Sziasztok!
Exi, én is úgy vagyok ezzel, hogy oké, hogy nem tudhatom, mit eszek meg, mi kerül át a kicsi szervezetébe az anyatejjel, na de azt még úgy sem tudhatom, a tápszerben mi van??? Én legalább oda tudok ráfigyelni és megpróbálni jól étkezni, de a tápszerrel ezt nem tudod megcsinálni. Ettől függetlenül nem kell rosszabbul érezned magad, mert Peti tápis baba lett. Csak a véleményeddel nem értek egyet.
Melinda, szuper, hogy ilyen ügyesen beszokik a lánykád a bölcsibe. El tudom képzelni, milyen fura lehet otthon lenni egyedül! Nekem már az is fura, ha elmegyek barátnőmmel sétálni egyet vagy leszaladok a boltba, amíg apa vigyáz a kicsire.
(Elsején mennénk apával bulizni kicsit, este 10-től éjfélig kb, keresztanyja vigyázna Lalira, és csak úgy mennék el, ha elaludna, mielőtt elindulok, de nem tudom, menjek-e...Nincs szívem itthon hagyni és másra bízni, pedig jó kezekben lenne...)
Gira, elárulod a neveket???
Nagyon kíváncsi vagyok!
Érdekes, nálam ahogy haladt előre a terhesség, annál kevésbé fájt a manuális vizsgálat.
Timika, nagyon jók a képek. Kár, hogy itt Szegeden nincs ilyenre lehetőség.
Zituska, irigykedek csak az éjszakátokra. Mázlista!
Én megint alig élek. Este 9-kor elaludt Lali, de hajnal egykor valakik ordibáltak a lépcsőházban meg csapkodták az ajtót, amire úgy felriadt a kicsi, hogy torka szakadtából ordított szegény, nagyon megijedt. Kettőkor sikerült visszaaltatni, négykor viszont kelt végleg, azóta fél órát aludt.
Nem tudom, ha egy felnőtt embernek kevés ennyi alvás, egy pici babának hogy nem az???
Tegnap nem volt egész 8 óra hossza, amit aludt.