Új privát üzeneted érkezett!

Legyekmami! :)
már úgy vártam hogy bejelentkez!drukkk továbbra is bár szerintem itt csak erősidni fog a csík!!!!
Képet nem kapunk a tesztről???? úgy szeretem nézegetni a pozitív teszteket :)
Vendég

Vikimi!

most már megvárom vele míg erősebb lesz...nekem ez most a babonám :oops: de ha a délutáni láthatóan izmosabb lesz felteszem ígérem.... :lol:
Vendég

Nem nagy ma a forgalom, elnézést telerámolom az oldalt :oops:

íme a reggeli pisi után négy és fél órás visszatartás után (hu de nehéz volt a végén már :lol: :wink: )

kis szerelmem, büszkeségem, hatalmas csodám:

Kép

nagyonm várom a vérvételt kedden
Vendég

legyek mami jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
csak olvasni szoktam meg bekukucsákunk MAjámmal... de ezt a képet már izgatottan vártam:)
Grat :wink:
Vendég

csokinyuffi

nagyon nagyon kedves vagy! :lol: :lol: :D

köszönöm a szurkolást kell is 8) :wink: :lol:
Vendég

Janka apa-anya is gratulál neked legyekmami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyönyörű a teszted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(pszt - szerintünk nem egy baba van - pszt) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

KEDVES Janka és drága szülei!!

Nagyon nagyoon kedvesek vagytok... :lol: :lol:

A zárójeles részre még visszatérünk :lol: egyenlőre imádom a hasam mindenestül :lol:
Vendég

Legyekmami! Én már a teszted puszta látványától is meghatódtam! Hát még a sortól, amit fölé írtál! :D Szívből jövő grat. és drukk az UH-hoz!

Dezsi! Hajrá holnap! Gondolok Rád!

Kép
lululu1980

legyekmami mami vagy!!!!!! :D gratula :D de ha ez a teszt beülti után a 10.nap ahogy kiveszem a vonalzóból tényleg lehet két babó is :lol: de egy nagyon erős kis drága tuti :D :D :D

lanyané

legyekmami! :)

Kép
Kép Kép KépKépKép
KépKépKép
Vendég

Legyekmami!
:D :D :D Olyan nagyon nagyon szép!
Istenem! Nagyon örülök Nektek!!!! :D Csodálatos egyértelmű csikjaid vannak! Apa jól megvette neked a virágokat :P :P :P

Lulu!
köszi... beszámolok majd este!

Nyulasz!
:shock: akkor ezt fejtsd meg: Kedd egy tenyér vér vörös piri. szerda semmi, csüt semmi, péntek piri egy napig, majd barnázás, oszt ammen. Na melyik az első nap? Kedd vagy péntek :roll:
dezsina

Katica!
:) Hála az égnek, millió drukk a punkcióra! És beérnek a kis drágáid! Küldöm a tüszőnövesztőket!!! :D
dezsina

Legyekmami mami vagy :D Gratulálok!!!!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

bubikisasszony.... Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Legyekmami gratulálok :D :D :D

Katica drukk a leszíváshoz.

Kép

csibe
csibe32

Lánykák!!

nagyon szépen köszönöm! :lol:

Kedd reggelig ne teszteek újat ( 8) ), a vérvétel majd megnyugtat,,,,remélem :lol:
Vendég

Legyélmami, ez több, mint bíztató :!: :D :D :D :D :D
Gyönyörű, irigylésre méltó teszted lett. Drukkolok nagyon a keddi csapoláshoz, bár szerintem ez már egyértelmű. :D Addig is vigyázz magadra, vagyis már magatokra :oops: ++++++++++++++

Katica,
Érted is mennek a drukkok, növeszd és repeszd azokat a tüszőket, mert a kedd már nagyon közel van. +++++++++++

Kép
petne

sziasztok!

legyekmami: gratulálok :lol: :lol: :lol:

dezsi: drukk holnapra+++++

lányok: köszönöm a drukkokat.

rólam: ma este 9-kor tüszőrepi. persze, ezt is a kaáliban fogják beadni.

katica
katica30

LEGYEKMAMI!

Nekem nagyon teszik a zebrád :wink: Én már ujjongok helyetted is kicsit! :lol:
Kép

Gina
Vendég

ET + 10???
Vendég

Sziasztok!

Legyekmami! Hú, szupeeeeeeeeeeeer! :) :) :) Ez egyértelmű! A tüszörepi halványodna, de ez erősödik! Kedd előtt azért tesztelhetnél egyet ugyanabból a fajtából...... :)

Katica, nagyon izgultam érted! jól összekaták ott bent magukat! Drukkolok, hogy szépen egy szinten legyenek keddre!

Bellanita, neked is drukkolok!

Dezsi, hát ez tényleg megfejthetethlen.. Az az egy nap mennyire volt tényleg piri? Csak mert nekem szokott szórakozni, és ha csak pecsételés, igaz pirosan, akkor az csak jelezgetés...

Tegnap kimerészkedtünk egy hhosszú sétára, elmentünk az állatkertbe. jól elfáradtam, a pocim is éreztem. Hú, annyi kisgyerek volt, olyan már egyedül tud menni korúak... Irigykedtem. Még az a szerencse, hogy voltak párok is.... Láttunk úszó jegesmedvét üvegen keresztül, olyan édi volt.... Persze a bébimajomnál töltöttük a legtöbb időt :)

Nyulasz, hogy van a pocid? Te már virgonckodsz, ugye? mint régen, bármit csinálhatsz?
Vendég

Kép
Legyekmami, kölcsönadom, hogy több oldalról kapd az erősítést!
Vendég

Mami LESZEL,
hatalmas nagy gratula!!! :D :D :D :D Olyan jó látni a pozitív teszteket!! Már nincs is olyan messze az a KEDD!
Szinte már várom, hogy nekem mikor lesz majd megint kétcsíkos a teszt.! :wink: DE ... elöbb másokon a sor. :D

Gina,
láthatnánk tőled is pocifotót? :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Lmami!
Juhééééééééééééé! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kép
tegnap nem tudtam jönni,és miről maradtam le :D :D :D
Asszem én is csatlakoznék,szerintem sem egy babád van!
Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy,Irigy, :lol: :lol: :lol:
Végre elindult a tavaszi babaesőőőőőőőőőőőőőő :D
Katica!
Szerintem megnőnek szépení!És te meg folytatod a tavaszi babaesőt!Oké??????? :D :D :D
Dezsi!
Hm!Ez érdekes :shock: Nem vagy te terhes?
Jó konzultálást mára,kiváncsi vagyok mit mondanak.
Petne!
Hja,mindig ez a várakozás :? ...de neked már nem kell sokat,és már mutathatod a szép teszteket! :wink:
Brumi!
Bizony,már virgonckodom :lol: Te még csak óvatosan :wink:
Bellanitta!
Komolyan?Nem ér rá szombaton válaszolni a kérdésekre? :evil:
Kérdezz minket,hátha tudjuk a választ :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mostmármami!
Gratulálok!:)

Katica,
Hajrá! Gondolok rád!

Dezsi,
Jó kérdés, akár találós kérdésnek is beillene, ebből tényleg nehéz lenne megfejteni, melyik is az első nap.
Vendég

MamiVagy: naon naon csini tesztecskével sikerült megmutatnod, hogy már MamiVagy! :wink: :wink: :wink:
Jipijájé :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica: holnapra rettentően drukkolok, hogy a hátrányban levő tüszők is észbe kapjanak :wink: Este hajrá repiszuri! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Brumi!
Nagyszerű a sétálgatás! Oly régen szeretnék már elmenni az állatkertbe! Persze inkább akkor sétálnék ott, ha már lenne baba a hasamban. Ezért mindig tolódik a dolog... :( sajnos...
az az egy nap egy adag (tenyérnyi) élénkvérvörös piri volt! aztán meg normál mesi szinű. De a dokibácsi ma megmondja...

Nyulasz!
sajnos nem vagyok, az tuti. Viszont tegnap du. megcsináltam egy LH tesztet és képzeld erősebb lett a tesztcsík a controlnál. :shock: pedig ha kedd az első napom akkor a 13. napon voltam, de ha péntek akkor csak a 10. :roll: Vajon lehet az ember lányának peteérése ilyen korán? Minden esetre rádolgoztunk :oops: és ma kihagyunk és holnap újra! Ez ám a szerelem :lol: :lol: :lol: Még nem igazán csináltam ilyen tesztet... Ma is nézzem meg? vagy csak holnap? vagy már ne? És ha halványodik a tesztcsík, akkor megvolt a peteérés? :shock: :?: Segítség!

Bella!
doki bácsit kikérdezem ma. kiváncsi leszek mit mond...

Katica!
megadrukkok holnapra!!!!

