Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi!Nagyon jó lett a vonalzód!

Timi!Remélem ez a doki beválik.Szerintem pé.-d van és azért puffadtál fel.De majd a doki ugyis megmondja.Gyere majd a hírekkel!

Kép
rena85
 
 


TULIPÁN: Mi újság Veletek? Milyen így 6-osban? Éjszakák hogy telnek? Nem küldesz újabb képet?

Az én Bencém most így néz ki:


Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Itt vagyok, megjöttem.
Jo idő volt ás kint voltunk az udvaron, na meg a házimunka!

Jok a vonalzok! én is csinálok majd ujat. Bárcsak terhes voni lenne. Menszi még nincs, ugyhogy várok.
encike 2
 
 

 
 

Encike!Köszönöm a dicséretet a vonalzómra.Hogy vagytok?Remélem hamarosan mindnyájunknak terhes vonalzót kell csinálnia! :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
rena85
 
 


Köszi nagyon jol csak ne fujjna ennyire a szél!
Remélem Rena igazad lesz. Kivi leszek, ha megjön mennyire fogok görcsölni!!! Eddig észre sem vettem, ha jött.
encike 2
 
 


Encike!Remélem nem kínoz meg majd a mensi!Ha nekem megjön van,hogy fel sem tudok kelni,remélem nem fogsz így járni.De ha eddig nem görcsölt szerintem marad minden úgy ahogy volt,görcs nélkül!

Kép
rena85
 
 


Ha esetleg mégis fájna az Algoflex-M nagyon jó rá!

Kép
rena85
 
 


SZIASZTOK NAGYON ARANYOS EZ A KIS TÜNEMÉNY A FÉNYKÉPEN GRATULA HOZZÁ NAGYON SZÉP.RENA KÖSZI A DICSÉRATET

Kép
bévi
 
 


Betsi!

Nagyon édes a pici Bence. Már le is stoppoltam a kislányomnak. :wink:

Épp ma csináltam képeket. Még a gépre fel kell tennem, aztán küldök neked. Felteszed nekem megint? Még mindig nem jutottam el odáig, hogy kiképezzem magam ez ügyben. De mi késik nem múlik.

Hát nem mondom, hogy könnyű ennyi gyerekkel, meg ti is tudjátok, hogy az apukák is éppúgy kikövetelik maguknak a törődést, úgyhogy elmondhatom, hogy öt gyerekem van. Most meg különösen, mert a férjem mindig úgy jön haza, hogy dől belőle a panasz a munkahelye miatt. A két nagy az iskola miatt igényel sok időt, a két kicsit meg neked nem kell ecsetelnem, hogy milyen. Mindemellet én nagyon boldog vagyok.

Kép
tulipán75
 
 


TULIPÁN gyermekei:

Kép Kép

TULIPÁN: A hétköznapok gyorsan telnek, Bence nyugodt fiúcska nagyon! Szerencsére nálunk nincs féltékenység, Peti nagyon szereti Bencét. Valahogy még mindig úgy érzem, hogy könnyebb két gyerkőccel, mint eggyel. Bár nemsokára napközben már csak ketten leszünk Bencével, ugyanis a héten kezdtük Petivel a beszoktatást az oviba. Nagyon édes a két legkisebb gyerkőcöd. A fiúcska is annyira szép, és látom, mindenben segít! Boldog 1 hónapos szülinapot a kislányodnak! Mekkora most? Biztos szépen hízik, mert olyan kis formás! :lol:
Vendég
 


Marika!
Nagyon irigy vagyok rád! Olyan tünemény a bébi. de jo lenne, ha én is itt tartanék ismét. Sok boldogságot!
Este jol alszik?
encike 2
 
 


Voltam a dokinál, már kibőgtem magam. Ma vagyoka 12. napon, a mnyh 5 mm, egy 1 cm-es tüszőm volt, peteérésem nincs, gombám az bezzeg igen, úgyhogy most kikezeljük. A jobb oldalam kilőve, ott nem lehet semmi, mert volt egy műtétem. A bal petefészkem az megvan, de ún. kétszarvú méhem van, a mnyh-m úgy néz ki, mintha el lenne felezve. Szóval az esélyem egy nagy kalap szar, úgy beletőrödtem. Következő hónapba szedem a clostyt, ha lesz 18-20 mm-es tüszőm és peteérésem, meg normális mnyh-m akkor kapok tüszőrepesztő szurit, ha nem akkor így jártam. Szóval ennyi. Semmi jó. És ha nincs ilyen szemét férjem és én erősebb vagyok, akkor most nem lenne ez a szenvedés. Ez a sorsom.

Édi nagyon a kiscsaj Marika!
timejka
 
 


Timejka!
Nagyon sajnálom, de sirj nyugodtan, attol megnyugszol. Akkor vékony a mnyh?
Miért irod, hogy szemét a férjed, Nincs melletted ebben a bajban?
Légy erős és türelmes, az idő mindent megold!!!!
Tudod, mi melletted vagyunk joban-rosszban
encike 2
 
 


Sziasztok!

Marika!Gyönyörűek a gyerekek!Nagyon édesek!

Timi!Nagyon sajnálom!!!!!!Fel a fejjel,ne add fel,biztosan talál valami megoldást a dokid!Remélem köv.hónapban a closty meghozza a szép nagy tüszőcskéket és utánna jöhet a szuri. :wink: Nagyon szorítok neked!Úgy van ahogy Encike írta,mi melletted állunk!!!!!!

Kép
rena85
 
 


Timi!Nem gondolkoztál még a Gynevacon?Fertőzésekre nagyon jó és rejtett eredetü gyulladásokra is jó meg felerősíti a szervezeted!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Kezdődnek a mensim előjelei. :evil:

Kép
rena85
 
 


Sziasztok Lányok!
Képzeljétek, hogy 22.-e körül kellene peteérésemnek lennie mert márc 6.-án volt a pirim és 30 napos a ciklusom, de most van a jónás napom (márc 12.-15.-ig) és ma halvány kétcsíkos az Lh teszt.
Eddig mindig csak a 16. nap körül szokott kétcsíkos lenni.
Már nem nagyon bíztam a jónáskában és most úgy tünik, hogy mégis igaza van.
Néztétek már jónás alatt a tesztel a peteérést?
Nekem most kétszer lesz?
mina29
 
 


SZIASZTOK!
MARIKA TÜNEMÉNYEK A CSEREKEK GRATULÁLOK HOZZÁJUK!!!
TIMEJKA:FEL A FEJJEL BIZTOS NEHÉZ NEKED DE HA SEGITHETÜNK ITT VAGYUNK NYUGODJ MEG TUDOM EZ MOST NEM KÖNNYÜ DE IRJ NYUGOTTAN HA VAN VALAMI SZORITUNK NEKED ÉS SOK-SOK PUSZI HOGY LEGYEN EGY KIS JÓ KEDVED :wink:

Kép
bévi
 
 


mina!
Hát ilyen az élet. Két esélyed lesz, hogy babásodhatsz. Ugorj apára
encike 2
 
 


Köszönöm a dicséreteket.

Rena!
:cry: Kár :cry:
Tudod miért van ez így? Mert olyan szép a vonalzód, hogy még nem szabad újat csinálnod. (tudom sovány vigasz)

Timi!
Mi baj van a férjeddel?
Neked már van egy picid nem?

MIna!
Én tesztet nem csináltam Jónás alatt, de mikroszkópban néztem, hát az nekem éppen nem mutatta, de a mikroszkóp az nekem sokszor hülyeségeket mutatott.

Kép
tulipán75
 
 


Marika!Aranyos vagy!De inkább kitörölném a vonalzóim ha csak ezen múlna,hogy kismama lehessek!

Kép
rena85
 
 


Én azt el is hiszem Rena.
De még nem jött meg, úgyhogy várjuk ki a végét.

Én ma szarul vagyok, fáj a fejem. Délelőtt kimentünk a két kicsivel, annyira szép idő volt. Aztán amikor bejöttünk elkezdett fájni a fejem, gondoltam, majd alszom egyet velük ebéd után, hátha elmúlik, de nem :cry: , még mindig fáj, pedigmár egy Algopyrint is bevettem. Szerintem nem nagy csoda a fejfájásom, mert most meg teljesen be van borulva, valószínűleg ezt érzem.

Szebb napot mindenkinek!!!!!

