Sziasztok Csajok!
Nagyon gyorsan próbálok sok mindenre reagálni, aztán úgyis majd a végén eszembe jut, hogy a felét elfelejtettem
Reni, kitartás! Hétvégén menj el és vegyél magadnak egy táskát. Petit addig bízd apukájára. Kell egy kis szabadidő. Néha muszáj. Mi is már alig bírtunk Kírával az utóbbi időben, erre a páromnak eszébe jutott mentőötletként, hogy lenn van a pincében egy műanyagcsúszda, amit Kíra tavaly nyáron kapott a kertbe szülinapjára. Na, most már itt van a nappaliban. Gyerekek, komolyan mondom, 3 napig semmi gond nem volt a gyerekemmel. Néha oda kellett néznem, hogy megvan-e még. Csak a ruháit nem győztem cserélni, mert még rövidujjúban is egyfolytában szakadt róla a víz, ahogy egész nap lépcsőn fel, csúszdán le… Sajnos kezd már elmúlni a csúszda varázsa, valami újat kell kitalálnunk
Benianya, Kíra sem öltözik egyedül, illetve a sapkát tudja a fejébe húzni egyedül, de többnyire fordítva
vagy legalábbis a szeme előtt lóg a madzag. A zoknival és a cipővel próbálkozik, de mivel nem megy, pedig nagyon akarja, általában egy nagy hiszti lesz a vége.
Köszönöm kérdésedet, egyenesben vagyunk
Tavaly ugyebár elkezdtük ezt a wellness tanácsadásnak nevezett „vállalkozást”. Aztán valahogy abbamaradt a dolog, nyáron elején arra jutottam, hogy ezek a hónapok, amit most Kírával tölthetek, sose jönnek már vissza, ezért gyakorlatilag csapot-papot magam mögött hagyva elvonultunk 4 hónapra nyaralni. Aztán október-novemberben úgy gondoltuk, hogy mégiscsak kellene az üzlettel is foglalkozni, hiszen ezt magunknak csináljuk, a mai világban sose lehet tudni, mikor szűnik meg bármelyikünknek a főállása, aztán ott van a nyakunkon egy halom hitel meg szeretnénk még egy-két kistesót is, ráadásul szívesen foglalkoztunk vele, és mi magunk is rengeteget alakultunk előnyünkre, az egészségünket, a táplálkozásunkat, életmódunkat, és üzleti felfogásunkat tekintve egyaránt… Szóval ismét belevágtunk, és tényleg próbáltunk minden percünket ennek áldozni az elmúlt időszakban. Ezért tűntem el. De most már leszek, mert sínen vagyunk
Gyógypuszik a gyerkőcöknek!
Láz miatt ne aggódj! Az orvos figyeli, amit kell. Algopirynt azért nem ajánlják, mert nem tesz jót a szívnek, de ez nem arra az esetre vonatkozik, amikor valaki szedi néhány napot vagy 1-2 hetet.
Ja, zoknit én mindig adok éjszaka, zsákban is!
Ujjszopás: Kíra is nagyon szopta, amikor jöttek a szemfogai, mindegyiknél. Most még egy hiányzik. Viszont tegnap óta szó szerint csuklóig van a szájában a keze, szerintem kezdenek megindulni a hátsó fogai. Vagy az még korai? Van, akinek már 16-nál több van, lányok? (mármint nem a lányok, hanem a gyerkőcök közül
)
Al, mi van a nagyiddal? Hogy van?
Pil? Veletek? Nagyon szorítunk, hogy elmozduljatok erről a mélypontról!
Sok erőt és kitartást kívánok!
Gabella, be sem merem vallani, de képzeld, ez a Kincses sziget itt van nálunk, a lakóparkban.
Még soha nem voltam benn, mert Kíra nem igazán igényli a „társas szórakozást”, még télen is jobban elvan a játszótéren, szabad levegőn, pedig szoktam látni, hogy mindenféle programok ki vannak írva. Ha gondoljátok, bemegyek és körbeszemlélek, csak írjatok egy kb. létszámot, hogy mennyien lennénk…
Ja, a cukrászda csődbe ment, de most nyit egy új
Veráska, hihetetlen, hogy Dávid már WC-zik! Emlékszem, annak idején is nagyon meglepett, amikor írtad, hogy bilizik
Nagyon ügyi. Mi még csak most próbálkozunk a bilivel, de kizárólag reggel, mert napközben a játékokban elmélyedve Kíra még nem tud rá figyelni, de reggel általában szól, hogy „Kaaa(ki)! Bíííí(li)!”
Amit írtál kistesó-ügyben: próbálj a pozitívumra koncentrálni (már amennyire tudsz): így is sikerülhet, minden külső segítség nélkül! Persze azért a párod kell hozzá!
Kimike, ne hülyéskedj, hiszen nem az ára számít! Jó legyen, ne szorítson, azt’ jól van! Neked hogy megy a munka?
Ex, jobbulást mindkettőtöknek! Nagyon vagány Peti a szuper járgányon!
Hiába, fiúgyerek...
Meteor, a múltkor olvastam az irományodat a kifizetőhely megszűnésével kapcsolatban, erre tegnap nekem is megjött a papírom. Felvilágosítana valaki nagyon röviden, tömören és érthetően, hogy ez most mit jelent és kell-e valamit tennem!?!?!? Előre is köszi!
Ja, és azt is mondjátok meg légyszi, hogy ha én GYES mellett szeretném kiváltani a vállalkozóit, az milyen költségekkel jár?
Juca! Látom, játékok terén nagyjából egyformán működnek a lányaink! A konyhaszekrény az első! Aztán a többi, amit felsoroltál, azzal a különbséggel, hogy nálunk az összerakósok is nagy kedvencek!
Kmammy, aranyos a fiad. És most, hogy egy ideig nem voltam a fórumon, teljesen jól észrevehető, hogy a magyar-tudásod is milyen sokat fejlődött, mióta itt írogatsz
Katus, jó hogy hallunk rólatok is! Gyere többször!
Katus, Kimike! Az aloe vera mint növény szerintem is tök jó, mi is fogyasztunk aloe terméket, de emellett mást is, mert attól még nem jutsz hozzá minden vitaminhoz meg egyéb tápanyaghoz, hogy aloét iszol. Én személy szerint úgy gondolom – és úgy tapasztalom – hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás, a tápanyagok egyensúlya az igazán fontos a betegségek megelőzésében. Vagyis hogy mindenből jusson megfelelő mennyiségben!
Anita, én pl. annak idején kifejezetten örültem, hogy nem az édes szirupot kellett innom, hanem kiflit tejjel. Úgy látszik, mindenkinél máshogy működik. Emlékszem, nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy éhen ne haljak, mire sorra kerülök
Eni, írj Te is többet magatokról! Hogy viselitek egymást Kistesóval? Le a kalappal, hogy még suliba is jársz közben! Mennyi van még hátra? Mármint a suliból.
Vicky, a mérleghinta nálunk is nagy kedvenc, de csak addig, amíg rá nem ül, utána egy perc és meg is unja…
Nancsa, Te is gyógyulj!
Méz, vigyázz magatokra, és jelentkezz, amint tudtok
Mára ennyi csajok, bocs hogy ilyen hosszúra sikerült, igyekeztem senkit sem kihagyni, remélem, sikerült