan mi is meglátogatnánk titeket, megbeszélhetnénk mikor jó nektek.

Éva! Felszabadult a kölcsön? Várnak rád a dobozok a teraszon! De azt írtad csak suli után költöztök vagy meggondoltátok magatokat?
Torta képek?

Gyöngyi! De jó nektek, hogy voltatok a Tropikáriumban. Biztos nagyon élvezik a lányok is az ilyen közös kirándulásokat. Ilyenkor jó, hogy közel laknak a szüleitek és nem mennek rá a hétvégék a látogatásokra, hanem tudtok menni másfelé.

Ági! De jó, hogy végre hallunk felőletek. Hány foga van már Lívikének?

Akkor most leállt a „nagy” tali szervezése?
verzsike
 
 

 
 

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés!

Jól vagyunk, de teli izgalmakkal az életem.

Ma reggel, pl. Anna megint lerántotta a TV-t, amit összetört sikeresen, most nincs tv...elég drága lenne az új, engem meg nem izgat.

Még mostis , majd kiugrik a szívem..Bencét raktam tisztába, már öltöztettem, amikor hallottam a nagy csattanást.
Lerohantunk, közben hallom Anna nagyon sír, végig az volt benem, ugye nem lett baja....aztán az ajtó mögött megtaláltam zokogva, nem vigasztalhattam meg, mert rosszat csinált, sőt le is szídtam rendesen, de sajnáltam.

Oyan rossz, hogy nem osztódhatok...

Mindent áramtalanítottam és elbarikádoztam a helyszínt...most itt tartok.

:(

Mennem kell, mert megint csend van....

Pusziiiii.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Verzsike
Benne vagyok a taliban, de erre a hétre már nem fér be. Jövő hét?
Dávid is és Áron is ennyi idősen nekem is állandóan álltak.. Ha magától csinálja akkor nem lesz baja mert akkor már érett rá.
Hagyd hagy csináljon mindent a saját kis ütemében és ne korlátozd a mozgását mert azzal többet ártassz mint használsz.
Jó volt Nyítegyházán, a fiúk nagyon élvezték. Már reggel fél 8 kor az udvaron kutyáztak. És alig lehetett őket berángatni akár csak enni is. Én meg pihizhettem reggel mert nem volt rám szükség, így 9- ig ki sem szálltam az ágyból. Itthon ilyen soha nincs.

Sziszike
Élénk kis leányzód van. Ez már nem az első Tv-s sztori ha jól emlékszem. Hála az égnek hogy nem lett baj belőle. Igazad ven hogy nem pátyolgattad neki is meg kell tanulnia hogy mit lehet és mit nem mi a veszélyes. Sajnos csak így tanulnak a saját kárukon, milliószor el lehet mondani akkor sem értik csak ha saját bőrükön tapasztalják.

Kicsi
Mind a kettőnknek jó a csütörtök .:)
Remélhetőleg nem jön senkinek semmi közbe.
A vizesek mentek végre?
Én délelőtt szóltam, hogy baj van és még aznap délután 2,5 óra alatt meg is csinálták. Vannak még csodák.

Csné
Nem kényeztetsz el minket mostanában az írásaiddal. sajnálom, hogy nem jössz gyakrabban.
Örülök, hogy Manci meggyógyult, és kitartást az éjszakai kelésekhez!
Ennyire nehéz a 3 gyerekkel, hogy ilyen szomorúan írsz róla?

Délelőtt ikeáztunk Mesivel. Kinéztem a fiúknak az ágyat. Áron már simán kimászkál a rácsos ágyból így nincs értelme lassan, hogy ebben aludjon. Dávid meg emeletes ágyat szeretne így újat veszünk és mindenki jól jár.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hali!

Gyongyi!

TRopikarium...Sara is elvezte? Fogakrol a multkor akartam irni..ahhoz kepest h
ogy le voltatok maradva es aggodtal emiatt..egesz szepen belehuztataok. Mi meg mindig 8 fognal tartunk.

Sziszike!

Jol megijedhettel. Felmaszott ra?

Csne!

Sajnalom hogy ilyen lehangolt vagy,nehez lehet megszokni hogy 3 gyereketek van. Mancikadnak kijott mar a foga?

Brimo!

Te kutyakat is tenyesztesz? A vacsoracsatara jelentkeztel...vagy mar vissza is igazoltak? Mit fogsz fozni tudod mar. AZt hiszem fuggo lettem,szegeny Mishal latja karat,fel 5re be kell jonnunk,hogy anya nezhesse a musort. :lol:
Ok,remelem mar jov. heten jol leszek.,multkor Kicsivel azt beszeltuk,hogy osszejohetunk harman is+ :lol: gyerekek. :lol:

Bufo!

En is voltam Ikeaban,csak tegnap. A kamraba rendeltem szekrenyt. :lol: Aron hog ymaszik ki a kisagybol,at a racsokon,vagy hogy???En erre meg nem vagyok felkeszulve. :roll:

Kicsi!

Meseljetek,milyen volt Esztereknel,csinaltal fotokat remelem. :lol:

En javulgatok,de mindig amikor azt hiszem hogy mar jobb,akkor kezdodik elolrol a torokfajas...orrfojas..fej,arcureg,stb...lassan Dr House eset leszek. :roll: :lol:
Ma voltunk hasi ultrahangon,masaallah Mishalnak eltunt a tagulat,mindket veseje ep.Ugy orulok.SZegenykem vegig sirt persze,de utana mar incselkedett a dokinovel es az asszisztensel.
Anyukam macsekja nincs jol(dugig van a gyomra,belei szorrel),lehet hogy mutet lesz belole.Tudom hogy most a cicaja miatt aggodik,de eszebe se jutott az uh.(Pedig tobbszor mondtam,ma is) es meg se kerdezte hogy mi volt. :roll:
Tovabbi szep estet mindenkinek!
Bele-beleolvasgatok egy frissen szultek topikjaba...nosztalgiazom. nagyon szeretnek kistesot Mishalnak,ferjem is..mar csak tenni kene erte. :oops:
Tegnap edes volt Mishal,az Arkadban sirt egy kisbaba a babakocsiban,odament ,labujjhegyre allt hogy belelasson es nevetett a babara..Persze a baba meg jobban sirt ettol. :lol:
Szep nyugodt ejszakat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Merre jártok lányok???????

Zsuzsa! Akkor neked is jó pihi ha anyukádéknál vagy. Hogy tud kimászni Áron az ágyból? Van kivehető rács, vagy fölötte?

Én ma már tuti nem jövök, még megnézem a Vészhelyzetet, de a Grace klinikát már inkább felveszem, mert nagyon kipurcantam ma. Zsolti csak 8-kor ért haza, egész nap sétáltam Babóval a lakásban, azon kívül hogy voltunk lent is sétálni, de ugye én akkor is sétáltam...

Jó éjt!

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok ám minden este, ha nem is sikerül írnom, azért olvasni sikerül (ezt már a párom is tudja, hogy mennyire fontos).

Momo!
Hát igen belehúztunk...., és már 9-nél tartunk. Nagyon gyorsan kibújtak, nem is vettem észre.
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Mi is ma voltunk a füle miatt. Hát még mindig nem látta teljesen tisztának, de már nem adom neki a gyógyszert. Remélem nem gyullad be újra.
Apropó kistesó....mikor jön megint a párod? Már lehetne megint egy kismamánk, ha én már kiesek ebből a körből. :cry: Talán néhány év múlva.

Sziszike!
Jézusom, jól megijedhettél! Hogy dölhetett le megint?
Tesód? Tényleg kisfiú vagy kislány lesz náluk? gondolom már mennyire izgatottak.

Verzsiek!
Hú.. akkor hozzátok is elérkeztek azok a nehéz napok, amikor járkálni kell vele egész nap. Csak azzal tudlak biztatni, hogy idővel elmúlik :roll: . Lehet ez a hülye idő is bezavarja ám őket, és jobban igényel. Vagy az új lakás? Vagy csak unatkozik?
Ja, és nagyon ügyes babó, hogy már áll.


Zsuzsa!
Akkor emeletes ágyat veszel a fiúknak?
De jó neked, hogy tudtál pihenni. Mi rendszerint 6.12-kor kelünk. A Sára az ébresztőóra nálunk.

Óóóóóóóóóóóóó................Mennem kell, mert a Rezi még mindig csipog. A Végén még a Sárát is felkelti.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


A lényeget elfeljtettem

Zsuzsa, megkérdeztem az oltás nevét, de el is felejtettem. Majd holnapra újból megkérdezem. Azt tudom, hogy 1 éves kor után már csak 2x kell szúrni.

Na mostmár megyek és rendet teszek, mert nem hajlandó aludni!
Jó éjszakát!!!!

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!
Igazából csak benéztem, hogy váltott-e a vonalzónk ( Igen! Már a 4-es felé halad a kisvonatunk! :lol: )

Viszont örömmel látom, hogy írtatok!!! :lol:

Nálunk nem könnyű az élet! 1000 papírt kellett mindenfelé vinni, de úgy tűnik mehetünk végre szerződést kötni a bankkal! :lol:
Jövő hét vége felé jutunk a pénzhez.
Annyi mindent szerettem volna, de egyelőre nem egészen úgy alakultak az anyagiak, ahogy szerettünk volna, szóval költözünk és nem építünk. De nem bánom, mert én akkor is nagyon boldog vagyok!

Brimo!
ugye majd megtudjok az időpontot, amikor főzöl! Én ma miattad néztem meg egy részt! Hát nagyon bátor vagy, de biztos, hogy szuperul megoldod a feladatot! Főleg, hogy nagyon sokan fogunk szorítani! :lol:

Momo!
Nagyon lassan megy most Neked ez a gyógyulás! Anyukádra nem mondok semmit, az enyém még az unokái szülinapját is elfelejtette a nagy panaszáradatban. :twisted:
Gondolom nem meglepő, de nekem a barátság sokkal többet jelent, mint a család. (persze ez nem vonatkozik a szűkebb családomra) Soha senkire nem számíthattam. 16 évesen elváltak a szüleim és az se érdekelte őket hol lakom és van-e mit ennem.

Erzsike!
Remélem Botond hamarosan egyedül szaladgál, különben el fogsz fogyni! :lol: Vajon hogy csinálják azok, akiknél nagyon kicsi a korkülönbség? (én is úgy szerettem volna)

Sziszike!
Ez horror! Nekem Balázs fejre esett vasárnap, így megint egy fél napot a Madarászban tölöttünk és még erre is azt mondta apukám, hogy nem igaz, hogy nem tudok rá jobban figyelni. Hát nem tudok! :?

Mesi!
Olyan keveset írsz Magatokról, hogy kénytelen leszek felhívni!
Ez vonatkozik Zsuzsára is!

Ja és persze Ágira is!
Hű de nehéz lehet ! :cry:

Na rohanok mert apa eddig nem akart vacsorázni, de most meggondolta magát! :roll:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Újra pofátlankodok nálatok is. Helyhiány miatt eladok néhány kisfiú ruhát ha érdekel benneteket nézzétek meg a

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=274859

puszi:
Zsuzsi

Eszter! még nem volt alkalmam gratulálni a kisfiadhoz!!!!! remélem az egészséged is javul, egyébként az ajánlatom még áll :wink:

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Éva!!!

Én is szeretnék Balázskának NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNNI!!!! ISTEN ÉLTESSE ŐT SOKÁIG!
Kép

Ui: Nekem nagyon tetszik az új frizurád!!! :)
csné
 
 


Sziasztok!
Éva : nagyon boldog születésnapot!

A hugomnak kislány lesz.

Anyu tegnap kiselőadást tartott, hogy, amikor felmegyek a Bencét tisztába rakni vagy öltöztetni, miért nem viszem fel Annát is, mondtam hívtam, de inkább a lenti szobában babázott....persze ezek szerint nem sokáig!

NEm hiszem, hogy mindig mindegyikkel kellene lennem és nem mehetek fürödni, wc-re se nélkülük, már néha, így sokak, kell ez a pár perc egyedül.

Nem érdekel anyu mit mond, mert nem érzem magam hibásnak, a tv sem érdekel és nem lett baj!

Csak szomorú vagyok, hogy még, ígyis támadás ér, hogy ő nem, így csinálná..stb, miért akarja, hogy rossznak gondoljam magam, hiszen én nagyon igyekszem.
Nem tudok mindenhol ott lenni és mindentől megvédeni őket, a tv-s előző eset sem használt, pedig megbeszéltem vele, most megmondtam, ha rááll a székre kap a popójára, kész, már nem tudok mást!

Néha azt érzem mindenért engem okolnak....pedig tényleg nem könnyű, szinte csak én vagyok velük és nem a sajnálat kell, hanem, hogy gyakrabban jöjjön vki, mert könnyű a távolból beszélni és nem igaz, hogy a világ végére költöztünk volna...nekünk hetente ugye nem sok csak nekik..:(

Minden napra kitalálok kézműves foglalkozásokat, fejlesztős dolgokat és játszom velük.
Mostis, úgy jöttem írni, hogy alszik még Bence, Anna meg mellettem rajzol.

Ma tojás fújás van és fűzés, holnaptól tojás festés, 3 féle technikával. Már előkészültem(megvettem a hozzávalókat).

Zsoltival tegnap gyöngyöt fűztünk, karkötőt csinált a szerelmének, ma nyaklácot csinálunk..:)

Mennem kell, Bence ébredezik, szép napot!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziaztok Lányok!

A vacsoracsatára jelentkeztem de már nem tetszik a műsor! Nagyon a pénz körül forog,Láttátok milyen kéglikben laknak?És milyen nagyképű az a vörös csaj! Mari talán?Azt mondták majd értesítenek ha kiválasztottak.
Erdélyi fokhagymás ciberelevest csinálnék,Mangalica tokányt puliszkával és erdélyi túros rakott palacsintát.
De nem hiszem,hogy bekerülök! :( :(
Én egy szegény,egyszerű lány vagyok ehhez! :wink: :wink:

Momo
Az anyukám tenyészti a kutyákat csak ide is ki raktam a linket hátha érdekel valakit! :oops: :oops:

Ja várunk ám benneteket nagyon!
Férjem tegnap el ment 6hétig üres a ház!Bármikor jó nekünk csak szólj. :D :D :D

Jó éjszakát nektek Lányok!

brimo
 
 


Sziasztok lányok!
Nagyon köszönjük a köszöntéseket! Kisbalázs annyira örült! :lol:

Brimo!
Méghogy egyszerű lány! Kitalálni se tudnék ilyen menűt! Ki nem tojja le milyen lakásokban laknak! Te meg ötletes és eredeti leszel!
Azért nem szenvedsz Te ilyen önbizalom hiányban! Hidd el nem mindenkinek szimpatikusak a nagyképű emberek. Én például nagyon tudnék izgulni érted! :lol:

Ági!
Mindenképpen felhívlak a napokban, csak Balázstól nem éppen egyszerű telefonálni!

Juci!
Holnap délután elszaladhatunk a dobozokért? :oops:

Éva

Kép
balimama
 
 


Hali!

Balimama!

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT IGY UTOLAG BALAZSKANAK!
Ha nem epitetek ra egyenlore,elfertek benne? Mekkora?Milyen nagy a kert? Milyen fak vannak benne? Persze ha mar mersz rola irni es van is kedved hozza. :lol:

Verzsike!

Te se unatkozol,legalabb edzesben vagy. :lol:
Baboval csak ismetelgetni tudom...olyan gyorsan fejlodik,mar jarni szeretne...de ha jol emlekszem akkor Mesi Agikaja is ilyen gyorsan fejlodik..o meg a vegen kiderul,hogy mar jar is??

Mesi!

Mit csinal Agika mar?

Sziszike!

Ne vedd a lelkedre,anyukam is ilyen,mindig kritizal(szerinte nem vagyok kovetkezetes..mert eloszor raorditok Mishalra(igen tudok orditani :roll: ),utana meg olelgetem.).Na jo,nem rogton utana...dehat mivel egyedul vagyok vele...
SZoval en is azt mondom neki mindig,hogy kritizalas helyett lehet segiteni. Na,erre csend van. :roll: :lol:
Biztosan szuper anyuka vagy,plane,hogy meg ilyen foglalkozasokat is kitalalsz nekik(en sehol se vagyok hozzad kepest),massal meg ne torodj.
Hozzank se tud eljutni anyukam,bezzeg a belvarosba be a fodraszhoz,oda nem problema.(megint gonoszkodom).

Brimo!

Szuperul hangzik a menud. Nem tudom mi alapjan valasztanak ki...majd elvalik...ha igen,akkor nagyon drukkolok majd neked!Szerintem itt direkt a nagy ellentetekre mennek,direkt igy vannak osszevalogatva.
AMugy szeretem a musort,az ember ugye kivancsi...szeret belelatni mas eletebe,akar bevallja,akar nem. :lol:
Probaltam megfuzni a hugomat,de o nem hajlando...en meg nem szeretek szerepelni+Mishallal mi is lenne,mivel o esti szopi utan alszik el csak..es egyaltalan ha valaki kritizalni merne akkor biztosan kitennem a szuret a hazbol. :twisted: :lol:

AZt hiszem javulgatok(masaallah),jov. heten talan mar meglatogatnank Eszter!
Es Brimo,veletek is kellene talalkozni...bar hetfo husvet,kedden a kerteszek jonnek..szerdan meg Mishal kapna a 15 honapos oltast ami elmaradt..+jonnek az Ikeasok szerelni,..de majd valamit osszehozunk.

Ma jo volt,a hugom velunk volt,megjartuk az Arkadot,Baumaxot...igaz a vegen mar kicsit bekattant gyermekem. :lol:

Kepzeljetek,tok jo,beutom a google-be a ferjemet(marmint a nevet :lol: ) es kiadja a gep...vagyis a cikket,hogy eloleptettek...jo,tudtok mar honapok ota...csak tegnap lett vegre hivatalos,mire a Central Bank is jova hagyta.Azert buszke vagyok am ra! :lol:

Szep estet,ejszakat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok!

Balimama


Nagyon Boldog Születésnapot Balázsnak!
utólag is.
Most hogy nem építekeztek csak beköltöztök így is elfértek majd?
A mostani lekásból mikor kell kiköltözni?
Balázs fejável azóta is minden oké? Hogy esett fejre felmászott és leesett valahonnan? Áron ahová csak tud mászik és nem riad vissza semmitől.

Verzsike
Áron kiszedi a rácsot és úgy jön ki.Csak azért rakom vissza mindig mert hallom amikor a földre dobja és én arra ébredek fel, így tudom hogy fél perc és jön a szememet nyomkodni.

Momo
Örülök, hogy gyógyulgatsz, már ideje volt.:9
Úgy látom rendületlenül van még dolog a ház körül. Szerinted lesz valamikor olyan, hogy nem jön senki hozzátok kijavítani vagy megszerelni valamit?

Oné
Előre is köszi az oltás nevét.
Hát egyenlőre maradunk az emeletes ágy verziónál, de még nem 100%. Kicsit tartok tőle, hogy nem biztonságos, eztért mindenképpen olyat néztem ami szétszedhető 2 sima ágynak.
Ne keseredj el a hétköznapokban nekem is már 6 körül kelnek a fiúk, így én sem alszom tovább.

Brimo
Jó nagy fába vágtad a fejszéd. Én nem merném. Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy te szeretnéd. Ha bekerülsz én nagyon fogok szorítani.

Sziszike
Ne foglalkozz vele ki mit mond. Lehet többet segíteni és akkor meglátod kinek megy jobban. Én akkor hozzád képest nagyon rossz anya vagyok, mert nem csinálok nekik ilyen foglalkozásokat otthon. Nem is értem hogy van még erre is energiád.

Ma megyünk Mesiékhez és találkozuk Kicsiékkel is. Már várom, nagyon. Remélem nem hagyom itthon a fényképezőt.
Muszáj mennem mert a fiúk már hiányolnak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok!

Végre be tudok én is jelentkezni, már napok óta nem jöttem. Tiszta elvonási tüneteim vannak, de egyszerűen képtelen voltam megoldani.

A helyzet nálunk továbbra is változatlan, bár mintha az evés dolog kezdene rendeződni. Most már gyakrabban eszik normálisan, kezdek rájönni, mikor hogy jó neki. Sokszor például úgy tetszik neki, ha fekve szoptatom.
Aztán van olyan, hogy 4 órán át nem éhes, és akad, hogy 2 óra után meg kell szoptatnom.
Ennyit a fix napirendünkről!

Az éjszakák még mindig ramatyak, ma éjjel is 4x szoptattam, és reggel 4-kor már fel akart kelni.
Viszont kezdem még jobban elrontani a helyzetet, ugyanis néhány napja ilyenkor hajnalban cicire teszem, magam mellé veszem, és ott alszunk együtt. Egyszerűen képtelen vagyok felkelni ilyen korán, és így még ő is alszik. Nem valami kényelmes, mert ahogy kiesik a cici a szájából, rögtön felriad, és nyöszörög. Szóval pózt keresek, aki tuti szopibiztos.
De muszáj ezt tennem, különben kiakadok.
Így viszont hosszú távon lesz nehéz, leszoktatni a cicizésről. És ezek után szinte majdnem biztos vagyok benne, hogy éjszaka is nem a szopi hanem a cici miatt kel fel ilyen sűrűn!

Mostanában az oldalra-hasrafordulással próbálkozunk, 2 napja csupaszon oldalra fordult. De ha ruhában vagy, úgy nem megy neki. A sok hurkica nem igazán engedi, gondolom, be van szorítva a pelusba meg a bodyba. Ahogy kibontom, rögtön forgolódik.

Napközben szinte egész nap vele foglalkozom, ha esetleg el van egyedül, gyorsan főzök vagy takarítok, szóval már nem olyan "egyszerű", mint annak idején volt, hogy el van a járókában. Így viszont írni nem igazán megy sajnos.

A fogacskánk még sehol, de vajon mi lesz, ha az is beindul majd?! Remélem, azért sikerül majd visszatérni a régi kerékvágásba, lassan meg tudnék elégeni egy éjszakai kétszeri keléssel is, fene nem bánja, hogy felkel, csak ne ennyiszer!

Lányok, hoztam nektek néhány képet, kedden voltunk Eszteréknél. Sajnos Juciék nem tudtak jönni, annyira sajnálom, hogy megint nem találkoztunk.
Domibaba annyira cuki, de sajnos a kakiprobléma még náluk is mindennapos. Olyan jól elvoltak Kicsibébivel, nézték egymást, vagyis többnyire Domi kukkolta Bébikét, ő meg csak dumált a vakvilágba. :)

Kép

Kép

Kép

(Ez az új szórakozása... a felső ajkát beszippantja...)

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Brimo, ne is foglalkozz a többiekkel, hogy a pénzre megy?! Nem tudom, én a másik csatornát nézem olyankor, ott még ismert emberekkel megy a műsor. Nem is tudtam, hogy a másikon már a "mezei" emberekkel is.
Szerintem is menj el, csináld végig, és főzz egy jót! Mutasd meg, milyen ügyi vagy!

LÁNYOK, ÍRÁSOM KÖZBEN A LÁNYOK HASRAFORDULT!!! :)

Sziszike, azt a mindenit, még jó, hogy Annának nem lett semmi baja! Persze, tudod, a legkönnyebb a távolból magyarázni, az egyszerűbb, mint menni segíteni. Ne is foglalkozz az ilyenekkel, jól csinálod! Én 3 gyerkőccel biztos nem bírnék ilyen jól, mint Te!
És hogy ennyi programot meg foglalkozást kitalálsz a gyerekeknek?!

Erzsike, te jó ég! Hogy egész nap járkálni Babóval?! Istenem, akkor Te is jó fáradt lehetsz!
Babó meg ha tényleg magától akar így állni, akkor tényleg nem lehet gondolom leültetni. Istenem, ő amúgy is olyan hamar fejlődik, a fogacskái is milyen hamar előbújtak. Gondolom, jó hamar fog elindulni is Neked.

Na, mennem kell, a kisasszony itt csápol az ölemben csupasz popsival, a végén még idepisil.

Gyöngyikém, kérlek, tedd meg, hogy megírod a címeteket!!!

KépKép
titi_27
 
 


Momo, nagyon-nagyon örülök neki, hogy Mishal-nál nem láttak tágulatot!!! Istenem, akkor kinőtte végre?!
Szupeeeeeeeeeeer!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Titi: egyre szebbek vagytok!!!!
Olyan jó látni a képeket!

Tessék mindenkinek felrakni!!!!!!!

Milyen volt a tali??

Minden hónap utolsó szerdáján van egy játszóházban ingyenes látogatás, a 13.kerüleben van, vagy délelőtti vagy délutáni turnussal, kb 1,5-2órát lehet maradni.

Eléggé lelkis vagyok, főleg, ha a gyerekekről van szó, én annyira igyekszem, de tökéletesnek énsem tudok lenni, anyu ovónő és lát bizonyos "vészhelyzeteket" amikre jobban figyelhetnék, de én nem vagyok aggódós anya.
Lehet ő jobban csinálná...nos idősebb fejjel lehet énis másképpen fogom látni a dolgokat, de ez az én életem és segítségem, szinte 0...:(
Foglalkozások meg kellenek, mert nagyon igénylik, s mikor nem engedem ki őket bent le kell foglalnom.
Szoktunk sütni, főzni is együtt, mindenbe bevonom őket, imádnak segíteni. Én meg őket.:)

Titi: a szoptatással nem ártasz, csak te bírod egyre kevésbé, de ne agódj, szép lassan elválasztja, majd magát.
Már adsz neki vmi mást is enni? mit próbáltatok?

Eszter: hogy vagytok? Szívessen olvasnék rólatok, majd írj, ha tudsz teis.

Éva: vannak képeid a szülinaposunkról? Kérnénk!

Timi: nem a pénz számít és te tehetséges vagy és ne avval a bunkó nővel törődj, egy átlagos házban is lehet szuper az étel és a hangulat, lássd az első napon az új lakásost..volt szép lakás, de nem érezték jól magukat a stílusa miatt, te meg szuper vagy, ne izgulj! Drukkolok neked nagyon!!!!

Momo: igen, nálunkis ez megy...
Anyu mondjuk naponta átjár az apjához, ami sztem túlzás, munka után rohan..
Mondtam neki, hogy mi lesz, ha már nem lesz ő, majd sűrűbben jön?
Jött a válasz, minek költöztünk a világ végére, ez neki messze van és nem fog 1órát utazni, elvenni ilyen sok időd az életéből...stb.:(
Bevallom haragudtam ezért, mert, ha nem mennénk ki 7végente ők nem igazán jönnének, vagyis csak nekünk fontos, hogy lássák a kicsiket, minket...
Fót és Taksony közt kb 1óra a táv, de nem vész.
Nagymamám Szobról és gyalogosan jön, 2,5-3órát jön, hogy lásson...bevallom jól esik, pedig már írtam ő egyik szemére nem lát és protézise van.
Aput is hívtam, aki vállalkozó, így tudná, úgy intézni a napját, hogy meglátogasson, de nem, mindenki csak ígérget..:(

Na vége a sírásnak, el vagyok én a gyerekekkel és megoldom bármi is lesz!



Bence nagyon büdi, mennem kell....

Kép
sziszike1000
 
 


Ááá, elment az áramunk reggel 8-kor, és csak most jött vissza, nem tudtam folytatni a hozzászólásaim a fene egye meg!

Sziszike, igen, már próbálkozom adni neki gyümölcsöt, kóstolgatja, de az alma nem jött be neki, a banán ugye szóba sem jöhet a kaki miatt, az őszibarack egyedül az, amit picit benn tartott a szájában, és néha lement belőle valamennyi. Nem erőszakoskodom, csak kóstolgatjuk.
Viszont megkóstotlattam ma vele a Kecskeméti szilvát, és baromira ízlett neki, sőt!!! Evett volna, de nem mertem sokat adni neki.
Egy védőnénit megkérdeztem, ő azt mondta, elvileg ez adható, mert rajta van, hogy 4 hós kortól. Reméljük, nem fog allergizálni.

Tényleg, körkérdés.
Lányok, adott már valaki ilyen hamar a babájának szilvapürét?!


Mert a kisasszony megint nem kakil már kb 2-3 hete nagyon magától, valamit ki kell megint találnom, hátha ez bejönne.

Istenem, Sziszike, én nem is tudtam, hogy nálatok is akadnak problémák segítség terén. De kinél nincsenek problémák, a fene egye meg?!
Szerintem mindenhol akadnak.
Az azért nagyon szomorú, hogy anyukád nem jut el hozzátok. Sajnálom, hisz nagy segítség volna, főleg, ha óvónéni, gondolom, jól el tudna foglalkozni a gyerekekkel.
És most hogy jön a tavaszi szünet? Akkor sem tud menni hozzátok többet? Jaj, vagy az óvodában nincs szünet, igaz? Vagy van? Én ezt nem is tudom.

Na, megyek, a kisasszony már nagyon izeg-mozog, igaz most a járókában, de mindig beakad a lábacskája.

KépKép
titi_27
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

A képek nagyon jók.:)

Mesi: kösziiiiiii.

Titi: A szilvában lévő poliszacharidok gyermekeben és felnőttekben egyarátn gyorsítják a bélmozgásokat. Magas rosttartalma pedig természetes módon is segíti a székrekedés oldódását. Sztem nagyon jó és bátran adhatod neki.

Megpróbálok, pár kedvencet neked leírni: 4hónapos kortól.
Ízletes salátafőzelék
Hozzávalók:
2 közepes méretű salátalevél
1 sárgarépa
1/2 fehérrépa
1 közepes burgonya

Elkészítés:
A salátát jól szétfőzöm, a főzölevet többször cserélem. A sárga és fehérrépát odateszem főni, ha megpuhult, hozzárakom a burgonyát, pici sót és felengedem vízzel. Ha minden megfőtt, a főzőlével összeturmixolom.
A sárgarépa nyersen székletlazító.

Gyümölcsös tejpép keverve

Kiemelkedően magas rosttartalmú étel, amely a szilva hatásával kiegészülve hatékonyan oldja meg az apróbb-nagyobb székrekedéses problémákat.

Hozzávalók:
50 g Gyümölcsös tejpép
20 g szilvalekvár
20 g aszalt szilva

Elkészítés:
A Gyümölcsös tejpépből sűrű krémet készítünk. A tartósítószermentes szilvalekvárt kevés vízzel felfőzzük és a tejpéppel durván elkeverjük. A tetejére apróra összevágott aszalt szilvát szórunk. Ízléstől függően, és ha a baba kora engedi, kevés őrölt fahéjat is szórhatunk a tetejére.

Körtepüré

Hozzávalók:
100 g körte
50 g őszibarack


Elkészítés:
A kötét, barackot turmixgépbe teszem és pépesítem.

Ha gondolod, majd írok még ilyen székletlazítós recepteket neked.
A lényeg a szilvát is adhatod, de csínján vele.

Pusziii

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Úgy sajnálom,hogy ilyen gyakran tudok jönni közétek.Minden elismerésem a tiétek,mert nekem bizony egyszerűen nem marad rá időm,pedig igényelném ám nagyon.Hú,Juci,Bufo,de jól néztek ki.Ilyenkor megint magamba zuhanok,mekkora bálna vagyok. :evil: :lol:

Jucikám!

Nagyon sajnálom,hogy végül nem tudtatok eljönni,pedig nagyon vártalak titeket! :D Remélem hogy már esetleg a következő héten bepótolhatjuk a talit. :wink: A keddem már foglalt,de a többi nap jó nekem.

Titi!

Csak bátran a szilvát.A kecskemétinek van is ilyen kajája és 4 hótól van ráírva.Én is elkezdtem a hozzátáplálást,de tudod én kínomban. :roll:

Csajok,nálunk a helyzet alakulgat,talán nem annyira fáj a poci,de a kaki nem megy egyedül,pedig tegnap,amikor már 3 napja nem kakilt szélcsövezésnél folyt belőle a kaki,már bocsi :oops: ,mert ittam egy liter szilvalét,jól meghajtotta,de szegényből nem jön ki magától,én ezt nem értem. :roll:

Mennem kell szoptatni,mert kel a főnököm.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Mesi
Hú te aztán nagyon ügyes vagy én még csak feltöltöttem a képeket de még lekicsínyítve sincs.
Nagyon hamar elszaladt az idő. Annyi minden kimaradt amiről szerettem vola még beszélni lehet egy nap is kevés lenne rá. Mindegy majd legközelebb.:)
Köszönjük a vendéglátást bocsi a kupiért. Lesz mit csinálnod holnap. Úgyis a Zsolti játékait akartad rendberakni most legalább leveni nem kell a polcról csak fölrakni. 8)

Kicsi
Örülök, hogy végre találkoztunk. Jó volt látni Titeket. Meg kell hogy mondjam egyáltalán nem tüntél fáradtnak, nyúzottnak.
Lányok nagyon aranyosak voltak. Remélem Bubu sem érezte rosszul magát ennyi visító csöppség között, és nem megy el a kedve végleg attól hogy egyszer neki is gyerkőce legyen.

Titi
Szerintem nyugodtan adhatsz neki szilvát. Azt elsők között lehet. (Alma, barack, szikva,sütőtök, répa, krumpli)Én is adtam és mind a két fiú szerette. Remélhetőleg a kakit is meghozza.
Látod látod már te is eljutottál addig a pontig hogy 2 felkeléssel kiegyeznél éjjel. Ha meg csak úgy alszik vissza hogy odaveszed magadhoz és így te is tudsz pihenni akkor tedd azt. Így is úgy is fölkel de legalább nem kell kiszállnod az ágyból és már az is sokat jelent.

Sziszike
Legyél csak dühös és panaszkodj nyugodtan. Egyszer mindenkinél betelik a pohár amikor bizony el kell mondania mert ha nem akkor baj van. Nálunk is így van ez szeretik a nyagyszülők a gyerekeket de vigyük mi. Úgy látom ez sok helyen így megy, persze vannak kivételek.

Még nem is kérdeztem ki mit fog csinálni az ünnepek alatt. Amit az időjárásról előrejelzést hallani nem lesz éppen kirándulásra alkalmas. Remélem most az egyszer nem jön ben a jóslat és ki lehet majd mozdulni és nem kell bent kuksolni a lakásban.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Na akkor jöjjenek az én képeim:

Kép

Kép

Kép









Kép Kép Kép Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Megáll az eszem!
Esik a hó!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi!

Én 3,5 hónapos kora óta adok bencének szilvát. Jókat kakált tőle.



*************************

Nagyon jók a képek, jó látni benneteket! A gyerekek egyre szebbek és ügyesebbek:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Momo! Kedden pont egyszerre írtunk :D . Szuper, hogy Mishalnak már nem láttak semmit és már végre te is jobban vagy.
Nagyon nagy ember lett így a férjed a cégnél? Vagy már eddig is az volt?

Gyöngyi! Jó kis ébresztőórátok van nektek is. Nálunk is 5.40 és 6.00 között ébreszt minden nap . Aztán persze 8 körül pihizik egy kicsit.

Éva! Legutoljára én is hadd kívánjak boldog szülinapot Balázskának. Olyan jó, hogy így is tudsz örülni, hogy nem teljesen jöttek össze a dolgok, más ilyenkor inkább morcizna.

Sziszike! Ne vedd a szívedre, hogy mások messziről mit szólnak a nevelésedhez, az a lényeg hogy te a legjobb tudásod szerint csináld.

Titi! Esetleg próbáld meg a cicit cumira csmpészni, mikor bealszik rajta. Állítólag ez nagyon rossz módszer, de én így csinálom este, máskülönben szopi után ülhetnénk még vagy egy órát a fotelban, így meg cumi és megy az ágyikóba, aztán valamikor kiköpi mikor már olyan mélyen alszik, hogy észre sem veszi.
Nagyon ügyes Szandika, hogy már forog, eztán már jön a mászás és mehetsz utána mindenfelé.

Kicsi, Zsuzsa, Mesi de jó nektek, hogy találkoztatok, nagyon szupik a képek.

Eszter! De jó, hogy már nem fáj annyira Domi pocakja. A kaki is meg fog akkor biztosan oldódni.

Én kezdem úgy érezni, hogy súlyos hibát követtem el valahol, csak azt nem tudom hogy hol… Már odáig jutottunk, hogy semmit nem tudok csinálni Babózáson kívül, különben sír. Ha ott ülök mellette a játszószőnyegen és nézem hogy játszik neki az is elég. Ha már 1,5 méterrel arrébb megyek mondjuk a számítógéphez és nem őt nézem akkor sír. Most valahogy le kell szoktatnom erről, mert már egyre rosszabbul viselem és félek, hogy rá is kihat, hogy idegbajos vagyok miatta.

Puszi
verzsike
 
 


Hali!

Eszter,Titi!

Olyan edesek egyutt. Domi baba se kicsi,igaz?

Titi!

Kitartas..elobb v. utobb minden gyerkoc megtanul aludni. :wink:
Gratula a fordulashoz...ez olyan merfoldko..aztan meg jon a tobbi,de olyan jo latni ahogy fejlodik.
Tervezed mar a miskolci utat?

Koda!

Mi van veletek? Betegseg most elkerult remelem. Hogy megy a varro tanfolyam...a vegen mar mindent sajat magad fogsz varrni? Irigykedni fogok. :oops:

Mesi!

Itt is esett a ho es kozben sutott a nap. :roll:
MIyen nagy mar Agika is!

Titi!

En talan 8-9 honaposan kostoltattam meg vele a szilvat,a Frutapuranak van alma-szilva egyutt azt hiszem,de nem nagyon csipi.
A kecskemetiben cukor van..nekem izlik. :roll: :lol:

Verzsike!

Nem hiszem hogy barmit elrontottal volna,szerintem ez egy termeszetes folyamat...es kb. ilyenkor jon el ,hogyha nem latnak,akkor azt hiszik hogy eltuntel...es mar nem vagy. De tudom milyen kiborito,...
Mishal mind a mai napig uvoltve sir hogyha eltunok a szeme elol(ha megprobalok felosonni az emeletre felvinni valamit) akkor mar hallom ahogy rohangal lent,szobarol szobara keres..es utana panikol.Dehat nekik csak mi vagyunk(jo,neked ott a ferjed is estenkent,de te toltesz a legtobb idot vele).
Ha kiviszed valahova,az se jobb?
Mert ha elmesz vasarolni,nezelodni,akkor azert te is kikapcsolodsz egy kicsit es ot is lekotik az ujdonsagok.

Ferjem igazgato lett most(jo,elotte 4 even at volt igazgato helyettes,nehezen akart elmenni az elodje...ki kellett varni. :roll: )

Bufo!

Ti is jol neztek ki! Te olyan csinos vagy! Es Aron is igazi nagyfiu mar! :lol:

Jelentem,ma se voltam valami produktiv,a takaritast halogatom...de annyira nincs kedvem semmihez.
Joccakat nektek!
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönjük a sok köszöntést!!!!! :lol:

Erzsike!
Piszok nehéz életem volt! De úgy van jól, ahogy van! Az idők során rájöttem, hogy a boldogság független a külső körülményektől. Azt mindenki magának teremti meg. Én azt hiszem már mindent kibírok.
Pontosan azt akartam írni, amit Momo. Nem rontottál el semmit. 8 hónapos kor körül talákozunk először a szeparációs félelemmel. Amit nem látok nincs is. Biztosan észrevetted, hogy az idegenekkel szemben sem olyan barátságos már. Ki kell várni, elmúlik majd! Lesz idő, amikor úgy szeretnéd, hogy együtt legyetek és ő már nem igényli. Most a nagylányomra céloztam. Látványosan szenved, ha együtt megyünk valahova. Tök ciki vagyok neki. Arról ne is beszélve, hogy öreg vagyok és nem értem a mai világot. :lol:

Már merek írni a házikónkról! :lol:
100 nm és van hozzá egy 1090 nm-es telek. Egyelőre csupasz füves, mert régen állatot tartottak és konyhakert is volt, de mióta a bácsi beteg lett csak nyűg volt a nagy telek, így befüvesítették. Gyönyörűen nyírva van. Van rajta egy melléképület, amit majd kerti pavilonná alakítunk, mert kár lenne lebontani és van egy garázs is.
Sőt megörököljük a tulaj gyönyörű ónémetjuhászát, aki 4 éves. Sajnos nincs hova vinni és mi szeretettel befogadjuk.
A házban 3 szoba van. Kettő 25 nm-es, ami nem szép nagy, a kicsi pedig Balázsé lesz. A konyhába pedig befér az étkezőgarnitúránk is, ami megint csak nagy szó, mert kinyitva 3m az asztal.
Az egész ház, még a terasz is alá van pincézve, sőt a pincének is pincéje van! :lol: Egy éve lett a ház felújítva, átvezetékelve, nyílászárók cserélve, vízvezeték cserélve. Szóval így ahogy van költözhető. Persze én még nagyon sokmindent csinálnék vele, de egylőre ennyi a lehetőség. Lesz még rá pár évünk, hogy valóra váltsuk az álmainkat.
Én még idén nyáron szeretnélek mindannyiotokat vendégül látni! 8)

Képzeljétek! Jártunk Juciéknál! Mostanában inkább csak bosszankodik a ház miatt, de szerintem gyönyörű!
Megdöbbentem, hogy Dudi mekkorát nőtt!
Sőt, ahogy megnéztem a képeket, bizony a többi gyerek is hihetetlen változáson ment keresztül!
Úgy szeretnélek már látni benneteket!

Momo!
Gratulálunk a férjednek!
Ti most, hogy vagytok a húsvét ünneplésével?

Titi!
Rendesen lefogytál! Szandika óriási és gyönyörű! :lol: Már nem sokáig fog egy helyben maradni! :wink:

Sziszike!
A helyzet ismerős, csak mi 20 percre lakunk apámtól. Kb évente egyszer látom. :?
Az anyám más helyzet, örülök, ha saját magával kibír egy órát és nem okoz semmi galibát. Sajnos ez már nem sokáig lesz így, mert egyre rosszabb az állapota. Rettegek attól az időtől, amikor már teljesen beszámíthatatlan lesz. Sajnos, ha nem szedi a gyógyszereit most is az.

Zsuzsa!
Nagyon jól nézel ki! Jártok még tornázni?
Emeletes ágy: nekünk van, de én még a 11 évesemet se merem altatni rajta. Időnként alvajáró és egészen vicces dolgokat tud éjszaka produkálni.

Mesi!
Te is egészségesebbnek tűnsz, mint 3 hónapja! Sokkal kisimultabb az arcod! Remélem már megszoktad a helyzetet.

Gyöngyi!
Hogy vagytok?????
Mindenki meggyógyult?

Képzeljétek el, Balázsnak van egy érdekes szokása. Apa pólójával alszik. Ráadásul csak olyan pólóval,ami volt apán és apa illata van. :oops:
Délben rossz pólót adtam neki ( a szárítóról vettem le és nem volt apa illata) és mondta, hogy neki apa görényes pólója kell! :shock:
Másfél órán keresztül nem jöttem rá, mit jelent a görényes. Már mindenféle rosszra gondoltam! :?
Kiderült, hogy göröngyös a görényes! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Szóval nem szép nagy=szép nagy! :lol:
Időnként gondolok egyet és változtatok a koncepción, aztán nem az jön ki belőle, amit gondoltam! :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Kicsi!

Jaj de gyönyörű a Dudi szobája a wc is! El vagyok teljesen ájulva! Nem tudom ki találta ki a színeket, csempét, de minde elismerésem neki :wink:
Marci már nagyon várja, hogy mehessünk hozzátok :D Az előbb is megkérdezte, hogy kész van -e már a házatok? Mondtam neki, hogy lassan-lassan elkészül :)

Mesi:)
nagyon aranyosak vagytok a képeken. Ágikán úgy nevettem, ahogy tömi a szájába a kaját :D Nagyon cuki! zsoltika meg zabálnivaló, ahogy billegeti magát:)

Zsuzsa:)
Szoliba jársz? Olyan szép barna az arcod. Nagyon jól áll:)
Áron látom hozta a formáját:)

Momo:)
Én is gratulálok férjednek! Nekem is egyből az jutott az eszembe, hogy akkor most még elfoglaltabb lesz?!
gyerkőscről képet nem mutizol? olyan rég raktál fel!

Titi:)
Nagyon ügyes Szandika, hogy forog! Ilyen husikkal bizony nem egyszerű feladat ez:)
Már nagyon várom, hogy gyertek!!!!!!! A ruhákat is gyűjtögetem!

Eszter:)
Egyrészt nem hiszem, hogy bálna lennél, másrészt meg ki volt az közölünk, aki nádszál karcsún jött ki a szülőszobából? :) Pár hónap és újra a régi leszel. Rajtam így 1 év után is van 2-3 kiló felesleg.....



Na most be kell fejeznem, mert Marcit el kell vinnem oviba.....egyszerűen nem tudjuk a tv elől elvonszolni......már így is késében vagyunk... :shock:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


ÉVA!

A lényeget el elfelejtettem!!!!

Balázsodnak (sajnos utólag :( ) de nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Kicsi! Örülök, hogy megjavult a fúró, én meg hülye vagyok és elfelejtettem írni, hogy anyukámék megleptek minket szombaton és kért egy fúrót a munkahelyéről, így minden kész. Épp az utolsó lyukat fúrtuk, mikor jött a házmester, hogy kérem ünnepnap van nem lehet fúrni (kérdem én márc 15-én délelőtt 11-kor ha valaki otthon van, miért zavarja jobban, ha fúrunk mintha márc 22-é)n történik mindez??????)
Olyan aranyos Dudi szobája, nagyon tetszik, hogy csak olyan alacsony szekrények vannak.

Koda! Reggel indulás előtt is tv-zik még Marci? Mikor kel, hogy még erre is van ideje?

Képzeljétek Babó éjjel belázasodott. Voltunk dokinál (persze a miénk szabin) aki azt mondta nem igzán lát semmit, legyen felső légúti fertőzés... Ha hétfőig még lázas adjak neki antibiotikumot, ha rosszabbodik, akkor meg vigyem az ügyeletre. Nagyon sokat segített rajtunk.
Fogalmam sincs mi lehet, még sose volt igazán lázas de szegény csak gubbaszt az ölemben. Még ennyit sose bírt egy helyben meglenni ficánkolás nélkül. Most meg alszik, remélem az segít egy kicsit rajta.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok !
Jucikám itt vagyok , mindig olvaslak is titeket , sőt virággal még maileztem is egy kicsit ... .. csak annyira összeszokott kis társaság vagytok hogy úgy éreztem nem vagyok idevaló... nem is nagyon tudok mihez szólni mert ti napi kapcsolatban vagytok , ,,, amihez meg én szóltam arra nem volt reakció.
Most nem magyarázkodni akarok :roll: :roll: . Csak olyan hülyén éreztem magam már a végén ..
Remélem azért megértitek.. nagyon kedvelek ám itt mindenkit pedig csak Kodával ismerjük egymást személyesen.
Puszi mindenkinek , Kellemes Ünnepeket, sok locsolót!!

KépKép
eszterke80
 
 


Kedves Barátnőim!
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Nektek!

Sok puszi!
Mi elhúztunk Hévízre! Ránk fér egy kis pihenés !

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaj Juci, dehogy van közöd az eltűnésemhez. Ahogy Eszterke írta, na pont ezeket érzem, és bár olvasgatlak Benneteket majd' mindennap, nehéz áthidalni, hogy kimaradt korábban pár hónap és személyesen sem ismerlek Benneteket! Szerintem értitek miről beszélek....

Most is gyönyörködtem a képekben (sőt valamelyik nap Zsuzsával álmodtam :D egy nagyot dumáltunk ) gyönyörűek a gyerekek egytől egyig, és nagyon nagyot nőttek.

Mi jól vagyunk , Kristóf még csak tegnap volt 15 hónapos, 14 hónaposan állt fel és reméljük nyárra járni fog.Nagyon sokat segít a dévény torna.

Puszi Mindenkinek és Áldott húsvéti Ünnepet!

Zita
KépKép
fidoli
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám én is/mi is. Kicsibébi a járókában játszik itt mellettem.
Hihetetlen, de ilyenkor reggel annyira jó kedve van, egyedül eljátszik, csupaszon forgolódik, tekergeti magát, kacag, dumál.
Viszont estére elromlik mindig minden, tegnap már 1-től csak sírt, nyöszörgött. Annyira keveset aludt tegnap, egész nap reggel fél 6-tól 4x fél órát. Nem tudott elaludni, nagyon nehezen alszik el. Még úgy is, ha ringatom a fenekét.
Sajnos olyan szél volt, hogy nem tudtam kivinni sétálni, képzeljétek, a babakocsit egyszerűen levitte a teraszról.
Éjszaka folyamatosan felébred 3x, 4x, ma reggel egyedüli szerencse az volt, hogy 5-kor magam mellé vettem, cici nélkül elaludt vissza, úgy, hogy az ínyét megmasszíroztam. A fene tudja, tényleg a még nem jövő foga zavarja-e.
Aztán forgolódott, a cicit néha elfogadta, néha nem persze cumi helyett megint (merthogy Erzsike képzeld, a cumit rögtön kinyomja, ha megpróbálom azt adni helyette vagy utána), de így legalább 8-ig ágyban maradtunk, még ha én alig aludtam is, ő legalább kipihentnek tűnik.

Jucikám, este megpróbáltam a Chamomillát, de képzeld, fürdi előtt bealudt, amikor felkelt, ordításba tört, hiába adtam be neki, utána rögtön vittem fürdeni, szopizni, és már aludt is.
Már fürdetni is csukott szemmel mentünk, közben cumizta az ujját, aztán úgy kidőlt.
De így is felkelt, most 11-kor, aztán 1 órán keresztül nyöszörgött, végül 12-kor megint megszoptattam. Aztán 2-kor, 4-kor is. :(
De ma megint megpróbálom, ma ügyesebb leszek, legalábbis tervezem. Hátha segítene valami.

Lányok, én már csak abban bízom, hogy tényleg a fogacskája jelent ilyen problémát nála, és hamarosan előbújik. Hátha picit jobb lesz utána a helyzet nálunk. Talán megkönnyebbülne.

Erzsike, ez aztán az orvosi segítség! De akkor nem látott nála semmit, ami lázra utalhatna?! Gondolom, milyen ideges lehetsz emiatt. De nem lehet, hogy most megint jön a fogacskája, és azért volt az utóbbi napokban is olyan nyűgös szegényke? Talán most meg attól lázas.
Amúgy hány fognál jártok már?

Timikém, jaj, ha tudnád, én is hogy várom már, hogy mehessek hozzátok!
De képzeld, a helyzet persze változott, kiderült, Dani kocsival megy Szegedre, mi akkor mentünk volna haza, szóval autó nélkül leszek egyedül Kicsibébivel azokban a napokban, így nem tudok hazamenni. Megint minden tolódik.
Persze utána megyek ám, viszont csak valamelyik hétvégén. Mellesleg tegnap anyával összevesztem, a végén közölte, hogy felejtsük el egymást...
Tök őszintén beszéltem neki, ugyanis a 23 éves hugomat nem engedi le apukámhoz ebédre. Ott vannak anyáék Liszkán hugival, apától kb 500 méterre, hugi nem látta apát már vagy 2-3 hónapja, és annyira várná, hogy meglátogassa.
Na, de erről is tudnék regélni...

Évikém, de irigykedem Hévíz miatt, nagyon jó pihit kívánok Nektek!

Jucikám, ez a lány annyira édes! Olyan kis igazi huncut kislány, de legalább életrevaló.
Jaj, remélem, jó időtök lesz hétfőn, hogy tudjanak a lányok "nyuszitojtat" kutatni. Ez annyira édes szokás nálatok, és szerintem hatalmas élmény lehet nekik! Gondolom, Dudi mennyire élvezheti.
A Grace klinikáért egyszerűen irigyellek, én rögtön megyek aludni, ahogy őnagysága elalszik, nem láttam már hónapok óta. És Dr. House-t sem.
Régen mindig ezekre vasaltam, most meg megint csak emelkedik a kupac.
Amiből nem engedek, az a Született feleségek. Annyira szeretem!
Tényleg, milyen autót vettetek Neked?

Lányok, én annyira irigyellek benneteket, hogy tudtatok talizni! Én már az eszemet sem tudom, mikor láttalak pl Téged Bufo. Szerintem tavaly Gyöngyiéknél.

Tényleg, a tali szervezésével jól leálltunk. Na, de majd csak jön a jó idő már végre, és akkor tényleg csináljuk meg lányok, jó?!

Lányok, egyszerűen nem jutok előre az írással, annyira próbálkoznék, de egyszerűen nem megy.
Kisasszonyom folyton szólít, én meg ugrok.
Hihetetlen, hogy húsvét van holnap, olyan ramaty az idő, nekem meg semmi hangulatom. Nem megyünk sehová, még főzni sem tudom, mit főzök. Még sonkát se vettem, pedig úgy kívánnám.

Jut eszembe, tegnap már megette Kicsibébi az alma-őszibarack pürét, mégpedig hogy?! Annyira habzsolta!
És képzeljétek, a szilvától meg lett kakink.
Szóval egyelőre adogatom neki persze, csak módjával. Ha nálatok sem okozott problémát, remélem, nálunk sem fog.

Erzsike, tényleg, mesélnél erről a lencsiráról? Bejött végül nektek? Hogy használjátok?

Na most már tényleg megyek, mert nagyon nyöszörög, nekem meg szétrobban a fejem.

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok

megint kisbetűsen írok,mert közben szopizunk.

erzsike

nagyon sajnálom babót,hogy belázasodott.remélem nem lesz komoly és az antibiotikumra sem lesz szükség.remélem hamar meggyógyultok és utána jöttök hozzám.

juci

nekem és titinek jó volna a jövő csüti,vagy péntek.neked jó valamelyik?mert nem szeretném,ha elúsznánk ezt a talit,annyira vártam már. :roll: meg vagy dicsérve,tényleg sokat írtál.így is kell. :D

mesi,bufo

jót tesz nektek a válás :oops: :? :wink: ,mert jól néztek ki.biztosan nagyon jól telhetett a talitok. :wink:

koda

köszi a biztatást én is abban bízom,hogy lassacskán lemegy,mert sajna tornázni még nincs lehetőségem.

éva

majd beszélünk és veled is konkretizáljuk már a napot,mert tudom,hogy ezer most a dolgod.

momo

remélem jobban vagy.titeket is várlak.mikor volna jó neked?

köszi a dicséreteket domim nevében,szerintem is nagy gyerkőc,már 5600 g a drágám.majd teszek fel friss képeket is.

megyek,mert cicit kell cserélni és ball kézzel már nem megy a pötyögés. :lol:

puszi és mindenkinek kellemes ünnepet. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Azt hiszem ebből nem lesz szabadtéri program...

Titi! Én minden nap a gyümibe teszek egy kiskanállal a lencsíra őrleményből. Tuti hogy segít, mert mikor fogorvoshoz mentem Zsoltinak elfelejtettem mondani és másnap nem is volt kaki. Amúgy meg szerencsére már van minden nap.

Babó még mindig lázas, reggel aludt óráig (persze párszor fent volt éjjel), aztán fél óta megint alszik. Én meg csak aggódok, hogy mi lehet a baja. Zsolti is dolgozik, igaz tuti elmaradnak a meccsek az eső miatt, de van egy hülye szabály, hogy fél órát várniuk kell a bíróknak a meccs kezdetétől. Ugyanazon a pályán lett volna 11-kor és 1-kor, de hiába nincs semmi, fél 2-ig :twisted: .

Mindenkinek jó készülődést, nekem nem kell csinálni semmit, holnap du ha minden jól megy és Bbó nem lesz nagyon rosszul megyünk Kecskemétre.

Puszi
verzsike
 
 


Eszter! Nem is láttam, hogy te is írtál, mert mégreggel kezdtem a hozzászólást, csak közben Babó elszólított...
Kezd ugye jobb lenni a helyzet nálatok, a héten már kétszer tudtál írni :D .
Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon kellemes Húsvéti Űnnepeket Kívánok és sok locsolót mindenkinek!

Papa megint nincs itthon!! :(:(

brimo
 
 


Drága Barátnöim!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek És A Családotoknak!


Kép

Kép

Szeretlek Titeket!Pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Aki szereti annak még sok locsolót is!:)

Kép

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET KIVANUNK!
Mishal &Mona

Eszter!

Jov. heten felhivlak,ok?Kedd,szerda mar tuti nem jo,eddig maradt a csutortok,pentek...melyik jobb?
Tenyleg igaz ahogy Bufo irta,biztosan mar jobban mennek a dolgok nalatok is,igaz?

Titi!

Ugy sajnalom ezt a nem alvasos dolgot...mi lenne ha minden nap akar esik,akar fuj,egy bizonyos idoben furdetned,szopi es kisagy...legfeljebb ha sir,akkor cicin az agyban???
Csak azert irom...mert az esti alvassal szuletesetol fogva kovetkezetes voltam(meg szuletese elott eltokeltem,hogy este 8ra gyerkoc alszik :lol: ),es ez kb. a 2. honap vegere be is allt,persze voltak,vannak valtozasok.De a napkozbeni alvasban soha nem voltam kovetkezetes...es latod,hogy meg most is kinlodok ezzel.Talan ha tudna Kicsibebi,hogy mondjuk,8-kor mar utolso szopi van...megtanulna elaludni??!!! Csak gondolat... :lol: :roll:

Brimo!

Mi is egyedul szokas szerint :roll: :cry: :cry:
Es mi total egyedul...mar kezdem megszokni,hogy minden unnepet,hetveget total kettesben toltunk kicsi fiammal.

Gyongyi!

Nalatok biztosan jo nagy csaladi osszejovetel van,mit csinaltok?

Eva!

Jo pihenest nektek,bar mar ugyse olvasod. :lol: A hazatok jol hangzik,plane hogy total fel van ujitva,akkor siman lakhattok benne. A kert merete meg szep nagy. Gondolom mennyire varod mar hogy ott lakhassatok.

Verzsike!

Sajnalom hogy Babo beteg.Szegenyke,most bezzeg nem orulsz annyira hogy gubbaszt szegenykem az oledben.Barmennyire is nem birjuk,az a jo ha eleven. :lol: remelem jol lesze es tudtok utazni.

Koda!

Irjal mar te is bovebben! Marci szereti az ovit?Bencus mit csinal? Mar rendesen kozlekedik,igaz?
Ferj..koszi a gratulaciot mindenkinek..igen,sajna ez azt jelenti,hogy meg nehezebb lesz lelepnie par napra..,nyugdijbamenese is tolodik..inkabb bele sem gondolok.Addig is azt mondta,hogy elvezzem az eletet,neveljem Mishalt..es hamarosan egyutt leszunk.
Hahaha....inkabb vele lennek,egyedul eleg nehez elvezni az eletet. :roll:

Kicsi!

Nehogy haragudj mar ram!!!! :roll: :oops: :(
Nem direkt hagytalak ki...illetve veled mindig ugy vagyok,hogy a fejemben megbeszelek veled dolgokat :roll: + fel is akartalak hivni,csak mindig mast csinaltam ...es elfelejtettem :roll:
De jov . heten felhivlak.
Dudi olyan szep lett...el se hiszem hogy ilyen szoszke lett abbol a sotet haju kisbabavol(mert sotet volt a haja mikor megszuletett,nem igaz?)A szobaja is nagyon szep,a zold furdo meg olyan tavaszi.Szebb lett mint a lenti,nem?Legalabbis fenykepek alapjan.Bar azt meg berendezve nem lattuk.

Es igenis fogunk talizni...tudom tok hihetetlenul hangzik... :lol: :lol: :lol:
Ha sikerul szerdaig beoltatnom Micimackot es jol lesz...akkor eddig ahogy Eszternek is irtam,..maradt a csutortok es pentek...Mit szolsz hozza?
JOnnetek Brimoval..vagy kulon...vagy hoznad Agit es Livit(ha ki akarnanak mozdulni)...vagy Titivel mikor Eszterhez mentek...na,sokfele variacio.
Kicsi,egeszsegedre...most valami "nemet" Cabernet Saugvinont iszok,ajandekba kaptam...hmm...nem a legjobb.
Pihenjel mar te is egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kosz,rendetlenseg megvar...gyerekek(a nagyok) meg nem fognak ehen halni ha te nem fozol...csak Dudinak adj enni!!! :lol:
KIcsi fiam(lehet hogy mar irtam) napkozben amikor cicire vagyik,szepen kezen fog,a kanapehoz vezet,kezembe nyomja a pelenkat(amit a masik melltartoba szoktam tenni),felvekszik es hiv,hogy "Come"...halali...
Ma meg mondtam neki mikor apja fotojat neztuk,hogy Nice Daddy...na attol kezdve minden ragacs az ablakon,falon nice daddy lett... :roll: :lol: ,ez a daddy dolog nem eleg egyertelmu szegenynek.
Na,ugye nem haragszol????
Brimo,teged is hivlak!!! igerem!

Kozben filozgatom,megkerestek,hogy mit szolnek,ha egy lakberendezesi magazinban szerepelnenk(na,nem mi,hanem a haz)..nem tudom mivel jar ez(reszemrol gondolom jo sok takaritassal)....
Plusz anyukam is hozza formajat...es ma delutan nagyon egyedul is ereztem magam,igy feltettem a Shania Twain cd-t(van egy kedvenc szamunk rajta parommal) es tancoltunk egy jot Mishallal.Edes,ahogy probal enekelni. :lol:
AMugy iszonyat hisztis,mindenert hisztizik..mar utana olvastam a neten,de megnyugtattak hogy ez normalis.

Na,szep estet,pihenjetek jo sokat ha tudtok! :lol:
Puszi nektek!
momo35
 
 


Eszterke,Fidoli ti is irjatok+
Es Virag...TE IS!!!!!!!!!!!!!!!!
momo35
 
 


Fotokra nem is reagaltam,vagy igen????
Nagyon edesek..olyan nagyok lettek!!!!!!!!!!
Koda...majd teszek fel oda kepeket Mishalrol amit Kicsi csinalt.
Kicsinyiteni ugye meg mindig nem tudok,progi hianyaban.Letolteni se tudok programot,mert nincs memoriam.....
a gepemet megcsinalna egy srac...de varom,hogy ne kelljen ezt az internetezesi modot hasznalnom..de csak akkor valthatok,hogyha lesz mar telefonvonalam..ami meg mindig NINCS!!!! Es oktoberben igenyeltem...ez a Tcom...!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most mar elmeletileg van vonalam...de valami bovites nincs engedelyezve,es most megint elakadt.

Na,megtoltom a lapot...nem is jelentkezem jo ideig...a bortol megeredt a nyelvem. :lol: :lol:
momo35
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: