Szép napot mindenkinek!
Nekem kicsit rosszul idult! Leugrott a hőm 36,6ra cickók feszülnek,tuti mensi!
Hát új doki,új ciklus,új remény!
Mindenkinek akinek esélyes még a hónapja sok drukk!!!!!!!
Pussz:Melinda
Szezso: de biza megtörténhet, ezért kell a tüszőrepit megfelelően időzíteni lombikos leszívás előtt.. Magyarul óra,perc pontosan..
Épp visszagondoltam az enyimre a tavalyira
Két előretöltött fecskendőm volt és egyszerre kellett beadni pont este 8-kor apuka meg csak vihogott míg én két fecsivel játszottam egyszerre
Igen, reménykedek, hogy a konzin azt mondja, hogy akkor ebben a ciklusban mehet a buli
Mérges vagyok! Telefonálok a másik munkahelyemre (nem az ovi), hogy nem tudok menni csak szerdán mert naon beteg voltam a hétvégén, és tökre fel voltak háborodva!!! És rokon ráadásul!!! És még megkérdezte h az oviban dolgozom??!! Mondom h dolgoznék ha nem bírok?? És rámtette a telefont egy félig elmorzsolt köszönés után!
Bonika ne izgulj, semmi gond nem lesz, nekem is volt kisebbik fiammal néha ilyen a lepény miatt szokik ilyen lenni, ha esetleg nem jó helyen tapad, vagy fészkelődik.
Katica nekem pedig azt, hogy utolsó mensi feb.4.
holnapra szurkolok!
Coca örülök, hogy kiscocák kiolvadtak.
Nálunk apuka le akarta vágni a nyuszikat (2 -en vannak), mert ne traktáljuk azok etetésével is a szomszédot amig messzi leszünk. Erre látom ám szombaton, hogy szörrel a szájában szaladgál annyira örültem, hogy elleni fog tehát megúszták, vasárnap reggel 5 halott kisnyuszit találtunk hatalmasakat kb.:10-15 centiseket. Sajna apuka csütörtökön le akarja Őket vágni, olyan szomorú vagyok
Jajj, kiteszem a csülköm, és máris mennyit írtok! Megrohamoztam a Főzelékkirályt, hogy az ítéletidő elmúltáig ki se kelljen dugni az orrmányomat makkért!
Sziasztok, voltam az kórházban, másik doki megvizsgáélt, anyoim ma nincs bennt viidéken van.
babával minden oké, méhszájon van valami kis seb az vérezgetett, most leecsetelte, de mondta előfordulhat még, de ne aggódjakbabával minden rendben van.szívhangot is hallgattam, .Pihenésre ítéltek és MAgnéziumra!
Fickó a borbélynál ülve átszól a manikűröslánynak:
- Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk zene, a többi meg majd kialakul.
- Nem lehet, férjnél vagyok.
- Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba!
- Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!