Kép
tulipán75
 
 


Rena most éppen kezelem a gombácskámat. Dokival nem is beszéltem a Ginevacról. Majd megkérdezem tőle. Rena nem igaz, hogy megint megjön neked. Nekem ez a hónap teljesen kilőve, most szex se lehet 6 napig. Olyan szinten szarok az egészre most, hogy azon gondolkodtam, hogy a gyermek ruháit kiválogatom és eladom. Egyébként is sok helyet foglal.

Egyébként tök arik vagytok, hogy vigasztaltok. Mára már teljesen megnyugodtam.

Marika van egy fiacskám, 6 éves lesz mindjárt.

Mellettem áll a férjem, csak történt valami egy pár éve és azért.
timejka
 
 


Sziasztok!

Marika!Sajnálom,hogy fáj a fejed!Nem szoktál cataflamot bevenni fejfájásra?Nekem az kiveszi nagyon hamar.Remélem holnap mire felkelsz már nem is fog fájni!

Képzeljétek ma voltunk vásárolni és vettem egy tök jó cumit a tesóm kisfiának hőmérős,nem is tudtam,hogy van ilyen.

Timi!Örülök,hogy megnyugodtál!Sajnálom,hogy ez a hónapod kimarad!Ne add fel!!De,szerintem megjön mert már érzem a jeleket mindíg elötte 1 héttel kezdődnek és hát most van az a hét.Tegnap én is ki voltam készülve egész délután bőgtem alig tudott a férjem megvigasztalni,már elegem van!Lehet,hogy ez is a mensi miatt volt,dúlnak a hormonjaim!Ráadásul tegnap mondta a tesóm,hogy fogjam meg a pociját mennyire mozog a gyerek,jó érzés volt de már én is nagyon szeretném,hogy egy bébi mozogjon a hasamban!

Kép
rena85
 
 


Rena nem szép a mensidtől, hogy ezt csinálja. Kíváncsi vagyok, hogy a következő sikertlen próbálkozást, hgy fogom lereagálni. Most azt mondom, hogy sehogy, aztán ki tudja.

Encikével mi a csuda van? El van foglalva a hőmérőzéssel meg az ovu teszttel.
timejka
 
 


Sziasztok!

Timi!Remélem,hogy a következő próbálkozásotok sikeres lesz!Ne is gondolj arra,hogy nem sikerül!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Igen hőmérőzöm, de most nem lh-zom, mert képzeljétek 5 napon keresztül mindig pozi volt. Nagyon furcsálltam, ugyhogy leálltam vele. És megerösitettek egy másik topikban, hogy azért, mert még a szervezetemben van hcg. Ugye ez pozit mutatott. Majd ha megjön folytatom. Csak annyira bekavart, hogy nem tudom, mioke lesz pém. De van sok lh-m és kutakodom majd.
Szép napot mindenkinek!
encike 2
 
 


Encike tudom, hogy nem vigasztal, de nekem sincs pém. Most nem is próbálkozhatunk, majd csak következő hónapba, mert egy gomás fertőzésem van, még 3 napig kúpozok. Igaz, utána bármi lehet még a következő mensiig. Majd meglátjuk.

Rena ha nem lesz sikeres, akkor nem lesz. Megjött a bajod? Lehet, hogy már írtad. Ja nem, csak azt, hogy 1 héttel előtte van jele, és már érzed.

Azon gondolkodom, hogy azért elkezdem szedni a méhpempőt. Ártani nem fog.

Marika! Hogy vagy?
timejka
 
 


Sziasztok lányok!
Rólunk: Kicsinyemnek hullik az a pár szál hajacskája is :cry: Úgyhogy kis totyogósan biztosan nem lesznek copfocskái. Szegénykémnek a feje tetején teljesen kihullott, csak oldalt és hátul van neki :cry: Olyan fura, mert egyik napról a másikra történt. Persze így is nagyon édes kis kopasz baba.

Nem is írok mást, megyek vissza a családomhoz tovább pörögni. A nagyfiamék matekból írnak holnap, egyenletekből, és szöveges feladatokból :? Mindig segítenem kell, hogy nagynehezen leessen végre neki. :(

Ja! És olvaslak benneteket minden nap, amikor nem írok akkor is, nehogy lemaradjak valami fontosról, ami veletek történik.

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!

Encike!Remélem az lh teszt segíteni fog.Még nem érzed,hogy meg akarna jönni?

Timi!Még nem jött meg,de most nagyon fáj a hasam.

Marika!Sajnálom,hogy kihullott a kicsi haja.De így is biztosan gyönyörű!

Kép
rena85
 
 


Nem érzek semmi tünetet.

Marika!
Nekem mindakettő baba kopaszon született és most olyan nagy a hajuk, hogy csak na. Hidd el ugyis megnő, nem marad kiskopasz.

Megyek pihizni, majd holnap "talizunk".
encike 2
 
 


Csak bekukkantottam, de látom lustik voltatok idáig.
Nálunk szuper idő van. Délelőtt kint voltam az udvaron a kicsikkel, szinte nem is volt kedvem bejönni, annyira sütött a napocska. Remélem marad is ilyen. Már kicsit unom a hideget. Amióta pedig gyerekeim vannak, azóta mégjobban utálom a telet, mert kész őrület elindulni az öltözködés miatt.

Encike!
A 3 fiú nekem is kopaszon született, de a leánykának meg volt haja, és úgy örültem neki, gondoltam, hogy 1 éves korára már milyen helyes kis frizurája lesz. Ha belegondolok, persze, hogy ez nem is fontos, hiszen megnő az a hajacska. És persze így is tündéri. Tényleg! Már akartam is kérdezni tőled, mivel 2 kislányod van, hogy te mikor lyukasztattad ki a lányok fülét? Lövetted, vagy doki szúrta?

Kép
tulipán75
 
 


Marika!
1 honaposan, doki szurta. De nagyon jol türték. Igaz hallottam, mikor sirtak, mivel nem mentem be a rendelőbe. Akkor sirtak, mikor már a fülbevalo tüjét szurta át. Barátnőm lövette a fülét, de már 1 évesen. Minél hamarabb rakatod bele, annál jobb, mert még nem fáj.
Ird meg te mire döntöttél.
encike 2
 
 


Marika egy jó pár évvel ezelőtt láttam egy kislányt, kb. 1 éves volt, haja semmi, egy fehér habos-babos ruhába, és annyira tündéri volt szinte haj nélkül, hogy csak. Kopasz úgy se marad a kiscsaj.
Hugomnak is van egy lánya, elég hamar lett fülbevalója.

Már tényleg jó lenne a jó idő, nehogy most meg hirtelen jöjjön a dög meleg.
timejka
 
 


Képzeljétek el egy másik topicba van 2 kismama. Kicsit szomorú vagyok. Na de ne bánkódjunk.

Mindenki dolgozik? Sehol senki!

Mi van veled Rena?
timejka
 
 


Encike!
Én is szeretném minél előbb kilyukasztetni. A szom.asszonyom kozmetikus, már beígérte, hogy megcsinálja, csak én még nem döntöttem, hogy mit akarok. A dokinőt is megkérdeztem. Ő azt mondta, hogy a 2 és 3 hónapos oltás között vigyem be a tanácsadóba, és akkor megcsinálja. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. :? Annyira sajnálom szegényt.

Na ma nem volt olyan szuper idő. Nálunk minden volt. hó, eső, szél, néha még napocska is. :shock: Bolond ez az időjárás.
További szép napot.

még valami: ti szeretitek a húsvétot? Hogy készültök rá?

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!Vagyok csak eddig nem volt netünk.

Timi!Veled mi újság?Jó annak a két lánynak!Remélem nemsokára mi is kismamik leszünk.Már elég sürün fáj a hasam,ugyhogy éjjel vagy holnap meg is jön. :(

Marika!Nálunk is elég bolond idő van,volt havaseső meg napsütés is.Szeretem a húsvétot főleg amióta nem egy vödör vízzel locsolnak azt valahogy utáltam,legalább 10-szer át kellett öltöznöm.Mi mondjuk nem leszünk itthon sem az első sem a második napján.Vasárnap a párom szüleihez megyünk hétfőn pedig az én anyukámhoz.Főzéssel nem kell bajlódnom mert mindenhonnan úgy jövünk haza mint a málhás szamarak.De azért kókuszgolyót csinálok mert azt mindenki imádja nálunk!Gondolom te több mindennel készülsz.Lesz tojás keresgetés?Szerintem az nagyon jó dolog kiskoromban azt imádtam nagyon!Menüt már kitaláltad?

Ti holnap betartjátok a böjtöt?

