Persze ilyenkor az ember már minnél hamarabb indulna is. De lehet még, hogy nem kell mennie mert kész lesznek a munkával.
Egy biztos csütin már mentek is.
Remélem jó idő lesz. Most egyenlőre nem mond valami fényeset mert esőt mond. De addig még változhat. nem mindig jön be nekik úgyse.
Balatonon nagy a húsvéti locsolkodás?
hát lehet..de azzal is kell számolni,hogyha a kollegája feleségénél beindul a szülés,akkor eleve egy nappal csúszik a program,mert apás szülés lesz!tegnap beszéltem mónival (22-re van kiirva)mondam neki hogy szerda-csütörtökig ne szüljön
van nagy locsi húsvétkor,bár mi mindig elbújúnk a locsolkodók elöl anyuval
csak a családtagok locsolhatnak,más nem
remélem jó idö lesz,vasárnap lesz ati szülinapja,és szeretnénk bográcsozni
Nóri: Atinak Boldog szülinapot:) Gondolom a 18dik??:)
Hú de jó neki akkor mindjárt szül. Ez a vége a legizgibb:) De gondolom a baba akkormár tudja, hogyti mennétek a Balcsira és vár csütörtökig:)
Na megyek kiviszema punimat sétálni. már menne ki. Ki tudja később milyen idő lesz.
Nitát hivtam volna játszóra de még nem jelentkezett be. Igy megyünk egyedül a lánykámmal.
Én amgy sem engdem sosem, hogy ahajamra öntsék a büzőlgő kölnijüket.
A Tominak a parfümömet szoktam odaadni. És a nyakamra kérem.
Tavaly a tomi vett 40ft ért locsoló kölnit direkt a Hugának. olyan büdős volt, hoyg majdnem kijött a kaja is belőlem. Jól meg is locsolta:)
na idén még ezt se kapják:)
na a holnapi indulág ugy tünik ugrott valószinü péntek reggel megyünk,ati kollegája tegnap nem akart sokáig melózni,3kor hazajöttek
mondjuk igy a bevásárlást megtudtuk ejteni
Nóri: Hogy hogy nem akart tovább dolgozni? lehet féltette a kismamát nem?
Mi is voltunk tegnap az Auchanba a fodrász után. Alig vettünk valamit de egy vagyont fizettünk ki.
Nyuszikért mentünk meg vettünk sonkát.
Szabina is kapott egy kis meglepit a nyuszira. majd eldugjuk a kertben.
Ha már nincs itthon húsvéti diszitésmeg ilyenek a költözés miatt legalább ezt a hagyományt hagyjuk meg, hoyg a kertben eldugjuk a nyuszi ajándékait.
mi atinak vettünk farmert,meg cipöt,húsvérta,meg a szülinapra
a savoyába,camponába voltunk!
nálunk is szokás a kertbe elrejtösdi
hát jó lenne csüti este menni,de nem tudni mikor ér haza ati!
lekéne szaladnom a húsboltba,de az nem lenne könnyü,gyerekkel a karomon
a babakocsit meg nem éri meg ilyen rövid távért kirángatni a banya tárolójából
a tároló ugyanannyira van kb mint a húsbolt
Megértem persze. Még jó, hogy a Banya ilyenkor tud menni. Mi is a hentesnél akartunk sonkát venni de a Tomi mondta , hogy amilyenhúsvétunk lesz most a sok dobozon vegyük megott. Nem is vettünk nagy darabot. Ilyenkor mi már javában készülúdni szoktunk . Lakás ragyogni szokott ez szent dolog nálam és a diszités is megvan már. Na idén megse fogjuk érezni, hoyg húsvét van. Sőt valahogy nem is készültem rá agyban azért is mondtam a Tominak tegnap a fodrász után, hogy a rokon gyerekeknek nem vettünk semmit nyuszira. És a legjobb, hogy 4gyereknek vettünk ajit erre eszembe jut hát van nekem egy lányom is.
Most valahogy minden gondolatunk a ház körül és a költözéssel foglalkozik.
na ez van . Lesz ez még másképpen is:)
Nem vagy szemét csak a helyzettel élsz is. Szóval ha kell menjen csak a banya:) Igy láthatod is mert gondolom azért hiányzik
Főzz neki egy kávét és beszélgessetek a hentes után.
Hú nagyon ügyes vagy a húst mégcsak most vettem meg és máris kész lesz:)
Atikát ne öltöztesd fel tisztára mint az a após:)
Én ma krumplis tésztát csinálok. Igy nem kell a henteshez mennem:)
dinka
a krumplis téttát is szeretjük
ma úgy fözök,hogy holnapra is legyen,aztán már balcsin fözöcskézünk legközelebb
remélem....(hacsak ma,vagy holnap nem lesz szülés )
Szülés nem lesz mert megebszélted az anyukával nem? Nyugi majd pénteken:)
Én már kaja szempontból nem tudok néha mit kitalálni.
Tegnap tarhonyás hús volt ezért ma tészta lesz.
Te mit főzől?
Most néztem az időjárást. Még havazást is mondott. Szombatra esőt. Remélem azért húsvétra kicsit jobb idő lesz.
Azt hiszem Tesómmal el kell beszélgessek:))
Hát miért nem hozzál már a meleget???
Na azt hiszem ma nem is köszöntöm fel:)