Új privát üzeneted érkezett!

Cseppek! Milyen kocsi volt az? Nekem olyan kellene aminek magasabb a tolókarja mint az átlagos, vagyis 100cm felett legyen! Fáj a hátam ha alacsonyabb, én magas vagyok. :( Nem emlékszem Timika hirdette, de ha a tipusa nekem megfelelne akkor keresgélnék olyat, ha meg tudod mérni. Sok kocsit találtam de sehol nem irják milyen magas, kérdezek arra meg nem válaszolnak. Akkor miért teszik fel aukcióra, v. apróhirdetésre? Igy nem veszek ha nem tudom mekkora :( :(

Timi! Kristófnak nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok,kel valakinek iwiw meghívó? :D

Kép
bibi226

Kármen!

Ilyen volt. Mindjárt megmérem!
Kép

A kerék - tolókar legmagasabb pontja közötti magasság pont 100cm. Egyéb paraméterek: http://brendon.hu/shop/viewer.aspx?main ... 9&pageno=1

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Nekem az mondta a dokim, h napi egy szem Mg mehet. Nem görcsölök csak néha feszül a pocak, állítólag a szalagok nyúlnak. (görcs előfordul-székrekedés miatt)
Folsav napi egy szem, Elevit kétnaponta fél szem. Képzeljétek, amióta újra babás vagyok a vérnyomásom tuti. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik teljesen OK. Korábban gyógyszerrel is előfordultak 150/100-as értékek, most bogyó nélkül 120/80 :D :D

Bea!
Én még nem merek belegondolni a kétgyerekes létbe :oops: :lol: Gréti???????

Zitacicu!
Köszi! Az igazság az, h a férjem szeret viccelődni. Valahol tudom, h vicc, mégis agyalok a megjegyzésein :D Nálam nagyon egyforma a két várandósság eddig.
Niki vagy Norbi bújt ki előbb??

Zituska!
Megnézem akkor ezt a béres Mg-t. 26.-án azért megpróbálom tisztázni az ügyet :)

Ábelem tegnap egész nap hintázott volna. 3 óra hinta palinta után elaludt benne. Kiszedtük, felébredt, üvöltött....

Kérdés: Ismertek olyan kismamit, anyukát aki 35 éves kora felett várta a babáját?? Mi a "protokoll" Szegeden? Mindenkinek ajánlják az életkor miatt a magzatvízvételt vagy csak annak, akinek a nucha eredmény gyanús???

Jó börzézést aki jön! :D

Kép Vigyori hintázós

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Na mi már meg is jártuk a bőrzét,hááát,őszintén nekem nagy csalódás volt. :?
20140113113746

Sziasztok!

Tegnap milánói volt az ebéd, és kedves gyermekem ha nem azt eheti amit mi nemes egyszerűséggel rám boritja. Kénytelen vagyok azt adni neki, amit magunk is eszünk.
Szerintetek baj van naz étvágyával? :lol: :lol: :lol:

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

sziasztok

köszi a vérvételes tájékoztatást, akkor nem kell kávé nélkül kómáznom :D
szeretném megvédeni a S. T. külsejét! nekem semmi bajom vele. szerintem nem igénytelen, hanem ez laza szerelés, kinézet. szerintem nem gáz, ha vkinek hosszú a haja, vagy ha a divat miatt szakadt a farmerja (bár nem részleteztétek, hogy mi az igénytelen rajta). szerintem egy orvos is kinézhet akárhogy, jó legyen szakmailag és emberileg. ő is csak egy ember. (ok. én sem vagyok pl. az igény bajnoka, mert szerintem sokkalta fontosabb dolgok is vannak, mint a kinézet, és számomra ez nem fontos, ha tiszta az ember). uff.
az tény ,hogy sokan vannak nála. én eddig a Medicenterbe jártam hozzá, és most voltam a Vasasban. hát ég-és föld. de mivel nem volt eddig problémám(kopp-kopp) nem zavart nagyon, hogy nem volt ideje. (meg tőletek úgyis kérdezek :oops: :lol: )
na, megvédtem :lol: :lol: :lol:
aztán a szülés után majd újra nyilatkozok. remélem nem kell véleményt változtatnom.
de elfogadom azt is ha vkinek más a tapasztalata véleménye. az enyém ez.

én magnéziumot kb a 20 héttől szedtem 2×1 Magneb6-t kellett volna, de amikor nem keményedett a hasam mindig elfelejtettem vagy csak egyszer jutott az eszembe :oops: . most meg már nem szedem, mert ti is úgy tudjátok, hogy nem kell.

jó pihenést!

toncsi80

Üdv.

Zitacicu, ezt olvastam el a múltkor: http://www.origo.hu/itthon/20080312-tan ... tatok.html
Nagyon szépek a gyerekeid! És tényleg, hogy hasonlítanak egymásra az ikreid, pedig kétpetéjű ikreknél nem jellemző...

Zsuzsu, örülök, hogy minden OK veletek. Ábel egyre inkább rád hasonlít!

Zituska, teljesen jól állsz a dolgokhoz, még ha nehéz is, inkább most legyen kengyele a lánykádnak (habár szívből remélem, hogy nem lesz rá szükség), mintsem később kelljen vele szenvednetek!

Bea, biztosan ügyesek lesztek a kétgyerekes létben! :D

Enikő, fogadd részvétem!

Kármen, remélem, minél előbb találsz jó sportjárgányt, a miénk átlagos, felállítva a földtől mérve 95 cm-nél van a tolókar.

Cseppek, nagyon édes a fiad. Nálunk úgy megy, hogy Peti megeszi a "saját" kajáját, aztán meg eszik a miénkből is.

Végül rólunk: dögrovás van. Peti péntekre belázasodott, a torka piros, a tüdeje tiszta. Van gyógyszerreceptünk, de mára lejjebb ment a hője, így nem váltottam még ki, szerdán ellenőrzés.
Nekem is egyben van mindenem, orrom bedugulva, ízeket nem nagyon érzek, a szagokról nem is beszélve.

Peti egyébként eleven, de többet alszik a szokásosnál. De az ajándékát nagyon élvezi, anyósomból kapta húsvéti-szülinapi-névnapi ajándékként ezt:
Kép

Videó pedig itt: http://s148.photobucket.com/albums/s24/ ... zik043.flv

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Zsuzsu!

Norbikát vették ki először.Nikit még a helyes irányba kellett terelgetni mert keresztbe feküdt a pocakban.
Szerintem a z életkor miatt tuti van magzatvízvizsgálat akkor is ha jó a nucha.

Exi!
Petinek jobbulást!!!Mindhárom gyerekem szerintem tök egyforma.Vagyis nagyon hasonlítanak.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Exi: Köszi a belénk vetett bizalmad :) Megnéztem a videókat mind....remélem nem baj 8) Az orrszívós tetszett a legjobban, bár igazából szeirntem ott inkább fogorvosnak készül Peti :lol: :lol:
Jobbulást neki!

Toncsi: Egy a fontos szerintem, hogy a saját orvosában mindenki maximálisan megbízzon, igények is mások, stb.

Cseppek: Édes Zolka :)

Zsuzsu: Gréti jól van, a nagyiéknál volt péntek estétől ma délelőttig, úgyhogy apjával dorbézoltunk, 10-ig aludtunk, filmeket néztünk, szal lazultunk :)
Ikrekre visszatérve, ha látott volna valami furcsát a dokid, biztos mondta volna :) Engem is folyton szivatnak ismerősök az elejétől, hogy biztos ketten vannak, akkora a hasam...de szó sincs ilyesmiről.
A tesztjeim nekem is rögtön annyira erősek lettek és ahogy ment föl a pisi abban a pillanatban jelent meg a nagyon erős 2 csík. Sőt volt hogy a kontroll csík halványabb volt mint a terhességet jelző :lol:
Nem csúszik ki Ábel a hintából?
Szerintem az amniót mindenkinek ajánlják 35 felett, de elutasíthatod, ha nem szeretnéd. Több ismerősöm is van aki aláírta hogy nem megy el rá.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Keresek profi teszveszest, aki vállalja, hogy licitál helyettem holnap, hétfőn 21.03-21.17-ig, utolsó másodpercekben.
Aki vállalja, írjon privit, előre is köszönöm :wink:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Zsuzsu! Bár én 28 voltam Lotti születésekor, de mivel van a családunkban Downos kisfiú, ezért nekem is ajánlották (előtte genetikusnál is voltam, az Emesénél) a magzatvízvételt.Végülis nem vállaltam, hát több mint érdekes papírt kellett aláírnom akkor. :roll:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zita!
A 32 hetes vérvétel eredményét küldik a védőnőnek,v. érte kell menni..?
Úgy emlékszem küldik... :oops:
Te hogy tudod?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Cseppek! Köszi, ez nagyon alacsony :( A mostani kocsim 103 cm-es az is kicsit alacsony lett nagy sétánál megfájdul a hátam. De találtam most a Giraffe Club kocsija 110cm-es 10e ft és házhoz hozzák, söt 18 hónap gari, mig ugyanezeket árverésen 10e+posta adják, 12 hónap garira. Igy valszeg ezt veszem meg, bababoltban. Használtat semmilyet nem találtam ami nem túl nehéz és magas.
MIlyen nagy már Zolka!! Nagyon helyes fiú!