Kép
rena85
 
 


Én részben szeretem csak a húsvétot. A gyerekek miatt jó, mert nagyon szeretem őket boldognak látni. Ilyenkor pedig annyira tudnak örülni. A készülődésben is részt vesznek. Tavaly még a nagyfiam is segítkezett tojásokat festeni, lakást dekorálni, és sütni. Idén szerintem a hármaskám fogja felváltani, mert neki tavaly óta ügyesedett a keze, biztosan nem bírja ki, hogy ne fessen ecsettel :shock: (hogy fog minden kinézni?) :wink: :shock: A nagyfiam meg szerintem már csak a sütésben fog segíteni, mert szerintem őt már nem pörgeti a tojásfestés. Ketteske biztosan tevékeny lesz. Hugica segítségére is számítok :lol: Neki az lesz a dolga, hogy jó kislány legyen, és hagyjon minket dolgozni :lol: Ma megyek velük a kultúrházba, mert húsvéti munkadélelőtt lesz a gyerekeknek, és mindenféléket fogunk készíteni. Remélem jó idő lesz, és el tudunk sétálni, mert kocsink sajna jelenleg nincs.

Ja! és azért nem szeretem, mert a locsolkodást kicsit erőltetettnek érzem. Sajna már elvesztette az eredeti jó hangulatát. Persze itt nem a vödör vízre gondolok, hanem arra, hogy már nem elég egy főtt tojást adni a locsolónak......

Más: már készültem rá, hogy priviben küldjek nektek képet magamról, most megkísérelem mindenkinek bemutatni magunkat. Egyelőre csak a csajokat, aztán majd a fiúkról is küldök. Ha véletlenül valaki kimaradna, akkor bocsi, nem szándékosan, szóljon és szívesen küldök neki is. És: Ha és lécci ha tudtok ti is küldjetek magatokról. Nagyon kíváncsi vagyok.

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok Lányok,

Nagyon régen jelentkeztem, most olvastam vissza az utolsó hozzászólásokat. Volt néhány nagyon kemény hetünk, még a gépet sem kapcsoltam be.

Velünk most szerencsére minden ok, bár voltak/vannak nehézségek, de úgy tűnik ezek csak velem vannak. A babával minden rendben. Most vagyok a 18. hétben. Megkaptam az AFP eredményt is, ami jó lett, bár erre nem sokat adok. Jövő héten pedig megyek uh-ra, amikor talán már a neme is kiderülhet. Még gondolkodom, hogy szeretném-e tudni.

Marcsi, nagyon gratulálok a kislányodhoz. Megnéztem a képeket is, amiket Betti feltett. Tündéri aranyos. A féltékenység biztos gyorsan elmúlik, főként, hogy jól kezeled a helyzetet. És a képen azt látom, hogy a fiad nagy szeretettel néz a kis hugira. Tényleg végül mi lett a neve a lányodnak?

Rena, Rád is sokszor gondolok. Remélem mielőbb teljesül az álmod. Szorítok nagyon. Egy barátnőm pontosan ezeken megy át, mint Te. De ő talán rosszabbul viseli, sokszor van érzelmi mélyponton, amiből nehéz kirángatni. Javasoltam neki, hogy csatlakozzon ehhez vagy valamelyik fórumhoz. Mert nagy erőt adhat, ha hasonló problémával küzdő emberekkel beszélgethet. Ráadásul az ő környezetében gyerekdömping van, így talán még nehezebb neki.

Na, mennem kell, ma nincs ovi, így itthon vannak a fiúk is. Még valami ebédet is össze kell dobnom. Ígérem gyakrabban jelentkezem.

Barbi
barbara08
 
 


Sziasztok!

Marika!Remélem megkaptad az üzim!Majd megpróbálok küldeni képet csak előbb még meg kell kérdeznem a férjem,hogy hogyan kell.Bár lehet,hogy csak egyszerűen csatokom az üzenethez.Majd próbálkozom!Remélem el tudtatok menni a kultúrházba és jól éreztétek magatokat!

