Új privát üzeneted érkezett!

Bea!

Nincs baj. :) Egyben vagyok.
Csak írtó kellemetlen volt,hogy utána a legváratlanabb pillanatokban állt belém a görcs.Meg utána való napokon is még fájdogált..
Maga a vizsgálat nem fájt,csak később....

Nah.mikor Hannát szültem én is feljajdultam mikor egyik doki kézzel tágított.Nem szólt előre mit csinál.Kicsit váratlanul ért..,és tán az egész szülésben az volt a legrosszabb.Viszont utána nagyon begyorsultak az események.

Köszi az infókat.Valami derengett a véreredményről...,csak már olyan rég volt tanácsadás.

Huh Bea!Neked mindjárt finish...
Akkor tényleg be kell feküdnöd?Mikortól is?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Köszönöm mindenkinek a reakciókat a kérdéseimre.:)
Hasznos volt.:)

Bea!Szilcsi!Toncsi!Privi ment.
Remélem nem hagytam ki senkit..
Üdv.:

Edit

szilde
Szeged

Anett!
Szavaztam Málnusra.:)
E.

szilde
Szeged

Anett! Én is szavaztam. De elég bosszantóan csinálták meg, hogy a kódot 3x kellett beirnom mire rájöttem náluk kisbetüvel nem fogadja el (érdekes másutt ez sosem gond) és utána még egy kódot kér, szóval fene öket. Remélem nyertek ezek után!

Gira! Orsi is most sokat hizott, alig birom felemelni, megmértem már 14,5kg! :lol: :lol: Igaz még mindig nagyon vékony :D

Na ma felbosszantottak, tegnap ment elöször oviba, 2 hétig itthon volt, küldhettek volna de hadd erösödjön nem volt annyira beteg. Erre ma kiakadtak de rendesen hogyan gondolom hogy jövö héten ö menne oviba, miért nem érünk rá?? Csak. Na nem mondanám hogy engem nagyon kedvelnek ott, de én sem szeretem az ovonénijét. De ha minden igaz Orsi azt mesélte másik lesz :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!
csak életjel! Minden oké, csak nem érek rá, bocsika :oops:

Off leszek! :oops:

Eladnám a hőn szeretett babakocsinkat! Áttérünk a sportkocsira és rendes gyerekülésre az autóba...
Nania kerekes hordozó a neve. Kis autóval rendelkezőknek a legideálisabb! Nagyon pici a helyigénye és a hordozó maga a babakocsi is. Külön van hozzá a kerék rész ami kicsire összecsukva még a mi 3 ajtós kis autónk csomagtartójába is kényelmesen elfér.
A horodóhoz tartozik egy adapter, amit be kell kötni az autóba és így magát a hordozót (a gyerekkel) csak egy kattintással be kell helyezni a hordozóba és nem kell állandóan kötözgetni az autó saját biztonsági övével. (csomó időt megspórolok, főleg ha megyek a csajokért, autóba be, ovinál autóból ki, majd be, majd bölcsinél újra ki, majd be ááááá Ez így szuperkényelmes....... :D )

Van hozzá újszülött szűkítő, esővédő, és egy etetőszék funkció is, amihez egy külön lábazat tartozik, és egy etető tálca amit szintén ugyanerre a hordozóra kell felhelyezni! Szal hordozó, autósülés, babakocsi és etetőszék egyben :D Én imádom, és a szivem szakad meg érte, de sajnos nincs helyünk tárolgatni...
Képek:
Bébjárgányként:
Kép
Az adapter:
Kép
Adapterbe betéve a hordozó+gyerek :lol:
Kép
Külön a kerék része:
Kép
Összecsukva:
Kép
A csomagtartóba téve (mondom nekünk 3 ajtós pici autónk van -még egy rövid ideig :lol: )
Kép

Szal ha valakit érdekel lökjön privit, házhozszállítom (őőőő 20 km-en belül :lol: ) Hja az etetőszék részéről nincs fotóm mert lent tárolódik a tárolóba, de ha kell csinálok és küldök!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Karmen!

Hogyhogy kérdőre vonnak??? :o Ezt nem értem, nincs hivatalos munkarendjük? Vagy potyaszabadságra vágytak? A többi gyerek nem megy?
Vendég

Köszönjük szépen a szavazatokat mégegyszer!

Kármen!Tényleg ritka hülyén van megoldva! :evil: Én is bízom benne, hogy nyerünk,de ahhoz kb 80 - 100 szavazat kell még! :lol:
20140113113746

Enikő!
Érdekelne a babakocsi.Részletekről küldesz privit?

Edit

szilde
Szeged

Szilde prájvit meszidzs ment :D

ceniko
Szeged

Bea! Olyn szinten volt belegabalyodva és olyan szorosan volt a kis testén, hogy nagyon valószínű, hogy általam mélyen utált B. doktorúrnak (aki a 36 hees uh-t csinálta), nem bunkózni kellett volna velem, hanem látni hogy mi a szitu!! Mindegy már persze, csak valószínűleg ha tudom, hogy tuti császár, akkor nem kellett volna sok-sok idő a feldolgozásához.

Zsuzsu! Naná, úgy kopogott hogy ihajj. :lol:

Karmen! A jó k-va anyjukat nekik. :twisted: :twisted: :evil:

Lindikém alszik a bölcsiben. :) Ma nem mentem be altatásra, csak kinről kukkoltam. Miután degeszre ette magát (repetázott is), dadusnéninek szót fogadva minden zokszó nélkül fogta a kis egerét és ment aludni kiságyba. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Kép Kép

Kép
bibi226

Melinda,nagyon ügyi Lindi!!!!
nagyon örülök neki!!!
Gyorsan beszokott??? :)

Exi,köszi!!! :)

Edit,na akézzel való tágítás........... :evil:
A ami napig ,ha eszembe jut...
Én még olyan fájdalmat soha nem éreztem!!!!!!!

Kép
bibi226

Bibi! Múlt hét hétfőn mentünk először. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nagyon ügyi!!!
Volt sok sírás???

Én attól félek a legjobban,hogy otthagyon,és nagyon fog sírní!!! :cry:

Kép
bibi226

Egy csepp sírás nem volt. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

szilcsi, Melinda
megnyugtatókat írtatok a Virág dokinőről. köszi
nincs képem a picimről, azaz fejben őrzöm az összes uh-t :wink:
kislány lesz és Hédi-(Bébi) vagy Édi-Bébi (tudom ,hogy többen írtátok, hogy utáljátok a gügyögést :lol: 8) )
kész a muffinom, megyek pakolni aztán meg kismama torna. csak a fejem ne fájna :(
toncsi

toncsi80

Melinda! Lindi nagyon ügyes!!

Bibi! Én is arra készültem Orsi mennyit fog sirni, mert ö még nagyiknál volt soha nélkülem korábban, aztán szerencsére csepp sirás sem volt. Igaz egész nap azt mondogatta a gondozoknak hogy "anya mindig visszajön értem'. :) Remélem neked is csak felesleges félsz lesz! De megvallom én akkor is majdnem sirtam ha tudtam ö jol van ott.

Gira! Szerintem ahogy mondod, nem akarnak dolgozni. A csoportban nem jelezte más hogy vinné a gyerekét. Lehet tudták itt nem való. De nem volt elég a 2 hét itthon neki? Semmit nem tudtam tanulni és pihenni sem, tök hulla vagyok, mert a betegség miatt még éjjel is gyakran keltek. Jobb lett volna ha akkor küldöm és szünetben nem? Munkanap és kész. Szerintem az szemétség hogy eleve meg merik kérdezni miért akarom vinni. Miért kellene nekem magyarázkodni? (érdekes a másik csoport akikkel ügyeletben lenni szokott nagyon kedves vele, velem).

Anett! Egy ember csak 1x szavazhat?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Manuális vizsgálat: nekem is volt sokszor, a szüléshez közeledve fájdalmas is, és én is vinnyogtam. Volt kézzel tágítás is, na az borzasztó :cry: :evil: , ha lenne 3., nem hagynám semmiképpen!!!!!!!

Gira, köszi. Oh. 26%. Visszamenés: én se mentem volna vissza, viszont egy másik dokihoz azonnal, hogy mit mond ugyanerre. :roll:

Marcsi is 14,5 kg. Múltkor dokinéni azt mondta rá, hogy vaskos. :shock: Pedig nem, nem gebe, de nem vaskos szerintem. Erre azt mondta, van, aki ennyivel megy suliba… :shock:

jégvirág: ez van, ilyen világba születnek szegénykék. :cry:

Tudja valaki, hogy logopédushoz mikortól érdemes vinni a gyereket? Marcsi pösze :( , a sz, z, c, dz hangot kinyújtott nyelvvel ejti. Van más is, amit nem ejt tisztán, de az nem izgat, mert másik helyes hangot ejt helyette, r és sokszor l helyett j, gy helyett d, ty helyett t, egy ideig h helyett is j volt, de azt már ejti szépen.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra: Úgy tudom 5-6 éves korig, de inkább 6 van idő, addig kell hogy kialakuljon hogy pösze vagy sem. Még bőven időben vagytok. 2 évesen és 7 hósan egy csomó gyerek még nem is beszél vagy totál érthetetlenül. De ha aggaszt, kérdezd meg a védőnőt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kármen!Csak 1 x!
20140113113746

Bea!

Németországban már korábban nyilvánosságra hoztak hasonló adatokat, és ott az volt a konklúzió, hogy akkor inkább tápszer :evil: Talán a tápszergyártók keze van a dologban? :roll:
Vendég

Melinda!
Elküldenéd priviben, hogy ki az az "általam mélyen utált B. doktorúr"?

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek! Elküldtem. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Nekem is légyszi.
E.

szilde
Szeged

Nóri: 5 éves kora előtt nem foglalkoznak a beszédhibával a logopédusok! Addig még változhat sokat a helyzet! Mutasd meg neki te többször hova tegye a nyelvét :) Hátha....

Toncsi: A Virág drnő nekem is naon szimpi volt :D :D

Melinda. Minő megnyugvás ez egy anyukának, hogy a gyermek szeret a bölcsibe lenni :) Édes istenem ez annyira fontos. Látszik jól bánnak vele, hisz szivesen megy, könny nélkül, reméljük ez marad is így..... :)

Anett: Én is szavaztam :)

Bibi: Nagyon szép Barnus (még mindig :D )

Zsuzsu: A hasbaszuritól én is félnék megmondom őszitén, viszont ha beteg babát nem vállanátok (és ezt megértem) akkor sajna muszáj lesz megcsináltatni...valamit valamiért... :roll: De sok anyukának csináltak már, vérprofik :wink: Nucha szűrés mikor is lesz?? Bocs ha már írtad :oops:

Gira: Manuális méhszájkukkolás minden hónapban volt nekem is. Hisz csak úgy tudja megállapítani, hogy nyílik-e a méhszáj....főleg többedik terhességénél és előző hüvelyi szüléseknél kezd el hamarabb nyílni..... Nem kell tőle becarni, én is be voltam, mert már 16 hetesen nyílt elég rendesen és puha is volt. Ehhez képest végig hordtam Zalánt a 40. hétig, miközbe a terhesség alatt pörögtem, mint a búgócsiga és végig cipeletem Viola 18 kilós seggét :lol: 8)

ceniko
Szeged

Hali.

Gira, jót mosolyogtam a dokis mondandódon. :)
Hm, érdekes, hogy anno manuálisan senki sem vizsgált...

Kármen, nekem az első kóddal még nem volt gondom, de aztán a kettesnél én is majdnem elakadtam, mert a másolásnál hozzákerült "pluszban" egy szóköz, és ez nem tetszett a rendszernek.
Számomra hihetetlen, hogy a te négyéves lányod csak 1-1,5 kilóval nehezebb, mint az én nincskétéves fiam. :o

Bibi, jók a képek.

Bea, csak beleolvastam ebbe a cikkbe. Hát ilyenkor már kevésbé bánt, hogy tápszert kapott a fiam. Mert tényleg nem tudod, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

Norus, szerintem sem kell még vinned Marcsit logopédushoz, majd óvodás korban lesz inkább rá szükség.

Ági és
KépKép
exdeus

Gira,
ez a császáros arány igaz, de azt is vedd számításba, hogy a régió problémás és ebből adódóan programcsászáros terhesei is a klinikán szülnek
Vendég

Sziasztok!

Múlt héten végig Pesten voltunk (tanfolyamon), itthon pedig csak mostanra értem magam utol úgy-ahogy...

