Új privát üzeneted érkezett!

na megyek nagytakarítani!

Kép
Kép
nati80
 
 


:shock: nekem is kell. Azt sem tudom mivel kezdjek :roll:
magdolnam
 
 


Na azt hiszem mára végeztem. Csak a fürdő maradt ki, de az ráér holnap reggel. Még sütöttem pizzát is, mert az volt a kivánság itthon. Én most inkább leveses vagyok, de azért a pizzát se vetem meg.
Most kezdődik a forma1, így tuti aludni fogok. Valahogy a forma1-es autók hangja ezt váltja ki belőlem. Nagyon ritkán látom elejétől-végéig.

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

ma elég gyengus a forgalom :cry:
Épp most csőben sült tököt csinálok, nagyon kíváncsi leszek a végeredményre. Az illata és a nyers íze jó nagyon.

Én egy hatalmas mosogatáson vagyok túl. Most meg mindjárt még egyen.

Nati, az elején én is a levesekért voltam oda és a sültkrumpliért
magdolnam
 
 


nagyon fincsi lett!
magdolnam
 
 


Sziasztok lányok!!!!


Holka:
most biztos elvagytok a bulival :lol: :lol: :lol: Jó szórakozást nektek és Henikédnek nagyon boldog szólinapot kivánok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sajna nem aludtam, de legalább most elmegyünk egy kicsit sétálni, eszünk egy fagyit. Legalábbis párom eszik én még nem tudom. valahogy most az édes nem csúszik úgy mint máskor. Inkább a sós és meleg. Még reggelire is levest ennék. Ezt párom jól megmosolyogta.

Magdolnam
Sima főzni való tök? vagy sárga sütőtök? Miből csináltad az ebédet? majd írd le a receptet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Bocsika :oops:
szólinapot=szülinapot

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


sziasztok!

most jöttünk meg, ma kivezettem magam, anyósnál voltunk meg a testvérénél. Szedtem ibolyát, és nagyon sokat voltam a levegőn. Ezért jutalmul az előbb megettünk a párommal egy finom pizzát és egy jégkrémet. Fürdök és szerintem el is alszom. Mostanában nagyon sokat vagyok álmos. Holka te nem?

Heninek BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Natikám! most már hangos gratula! vigyázz magatokra. ha egy hét múlva tesztelsz akkor 2 nagyon erős csíkod lesz, de felesleges már erre költened, elég lesz az orvos! Kértél már időpontot?

Magdolnam! én nem szeretem a tököt csak rántva, de neked jó étvágyat! én most pácoltam be holnapra ahusit jó foghagymásan.

De szerintem holnap 10ig alszom, amennyire fáradtnak érzem magam.

Csajok mennyit lehetnek a kismamik napon? engem 2 órán át sütött a nap a kocsiban.

ha nem jönnék, mindenkinek szép szombat estét. remélem ma is nyereka luxoron. múlt héten volt egy képem: 1350 ft nyertem.
ma jó lenne 1000 -szeresét

na puszi

Kép
andyfekete
 
 


holnap az utsó nap, és hétfőtől megszűnik a jóvilágom, sajnos.


Kép

itt én is elúszkálnék

Kép

Kép
andyfekete
 
 


boldog szülinapet Heninek :wink:
Andy, jól használd ki az utolsó szabad napjaidat :D
Nati, baromi egyszerű:
1kg gyalult tököt kevés sós-ecetes vízben megfőzöl, leszűröd, félrerakod. 10dkg vajból, lisztből rántást csinálsz, hozzáadod a aprot és 2dl tejet, ízlés szerint cukrozod. Belekeversz 2 tojássárgáját, felfőzöd.Közben a fehérjét habbávered és hozzákevered a mártáshoz. Ehhez a masszához a tököt adod, jól összekevered, ha nem elég sós akkor sózod. Kivajazott zemimorzsás edénybe teszed, tetejét zsemimorzsázod és pirulásig sütöd.
A férjem,aki nem eszi a tököt a 3/4ét befalta. Azt mondta nagyon finom. Én mindig megmutatom neki hogy az én főztöm finom :lol: :wink:
magdolnam
 
 


Hokla: HENINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT és NÉVNAPOT kívánunk. Sok puszi a kis ünnepeltnek!!!!

Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Bocsi a neved nem Hokla, hanem HOLKA :oops:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Holka
Heninek boldog szülinapot!!! Mit szólt a lufikhoz?
Remélem azért pihensz eleget!

Én este tornáztam megint, utána meg ettem két tányér marhahúslevest. Még húst is ettem!!! :shock: :shock: :shock: Sose szoktam.

Magdolnam
lehet kipróbálom, de nekem ez túl tökfőzelékes és azt nem szeretem. De ha párod is megeszi, akkor talán nekem is ízleni fog.

Most majd szétszakad a derekam. Mostanában elég fájós lett. De a mensis érzés végre elmúlt. Azt olvastam ezzel kapcsolatban, hogy ez az elmaradt mensi idején jelentkezik, ilyenkor még emlékszik a test. És sokszor még a következő elmaradt mensikor is jelentkezik. Szóval nem aggódom.

A mozgást pedig kifejezetten ajánlották több helyen is, mert jobb lesz tőle a vérkeringés és több oxigén jut a babához. Bajt azért nem fogok okozni, nem hajtom túl magam.

Kép
Kép
nati80
 
 


nekem olyan érzékeny lett a pocim, tisztára meg vagyok szeppenve :shock: olyan mintha gyenge miki előtti fájdalom lenne. De mondjuk én arra tippelek, hogy szűk a naci és a bugyim gumija is nyomja a pocakom. Elképzelhető, hogy ez a baj? Mondjuk ma elég sokat ácsorogtam. Rengeteget kellett mosogatnom és főztem is. Lehet ez is rátett egy lapáttal. Mindenesetre bevettem egy megneB6-ot. Hátha segít. Vagy csak növekszik a méhem? :roll:
magdolnam
 
 


Heni:
Boldog szülinapot kívánunk!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Hú, ma még nem volt itt senki?
Mi voltunk végre vásárolni és vettünk végre egy porszívót. Jó erős, majd feltépi a szőnyeget, de ez nem lesz baj, mert nem lesz sok szőnyegünk csak hajópadló.

Jó étvágyat az ebédhez!!!

Lilla
ha hazaértél jelentkezz!!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Köszönöm szépen Henim nevében is a köszöntéseket :D
Nagyon aranyosak vagytok!!! :D :D

Az ünneplés nagyon jól sikerült,Heninek már 2 hete mondogatjuk milyen lesz a szülinapja : először reggel lufik,majd jönnek a vendégek, ebédkor mindenki körbeüli az asztalt majd ebéd után a torta a 2 gyertyával és utána az ajándékok. Heni olyan édes volt egész nap vigyorgott. :lol: A vendégeink egész nap itt voltak,keresztszülei fél 10-kor mentek el. :)
Nálunk karácsony óta a Duplozás a sláger, szóval ajándék a duplo lovarda és farm volt meg vettünk még egy alapdobozt.
Kapott még egy tök jó kreatív asztalt(gyurmázhat,rajzolhat rajta és minden lemosható utána),2 székkel a keresztszüleitől.

Holnap teszek képeket csak most kiélvezzük, hogy vasárnap van és apuja is itthon lehet velünk :D

Mindenkinek szép vasárnapot :D
holka
 
 


Ja és ügyesen pihentem is a kanapén elnyúltam egész nap,csak az ebéd alatt ültem az asztalnál! :)
holka
 
 


sziasztok!

Holka! örülök hogy jól sikerült a szülinap, várjuk a képeket!

Lilla!
élménybeszámolót és képeket várunk.

estére megszárad majd amit üvegfestettem húsvétra, majd teszek fel fotókat.
nagyon készülök az óráimra:)
amúgy húsvét lesz, nem fogok tanítani::) csak húsvéti nyulakat meg tojcsit fogok rajzolni velük. visszamegyek aztán jól bekeményítek akkor meg is utálnak a gyerekek.

na majd este benézek, megnézem a nővéreméket. páépá

Kép
andyfekete
 
 


micsoda pangás van a hétvégén

mondjuk szerintem mindenki pihen ebben az esős időben.
amit ígértem:
Kép

Kép

Kép
andyfekete
 
 


hűha :shock: ma nem volt túlzott nagy forgalom. Ma voltunk kinnt egy nagy piacon (nem kínain), farmernacit akartam venni (kismamisat) NEm volt az egész piacon! Így vettem egy nyárit (vékony anyagút) és nagyon örülök most neki, de át kell alakíttatnom. Vettem hozzá passzé anyagot kemény 200ftért, de ez 2 nacira elég. Volt 1 régim is az itthoni, itthon rohangálós lesz. Elvittem varrónőhöz, jó egy hét múlva lesz kész. Vettem még egy felsőt, az is ilyen tavaszi féle és homokszínű. Ja és a nap szenzációja!!!!: :lol: a kikában néztem egy gyerekfüggönyt (micimackó és társai vanna rajta), aminek métere 5890ft!!!! volt. Teljesen ugyanazt megláttam itt is, kértem belőle 2,5m-t + fügöny behúzót és fizettem érte 4000ft-ot!
magdolnam
 
 


de aranyos! Azt hiszem húsvétra én is üvegfestek, de lehet a gyerekszobába csinálok egy csacsit. De még mindig nincs csacsi színem, se malacka színem :shock:
magdolnam
 
 


lilla mikor jössz már meg??????? nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!!!

KépKép
muffin
 
 


szerintem kismama!!!!
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Andy: olyan ügyi vagy. Irigyellek érte. Nagyon szépeket csinálsz.

Holka: várjuk a képeket! A duplózás nálunk is menő. Nekünk is megvan a kicsi és a nagy farm is, meg az összes kiegészítő hozzá. Sajna a lovarda nincs meg. De azt hiszem az nem is lesz. Meg van egy csomó kiegészítő kockánk. Teszek fel egy képet, hogy apa miket épít belőle.

Lilla: gyere már. Tűkön ülünk már, hogy mizu veled.

Magdolnam: a kika elég drága hely. De jó, hogy nem ott vetted meg a függönyt.

Kép Kép Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

MEGJÖTTÜNK!
Jajjj, nagyon szuper volt. Jól elfáradtunk. 4 napon keresztül reggel 9-től du. 4-ig mint a mérgezett egerek le-föl, le-föl a sípályán.
Na de a lényeg: sajnos megjött. Úgyhogy nem bővítem a kismamik táborát. De a pé utáni szakaszom 14 napos volt, ami nagyon jó, de cseszhetem. Mondjuk most annyira nem bánom, mert síelés közbe olyan rázkódások, meg ez-az volt, ami biztos nem tett volna jót a babának. Majd ha Isten úgy akarja, akkor lesz.

Úgy lebarnultunk, vagyis inkább lepirultunk. De a síszemüvegem helye fehér.Képzelhetitek hogy nézek ki. Holnap meg így kell mennem dolgozni. A szemhéjam meg kicsit bedagadt, fogalmam sincs mitől.
Túl sok képet nem csináltunk, mert elég veszélyes a drága fényképezővel száguldozni a hegyen, de azért majd rakok fel párat.
Esténként úgy elfáradtunk, hogy nem kellett elaltatni.
Nagyon sok hó volt, meg sok ember is, úgyhogy délutánra már azért a minősége romlott, de minden nap megegyengették valami géppel.
Na most be is fejezem, mert ki kell pakolni még a ruhákat.

Később visszaolvasok!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: sajnálom pirit. de majd a következő hónapban sikerül. Biztos helyes vagy , hogy a siszemüveg helye látszik:)

Kép
csucsu05
 
 


Lilla: a fenébe, pedig annyira szorítottunk nektek! De viszont örüljünk, hogy jó hosszú a pé utáni szakaszod. Azért ez se hátrány. És nagyon örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat. Lehet pár évig nem mész síelni a babóca / ák miatt ;) Dokihoz most már elmész?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Lilla
nagyon sajnálom pirit. :cry: :cry: :cry:
De még egyszer jót síeltetek, mert gyerekekkel már nehéz lesz. majd mikor együtt mentek síelni az lesz a klasz.

Viri
Tök jó játékokat épít párod Kendének. Azt hiszem én is fogok ilyeneket venni a gyerekemnek, bár egy kicsit drága, de értük bármit.

Andy
Jók az üvegfestékek! te mindig csinálsz valamit. Emlékszem a Télapós képekre is.

Én azt még nem is mondtam, hogy olyan ekcéma alakult ki az arcomon, hogy már fáj. Lehet a baba miatt, vagyis a hormonok miatt, de mit tudok vele tenni? Mindenhol száraz a bőröm, de az arcomon tökre hámlik és be is van szerintem gyulladva.
Magdolnam, neked van száraz bőröd, neked volt már ilyen? vagy hasonló?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati: hát tényleg nem olcsó a dupló, de annyiféleképp lehet variálni. Meg tanul is vele. A farmosba vannak az állatok. És tök jól megtanulja az állatokat. Meg közbe lehet építeni, rombolni. Meg amikor a gyereknek név-szülinapja van vagy karácsony akkor a rokonoktól is lehet hozzá kiegészítőket kérni. Úgyhogy nekünk így gyűlt ennyi. Most a rendőrséget meg a tűzoltó állomást akarjuk megvenni, meg a boltosat. Bár azt nem tudom miből :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


nati!
nekem most lett száraz a bőröm a 2.harmadban, én níveával kenem, de ha be van gyulladva neked akkor meg kéne nézetned valakivel.

lassan lelépek, álmosak vagyunk.

Lilla nagyon sajnáloma pirit, de a köv hónap a tied!

jóéjt mindenkinek!+

Kép
andyfekete
 
 


Nati ez a terhességtől van. Sajnos el kell hogy keserítselek, de úgy látszik teljesen uaz történik veled, mint velem!!!! A bőröd nem lesz jobb, sőt speckó krémek kellenek rá, amit a bőrgyógyász ír fel. Valószínű, hogy te is fürdetkrémet fogsz kapni, a szappant most nem ajánlom.... Én is ekcémát kaptam, ami nem múlt el, de nagyon sokat javult. Sőt nekem a festéket sem bírja a fejem ezóta :( csípte. A bőrgyogyász azt modta, felejtsem el a hajfestéket! Röviden ennyi
magdolnam
 
 


Andy neked szerencséd van. Az én bőrömre se nivea, se vichi se semmi nem segít. A bőrdoki a e d + citromolajos krémet fog írni és az nagyon jó. Igaz hogy viszonylag drága, de sokkal jobb mint a bolti krém. Jelezném, hogy ez előtt nekem is elég volt a nívea, de most.....
magdolnam
 
 


figyi szerinem nekem azért nem volt ilyen gondom, mert el volt a szervezetem foglalva a hányással:)
lehet ti jobban jártatok!!!!

na jóéjt
holnap első munkanapom idén, el sem hiszem:(((((

Kép
andyfekete
 
 


Magdolnam
csak receptre adják a krémet vagy bemegyek és kérek egy ilyen e-d-citromolajas arckrémet? A testemen nem olyan vészes a piros garnier testápoló tökéletes, de az arcom, kifejezetten az állam hámlik borzalmasan. Most apósoméktól kaptam cserepes aloe verát és azzal kenegetem, nagyon bízom benne.
Tesóm is pont mesélte, hogy neki akkor volt ilyen mikor terhes volt. na erre nagyot néztem és magamban mosolyogtam. Hát én is az vagyok!!!!!
nem szeretnék bőrgyógyászhoz menni, de lehet nem lesz más választásom.

Andy
Hidd el te lehet jobban jártál. Borzalmasan foltos az arcom, ráadásul májfoltjaim is lettek a homlokomon, orcáimon és lassan a szám felett is elő fog jönni. Szóval kismamiként is erősen sminkelhetek. Bár ezeket a hámló részeket nem lehet lesminkelni.

Kép
Kép
nati80
 
 


NEkem nem kell bemutatni a hámlásos dolgot sajnos, ezzel nagyon küzdök. Receptre adják
magdolnam
 
 


a, e,d+citromolaj
magdolnam
 
 


Nati: megnyugtatlak, hogy a májfoltok nem fognak már elmúlni :( Nekem is kijött terhesség alatt és azóta is virít a fejemen :( :(

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


én egyszer lealapoztam magam, de eléggé megbántam.... gondolom eltudod képzelni a végeredményt a hámló bőrrel.....
magdolnam
 
 


Jó reggelt!

Magdolnam
Ma reggel megcsináltam a clearblue tesztet, hát a + jel hamarabb kijött erősen mint a controllcsík. Nagyon örülök. Párom reggel kiment a fürdőbe és mivel nem tettem el megnézte. Kérdezte, hogy ugye ez már akkor jó jel hogy ennyire erősen látszik? Mondom igen, de azért sajnos még sose biztos. De nálunk az!!!! Ma hívom a dokit hogy mikor menjek uh-ra.

Próbálok szerezni olyan krémet, de most egy fokkal jobb az aloe vera miatt. Már legalább nem fáj.
Sajna nekem sminkelnem kell, mert elég foltos és pattanásos, sebes a bőröm.

Viri
Májfoltom már évek óta van a fogigátló miatt. Ezért is hagytam abba annó. De én bízom abban, hogy utána el fog múlni. Tudom.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla, sajnálom :(
magdolnam
 
 


Nati: Majd ird meg mikor mész dokihoz:) :)

Kép
csucsu05
 
 


csajok jelentem megcsinálták a tetőt. :) SZóltam az egyik nagybátyámnak akiknek van daruskocsija hogy jöjjenek ki. A szomszédok meg csak néztek hogy mekkora monstrum jött... :) De kész van és mostmár tuti nem fogunk beázni. :)
Na mindenkinek szép napot. Nekem ma elég sok időm lesz mert csak háromtól van egy dupla órám, az is itthon... :)

KépKép
muffin
 
 


Muffin: Ügyi vagy ha elintézeted a tetőt. Mit csináltatok rajta? Szigeteltétek??

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Lilla:
nagyon sajnálom pirit : :cry: :cry: :cry:

Andy:
maj ird meg, hogy milyen volt a suliban :wink:
Nagyon szépeket tudsz festeni :lol:

Nati:
aloeverat milyen formában használod? Csak ugy a nővény levét, vagy valami kenőcsöt?Bocs, ha hülye kérdést tettem fel :oops: :oops:

CSucsu:
drukk neked, hogy összejöjjön a baba :wink: :lol:

És persze a többieknek is... :lol:

Én most ilyen fázisban vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
annyira fáj baloldalt a petefészkem, hogy a lábam alig tudom emelni... :roll: :shock:

Többiek merre vagytok???

Erika???mi van veled???

Jenny:????????

Mágnes??????

Babett???
És még a kiket kifelejtettem, bocsika!!!!!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti: Köszi a drukkot. :)

Kép
csucsu05
 
 


Muffin
Tök jó, hogy már kész is a tető.

Márti
Levágtam a növény levelét, vékonyan meghámoztam és a kocsonyás részt kentem szét az arcomon.

Kép
Kép
nati80
 
 


Értem Nati :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Csak egy pillanatra kukkantottam be.
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni, és úgy néz ki, egy darabig nem is tudok.
De azt látom, hogy Natinak erős zebrás lett a tesztje. Gratulálok!
A szemhéjam annyira be van duzzanva alul felül, hogy alig látok egy kis résen. Fél 11 után tudok csak időpontot kérni a dokihoz. Remélem meggyógyít. Nagyon rossz így.
Most megyek, mert csak kínlódok.
Pussz!

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?