Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kikuka! Gyönyörűek a csajszik.

szauna szerintem ok, fokozza a keringést ami szerintem még jó is.

Bea! jobbulást a kis betegnek!
nekem pár éve felvágták az inyemet, mert a fog nem tudta áttörni. mindezt érzéstelenitő nélkül. bőgve hivtam fel anyukámat

Marci legujabb trükkje, megfordul a hozdozóban és ordit, mert vissza nem tud. a földön se tud visszafordulni persze!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gömbi: Borcsikának boldog hófordulót utólag is!

Ciripke: ismerős ez a hordózó dolog! :D

Kép

Kép
mogyoland

Kikuka, édesek a csajok, és nagyon jók az új vonalzós képek is! :wink: Vivikének milyen szép kis habos rózsaszin ágyneműje van! Igazi csajos!

Anett, nagyon jól tejelsz! :lol:

Gömbi, miért lehet ez a 2 órás sirás? Nem lehet, hogy Borcsi nagyon teleeszi magát lefekvés előtt?

Kati, hihihi :lol: Apukáknak legalább jó napot szereztél (már ha voltak apukák)!
Látod, kár volt előre pánikolni az úszáson!

Ciripke, hogy tud megfordulni a hordozóban??? :shock: Nincs bekötve? Ezt igy most nem tudom elképzelni.

Panka nagyon élvezi az új tudományait, ma versenyszerűen forog, képtelen vagyok lerakni aludni, mert a kiságyban is össze-vissza forgolódik. Ma csak délelőtt aludt egyet, meg most aludt el egy 20 perce. Ajjaj, vége a nyugodt fekvős időknek! Mi lesz majd, ha elkezdenek mászni és menni? :roll:
És mostanában mindent csapkod tenyérrel vagy azzal, ami épp a kezében van. Azon gondolkodom, hogy Húsvétra kap egy kis dobot, azt püfölheti! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kati, légzésfigyelő akkor is villog, ha a ágynak támaszkodsz, pl één ha kiveszem Dorkát, de nem akarom kikapcsolni, mert rakom vissza (pl. egy böfi) akkor dülöngéleg az ágynak és villog! :D

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

ma Petrának alvós napja van mondhatom ugy csak kajálni ébredt fel.
Holnap meglepjük apát mivel már régóta szekál azzal, hogy Perának kellen vmi rocker-es dolgot venni mondtam neki olyan nincs(pedig van).No de hétvégén egyik haverja felvilágította hogy hol lehet ilyet vásárolni.ugy hogy ide megyünk holnap.
Ja és egy kép igy ébredtünk reggel
Kép

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jutta, a héten kivételesen holnap megyünk 11-re tornára. Otthon lesztek? Esetleg átugrunk utána.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, milyen rockeres cuccot??? :roll: Bőrszerkóra gondolsz? :lol:
Hihi, tök jó ez a kép! Pont ma csináltam én is a csajról egy ilyet :lol: Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!azért annyira nem nzd meg ide megyünk

www.vampiregang.hu

Ami a Pankán van az a szines textil köyvecske azt hol vetted?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi, megnéztem, azért valami szolidat vegyetek :lol: Láttam van fekete body rajta középső ujj bemutat, hááát... :lol:
A könyv Brendonos, ez kötelező minden fórumosnak, szinte mindenkinek van :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép fürcsi után Kép édes hármas Kép Kép kicsit lassan készülnek el a nagyok Kép Kép megint a földön alszom Kép öreg rocker Kép Kép legkedvesebb nővérem (és az egyetlen)

bocsánat, ha kicsit sok voltam. mentségemre ritkán rakok fel
egyébként ha Andi nem hozza fel... :wink:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ja Zsu! az csak bent használatos hordozó, kajálásra...stb. nincs bekötve, de lehet hogy kéne, reggel kidolgozta belőle magát
és persze mindig az oldalába törli a száját

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, nagggyon vagány, és rakjál csak bőven! Te 3x annyit tehetsz, mert 3 gyereked van :lol:
Betti milyen nagylányos már ezeken a képeken!
És hát a földön alvós az bűbáj!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi! Köszi a linket, ezt mi szerencsére örököltük, mert 5e ft. a gyerekeknek egyébként nem tetszett először. Ti rockerek vagytok???????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

A kis rokker csávónak is vannak aztán szép kék szemei! :) Akkor már neki is megvan az új rokker menyasszonya. :D
Ciripke, kislányod nagyon hasonlít rád! Képeket rakjál, olyan jó nézegetni. Szépek a gyerkőcök nagyon.