Toncsi! Irtam, szakmailag szerintem is profi, én nagyon sokat köszönhetek neki, ha megint szülnöm kellene csak hozzá mennék mert nekem nem átlagos volt a terhesség és a szülés sem, sokkal kockázatosabb volt mindkettö. Ha nem lenne ennyi baj akkor viszont nyugisabb dokit választanék :D De 2 szülés után is azt mondom neki is köszönhetem hogy lelkileg is végig tudtam csinálni a terhességet.

Zsuzsi! Én 37 voltam amikor Norbi született. Igen ajánlották a vizsgálatot, mindenkinek szokták de nem kötelezö vállalnod, én csak Orsival vállaltam, pedig akkor "csak" 34 voltam.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő: részvétem!
Zsuzsu: Ábel nagyon nagy fiú már, klasz a hintás kép, milyen állványra szereltétek? Nyugi, minden rendben lesz a babóval!!
Exi: hol lehet ilyen szuper járgányt kapni és kb mennyi?Jobbulást nektek!!
Toncsi: egyetértek Beával orvossal kapcsolatban, amúgy Sári tényleg nagyon szimpi doki.

Kép
gyanixi

Norus!

A 47% az összes szülésre értendő. A TB Felügyelet honlapján van fent.
Vendég

Sziasztok :)
Mi is megjártuk tegnap a bababörzét, de tényleg nem volt vmi nagy szám!
Akiktől a bodykat szoktam venni nem voltak kint, meg a szopipárnások sem, pedig huzatot akartam volna venni. :(
Azért vettem pár body-t a Nőcinek, meg vettem pelenkákat.
Bíztam benne, hátha összefutok valakivel, de sajna senkivel...

Exi :)
Jobbulást!!
Tényleg klassz ez a járgány!

Boti egész éjjel sírdogált, és nem tudta megmondani, mi a baj.. :(
Nem beteg, nem lázas, egyszerűen nem tudom mi lehetett a baj. Apa egész éjjel az ágya mellett aludt a földön...

Kép
Kép
zituska28

Bocs, most megnéztem pontosan, hogy ne írjam csak azt, ami megmaradt a fejemben kicsit összekavarodtak a számok. :oops:
SZTE Női Klinika 44,7%
A magyarországi átlag 28,9%.
A Klinikák átlaga 38,9%.
NEM A PÉCSI, hanem a Debrecen Klinika 28%, Pécs - Klinka 32,2%, Pécs kórház 23,2%.
Legjobb Tapolca 15,7%
Legrosszab Schöpf-M Pesten 46,5% (ezzel kevertem) :oops:
Szegedi Klinika az országban a második legrosszabb (csm statisztika szempontjából).
A WHO szerint ajánlott átlag 10%.

Bocsi a kavarásért, de ezek most pontos adatok :roll:
Vendég

Jaa, és még egy érdekesség a császármetszés szó eredetéről.
A valószínűsíthető elmélet szerint azért hívják császármetszésnek, mert az ókori Rómában a császár rendeletbe adta ki, hogy a szülés közben, vagy nem sokkal a szülés előtt meghalt anyákból ki kell vágni a babát...
Egyébként a császármetszést abban az időben egy anya sem élte túl... Az első császármetszést, amit az anya is túlélt nem dokumentált források szerint 1500-ban végezték.
Az első dokumentumokkal bizonyított ilyen császárt 1610-ben csinálták, ahol is az anya 25 nappal élte túl a szülést.

Szóval azért lényegesen jobb helyzetben vagyunk most :) És való igaz, sokkal nagyobb biztonsággal indulhat ma neki egy nő a szülésnek ;) Hogy ez a császárnak köszönhető-e vagy másnak (is) azt mindenki döntse el maga.

Bocsi a szómenésért, de ezek számomraújdonságok voltak, pedig nap mint nap beszélek a "császárról" de az eredetét csak pár hete tudom ;)
Vendég

Sziasztok!

