Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Boni, megnézünk olyat is :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok! :)
Mindig le vagyok maradva, mint a borravaló, de a férjem munkahelyet váltott, és egyenlőre a saját laptop-ját kell használnia. Ezért csak ritkán kerülök gépközelbe, amíg vissza nem megyek dolgozni. Még kb. két hétig ritkábban jövök, de azért próbálok képben lenni. :oops:

Fanni!
Soha nem iszom, így elképzelhető, hogy engem a két konyakosmeggy is ellazítana. :wink: Egyébként azóta nem volt mensis fájdalmam. Tegnap óta viszont tiszta zizi vagyok, mert a könyvben odaértem a késői vetélés fejezethez, és annyira felzaklatott a dolog, hogy azóta mindig arra gondolok. :? Most, ahogy olvastam amit Boniko írt, még rosszabb lett a helyzet.
Nekem olyan érzéseim szoktak lenni a hüvelyemben, mintha buzogányt forgatnának benne. Mindenhol szúr, aztán elmúlik. Mostanában egyre ritkábban fordul elő.

Boniko!
Arra nem irígykedem, hogy fogytál, mert biztosan eléggé megviseltek a rosszullétek, de arra igen, hogy még most is tartod a súlyod. Nincs időnként farkasétvágyad? Nálam a héten elkezdődött.
Úgy megkönnyebbültem, ahogy oda értem a megnyugtató hozzászólásodhoz! Addig tisztára frászba voltam. Remélem neked is sikerült megnyugodnod.

Viri!
A fehér édesbor is jó? Én csak azt vagyok hajlandó meginni úgy egyébként is, mondjuk két korty erejéig. Bár ittam már olyan bort, ami tényleg ízlett, de nem vittem túlzásba akkor sem. Gratulálok a csajszikhoz!

Fendike!
A barátnőm is azt mondta, hogy anno, amikor az anyukája vele volt terhes, az orvos konyakot itatott vele, amikor keményedett a hasa. Na akkor inkább a bor.

Donika!
Egyre jobb ötleteket adtok! Egy idegen aki először jár itt, azt gondolhatná, hogy piálási tanácsokat adunk egymásnak. :wink:

Nyuszi!
Köszönöm!
És téged nem riogattak azzal, hogy a gravidától óriásbabát fogsz szülni? Nekem sokan mondják, csak épp az orvosom, és a védőnőm nem mondta eddig. Két hét múlva megyek mindkettőhöz, akkor majd rákérdezek, ők mit mondanak.
Krisztián egyszerűen tündéri ezeken a képeken!

Kisfóka!
Akkor ezek szerint, Ti sem alszotok együtt a babával. Én is úgy tervezem, hogy külön fog aludni a szobájában, de mostanában annyi negatívumot olvastam róla, hogy teljesen elbizonytalanodtam. Legtöbbször a bölcsőhalált hozzák fel elrettentő példaként, és ez elbizonytalanított.

Panda!
Gyönyörű ez a kislány! Mit kislány, már kész nő!

Aranykavics!
Gratulálok!

Csiperke!
A te kislányod is nagyon aranyos!

Katica_30!
Kimaradtam a táblából. :( Legközelebb én is hagy kerüljek bele, légyszi. Olyan jó lenne ott látni magamat. :oops: Priviben elküldtem a múltkor az adatokat. Köszönöm! :)
Vendég
 


Nők :P
Én is paramami vagyok :roll: Sajna ha az embernek volt már rossz tapasztalata... akkor hajlamos erre. DE Neked tényleg semmi okod rá! Nekem elég sokszor van mensis fájdalmam, valahogy mondjuk mégsem olyan, mintha meg akarna jönni, úgyhogy igyekszem arra gondolni, hogy ez normális... mint ahogy minden hüvelyben/méhszájnál érzett bármi... (Ezt magamnak is írtam!) Ami veszélyes, az az extrasok keményedés és a vérzés, görcs. Ha ilyenek nincsenek, akkor semmi okod az aggodalomra! Az ilyen fejezeteket pedig ha tudjuk, hogy paramamik vagyunk, átugorjuk :wink:

Bölcsőhalál ügyben... szerintem ha Veled alszik, ugyanúgy megtörténhet... de ez sem fog. Szerencsére exrtém ritka eset!

Mikor tudod meg a baba nemét? Mikor mész genetikai UH-ra?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 

 
 

Fanni,

nekünk Seat Altea XL-ünk van,sztem 2 gyerekkel ez a tuti kocsi!

Esetleg részletre?

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi :P
Köszi. Megnéztem, nagyon szép, de sajnos drága :?
Még van 19 évünk a lakástörlesztésből :evil: úgyhogy több hitelt, vagy részletet nem akarunk bevállalni...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nők,
Nálunk Dóri a saját szobájában alszik.
Vendég
 


Nők próbálj meg lazítani.... nem lesz veletek semmi baj! jó? :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Boni,
ugye nem dolgozol? Reggel olyan korán keltél.... :twisted:

Fanni,
nekünk Skoda Octaviánk van. Jó nagy a csomagtartója, én mindig azt mondom rá, hogy 2 ember is elférne benne. Mondjuk kicsit hosszú autó ez is! Használt autót szeretnétek venni?

Nők,
semmi negatív gondolat!!!!!Minden rendben lesz. Én akkor voltam nagyon megilyedve, amikor az új évet a Klinika ügyeletén kezdtem, mert görcsöltem nagyon. Először Rám ilyesztettek, aztán minden rendben volt! ÉN akkor eldöntöttem, hogy minden rendben lesz és nem lehet baja a bébinek, mert nagyon sokat vártunk rá és harcoltunk!!!!! NEM LEHET BAJ! Ne olvass könyveket!
Az alvást egyenlőre úgy tervezzük, hogy egy darabig együtt alszunk vele, én mindenképp, apa meg szeretne, de majd meglátjuk, hogy bírja munka mellett!

A szoba tegnap be lett fejezve, a festés, még takarítani kell :twisted: , helyre rakni mindent. De lefényképezem, ha már legalább a bútor a helyén lesz, mert a bordűrt majd csak később rakjuk fel, valószínű hétvégén!

Képzeljétek voltam ma az új dokimnál, szimpatikus volt. Megvizsgált, a külső méhszájam nyitva van egy 1-re ( gondolom 1 cm-re?), de azt mondta ettől ne ilyedjek meg!
Ránézett a babára, mert ő még nem látta ugye, leméregette mindenét és képzeljétek már 1200g, a doki mondta, hogy nem lesz kis baba, de ezt minden orvos elmondja! :D

Vasra azt mondta ne kezdjem újra szedni, Elevitet 3 naponta 1et! A többi a szokásos marad.

Kép
Kép
kisfóka
 
 


kisfóka nem, nem dologozom... igen korán keltem, mert uramat elengedtem dogozóba... de utána lepihentem :lol:

kiváncsian várom a szobáról a képet!
Vendég
 


Boniko!
Akkor jól van! Pihenjél! Nem is fogsz már dolgozni?
Ha kitakarítottuk, meg elrendeztük a bútorokat, rakom a képet, hogy nagyjából hogy fog kinézni! :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


kisfóka dehogynem, mert akkor nagyon kevés lenne a gyedem. mert ha a 2007es évet néznék, akkor feküdnék ittoin egész nap... de így... :?
Vendég
 


Boni!
Nade a 2007-es évet fogják nézni!!!!!

Kisfóka :P
De a nyitott méhszájaddal feküdni kell, ugye?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


FAnni eddig én is ezt hittem, de valaki azt mondta, hoyg csak atgyásnál nézik a 2007es évet...

Gyednél pedig a szülést megelőzö 180 bizosított napot... nem tudom már mi van akkor! :twisted:
Vendég
 


No ennek utánanézek :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


ezt most találtam, ez alapján az előző év tehát a 2007es évet nézik

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi :shock:
Vendég
 


Én meg ezt találtam az OEP honplapján:
A gyermekgondozási díj összegének megállapítása
A szülőnek van 180 napi jövedelme
Ha a jogosult szülő a gyermekgondozási díj kezdő napját megelőző naptári évben, vagy a kezdőnapot közvetlenül megelőzően visszafelé számítva rendelkezik 180 naptári napi jövedelemmel, akkor a gyed alapját a táppénzre vonatkozó rendelkezések szerint kell megállapítani.

Ez alapján is a 2007-et nézik...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


gyás,gyed,gyes alapja a tárgyévet megelőző vagy a tárgyévben meglévő 180 biztosított nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nektek 2007!!!!!!!!
Vendég
 


No ne tessen ijesztgetni :roll:

Lányok :P
Voltam ma szülés felkészítőn. Képzeljétek, egy tegnap született babát behoztak és ott előttünk tisztába tették, leápolták a köldökét. Annyira édes volt, hogy úgy meghatódtam, a könnyeimet alig tudtam visszafogni. Ráadásul egy kisfiú volt. Sosem láttam még ennyire pici babát!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lafi :P
A hiteles forrás :D Köszönjük!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Akkor tehát Boni :P Neked az a jó hír, hogy nem kell már dolgozz idén, ha nem akarsz, mert nem muszáj :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni!
Másokat mindig egyszerűbb megnyugtatni, mint saját magunkat (ez nem bölcselet, csak tapasztalat). :roll:
Tudom, hogy nem kellett volna elolvasni, de a kiváncsiságom nagyobb volt, mint az a hajlam, hogy a józan eszemre hallgassak. Sokszor elgondolkozom azon, hogy nekem van-e olyan? :P
Holnap megyek az AFP-s véreredményemért, és márc. 27-én megyek a genetikai UH-ra. Már nagyon várom, mert a 12. heti UH nagyon régen volt már!!! Ha azt az orvost fogom ki, aki szokott beszélgetni a kismamával, akkor a baba nemét is valószínűleg akkor tudom meg. Már nagyon várom, mert amíg csak álmodoztam a babáról, mindig azt gondoltam, nekem kislányom lesz. Mióta tudom, hogy babát várok, mindig csak fiúban gondolkozom. De ne kérdezd miért? Anyukám azt mondja, kislányom lesz, mert nagyon fent van a hasam. Mondtam neki, hogy az inkább a gyomrom, mert ugye sose voltam modell alkat, bár azért már a pocim is látszik egy kicsit.

Autó ügyben: Majd megkérdezem apát, met mindig a netet, és a folyóiratokat olvassa, annak ellenére, hogy nálunk a kocsicsere nem aktuális. Nekünk Octaviank van, és nagyon tudom ajánlani. Nem csak az utastere, de a csomagtartója is tágas. A barátnőméknél két kicsi gyerek van (Octaviájuk van nekik is), amíg a nagyobb is kicsi volt két babakocsit raktak a puttonyba, meg pár bőröndöt, amikor hazautaztak pár napra a szülőkhöz, az ország másik felébe. Kényelmesen elfértek benne. Én minden nap azzal járok dolgozni, és magával az autóval (motorikusan, kényelem szempontjából) is meg vagyok elégedve. Na befejezem, bár még órákig tudnék róla beszélni.

Pandácska!
És soha nem volt miatta lelkiismeret furdalásod? Teljesen egyedül alszik éjszaka is, vagy ott alszol vele? Tapasztalatokat kérek, ha van időd írni. Köszi!

Boni!
Köszi! Remélem tényleg így lesz.

Kisfóka!
Mi kipróbáltuk anno, és elfértünk benne apával. :lol:
Ma egy párszor én is elmondtam hangosan, hogy nem lesz semmi baj, és egészséges kisbabám fog születni. Remélem így is lesz!
A szobáról kiváncsian várom a képet.

Boni! Fanni!
Gyeddel kapcsolatban. Mivel a 13. héttől itthon vagyok a 20. hétig, én a munkahelyemen megkérdeztem a munkaügyes lányokat, hogy a Gyed szempontjából mi lenne a jobb, ha táppénzre mennék, vagy ha szabin leszek. A Gyednél az a lényeg, hogy 180 biztosított napom meglegyen a szülés várható időpontja előtti egy évben. A Gyed összegével kapcsolatban: a mindenkori minimálbér kétszeresének a 70 %-a lehet maximum.

Most megyek babázni.

Mindenkinek szép estét. :wink:
Vendég
 


Nők
Apa nem akar Skodát :? , pedig nekem abszolut bejön az is!
Olyasmit szeretne, mint amit Boni is írt, ő spec. a Nissan Vanette-t nézte ki, amivel nekem meg az a bajom, hogy 2002-es a "legfrissebb"... de végülis az ő kocsija lesz :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :D
a picassot nagyon sok 3 gyerekes dicséri, ugyanígy a scenicet is.
Egyterűnél meg kell szokni, hogy az ember a kocsi orrát nem látja, de simán hozzá lehet szokni (én most épp azt szokom, hogy látom).
A kombik nagyon praktikusak, én azokra szavaznék, bár kétségtelenül a nem kombi szebb, de ikerbabakocsinál számít a hely :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :P
Scenic-et nekünk is dícsérte valaki. Elég sok is van belőle, így válogatni is lehet. Apa rákattant az ilyen kisbusz félékre, de nekem az "autó forma" jobban tetszik. Sajnos nem mindig tudom meggyőzni... :? Picasso-t lefújta, közel vannak a pedálok és egyszerre nyomja a gázt és a féket... azt ő is mondta, hogy még csak-csak megszokná, hogy nem látja a kocsi elejét. Nehéz ügy :?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pandus!
A More milkből napi 2 szemet szedek, ha nem felejtem el! :wink:

Nők!
Tényleg ne idegeskedj, mondogasd magadnak, hogy minden a legnagyobb rendben lesz!!! Én is sokat paráztam, ez természetes, de rémes utána olvasásokról viszont leszoktam, mert totál begolyóztam volna!

Fanni!
neked rögtön 2 pici fiad lesz, akit tisztába tehetsz! :lol: Drukk a holnapi vizsgálathoz!

Fendike????????????????

Petitpois!
Te is szerdán mész vizsgálatra, drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
donika
 
 


Fanni :D
nálunk pont fordítva vagyunk :D én szeretem az egyterűeket, K. meg csak és kizárólag az autó alakú autót preferálja.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :lol:

Donika :P
Azért remélem, még egy olyan 12-14 hetet kibírnak odabent :D Köszönöm! Valahogy most nem izgulok. Ma egész nap icergett-ficergett mindkettő 8) Vagyis jelen idő, most is :lol: S ezért fel is húztam a pólóm és először LÁTTAM is a hasamat mozogni. Jujjjjj, de jó :lol:

Viri :P
Hogy vagy?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nők,
Lelkifurim? Nem, mert nem ütöm a gyereket, csak egyszerűen külön altatom :lol: Enni kap éjszaka is, és ha sír, már ott is vagyok mellette. Amúgy a másik szobában alszom a párommal, de még azt is hallom, ahogy szuszog meg horkol. Az első két hétben velünk aludt egy ágyban, de nekem ez nem megy. Nem tudok vele aludni, annak meg nincs értelme, hogy állandóan fáradt legyek. Megszoptatom picit elringatom, és beteszem az ágyába este. Éjszaka ha felébred megyek érte megszoptatom, és megint beteszem. Alszik is tovább. Nappal is ott alszik.
Vendég
 


Fanni,
annyit mondott, hogy pihenjek sokat! Ne emeljek nehezet, ne cipekedjek, ne erőltessem meg magam, de ezekre eddig is próbáltam figyelni!

Rakok fel képeket!

Csupasz a szoba, azt már írtam, de azért mutatok belőle! :wink:

Itt a kiságy melletti komódból fogunk pelenkázót csináltatni, a tetejére a sógorom csinál egy nagyobb bútor lapot! Kép

Ilyen színű a fal és ilyen lesz a bordűr, de azt még később rakjuk fel, ha kiszáradt a fal rendesen
Kép

Az ablak felöli sarok, ezen lesznek a játékok, plüssök:
Kép

Ez pedig a másik sarok, jó nagy akasztós szekrénnyel! A kettő között van az ágyunk, kinyitva. Aludni vele fogunk az első időszakban, ez a terv legalábbis! Kép

Függönyt még nem raktuk fel, az marad a régi, de szeretnénk a szélét és a tetejét gyerekmintás csíkkal dísziteni, de ez még hiányzik! A goblenek is felkerülnek majd nemsokára, meg figurák még. Szóval ez tényleg még csak az eleje a készülődésnek, de mi mégis úgy érezzük, hogy a legnehezebb része a készülődésnek ezt volt, a többi már apróság! :D

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka :P
Én már el is képzeltem, ahogy leírtad. De ha teljes lesz, kérünk megint fotót :D

Jó éjt!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Jó reggelt!

Kisfóka nagyon szép lesz az a szoba, én is elképzeltem az írásod alapján...


Nők minálunk is külön lesz a szobája a kis utódnak, bár az első hetekben biztos vele alszunk bennt..aztán fokozatosan kiszivárgunk...legalábbis ez aterv, majd baba eldönti nekiis tetszik e?
:lol:

de jó lenne ha már most lenen gobleinem...unatkozom.... :lol: asszem, jövő héten visszamegyek dolgozni...
:?

na visszapihenek,és közben festem tovább a tojásokat! :lol:
Vendég
 


Ő azok..bár fekve elég nehéz festeni Kép :lol:
Vendég
 


Unatkozom...
ceruzatartó Kép Kép :oops:
Vendég
 


Fanni,
az ikresek.hu-n árulnak gyönyörű kiságyakat,légzésfigyelőket és még nagyon sok minden gyönyörű cuccot!Érdemes regisztrálnod,ha eddig még nem tetted meg,én imádom!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok Lányok!

Van végre laptopunk és MŰKÖDŐ internetünk!!! :lol:
Reggel óta olvasgatok. Hú, mennyi minden történt!!!

Aranykavics :D
Gratulálok a Picurkátokhoz! Sok tejcsit és örömteli napokat!

Fanni :D
Várlak én is nagyon az eredményekkel!

Pár dolog jutott eszembe az elmúlt napok témái kapcsán:
TEJCI SZAPORÍTÁS: nekem a gyakori (akár napi 12-szeri) szopin kívül semmi nem vált be. Érdemes megpróbálni néhány napig minden "mankó" nélkül "ősanya" módszerrel táplálni a babát. Tehát akkor szopik, amikor éhes (óra és mérleg használata szigorúan TILOS), és annyi ideig, ammeddig ő akar. Akár 40-50 percet is! Valamint mindkét mellet alaposan kiüríteni, akár a baba által, akár fejéssel. És ezekben a napokban se tea, se táp, se lefejt tej, semi, csak ami a cicből jön. Én azt vettem észre, hogy annyira sok inger éri a mellet, és ezáltal a szoptatásért felelős részt az agyban, hogy a szervezeted pár napon belül alkalmazkodik a baba igényeihez. Nekem 3,5 nap múlva lett sok-sok tejcim a leírtaktól. Azóta mindenkinek csak ajánlom, és aki eddig az ismerőseim közül próbálta, mindenkinek segített :wink:

KÜLÖN SZOBA: mi most úgy oldjuk meg, hogy Lilla nagy szobája - ami majd később külön lesz választva - lesz a Csabi szobája is. A mi hálónkba nem férne be kiságy :( , pedig én abba a csoportba tartozom, aki nem tud külön szobában aludni az újszülöttől.
Tehát Lilla szobájában egyik sarokban alszik a nagylány, másik sarokban Csabi kiságyban, mellette fotelágyban Anya. A kiságy fotelágy felé eső oldaláról leszereltük az ágyrácsot. Így éjjel csak felülök, átemelem, megszoptatom, visszaemelem, és már alszunk is. Lámpakapcsolás, felkelés, zajongás nincs. Ez kislányomnál is bevált. Apa sokszor megkérdezte: "Végig aludta az éjszakát?"Mondom, nem, legalább 4X megszoptattam. Erre ő:"Jé, nem is hallottam, hogy felébredtetek..." :lol:
Tehát egyszer már bevált. Remélem, most is jól működik majd. (Ha Lilu is felébred kistesó miatt, muszáj lesz valamit kitalálnom.)

Később még jövök, most megyek fenomenális répafőzeléket enni, mert Csabi lerúgta a jobb bordámat, hogy ÉHES 8)

Szp napot!!!
Véda
Vendég
 


FENDIKE HÍRADÓ!
EZT AZ SMS-T KAPTAM:
TEGNAP 23.55-KOR PICIT VÁRATLANUL, DE ANNÁL GYORSABBAN MEGÉRKEZETT MÁTÉ! 3 KG, 52 CM! NAGYON CUKI, IMÁDJUK!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fendike,
Óriási gratula :lol: Jó babázást, sok tejcsit!!
Vendég
 


Sziasztok!

Aranykavics:
Hatalmas gratula nektek! Jó egészséget és mielőbbi felépülést kívánok és sok tejcsit .

Csiperke:
Orsika csodaszép baba. Kis szemes. Gyöntölni való. Tettszik ahogy a feje alá teszi a kezét.
Apa nagyon büszke a fiára. Imádja. Már voltunk kint sétálni nagyon élvezi. OLyan jókat alszik mihelyt érzi a kinti levegőt.

Kisfóka:
Köszike. Ha kész a szoba a takarítássával csak ovatosan. VGigyázz magadra nagyon!Gratula a Gréta sulyához. Nagyon szép lesz a szoba ha kész lesz.

Viri:
Örülök hogy minden rendben van. Gratula a két kislányhoz!!!
Érdekes lehet látni őket Box közben.

Donika:
Köszike. Örülök hogy van elég tejcsi Zsombi babának. Majd rakhatol fel képet róla. A korházban nem gyarapodott Krisztián hiszen 3150gr-al született és 2980gr-al jöttünk haza. Azóta már összeszedtük magunkat és tegnap 3400gr. 100-110-et eszik . Nem minden szopit kell már pótolni.

Katica_75:
Gratulálok hogy minden rendben van az UH-n. Nekem végig égett a gyomrom. Eleinte Rennie-t szedtem de a végefelé már az sem használt. Ülve alvás és ha lefekszel próbálj a bal oldaladon feküdni. Nekem jobban égett a gyomrom ha a jobb oldalamon feküdtem.

Petitpois: Köszönöm. Örülök hogy végül minden rendben és mozog rendesen.

Boniko:
Örülök hogy a babával minden rendben. Pihenj sokat.

Jucmuc: Mi ujság veletek? Davide jól van? Kép?

Fanni: Cuki a kacsa is!!! Nekünk Opel van és szertjük nagyon.

Pandácska:
A tesók nagyon imádják Krisztiánt. Legszivesebben állandóan ölbe tartanák. A tejcsi egy kicsit több van de van hogy így is pótolni kell. De nem minden szopi után.

Nők:
Nekem mem mondta senki hogy oreiás baba lesz a Gravidátol és nem is lett az. Köszi a dicséretet Krisztián nevében is. Nem szabad paramaminak lenni. Optimistának kell lenni.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Gratulálunk Fendikének!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike: Hatalmas gratula . Jó egészséget és sok tejcsit Máténak!!

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Fendike!
Kép
Gratulálunk Nektek, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk! :D

Fanni :P
Mi volt az uh-n?

Boniko :P
Nagyon ügyes vagy, szépek a díszeid! :wink:

Persze, rakok fel a kész szobáról is képet!!!

Véda :P
Reméljük, hogy sikerül az alvást úgy megoldani,ahogy szeretnéd!!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Fendike!!!
GRATULÁLOK, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! Már alig várom, hogy jelentkezz!!! :P :P

Fanni! :P
Köszi az infót, ha írsz Fendikének, kérlek írd meg neki, hogy nagyon várjuk, és pusziljuk!!!!

Kép

Kép
donika
 
 


Nyuszi!
Látod, megmondtam, lesz ott tejcsi bőven Krisztiánnak. Jó étvágya van! :) A levegőn Zsombi is szeret, ott hangja nincs! Képet fogok feltenni, amint lesz egy kis időm. :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Andi :P
Regisztráltam már, köszi :D
Most kezdjük begyűjteni a barátoktól ami nekik felesleges, vagy épp nem kell, s utána megvesszük, amit "kimaradt" :)

Lányok :P
Az UH-n minden rendben volt. Sajna súlyt nem írnak, de a 2 baba közötti különbség nem nőtt és ez volt a lényeg. Koruknak megfelelő méretűek. Nagyobbik babánál a magzatvíz még mindig kicsit több.
Meg is vizsgált a dokim, zárt a méhszájam és semmi rövidülés. Kenetet is vett. A gyerekek jócskán fent vannak, ami nagyon jó. Ezért maratont ugyan nem futhatok, de egyáltalán nem vagyok fekvésre ítélve :D
3 hét múlva újra kell menjek 8)
S képzeljétek, akkora kukacuk van, hogy már én is láttam! Teljesen jól kivehető! Apa büszke lett volna, ha látta volna :D

Boni :P
Te egy művésznő vagy! Micsoda kézügyesség! Mindent visszaszívtam, ami a gobelin nehézségi fokára vonatkozik!

Véda :P
Végre :D
Tegnap voltam szülés felkészítőn és lényegében éppen azt mondták el a szoptatással kapcsolatban, amit leírtál. Annyi különbséggel, hogy kb. 20 percig javasolták az első napokban a szoptatást, viszont minden alkalommal, amikor a baba felébred. Állítólag a feltételes reflexei csak 2-3 hós korára alakulnak ki, így addig "nem lehet elrontani" :P
A külön szobát még nem tudom, hogy legyen. Férjecském szerint az első napok/hetekben legyenek a babák a mi hálónkban, aztán meglátjuk. Én inkább támogatnám, hogy Apa aludjon, mi meg a fiúk szobájában legyünk... Érlelem még ezt magamban.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fendike :D
Gratulálok a váratlanul érkező Mátéhoz! Sok tejcsit és boldog együttlétet kívánunk!!!

Fanni :D
Már nagyon hiányoztatok :wink:
Örülök, hogy minden rendben Márkkal és Milánnal. Azért ne előzzetek be sokkal minket :wink: Virivel egy kh-ban szülünk. Lehet, hogy még egymás jajgatását is halljuk majd :lol:

Bocs Viri :wink:

Nyuszi :D
Tejci gyarapodásnak örülök!!!

Mindjárt megyek a védőnőhöz. Később jövök!

Véda
Vendég
 


Fendi éljen éléljen..sok boldogságot! :lol:

Köszi a dicséreteket..

FAnni azért goblein az más...
Vendég
 


ja és FAnni nagyon örülök, hogy kiskrapekok jól vannak! :lol: :oops: :lol:
Vendég
 


Fendike!

Gratulalunk! Sok boldogsagot kivanunk! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Nyuszi,

Köszi szepen jol vagyunk, csak nagyon lefoglal a bebim de imadom ezt az elfoglaltsagot... :lol:

Veda,

Minden egyes szavaddal egyetertek! En az elsö perctöl kezdve igy csinaltam es van is tejcsi böven. :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


teszek par kepet daviderol

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: