Sziasztok!
Te jó ég! Csak két napig nem voltam itt, és már két oldalt írtatok! Már az elején alig bírtam ki, hogy végigolvassam, féltem, hogy elfelejtem mit akartam. És el is felejtettem!
Most olvashatom vissza
A
találkozóban természetesen mi is benne vagyunk, bármikor jó. Hétvégén itthon van apa, és emiatt inkább a hétköznapokat javaslom én is.
Kenguru: Mi most hétvégén veszünk egyet, már alig várom!!! Egy csomó helyre nem tudok elmenni babakocsival, pedig már tűkön ülök, hogy menjek. Nagyon nem bírom már az itthon maradást, de villamosra, nem padlós buszra és metróba még nem merek menni. Legalább is babakocsival félek. Egyrészt nem túl segítőkészek az emberek, így a fel és letevés nehéz. A metrón csak a mozgólépcsőtől félek. Úgyhogy repesve várom!!!
Kingi: Mi valójában 2007.12.25-én születtünk, természetes úton, a Bp-ig Szent Imre kórházban 39. terhességi héten!
nyafi: Nálunk velünk egy szobában alszik a Csabi. Ez főként a hely miatt is van. Saját ágyban, eleinte a mi ágyunkban aludt. Akkor alszik csak a karomon hozzám bújva, ha kómás vagyok hajnalban, mikor eszik, és lassan jön a büfi.
Egyébként úgy működik, hogy 21-kor fürdik, eszik, büfizik és betesszük az ágyába és otthagyjuk. Max negyed óra után elelaszik magától. Semmi nincs már körülötte, és egy kicsi sötétítő függönyt akasztunk a pörgőforgó állatokra, de azt is eltoljuk a feje fölül. Mi közben ágyazunk, vagy kimegyünk a konyhába, vagy egyéb dolgokat csinálunk.
Most már egy hónapja legalább így alszik el. Tegnap kívételesen kimaradt a fürcsi, mert 8-kor úgy bealudt, hogy nem volt szívem felkelteni. Ebből fakadóan hajnalban is egy órával előbb kelt, de nem baj.
Niki:Én azt mondanám, hogy ne aggódj! 2 dolog miatt is.
1. Most érik el a babák a 3 hónapos korukat!!! Ilyenkor
óriási változások vannak egyik napról a másikra! Nem kell megijedni semmin sem!!!
2. Az evészeten se aggódj! Pl az elmúlt héten Csabit két vagy két és fél óránként etettem, mert az igényelte. Ezzel mondjuk szépen meg is növelte a cicis tejállományt, de neki ez kellett. Régebben írtam, hogy mikor mennyit evett, grammban. E szerint volt olyan, hogy ha ml-ben mérem, talán ha 50-et evett. Volt, amikor 120-at és egyszer kétszer 150-160-at. De átlagban mindig 80/100/120 körül lehetett.
Nem kell aggódni! Meg fog gyógyulni a Pindurka, az evéssel meg ne törődj! Úgyis jelzi, ha éhes!
Most hirtelen ennyi, mert ahogy hallom mehetek megint orrot szívni. Egy élmény!
Kia: Óriási Levi baba! Mi is 62 centisek vagyunk, de még csak 6100 gramm és sztem Csabi így is husos. Kis dundus Levi!
(nem sértésnek szánom, ellenkezőleg!!!)