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat (igaz, Zituska tudja jól és mi a júliusit tartjuk, hogy ne legyen nagyon közel a szülinaphoz), de nem ez a fontos, hanem, hogy gondoltatok Kristófra!
Múlt hét hétfőn elvittük Kristófot a pesti Brendonba (pár profi fotó készítés céljából), a végén teszek fel majd pár képet. Eredetileg 2 hátteret szerettünk volna, de Kristóf már az első végét is alig győzte kivárni, úgyhogy maradt az 1 háttér.

Zsuzsu :) Nagy örömmel olvastam, hogy minden rendben van Tesókával, további gondtalan babásodást kívánok!!!
Hasbaszuri: ha jók az UH és vérvételes eredmények, én nem csináltatnám meg.

Exi :) Meggyógyultatok már? Nagyon szupi Petike új járgánya :lol: :wink:
Tápszer vs anyatej: abban igazad van, hogy sajnos nagyon kevesen engedhetik meg Mo-n, hogy bio kaját egyenek, emiatt nyilván kerül át méreganyag a tejbe is - viszont azt sem tudhatod, hogy a tehén, akinek a tejéből tápszert csinálnak, mit evett és hogy volt tartva, gyógyszerezve, stb...

Enikő! Részvétem :(

Melinda :) Szupi, hogy Lindi ilyen gördülékenyen veszi a beszoktatást! Nagy könnyebbség lehet ez egy anyának! :)
Kérdezted korábban, hogy miért lesz a barátnődnek automatikusan császár: azért, mert a 2. baba farfekvéses. Mivel az első császár volt és nem hüvelyi szülés, ebből a szempontból először szülőnek számít, és az először szülőknek nem engedik a faros szülést a klinikán. A miért nem engedikre az a hivatalos válasz, hogy mert a fej a legnagyobb része a babának és az nem biztos, hogy kifér és bent ragadhat a szülőcsatornában. Érdekes, hogy máshol ez nem okoz fennakadást :evil: :evil: :evil:

Cseppek :) Édes a kisfiad :D

Bibi :) Tegnapelőtt megint taliztam anyukáddal és Barnival, köszöntem, anyukád szólt Barninak, hogy ő is köszönjön, mire ő: NEM :lol: :lol: :lol: Nagyon bírom a fiad :lol: És nagyon aranyosak a róla feltett képek!

Zituska :) Hogy vagytok? Kiderült, miért sírt Boti?

Anett :) Neked tettem egy ígéretet pár hónappal ezelőtt, ha még aktuális, akkor hívj fel és egyeztetünk időpontot :wink:

Norus :) Én sem vinném még Marcsit logopéushoz.

Gira :) Nekem is az a véleményem, hogy csőd ez a hely :cry: :cry: De sajnos az egész régióban nincs alternatíva :cry: :cry: :cry: UH-ra mikor mész legközelebb? És végül viszed magaddal a lányokat, vagy hogy lesz? Nevetek van már ezek szerint?

Most megyek, elnézést, ha valakit kihagytam!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Naggggyon jók ezek a képek :) :) :) Van nevünk ;) Mikor összeházasodtunk, felállítottunk egy listát, az alapján haladunk :lol:

Dancsi!

Már ne haragudj meg, de miért problémásabb ez a régió, mint másik régió? A Debreceni Klinika, a Pécsi Klinia ugyanazt a funkciót látja el a saját régiójában, mint itt a Klinika. Ugyanúgy Pécsre mennek a problémás esetek, a programcsászárosok az egész Dél-Dunántúli régióból. Akkor hogy lehet az, hogy ott mégis sokkal kisebb az arány? Szeged ilyen egészségtelen hely, hogy itt több a problémás, mint ott?

Enikő!

Köszi, határozottan megnyugtattál. Én sem tudok ülni a valagamon... De ez így bíztató ;)
Vendég

Timi! Nagyon klasszak a képek!! Eddig csak azt láttam rajta hogy tiszta apja, de azért Rád is eléggé hasonlit!

Exi! Hát igen, aki nem eszik mitöl hizna :lol: Amugy irtó vékony is, tegnap a gyógycipöt is átvettük mondták milyen vékony boka:)

Nekem csak a legutolsó vizsgálat fájt, de az annyira hogy majdnem képen rugtam a dokit, de tényleg. Reflexböl, helyette végül a karját szoritottam hófehérre. Hát ezek után féltem a vizsgálattol Norbinál is, vele még fájdalmasabb volt. Folyton elnézést kért, de mondta nem éri el a méhszájat. Nem nyugtatott meg hogy ez az oka. Ja és végül bögtem, bevallom. :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Kiderült, hogy miért sírt Boti: torokgyulladása van.
Hétfőn este hányt egy nagyot - frászt kaptam - de valszeg csak a torka miatt fordult fel a gyomra.
Szerencsére hamar észrevettem, hogy piros a torka, és elkezdtem neki fújni a Tantum Verdét, meg adok neki Lándzsás utifüvet.
Dokinéni szerint megúszhatjuk az antibiotikumot, de azért talonba írt fel egyet.
Noémi még nem kapta el, nyomom bele a c vitamint, meg igyekszem Botit távoltartani. Nem tudom, megússza-e.... :roll:
Dokinénink szertint sincs semmi komoly a csípőjével, de ossza azt a véleményt, ha mégis kengyel, akkor még most korábban, mint később.
Hát jövő kedden talán ez is kiderül.

Most éjjel a Csajom fél10-től fél5-ig aludt! :D ..na meg én is... :lol: hűűűű,de jó volt!! :D

Bocs, most csak ennyi, mennem kell....

Kép
Kép
zituska28

Timika! Az első szülése sima szülés volt!! 5 éve volt már igaz, de pikk-pakk megvolt a nagylány.
Nagyon édes a fiad, szépek vagytok együtt! :)

Ma Lottival kísértük be Lindust a bölcsibe (Lotti nosztalgiázott kicsit, na meg látnotok kellett volna őket, ahogy mentek be.. :lol: ). Bent épp reggeliztek, leült a kisasztalhoz Lindikém (aki megjegyzem irtó sokat eszik a bölcsiben, o.k. itthon is, de ő még tetőzi :lol: ) és köszönt, hogy "sziasztok, bölcsis nagylány vagyok."

Amúgy most ugye nincs itthon gyerekem, olyan furi, sőt naaa, elég xar érzés bár most van időm egy kicsit másra is.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Dancsi! Jozsónak boldog névnapot kívánunk!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Dancsi! Boldog névnapot Józsónak (és apának is :lol: )!

Melinda! Csuda aranyos lehetett Lindi! Orsi is ilyen volt, büszke volt rá nagyon hogy most már ö is járhat bölcsibe, nagy lett. Az oviban meg közölte nem barátja az aki azt mondta rá hogy ö nem is nagy, mert igenis ö már nagy (ezt naponta 10x elmondja nézd milyen nagy vagyok :lol: :lol: )

A B. doki a klinikán(tesomé is az nem tudom mit eszik rajta) v. a korházban volt?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda!
Köszi, megnyugtattál a B. betű az én dokimra is ráillik. Eddig elégedettek vagyunk vele. Lassan majd kezdünk valószinűleg újra kőzelebbi kapcsolatba lépni.....

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Exi, én is úgy vagyok ezzel, hogy oké, hogy nem tudhatom, mit eszek meg, mi kerül át a kicsi szervezetébe az anyatejjel, na de azt még úgy sem tudhatom, a tápszerben mi van??? Én legalább oda tudok ráfigyelni és megpróbálni jól étkezni, de a tápszerrel ezt nem tudod megcsinálni. Ettől függetlenül nem kell rosszabbul érezned magad, mert Peti tápis baba lett. Csak a véleményeddel nem értek egyet. :wink:

Melinda, szuper, hogy ilyen ügyesen beszokik a lánykád a bölcsibe. El tudom képzelni, milyen fura lehet otthon lenni egyedül! Nekem már az is fura, ha elmegyek barátnőmmel sétálni egyet vagy leszaladok a boltba, amíg apa vigyáz a kicsire. 8) (Elsején mennénk apával bulizni kicsit, este 10-től éjfélig kb, keresztanyja vigyázna Lalira, és csak úgy mennék el, ha elaludna, mielőtt elindulok, de nem tudom, menjek-e...Nincs szívem itthon hagyni és másra bízni, pedig jó kezekben lenne...)

Gira, elárulod a neveket??? :D Nagyon kíváncsi vagyok!

Érdekes, nálam ahogy haladt előre a terhesség, annál kevésbé fájt a manuális vizsgálat. :shock:

Timika, nagyon jók a képek. Kár, hogy itt Szegeden nincs ilyenre lehetőség. :roll:

Zituska, irigykedek csak az éjszakátokra. Mázlista! :D

Én megint alig élek. Este 9-kor elaludt Lali, de hajnal egykor valakik ordibáltak a lépcsőházban meg csapkodták az ajtót, amire úgy felriadt a kicsi, hogy torka szakadtából ordított szegény, nagyon megijedt. Kettőkor sikerült visszaaltatni, négykor viszont kelt végleg, azóta fél órát aludt.
Nem tudom, ha egy felnőtt embernek kevés ennyi alvás, egy pici babának hogy nem az??? :shock: Tegnap nem volt egész 8 óra hossza, amit aludt. :shock: :roll:

Kép
szilcsi

Csajok, itt Szegeden van szoptatási tanácsadó, aki esetleg kijön házhoz is? Egy ilyen tanácsadásért mennyit kell fizetni?

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Ilcsi: Én nemtom miért alszik ilyen keveset Lali. Elhiszem, hogy kivagy borulva ez miatt! A dokit nem kérdezted meg? Azé ez a 8 óra még egyes felnőttnek is kevés :shock: hát még egy pici babának...ő még legalább napi 16-18 órát kéne, hogy aludjon!
Már Zalán is csak 1x alszik napközbe, de azért alszik valamennyit... Éjjel este 8tól kb reggel 7-8ig (mikor hogy) és általában 1x ébred éjjel....

Hja tegnap felült egyedül a fiam :) Többször is :)
Ma meg nadrágba kapaszkodva felhúzta magát állásba :)

ceniko
Szeged

Megtaláltam az lll oldalán. :D

Kép
szilcsi

Timika!
Persze, hogy aktuális (június még nagyon soká van),mikor hívhatlak???Délelőtt???Nem akarlak olyankor,ha estleg Kristóf alszik!Nagyon nagyon jók a fotók,és szerintem is hasonlít rád Kristóf! :D
20140113113746

Enikő! Azta, nagy gratula a kis mutatványosnak! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Enikő: Gratula Zalánnak :)

Szilcsi: Kaptam a védőnőtől egy cetlit, ez van ráírva:
Szoptatási tanácsadás Szegeden és a környező településeken
Gaborjákné Kovács Judit 06-20-80-15-056

Timika: Nagyon jók a képek!!!!!

Csajok én totál be vagyok tojva. Voltam ma ctg-n, 60-as 100-as fájásaim voltak, hát érezgettem is kicsit, bekeményedett a pocakom rendesen. Utána mivel a dokim szabin az ambulancián kellett keresnem egy orvost aki kiértékeli a ctg-t, na hát kiértékelte, jól be is pánikoltatott, behívatott, aszongya, maga görcsöl, tudja? Hát mondom látom a papíron a hegyeket, meg kicsit éreztem is (de én így fájok már gyakorlatilag 36 hete, úgyhogy különösebben nem foglalkoztam vele). Kérdezte első baba e, mondom nem. Hát akkor ő megvizsgál. Megvizsgált, cx 2100, baba feje magasan, totál nincs beilleszkedve (dettó mint Gréti...), mondta is a doki, hogy ez baj, úgyhogy rá is írta a leletemre, hogy: St.p. sect.caes. (császár javasolt) NST 48 óra múlva ismételendő, ha addig meg nem szülök. Aszongya jöjjek haza, pihenjek, készítsem össze a csomagom, ha valami van, első emelet....
Hát mit ne mondjak, jól betojtam. Én jövő hétre készültem fel lelkileg hogy klinikát látok, úgy látszik túl jól sikerültek a tárgyalások a fiammal, de most majd módosítunk, jövő hét csütörtökig még bírja már ki, hogy ne kelljen a dokimat berángatni a szabiról. Felhívtam az orvosom is, jól bepánikolva, ő meg nagy nyugodtan közölte hogy minden oké, pénteken hívjam megint ctg után. A hasam azóta is fáj....szinte folyamatosan meg keményedek vagy mi a szösz.
Még annyi dolgom van itthon, mosni, vasalni kell még csomót, takarítani sem ártana....és különben is...tegnap lett 2 csíkos a tesztem, mi az hogy már itt tartunk..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Nekem is erős méhtevékenységem volt az utolsó 10 hétben... aztán 3 nappal a kiírt időpont előtt született Hajna. A szülés előtt már 2 napig teljesen szabályos 10 perces fájásaim voltak (na nem durva, csak az a keményedgetek) Innen tudtam, hogy ez már tényleg az. Sztem mindenki másképp működik, baromság ráhúzni egy sémát :roll: És ha jól emlékszem, neked is az volt, mint nekem Rékával, hogy oxitocynra se igazán indutál be... szóval te is ilyen "lassú víz partot mos" szülő vagy :lol: Sztem ne tojjál ;)

Enikő!

Ez aztán a haladás :lol: Nagyon teper a kölyök ;)

Szilcsi!

Nálunk is ennyit aludtak... főleg Hajna. Az volt a vicces, amikor határozottan 3-4 órával kevesebbet aludt, mint a nála 16 hónappal idősebb nővére. Na de most bepótolják. Mindenki csodálkozik, hogy mennyit alszanak.(Mindez persze azóta, hogy kiköltöztünk a városból... lehet, nem bírták a szmogot) Este 9-től reggel 8-ig, aztán még délután 2 óra. Nem tom, hogy lesz az ovibamenésnél... Rékát ráadásul fel sem lehet ébreszteni. Dünnyög valamit aztán alszik tovább. Akár Hajna is ugrálhat rajta, semmi reakció... tiszta apja :lol: Név ügyben privi megy.

Zituska!

Látom nektek is jut bőven nyavalyából :( Sajnálom. Gyógyuljatok!

Timika!

Április 14-én lesz a klinikán a genetikai UH. Elég gázos lenne a kiscsajokkal (nem azért tündér kölykeim vannak, de szeretnek mindent megnézni... és nem biztos, a steril felszerelés steril maradna 8) ) Szóval keresem a megfelelő pesztrát. Talán most sikeresebb leszek, mint a múltkor. Akkor valahogy éppen senki sem ért rá a szóbajöhető emberkék közül.
Vendég

Bea, melyik doki értékelte a ctg-det? Nyugi, nem lesz baj. De ha most nekiállsz ilyen fájások mellett tavaszi nagytakarítást csinálni, tuti indulnod kell hamarosan. Úgyhogy nyugi és pihi! :wink:
És köszönöm a számot, mentettem, még nem tudom, felhívjam-e, holnap megyünk tanácsadásra, majd utána eldöntöm. Igazán attól tartok, hogy valamit nem jól csinálok, keresem az okát, hogy mért nem alszik Lali, és mindig is a szoptatás volt a mumusom, hátha ott a hiba valahol, ha meg nem, legalább megnyugtatnak.

Gira, privi ment.

Anett, szavazat ment! :wink: Hajrá kukac! :lol: Te már hozzátáplálod Málnát? Vagy még mindig csak szopizik?

Kép
szilcsi

Üdv.

Jelentem, jól vagyunk. A pöttyökre a dokinéni is rámondta a háromnapos lázat... A torka még kicsit piros Petinek, de egyébként minden OK.

Timika, én is emlékeztem ám, hogy nem most ünneplitek Kristóf névnapját. Bölcsen hallgattam.
Tápszerügyben igazad van, e szempontból tény, hogy egyformák, csak épp a tápiért fizetni kell. :o
Hát ami azt illeti én belegondoltam abba, hogy egy faros baba úgy általában ha kijön, akkor úgy jön, hogy be van pucsítva, tehát szerintem úgy az a része a nagyobb...
A képek nagyon jók!

Zituska, Botinak javulást!

Dancsi, Jozsót Isten éltesse neve napján!

Szilcsi, nem is kell egyetérteni. :) De azért szerintem gáz az, hogy a megpróbálni jól étkezni azt takarja egy friss anyukánál, hogy kenyéren és vízen él. :D Arról nem is beszélve, hogy te sem tudod mit eszel meg, még az sem tuti, amit a kertedben termelsz ki. :(

Enikő, nagyon ügyes Zalán!

Bea, akkor mostmár élesben várjuk a híreket?

Ági és
KépKép
exdeus

üdv
L-rosszi pelenkázo-fürdető eladó+ajándék ujszülött pelusok:-) Kép pelenkázo-fürdető

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

vileeresztős kiskád is van hozzá:-) Kép kiskád

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Ilcsi, Gira, Bea, Zozo, Toncsi küldtem nektek prájvitot! :wink:

Dancsi: Isten éltesse Jozsót névapján :) és apát is :D

ceniko
Szeged

Jozsónak boldog névnapot!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: