Új privát üzeneted érkezett!

Juca! Igazad van! :oops: 8) Hát, én már csak ilyen vagyok. :wink:

Mazsomka! Valószínű, hogy az első ciklusban még nem tudott teljesen regenerálódni a nyálkahártyád, nem volt még túl vastag, ezért volt gyenge a mensid. Meglátod, még két ciklus és szép vastag lesz újra.

Vera! Csak így tovább! Ne is gondolj rosszra!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Kacika!

Nagy-nagy gratula a kis jövevényhez!!!!!!
Vendég

csucsu nem jött még meg csak valami barnás volt a betéten

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Oké de gondolom a barnázás már a mensi előjele.

Kép
csucsu05

lehet.de nekem ezelőtt nem volt ilyen!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem tudom miért nem érhetett oda a posta :shock:
lehet ez már a rendes menszid lesz nitácska!Az lenne a legjobb ha beállna a rendes napi ciklusra!

KépKép
lyndee

Nita: vetélés után sajna minden megváltozhat és előfordulhat.

Kép
csucsu05

Ppetike:Hogy vagytok?Milyen a kis Petra?Ügyes kislány?
Várunk vissza nagyon!!!!

KépKép
lyndee

hát tényleg jó volna ha már minden a helyére állna!!!
ppetike hogy vagytok?milyenek,hogy telnek a napjaitok???

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

évi mindíg a remény hal meg utoljára!!!!!!
fel a fejjel!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi:Nagyon drukkolok hogy holnap minden rendben legyen és csak jót mondhasson a doki!A kéményseprő gomb nélkül is szerencsét hoz :wink:

KépKép
lyndee

nekem is hozhatna valami vagy valaki szerencsét....már rámférne!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

évi de rendes vagy.köszönöm!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

1 napig leszel csak ben ha minden igaz!!!
minden meg fog oldódni ne izgulj.
mára elteszem magam.holnap jövök.pusza!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi: Bizzunk a babában hátha vannak még csodák tényleg:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Terhescsíkok, miegybek: Anyu nem csíkosodott eggyikünkkel se (4-en vagyunk): Nomost akkor arra számíthatnék, hogy én se fogok... Node anyunak soha nem volt gondja a teherbeeséssel, mindíg egyből ment a dolog, néha még fogigátló mellett is. Hát ez nálam nem jött be... Úgyhogy nem is tudom mit gondoljak a génekről... Stiraellenes krémmel lehet némiképp halványyítani, ha már kibújt a pici, de persze teljesen nem fog megszünni. Egyébként meg mindenkinek egytől egyig csoda csini pocija van, bárkitől szívesen átvenném, ha nem tetszik neki! :D

Nita! Lesz még szerencséd, hisz nézd, van egy kétéves kisfiad. Nem akarok újjal mutogatni, de van akinek még ennyi sincs... Ha egyszer sikerült, sikerül újra, csak türelem (bagoly a verébnek tudod :wink: )

Vera! Mikor mész Uh-ra???

Évi! szurkolok, hogy veled megtörténjen a csoda! :)

No má elfelejtettem, hogy még mire akartam reagálni, de hosszú haj rövid ész és ez már csak rosszabb lesz. :)

Egy eszembe jutott: Most megint csak én bolondozok májusban, vagy tényleg Kacika babaája a Petra és nem PPetikéjé??? Vagy teljesen megdinkultam???
:shock:
kislibus

No jó, látom nincs senki, megyek filmezni!

Pusza!
kislibus

Sziasztok!

azt akartam kérdezni, hogy ti hogy bírjátok ezt az egészet, mármint nyilván nem azt kérdezem, aki már szerencsésen
babás, ... de én tottál kész vagyok... de az még csak hagyján
hogy kész vagyok, de hogy a férjem is...a ti férjeitek hogy
élik meg ezt a kvázi kudarcélményt...annyira rosszat tesz a
kapcsolatunknak, annyira el vagyok kenődve...és akkor
még a hétvégén tetézi az uram, hogy háát ő mindig nagy családot
képzelt magának...lányok teljesen el vagyok kenődve, úgy
érzem ez egy olyan gödör,amiből nem tudok kijönni...persze
az élet szép, stb..a lányom is, de egész egyszerűen mindenhol csak nagycsaládosokkal találkozom, vagy legalábbis többgyerekesekkel, nem értem, nem értem, hogy nekem miért nem sikerül??ahhhh, tudom, ti is így vagytok ezzel, ezért merem itt leírni ezeket,de nem tudok mit kezdeni ezzel, hogy időre szex, figyelni, mikor, hogy ha meg nem sikerül, nincs inspiráció...áá
a múltkor végül belevágtunk a dolgokba, de azóta meg úgy fáj , mintha egy heg lenne...vagy csak izomláz :roll:
megyek, pussz,eszti :wink:
esztiilil

Sziasztok!

Kislibus!

Nem dinkultál meg egyáltalán. Mindkettőnk kislányát Petrának hívják. Amikor olvastam az írásodat, annyira jó kedvre derültem ettől a részétől.
Vendég

Kislibus,
mindkettőjük (Aliz, Kacika) fia Peti, lánya Petra :lol:

Eszti,
mióta nem sikerül a tesó? Nekünk lassan egy éve, és mostanra eljutottam odáig, hogy már tudok rá várni. Eddig baromira odafigyeltünk mi is mindenre, és persze így kedve sincs az embernek. Megbeszéltük, hogy ha nem jön össze, megpróbáljuk a mesterségest, ha meg az sem, legfeljebb örökbefogadunk. Nem most, 2-3 évet adunk magunknak, de ha nem...

Amúgy ha nem tudnám, hogy olyan sok esélyem nincs a babára, néha tisztára úgy érzem, mintha lenne...
Görbém tiszta lépcső, végül is 36.2-ről felment 36.7-ig, bár 36.4-re kaptam peteérést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

http://www.fertilityfriend.com/home/1bace8

Ez csak egy próba, hogy így kell-e görbét linkként feltenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nyert :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok!

Aki tudja Luca telefonszámát, küldje már el nekem! Mivel sürgős lenne és én meg most indulok dolgozni, ezért közkinccsé teszem az enyémet és dobjon valaki egy sms-t. Előre is köszi. 06-20-251-81-89

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Eszti: szerintem itt soakn vagyunk aki átérzi a te gondodat.
Azonban arra rá kell jönni valóban ha görcsös vagy akkor az nem fog jót szülni. Szóval megértelek titeket a pároddal együtt. Amúgy a párod a nagycsaládos kijelentést biztos nem úgy gondolta. Csak ő is hangosan gondolkozik hisz ő is gyötrödik. Jó lenne ha nem figyelnétek most semmit és csak spontán kicsit lazábban vennétek. szeressétek egymást és meglátod jön a gólya is akkor.
Nagyon nehéz tudom de már nekem is elegem volt néha magamból ezért is igyekszek nem ezen pörögni. Nem tesz jót az agyunknak ez mert tudod sajnos befolyásolni magad.
És ha negatív irányba tudjuk magunkat befolyásolnivagy blokkolni akkor pozítiv irányba is.
Itt a tavasz örüljetek a jó időnek és sétáljatk nagyot kiránduljatok. Kicsit álljatok le a baba pörgésről. aztán spontán mikor kedvetek van legyetek együtt. és meglátod nemsokára a zebrás teszttel jössz hozzánk:)

Kép
csucsu05

Eszti!

Pszichológus, akár párterápia. És most nem viccelek. Te magad őrlöd, párod szintén, + egymást. Ilyenkor kell egy külső objektív ember. Ja és nálunk az időzítés nem működött, ezért hagytuk is az egészet. Úgy egyáltalán nem azért szerelmeskedtünk, mert, hanem azért mert jó. Mondjuk a köv. hónapban nem úsztuk volna meg a closty mellett, de szerencsénk volt, mert nem kellett a gyogyó, és a számolgatás.

Éva!

Nagyon drukkolok! Este mész?

Libus!

Jövő hónapban már nagy esélyekkel indultok!!!

Monti!

Te vagy a következő. Milyen érzés???

Zsuzsu!

Mi van veletek?

Nita!

Azért ha ez a ciklus sem "normális" lépned kellene.
Köszi jól vagyunk, így hogy elmúlt a hányinger egész fittnek érzem magam. Tombol a takony meg a torokfájás, de ezt félretéve jól vagyunk.

Alíz!

Nem dobsz egy képet Petráról? (igen ez a Peti+etra párosítás először engem is megkavart :twisted:)

Most megyek, ha van időm jövök, és dobok táblát.

tjuca

Juca: javulást akkor. Bár terhességnél a nátha azt mondják természetes. Érzékenyebb vagy most rá.

Kép
csucsu05

Esztili:nem szabad ennyire targikusan felfogni ha elsőre nem sikerül.Sikerül másodjára vagy sokadjára!Állítólag ha valaki nagyon görcsösen akarja akkor azért sem sikerülhet!
Esetleg vannak különböző homeós készítmények amikkel meg lehetne próbálkozni,én is így teszem :wink:

Évi:nagyon várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Évi: Szoritok és amint tudsz ird meg mi volt a dokinál.

Kép
csucsu05

Hát ebben a nagy légterű irodában még nyugodtan babanetezni sem lehet. Mindig járkál valaki... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Végig olvastalak. Mindenkinek csak jot kivánok. Én is ebben a cipőben járok, mint ti. De valahogy pozitivan fogom fel a dolgokat, pedig belül még fáj. Mindig azt kérdezem magamtol, hogy miért én jártam igy. Mikor látom a barátnőm nagy pociját, olyan fura érzés fog el. de majd legközelebb szebb, jobb lesz minden. Igaz???
Hajrá lányok és mindent bele! Mindjárt itt a tavasz, jönnek a golyák.
encike 2

ÉVI!!!:):):)
Na ezért mondom, hogy nem szabad feldni!! Hatalmas gratula:)
Mikor megláttam, hogy írtál hát nem is tudtam jó vagy rossz hirrel jössz. De ez fantasztikus hír:)

Kép
csucsu05

Annyi történt szerintem, hogy később volt PÉ-d ezért nem volt a multkor szivhang még. Viszont az utolsó mensitől nézik mert az a biztos ugye.A PÉ t meg a félidőnem veszik. De mi van ha később volt PÉ?? Akkor van ez mint nálad, hogy nincs szívhang még.
Gondolom hatalmas kő esett le a szívedről??

Kép
csucsu05

Évi:nagyon örülök ez nagyon csodálatos hír!Ilyet is vártam!Nyugodj meg,most már nem lesz semmi baj!!!!Gratulálok!!!!! :wink:

KépKép
lyndee

Évi: Párod mit szólt? Gondolom most ő is megnyugodott.
Megláod ez a baba jól megijesztett mindenkit most már minden rendben lesz. :):)

Kép
csucsu05

Évi!

Ez fantasztikus! Na ugye, hogy nem tudhatod, mikor fogant!!!

Miért akarsz új dokit? Régiben nem bízol meg???

Nagyon szuper, és örülök!

Azért ne hagyj itt minket jó?

tjuca

Évi: Igen azért nehogy itt hagyj minket. Kiváncsian várunk majd mikor mi lesz veled illetve veletek:)

Kép
csucsu05

Utróval kapcs. nem vagyok okos. Dokit már írtam. Változás annyi, hogy megint van Margit. Bár Nektek az messze van.

(Ha vérezgetnék, én szedném a progit, de ez csak az én döntésem lenne...)

tjuca

Évi,
nem a petezsákra mondta a 26 mm-t? Mert az símán lehetséges.
Nagyon örülök, hogy minden ok. Utrora kérdezz rá pénteken. Én szednék, szerintem kárt nem csinál vele az ember.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Évi!!!! De jó, nagyon örülök nktek!!! Ugye-ugye!!! :D

Más,

Nagyon megijedtem du. : rólam tudni kell, h nem vagyok egy üdítítő ivó fajta,pláne nem szénsavasat.
Egy évben kb. 2x max 3x fordul elő, h Cola-t innék.

Ma viszont, vhogy kívántam, mikor megláttam a boltban. Vettem egy üveggel és ebéd után ittam 2 nagy pohárral.

Nem sokra rá, a baba úgy beindult, mint a gép, ennyire még sose mozgott.... le kellett feküdnöm hanyatt, mert függőleges helyzetben úgy éreztem kiugrik a lyukon...

Olyan szinten rugdalt befelé, h a szerveimet külön éreztem, rezgett az egész hasam,, a méhszájamon kalapált, v nem tom mitcsinált, borzasztó volt... Sztem bő 40 percig nem hagyta abba, azt hittem itt a vég!

Szóval a Cola-ról ennyit...

pedig emlékszem, h mikor napokig nem éreztem magzatmozgást, Juca ajánlotta, h Colázzak, de akkor nem hatott....
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
zmimi

Sziasztok!

Megpróbálok dobni néhány fényképet a kis Petráról:

Kép

Kép

Kép
Vendég

juca szerinted mi lenne ahelyes következő??????
én nem tudom :?
most is ugyan az van mint multkor?
próbáljak meg tesztet csinálni? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zmimi!

A Cola az nem is igazán jó, mert kiválthat a kisbabánál egy átmeneti szívritmuszavart. Nekem volt ilyen és ebből kifolyólag lettem elküldve magzati szívultrahang vizsgálatra,aminek az eredménye negatív lett.
Vendég

szia ppetike,jól vagytok,arik vagytok a képeken.
Mégegyszer gratula nektek!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Ne haragudj, megint nem értem a kérdést. Nem jött meg? Ha így van, akkor teszt, és annak bármi legyen az eredménye orvos. Gondolom...

Mimi!

Én nem ajánlottam, csak azt írtam, hogy a finisben egyszer úgy megijedtem, hogy fél napig nem éreztem a gyereket, hogy lenyomtam fél lityit, de nekem is utána ez lett, tisztára felpörgött. Én megnyugodtam, másrészt lelkifurim volt, hogy kvázi "kiütöttem" a gyereket, de eléggé be voltam tojva, hogy nem mozog.

tjuca

Alíz!

Petra nagyon szép kislány!!! Olyan kis jóllakott, nyugis. :wink:

tjuca

juca,szerintem én vagyok a béna :?
nem tudok rendes kérdést megírni,bocsi érte.
Most is ugyan az van mint 3-án.vérezgetek,egyszer barnázgattam.
lehet holnap veszek tesztet,ha nincs rosszidő!
De az orvos azt mondta,hogy meg fog jönni,igaz nem csinált uh-ot :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?