Zitus, bocs, hogy nem szóltam, de villámgyorsak voltunk, Lali ordított, nem maradtunk sokáig, húztunk haza.
Nagyon rossz napja volt tegnap, és nagyon rossz éjszakáink már két napja. Este 9-kor leteszem, alszik, hajnal kettőkor felébred és nem alszik vissza. :shock: Ma reggel hatkor már bőgtem, hulla vagyok. :( Babakocsiban ordít, hordozóban ordít, kocsiban ordít... :shock: Nem tudom, mi a fenét csinálhatok rosszul??? :shock: :? :cry: :cry: :cry: Két nap alatt sikerült 6 órát aludnom 3 részletben. :roll:

Exi, milyen nagyfiú Peti! Jó kis járgánya van! :wink:

Gira, ez a statisztika volt a tévében is nemrég, akkor meg is jegyeztem, hogy Szeged a 2. helyen van, ami elég rossz hír. :roll:

Börze nekem is csalódás volt, kicsi volt és nem voltak túl jó cuccok. Azért én is vettem ezt-azt, bodykat meg egy rugit.

Nekem nem csak az a bajom Sárival, hogy igénytelen, akárhányszor láttam, csimbókokban lógott a zsíros haja, nem egy bizalomgerjesztő látvány, hanem engem cserbenhagyott egy nagyon rossz helyzetben, amikor 5 hetesen véreztem és ha esetleg utol tudtam volna érni, talán megmenthető lett volna a terhesség. Két napig (!!!) nem tudtam elérni 3 különböző telefonszámon, végül az ügyeletre mentem be, hogy valaki vizsgáljon már meg, mi van. :shock: :? :(

Megint ordítás van... :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Nem tudom, vígasztal-e ez téged, de nekem mindkét lányom ilyen ordítós volt. Rékánál ugyanúgy kétségbe voltam esve, mint most te... egyáltalán nem élveztem a csecsemőkort :cry: Sokkot kaptam, amikor kiderült, hogy Hajna a pocakban van 8) Úgy éreztem, én ezt még egyszer nem bírom végigcsinálni...
Ők is max 3x 20 percet aludtak egy nap a többi időt végigbömbölték lehettek akár babakocsiban, autóban... Éjjel dettó ilyen durva volt. Folyton magamat hibáztattam, mit ettem már megint, vagy biztos nincs elég tej... Semmi választ nem kaptam... egészen addig míg nem kezdtek el mászni... onnantól már nem UNATKOZTAK többé ... mindkettőnél ugyanez volt, úgyhogy tán a harmadiknál már lazább leszek... bár azt az üvöltés kibírni érzékeny anyai szívvel :roll:
Vendég

Gira, köszi, valamennyire vigasztal, hogy akkor csak nem én vagyok ilyen sz@r anya...
Nem is lenne baj, hogy nem alszik, csak éppen ordít. Mert ha elvan csendbe magába, akkor oké, de nem hajlandó egymaga ellenni. :roll:
Talán a kenguruval más lesz a helyzet, most ebben reménykedem, de meg kell várnunk a nyaka miatt a 3 hónapos kort. :roll:

Kép
szilcsi

Nekem a Sári lett a hivatalosan kirendelt dokim. Mint dokival, semmi bajom, sőt még örültem is... csak aztán megláttam az ajtaja előtt kígyózó sort :roll:
Míg várakoztam 2x kijött a Kajtár asszisztense. Gondoltam spórolok egy kis időt, megyek oda... De nagyon megbántam ezt a döntést :( Legközelebb 1 napot is várok a Sárira. A Kajtár szokásához híven egy rohadt szót nem szólt hozzám, aztán a leletet kiküldte aláírni az öltözőbe. Mikor kimentem akkor olvastam el: nyílik a méhszáj, és "veszélyeztetett terhesség"
Mesekönyvnek írták a betegjogokat???? Teljesen ki voltam borulva 2 napig. Akkor elmentem egy bábajelölthöz, aki megnyugtatott, hogy ez a harmadik gyereknél még belefér. Hát ezért utálom az egészségügyet, meg a kötelező orvosi vizsgálatokat, meg az egész szar terhestanácsadást :evil: Ráadásul le is cseszett, hogy miért nem a Sárihoz mentem... fő a munkakedv :evil:

Mellesleg most azért érek ennyire rá, mert mindkét porontyom dögrováson van :( 9 óta csak fekszenek, főleg rajtam, szunyóka-sírás-szunyóka-sírás. Azt a csajt is felvágnám, mint a hagymát, aki a ,últ héten idehozta a beteg gyerekeit egész délutánra játszani. Már mikor meghallottam, hogy köhögnek, legszívesebben kidobtam volna őket :oops: Hogy a fenébe lehet diszkréten elküldeni őket ilyenkor???
Vendég

