Új privát üzeneted érkezett!

Linácska:kezdetnek nem rossz!Majd ha jobban meggyógyul a kis füle alaposabban meg tudjátok mosni a haját!A szája gyógyulgat?
Teszt ügyben szerintem is várjál még,Verának biztos ikrei lesznek hogy ilyen korán kimutatta neki :lol:

KépKép
lyndee

Lindee! Fiatal igen... Években és kinézetben.. Vagyok wiwen V-né Vasas Viktória néven futok! 2006 dec. óta. Tavaj márciusba terhes lettem, áprilisba elvetéltem, azóta meg semmi, csak a mensim megtanult sz@r@kodni, de remélem ez a 3 hónap fogigátló elég volt neki, hogy megtanulja, hogy mi a rend! :roll:

Lina! Én ciklusban számoltam! Ha azt vesszük, akkor "csak" 7 hónapig nem jött össze, (utána fogigátlót kezdtem). De nekem ez alatt 9 ciklusom volt egyre vacakabb mensikkel. De tudod mit? Te is tesztelj pozitívat áprilisban Lindeevel és én meg május elsején (figyeled, bolondok napján) jövök a poz. teszttel! Így jó lesz??? :D
kislibus

Tényleg! Nem lehet fürdetés idejére vízálló sebtapasszal leragasztani a fülét, hogy ne menjen bele a víz???
kislibus

Libus:megkereslek,ok?
Én benne lennék az áprilisi + tesztben mert akkor még beleférnék ebbe az évbe szülés ügyileg,és szerintem Linának sem lenne ellenvetése... :lol:
És neked is sikerülnie kell,hiszen a május nagyon szép hónap!április 1 bolondok napja!!!! :lol:

KépKép
lyndee

No most lépek, még megnézünk egy filmet, aztán csicsi, mert holnap munka... :(
kislibus

Kislibus,
nem akarok kötekedni, de április 1 a bolondok napja :lol:
A hajmosás meg nem lesz sokáig nehéz, ha teljesen belegyógyul a dobhártyába a tubus, elvileg 3 hét múlva a kontrollon már szépen látszani fog, na szóval akkor az audiológián kap méretre füldugót, amivel már nyugodtan lehet majd hajat mosni. Úszni azért azzal sem fogunk, de legalább a fürdés nem lesz gond.
A pozitív tesztben benne vagyok, csak nem tudom, mennyi esélyem van rá. De ugye szoktak cukorbetegek is terhesek lenni, én meg még nem vagyok az, szóval hátha...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

pocak:
Kép

Kép

Kofa kedvesen megjegyezte, hogy nem olyan dagadt ám az arcom, csak az árnyék van rossz helyen... :twisted: Valamint a csíkok még Kingával keletkeztek :cry: jellemzően az utolsó héten.

tjuca

Hellóóó!

Juca, nem is dagadt az arcod!
És nekem sokkal több csíkom van... bibííí 8) (mondjuk nagyon utálom)

Tegnap este a Művészetek Palotájában voltunk hangversenyen, nagyon klassz volt.
Húsvét előtti lélek előkészítés.
Liszt:Via crucis + Beethoven C-dúr mise

óriási vegyeskar és nagyzenekar, szuper hangzása volt. Az 5 bőgös között volt egy csaj, nagyon vagány volt ;
még nem láttam/hallottam női bőgőst... :D

Kép
zmimi

Juca: Szép a pocid. És a csik pedig a szexepiled. Ez legyen a legnagyobb gond. Sokan egy ilyen csíkért mindent megadnának.

Kislibus: Április 1 a bolodnok napja. sebaj te már most bolondozol velünk:)
Május 1: a munka ünnepe. Nem is szabad dolgoznod csak annyit, hogy produkálj egy zebrás tesztet:)

Kép
csucsu05

kislibus amint lesz időm csinálok tesztet!

juca olyan csini vagy a képen.A csíkokkal kapcsoltaban neked alig van.látnád az én hasam az egész csíkos:( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca:Szerintem is csini a pocid!!!!!Kingával is ekkora volt?vagy most nagyobb?