Legyekmami!
mai sztárfotó a babók jelenlétéről? :wink: Annyira örülök! Most már mindenkinek pozititvat kell tesztelnie! Itt a tavaszi babaeső :!: :lol:

Lulu!
:)
dezsina

Dezsi: ma is csinálj biza, és ha halványodik, akkor megvolt a pé :) :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Legyekmami! Már Mami vagy. Gratula!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jó reggelt!

Lanyané, Vikimi, Dezsina, Allegro, Csokinyuff, Jankaszülök, CSibe, Petne, Katica, G79, Brummi, Hajnóca, Nyulaszka, Bella, Kiscsilli, Hanna MINDENKINEK EZER HÁLA A Drukkokért.....olyan vagyok ám, Mint Ludas Matyi...Mindenkienk háromszorosoan adom vissza :lol: :wink: Úgyhogy amit most nekem küldetek megsokszorozodva kapjátok ám vissza :lol: :lol: :lol:

Ha valakit kihagytam akko feltétlen jelentkezzen, mert neki is jár a viszonzás 8)

Ma neeeeem tesztelek juszt se
amiyen a formám halványabb lenne, mert kevesebb a pisi, vagy mernemtom és izgulhatnék honapig....ugyhogy takaritok szépen :shock: az se rossz 8)

Holnap reggel teszt és vérvétel, reméljükl szuper eredményekkel :lol:

Puszi addig is Mindenkinek

És ne felejtsétek!
3X adja ezt Legyekmami vissza! nyárra nem marad itt babátlanul senki :wink:
Vendég

Legyekmami :!: Anya lettel :!: Gratulalok :!: Ez szep teljesitmeny :!: Semmi kerdes. A teszted pozitiv.

Katica, Bellanitta :!: Hajra :!:
katavirag

sziasztok!

brumi: drukk az uh-hoz+++++

mamilettél: drukkolok tovább++++

bellanita: drukk++++

dezsi: várjuk, hogy mit mond a dokid!

rólam: holnap punkció :lol:

mindjárt rakok táblákat. most pár nappal hamarabb, de holnaptól a laptopon fogok írni nektek. az meg egy régi, lassú masina.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

heni: utólag is boldog névnapot kívánok! :wink:

katica
katica30

Katavirág köszönöm szépen :)

ez lett nézzétek csak a kis virágkezdeményeimből..Kata ha bejön amit írtál, akkor három a kislány :lol: :wink:

Kép

Katica!!!!

rengeteg drukk a pukcijóóóhoz
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Legyekmami!
minden elképzelhető és elképzelhetetlen jó kívánok! :D Olyan csúcs lenne!!! :D :lol:
dezsina

Lmami!
Én is drukkoltam és drukkolok neked Mami vagy (engem kihagytál).és kivánom h ugy legyen minden ahogy szeretnéd...

Nyulasz!Brumi!
köszi a drukkokat.

Katica!
Neked drukkolok holnapra!

Rólam:Ma voltam vérvételen és uh-on ma közölte velem a dokinéni h nézzek a monitorra ez tipikus pcos-szindroma :twisted:de a jobb oldalon 5 a bal oldalon 7 ??? már nem is emlékszem.
hurrá szerdán ujra kell menni uh-ra.

Kép

Kép
bellanitta

Lmami nagyon várom a holnapi hireket.

Anita, sajnálom a rossz hireket :cry:

Katica drukk holnapra.+++++++++++++

Dezsi konzin mi volt?

Kép

csibe
csibe32

Anita!!!

Bocsánat,menstégemre szolgálno rögvest potlom a mulazsztást és sok sok erőt és sikert küldök!!!!

CSibe Köszi :lol:
Vendég

Lmami! Én is kimaradtam! :cry: Pedig nagyon örülök ám Neked! Igaz, hogy lelkesedésemben UH-t írtam vérvétel helyett. :oops:

Dezsi! Mi volt ma?

Nekem ma: vérvétel+rákszűrés(egy olyan béna vizsgálóasztalon, aminek a lábtartói minden létező szögben forogtak, csak épp a megfelelő helyre nem álltak be. A végén már szegény jó Dokim tartotta a lábamat a maradék szabad kezével. Kész attrakció volt. :D ). Jövő szerdán meg HSG. És bent kell maradnom egy éjszakát a klinikán. :evil: Utána meg hajrá az inszemre!

Kép
lululu1980

lululululuuuuuuu jaaj tudtam, hogy baj lesz a felsorolásblól :oops:

ezer hála és vizsonzás feléd is!!!!! :lol:

Drukk a HSG hez!!!
Vendég

legyekmami! :)
várom az tesztes képet! :) :)

Katica!:)
nagyon nagyon szorítok!minden rendben lesz,mert másképpen nem lehet! :)
Vendég

énis nagyon nagyon várom!!!!!!!!!!!
ugy izgulok.... :D
Vendég

Kép

MamiVagy :)
Kívánok mára sokszáz-értékű HCG-t :)
Naon szépen kinyíltak a virágocskáid, pont mire kiderül, jönnek a Babócák :wink: Így kell eztetetet csinálni :)
Nyáron majd "mintát" veszek Rólad :wink: :wink:

Nyufff: te aztán korán keltél! :wink:

Katica: én már most erősen gondolasz RÁD!
Csak pozitívan! Arra kell koncentrálni, hogy minden rendben lesz!

El kell mesélnem valamit :)
Amikor februárban voltam konzin Tapolcán, találkoztam az egyik babanetes párral, persze ez csak később derült ki, de lényeg a lényeg!
Hinni kell benne, hogy vannak még csodák!
Aznap jelentkeztek be oda, és mostanra kiderült, hogy 6 hetes várandós!!!
Lányok! Sosem szabad feladni, mert csodák igenis léteznek, csak kicsit hinni kell bennük és el kell fogadni a tényt, hogy néha sajnos sokat kell várni rá!

Ha olvasnád ezt a topikot is Melus! Ezúton is kívánok gondtalan pocakosodást! :D :D :D :D
Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis csillag Maja ötkor kel ... :roll: :shock: :shock: :shock:
Nincs mit tenni ő a fönök és nem vagyok valami nagy alvó....különben se :wink:

És harmadik dolgom minden nap hogy megnézem mi történt erre....
Vendég

Nálunk meg apuci órája a reggeli főnök :shock: :shock: :shock:
5-30 :lol: :lol: :lol: Sokszor annyira megszokom, hogy van hogy 5 előtt fent vagyok :) :D
Nekem az első gondolatomatg a kávé tölti ki, a tbbi jöhet azután, de kávé nélkül nem nyílik ki a szemem :lol: :lol:
Persze, ha fontos dologról van szó, akkor letudok mondani a kávéról :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nálunk én vagyok a kukori.... pedig inkább kotkodálnék, mondjuk a csibé(i)m mellett...... 5 óra, és már pislogok az ágyban. Persze a laptop az ágy melletti széken,m hogy csak a karomat ki kelljen nyújtani, és már kapcsolhassam is be... és akkor párom még tud szunyálni mellettem...

Legyekmami, már a holnapot nagyon várom.... Csak azért, hogy megtudjuk hány baba lapul :)

Dezsi, addig kell LH- tesztelni, amíg nem lesz negatív újra, és akkor mindent bele! :)

Katica, küldöm továbbra is a tüszőnövesztőket!

Nyulasz, imádom a nyulad! :) Ugye mindenkinek fosz küldeni előbb utóbb? Ha akarod, elmentem, és neked elküldöm én, hogy ki nem maradj, jóóó?
Vendég

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0811/4038 ... roma_1.htm

Van pár érdekes írás és link az oldalon. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Reggeli aranyos történetem:
Fel kellett mennem a Kaáliba vérvételre, természetesen már korán ott voltam, mivel máskor már 7-kor nyitnak (Most már ki van írva az ajtóra, hogy 7.30-19.30 hétköznap, hétvégit nem néztem). Szóval beállok a parkolóba. Sétált még ott egy hölgy. Elkezdtünk beszélgetni, jó lenne, ha már kinyitnák az ajtót stb. Nagyon kedvesen előreengedett, mivel én siettem a munkába, ő pedig mára szabadságot vett ki. Lényeg bejelentkeztünk, beszélgetünk tovább. Mondja, hogy a fórumon a lányok stb. Kérdetem hol fórumozik, kiderült babanet, de hozzátette nem ott ahol Harcika (Kaális hölgy) is. Mondom én is, erre kiderül, hogy kivel beszélgettem, na kivel hát MOSTMÁRMAMIVAL:))))))))) Annyira elkezdtünk nevetni, hogy a pult mögül kinéztek ránk.

Nagyon aranyos, jókedélyű csaj, örülök, hogy megismerhettem!:)
Vendég

bella :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?