Új privát üzeneted érkezett!

Kokusz!
Úgyis tudod az eredményt? Tényleg? És mi az? :wink: Ha elárulnád a ma reggeli hődet, én is sejteném, asszem.... :wink: Ezt a virágnyelvet ugyanis nem értem... :oops:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Bali!

Gyanítom elhitte végre, amit mondtam neki, hogy babás. Mert akkor nem ilyen :) :) :) szmájlikat rakott volna, hanem ilyet :cry: :cry: :cry: .

Kokusz!

Ennél azért lehetnél kevésbé rejtélyes csaj is!

tjuca
 
 


Jajj bocsi lányok ... izgatom itt a kedélyeket.

Szerintem nincs baba, a mai hőm megint csak 36,7 volt. Nem vagyok elkenődve, hálistennek.
kokusz
 
 

 
 

Kókuszka, azért én még reménykedek helyetted, jó?!;-) Egyébként nekem mindig volt peteérésem és rendes mensim, is csak a stimulálások kavartak be...de hagyjuk, ha úgy érzed jó kezekben vagy akkor nem szóltam!;-)
Vendég
 


Házitücsök

Igazándiból nem tudom ... a férjemmel beszélgettem erről tegnap, azt mondta hogy oda megyünk ahová én akarom. Nekem is volt néha fura érzésem a F. intézetben, de még igazából nagyon negatív élményem nem volt velük. És jelen pillanatban azt semt udom hogy mikor akarom folytatni az inszemeket. :roll:
kokusz
 
 


Tücsök!

Ugye a legutolsó bejegyzés utolsó passzusa csak egy fanyar vicc??? :shock: Ha nem, hááát :cry: :cry: :cry:

tjuca
 
 


Kokusz!

Ha nem lennél babás már megjött volna szerintem!!!
Kiváncsian várom a holnapi teszted!!!

Angyal!
Ma hogy vagy?


Bennem is vannak kételyek a Forgáccsal kapcsolatban,de azt inkább nem írom ide ki... :?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa

Hát ja de azért volt ott az aktuális mensi idején egy kis vérezgetés, barnázgatás. Szóval nemtom. De a hőm meg feljebb kellene legyen ha van ott benn valaki ....

Hmmm Nocsak Forgács ügyben kételyek? Priviben nem írod le?
kokusz
 
 


Angel! Irgum-burgum, nem feladni!!!!
3-at kaptál vissza? Mikor mész vv-re?

Kokusz! Nem értem mi lehet ez, ami veled történik. :(
Forgács bácsit tényleg nem érdekli sem a teszt sem a vv eredmény (nem is csinálnak hcg vv-t). Csak ha már uh-n látja a gyereket azt nyilvánítja terhességnek. Én mondjuk nem mondok róla semmi rosszat, mert nekem elsőre csinált 3 petesejtből két gyereket, de tény, hogy ott nem vizsgálják halálra az embert. Nyomatják az inszemet meg a lombikot és kész. Viszont van az a másik hely, ahol nagyon alaposan kivizsgálják és helyre teszik az embert hormonilag. Nem tom mi a neve, de valami Tűű dokit istenít mindenki ezen a téren.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla

A Tűű doki a Mensmentisben van, PCOS-el foglalkoznak. De ők nem csinálnak semmilyen meddőségi kezelést.

Most komolyan mondom mindjárt felhívom a Kaálit és kérek időpontot :)
Nekem egy dolog nem szimpi a F. intézetben, mégpedig az, hogy a pl a férjemet (meg őgy általában az apukajelölteket) azért annyira nem vizsgálták meg. Annyi hogy megszámolták a kiskatonákat meg megnézték a mozgékonyságot és kész ... de tenyésztés vagy valami ilyesmi az meg sehol, holott egy kis gyulladás szerintem igenis befolyásolhatja az ondó minőségét.

Na mindegy nemtom mivan és azt se hogy mit csináljak :roll:
kokusz
 
 


Annyira nem komoly dolog talán! :?
NEKEM hiányzik a beültetés utáni UH!Nagyon nehezen,és az én érzésemre hagyatkozva csinálták a beültetést!Sokkal nyugodtabb lettem volna ha látom hogy tényleg sikerült betalálni!Ez az egy bajom van... :oops:

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Mért? UH-n látszik egy 4 sejtes embrió?
Nekem azt csinálták, hogy a katétert nézték meg mikroszkóp alatt és mivel nem maradt benne, feltételezték, hogy bennem van. Végülis logikus.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Úgy tudom hogy kicsi levegő buborékkal teszik be és úgy látszik UH-on!Legalábbis a Kaáliban valahogy így csinálják...

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Bocsánat,hogy én is idetolakodok..
De Kókuszt még a pco topikról ismerem és olvastam a történéseket..(nagyon drukkolok)
Az én kaális orvosom nagyon rendes,inkább többször mint egyszer sem nézett (bár az alapos kivizsgálás egy lombik vagy inszem előtt nem erősségük,ezt a betegnek kell leszervezni..)
Kokusz egy vérvétel hcg és progi alap lett volna a dokid részéről! :evil: (nem akarod vkivel megnézetni?)
A MensMentisben van nőgyógyász is Arnold doki!! Ha nem feltétlen szükséges az inszem, sztem megpróbálhatnátok...

Minden jót!
Vendég
 


Hú csajok!

Én soha nem jártam meddőségi intézetben, és remélem nem is fogok, de azért hajmeresztő, amit itt olvasok. Nos csak arr reagálok, ami engem érint(ene).

Ha a tanárurat nem érdekli, hogy volt-e egyáltalán eredménye a produkciójának jókor volt-e az inszem, megtapadt-e a baba stb. akkor pl. egy habituális vetélőnek ebben az intézetben eleve esélye nincs. Ez azért elgondolkodtató. Az meg, hogy alapvető vizsgálatokat kihagynak, az meg megint csak elgondolkodtató. A sógornőmnek vannak most meddőségi gondjai, és gondolkodnak, hogy hová menjenek. Ezerszer meg kell gondolják. Ugye nem gondolkodok rosszul, ha azt feltételezem, hogy egy PCOs nőnek a túlstimulálás éppen a legrosszabb. Nos ha nem vizsgálják meg, elkezdik stimulálni, növeszt hatszázezer pici cisztát, gyerek nem lesz, csak súlyosbodott a problémája. Igazam van? Most ez elszomorított, mert azt hittem, ezek a helyek profik, és itt már tényleg nem futószalag van, hanem egyénre szabott "hibakeresés". :-(

És magán a kijelentésen borzadtam el, "Forgács bácsit tényleg nem érdekli sem a teszt sem a vv eredmény (nem is csinálnak hcg vv-t)". így akkor honnan tudja, hogy mit kell másképp csinálni? Arról az etikai dologról már nem is beszélve, hogy akkor mikortól is jön létre a terhesség?

Ne haragudjatok, de kicsit felbosszantottam magam. Megyünk mocizni, majd lehűlök. 8)

tjuca
 
 


Mért? Ha volt egy + teszt vagy egy minimálisan kimutatható HCG szint, mit kell másképp csinálni? Ők mindent megtesznek beültiig, aztán alapból mindenkinek felírnak progipótlást, de a többit a természet dönti el. Angellel pont ezt dumáltuk, hogy nála is az a bosszantó, hogy abban a fázisban már nem lehet mit tenni mesterséges úton! (Bocs, orvos nem vagyok, úgyhogy lehet, hogy rosszak a feltételezéseim, de én így gondolom.)

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Tjuca, sajnos nem vicc, annyira nem, hogy a lányok a pcos topicban javasolták, hogy kérjem ki a műtéti jegyzőkönyvet! :cry:

Nyah, megpróbálom összeszedni a Forgácos neg. tapasztalataimat mert rájöttem, hogy a blogomban több helyen is írok róla, így elég nehéz kívülállónak megtalálni (még1x hozzáteszem sokáig nem láttam okát a váltásnak, lassan érlelődött bennem, most a Kaáliba fogunk járni Sajgó dokihoz) szóval:

- volt egyszer a 4-ik lombikom előtt egy halvány pozitív tesztem, nagyon halvány de Sipos doki is látta! A mensim megjött ugyan egy kis késéssel de nagyon gyér volt, felhívtam a dokit, kértem hcg vérvételt azt mondták ők nem tudnak menjek a kórházba! Bementem ott azt mondták csak vizeletből csinálnak tesztet én leadtam és telefonáltam azt mondták negatív, később a papíromon láttam, hogy ez egy 100-as! érzékenységű teszt volt szóval ennél még a gyógyszertári is érzékenyebb lett volna, de én akkor már direkt nem akartam otthon tesztelni, a hivatalos erdményt elfogadtam, de egyre több terhes tünetem volt, mindegy végül is megjött, ezért azt mondta a doki, hogy szedjem a fogigátlót a köv. lombik miatt, 2 hete szedtem már a bogyót amikor iszonyatosan begörcsöltem és barnáztam ekkor bementünk UH-ra, láttak valamit a méhemben, de azt mondták tuti nem baba, ha az is volt akkor elment...még ekkor sem csináltak a kérésem ellenére vérvételt, csak egy pisi tesztet amint írtam az halványan jelzett, aztán párnap múlva megjött...

- mindig kérdeztem, hogy normális-e hogy mensi előtt akár 1 hétig is barnázok, azt mondta nem baj majd a progi segít, hát nem segített (a barnázás nem is a progi hiány miat van)!

- ha nem stimuláltak volt normális peteérésem, ha igen akkor minden felborult, kérdeztem az okát, de semmi válasz csak a hormon adagok emelése (48 kg vagyok és az utsó stimunál már napi 6 gonal F-et kaptam meg mellé még nem tom már miket!)

-a pcos-ra teljesen magamtól jöttem rá és az IR-t is magam vizsgáltattam ki ami meglehetősen rossz eredményt hozott...ahhoz képest, hogy F-ék szerint velem is és a párommal is teljesen rendben van minden!

- nekem nagyon hiányzott a vérvétel a beülti utáni 2 héttel, mert többször volt olyan, hogy látni véltem a 2-ik csíkot a teszten aztán megjött, ha másért nem jó lett volna tudni, hogy egyáltalán beindult-e valami...biztos van még más is, de nem szeretném eluralni a topicot!;-)
Vendég
 


7kincs

Szia :) Köszi a drukkokat. Gondolkodom már mondenen de nem tudom mi tévő legyek. Pcos ügyben tudom hogy a MensMentisben profik. DE: másfél évnyi metformin után igazából nem nagyon akaródzik összejönni a baba, és ha jól tudom az ottani dokik is azt javasolják egy bizonyos idő után, hogy inszem vagy legalábbis stimu. Nem tudom, de azért köszi az infót.

Juca

Hmm jól látod a dolgokat, nagyon érdemes végignézni hová is megy az ember ha ilyen gondja van.

Házitücsök

Köszike :)
kokusz
 
 


A vérvétel sztem fontos.
Nekem már inszem utáni 10.napon kiváncsi volt a doki,hogy mi történik benn!
Ha vmi elindult megnézik 1-2-nap után ismét, ha megnyugtató az emelkedés, akkor uh-ra várakozik a kismami...ha nem csökken de nem is nő próbálkoznak egy kis hcg szurival segíteni a terhességen...a progit is lehet pótolni szurival is ...szóval van lehetőség csak figyelni kell a leendő kismamira! Az is igaz,hogy nem rajtuk múlik minden..
Kivizsgálásra lelkiismeretes dokit vagy intézetet kell keresni aztán ha az eredmény meddőségi intézetért kiált akkor érdemes csak ebben az irányban lépni..
Vendég
 


Kamilla!

Mondjuk, ha immunprobléma van, leiden mutáció, vagy IR, genetikai eltérés, akkor adhat ő akármennyi progit. Ha viszont nem tudja azt, hogy egyáltalán elindult-e valami, vagy helyből nem (inszemnél), akkor ez üresbe lövöldözés is lehet.

Én sem vagyok orvos, lehet rosszul gondolom. :twisted:

Tücsök!

Mi van akkor most ilyenkor??? Ez nagyon szomorú. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tjuca
 
 


Szió :)
Nekem is 1.5évmet és inszem kellett :wink:
Eldugulok!
Sok sikert!!És jó döntést!
(ja a kaáliban azt hiszem Krizsa aki pco guru)
Vendég
 


na jóvan csajok, nekem most el kell mennem délután jövök vissza addig írjatok sokat :)
kokusz
 
 


Juca, nem tudom...próbálok abba kapaszkodni, hogy halvány emlékeim szerint a doki bejött az ébredésem után és azt mondta: minden rendben van, a vezetékek is átjárhatóak aztán ment tovább...sajnos a férjem nem volt akkor ott, de neki is rémlik mintha ezt meséltem volna neki, azzal a megjegyzéssel, hogy miért nem arról beszélt, hogy pontosan hogy volt a műtét, mit látott a cisztával mi van, mivel hsg-m volt már így azt eddig is tudtam, hogy átjárható vagyok (vagy csak múlt időben beszéljek? :? ) Sajnos munkaidőben nem tudok elmenni a kórháza, ezért meg most nem szívesen hiányoznék a melóhelyemről, hiszen nem rég jöttem vissza tp-ről! Szóval próbálok abba hinni, hogy nem lettem sterilizálva, ha mégis elkötötték a vezetékeket akkor végül is a szeptemberi lombiknál, nem igazán "számítanak" a vezetékek...na, ez most úgy hangzott mintha nem lennék lelkibeteg ettől az egésztől, de próbálok lepattani a témáról, különben begolyózok!

Kincs! :-) Anno mikor bejelentkeztem a Kaáliba akkor Krizsa nem fogadhatot új beteget, de tapasztalatom szerint Sajgó doki is otthon van az IR és PCOS témában!;-)
Vendég
 


Sziasztok! hű mennyien lettünk "szánik" :wink:

Bocsánat, most csak belekaptam a témába, nem olvastam mindent alaposan vissza :oops:

Kamilla,
asszem te kérdezted: nem az embrió látszik a beülti utáni UH-on, hanem két buborék, és azok között vannak a picik! Azért azt jó látni! Nem azért, mert egyébként nem hiszem el, hogy bent vannak, hanem csak úúúgy! :) A katéterben is a buborékokat nézik, hogyha nincs ott, akkor jó, akkor az embrikék is bent vannak!

Vérvétel 25-én! Húsvét előtt még nem, ünnepek alatt meg nem, mert a dokival mindenképp beszélni akarok, bármi is az eredmény!


A Forgáccsal kapcsolatban azt mindig furcsálltam, hogy nincs vérvétel... azért az nagyon nem mindegy, mennyi az a hcg...

Kókusz,
:?
A váltást én nem akartam írni, de erősen megfontolandó...A Kaálit szívből ajánlom, PCOS-Mágus Krizsa doktorbácsit is (én is hozzá járok - igaz PCOS nélkül), csak ő jelenleg sajnos nem fogadhat új beteget, tudomásom szerint, de egy próbát megér! És az intézet többi dokija is jó, ex-száni társaink csillagszemű dokija pl! :wink:
angel37
 
 


Jesszus!

Kaáli kontra Forgács, na, ki lesz a győztes? :lol:

Egyébként a Dévai Intézetet senki nem említi? Vki abban hisz, és szerinte az a tuti. Sokan mennek pl. a Kaáliból át a Dévaiba.
Na ezt tegyétek zsebre!

Hála az égnek nekem sem kellett végül meddőségibe járnom, és ezt a kavalkádot és maceramizériát látva rettentően örülök (persze nem csak ezért).

Amúgy csak drukkolni jöttem továbbra is Angelnek és Kókuszkának, remélem, nem hiába! Előre a zebrákért!+++++++++ Kép
athiz
 
 


Athiz! :lol:
Én továbbra is megértem azt is aki szerint Forginál nincs jobb, én csak leírtam az én tapasztalatomat, szóval részemről ez nem arról szólt, hogy ki a jobb, mert ez nagyon szubjektív dolog! ;-)
Vendég
 


Így is van, kinek a pap, kinek a papné, nekem meg a fia... :twisted:
athiz
 
 


A dolog nem győzelemre megy :wink: , tényleg kinek mi válik be, és tul.képp a forgácsról nekem is csak másodkézből való infóim vannak. Bár bizonyos "alapabb" vizsgálatok el nem végzése azért nem annyira szubjektív... De ott is készültek már gyerekek, sőt ikrek is! Nemde, kedves ex-száni Kamilla? :wink:

A Dévaiba a topicról nem jár senki, ezért nem említjük. :wink: Én oda se mennék, de ezt is csak másodkézből való infók alapján! Akinek ott készült a gyereke, Déviszre fog esküdni!

Ja, és hamár itt tartunk, nem mennék a BMC-be sem, és egyik kórházi meddőségibe sem! Pedig azokban is készülnek babák!

Athiz,
köszi! :)
Tényleg örülhet, akinek ezt az utat nem kell végigjárni... :oops:
angel37
 
 


Na elnézve az előző hsz-em, még jó, hogy van a Kaáli! :lol: Ha nem létezne, vajon hova járnék :?: :?: :wink:
angel37
 
 


Angel, a fellegekbe, igaz, kisangyal? :wink: :lol: Kép
athiz
 
 


Na micsoda élet van a topikon :)

Csajok nncs baba, pisiltem egy tesztet csont negatív ... :) úgyhogy hajrá ez a ciklus ... érzem hogy most sikerülni fog, mert sikerülnie kell. Ja urammal beszéltem, bejelentkezek a Kaáliba. :)
kokusz
 
 


Kókusz, akkor hajrááá e ciklus, de pé után nyomasd azt az utrot, hátha... :wink:
athiz
 
 


Na mán be is jelentkeztem :) Április 18. épp a névnapom ... Szmatona doktorhoz. hmm majd meglátjuk
kokusz
 
 


Sajnálom a nega teszthez és hajrá az új dokihoz!

Én pedig eltűnök, és maradok rídonli, hiszen, én nem vagyok száni, max. pancser. 8)

tjuca
 
 


Juca

Ugyanmá mér lennél pancser? Szerintem volt baba, csak amikor véreztem akkor elment.
kokusz
 
 


Jaj nem Rád értettem. :lol:

Én nem vagyok száni, nem kellett annyit küzdenem, viszont négy terhességből (ami már bizonyított, mert + tesztet annyit pisilek, amennyit csak akarok) "csak" 1,5 gyerekem van. Ez egy más kategória, talán könnyebb, de mindenképpen más. :D Én a szánikhoz csak okoskodni, meg drukkolni járok, mert van ismiszáni, kedvelt száni, öreg motoros száni, és frissen belopta magát a szívembe száni, és akkor még ki ne felejtsem az agromókus szánikat!

tjuca
 
 


Kókusz!
Sajnálom, hogy végülis nincs baba! :cry: De annak örülök, hogy bejelentkeztél a Kaáliba! :lol: Hajrá következő hónap.

Én a többi intézetet nem ismerem, mert Tapolcára járok. :lol: Csak Forgácsékhoz tettem egy kis kitérőt.

KépKép
zsófikukac
 
 


Kókuszkám,
3-mal ezelőtti hsz-edre sorrendben: :( és :D és :D

Addigis sok sikert, max lemondod Szmati időpontját! :wink:

Eddig nem tudtam a neved, de már tudooom, bibííí! :lol:

Juca,
mi az a rídonli? :oops:
Nyugodtan gyere ám, ha hozzászólni támad kedved! :wink:
angel37
 
 


Angel

:) annak örülök, hogy nem vagyok letörve, sőőőőőőőőőőőt és köszi, hátha le kell majd mondani az időpontot. Te nem tudsz valami infót erről a dokiról? Na látod te már tudod a nevemet :lol:

Csajok Monyókával mi van?
kokusz
 
 


Sziasztok!

Kokusz

Hajrá Káli :wink:...Azért én is sajnálom :(....
És szeretm,amikor pozitív vagy :wink:!

Angel

rídonli= read only--> csak olvasó :D... bocs :oops:
Én benned is bízom :roll:

Monyóval vajon mi újság? :roll:

anyapoc
 
 


Sziasztok! :lol:
Látom ma sem unatkoztatok! :wink:
Kókusz sajnálom hogy nega, de csak egyesnesen előre! :lol:
Remélem Te sem bánod majd meg a váltást! :wink:

Angel drukk továbbra is! Nagyon! :P

Monyokánk? :shock:

Kép
katica_75
 
 


Anyapoc

Hát igazából azért nem vagyok elkenődve mert éreztem hogy volt ott valami, tényleg ... úgyhogy legalább tudom hogy képes vagyok rá :) és ez végülis jó. Lehet kell kis rásegítés de sikerülnie kell. Most hőmérőzök minden nap és pé-től nyomatom a progit az tuti.

Nem tudom Monyó merre van .... :?:
kokusz
 
 


Katica

Hát én is remélem nem bánom meg ... :) Te figyi a Forgácséktól te kikérted a laboreredményeket is?
kokusz
 
 


Látom lányok egyre jár az eszünk! :lol: :lol: :lol: :
Monyó hol vagy?

Kép
katica_75
 
 


Kókusz
nem mert már több mint 1évesek voltak a laboreredmények,így úgyis újat kellett volna csináltatni.Az inszemekről kaptunk papírt azokat vittem.ill. mindegyikre ráírtam hogy mivel stimuztak és hány tüsző érett be, milyen vastag volt az mnyh. hányadik napra....szóval ahogy tudtam összefoglaltam az addíg történteket.Aztán kellett 3. napi friss hormon és januárban megnézett egy spontán hónapot uh.-al.

Kép
katica_75
 
 


Katica

Köszi, igaz nekem is elég régi az a laborom akkor azzal nem vergődök, az inszemről meg megvannak a papírok.
kokusz
 
 


Kókuszka, sajnálom a nega tesztet, viszont jól "rádumáltunk" a Kaálira, ezen nagyon jót mosolyogtam! :lol: Én sem kértem ki a papírjaimat a Forgácsból...
Vendég
 


Házitücsök

Jaja sikerült rádumálni :) de tudod azért úgy érzem ehhez az is kellett hogy bennem is legyen egy kicsi ellenérzés a forgácsos dolgokkal szemben. De azt hiszem jól döntöttem :)
Figyi te most egyébként hol tartasz babaügyben?
kokusz
 
 


Monyo miatt kezdek aggódni .... :?
kokusz
 
 


sziasztok.

itt vagyok jol esik hogy hianyoltok.

ha rovid akarok lenni akkor azt mondom nem sikerult.

viszont, hetfon teszteltem egy hiperhalvanyat,szinte alig latszott de ott volt a csik,kedden megismeteltem ugyanolyan halvany alig latszott de lattam,elszaladtam a patikaba vettem masfajta tesztet,ugyanabbol a pisibol=ugyanolyan kis halvanyka.
Ma reggeli tesztemen szinte csak latni szeretnem azt a csikot.
tehat a lenyeg hogy a stimu nem nagyon segitett rajtam.Most meg megcsinalom a stimukat amenyit lehet,csak azert hogy nyugodt legyek hogy mindent megtettem amire lehetosegem van.
hat ennyi.

kokusz nagyon nagyon sajnalom,anyira biztam benne hogy sikerul.

angel mennek a drukkok,sieulni fog,sikerulnie kell!!!!

Kép
monyo83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?