Jutta, igazad lehet, mert a pelenkázó a kiságyon van, gyermek abban volt én meg pelenkázás közben mindig betámasztok. :D

ukati74

Ciripke!
Na nem olyan fanatikusan rocker a család csak ugy szolidan a férjem szereti ezt a műfajt én pedig ezt tiszteletbe tartom és hallgatom vele vagyis mostmár ő is csak inkább munka közben a kamionban tombol!
Amugy szerintem vagányak ezek a gyerek cuccok már előre várom hogy anyósék hogy ki lesznek akadva :twisted:
Ezek szerint ti is szeretitek a rockot?

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ciripke, jók a képek! :-D

Ez a link nagyooon király, bár én nem vagyok rokker, de egy cumis akajoook! póló tuti be fog figyelni nyáron, meg még 1-2 cucc!

Zsu, sajna mi holnap dokinénihez megyünk!

Ez a GW durva, akkorákat böffentünk hogy ihaj, de asszem alul meg nem pukik annyit. Na mág 1-2 napig megfigyelem a hatást!

Jutta

KépKép
jutta

Kati, mondom én! OK, 1-2 alkalom kellett mire leesett miért villog a légzésfigyelő, ha nincs bent a gyerek! És láttam a cumis képet, mostmár el tudom képzelni! Nagyon vicces lehet, ahogy cumizik és látszik a szája!

Jutta

KépKép
jutta

Na, hali!

Köszi a drukkokat! Jobban vagyunk. Nekem fogam most nem fáj (kopp-kopp), nem tudom, mi volt vele, tény, hogy az egyik sarka még nemrég jött ki, azt észrevettem. Ez a felvágás 2 éve már az én szemeim előtt is lebegett, de megúsztam. És remélem, a másik 3 nem akar majd 40 éves koromban kijönni...Bár lehet, lassan érő típus vagyok, csak akkor leszek bölcs. :lol: Na, ez nem volt túl vicces azért így estére.

Gyerekek is jobban. Volt kint a doki néni, nagyon rendi volt, pénzt nem kért, gyerkeknél nincs kiszállási díj (ja, itt falun ő a gyerek- és a felnőtt doki egyben), még sosem hívtam, nem is tudtam, hogy így van. Boti csak taknyos és lázas, torka OK. Orrát szívjuk, hűtőfürdő, nem is viseli meg nagyon.

Levinek nagyon csúnya a torka, de már csak du. volt láza, nem úsztuk meg antibiotikum nélkül. A rendelőbe be kellett menni a férjemnek du. a receptekért, és Levi TAJ száma nem volt a gépben, mert mióta itt lakunk (2,5 év), nem volt beteg...Vagyis volt, de enyhén, amit itthon kikúráltunk, nem kellett még neki receptet írni. Tök meglepődtem, de ahogy belegondoltam, tényleg így volt!

Réka kapott mentolos hintőport, nem szabad rázókeverékkel kenni a pöttyöket. Kb. 10 pöttye van, kezdenek hólyagosodni, nem jöttek újak szombat óta szerintem, vígan szaladgál. Úgyhogy szerintem megérte az oltás, főleg, hogy így a bárányhimlő vírus nem engedi érvényesülni a másikat, így még Rékám ússza meg leginkább ezt a dolgot! Egy aggaszt, hogy az arcán is van egy pár (pl a szája alatt), félek, hogy elkaparja, és akkor látszani fog a helye...No, de hátha nem. Annak idején Levinek 2 volt a halántékán, amikre éjszaka ráfeküdt, többször is véres lett kicsit a lepedője, na, azoknak látszik egy kicsit a helyük, de nem feltűnő. Rékának azért a szája alatt nem lenne nagyon nyerő egy kis jel, bár lehetne a szexepilje is...

Nos, így állunk, remélem, már túl a nehezén. Szerencsémre ma a férjem is visszafogta magát, így nem voltam egész nap egyedül a 3 gyerekkel...

Kikuka! Végre képek a lányokról! Szépek nagyon!

Andi005! Petra cuki kis álommanó!

Gömbi! És van tippetek, hogy miér sír este annyit Borcsi? Azért örülök, hogy van türelmed! Sok erőt!

Ciripke! Haláliak a gyerekek! Az enyémek is kb. így fekszenek sokszor egymáson. Mindig féltem Botit, de meg sem kottyan neki...ez a 3. gyerek sorsa!

Zsu! Pankának a nagy szemei nagyon bejönnek nekem!

Timi! Bibus jobban van! Megy a drukk, hogy ne kapják el a gyerkőcök a hányós-hasmenőst, az nagyon gáz! ++++++++++++++

Hajni! Mindenképp pihentesd sokat, remélem, megúszod a műtétet! De jó, hogy tudnak segíteni. És ha visszaviszik a gyerkőcöket, lesz valaki, aki segít?

Kati! Nekem is eszembe jutott az úszás. Tök jó, hogy élvezte a kis krapek!

Jutta! Ti miért mentek dokinénihez? Csak tanácsadás?

Andi! Nektek milyen napotok volt?

Jolka! De jó, hogy jöttél! Akkor most hétvégén utaztok?

Prücsi! Dokinak volt ötlete Ábel könyökével kapcsolatban? Tiéd a pálya! :lol:

No, remélem, nem hagytam ki senkit, lépek is, jó éjszakát!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hát itthon tiszta szantórium van, mióta csak ketten vagyunk Ábellel. De élvezi ez a kis pocok nagyon. Most legalább ki tud bontakozni,senki nem veszi el a kezéből a játékokat, Anya csak rá figyel. De azért látom rajta, hogy hiányzik neki az alapzaj :wink:
Én meg nekiálltam rendet tenni a szekrényekben, amit két izgő-mozgóval nehéz.

Kikuka, "Miss Vivi Bee" nagyon kis helyes, meg Panni is. És nem szórakozom ám rajtad, csak tudom, hogy milyen rossz, ha senki nem hiányol, így majd én hiányollak néha, ok? :wink:

Gömbi, jó, h jelentkeztél! Szegény Borcsi és szegény párod. Füldugó?

Andi, mi újság az ikrekkel? Ugye ma voltatok a neurológián?

Andi005, rocker Petra? 8) Na,majd dobj képeket a csajsziról.

Ciripke, bármennyi képet rakhatsz föl, nagyon szépek ezek a gyerekek. Rocker Marci nagyon vagány, az alvós kép meg annyira édi. (Ábel is pont így alszik)

Zsu, Ábel is mindig átrendezi a terepet a kiságyában reggelre. Délután meg nagyon mondta a magáét, amikor felébredt, mert nem tudta kiszabadítani a lábát a rácsok közül :lol:
B nagyon jól érzi magát a kerekerdőben, (azaz pontosabban Egerben van), persze mert minden szem rá szegeződik. Nagyszülők a lábai előtt hevernek. Rokonságban is csak ők ketten vannak kisgyerekek, így versengenek a kegyeikért a rokonok.

Kati, cicikidobós babaúszás? Ez jó!!! :lol:

Bea, egy gyerek betegségéhez is elég asszisztálni, nemhogy hároméhoz.

SZóval sajna Hajninak lesz igaza, Ábel könyökén ekcémás foltok vannak :cry: . Kaptunk rá valami kencét.
Dokinéni szt nem kell ehhez nagyon allergizáló dolgot enni,hogy egy ilyen pici manón megjelenjenek ezek a fránya foltok, az is elég, ha már elkezd mást enni, mint az anyatej. No, ettől nem vagyok túl boldog.
Hajni, Ti milyen kencével kenitek? És ez javul,elmúlik, vagy már örökre itt marad? Kajával mire kell vigyázni? Írj erről egy picit,mert ekcémában nagyon nem vagyok otthon.

Amúgy a fiatalember hiába eszik mostanában jobban,(bár ma fintorgott a céklára is, pedig olyan fincsi lett, aztán tettem bele almát és úgy már megette ) úgy tűnik le is mozogja, mert nem nagyon hízott az elmúl 2-3hétben. Igaz nem gebe, de azt túlzás lenne mondani rá, hogy milyen szép kishurkái vannak. Viszont újabb két cm-t nőtt,már majdnem 70 cm. Már csak 113 cm-t kell nőnie, h elérje Apa magasságát. :lol:

Gabci, hol vagy?

És Móni? :wink:

KépKép
KépKép
prücsi

jó reggelt, ma megyünk neurológiára. rem. tényleg minden ok lesz.

Bea! Marci szinte röhög mikor igy megszállják a nagyok

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kati! :D
Ugyan azt akartam írni, mint Jutta. Nekünk még akkor is villog, ha csak járkálok bent a parkettán. De mostanában nem volt riasztás. kopp,kopp

Timi! :D
Baj oka: még nem tanultam meg lekakálni a fantasztikus tanácsokat, amiket mintagyerekekre találtak ki!!!!
Másrészt sokkolt, hogy 42-es farmert kellett vennem a hétvégén... eddig 36-ost hordtam, sőt volt 34-es ruhám is...
Harmadrészt nagyon sokat őrlődtünk a Párom munkáján. Elfogadni, elutasítani? Mivel ez magában hordozza a költözést is. Már nagyon megszoktuk itt, több barátunk van a házban, és van kb 8 1,5 év alatti gyerek. szóval jó itt. Most megint fogni a lakás 4 sarkát, és felpakolni a vadidegenbe...hát. És akkor még a pénzt nem is akarom írni.

Mogyo! :D
Köszi! Legözelebb már fél éves lesz!!! :shock:

Zsu! :D
Én is gondoltam arra, hogy feszül a pocija.De ha nem aok Neki eleget, addig nem alszik el. Tök bénának érzem magam. Volt, hogy csak akkor aludt el, ha még adtam Neki 80gr-ot, befalta, megnyugodott, elaludt. De tegnap este szépen elaludt, nézelődött, és becsukta a szemét.

Ciripke! :D
Motörhead!!! Király!!! Rockerek vagyunk, koncert, buli, legalábbis szülésig, azóta sajnos nem voltunk sehol...Neurológiát megjártátok már?

Bea! :D
Most bújik a negyedik bölcsességfogam. Ez az első, ami nem fáj, simán ki fog bújni.
Sírás: csak akkor sír, ha a kiságyában van. Ha a kezemben van, akkor mosolyog, magyaráz :lol:

Prücsi! :D
Füldugó: a szomszédnak talán segít :) Borcsi visít!!! Még a fürdőben is hallani, ha megy az elszívó, akkor is.
Ekcémám nekem is volt, az elmúlt. Milyen krémmel kenitek? "Csak" a könyökén van? Drukkolok, hogy elmúljon!

Nektek mennyit alszanak a Babák napközben, lehet az a baj, hogy Borcsi sokat alszik, ezért bírja éjszakákig.
Vendég

Kép teszek én is pár képet

Kép

Kép
Vendég

Jajj de édes ez a Borcsika! :D

Ciripke: nállatok is édesek a gyerekek!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Szép napokat! :wink:

elintéztem tegnap a GYEd-et, de hazafelé jól eláztunk az Örsön. Csak Matyika nem, volt esővédő a babakocsin....remélem nem fázik meg megint Gergő!

Hajni, mielőbbi gyógyulást! nem lehet valami leányálom 2 gyerekkel.... nekem a térdemnél volt 2 éve szalagproblémám, 2 hónapig gipsz, után 3 hónap gyógytorna, de a térdem még mindig nem tökéletes....

Móni, én is benne vagyok a zűrös hét klubban. Szerencsére a vasalnivalót anyu megoldja, de nekünk is csomó program, pakolás mert utazunk pénterken, könyvtár, orvoshoz menni, vásárlás a rokonoknak, nekünk, autó papírjainak intézése, szakdolgozat., háztartás...stb. Szóval ki nincs bent a zűrös hét klubban?

Bea, örülök, hogy jobban vagytok :wink:
Timi, nem tudom, minek nevezzem Geri múltkori befulladását, de még egyértelműen nem mondhatom el, hogy "szokott" vagy hogy "fulladási hajlama" lenne, mert még csak 1x fordult elő lenni. Most majd jobban figyelem őt.

Prücsi, Gergőnek is volt egyszer ilyen ekcémás folt az arcán. Elocom-t kaptunk rá. Az jól bevált. Viszont az orvosnak igaza lehet, hogy valami kaját nem bír. és az is lehet, hogy te eszel valamit, ami átmegy az anyatejbe. gondold át mit ettél, főleg valami hús, vagy fehérje lehet gyanús, a tojás is bűnös lehet, és amire gyanakszol, állj le vele. Majd ha elmúltak a foltok, egyél megint azt, ha előjönnek újból, akkor tuti azt volt a bűnös. Sajnos, ezt csak ilyen direktebe lehet kideríteni. Az Elocom nekünk bejött, de be kell tartani a 3 hetes kúrát. majd írjál, hogy haladtok!

moncsicsi :lol: mondhatom én is ismerem :!: sajnos?

Kép

Kép
katherina

Borcsika nagyon édi a képeken!

Cirpike, nagyon édesek a tesók! hogy marci milyen nagyot nőtt!!!

Kép

Kép
katherina

Gömbi! 34? :shock: életemben rám nem jött! Jajj de édes Borcsika! még egy mosolyalbum.

reggel doki elött megnyirtam marcit, majd dobok képet. "csak" egy órát kellett várni, még jü hogy van időpont. persze kutya baja a gyereknek, azt mondták a biztonség kedvéért márjem a fejkörfogatát, meg egy uh mielött benő a feje lágya.

képzeljétek Szabi nem ment be az irodába :shock: és most altatja a nagyokat

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke,

Szabi gondolom a férjed, sztrájkol? :D Örülök, hogy a neurológia szerint is minden OK, de miért is kellett Marcikát vinni??? Jaj, olyan édes az alvós képein!!!

Kat, szakdoga konzulens meg egy baromarcú (már bocs). Ezek szerint vagy 1. gondolatolvasónak kell lenned, vagy 2. ő írja meg a szakdogádat. Szerintem a legközelebbi konzultációra vidd el a gyerekeket is, és tüneményesen mosolyogj, amíg ők szétszedik az irodát... Matyika lehetőleg bukjon le egy számítógépet, vagy laptopot, Gergő pedig játsszon "hörcsögfészket gyártok"-ot, azaz minden, fontosnak látszó papírt daráljon le az iratmegsemmisítőn... :twisted:

Gömbi, jajj, ez az új meló az utazással nagyon rosszul hangzik... :( Ami a nappali alvást illeti, esztike délelőtt alszik 2,5-3 órát, ebéd után 2-t és késő délután 30-40 percet. Borcsika hogyan alszik? Amúgy édes kis pofa, az utolsó kép díjnyertes!