KépKép
lyndee

Igen erre én is kiváncsi vagyok. Mert azt mondják a második babánál nagyobb a poci. igaz ez vagy csak mende monda?

Kép
csucsu05

képzeljétek kicsi pöcsösmnek az új szava:
taxi=amit így mond hogy: taszi :lol: :wink: :lol: olyan cuki de azt is kimondja hogy tűzoltó ezt szerintem véletlenszerűen mondja ki. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nincsenek véletlenek :)

Kép
csucsu05

Kingával is nagy volt, egy nagy lufi. Az alsó kép kb. 2 héttel a szülés előtt készült:
Kép
Kép

Most csak annyi másabb, hogy hamarabb volt nagy a hasam, de talán a vége nem lesz még ennél is nagyobb. :lol:

tjuca

annyira tetszik ahogy mondja ezeket a szavakat.Úgy néz ki ő is kezd komolyabban beszélni már!!!!!legalábbis remélem!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Nálunk egy évesen ment az óvónéni. :wink: Fogalma nem volt, hogy mi az, de mivel annyira bíztattuk, ezért állandóan mondta, hogy óvónéni. :lol:

Mennyi idős a kisfiad?

tjuca

Juca: igen a második terhességnél hamarabb látszik már a pocak. nekem is lufi szerű hasam volt. Mindenki azt hitte 7hónaposan már szülni fogok.

Kép
csucsu05

nekem annyira tetszik a "lufi szerű" poci!!!!!!Én is ilyet szeretnék!!!!! :lol:

KépKép
lyndee

juca a kis pöcsösöm 2 éves múlt :lol:
Most megyek mert mennem kell babyszitterkedni a szomszédba!majd este fele jövök.addig jók legyetek.puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Oké jók leszünk te is:)

Kép
csucsu05

Juca,
nem is kommentáltam a mellekről való felvilágosítást.... :twisted:

1. Köszi!
2. valóban nem voltam koleszos... 8)
3. mik vannak... :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Voltam a körzeti dokinál, megmérte a vérnyomásom:120/80 :lol: Hurrá! Majd lementem a védőnőhöz, ő is megmérte:145/95 :shock: . Szerintetek ennyire felidegesítettem magam kb. 20 perc alatt? :roll:

Azt mondta a körzeti doki, hogy a horkolás attól van, hogy a terhesség alatt izomlazító hormonok termelődnek, hogy nehogy idő előtt beinduljon a szülés és ezek hatnak a lágyszájpad izmaira is. Ne aggódjak, szülés után megszűnik. Apa addig használjon füldugót. :lol: :lol:

Csíkok: egyelőre nincsenek. Mondjuk kenem veszettül a bőrőmet és imákat mormolok, hogy anyukám génjeit örököljem, akinek három gyerek után sem lett csíkos a hasa. Minden reggel a tükör előtt hálát adok a természetnek, hogy egy újabb csíkmentes nappal ajándékozott meg. :lol:

És akkor egy mai pocakfotó rólam is:
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

És egy kép Marci szobájáról: :cry:
Kép

Robi szerint készen lesz nemsokára vele. Vajon miért vannak kétségeim? :twisted: Mondtam neki, hogy április elejéig kap időt, addig játszadozhat vele, de akkor kihívok egy festőt, aki befejezi majd szépen két nap alatt. :twisted: Mert hogy eddig a szintig apának két hónap alatt sikerült eljutnia. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana,
nekem anno azt mondta a kozmetikus, hogy eszembe ne jusson kenni semmivel a hasamat, mert felpuhul a bőr, és jobban tud nyúlni, repedni.
Na nem is kentem semmivel, és egy db csík sem lett rajtam. (hogy ezért-e, azt nem tudom, de ugyanolyan szép, mint volt)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,
nagyon régen jártam erre, mert úgy éreztem nagyon messze van még, hogy valami történjen velem. Eddig annyi változás, hogy 34 nappal a műtét után megjött, szóval az elsőn túl vagyok. Még két hónap és indulhat a babagyártás.
Mondjuk kicsit aggódom, mert csak két napig volt rendes vérzés, aztán már csak barnázgatás 2 napig, pedig nekem 6-7 napig is el szokott tartani. Szerintetek ez gáz? Beszéljek a dokimmal? Úgy gondoltam, megvárom a következőt és meglátom.

Üdv
Viki
mazsomka

Montana: Nagyon szépa pocid igazi formás pocakod van:)
Szerintem hagyd meg hadd csinálja a párod készre a szobát mert akkor büszkélkedhet vele:)
A pocakomat anno én se kentem semmivel és egyetlen csíkom sem lett. Sajnos ez alkat függő illetve a génektől függ.

Kép
csucsu05

montana nagyon csini pocakod van.
csucsunak igaza van,hogy a csíkok egén függőek.
Én kentem rendesen meg minden ilyesmi de mégis olyan csíkos lett a hasam min a zebra bőre :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mimi!

Nincs mit. :twisted: :twisted: :twisted:

Montana!

Emlékeztetlek, hogy pár hónapja még nem a csíkokon aggódtál, hanem, hogy nincs is hasad. :twisted: Ejj, az örök elégedetlen. Nagyon formás kismami vagy!

tjuca

juca ti hogy vagytok a pocaklakóval?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hogy hogy hogy? Specifikáld kérlek a kérdést? :D

Jól köszi.

tjuca

vera magyon jók az új vonalzók!!!
babás vonalzót nem teszel ki????????,
juca arra akartam kijukadni,hogy érzed magad? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mazsomka:Semmi baj nincs szerintem,a műtét utáni első menszi volt,bármi megtörténhet ilyenkor.De még akár később is lehet rövidebb vagy hosszabb menszid.

Montana:csini vagy nagyon!!!!!

Ez a csík kérdés pedig olyan hogy van aki hajlamos rá van aki nem.Az utóbbi a szerencsésebb kategória.Sajnos nekem is lesznek csíkjaim ha kismami leszek de ez legyen a legkevesebb!csak legyek már kismami!!!! :x

Vera:nagyon cuki az új vonalzód!!!!Párod tudja már a nagy hírt? :wink:

KépKép
lyndee

Annyi jó dolog ért mostanság hogy zsongok tőle de félek is hogy valami rossz követi
1: megtudtuk hogy megvehetjük a lakást nagyon jó áron
2:baba jön
3:megtudtuk hogy a fél szocpolt felvehetjük
4:a Petim ovi ügye rendeződik
5:munkaváltás előtt állok jobb pénzért

lyndee igen tudja már és a gyerekek is.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera:Ez nagyon jó,nem szabad a rosszra gondolni!Volt már sok rossz ami történt most már csak a jónak szabad jönnie!!!! :wink:

KépKép
lyndee

vera vak vagyok bocsi :oops: szerencsés vagy most!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem ért ide.de sejtem is hogy miért nem :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na miért???????????
nem vagyok babás :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:honnan tudod hogy nem vagy babás?gyanus nekem az a barnázgatás!
beüzemeltétek már a mosógépet?

KépKép
lyndee

lynde az a brnázgatás vérezgetés elmult már rég. a doki azt mondta meg fog jönni.igaz uh-ot nem csinált :(
mosógépet csak holnap hozzák :? :? :? de akkor be is fogjuk üzemelni ,már alig várom!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azt mondta a doki hogy meg fog jönni a menszid,de még nem jött meg azóta sem!!!!

KépKép
lyndee

igen még mindíg semmi :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi van ha tényleg babás vagy?Nem csinálsz csak ugy kíváncsiságból holnap egy tesztet? :wink:

KépKép
lyndee

most elmentem toalettre és barnás volt a betét :roll: nincs manim rá ,a párom meg tuti nem adna rá pénzt. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ha megjön az jó mert egy új ciklus kezdődik.És majd a következőben sikerül.
A Zolitól meg mindig kérj pénzt, hogylegyen nálad is. Bármiközbe jöhet

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?