Barbi!Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!Nekem is sokszor eszembe jutsz!Reméltem,hogy minden rendben van veletek!Örülök,hogy jól vagytok!Aranyos vagy,hogy gondoltál rám!Nyugodtan csatlakozzon a barátnőd,mindenkit szivesen fogadunk!Tényleg jó ha kibeszélheti magából az ember az érzéseit!Én is örülök,hogy ide irogatok ,nagyon megszerettem a lányokat!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok Lányok!
Régen jártam itt, de most olyan hírem van amit most suttogva világá kiabálom!
Márc 6.-án volt a piri, 12-15.-éig a jónáska ma van a 16. napom, a ciklusom 29-30 napos és képzeljétek olyan terhességi tüneteim voltak, csináltam Huncutka féle érzékeny tesztet, és nem azonnal, de kb: 15 perc alatt nagyon halvány ZEBRÁS!!!!!!!
Nagyon-nagyon halvány, de ott van a második csík!!!!! Tehát van mensi után közvetlen lehetőség teherbe esni.
Ti hogyan csináljátok a fotókat? Mert nekem vagy homályos, vagy nem látszik a fotón a halvány második csík.
Olyan boldog vagyok.
Ez a legszebb nyusziajándék.
mina29
 
 


jó reggelt lányok!

Szóval nem így képzeltetek. Gondoltátok, hogy tyúkanyó vagyok? Ez nem meglepő, mert fordítva is igaz. Ha valahol nem ismernek, és elárulom, hogy hány gyerek van, csak hüledeznek :shock: Ennek persze én örülök, legalább visszajelzést kapok, hogy még mindig nő vagyok, nemcsak anyuka :wink:

Mina!
Jelentkezz az újabb eredménnyel!

Barbi!
De jó, hogy jöttél újra :D Jöhetnél gyakrabban. Én már azt hittem, hogy tudod is a baba nemét.Őszintén megmondva én sem akartam sokáig tudni, mert annyira féltem, hogy hogyan viselem majd ha nem sikerült. De neked is biztosan sikerült. Jónáska még nem csalt meg senkit, aki a baba nemére utazott, és betartotta a szabályokat. :D Már várom a jelentkezésedet.

Rena!
A képet csatolni kell az üzenethez, de előtte le kell kicsinyíteni 600X600-asra. A tegnapi nap jól alakult, a gyerekek nagyon jól érezték magukat. A picikém meg végigaludta az egészet a babakocsiban, úgyhogy nagyon okos kislány volt. :D
Nálad jelentkezett már piri? (az a ronda piri :twisted: )

Kép
tulipán75
 
 


Sziasztok!
Üdv a nekem ujaknak!

Én a pirit még mindig várom ezerrel, de sehol.
De jo Mina, hogy neked összejött!!!

Feldiszitettem nyuszisra a lakást, tetszik a lurkoknak.
encike 2
 
 


Sziasztok!

Mina!Gratulálok!Majd írj,hogy mik a fejlemények.

Marika!Kicsinyíteni?Ilyet még nem csináltam,ugyhogy eltart egy darabig mire elküldöm.De valahogy össze fogom hozni ígérem!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!Nagyon okos kislány hagyta a tesókat szórakozni.Piri még nincs de már nemsokára lesz. :(

Timi!Merre jársz?

Kép
rena85
 
 


Csajok már csak holnap jövök!Mindenkinek jó készülődést kívánok! :D

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Teszteltem!
Hajnalban kb 4 körül ki kellett mennem pisilni és akkor nem volt lelkierőm tesztelni, de reggel jutott eszemben, hogy fel kellett volna fognom, hát nem tettem.
A 7 órás pisiből viszont semmi nem látszott.(((
Azóta ellőttem két tesztet és most a délutáninál látok egy lehelletnyi második csíkot, szinte csak annyira mintha árnyék lenne.
Hát nem tudom, tiszta depi vagyok.

mina29
 
 


mina!
Akkor most mi van?
Feltettem a hőm, milyen?
encike 2
 
 


Sziasztiok lányok :!: Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok :!: Üdv:Kriszti

Kép
flacsikriszti
 
 


Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a csipetcsapat nevében is.

Encike!
Szerintem 12-én lehetett pé-d. De akár 10-én is lehetett, ahogy a gép betette. A lényeg, hogy nagy valószínűséggel volt, 10 és 12 között valamikor. Ez már jót jelent. A piridnek 2-4 nap múlva jelentkeznie kell, aztán újra lehet bevetés :D

Mina!
Elhiszem, hogy ideges vagy, és nem tudod, hogy most mi van. Még csak most indult meg a hcg-d, úgyhogy ne várd, hogy mindjárt virítson a második csík. :wink: Ma reggel mi volt?

Kép
tulipán75
 
 


MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTOT!!!!

Kép
Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: