Na, hali!
Köszi a drukkokat! Jobban vagyunk. Nekem fogam most nem fáj (kopp-kopp), nem tudom, mi volt vele, tény, hogy az egyik sarka még nemrég jött ki, azt észrevettem. Ez a felvágás 2 éve már az én szemeim előtt is lebegett, de megúsztam. És remélem, a másik 3 nem akar majd 40 éves koromban kijönni...Bár lehet, lassan érő típus vagyok, csak akkor leszek bölcs.
Na, ez nem volt túl vicces azért így estére.
Gyerekek is jobban. Volt kint a doki néni, nagyon rendi volt, pénzt nem kért, gyerkeknél nincs kiszállási díj (ja, itt falun ő a gyerek- és a felnőtt doki egyben), még sosem hívtam, nem is tudtam, hogy így van. Boti csak taknyos és lázas, torka OK. Orrát szívjuk, hűtőfürdő, nem is viseli meg nagyon.
Levinek nagyon csúnya a torka, de már csak du. volt láza, nem úsztuk meg antibiotikum nélkül. A rendelőbe be kellett menni a férjemnek du. a receptekért, és Levi TAJ száma nem volt a gépben, mert mióta itt lakunk (2,5 év), nem volt beteg...Vagyis volt, de enyhén, amit itthon kikúráltunk, nem kellett még neki receptet írni. Tök meglepődtem, de ahogy belegondoltam, tényleg így volt!
Réka kapott mentolos hintőport, nem szabad rázókeverékkel kenni a pöttyöket. Kb. 10 pöttye van, kezdenek hólyagosodni, nem jöttek újak szombat óta szerintem, vígan szaladgál. Úgyhogy szerintem megérte az oltás, főleg, hogy így a bárányhimlő vírus nem engedi érvényesülni a másikat, így még Rékám ússza meg leginkább ezt a dolgot! Egy aggaszt, hogy az arcán is van egy pár (pl a szája alatt), félek, hogy elkaparja, és akkor látszani fog a helye...No, de hátha nem. Annak idején Levinek 2 volt a halántékán, amikre éjszaka ráfeküdt, többször is véres lett kicsit a lepedője, na, azoknak látszik egy kicsit a helyük, de nem feltűnő. Rékának azért a szája alatt nem lenne nagyon nyerő egy kis jel, bár lehetne a szexepilje is...
Nos, így állunk, remélem, már túl a nehezén. Szerencsémre ma a férjem is visszafogta magát, így nem voltam egész nap egyedül a 3 gyerekkel...
Kikuka! Végre képek a lányokról! Szépek nagyon!
Andi005! Petra cuki kis álommanó!
Gömbi! És van tippetek, hogy miér sír este annyit Borcsi? Azért örülök, hogy van türelmed! Sok erőt!
Ciripke! Haláliak a gyerekek! Az enyémek is kb. így fekszenek sokszor egymáson. Mindig féltem Botit, de meg sem kottyan neki...ez a 3. gyerek sorsa!
Zsu! Pankának a nagy szemei nagyon bejönnek nekem!
Timi! Bibus jobban van! Megy a drukk, hogy ne kapják el a gyerkőcök a hányós-hasmenőst, az nagyon gáz! ++++++++++++++
Hajni! Mindenképp pihentesd sokat, remélem, megúszod a műtétet! De jó, hogy tudnak segíteni. És ha visszaviszik a gyerkőcöket, lesz valaki, aki segít?
Kati! Nekem is eszembe jutott az úszás. Tök jó, hogy élvezte a kis krapek!
Jutta! Ti miért mentek dokinénihez? Csak tanácsadás?
Andi! Nektek milyen napotok volt?
Jolka! De jó, hogy jöttél! Akkor most hétvégén utaztok?
Prücsi! Dokinak volt ötlete Ábel könyökével kapcsolatban? Tiéd a pálya!
No, remélem, nem hagytam ki senkit, lépek is, jó éjszakát!