Szilde!
Van ami megy a védőnőnek, meg van amit el kell hozzni. Én ma reggel hozattam el apával. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Csak azt nem értem ez miért elhozós??
Mire én még védőnő közelébe jutok...:(Nem lett volna biztonságosabb,ha vki szakember előbb ránéz?Én úgyse látom,ha gond van..
Amúgy az a fura,hogy szokták a vérvétel végén mondani,hogy ettől eddig kell jönni az eredményért,de most semmit sem mondtak.. :shock:

Rendi a férjed,hogy elhozta a papírt. :wink:
Lehet nálunk is apa lesz riasztva.
Főleg mert fádigálok.
A vizsgálat óta még jobban..

Csak az nem világos,hogy ha vki veszélyeztetett terhes akkor ilyenkor már miért manuálisan vizsgálják meg..Hátha meg is szül???:( :shock:
Legközelebb egy hónap múlva kellene mennem méhszájvizsgálatra.
Az kb Április közepén lenne kb 36 hetesen.
Hát nem szeretném,ha pont ettől indulna be a szülés...
Biztos van más módszer is.... :shock: :shock: Vagy nem?

Lányok!
Erről tapasztalatok???

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Szilcsi :)
Semmi gond, mi se sokáig voltunk, ráadásul mi délelőtt letudtuk...
Sajnálom a nem alvást és az üvöltést :( . Én is ki lennék bukva biztos a helyedben...

Edit :)
Engem az utolsó vizsgálatig, ami 37 hetesen volt 4 hetente manuálisan vizsgált a dokim,akkor is, amikor már nyitva volt a méhszáj, de ettől nem nyílt tovább - igaz, mindig mondta, hogy óvatos volt, nem piszkált oda nagyon...
Szóval lehet úgy is vizsgálni, hogy ne fájjon.
Ki vizsgált meg úgy, hogy fájdogáslsz utána??

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Khm..Nem rögtön utána,hanem órák múlva,de semmi más okot nem tudok rá,mivel szedem a bogyókat is stb..
Csak meg lett bolygatva belül vmi.
Priviben írom meg kinél voltam.

Amúgy sógornőm azt mondta,hogy Uh-on is láthaó a méhszáj állapota.....

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Nekem sem fájt soha a vizsgálat amikor az ikrekkel terhes voltam pedig jóval többször kukkantottak be mint az átlag terhesség alatt...
épp azért mert veszélyeztetett terhes voltam .

Én megint dögrováson vagyok brutál fáj az arcom(pedig alig egy hónapja volt arcüreggyulladásom)nagyon folyik az orrom.Várok még egy kicsit és ha nem javul húzok vissza a gégészetre.

Zsuzsu!
Amikor neked arcüreged volt mit csináltál?Teljesen ki vagyok borulva a múltheti nagytaki kikészített meg a hétvégi vendégsereg .A lakás romokban kezdhetem előröl az egészet de hajolni nem birok mert szétdurran a fejem és csütörtökön jön még apu meg a kicsik keresztszülei...
Bocsi ez panasznap volt :oops:

Kép
Kép
zitacicu2

szisztok

szilcsi
tekintettel arra, ami veled történt érthető a nem szimpatizálás. így már értem.

szilde
a 32 hetesnek a vérkép része az elhozós, az ellenanyagszűrés meg a védőnőkhöz megy, akik telefonálnak, ha bármi gond lenne az eredménnyel. szerintem.
a belső méhszáj állapota látszik uh.-val is. a külsőt szokták manuálisan nézni. szerintem, de ezt csak olvastam. azt és sem értem , hogy veszélyeztetetteket mért vizsgálnak így.

ma voltam vérvételen, ahol kuva sokat kellett várni, így késtem a CTG-ről, amit a picim végig szundított, aztán dokira vártam. van vmi fertőzésem :cry: :oops: , ezért kúp. ja, és nem lesz a doki ápr 4 és 9 közt (7-re vagyok kiirva :shock: ). valami Virág nevű dokinéni lesz a helyettese. ismeri vki ? és milyen?
és ott felejtettem a leletem, :cry: :cry: így nemtom mekkora a cukikám :cry:
és vmi pozitív a végére: :lol: de láttam az uh-n az arcocskáját, és ahogyan szopizta a kiskezét. írtó édes volt :lol: :lol: ezzel el is leszek a jövő hétig!
toncsi

toncsi80

Toncsi, a Virág doktornő nagyon jó fej és kíméletes, nemhiába, nőből van ő is. :lol: A decemberi visszatartásomon ő vett fel a klinikára, és ő volt az ügyeletes akkor is, amikor szülni mentem, kedves-mosolygós, emberi hagon beszél az ember lányával, és emlékezett rám egy hónap után is. Biztatott, tényleg jó fej volt.
Képed nincs a picurról? Írtad már, hogy fiú vagy lány lesz? :oops:

Zitacicu, jubbulást! Ha jobban leszel,t essék hozni képeket a buliról! Rokonéknak nem lehetne azt mondani, hogy halasszák el betegség miatt a látogatást?

Szilde, én is kíváncsi lennék, ki vizsgált meg úgy, hogy fájt. Egyébként ahogy nyílik a méhszáj, annál kevésbé kellemetlen a vizsgálat szerintem, a végén már egyáltalán nem éreztem semmit a vizsgálatoknál.

Álmon halok... :roll:

Kép
szilcsi

üdv
továbra is elanám az L-rossi Fürdető és pelnkázomat kék-maci mintás ha valakit érdekel küldök képet:-)

vettem a kisfiamnak cipőcskét 21-est de kicsit vettem:-(esetleg valakit nem érdekel?van benne betét is.üdv Kép cipőcske

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

CSAJOK!

SZERETNÉLEK MEGKÉRNI BENNETEKET,HA VAN EGY KIS IDŐTÖK,SZAVAZZATOK EGYET MÁLNUSRA A WWW.PAMPERS.HU OLDALON.PERSZE CSAK HA NINCS MÁS JELÖLTETEK. SZERETNÉNK MEGKAPARINTANI A PAMPERS KUKACOT,ÉS AHHOZ SOK SZAVAZAT KELLENE. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
20140113113746

JA ,A MINDEN BABA CSODASZÉP MENÜPONTBAN,A FOTÓGALÉRIÁBA VIGYORGÓ MÁLNA BABA NÉVVEL VAN A KÉP!
20140113113746

Császár-téma megint: faros baba nem egyenlő szanaszét szakadással azért, ha így lenne, ki lenne az az elvetemült nő, aki ilyesmivel próbálkozna? :roll: Én elhiszem készséggel, tényleg minden kétkedés nélkül mindegyikőtöknek, akik császárral szültetek, hogy komoly gond lett volna sima szülésnél! De legyen faros, problémás, kockázatos, veszélyeztetett, mindegy, én azt egyszerűen nem hiszem el, hogy a terhességek 30-47%-a a gyerek vagy az anyuka károsodásával végződne műtét nélkül! Minden második-harmadik szülés? Ez nagyon rossz arány lenne a természettől!

gira: hol ez a honlap, ahonnan az adatokat vetted? Megnézném Oh-t. Más: nem is értem, hogy van bátorságod a 3.-hoz, ilyen előzményekkel! :shock: :lol: Nekem tuti nem lenne! Én tegyem össze a kezem!!!

Zituska: kis probléma hamar helyre jön!

szilcsi: hordozókendő?

szilde: Dóri születése egy vizsgálattal indult meg…

Börze: mi egyszer voltunk kint még 2 éve, megfogadtam, hogy többet nem megyek, tényleg nem nagy szám. Mondjuk amiért mentünk (háti hordozó) azt vettünk jó áron, de semmi több.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Edit :)
Hát nem tudom, lehet, hogy látszik uh-na belső méhszáj állapota, de biztos nem véletlen, hogy minden doki kézzel nézi. Gondolom, pontosabb...

Zitacicu :)
Gyógyulj meg!!
Buliról majd kérünk képeket! :wink:

Anett :)
Szavaztam! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Toncsi! dr. Márton Virág! :) Ott volt ő is -többek közt- Lindus születésénél, meg vizitelt is utána, egy fiatal, kedves, egyenlőre szakmájának élő ember!!

Cseppek! Örülj neki, hogy azt eszi amit ti! :) Irtó édi a fiad!

Exi! Peti nagyon vagány ezen a motoron. :) Ez akkumlátoros?

Edit! Igazság szerint nem vagyok hozzértő, hogy látszik e szerintem nem, de szerintem pl Lindinél látni kellett volna már a 36 hetes uh-n, hogy a gyerek sima módon nem jön ki, mivel bele van gabalyodva a kzs-be (vállán, mellkasán, hónalj alatt). Oszt ezt nem látták. :roll:

Lindus nagyon jól viselte ismét a bölcsis délelőttöt nélkülem, azonban az alvás nem jött össze, megnézte az ágyát, de már ráülni se volt hajlandó, nemhogy aludni. :lol:
Bezzeg most még alszik mind2. :) Itt ítéletidő van. :(

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett! Szavaztam! Egész egyszerű volt! :lol: :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vendég

én is leszavaztam :lol:
most pedig húzok a géptől elfele
toncsi

toncsi80

Csajok!!!

Ma voltam,a munkahelyemen,munkáltatót igazolást kérni a bölcsihez ,és azt mondta a könyvelő,hogy addig nem ad,míg meg nem beszélem a főnőkkel,hogy mikortól megyek vissza!
(Ugye nem akarok oda visszamenni)
Csinálhat ilyet?????

Ráadásul,nagyon depis napom van,a múlthéten rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzom,még sehol semmit nem szóltak vissza!!!
a vezetés és ritka sza... ment,szóval,nagyon hisztis p.... vagyok.................. :? :twisted: :twisted:

Jövőhét szerdán kezdjük a bölcsit!!!
Egyenlőre de. megyünk csak!!!

Anett,én is szavaztam!!!

Kép
bibi226

Sziasztok!

Cseppek!
Én is azt mondom mint Melinda!
Örülj neki, hogy azt eszi amit ti!
Nálunk baba elég régóta azt eszi, amit mi!És ha emlékeim nem csalnak egy idősek a babáink! :wink: :D

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Bibi! Ha egyenlőre az ő munkavállalójuk vagy, akkor kötelesek adni!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Először is köszi a dicséreteket, átadtam az én ördögfiókámnak!

Csibe!
Mintha tényleg találkoztunk volna :D, de 3 órával mi nyertünk :D
Jól vagytok? Olyan keveset lehet látni!!!! és hallani a fiadról!!! Nálunk alig lehet utolérni a fiatalembert. Mindent ért, mindent csinál amit nem szabad... Egész jól megy már neki az aja, aja meg a hamm... hamm.. kezdi az apát is mondogatni, mint egy halacska, csendben. És elég határozott elképzelései vannak a világról :lol: :D :lol: :P
Az utcában az összes öreg néni a haverja :lol:

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Anett! Reggel én is szavazok!

Zitacicu! Én homeot szoktam rá szedni, elökeresem megirom holnap a nevét.

Gira! Kajtár szerintem nagyobb paraszt mint a Szabó. Ingyen sem mennék amugy egyikhez sem. :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Cseppek!
Milyen aranyos Zolka! :D Nagyon ügyes és huncut! :)

Ági!
Köszi! Én még mindig nem tudom megítélni, h kire hasonlít a fiam. Megnyugtattál! :lol: :lol:
Peti nagyon ügyes!!!!!!! Jobbulást!!!!!

Zitacicu!
Nekem fél éven át szurkálták az arcüregem, átmosták, de havonta begyulladt. Aztán egy ismerős ajánlotta az infralámpát. Azóta semmi gondom, immár 12 éve,,, Ha megfázom, azonnal előkerül az infralámpa. 5 perceket melegítem az arcom, homlokom, fülem... Napi 4-5 alkalommal, ahogy időm engedi.
JOBBULÁST!!!!!!

Bea!
Nagyon jó, h sikerült kicsit kikapcsolódnotok!!!!!
Nem csúszik ki a hintából, erősen kapaszkodik. Na meg csak felhúzom-elengedem, majd amikor lelassul, akkor újra. Szükséges volt a csere, mert a babahintának rövidebb volt a kötele és nehéz volt olyan magasra felemelni a 13kg-ját :oops: :)

Niki!
Ez egy hintaálvány. Az előző tulaj hagyta itt , mi meg örülünk neki :D
HOgy van Réka?

Anett!
Nekem is csalódás volt a börze. Egy együttest vettem (3/4-es kantáros gatyó+felső , egy kantáros farmert és egy alvós rugit. ) Néztem pihenőszéket, de majd ősszel...
Szavaztam Én is....

Melinda!
Nálatok is esett jég?????? A játszótéren voltunk, apa jött hazafelé, de nem vártuk meg. Mire hazaértünk én csurom víz lettem. Ábelnek vittem esőkabit. "Jól" néztünk ki, cipeltem a motort, homokozó holmit, hátizsák és vonszoltam a kölköt a szakadó esőben... :evil:

Köszönöm a magzatvízvételes hozzászólásokat mindenkinek. !!!! Nagyon félünk a hasbaszuritól, ugyanakkor nem szeretnénk beteg babót. Asszem marad a vérvételes vizsgálat és ha indokolt, akkor mégis hasbaszuri...
Van kiskönyvem :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Norus!Melinda!
:(:(

E.

szilde
Szeged

Üdv.

Jobban vagyunk, de Peti megint pöttyös. Pedig most semmi újat NEM kapott! A láztól lehet pöttyös??? Mert másra már nem tudok gondolni...

Niki, ezt a Tescoban vettük, 20e volt, de állítólag van Peg Peregos is, az 36e. Kétéves kortól ajánlott...

Gira, sajnálom, hogy ismételten rossz élményekkel gazdagodtál...én azért csak visszamentem volna a magam vehemenciájával, hogy akkor legyen szíves nekem elemezni a helyzetet.

Zituska, nekem végig manuális vizsgálatom volt...halottnak a puszi, fájt utána egy óra hosszát, aztán kész. :o

Anett, szavaztam.

Melinda, igen, akkumulátoros!

Bibi, sajna munkaügyben nem tudok segíteni. De az tény, hogy állományban jelenleg ott vagy, tehát minden igazolást ők intéznek. (Vagyis kellene, hogy intézzenek.)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Edit: Ugye nincs semmi baj?
Ki vizsgált? Engem soha nem vizsgált a dokim úgy hogy fájjon kivéve amikor vajúdtam, akkor próbált rásegíteni párszor...de nem ért semmit az sem :( Viszont akkor virnyogtam, úgy fájt.
Véreredményem nekem is a férjem hozta el minden alkalommal, hazafelé jövet útba esett neki. Csak a taj kártyádat add oda a férjednek :) A védőnők meg szólnak ha emezzel baj van ahogy Toncsi írta. Én is 2,5 hét múlva találkoztam először a védőnővel a vérvétel után, a dokimmal meg vérvétel előtti napon meg utána 4 hét múlva...de ez engem nem zavart, már tudom mit kell nézni ahhoz hogy vérszegény vagyok e, megnyugodtam hogy nem, amúgy az a 2-3 * pici eltéréssel nem zavart. :lol:

Gira: Jobbulást a lányoknak!
Diszkréten elküldeni? :) Hát nemtom, én is nyuszi vagyok, csak magamban forrok ilyenkor....

Melinda: És biztos hogy már a 36. héten bele volt gabalyodva? Lehet hogy még nem is, nem? Nemtom meddig gabalyodnak ezek meg hogy meg hova....de enyém kölök még iszonyatosan aktív.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuzsu!

13 kg!!! Ejha, akkor mi 1 hónnappal és 3 kg-val vagyunk lemaradva ;) Réka 14,5, de most már nála azt érzem, hogy inkább kirángatom az autósülésből is, minthogy felemeljem :oops:
Gratula a kiskönyvedhez :) A szent okirat :lol:

Exi!

Igen, vissza kellett volna menni, de tisztára sokkolódtam. Aztán itthon már az uram is cseszegetett, hogy miért nem mentem vissza :roll: Hiába, nem vagyok a gyors döntések embere :lol: Na mindegy, most azért már nem látom olyan borúsan a helyzetet... mégegy dokit kipipáltam, hogy "nem". A 4. gyereket mire megszülöm, tudni fogom, hogy ki az igazi ;) Akkor majd forduljatok hozzám bizalommal :lol:

Egyébként ehhez a vizsgálósdihoz annyit, hogy amikor Rékát vártam, soha senki nem vizsgált meg manuálisan :o Pedig akkor MINDEN vizsgálatra szorgosan eljártam... Csodálkoztam is, amikor mondták, hogy ennyi meg annyi valakinek a méhszája, hogy az enyémet miért nem nézik soha... ezek szerint az jobb rendszer volt :roll:
Vendég

CSAJOK NAGYON NAGYON KÖSZÖNJÜK A SZAVAZATOKAT.MA REGGEL NÉZTEM, HÁÁT, KEVÉS AZ ESÉLYÜNK RÁ,HOGY MIÉNK LEGYEN A KUKAC,DE AZÉRT MÉG NEM ADTAM FEL.LÉGYSZI AKINEK VAN MÉG KEDVE SZAVAZZON RÁNK!!!!
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?