Új privát üzeneted érkezett!

Hát Anuk, nem is tudom, hogy most mit mondjak :roll: Hát tényleg nem lesz egysezrű, de úgy tűnik nekem, hogy nem lehetetlen, és jó hír, nem igaz :lol: :lol: :lol: :lol: Hosszú lesz az út, de megéri :wink:
Kitartást neked mindenhez :!: :!: :!: :!:

Nekem még sosem fájt a rákszűrés és nem is vérzett :roll: :roll: Nincs tippem :!:

Lorca
: Tündériek gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol: Hát igen, volt pár érdekes dolog az életemben. Ez a tyúkizé a talpamon volt és 19 db-ot vettek ki balőle :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ezt nézzétek meg!!!

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
:D :D :D :D :D Te sem bízod a véletlenre. :D :D :D G!!!

Anuk,
Melyik fogigátló? Nem mindegyik állítja le a peteérést, de ha az olyan, akkor biztos nem próbálnám ki. :shock:
Nekem volt vérezgető rákszűrés, de csak egyszer. Azt le sem merem írni, hogy milyen kevésből. :wink:

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Locra, hát azt hiszem a festegetés majd baba utánra marad, de egyszer a végére járok azért! Most, hogy megjött végre tudok tervezni babát.... aztán majd meglátjuk hogy áprilisban milyen hangulatunk lesz :wink: :wink:

Anuk! Reméljük gyorsan a végére érsz a sok dokinak, aztán már csak a nőgyógyászod marad hátra :) AZ egészben az a legrosszabb, hogy persze minden doki máshol van, és mindenkire egy egy nap kell.... De egyszer elfogynak!! Kitartás!

Poci: Én már láttam magas kismamát óriási pocakkal (vége felé) és olyat is aki alacsony volt és kicsi pocakja volt szintén a végén... Majd kiderül hogy mi milyenek leszünk :)

Kép
encsike87

Hát igen, szép a nagy poci, de a vége felé már biztos, hogy csak nyűg! Jó lesz az a várandóság, nagy pocival, vagy kis pocival is! :D

anuk!

Kitartást a sok vizsgálathoz, meg miegyébhez... :roll: tesómnak is kivették az epehólyagját, 3 kis seb lett csak utána, neki megváltás volt a műtét, mert iszonyú görcsei voltak már a végére. Úgyhogy jobb előbb tényleg, nehogy terhesség alatt kínlódj vele.

kuzsanna!

Most akkor ez az ovut jelezte (ilyen későn? ), vagy valamiféle jósló dolog? :shock:

lorca!

Natiról is kérünk képet! (vagy róla is volt, csak ennyire egyformák a gyerekeid ? :lol: )

Kép
Kép
tabati

Az előbb úgy fájt a hasam.... De nem panaszkodom, mert végre megvan :)

Hol van mindenki?? Csak én érek rá munka helyett? :D:D:D

Kép
encsike87

Én is itt vagyok még egy fél óráig. :wink: Akartam is kérdezni, hogy milyen érzés, hogy megvan, mert nekem vetélés után az első egyáltalán nem fájt. Már reménykedtem is, hogy hátha így marad, de sajna nem. Szerintem azért nem fájt, mert annyira hamar megjött, hogy előtte pár nappal még a vetélés miatt véreztem, úgyhogy valszeg nagyon vékony volt már a nyálkahártya, alig volt mi kijöjjön. Mondjuk én elég keveset vérzek. Szerintetek az baj...? :roll: A múltkori mensim is szinte csak 2 napig tartott és alig volt. Előtte is rövid ideig tartott, de legalább ott a második napon ömlött belőlem, úgyhogy akkor kevésbé aggódtam. Most sem nagyon, de azért megfordult a fejemben, hogy vajon miért...tampon miatt mondják, hogy nem ürül rendesen, de én már a vetélés óta betétet használok. (táncra raktam fel tampont, de az csak egy-egy darab alkalmanként, pár órára)

Kép
Kép
tabati

Szép napot nektek!

Lorca: Ez ovu teszt. És már 10-én egyszer volt pozitív :lol: :lol: :lol: Aztán most megint :lol: :lol: :lol: Tudja a manó, hogy mi van? De holnap vérvétel :!: :!: :!: :!: :!: Hurrá :!: :!: :!: :!: :!:

Nekem is most szinte csak két napig volt meg.... két napig közepesen, aztán két napig meg betét elég volt, az is sok..... nem értek én most semmit. Nekem öt napig szokott lenni, Niagara és ami kell, és csak 4. 5. nap kell már betét. Most meg :roll: :roll: :roll: Szal majd vérvétel után kiderül, hogy mi történt odabent...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát nekem mindig is kevés volt, mert a mini comfort tampont használtam már a 2. naptól. Most meg mióta betétezek, első nap pár alkalommal normál betét (ami nem is telik meg teljesen) aztán már csak tisztasági elég... :roll:

Kép
Kép
tabati

Nekem változó. Fogigátló mellett kevés volt, és talán 4 napig tartott... Most sem ömlik igazából... csak úgy van... Csak fáj a hasam... bár nekem a fogamzásgátló mellett nem fájt, úgyhogy lehet hogy azért fáj most, mert elszoktam tőle :)

Tabati, lehet hogy azért fájt neked. Meg az is lehet, hogy még a vetélés miatt mondjuk nem volt olyan "kipihent" a méhed, és fájt... Szerintem az azért úgymond intenzivebb vérzés, és utána meg lehet még fájdalmasabb....

Zsuzsanna, milyen vérvétel lesz?

Kép
encsike87

Tabati, igazából nekem is ilyen amikor megvan... a vége felé csak pont annyi, hogy a bugyimat összemaszatolná, de a tisztasági is sok néha :)

Kép
encsike87

Encsike: Hormonos vérvétel lesz, a 21. napit nézik a 3. nap után.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Has: nálam nem nagyon vették észre a munkahelyemen, csak h miért megyek táppénzre Ez a 4. hónap végén volt. Aztán a végén nőtt sokat, főleg a túlhordás alatt. Szerintem embertől függ, s hogy a baba hogy tud elhelyezkedni a pociban. Szerintem sincs úgy ahogy a védőnő mondta. Fog ő még annyi marhaságot mondani... Ráadásul mindenki arra tippelt, h olyan pici hasam van, biztos pici lesz a baba, aztán 57 cm, és 4200g volt.

Vérzés: nekem a vetélés után fájt a hasam rendesen és ömlött is belőlem a vér. Ez is embertől függ. Nekem kb 4 napig szokott meglenni, de a teherbeesés előtt 2 napig tartott, és mintha elvágták volna. Az egyik koleganőm is ugyanezt mesélte. Lehet h ez jelent valamit?

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci, akkor jó nagy babád lett :):)

Nekem fáj csak a hasam, ömleni nem ömlik.... Az csak a kórházban ömlött.... Csak nehezen viselem a hasfájást munka közben :(

Kép
encsike87

Jó reggelt!

El is felejtettem mondani, hogy mi megint kettesben töltjük az ünnepeket a párommal! :D Pénteken költözünk (4 napra csak :( ) anyóséktól és csak ketten. :D Nézzétek csak az időzítést! Pont akkor lesz valamikor ovum, úgyhogy belehúzunk!

Encsike!

Kolléganőm akit a múltkor említettem, kiderült, hogy Kistarcsán fog szülni! Megvolt nekik az első szülés felkészítő, és olyan boldogan mesélt! Milyen jó fej volt mindenki, és főleg meglepődtek, hogy rengetegen voltak, és messziről is mennek oda szülni. pl. Szolnok mellől is. Úgyhogy jó lesz nekünk az a kórház majd!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Tabati, na akkor jó lesz ez nekünk :) Ha mindketten ügyesek leszünk akkor lehet, hogy egy két hét különbséggel fogunk :wink: :wink:

Kép
encsike87

Látom pangunk, senkinek semmi mondanivalója, így hát egy kis olvasmány :

Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban, kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft.
Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért vigasztalásért: 0 Ft
- könnycseppjeid felszárításáért:0 Ft
- mindenért, amit nap, mint nap tanítottam neked:0 Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért, amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft
Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak.A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írta: FIZETVE.

Kép
Kép
tabati

Tabati, ez nagyon aranyos! És milyen igaz!

Hétvégén legyetek ügyesek, mi meg a következőn kéne azok legyünk :):):)

Kép
encsike87

Akkor végül nem vártok tovább? :wink: Mi az a 43 nap a vonalzódon?

Kép
Kép
tabati

Hát az az eredeti terv volt :):) De módosult :)

Kép
encsike87

Mensi alapján már minden oké bent, és én meg úgy érzem hogy mostmár jöhet, sőt már nagyon szeretném, úgyhogy inkább adunk még egy hónapot magunknak, hogy összejöjjön:) Úgyis minden rendben lesz mostmár! :wink:

Kép
encsike87

Szia Encsi

Gabi vagyok a másik topikból (augusztusi babák). Örülök, hogy jól vagy és megjött. Gratu!!! :lol:
Tudod (vagy nem) nekem magzatvizvétel volt és sajnos el kell venni a kicsimet, még nem tudom mikor csinálják, de remélem minél hamarabb túl leszek rajta. :cry: igy is óriási a hasam és mozog olyan rossz bele gondolni inkább ha már muszály elvenni akkor még kell még várni. Nem értem, az a hülye sok papírmunka. :lol: :cry:
Egyelőre ennyi, remélem minél hamarabb sikerül neked a bébi és mi is próbálkozni fogunk még egyszer az tuti.

Gabi

Kép
Kép
minimano74

Szóval lányok lassan én is ebbe a topikba fogok tartozni :lol:
Gabi

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Sajnálom... :( Én már olvastam, mi történt. Kitartást, és utána majd együtt babásodsz újra velünk! :wink:

Kép
Kép
tabati

Szia Gabi!
Sajnos, de érezd jól magad közöttünk! És legközelebb minden rendben lesz! De az borzalmas érzés lehet, hogy mocorog és ott van a pocidban, te meg várod hogy mikor veszik el! Kicsit érdekesnek tartom, hogy ennyire nem foglalkoznak a kismamák lelkével, mert ez nagyon megviseli szerintem azt aki már lassan a felénél jár!

Kép
encsike87

Gabi! Nagyon sajnálom ami történt! Sok erőt kívánok és kitartást!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Tabati: Hajrá hancúrka :!: :lol: 8) Jó volt a történet :lol: :lol: :lol:

Gabi: Annyira sajnálom, hogy így alakult :cry: Kívánok hozzá sok sok erőt, hogy túl éld :wink:

Reggel voltam vérvételen. Csak ápr. 3-án tudunk dokihoz menni konzira. Pont aznapra várom pirit is :cry: :cry: Szóval már tuti, hoagy csak jövőre szülünk :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anyóka miniszoknyában, - megszólítja a rendőr:
- Néném, azért a maga korában túlzás a miniszoknya...
- Miért fiam, annyira csúnyák a lábaim?
- Az meg csak hagyján, de kilóg belőle a melle!

Határozott válasz
- Ne haragudjon már, de maga szerint az a baloldali gyermek a
színpadon,fiú-e vagy lány?
- Fiú!
- Honnan tetszik abban olyan biztosnak lenni? Talán ön az apja?
- Nem, az anyja!

Vendéglőben:
- Asszonyom! A férje becsúszott az asztal alá.
- Dehogy uram, a férjem most lépett be az ajtón.

- Én vagyok az első férfi, akivel lefeküdtél?
- Hát, ezen még nem gondolkoztam, de most, hogy
mondod...tényleg,ismerősnek
tűnsz...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Víz nélkül
- Meddig bírja a teve víz nélkül?
- ???
- Élete végéig.

Tetű
- Hinnye Mári! Lapostetüt kaptam tüled!
- Gázsi, Gázsi, há mit ákársz kétszáz forinté? Selyemhernyót?

Bíró a vádlotthoz:
- Kéri a következő kérdést, vagy megáll három évnél?

Az útépítésen a főnök odamegy a munkásokhoz:
- Fiúk, nem érkeztek meg a lapátok.
- Sebaj, majd egymásra támaszkodunk.

A rendőr megállítja a teherautót.
- Már harmadszor szólok, hogy folyik az autója!
- Én meg már harmadszor mondom, hogy locsolókocsi !

A költő a barátnőjével sétál a parkban.
- Milyen szép a naplemente... - áradozik a barátnő.
Mire a költő:
- Kuss! Nem akarok most munkáról beszélni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bemegy a kocsmába egy 16 éves fiú, és így szól a pincérnőnek:
- Kérek egy korsó sört!
A pincérnő - látva a fiú korát - megkérdezi:
- Bajba akarsz keverni?
- Talán majd később, előbb egy sört kérek.

Apáca kihallgatásra jelentkezik a kolostort vezető papnál:
- Atyám, szeretnék prostituált lenni!
- Tessék, hogy mondtad, lányom?
- Szeretnék prostituált lenni.
- Ó, hála Istennek, először úgy értettem, hogy protestáns szeretnél
lenni...

- Kapitány úr! Mit csináljon, aki aknára lép?
- Nos, a szokásos eljárás: húsz métert ugrani a levegőbe, és szétszóródni a
szélrózsa minden irányába.

Két székely az erdőben:
-Idesapám igaz, hogy ebbe az erdőbe nem lehet eltévedni?
Idesapám?
IDESAPÁM!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fényképészetbe betér egy matektanár:
- Szeretnék erről a filmről képeket csináltatni.
- 9x13?
- 117. Miért?

Mi történik, mikor havat jósolsz és mégsem esik... Igaz történet ...
Egy michigani TV állomás bemondónője, miután mégsem esett az előző nap
megjósolt hó, ezzel fordult a meteorológushoz:
- Nos Bob, hol van az a 20 centi, amit tegnap este ígértél?
Nem csak a fickónak, hanem a stáb felének is el kellett hagynia a forgatás
helyszínét, annyira röhögtek...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

- Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket.
Sajnos ez nem volt elég, úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól.
Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól.
Jelentkezzenek tehát először az "A", mint Afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul...
- Akkor jelentkezzenek a "B", mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kisgyerek mondja az apjának:
- Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk,
meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
- A pofádat befogod fiam, mi most itt NIGGEREK vagyunk, úgyhogy először a KÍNAIAK jönnek.
Mire a hátsó sorból egy hang :
-Nem kínai! Sárga!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi,
Bevallom, még arra is összeugrott a gyomrom, amit pár sorban leírtál. :cry: Nem is tudom elmondani, mennyire sajnálom. Csak annyit, hogy hajrá 2009. :wink:

Tabati,
Ha már egyszer költöztök, akkor minek költöztök vissza? :lol:
Nem tudom, jelent-e valamit a vérzés mennyisége. Az biztos, hogy a tampon nem akadályozza az vér távozását. A méhnyakon már átjutott, mire a tamponig ér, azaz már "kint" van. :wink:

Pruci,
Jó nagy volt Petra. Nati az 58 centijével 3720 volt, de még ő is elég dundinak hatott. Bezzeg Szabi a 2800-zal nem volt az. :lol:
Két nap alatt letudtad a mensit? Ez nagyon jól hangzik. Nekem még a 4 nap is. Utálom, amikor napokig csak pötyög, de azért csak megvan.

Zsuzska,
:oops: :oops: :oops: Bocsi :lol: :lol: :lol:
Most nézem, hogy ott van az LG. Látszik, csőlátásom van, csak a két csíkot fogta fel az agyam. :lol:

Kép

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Lorca, nagyon aranyosak a gyerekek! :) Nati is jó nagy volt akkor!

Zsuzsa, mit kell megbeszélnetek 3-án a dokival? vagy csak akkor lesz eredménye?

Én szerdán megyek egy hematogushoz, (párom vérzékeny) és még január végén vettek vért tőlem, hogy elemezzék, és most van csak eredménye... Hát jól kielemezhették :D Azt a leletet még megvárjuk azért :)

Kép
encsike87

Ja, hát jó lenne ha nem kéne visszaköltözni, de 4 nap múlva jön vissza a tulaj. :roll: Mindegy, nem szabad telhetetlennek lenni.

Kép
Kép
tabati

Szép napot nektek!

Tabati: Ki kell használni azt a pár napot rendesen :wink: Ki se keljetek az ágyból szerintem :lol: :lol:

Encsike: 3-ára lesz meg a tegnapi vérvételem eredménye. Illetve az korábban kész lesz, csak időpontot nem kaptunk korábbra. Addig meg rágom a kefét. A konzin derül majd ki az eredmények után, hogy hogyan tovább. Milyen gyógyszert kell szednem, ,ikor lesz HSG, stb.... Piri meg bejelentkezett hétfőre :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fütyi kérelme:

Alulírott Hímvessző, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.

Indokaim a következők:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben először a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási időszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom ,
-Magas hőmérsékleten dolgozom,
-Fertőző betegségeknek vagyok kitéve.

Tisztelettel: Hímvessző
Tisztelt Hímvessző!

Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévő érveket elemeztük.
Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következő okok miatt elutasítottuk:

-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erőkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felső vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezőkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági előírásokat, mint pl. a védőruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni műszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielőtt a napi munkát elvégezte volna.

Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.

Bérosztály

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nekem még mindig megvan... de betojok úgy fáj néha :( Bár mostmár inkább olyan néha jobban elindul (olyankor fáj) és aztán meg nyugi van... :roll: Nehezen viselem mostmár :)

Kép
encsike87

Hát részvétem piri miatt.... hozzám hétfőre jelentkezett be a kis gonosz piri :evil: :evil: :evil:

Hogy telik a mai napod?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na akkor te Húsvétra kapod ajándékba :? :)

Egyébként nekem nagyon lassan telik a napon... Neked?

Kép
encsike87

Encsike!

De fura... :shock: Nekem meg pont akkor szokott fájni, amikor nem jön a vér, és amikor megindul akkor megkönnyebbülök. Valamikor meg is magyarázták, ez miért van, konyhanyelven :oops: : próbál leválni a nyálkahártya és az jár fájdalommal, ha meg sikerül leválnia, akkor azért megkönnyebbülés, és akkor nem fáj. (nem tudom mennyire volt érthető :oops: )

Zsuzska!

Hétfőre bejelentkezett, de még nem biztos, hogy meg is érkezik... bármi lehet nem? :?:

Kép
Kép
tabati

Tabati, nálam is úgy van hogy görcsölés aztán sok vér... aztán nyugi és utána igy tovább :):)

Zsuzska, lehet hogy nem is jön meg? Bocsi de már kicsit el vagyok maradva hogy ki miért kell dokihoz menjen...

Kép
encsike87

Hát, már adta jelét némi piros pöttyöknek reggel.... mostanában azt játsza, hogy négy napig pötyy pötty, aztán meg durr bele Niagara!!!!!

Tabati: Sajna jönni fog a mocsok :evil:

Encsike: Nekem is nagyon lassan telik a napom. Legalább van időm Horvátországban apartmant keresni :lol: :lol: :lol: :lol:

A dokihoz meg a magas prolactinom miatt van..... meddőségibe járunk Pesterzsébetre :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Így már képben vagyok! :) Hát remélem mostmár rendeződik aztán hajrá :)

Horvátországon belül hova mennétek?

Mi görögbe megyünk majd, és szerencsém volt, mert találtam egy apartman olcsón és jó helyen! :)

Kép
encsike87

Hát négyen mennénk és egy egy éves babóca. Az a lényeg, hogy homokos tengerparton legyünk..... úúúúúúúúúúúútáljuk a kavicsot :twisted: :twisted: :twisted:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minden reménységem ebben a dokiban van..... ő indította a lombikot Dél-Pesten ..... szóval tud valamit a pasi és nagyon rendes és aranyos is...... csak már lenne 3-a :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

akkor mostmár biztos sikerülni fog! :)

Én sem szeretem a kavicsot :) még sétálni sem lehet rajta....

Kép
encsike87

Nem lehet, ugye? :lol: :lol: :lol: És úgy szúúúúúúúúúúúúr :roll: :roll: Meg a babának is jobb lenne a homok :lol: :lol: :lol:
És merrre mentek Görögön belül? Én már jártam ott és gyönyörűséges :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na, helló!

Üdvözlöm az újakat!
Én pár napig nem votlam, de azért olvastalak benneteket!

Encsike, mikor mentek Görögbe?
Én nászútnak krétát néztem ki, ha oda megyünk, akkor június vége felé. Hogy ne legyünk túl messze még az esküvőtől, de ne is egyből induljunk.

Még sose jártam Horvátországoban, de láttam már képeket, és gyönyörű. Csak azt sajnálom, hogy kavicsos-sziklás a tengerpart.

Na, az biztos, hogy egy tengerpart nagyon romantikus, az embernek egyből megjön a kedve mindenfajta malackodáshoz! :-)
Néhány éve kint voltunk, és a tengerparton láttam egy fiatal párt egy kisbabával, és akkor rájöttem, hogy én is úgy szeretnék... és olyan sokáig megvolt bennem ez az érzés, még ahogy hazajöttünk, utána is. De akkor még csak 24 éves voltam, nyakamban az egyetemmel.

Tabati!
Akkor a hétvégét megint kettesben töltitek? Minden bele!

Mi a hétvégén megyünk rokonokhoz, ha minden igaz, jó sok meghívótól is "megszabadulunk". Jó lenne ennek is a végére járni. De azért még vannak bőven, akiknek el kell vinnünk.
Vendég

Tényleg jól eltűntél Ósió! Igen kettesben leszünk, már alig várom!!! De semmiféle programot nem tervezünk. Páromnak tanulás, nekem főzés, magammal való foglalkozás (amolyan női szépülés lesz :lol: ) Aztán pihenés együtt (meg miegyéb, mert ugyebár pont ovum van mostanság, remélem a környezetváltozás meghozza gyümölcsét :lol: ), tévézünk, és tánctanulást is beterveztünk. Interneten csomó tanuló sor van, és pasot én még nem tudok táncizni, úgyhogy tanulunk picit.

Most jöttem, a kőművessel elmentem kiválasztani a tetőnkre a cserepet! :D Még csak az ára miatt, mert számolgatunk nagyon, hogy kijön e pénzből a fal, meg a tető. De nagggyon reménykedek!! :roll:

Kép
Kép
tabati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?