Andi2, Zsu, a kiságyas, ébredős képek csúcs!!!

Kikuka, Vivit meg kell rágni, olyan édes!!! Panni pedig nagyon szép kis/nagylány, az unokahúgom (nővérem kislánya) is ennyi idős, Esztert látva kijelentette, hogy na, neki kistesó semmi szín alatt nem kell. Kérdeztük, miért? Hát mert semmit se lehet vele csinálni!!!

Hát...igaz... :shock: :oops:

Kép
waterlilly

sziasztok
kissé szétesett a napunk, mindjárt megyek sziesztázni (rámtört a tavaszi fáradtság asszem), csak gyorsan beviharzok...
igen, köszi a kérdéseket, tegnap voltunk dokinál, mondjuk nem neurológián, hanem koraszülött kontrollon, és minden okés. Huba még mindig kissé hipotón, de a torna majd megoldja, 69 centi, míg Petra 67. a mérleg nem működött :evil: a doki szerint (öreg fazon, sztem Spockos) adassuk be a bárányhimlő elleni oltást, mert ami itt van az már majdnem járvány, és csúnyán elfertőződhet. 37 éve van a szakmában... nemtom. aztán kb leb*szarintott, h miért késlekedek a hozzátápival, meg minek sütöm az almát, hát úgy szoktuk enni? minek kímélem a gyerekek gyomrát fölöslegesen, így sosem szoknak hozzá a kajákhoz úgy, ahogy kell, azaz ahogy enni szoktuk. ebben van vmi. így aztán tegnap nyers almaturmix volt tejjel (a doki miatt kimaradt szopi miatt fejtem másfél decit ebéd után), és imádták. csak úgy nyelték :D a mai répa az nem aratott nagy sikert. holnap megpróbálom almával keverve-.... hátha
közbwen elkezdtem bicajjal járni melóba. am volt a második tekerős nap. háááát, durva. pedig csak 7 km oda és uannyi vissza. de ugye 2006 őszén bicajoztam utoljára. izomlázam nincs, de tápos vagyok nagyon.
na, visszaolvasok
8)

Kép
an°°di

Kati, Petránál semmi változás szopi terén. tart a cicikultusz, de nyomja a tápit aventes cumiból simán 8) és nem harap, csak ha megijed. :?
jól hangzik az uszi.. most már én is akarok! de a szombati uszik mostanában elmaradnak :? hüje húsvét :roll: bár nekem sincs igazán szoptatósmellkompatibilis bikinifelsőm. sőt, fürdőrucim se... brühühü

Jutta, de jó, h jó volt a síelés!!!!!

Móni, épp ma talált Gyula melót, legalábbis nagyon úgy fest. azért még szorítok a szerződés aláírásáig. de amúgy minden rendben. mondjuk. kicsit fárasztóak a napjaim mostanában, v csak nyafisabb vagyok.. nemtom.
tojásfestés.... még várat magára. holnap tervezek barkát beszerezni. Nekem nagyon hiányoznál, úgyhogy gyere!

Prücsi, Ábelről nekem mindig Huba jut eszembe. uaz a kópéfej. nagyon édi. könyöke jobb?

fogak: én örülnék/-tem volna a késői fogzásnak. evvan.

Jolka, pajszmirigy? Neked? mert? :? (ez most aggódós, oké?)

Marek, legyél bunkó, és mielőtt leteszed a telefont nyomatékosan kérd meg őket, h töröljenek az adatbázisukból. én ezt szoktam ilyenekkel. aztán morgok vmit az ombudsmanról és leteszem. általában működik. hányinger megvan még?

Kikuka, mindkét lányod csodaszép!!!!!

Gömbi, Borcsi se egy nádszál! szuper ez a sóly! és irtó cukik a képek!

Kép
an°°di

Ciripke, jók a képek ismét! nekem a motörhead kicsit sok, de Marcinak jól áll. Bettike dobos karrierje beindult már? Szabi lóóóóg? :shock: felelőtlen családapát játszik? :D

Andi, köszi a rockos linket. úgyis akartam vmi menő cuccot ajándékba barátné kis(?) (62 centisen és majdnem 5 kilósan született) fiának.

Gömbi, én nem is vettem még ruhát mióta szültem. erre a testre minek? gatyák kb jók, de a mellem miatt mindenben tehénnek érzem magam. már ami rámjön. hová költöznétek? (bocs, ha íratd, de szelektálva olvasok sztem) :oops:
ja, alvás: reggeli után kb 1-másfél óra olyan 10 felé, aztán ebéd után naaaagy szieszta (tegnap pl 2 és fél órát szunyáltak).

Zsu, mit kajáltok már? répa volt? Panka bírja? Petrából kijött ma mind az egy kiskanálnyi.

Anett, nálatok lesz tesó? 8)

na, asszem lelépek, ha már csönd van.....
lehet, h este. Gyula karaokézni meg inni megy, egyedül leszek megint... :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!!!!!!!! Prücsi, mostmár tuti szívembe zártalak örökre :lol: Hát még dobok majd néhány képet, most hogy ilyen szakavatott lettem (Katinak hála 8) Igen. sokmindent a Panni se tudott kezdeni a tesóval, de már más a helyzet. Múltkor tisztába is tette (kakis volt pedig) én meg teregettem és gyanúsan csend volt. Odamentem és teljesen jól el volt rendezve a kishugi :shock: :shock: Na akkor elképedtem. Hát nálunk csajuralom lett. ezért is minden rózsaszín, habos babos, csipkés. Jó lett volna egy kiskrapek, de ez van. Andi én is egyedül leszek az én kedves párom is haverozni megy. :? Majd este talán.... pusz mindenkinek

kikuka

Ahoj!
Tőmondatokban:
Andi, örülök, h ikreinkkel minden okés és h az embernek lesz melója! Hozzátápi: ahány doki annyi vélemény. Na meg van a Tiéd, és kész. :wink:
Ciripke! Szuper a neurológia, de miért is kellett menni? (Hű, én nem vagyok rocker és már erre a "pár" évre minek. Igaz más sem vagyok! :wink: :lol: )
Jolka! Majd írd meg mi van a pajzsmirigy-vizsgálattal! (De nem lesz semmi! :wink: )
Hajni! Adjál már e-mail címet és dobom a recepteket. És akkor a szalagszakadás (akit nem érdekel ugorja át!):
fekvőgipszem volt, utána kaptam "műlábat". Ez levehető, műnyanyag, levegős stb. cucc volt, legalább nem őrültem meg a viszketéstől, mert természetesen nyáron történt. Amúgy a zsír új magassarkúmban zúgtam el (nyári zápor, Mónika billeg le a vonatról, annak olajos a lépcsője én meg szépen beestem a peron és a vonat közé. Kishíjján a vonat alá! És mi volt az első dolgom? Megnézni, h nincs-e valami baja az új cipőmnek! :lol: ).
Kitartás!
Másra most nincs időm. Még annyi, mi ma voltunk usziban. Járt a vizinyuszi... És az én kis sellőm egész nap szunyált! :wink:
Na, pá!
Betegekről jelentést, eltűntek bukkanjanak elő, meg mindenkinek minden jót!
Kat! Mikor utaztok?

Kép
ermoni

Ermoni/Móni? Egyidősek a lányaink? Ugyanaz a nap volt a nagy nap???????? :lol: :shock:

kikuka

Kikuka! Hát igen, szept. 27-én! Jé, biztos azért nem tűnt fel, mert ritkán jössz és ritkán látom a vonalzód! :wink:

Kép
ermoni

Andi! megy a drukk Gyulának!+++++++++

hát a neurológia ott kezdődött, hogy a csipő miatt elküldtek uhra ahol kisfokú oldalkamrai asszimetriát állapitottak meg. még jó, hogy azóta a csipőről is kiderült, hogy ok.

Szabi csak bement du. de még aludt is, hivta az egyik lány, de nem mertem megmondani hogy alszik, pedig néha joga van hozzá.
Egyébként kitalálta, hogy jun. 3. prága metallica (13 éve voltam utoljára), jun. 4 bécs bon jovi (bár az kicsit nyálas nekem) és hogy menjünk el mindkettőre, meg közben városnázás. először nem hajlottam rá, mert szopi meg minden, de max fejek a csapnak, ennyi nekünk is jár!

szalagszakadás: na én is leirom, végzós egyetemista voltam, és egy hajnali bulin leléptem a lépcsün, a legcikibb, hogy tök józanul. :oops: egy hét fekvőgipsz, de jött aTDK (tudományos diákkonferencia) és kijelentettem, hogy gipszben nem megyek el. erre kaptam olyan felfújhatós bigyót én is (műláb)

habos babos rózsaszin, irigy vagyok! marad a motörhead. de legalább lesz ki hazakisérje bettit a discoból

bicikli? állitólag nem lehet elfelejteni, hát nem tudom :?:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

fekvőgipszhez még annyi, hogy a negyediken laktunk és felugráltam fél lábbal, hát volt izomlázam

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta! képek?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok

Bibu ma éjjel se aludt ill múlt éjjel,csak nyüszike,torka fájhat szerintem,icipicit taknyis,de délután jó kedve volt így csináltam pár fotót :-)

Ciripke
Majci augusztus elejétől megy oviba nagyon várja

gyönyörűek a gyerekeid,Marci már hatalmas :-)

koncertek 8) nem semmi

Kikuka
Vivi nagyon cuki :-)

Ma Maja is pelenkázott hát khm,jól kitörölte a popót az biztos

Andi
hajrá bicaj

Anett
enyim keresztlány is Panni idős,még hasonlít is rá :-) neki se kéne tesó,de azért mert már van neki egy Maja korabeli,az is épp elég neki :-)

Kat
nem ijesztegetésből mondtam ,mondom a fújót,de én utálom a a spiropenetet inkébb fújok.Majának is 2,5 évesen kezdődött azóta volt 3 alkalom :?

mi is fszán megáztunk,megígértem Majcinak a pocsolyázást ,de mondom kenguruba viszem Bibut úgy jobban kitudja élvezni,hát visszafelé nem kikaptuk a záport csak húztam szegényt úgy sajnáltam :-(

nekem is bevan adva a gyedes papír,február eleje óta,éljen

Gömbi
Borcsika szenzációs,kis vigyori

kaja téren nálunk is ez van,sokszor zabál Bibus aztán nyekeg mert fáj a hasa, de kéri

jótanácsokat le-----ni

akkor most vigasztaljon hogy én örülnék a 42es farosnak,most 46-os méretet hordok, na?

tudom ám hogy nem vigasz :?

elhiszem hogy nagy örlődés ez amenni vagy maradni,nektek kell tudnotok mit miért,jó segítség vagyok igaz? :lol:

Bea
ügye jobban vagytok?

köszi a drukkot ránk fér,ma leküldték a kislányt játszani hogy már nem hány csak fosik,de azt is csak ma egyszer,megmosattam a kezét,együtt voltak fél órát aztán folyt az orra ,na mondom köszi de inkább menj fel,persze Maja sírt mint állat

Hajni,Gabci
életjelet

Ebi????

és most a képek,bocsi 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hello!

Timi!
nagyon szépek a csajok a képeken én még mindig a hajuktól vagyok elájulva.
Én ma vettem a Perának "húsvéti ruhát" hát meg kell adni a modját az ünneplésnek.
Ha nem gond rakok pár képet
Ez meg egy ma reggeli kép
Kép
Itt meg az új farmer rucijába
Kép
Itt meg a kedvenc játékával
Kép

Bocsi a sok képért de én is imádom nézegetni a más gyerkőceiről a képeket.

Andi
KépKép[/url]
andi005

Bibi már nőci. és az a békás szerkó, öregem! nagyon tutkó :D Miss Maja az első képen meg tiszta anyja...
én is akarok mégis vmi új rucit. de csak azért mert most kb semmi pénzünk, és még az apeh is kiküldte az illetékcsekket. namindegy.
remélem, Timi, elkerül a hányósfosós. megy a vudu.
és köszi Gyula nevében a drukkot, Csajok!
asszem, mégsem jövök ma este (sem) mert fáradt vagyok, de dögre. nem volt ám szieszta sajna.
talán holnap.
Macsek?

:arrow:

Kép
an°°di

Andi
jajj te csaj annyiszor eszembe jutsz,nem lehet egyszerű két picúrral,minden ámulatom a tied

olyan jó kis angol turik vannak,én is onnan öltözöm,netről jobban,de legalább az angolok gondolnak a dagadtakra is (ezt magamra értem ám)

Andi005
rakj csak képet sokat ,én is imádom őket :-)
nagyon cukor Petrád :-) jól befészkalta magát az ágyba :-)

én nem tom mibe lesznek a csajok,szerintem ebbe a majdnem egyen szoknya-felsőbe :-)
Vendég

használ valaki liberot?kéne nekem pár figura róla
Vendég

Timi, amiket Te leírsz, az a nem semmi! mi elvagyunk. a gyerekek jókat játszanak együtt néha, de még inkább egyedül, bár ma Petra simogatta Huba fejét: tök cukik voltak :D szerencsére mindig csak egyiküknek van vmi baja (mostanában Huba nyűglődik ezerrel... biztos a foga :? ), és nagyon mosolygós, haverkodós, érdeklődő, strapabíró gyerekek. szóval eddig nem panaszkodom. azaz most épp nem ;) a barátnőm sokkal keményebb kiképzésben részesül. 8)
turi. jó ötlet. majd lepasszolom holnap az apjuknak a kölyköket, míg bemegyek egybe (van itt a szomszéd utcába, de sehová nem férek be a hüje babakocsival)

Andi, milyen kacér Petra az új rucijában!

kakitéma: a sok nyers almának köszönhetően ma láttam először egy Kula bát! Huba produkált egy ... Gabcii írta egyszer, h formált székletet. ez olyan píszí :D hihi. igazi gyerek lesz még ebből a kiskrapekból akárki meglássa.
téynleg, Gabcii merre?
na, léptem zuhanyozni, Gyula már úton a karaokéba.
mindenkinek szép álmokat!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!
Megjöttünk Miskolcról! Nagyon jó volt, Vilkó is egész jól viselte :lol: Csak iciripiciri ordítás volt, az is az alvása miatt. És tök jót kirándultunk, kevertem tápszert egy parkban (szoptatáshoz nem voltam elég bátor, meg mivel kiköpködi állandóan, az elég ciki nekem :oops: )

Csak felületesen olvastam vissza, jobbulást Hajninak!!!!

Holnap kezdődik a hét, gyógytorna, korai stb... megyünk egy másik neurológushoz is, h megmondja h mi várható, meg egy Pethős gyógytornászhoz is (mivel ők jobbak hyperben, ami a hypoton ellentéte, Vilkónál ugye most változott a cucc)

Jók a képek!
Kat, ha még olvasol, csak most tudok pü-t írni, mert nem volt net.

Jó éjt!

KépKép
1macsek

Andi
Maja mostanság tündér,nem mondom hogy nem hisztizik,de hamar letudom szerelni :-) a pijos verda meg a matricák ügye,no meg a nyugisabb időszak.
Nagyon átérzem én is a helyzeted pl. reggelente amikor a két lány egyszerre féléber imádkozom,hogy ne keltse fel egyik a másikat és hogy ne egyszerre legyen problémájuk :-)

teszveszen is találsz jó rucikat,de ha van közelbe turi próbáld meg ott ,olyan jókat lehet kifogni :-) én is most jutalmaztam meg magam pár rucival,címkés,márkás mind és nem volt vészes :wink:

teszveszen pl labdarozsa cuccai nagyon jók :-)
Vendég

De személetlenek ezek a gyerekek Bibus nem semmi ezzel a hajjal Majci is csodaszép kislány azt hiszem a felnőnek vigyázzni kell a rengeteg udvarlóra!

Apa nállunk azt mondta vezeti be a kerítésbe a villanypásztort! :lol:

Andi005: Petrus is gyönyörű baba!

Timi: látom nektek meg nyuszis babaarcú babátok van!

Andi: hajrá ikrek!
Kula bá! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

ukati!
www.usapolo.hu. ;) Ezt is nézzétek meg. Az öcsém akkart innen rendelni a fiúknak. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jobb reggelt

éjjel se aludtunk,már nem bírom,egyre rosszabb volt itthon antibionk elkezdtem adni,felhívtam reggel a dokit hogy Majánál is jönnek a tünetek a sogórom úgyis viszi le a gyerekeket küldjön egy rceptet Majcinak,hogy hogyha rosszabbul lesz kitudjam váltani.erre lebasz hogy stop ,ő nem küld semmit mert vigyem le őket.tiszta ideg vagyok,most voltunk lent hétfőn, a full beteg rendelőbe,mindig azt mondja hívjam elöbb fel és segít ahogy tud,nem kell egyből lemenni,most akkor mi van?úgy felhúzott :cry:

Jolka
ennyi?írjál már

Mogyó
puska már kész jöhetnek az udvarlók :-)

ideges vagyok :evil:
Vendég

Sziasztok!

Reagálni nem tudok...Gyerekek jobban. Viszont én tegnap azt hittem, lekaparom a falat, annyira begyulladt az egész alsó állkapcsom. Voltam fogorvosnál, aki nem sokat tudott csinálni (még mindig nincs kint teljesen a fog), elzsibbasztott, meg egy kis gyógyszeres gézt rakott az ínyem és a fog közé. Éjszaka, mikor kiment a hatása a lidocainnak, bőgtem, annyira fájt, de aztán kicsit jobb lett, így néhány órát aludtam...Most nem fáj nagyon, csak fel van dagadva, és a számat alig bírom kinyitni. Ma megyek megröntgeneztetni, megnézi, hogy van-e esély, hogy elég hely legyen a fognak kibújni. És ad valami antibiot, amit szoptatás mellett szedhetek, ha nagyon gennyes. Ha nagyon gáz, akkor szájsebészet. Valaki írta (tán Anett, de most nincs időm visszakeresni), hogy neki már szedték így ki, légyszi írja már meg, milyen volt. Jöhet priviben is, nem akarlak sokkoltatni Titeket! És drukkoljatok, mert eléggé magam alatt vagyok! Na, pá, majd jelentkezem!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

bocsi csajok, nincs időm.
Képek fantasztikusak.

délután jövök...remélem.
Zsu! Milkás nyuszit Ákos imádja.:) Láttam, Pankának is van.;)

Ja és nekünk is kint az első fogacska.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?